Go to Top

BSR TV: Uros Matic na FC Dordrecht – NAC

BSR TV: Uros Matic na FC Dordrecht – NAC

Uros Matic lijkt een soort van stijgende lijn te pakken te hebben. De man is overal te vinden tijdens de wedstrijden en was vandaag verantwoordelijk voor 1 assist en een hoop werk voor de spelers van Dordt. En dus werd het voor BreDaN tijd om hem voor de camera van BSR TV te slepen.

28 Reacties op "BSR TV: Uros Matic na FC Dordrecht – NAC"

 • De Lange
  6 februari, 2016 - 00:17

  Iemand met het echte N o a d, verzaakt nooit,prachtige pass ook voorafgaand aan de 0-2. En jaja zwaar internationaal interview zo over de sloot

  0

  0
 • Dutchbird
  6 februari, 2016 - 00:23

  Heerlijke speler (met de longen van een paard) die al een paar maanden super belangrijk is voor NAC.
  Heel mooi dat hij de moeite heeft genomen om Nederlands te leren en dat gaat hem best goed af.

  0

  0
 • Willem
  6 februari, 2016 - 01:16

  Een van de weinige spelers met eredivisie- niveau!!

  0

  0
 • Buddha
  6 februari, 2016 - 01:31

  Ik geloof dat deze jongen echt een nac-hart heeft. Goeie gast en prima speler!

  0

  0
 • Tvb
  6 februari, 2016 - 03:53

  Kreeg toch de indruk dat duarte voor de plek van matic is gehaald. Of miss voor suk?

  0

  0
 • chrisje
  6 februari, 2016 - 08:26

  Als dijkhuizen matic eraf haalt snap ik er niks van , sul is de lul denk ik

  0

  0
 • S.HB.NAC
  6 februari, 2016 - 08:41

  Het enige wat Matic moet verbeteren is zijn postbode acties waar veel mensen het zovaak over hebben. Kijk nou eens wat een wereldpasses deze man geeft. Als hij dit vaker doet overrompelt NAC alles wat hier in de eerste divisie speelt. Maakt Matic dan een van de beteren van deze competitie ook meteen. Duarte voor Suk hopelijk want Suk daar schrik ik een beetje van, die doet het echt heel slecht in vergelijking met het begin! We zullen zien wat Magic Marinus doet!

  0

  0
 • Bredafun
  6 februari, 2016 - 08:58

  Chapeau voor Matic!

  0

  0
 • RV
  6 februari, 2016 - 08:59

  Volgens mij zijn Matic en Duarte wel allebei linksbenig, dat zou een reden kunnen zijn maar Matic hoort op dit moment gewoon in de basis.

  Een jongen met een drive waar ik voor naar het stadion kom. Die geeft echt altijd 100% en nooit 99%. Lijkt me ook nog eens een prima vent die heel betrokken is bij deze club.

  0

  0
 • Ric
  6 februari, 2016 - 08:59

  Ik houd van deze voetballer. Goede instelling! Maar om dan toch iets te zeiken te hebben. Hij moet echt trainen op zijn schot op randje 16. Altijd rollertjes en halve bak door t midden. Scoort veel te weinig als middenvelder. Hierin moet hij veel belangrijker gaan worden!

  0

  0
 • Oldskool
  6 februari, 2016 - 09:01

  Een echt goeie gast. Hoop dat ie nog lang blijft. Perfecte instelling.

  0

  0
 • am
  6 februari, 2016 - 09:10

  Een prima prof altijd 100% inzet. Kan Seuntjes een voorbeeld aan nemen.
  Ik vind wel dat hij beter op zijn positie moet blijven en wat slimmer moet gaan voetballen. Nu verspeelt hij onnodig veel energie. Wel een prachtige pass dat tweede doelpunt.

  0

  0
 • TpT
  6 februari, 2016 - 09:57

  Echt een held en een goede voetballer. Hoop dat hij nog lang blijft en zijn basisplaats houdt.

  0

  0
 • Amial
  6 februari, 2016 - 10:05

  Goeie gast!! Heerlijke uitstraling. Pretoogjes en geen onverschilligheid. Geeft na het interview niet alleen de interviewer een handje maar ook de cameraman. Zegt alles.

  0

  0
 • Mike
  6 februari, 2016 - 10:32

  Beetje de nieuwe peto! Hoop dat ie nog lang bij NAC blijft! Kom je voor naar t stadion!

  0

  0
 • Otjes
  6 februari, 2016 - 10:34

  Moet meer pasjes geven en leren door “de bal heen” te trappen. Kan Lurling hem mss effe leren.

  Suk is toch meer een soort blind paard op het veld. Maar denk dat een Duarte en Matic op het middenveld iets te veel van het goede is.

  Had eerder liever. Matic of Duarte met rechts de Kamps en Stam schuchter gezien. Maar je helaas…..

  0

  0
 • Otjes
  6 februari, 2016 - 10:35

  Schuchter = erachter
  Je = ja

  0

  0
 • Kipiani
  6 februari, 2016 - 11:36

  Goeie gast inderdaad. Komt er als voetballer totaal niet uit. Hoewel de pass op Lazic (0-2) zeer goed was.
  Onbegrijpelijk dat er bij deze voetballer, met deze instelling ook nog (geweldig !) zo weinig lukt en zo weinig rust is om het balletje snel rond te doen gaan binnen het NAC elftal. Komt hij in een veel beter ingespeeld team, met snel positiespel beter tot zijn recht, is de vraag. Waarom zoveel lopen met die bal. Is hij nog coachbaar ? Jongen naar mijn hart, maar iets remt zijn kwaliteiten in het NAC team. En das jammer.

  0

  0
 • JM
  6 februari, 2016 - 12:12

  Fantastische gast en speler die Matic! Leuk dat er niet steeds dezelfde spelers voor BSR TV verschijnen, maar dat er variatie inzit. Chapeau!

  0

  0
 • Eindhoven
  6 februari, 2016 - 12:24

  Als je de samenvatting van gisteren bekijkt, moet je is op letten als de scheids afgefloten heeft wat er op de achtergrond gebeurd.
  Stam loopt richting Pedro en die moet daar niks van hebben.
  NAC is geen team, zegt Ars met andere woorden ook in zijn interview.
  Stam eraf en Duarte daarvoor in de plaats.
  De rest laten staan, verdediging gisteren zag er al iets beter uit.
  Naar elkaar toe groeien en pieke in NACompetitie!

  Hup NAC

  0

  0
 • poolshark
  6 februari, 2016 - 13:13

  Otjes, de man die gisteren Ars afbrandde in de eerste helft !! Altijd leuk dat zo iemand een speler dan een blind paard noemt.

  NOAD kan Matic absoluut niet ontzegt worden, daarom heb ook ik een zwak voor hem. Maar rendement is een ander verhaal als je naar assists en goals kijkt. Nu Suk uit vorm is en ook verdedigend niets meer brengt is het logisch dat hij vervangen zou worden, maar ja…een linkspoot voor een rechtspoot is dan weer geen optie. Ik denk Duarte in een vrije rol op de plaats van Lazic, en dan meer een veredelde 4-4-2

  0

  0
 • Wouter
  6 februari, 2016 - 13:19

  Helemaal eens met die postbode acties , de man heeft een voortreffelijk inzicht een goede pass maar hij grossiert in balverlies omdat hij te veel loopt met die bal .
  Vind het ook zo vreemd dat spelers na elke wedstrijd benoemen dat ze de bal te snel verliezen , niet snel genoeg omschakelen , ruimtes te klein maken , niet afdoende mee terug verdedigen en niet snel genoeg bijsluiten en vervolgens de volgende wedstrijd weer precies hetzelfde doen .
  Je mag toch aannemen ( op Seuntjens na dan , die hoop heb ik opgegeven ) dat het allemaal volwassen mensen zijn die weten waar ze mee bezig zijn .
  Seuntjens heb ik me weer aan kapot geërgerd wat blijft dat toch een labbekak en een egoist , natuurlijk komt het meeste gevaar van hem , hij is ook een begenadigd voetballer, maar op het einde van elke actie verkloot hij het steeds .

  0

  0
 • scheppioni
  6 februari, 2016 - 13:27

  Prima gast die Uros idd, maar ik vind ook echt heel raar dat hij zijn echte niveau niet meer kan aantikken, nu geeft hij een wereldpass bij de 0-2, maar tegen jong ajax laat Uros zijn tegenstander toch wel als een pupil zich te kijk zetten, maar hopelijk stijgt zijn niveau nog verder naar zijn werkelijke niveau, maar wat als Duarte dalik fit is, van wie gaat dit dan ten koste ???! Is de grote vraag !

  0

  0
 • henk
  6 februari, 2016 - 13:57

  Matic heeft een fantastische inzet en loopvermogen, maar is wel een postbode. Ik begrijp alleen niet dat er mensen zijn die vinden dat Matic zijn niveau niet haalt. Dit is gewoon zijn niveau, hij heeft nooit significant beter gespeeld. Qua rendement is hij sowieso nog nooit zo succesvol geweest als dit seizoen. In zijn eerste seizoen speelde hij nog iets verder naar voren, maar had hij nul doelpunten en assists.

  0

  0
 • heksenketel
  6 februari, 2016 - 17:57

  Wat gaat dat Nederlands hem goed af zeg! Wat een leuke vent om naar te luisteren. En zoals ik gisteren al zei, die pass op Lazic voorafgaand aan de 0-2 was van wereldniveau!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  7 februari, 2016 - 18:26

  Matic is een sympathieke en belangrijke speler voor NAC. Hij is overal te vinden op het veld. Hij creëert kansen voor medespelers maar ook voor zichzelf. Jammer dat zijn schoten iets minder zijn

  0

  0
 • Lamington
  7 februari, 2016 - 19:23

  Hup Matic. Sympathieke kerel inderdaad. Zie hem graag spelen.

  0

  0
 • Cor Taxi
  8 februari, 2016 - 18:31

  Man man man….Ik roep dat al 2 jaar.

  0

  0