Go to Top

BSR TV: Stijn Vreven na Vitesse – NAC (4-1)

BSR TV: Stijn Vreven na Vitesse – NAC (4-1)

De ongeslagen reeks van Stijn Vreven en NAC is ten einde. Vitesse liet zien dat ze dit jaar in de hogere regionen mee gaan spelen en beschikken over een kwalitatief sterke ploeg. Met vlagen werd NAC volledig weggespeeld door Vitesse, maar we hebben gelukkig ook laten zien dat we echt wel kunnen voetballen. Stijn Vreven vond ook dat zijn strijdplan kut was en dat dit volgende week dus ook echt anders in elkaar gaat zitten. De trainer had het vooral over leermomenten, laten we daarom hopen dat we van deze wedstrijd hebben geleerd en volgende week tegen het grote PSV de rug kunnen rechten. We spraken de trainer na de wedstrijd:

109 Reacties op "BSR TV: Stijn Vreven na Vitesse – NAC (4-1)"

 • Uit je Naaht
  13 augustus, 2017 - 01:35

  BSR: “Ga je er tegen PSV met hetzelfde strijdplan in, of ga je het anders aanpakken?”
  SV: “Nou, als je de wedstrijd hebt gezien vandaag, dan was mijn strijdplan gewoon kut.”

  Schitterend. Verder zie ik het overigens nog wel in orde komen dit seizoen.

  6

  1
 • Jan O
  13 augustus, 2017 - 01:37

  Het komt wel goed roept men om mij heen. Ik ben enorm geschrokken van het verschil met een subtopper. Ze hoefde niet eens aan te zetten, maar slecht op de startknop te drukken en alle 11 kindertjes uit Breda vielen door de mand.

  Het komt wel goed?

  0

  3
 • Frits
  13 augustus, 2017 - 01:38

  Man man man …
  Heel Die laatste linie wat was dat slecht zeg.
  Horsefield koch mAri angelino bakten er echt helemaal niks van.. dat moet rap beter worden heren..
  Mari en angelino dikke dikke onvoldoende vandaag..
  beetje noad mag wel heren..
  COME ONN!

  2

  1
 • HenkTank!
  13 augustus, 2017 - 01:49

  Wat mij wel.opviel, is dat er in de kleine ruimte goed gekaatst werd vaak zonder bal verlies. Ging de bal diep of breed dan was het hopeloos.

  Pluspunt: fernandez gaat er dit seizoen van buiten de 16meter ballen in het netje schoppen. Mark my words.

  2

  0
 • BART
  13 augustus, 2017 - 01:56

  Mari, Verschuren, korte, noppert en Angelino vielen me zwaar tegen.. denk dat Mari Verschuren en Angelino wel van waarde kunnen gaan zijn dit seizoen maar ff de tijd moeten krijgen! Noppert haalt een bal schitterend uit de kruising maar vond hem ontzettend onrustig en die kopgoal van matavz en die 4de waren houdbaar als je gewoon goed gepositioneerd staat.. zonde want ben fan van Andries en hoop ook dat hij net als brondeel flink gaat verbeteren! Maar als er nog een keeper bij gehaald word net als die van vvv en ja ook w2 hebben goeie Duitse keepers gehaald.. denk dat korte gewoon te kort komt als basis speler. Hij werkt hard doet goed z’n best maar kwaliteit te kort denk dat Fernandez gaat starten volgende week. Wel genoten van ambrose Manu en ook Vloet! Vloet niet verwacht maar die ging voorop in de strijd. Volgende week vol onze jongens steunen want heb absoluut vertrouwen en ik denk dat Vitesse wel is kan stunten dit seizoen dus niks aan de hand! Gewoon beide benen op de grond en verder gaan! Hard trainen van de week en zondag vlammen!!!!

  2

  1
 • 0161rijen
  13 augustus, 2017 - 02:03

  Met beide benen op de grond gezet zo als verwacht! We weten nu waar we staan. Door gaan en gas geven, de punten gaan zeker komen… come on NAC!!!

  2

  0
 • Tvb
  13 augustus, 2017 - 02:46

  Strijdplan is altijd kut als je na 2 min. Achterstaat!

  0

  0
 • Otjes
  13 augustus, 2017 - 03:12

  Manu en allouchi op middenveld is zelfmoord. Metz en verschueren met ervoor manu is beter

  Vloet speelt geen rol, dus exit.

  Kom op nac

  2

  2
 • Arie
  13 augustus, 2017 - 04:45

  Angelino heeft het op linksback naar behoren gedaan, maar hoeveel ruimte er telkens was bij Horse in da field was tenenkrommend.
  Of dat licht aan Korte of bijsluiten van Verschueren is moeilijk te bepalen, maar organisatorisch kopte er niet veel van en werden we bij tijd en wijlen volledig weggetikt.
  4-1 is uiteindelijk heel terecht, laat het een les zijn voor Stijn.

  1

  0
 • Arie
  13 augustus, 2017 - 04:46

  En Manu gewoon op 10 lijkt me na vandaag wel duidelijk, laat Korte en Vloet maar als buitenste middenvelders de flank bestrijken.

  0

  0
 • Dejan Lazic
  13 augustus, 2017 - 05:07

  Ga maar weer terug naar Jupiler, NAK. Nog slechter dan Ajax!

  gr uit zuid

  0

  5
 • Geel/Zwart
  13 augustus, 2017 - 05:20

  Man man, wat hebben wij een gedeelte paupere supporterschare zeg! Ik zit hier op vakantie de liveblog te volgen.. voor aanvang van het seizoen zijn de verwachting weer torenhoog, en bij de eerste de beste wedstrijd hebben ‘supporters’ het alweer over degradatie en bij de eerste scheet je team weer totaal afvallen.. werkelijk te triest voor woorden.

  Herinner me vorig seizoen nog een Reflektor ea die zijn team na een slechte wedstrijd uitscheldt voor kut team (hoewel ik hem nog nooit heb kunnen betrappen op en inhoudelijke reactie). Nu weer een JGAw? en het restje bij de eerste (!) wedstrijd tegen Vitesse (!) meteen janken en afvallen.. Typische gelegenheidssupporters

  M.i. moet dit elftal opnieuw op elkaar ingespeeld raken, de vaste basiself zal zich in de loop van het seizoen weer vormen, en het is wennen aan de andere manier van spelen in deze divisie. Dat zal niet zonder slag of stoot gaan, en hopelijk pakken we onderweg wat punten mee.. maar vasthouden aan de lijn op lange termijn. Vertrouwen en geduld

  1

  0
 • Sup
  13 augustus, 2017 - 06:14

  Duidelijk verhaal van de trainer.

  1

  0
 • Twan
  13 augustus, 2017 - 06:31

  We verliezen van een top 5 team en de supporters kraken alles al weer af.

  Toen Noppert gekozen werd heb ik gezegd dat dit punten ging kosten. Je kunt het hem wel gunnen na die jaren, maar hij is niet goed genoeg!!!

  Vorige week zaterdag riep ik da korte en verschueren niks in de basis te zoeken hadden. Ik werd toen voor gek verklaard. Hopelijk zien die mensen het nu ook, en staan al die supporters die riepen om 6 of 9 uit 3 te halen nu weer met beide beentjes op de grond! Op naar zondag.

  0

  1
 • reflektor
  13 augustus, 2017 - 06:47

  Man man man 1 wedstrijd verloren en ze komen weer met opstelling., hadden we gedacht dat we even simpel 3 punten mee zouden nemen ?

  1

  0
 • pema
  13 augustus, 2017 - 06:53

  Duidelijk verhaal van Stijn. De spijker op z’n kop. Niveau voor het gros te hoog. Er moet nog veel gebeuren om in de eredivisie beetje mee te doen. Anders is het maar voor 1 jaar. NAC,de verassing van het seizoen hadden vele geroepen…..zou best weleens kunnen.

  0

  0
 • TE
  13 augustus, 2017 - 07:24

  Wat een mafkezen. Eerste wedstrijd tegen bekerwinnaar verliezen en gelijk gaan lopen janken. Ga aub snel ergens anders ‘supporteren’ aub

  1

  3
 • JGAW?
  13 augustus, 2017 - 07:29

  Opendag zal niet druk worden na deze vernedering. Lekker gepland door Goetzee en co.

  0

  3
 • Blanco
  13 augustus, 2017 - 07:39

  @JGAW? Haha als dat van jou af moet hangen komt er inderdaad geen hond. Laat dat nou niet het geval zijn. Zoals al eerder gezegd mag je zo’n wedstrijd verliezen en zal de indiaan deze wedstrijd goed gebruiken om de komende weken onze jongens eens flink aan het werk te zetten. We’re back and proud of it! Voor de mensen die vanmiddag wel gaan, waaronder ikzelf, veel plezier! Zal nooit verloren gaan.

  0

  0
 • Wanny
  13 augustus, 2017 - 07:45

  Ja ze hadden moeten wachten op de eerste overwinning en dan snel de open dag er achteraan…

  0

  0
 • Brutus
  13 augustus, 2017 - 07:48

  Veel te veel achteruit geleund dan krijg je het tegen iedereen zwaar
  Met dit middenveld moet je op de aanval spelen en niet de beste spelers achter de tegenstander aan laten rennen dat hebben we kunnen zien

  Wat mij zo kwaad is dat met een standaard situatie gewoon heel het 11tal in eigen 16 staan
  De helft van het team komt niet boven de 1.60 laat die gewoon voorin staan

  0

  0
 • jandorstig
  13 augustus, 2017 - 07:58

  Had er echt iemand gedacht dat wij gingen winnen gisteren? Ben blij dat de eerste wedstrijd een zware uitwedstrijd was, weten de spelers gelijk waar ze aan toe zijn dit seizoen. Als Vittesse zo blijft spelen zie ik ze zomaar in de top 3 eindige

  2

  0
 • Lejad
  13 augustus, 2017 - 08:03

  Ik ga straks lekker naar de open dag hoor!
  Lekker naar mijn club.
  Niks mis mee!

  1

  0
 • PIPO
  13 augustus, 2017 - 08:03

  Ginne paniek he mensen !

  2

  0
 • reflektor
  13 augustus, 2017 - 08:09

  Wel is het een must om volgend jaar tegen sterkere tegenstanders te oefenen .

  1

  0
 • The Don
  13 augustus, 2017 - 08:15

  Dit elftal heeft een paar spelers met ervaring en leiderschap nodig. Valt op dat er weer niks gezegd wordt in het veld. Dat soort spelers vindt je niet bij jong psv, kruiken 3 of manchester City 6.

  0

  0
 • 076*R
  13 augustus, 2017 - 08:20

  Snap de reacties niet zo. Oke eerste helft was slecht. Maar had iemand verwacht dat we hier gingen winnen? Zo ja dan ben je niet helemaal goed bij je hoofd.

  1

  0
 • ome cor
  13 augustus, 2017 - 08:32

  Vitesse is een top 5 ploeg
  NAC is een club die vorig seizoen de nacompetitie niet verdiende op basis van het geweldige voetbal.
  Daarbij opgeteld veel mutaties en geen serieuze oefeningen tegen betere tegenstanders.

  En dan nog denken een aantal mensen dat er een team staat wat Vitesse wel eens even aan het janken krijgt.
  Hebben na 1 wedstrijd hun oordeel over een aantal spelers al klaar en over de opstelling.

  Wat een waardeloze supporters zijn dat, bahbah.

  Stijn gaf in alle eerlijkheid aan dat zijn strijdplan kut was en ja, ook hij kan fouten maken. Niks menselijker dan dat.
  Vorig seizoen startte hij ook met spelers NOAD bij te brengen. Dat kostte wat tijd en inspanning, maar we kennen het resultaat.

  Volgende week volle bak thuis tegen PSV. Eens kijken of er ook voldoende NOAD op de tribunes zit. Dan mogen die zgn critici lekker thuis blijven…. stel dat we weer verliezen…dan kunnen zij daar hun ongenoegen uiten over een stuk of wat spelers. Want dat zijn nou de echte losers.

  1

  0
 • Sharkskin
  13 augustus, 2017 - 08:33

  Vreven , straalt passie uit maar is verder erg beperkt.
  Altijd dezelfde riedel .
  Heeft tal van spelers om zeep geholpen die nu voor grote salarissen op een bijveldje een balletje trappen.

  0

  0
 • Johan Wierikx
  13 augustus, 2017 - 08:48

  Met spoed ervaren eredivisie spelers nodig . Voorin maar ook achterin spelers nodig die er gelijk staan
  We hebben goede jonge spelers maar met deze gasten gaan we het niet redden ben ik bang.
  Nee Smulders kan/moet de komende 2 weken nog vol aan de bak want deze selectie is nog niet kompleet.

  3

  1
 • Lamington
  13 augustus, 2017 - 08:48

  Geel/Zwart, TE, Twan, Reflektor, Cor
  Ik ben het met jullie allemaal eens. De hosanna stemming vooraf was nergens op gebaseerd. Dat NAC verliest van Vitesse is niet vreemd. Dat een hoop knopen-in-je-zakdoek dan gelijk moord en brand gillen ook niet, maar wel kenmerkend sneu voor hier..
  NAC liet in de 1e helft een paar aardige dingen zien, zij hrt van korte duur. Tweede helft ging beter maar ook zeker niet vlekkeloos. Cor vat het hierboven prima samen. Vreven gaf het begin deze week zelf ook al aan. NAC is nog lang niet waar het zijn moet. Genoeg redenen voor aan te dragen. Om alles gelijk af te fikken is letterlijk zielig.

  Europees voetbal gaan we niet halen, de subtop ook niet. Het linker rijtje niet eens Maakt niet uit ook. We zijn terug in de eredivisie! Stap voor stap bouwen en groeien. Dit jaar handhaving en zo hoog mogelijk proberen te eindigen. Volgend jaar de volgende stap. Keulen en Aken, zeg maar.
  En ga achter je fokking ploeg staan!!

  1

  6
 • a
  13 augustus, 2017 - 08:58

  Was Sporkslede geblesseerd of gepasseerd? Deed het in de oefenwedstrijden prima. Achterin met jongens met lengte en toch vrijwel geen kopduel winnen! Ondanks goede redding is keeper matig. Verliezen van vitesse is geen schande maar de manier waarop baart mij zorgen. Hoe speelde Mets eigenlijk?

  0

  4
 • Amarilla Negra
  13 augustus, 2017 - 09:07

  Te veel ontzag voor Vitesse vandaag in de eerste helft. Het was schrikken maar ik heb er alle vertrouwen in dat volgende week in eigen huis NAC wakker is. Tegen psv de huid duur verkopen en daarna 3 punten tegen Sparta!

  Vanaf hier zal het alleen maar beter gaan!

  0

  1
 • Daan
  13 augustus, 2017 - 09:09

  Bij een 3-0 achterstand invallen is niet dankbaar en niet makkelijk maar Mets viel wel erg anoniem in.
  Vrijwel geen bal geraakt en heb hem op geen enkele actie kunnen betrappen .
  Lengte zegt ook niet alles blijkt maar weer. Een keeper van 2 meter en 2 grote centrale verdedigers en tel daarbij Mets en Verschueren op en dan nog is iedere bal die Vitesse voor het hok gooide levensgevaarlijk.

  0

  0
 • Jf
  13 augustus, 2017 - 09:10

  Ik was gisteren ook teleurgesteld maar dit was toch te verwachten en het komt wel goed maar het heeft even nodig. Vitesse begon furieus en Nac stond nog met knikkende knieeen. Vitesse heeft een goede ploeg met Butner als uitblinker. Is erg moeilijk te verdedigen. Ik hoop dat Mari een offday had en dat hij weer snel aantoont dat hij zo sterk is als in de voorbereiding.

  1

  0
 • scheppioni
  13 augustus, 2017 - 09:12

  De woorden zijn volkomen logisch en ook wat echt bij ons NAC hoort, alleen het eerste half uur leken we wel pupillen en ja dan kun je zeggen dat vitess zo goed was, maar als je zo staat te verdedigen met name in de as dan maak je de tegenstander ook sterker !!
  Want psychologisch zegt genoeg in het voetballen en die matavz bv heeft nog nooit tegen ons NAC weten te scoren, stond vaak tegen king Robbie, hij zal wel opgelucht geweest zijn dat Robbie nu op de bank zit bij ons NAC en dat het cd nu zo stond te verdedigen !!
  Maar goed, de eerste zeperd te pakken, het zou nu alleen maar beter moeten kunnen gaan want voetballen kunnen we zeker maar net wat Vreven zegt,je moet er wel in geloven en dat ook uitstralen als team !!!
  En dat deed ons NAC on de tweede helft alweer meer, dus op naar volgende week zondag ! NAC we follow !

  0

  0
 • Sanseveria
  13 augustus, 2017 - 09:13

  Voor alle figuren die zich hier na 1 wedstrijd op het hoogste niveau zo negatief uitlaten, raad ik aan hun verwachtingspatroon bij te stellen (of op tilbo.com te blijven).

  Vooraf is al duidelijk door Vreven aangegeven dat deze ploeg snel Eredivisie ervaring op moet gaan doen. Het lijkt erop dat ze een erg steile leercurve hebben, want na de rust bleek het team al uit een ander vaatje te tappen. En dat kwam niet omdat Vitesse een versnelling terug schakelde, want die gingen de 2e helft op dezelfde manier verder als de 1e.

  Afgelopen seizoen hebben we ook op een lager niveau kansloze (en grote) verliezen geleden, dat is inherent aan een nieuw samengesteld en jong team. Dus even voor iedereen die vorig seizoen om wat voor reden dan ook gemist heeft en a.s. zondag wel op de tribune zit:

  Welkom terug, dit is NAC, we winnen niet alle wedstrijden, wen eraan en steun je team onvoorwaardelijk, dan kunnen we met z’n allen mooie dingen bereiken!

  1

  3
 • Arie
  13 augustus, 2017 - 09:15

  Ik heb een seizoen kaart te koop. Ik emigreer eind september.
  Iemand intresse?

  0

  0
 • Rijen
  13 augustus, 2017 - 09:19

  Misschien niet onhandig welk vak Arie

  0

  0
 • Rattack
  13 augustus, 2017 - 09:21

  Wij zijn de beste supporters van het land? Een deel iig niet. Zijn dat dezelfde zeikers die vorig “toevallig” niet konden omdat het vrijdagavond was. Of hadden die gewoon geen zin in Jupiler league?

  Een groot deel moet eens goed in de spiegel kijken. We zijn gisteren de eerste 45 minuten inderdaad volledig overklast. We kwamen er totaal niet aan te pas. Hou er maar rekening mee dat dit tegen PSV ook zal gaan gebeuren. Maar dit was volledig te verwachten.

  We staan op een plek (eredivisie) waar na de reguliere competitie van vorig jaar totaal niet horen (ben er overigens niet minder blij mee). Het is een verdomde luxe positie, dat er vorig jaar middels de nacompetitie promotie werdt afgedwongen.

  We hebben een jong team dat grotendeels vorig jaar nog in de Jupiler speelde. We zullen alle zijlen bij moeten zetten om 15e te worden en er rechtstreeks in te blijven. Een prestatie die knap zou zijn. Heel knap zelfs.

  Alleen als wij als 12e man volledig achter Stijn, de 11 op het veld en de rest van de selectie gaan staan, is er kans op deze knappe prestatie.

  Iedereen die vindt dat NAC wel even gewoon hoger eindigt dan 15e, heeft totaal geen zicht op waar de club vandaan komt. Maar bovenal totaal geen zicht op welke positie we nu zitten. Een verdomd mooie. We zijn twee jaar eerder terug dan gepland. Maar dat heeft er wel voor gezorgd dat we nu keihard moeten werken voor lijfsbehoud. Een mooi iets. Want voor hetzelfde geldt, hadden er aanstaande vrijdag naar jong AZ gemogen. Hadden die mensen dat dan gewild?

  Gisteren 90 minuten kippenvel in Arnhem. Puur om het feit dat we weer in de eredivisie zitten. Maar na de eerste 90 minuten gooien er al veel de handdoek en gaan de flessen azijn keihard. Wordt reëel en ga er vol achter. We zijn terug. Hebben tien stappen terug gedaan. Wij zullen er nu samen voor moeten zorgen dat we stapje voor stapje weer omhoog gaan klimmen.

  0

  0
 • 1912
  13 augustus, 2017 - 09:23

  Oei! Ik schrok me gisteren de eerste helft kapot. NAC liet zich echt overdonderen. Ondanks goede voorbereiding waren ze te lief, te langzaam en absoluut niet bedacht op het sterke voetbal van Vitesse. Vitesse heeft hier gewoon heel handig gebruik van gemaakt en laten we eerlijk zijn, ze hebben gewoon een goede ploeg!

  Ik vind het knap dat deze jongens zich niet uit het veld hebben laten slaan. Ze zijn blijven proberen en hebben gelukkig met momenten laten zien hoeveel voetbal er in de ploeg zit.

  Een hele goede reality check, ik denk dat iedereen inderdaad wakker is en begrepen heeft wat de eredivisie is. Vreven is gelukkig ook heel eerlijk en realistisch. Maar deze wedstrijd is natuurlijk nog geen graad meter. Er valt nog veel te leren. Kwaliteit is er nu nog eruit laten komen. Ik hoop wel dat Noppert zich snel gaat ontwikkelen. Mari moet wel zorgen dat hij niet meer zo over zich heen laat lopen maar dat ging 2e helft als een stuk beter. Beter in de eerste wedstrijd dit inzicht krijgen, tegen een ploeg die zomaar ij de top 5 kan eindigen, dan 5 wedstrijden op weg tegen directe concurrenten.

  Oei oei oei nog meer ben ik geschrokken van de ondermaatse, lage en ongefundeerde reacties hier. Hoe durf je je eigen club zo uit te kafferen en negatief te veroordelen na 1 wedstrijd… waar is je realisme, hopen mag, verwachten is iets anders.

  0

  0
 • Wanny
  13 augustus, 2017 - 09:24

  Ik vind dat we wel veel voetbal in ons elftal hebben. Veel meer dan in voorgaande jaren. Nu nog balans vinden met het fysieke en tactische.

  Er zal in de opstelling ook nog wel wat veranderen. Korte en Verschueren hebben concurrentie in de nek hijgen. En Noppert straalt weinig zekerheid uit. 1 schitterende redding gisteren maar hij heerst niet in zijn doelgebied. Hopelijk komt dat nog.

  1

  1
 • Wanny
  13 augustus, 2017 - 09:31

  Overigens is oefenen tegen sterkere tegenstanders ook geen garantie voor een betere seizoensopening. Oefenpotjes zijn qua intensiteit totaal anders dan wedstrijden om het eggie.

  Bijna niemand van het huidige elftal heeft ervaring op eredivisieniveau. We hebben wel talentvolle jongens, dus die gaan dit snel oppikken.

  0

  3
 • BART
  13 augustus, 2017 - 09:43

  Maar juist vandaag moeten we massaal naar opendag komen! Denk dat onze jonge honden wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken

  0

  0
 • Patrick
  13 augustus, 2017 - 09:47

  Als je gewoon realistisch kijkt heeft Vitesse een heel goede ploeg die je net op het verkeerde moment treft
  Tuurlijk zijn er bij nac een paar die gister flink door de mand vielen . Maar dat moet gewoon kunnen op dit moment . Je ziet dat dit elftal gewoon goede individuele klasse heeft die er echt nog wel gaat komen . Deze wedstrijden zul je erbij hebben en zal zeker niet de laatste zijn . Gewoon elke wedstrijd opnieuw met frisse moed tegen aan gaan en foute en goede dingen meenemen in volgende wedstrijd dan gaan we nog mooie momenten meemaken dit seizoen

  0

  0
 • Robert
  13 augustus, 2017 - 09:58

  Een aantal spelers zullen wel wat oppikken. Een aantal komt niveau tekort. Zie de wissels, idem tegen Almere City.. En wat moet je nog oppikken als je op de helft van de competitie hopeloos op de laatste plaats staat?
  Er moeten echt ervaren en kwalitatieve spelers bij of types als Stans.weer terughalen.
  Ik begrijp niet zo goed waarom een van de grote talenten van MC, Fernandes, voor Korte op de bank moet blijven zitten.
  Ook begrijp ik niet waarom een international van Ghana niet speelt. Dan kan Garcia gewoon op zijn vertrouwde positie spelen. We met sterke jongens er achter. Dus niet de El Allouchie en Verschueren, maar sterke jongens als Vloet, Stans en wellicht Mets of Nijholt. Hoe kan je anders vechtvoetbal spelen?
  Dat de grote centrale verdedigers en de extreem lange keeper niet in de lucht heersen is opvallend.

  1

  1
 • jvt
  13 augustus, 2017 - 10:00

  Helaas gelijk gekregen waar ‘kenners’ hier steevast met duimpjes omlaag reageerden. Zijn we wakker? We hebben ditmaal een selectie die vroeg bekend was met goede tegenstanders in de voorbereiding.
  Het verlies was echter op voorhand al duidelijk maar Smulders slaapt lekker verder. Een mindere keeper dan vorig jaar, hetzelfde middenveld en een zwakke aanval waarmee we vorig jaar slechts vijfde met de helft verliespotten in de JUUP zijn geworden. We leven niet in sprookjesland. Het niveau van de trainingen moet omhoog en de selectie moet hiervoor terug naar zo’n 18 man. Er moet getraind worden met meer weerstand. .
  Nogmaals, en Vreven ziet dit eindelijk (maar waarom te laat?) zelf nu ook. Korte, EL Allouchi (zelfde type speler als Garcia), Verschueren (te lief) eruit. Er moeten 2 ere ervaringsspelers (echte leiders en met body en hardheid) bijkomen, in de voorhoede.. Garcia op 10 svp, geen wonder dat ie minder speelt want op de huidige positie komt ie minder aan de bal en het flauwekul verhaal dat op links z’n verdediger niet meeloopt als ie naar binnentrekt is onzin. Nee die laat z’n mannetje hem gewoon lopen hoor. Dus een goede 10 zet je per definitie op linksmidden of linksbuiten? Maar daar waren deze kenners hier het ook al niet mee eens.

  Mind my words’; Korte staat volgende week niet meer in de basis, kan echt niet op dit niveau evenals El Allouchi (zelfde type als Garcia) en Verschueren (te lief). De meer ervaren Bertrams eri Fernandez en Mets er in. Er moet rap versterking bijkomen anders lopen we na 8 potjes weer achter de feiten aan en zit er al druk op voor degradatievoetbal. Met het excuus “We moeten nog wennen aan het niveau” nemen wij geen genoegen want als je dat op voorhand al zegt zeg je dus eigenlijk dat er ere ervaring HAD moeten bijkomen, Maar we hebben een TD met JUUP ervaring en ook hij moet schijnbaar aan dit niveau wennen.
  Ook al onze tegenstanders zeggen zich versterkt te hebben hoor. Wat gebeurd er met onze driejarige reservespelers?

  9

  4
 • NAC4Ever
  13 augustus, 2017 - 10:05

  Welkom in de Eredivisie…
  Al is dit natuurlijk niet helemaal onverwacht
  Maar ik vond het verschil in qwa spel en de uitslag wel te groot.
  Hopelijk past NAC zich wel heel snel aan de Eredivisie.

  Maar ik heb ook goede dingen gezien.
  Ik vond de goal van Ambrose een mooie goal.
  Noppert haalde in de eerste helft een bal goed uit de kruising.
  En in de weede helft zag je dat NAC echt wel iets kan.(Ik zag ook wel dat Vitesse wat gas terug nam) Maar het zag echt nog veel beter moeten. Maar ik geloof er wel in dat dat gaat komen.

  Ik blijf in ieder geval achter staan.
  Onze steun verdienen ze nog steeds!

  1

  0
 • TE
  13 augustus, 2017 - 10:10

  Rattack: Hallelujah en amen!!! En nu iedereen weer voorbereiden voor een mooie zonnige dag bier drinken.

  0

  0
 • Baske
  13 augustus, 2017 - 10:13

  Zoals eerder gezegd bleek Vitesse inderdaad een maatje te groot dus ik snap de huilbuien van sommigen niet zo goed hier. Ik zag NAC soms redelijk combineren en Ambrose pikt toch weer zijn doelpuntje mee. Gelukkig is iedereen incl supporters van hun roze wolk af. Je wordt alleen maar beter door dit soort deksels op je neus. Ik maak me dus geen zorgen. Alleen mijn voorgevoel over noppert bleek juist. Erg onzekere gast in alles.

  0

  0
 • Frits
  13 augustus, 2017 - 10:26

  Angelino was echt slecht.. wat voor horsefield funnest was de ruimte die hij weg gaf .. maar laten we angelino nou niet beschermen mijn mede supporters het moet echt veel beter.. geen duel gewonnen van Rasicda liepp ook op 8meter tedekken.. bang om duels aan tegaan. 2 doelpunten vanaf zijn kant omdat hij inplaats de bal probeerden teblokken er met zijn rug inging..( Zie ik bij de amateurs ook gebeuren van boeimeer).. Horsefield zeer matig.. man man man.
  Hou van je.clubbi hou van Nac .. Hou je aan Noad

  0

  0
 • Breda-Loyal
  13 augustus, 2017 - 10:39

  Ach ach.

  Een gelijkspel had ik zelf al een wereldprestatie gevonden. Helaas is het balletje niet zo gevallen.

  Nu ben je hard op je bek gegaan als net gepromoveerde ploeg. Niks mis mee als je kijkt naar het kaliber tegenstander ( Vond Vitesse nog beter als vorig seizoen eerlijk gezegd )

  Onze Stijn en zijn mannen kunnen weer geen trainen en oefenen om zichzelf naar eredivisie niveau te kunnen laten groeie.

  Hoofd koel houden medesupporters ! En niet beginnen te zagen na de 1e wedstrijd wanneer het seizoen nog alle kanten uit kan gaan.

  Hup NAC !

  0

  0
 • Breda-Loyal
  13 augustus, 2017 - 10:39

  Geen = Gaan

  0

  0
 • buurman
  13 augustus, 2017 - 10:41

  – De groene uit shirts aub nooit meer, al na enkele minuten kreeg je de indruk dat je naar het dordrecht van een paar seizoen geleden zat te kijken (dord. speelde toen ook een jaar ere)
  – Bijzonder onaangenaam; ik kijk zojuist naar de samenvatting van studiosport en we worden weggezet als MC (en vitesse als Chelsea.) Komt rottig over.
  – In de oefencampagne had je een keer tegen een grote club moeten spelen, dan weet je beter waar je staat.
  – Ik had verwacht dat we in arnhem zouden verliezen, maar zo verliezen baart me heel veel zorgen.
  – Aanvallend geen vuist en verdedigend een enorm geschutter.Ploeg is veel te jeugdig(onervaren) en we missen kwaliteit. Met alleen een zgn. “leerproces” ga je dit niet opvangen vrees ik.
  – Vreven moet tegen psv voor een andere opstelling en tactiek kiezen. En in ieder geval geen “Scheppioni tactiek” want dan zijn we een “vogel voor de kat ” met dit elftal.
  – Voor NAC wordt het echt nog belangrijker 25 aug. , dan moet je een punt of punten pakken en dan weten we beter hoe moeilijk we het dit seizoen gaan krijgen. In ieder geval zitten er in deze competitie gelukkig nog meer zwakke broeders.
  – Dat Smulders nog versterkingen moet halen lijkt me duidelijk voor iedereen.

  Beste mede supporters, op deze site was iedereen geweldig positief door de promotie. En dat is op zich hartstikke mooi. Ik denk dat een oefenwedstrijd tegen een sterke ploeg had gezorgd voor meer realisme. Maar ga nu mensen die kritisch zijn aub niet afzeiken dat het nep supporters zijn. Dat zijn het namelijk niet. Ik heb de wedstrijd gisteren goed bekeken en wat je dan ziet is de harde waarheid; dit NAC komt, zoals ze gisteren balde, veel tekort. En een echte supporter maakt zich dan zorgen. Het kan ook nooit kwaad de waarheid , op een gegeven moment, onder ogen te zien denk ik.

  Tegen psv (waren gisteren sterk) voor een vol huis kan toch, met wat geluk, weer net anders lopen en tegen sparta thuis moeten in ieder geval de eerste punten worden gehaald. Kritisch (en eerlijk) op deze site maar in Breda vol achter de ploeg !! Als we ons handhaven kunnen we dat straks vieren als een kampioenschap !

  10

  1
 • buurman
  13 augustus, 2017 - 10:43

  Dat zijn ZE namelijk niet.

  2

  0
 • YellowBlack
  13 augustus, 2017 - 10:44

  @ Arie

  James is het dus nog niet verleerd! Ik zei het voor dat hij kwam dat hij heel veel ruimte weggaf. Kreeg een heleboel duimpjes omlaag en nu wordt het zelf gezegd door een ander!
  Hopen dat Sporkslede snel weer fit is

  0

  1
 • H.V.M.
  13 augustus, 2017 - 10:46

  We zijn op alle fronten afgetroefd.
  Starten met dit middenveld tegen Vitesse is zelfmoord.
  Daar is de sympathieke Vreven inmiddels ook achter.

  “Tussen het 1e en 2e doelpunt ging NAC aardig mee met vitesse” las ik hier gisterenavond.
  Voor die poster heb ik een welgemeend advies! Zoek een andere sport om te volgen, want voetbal gaat het niet worden.
  We zijn de eerste 45 min. volledig van de mat gespeeld.
  Had zo maar 7-0 kunnen staan.
  Nog geen 10 seconden uitzicht gehad op een redelijk resultaat.
  Óók niet in de tweede helft toen Vitesse al ruimschoots gas had teruggenomen.
  Daardoor leek het van onze kant nog iets.

  Ook tegen PSV zal er hoogstwaarschijnlijk weinig eer te behalen zijn.
  Dat is (nog) niet rampzalig.
  De paniek zal wél toeslaan op het moment dat we ook van mede degradatie club Sparta zouden verliezen.
  Wij zijn echter niet minder dan Sparta en een aantal clubs uit het rechterrijtje.
  Daar moeten we de punten halen.
  Vriend en vijand zullen het eens zijn, het gaat een zwaar seizoen worden!

  10

  0
 • Daan
  13 augustus, 2017 - 10:47

  Na een zeer matige voorbereiding is het gisteren nog eens duidelijk geworden dat Verschueren niet kan op deze cruciale positie op het veld.
  Vanmiddag gezellig naar de open dag en hopelijk zien we een ander NAC aanstaande zondag

  0

  1
 • H.V.M.
  13 augustus, 2017 - 10:50

  Overigens volledig eens met Buurman.
  Niets aan toe te voegen!

  5

  0
 • Piet
  13 augustus, 2017 - 10:51

  Afentoe tikten ze de bal mooi rond. Maar die goals worden kinderlijk eenvoudig weggegeven. Wist vantevoren dat dit dik verlies zou worden maar over volgende week heb ik goed gevoel. Geef die gasten even de kans aub. Ps die 4e goal ging noppert in slow Motion naar de grond.

  0

  0
 • Fred
  13 augustus, 2017 - 10:53

  Goed dat Stijn zelf ook inziet dat het strijdplan zwaar kut was .
  Ik denk dat hij toch een aantal veranderingen moet toepassen in een 4-4-2 systeem .
  Dat er snel een spits bij moet is evident dat komt Ambrose ook ten goede .
  Achterin moet snel Sporkslede terug en Horsfield naar links .
  Mari zou ik nog even het voordeel van de twijfel geven al hoop ik niet dat het een gevalletje wordt als die lange slungel van 2 jaar geleden die er niks van kon .
  Evenals Noppert , maar als je zo keept ben je gewoon niet te handhaven , dat kost punten , allemaal leuk en aardig om de clown uit te hangen , dat hoort er ook bij , maar in het veld moet er wel gepresteerd worden !
  Ik zou met een middenveld spelen Mets, Vloet, Carcia , Aygepong . ( en idd Carcia op 10 )
  En voorin Ambrose en Fernandez .

  0

  1
 • Leo
  13 augustus, 2017 - 10:55

  Kleuterklas NAC-PSV 0-10

  0

  1
 • Ooit alleen een lezer.
  13 augustus, 2017 - 10:56

  Hvm en buurman =realisme.

  7

  1
 • Fred
  13 augustus, 2017 - 10:59

  Helemaal eens met het verhaal van buurman , en vooral die verschrikkelijk groene shirten , krijg er niet alleen een Dordt gevoel van maar ook een dejavu met die verschrikkelijke jaren aan de Beatrix onder in de eerste divisie.
  Heb het vaker gezegd , kijk er de history op na, NAC is Witte shirts , zwarte broeken en geel zwarte kousen .
  Ik had al moeite met die gele shirts , maar dit groen slaat alles .
  Dat is niet des NACs .
  Ik vraag me af wie dit verzint ?

  6

  1
 • Martin
  13 augustus, 2017 - 11:07

  Oei……. wat een laag niveau. Als er niets gebeurt, gaan we rechtstreeks terug naar de Juup.

  .

  1

  2
 • Martin
  13 augustus, 2017 - 11:08

  Smulders zal toch wel ervaring moeten binnenhalen.

  Transferperiode sluit op 31 augustus!!!

  5

  1
 • ome cor
  13 augustus, 2017 - 11:15

  @Martin
  Oei……. wat een laag niveau.
  Als je na 1 wedstrijd al over de Juup begint.

  2

  1
 • Martin
  13 augustus, 2017 - 11:17

  @ ome Cor

  Ik ben venieuwd hoe je na NAS-PSV reageert..

  0

  2
 • nm
  13 augustus, 2017 - 11:22

  Die groene shirts waren juiste het enige lichtpuntje gisterenavond.

  Volgens mij kan NAC dit niveau best aan zolang je realistisch blijft spelen. De opvatting en tactiek was gewoon naïef.

  0

  1
 • Los Pollos Hermanos
  13 augustus, 2017 - 11:23

  Zag dit al lang aankomen, dit pak slaag. Ik mag hopen jullie ook. Echter, geen reden tot paniek mannen. Wij hebben tegen clubs als Vitesse, Heerenveen, Twente, AZ gewoon niets te vertellen. Laat staan de traditionele top 3. Als je in al die uitwedstrijden 1 tot 3 punten kan pakken uit die 6 duels doe je het al boven verwachting. 4-1 was geflatteerd. Vitesse had er de 2e helft geen zin meer in en waren niet scherp meer. Denk daar ook maar eens over na. Snel vergeten. Next.

  NAC moet proberen het moraal hoog te houden nu. Zondag krijgen we PSV en die verliezen we ook. Maak jezelf nu aub geen illusies. Ook van PSV krijgen we een pak rammel. Wij moeten gewoon thuis de punten pakken tegen clubs uit het rechter rijtje. Het zou mij ten zeerste verbazen dat ons NAC meer dan 10 punten gaat halen in alle uit duels. Ik zie NAC dit seizoen dan ook uitkomen op punt of 33/36.

  We mogen hopen dat dit genoeg zal zijn voor lijfsbehoud. Meer zit er, met alle redelijkheid en liefde voor mijn club, gewoon niet in mannen.

  1

  1
 • TpT
  13 augustus, 2017 - 11:29

  Als je zo verdedigt gaan we heel veel verliezen dit jaar. Helaas ook te weinig wissel mogelijkheden.

  Noppert kan ook gewoon echt niet. Zo’n onrustige keeper heb ik sinds Schollen niet meer gezien, sorry dat ik het zeg.

  Al met al een kut pot, maar wel tegen een hele sterke ploeg. Tegen Sparta, ADO, vvv, Excelsior, Willem 2, Zwolle kunnen we echt wel punten pakken.

  0

  1
 • Tricolores
  13 augustus, 2017 - 11:29

  Ja de ere is andere koek dan de juup.
  Succes.
  Jan kruik

  0

  1
 • Bert
  13 augustus, 2017 - 11:37

  Op weg naar ….. de Juup!

  0

  2
 • Dos
  13 augustus, 2017 - 11:41

  Brondeel begon vorig jaar ook dramatisch en werd uiteindelijk een rots in de branding.
  Noppert was gisteren schuldig aan 3012 van de 4 doelpunten en maakte een alles behalve zekere indruk, maar ik hoop dat Jelle hem net zoals Brondeel laat ontwikkelen.

  1

  1
 • Wolfmanjack
  13 augustus, 2017 - 11:44

  Noppert is geen Brondeel. Beter dan dit gaat het niet worden.

  0

  2
 • H.V.M.
  13 augustus, 2017 - 11:47

  Daar heb je ze wéér!
  Dat de meesten kruikjes niet snugger zijn is bekend. Bovendien zijn ze ook nog eens kort van geheugen.
  Afgelopen seizoen begonnen ze hun eerste wedstrijd, notabene thuis tegen Vitesse ook met een dikke nederlaag: 1-4.

  5

  0
 • jvt
  13 augustus, 2017 - 11:49

  Er zit voor tonnen salaris de komende twee jaar nog op de bank terwijl we een zwakke keeper, een paar zwakke backs, een tweetal zwakke middenvelders en geen buitenspelers van enig nivo hebben. Ga daar maar aan staan. O ja we missen hardheid en ervaring en hebben alleen op salaris en lengte geselecteerd. Voorspelbaar scenario zo.

  4

  1
 • Sup
  13 augustus, 2017 - 11:50

  Na 1 wedstrijd al praten over ‘terug keren naar de juup’ kan echt niet hoor..beetje slap gelul we zien het wel na 34 wedstrijden.

  1

  0
 • Johan
  13 augustus, 2017 - 11:52

  Het is toch een blunder van de bovenste plank als je in de voorbereiding niet tegen goede tegenstanders op niveau oefent…

  Wat een amateurisme!

  En dan Smulders…. Die weet nog niet eens wat eredivisieniveau inhoudt! Die selecteert spelers op Jupilerniveau. Tja….

  5

  0
 • Sharkskin
  13 augustus, 2017 - 11:53

  Ervaring traint inmiddels op veld 3 in Zundert.
  Heeft geen fuck met ervaring te maken maar met voorkeuren.

  0

  3
 • Ad
  13 augustus, 2017 - 11:58

  We willen voor een dubbeltje op de eerste rij zitten en dat gaat op dit niveau gewoon niet….

  0

  0
 • Rb
  13 augustus, 2017 - 12:07

  Haha wat een stelletje zieligerts hier allemaal zeg. Vitesse is gewoon een goede ploeg waar je van kan verliezen. Aan de bal heb ik zat goede dingen gezien. Het enigste wat je Smulders op moment aan mag rekenen is dat er geen ervaren keeper is aangetrokken. Verder staat er een prima selectie die genoeg punten gaat pakken.

  En al die azijnzeikers hier wil ik ook niet lyrisch zien doen wanneer we punten gaan pakken..

  1

  5
 • Jf
  13 augustus, 2017 - 12:08

  Ach ja de zeikstralen zijn er weer. Iedereen dacht namelijk een Nac te zien die meedoet op het niveau van Vitesse. Dit is toch ingecalculeerd. Vitesse was gewoon erg scherp en Nac wat minder.

  Alle vertrouwen in Nac en Smulders en al die zeikstralen moeten of hun ambitie bijschaven of weggaan. We gaan dit jaar veel verliezen en nee we worden geen kampioen.

  Een aantal jaar geleden met een goed elftal met 8-1 verloren van az. Was ook niks aan de hand.

  1

  3
 • Wanny
  13 augustus, 2017 - 12:09

  Ervaren spelers hebben t niet gebracht. En zitten dus terecht niet bij de eerste elf.

  Ik verwacht dat er nog wel wat ervaring bij komt

  2

  4
 • The Don
  13 augustus, 2017 - 12:13

  Waarom zitten er in godsnaam twee keepers op de bank en zitten Nijholt en Stans op de tribune??

  0

  0
 • Nep Han
  13 augustus, 2017 - 12:27

  Jongens, jongens niet zo panikeren.
  Eerste wedstrijd weer terug meteen tegen Vitesse uit, die dit jaar zeker top 4 gaat spelen. Prima ploeg. Wat hadden jullie dan verwacht? Dat we met zo`n onervaren team Vitesse in eigen huis op zouden rollen haha?
  Komt allemaal goed jongens, niet zo bang.

  2

  0
 • Geel/Zwart
  13 augustus, 2017 - 12:30

  @buurman: wat een onzin, altijd die dooddoener dat de negativisten gewoon ‘realistisch’ zijn en daarom juist betrokken supporters.. Het gaat om de supporters, die helaas niet op een paar handen te tellen zijn, die bij het minste of het geringste hun club afvallen. Nee, niet met een onderbouwd argument, maar met scheldwoorden en domme uitgangspunten hun club net zo makkelijk na een slechte wedstrijd in de kou laten staan. En bij succes vooraan de polonaise lopen.. simpel volk en absoluut geen supporters.

  Lees de reacties van gisteren maar even terug of kijk de reacties onder de wedstrijdverslagen terug een paar wedstrijden voor de play offs vorig seizoen. In mijn ogen nog vele malen erger dan een slechte prestatie van onze ploeg..

  NOAD eisen van onze spelers.. misschien als
  Supporters eerst maar eens hetzelfde doen

  2

  6
 • Kees F7
  13 augustus, 2017 - 12:39

  Het meeste is al gezegd. Belangrijkste vraag die ik heb is waarom alleen geoefend tegen amateurs en Juup-ploegen. Onbegrijpelijk. De nederlaag van gisteren had niet kunnen worden voorkomen denk ik maar wel de wije waarop. Erg jammer dit maar nog 33 wedstrijden te gaan.

  2

  0
 • scheppioni
  13 augustus, 2017 - 12:46

  Wat een angsthazen hier, nee laten we tegen p$v lekker met veel angst het veld op stappen en hopen dat we gelijkspelen, ja dan zijn we weer een fantastische club ??!! NOT
  Dan wordt het weer een grote speeltuin in BREDA !
  Gisteren was het eerste half uur gewoon ver ondermaats en dan is het gelopen, so be it, tegen een dan sterkere tegenstander !! Gaat dit NAC(dat gaat Vreven gelukkig nooit doen) weer thuis zoals drie seizoen geleden hangen en leunen) dan ga ik passen, dat is never geen NOAD !!!
  Daarbij zolang we op gelijke tred blijven in punten zoals met ajax dan degraderen we niet !!
  We NAC moeten gewoon voetballen en voorruit voetballen, dat gaat altijd lonen, daarbij de juiste poppetjes met de juiste vorm op de juiste plaats !! NAC we follow en niet zoals ene beste buurman !

  1

  3
 • scheppioni
  13 augustus, 2017 - 12:48

  Weer dronken geweest Leo ??!

  1

  1
 • henk
  13 augustus, 2017 - 12:50

  En nog steeds geen namen op het shirt, onprofessioneel

  0

  1
 • JGAW?
  13 augustus, 2017 - 13:09

  @henk

  Dat is omdat Goetzee elke vierkante mm op het shirt tegen spotprijzen weggeeft aan de eerste de beste kruidenier

  2

  1
 • Ben
  13 augustus, 2017 - 13:15

  Ons NAC heeft een Juup- selectie en daarmee gaan we het niet redden! Gewoon niet goed genoeg!!

  3

  3
 • scheppioni
  13 augustus, 2017 - 13:21

  Ach kijk eens Ben, is ook los van zijn suske en wiske leesmap !
  Knap jongen dat je dat in ene wedstrijd al kunt concluderen, je stond zeker 28 mei jl wel vooraan op P5 !?!
  HUP NAC W.G.N.O. !

  2

  3
 • Ben
  13 augustus, 2017 - 13:40

  @Scheppioni

  Tis niks!

  0

  1
 • ome cor
  13 augustus, 2017 - 14:07

  @ Martin
  Ik ook, maar 0 uit 2 is natuurlijk niet iets wat niemand bedacht heeft vooraf toch ?

  0

  0
 • Ooit alleen een lezer.
  13 augustus, 2017 - 14:33

  Begrijp dat je positief wíl blijven scheppioni maar met een beetje realisme is ook niets mis mee toch?
  Dat je dan tegen Vitesse een punt verwacht en misschien wel meer, en dat thuis tegen PSV de kans groot is dat je die wint omdat psv niet in goede doen is vind ik erg positief idd maar betuigd van weinig realisme…..

  Beide benen op de grond en knokken!

  2

  0
 • Venlo077
  13 augustus, 2017 - 14:36

  Hoezo zat Nijholt op de tribune? Van mij mag hij vandaag nog terug na VVV komen,

  1

  0
 • scheppioni
  13 augustus, 2017 - 14:51

  @ Ooit alleen een lezer
  Gisteren ging het mis met name de eerste helft en met name uit persoonlijke fouten !
  Dat kan tegen een vitess, maar realisme is dat volgende week p$v wacht en dan maak je kans met opgeheven hoofd en niet nu al je eigen naar beneden gaan schrijven !!!
  Diegene die gisteren minder waren en dat was zeker niet alleen Noppert, verre van zelfs voelen het adem in hun nek, de taak is nu aan Stijn !!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  13 augustus, 2017 - 15:06

  Schep, trek je kop eens uit je reet man met je holle reacties over noad, erop klappen, en we follow en al die andere dooddoeners van je. Je zegt altijd heel veel, maar eigenlijk helemaal niks.

  Realisme is bij jou altijd ver te zoeken. Soort Harry BD. Maar dan de positieve versie. Herhalen, herhalen, herhalen. Vermoeiend.

  4

  1
 • Los Pollos Hermanos
  13 augustus, 2017 - 15:07

  Kans maken tegen PSV als je maar “inzet toont en met opgeheven hoofd speelt” lachwekkend.

  3

  2
 • Breda Army 076
  13 augustus, 2017 - 15:59

  Er was totaal geen aansluiting van het middenveld bij een counter of bij aanvallende druk van NAC, dan moet de verdediging 90 minuten lang achterin alles oplossen, creeër je geen kans en loop je achter de feiten aan, we zijn geen counterploeg maar gewoon een voetballende ploeg, durf wat meer druk vooruit te zetten en op de helft van de tegenstander te voetballen! De jongens hebben er zeker de kwaliteit voor. Tevens waren ze achterin allemaal heel dramatisch, met name de eerste helft, man man man dat moet beter

  0

  0
 • Spionkop
  13 augustus, 2017 - 16:44

  Vreven:’als je de wedstrijd hebt gezien kan je wel concluderen dat mijn strijdplan gewoon kut was’

  Deze trainer heren….. die gaat ons echt beter maken!!

  Dont worry,

  Hup NAC

  1

  1
 • NAC4Ever
  13 augustus, 2017 - 19:26

  Ziellig hoe sommige hun ‘gelijk’ proberen te halen. En al helemaal om 380 keer te herhalen dat het niks word, dat je dat vind is na 1 keer ook wel duidelijk.

  JGAW?
  Ik weet niet wat Goetzee jou in je prive leven heeft aan gedaan, maar zou dat met hem uit kunnen gaan praten. Dan kun je hemvweer objectief gaan beoordelen. Niet alles wat er op het veld mis gaat is de schuld van Goetzee.

  Juist als het niet loopt moeten wij achter NAC blijven staan. Als het loopt is het fijn voor NAC (en leuk voor ons) als we achter NAC staan. Loopt het niet, dan is het BROOD NODIG dat wij achter NAC blijven staan!
  Come on NAC!

  8

  2
 • heksenketel
  13 augustus, 2017 - 20:28

  Ik vond het interview op tv gisteren heel matig. Voelde alsof Stijn het een fijne oefenpot vond waarin we veel geleerd hebben. Toen dacht ik, ze waren niet goed voorbereid op deze wedstrijd en gingen niet met de juist focus en attitude het veld in. En daar speelt de trainer een belangrijke rol bij!

  Maar ik moet zeggen dat ik dit interview wel prima vind! Realistisch, niet om de hete brei heen draaien en ook zelf in de spiegel kijken. Prima! We moeten ons realiseren dat iedereen (ook de staf) moet wennen aan de Eredivisie. NAC moet het van het collectief hebben en niet van de individuele klasse. Dus daar aan werken en geen paniekvoetbal. Overigens niet alleen collectief…..wij kunnen als supporters weleens heel belangrijk worden.

  4

  0
 • scheppioni
  13 augustus, 2017 - 20:45

  Trek nog maar aan een keer aan je los pollos misschien scheelt dat wat aan je shit humeur !!
  Ik citeer wat ik wil en net zovaak als het me zint, lucht mijn NAC hart en heb het beste met de club voor met je ajax goden naam !

  1

  7
 • Johnnyboembastik
  13 augustus, 2017 - 21:24

  Vitesse is gewoon een bovengemiddelde ploeg, gaan zeker top 5 spelen. Geen paniek dus in die zin. Wel duidelijk dat een aantal spelers moeten wennen én dat een aantal tekort komt.
  Zeker Korte en Horsfield kwamen veel tekort, je zag met het inbrengen van Fernandez al verbetering. Daarnaast heb ik twijfel over Verschueren…, en als laatste, wat ik zeker niet fijn vind als oud keeper, maar ook Noppert komt tekort. Bij 2 van de 4 goals niet vrij uit. Ik hoop dat hij zich herstelt, maar een keeper die eerst niet goed genoeg is voor de Jupiler league nu goed genoeg vinden voor de ere vind ik apart.

  2

  0
 • NAC4Ever
  13 augustus, 2017 - 22:29

  @Johnnyboembastik
  Vorige seizoen vond de technische staf (en ik ook) Brondeel beter dan Noppert. Dat is wat anders als dat Noppert niet goed genoeg is bevonden voor de Jupiler League.
  Wel is Noppert natuurlijk twee jaar geleden weggestuurd, maar in twee jaar tijd kan er veel veranderen.

  1

  0
 • Dutchbird
  14 augustus, 2017 - 01:02

  Tjonge jonge het heeft aan die groene shirts gelegen. Get serious collega supporters of gooi je toetsenbord in de Singel..

  2

  0