Go to Top

BSR TV: Vlatko Lazic na NAC – Go Ahead Eagles (0-1)

BSR TV: Vlatko Lazic na NAC – Go Ahead Eagles (0-1)

Het bezoekersrecord ligt aan duigen (17.800 toeschouwers!!), liters bier werd het stadion ingetrokken omdat de zwart/gele storm op de tribunes plaats ging nemen. We verliezen met 0-1 in eigen huis, maar tenenkrommend slecht? alles behalve! NAC liet zien dat het een beter voetballende ploeg heeft dan de mannen van Go ahead. Alleen 1 ongeschreven regel in de voetballerij liet weer zien dat deze echt geldt: Als de bal aan de ene kant er niet in valt, dan valt deze vroeg of laat aan de andere kant. De sympathieke Vlatko Lazic stond Bsiderats te woord na deze enorme knal. Hier zijn reactie.

28 Reacties op "BSR TV: Vlatko Lazic na NAC – Go Ahead Eagles (0-1)"

 • Rik
  12 december, 2015 - 01:48

  Als je verliest van VVV, Volendam en eagles thuis ga je geen kampioen worden. NAC moet hopen dat het in de nacompetitie gaat lukken. 9 punten achter op de koploper begint er maar aan.

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  12 december, 2015 - 01:55

  Dit doet pijn…..

  Supporter van Excelsior wenst me succes en hoopt dat we kampioen worden.

  Tjah… reis naar Wassenaar duurt nu wel heel lang…..

  Kapot er van!

  Hoewel t in t hoekske nog leuk was met de oude garde..

  0

  0
 • Rattatar
  12 december, 2015 - 02:03

  Wat er is gebeurt valt natuurlijk niet te omschrijven. Ik heb zeer gestresste spelers gezien, ze gaven alles maar kunnen het mentaal gewoon niet aan. Het resultaat weten we allemaal.

  Na afloop niet alleen spelers zien janken, ook een supporter. Hij komt altijd met een grote groep maar stond uiteindelijk in zijn eentje met zijn handen in zijn gezicht. Ik heb hem gezegd dat de volgende periode voor ons is.

  Een sentimentele avond dus. Maar heel de B-side bleef staan tot de spelers weg waren. Mannen, onze neuzen staan allemaal dezelfde kant op. We willen allemaal maar een ding: kampioen worden. Laten we elkaar dan vooral ook steunen.

  0

  0
 • chrisje
  12 december, 2015 - 05:13

  Volgend jaar weer 18000 ?

  0

  0
 • oosterhout3
  12 december, 2015 - 07:39

  tsjonge jonge

  1e helft speel je haast perfect, met een zuivere goal die afgekeurd werd, volgens mij 2 of 3x op doel vanaf een meter of 5 en nog wat schotjes over en naast en oohja de corners nog…….

  de 2e helft

  bal 2x op de lijn gestopt, 4x de bal geblockt weer 2x over of naast van een meter of 5…. oja de paal geraakt

  DIT was zo’n avond…. dat ie er gewoon niet in willde……

  maar dus wel een typisch avondje nac… ookal werd die sfeer ook verziekt door de knipperlichtjes(gezegd was, dat gebeurt maar 2x….. ikzelf heb wel 8 of 9x gezien dat ie knipperde……

  way to much

  1x is wellicht leuk
  2x kan net nog
  3x krijg ik er kotsneigingen van….
  dan kun je raden wat er na 9x van over is!!

  maar bij een onterechte achterstand al helemaal!!

  maarja das ook een typisch avondje nac van de laatste jaren!!

  0

  0
 • chrisje
  12 december, 2015 - 09:19

  Net nog even zitten kijken op sbs Oosterhout, tjonge wat jij opsomt ziet er op tv echt onvoorstelbaar uit .

  0

  0
 • RichardvV
  12 december, 2015 - 09:50

  Triest is het, ik was goed gestemd.. dacht dat we de periode voor het grijpen hadden, maar dit elftal is ongeschikt! Als je dit soort wedstrijden niet wint is het einde verhaal, zoveel kansen nodig om te scoren.. ellende! Noem me maar een azijn zeikerd, jarenlange Jupiler League lonkt, als we dat al financieel bol kunnen werken. En geloof me, het interesseer de selectie geen klap.

  0

  0
 • Rattatar
  12 december, 2015 - 10:21

  @RichardvV

  Dat laatste slaat nergens op. Spelers zijn dag in dag uit bezig met trainen, een kleine 18.000 man kijkt op je vingers, een torenhoog salaris staat voor je klaar als je een beetje transferwaarde opbouwt.

  Maar het is zo makkelijk om te zeggen dat het ze niks interesseert he.

  0

  0
 • RichardvV
  12 december, 2015 - 10:27

  @ Rattatar

  En uiteindelijk lopen ze zo de deur, zonder blikken of blozen.. wat kan hun het schelen dat NAC jaren lang in de krochten van Nederland voetbalt. Hun gaan naar een andere club, en kijken niet meer op of om..

  0

  0
 • Svenbreda
  12 december, 2015 - 10:49

  Richard,

  Dit slaat nergens op, als je spelers uitgeslagen op het veld ziet liggen en kijkt naar oa de reactie van Vlatko, dan weet je dat het dus echt wel wat met de spelers doet.
  Hup nac

  0

  0
 • NAC!!
  12 december, 2015 - 12:14

  Lazic met goede kijk op de situatie. NAC was heer en meester. Maar dat moeten ze nu elke week kunnen brengen. Ook tegen de mindere ploegen en op verplaatsing. En zoals hij zegt. Alles moeten we nu winnen. Het gat is 9 punten en dat is best wat. Ongelooflijk dat Sparta aan kop staat. Thuis weggeblazen dat zegt genoeg. We laten te veel liggen tegen de kleintjes.

  Blijf erin geloven. Hup NAC

  0

  0
 • Nooit bang 076
  12 december, 2015 - 12:55

  Als je nu nog oprecht denkt dat NAC nog meedoet om de titel, heb je echt mentale hulp nodig. Het is gewoon niet genoeg wat NAC brengt, klaar. Je verliest van de Eagles, VVV en Volendam thuis en je gaat vervolgens ook nog in Waalwijk onderuit, heb je niets, maar dan ook echt helemáál niets te zoeken in de ere divsie. Ploegen die naar Breda komen, wapenen zich tegen het scorend vermogen van NAC. Er is 1 ploeg die het voetballend wilde oplossen en dat is de huidige koploper van de leaugue. Die kregen 5-0 klop. Denk je dan echt dat al die andere ploegen gaan denken, wat Sparta niet lukt, doen wij wel even!? Nee dus. En NAC heeft niet het vermogen om een ploeg die met 10 man, 5 op lijn, kapot te spelen. Het is gedaan. Hopelijk kunnen ze, met de.nodige mazzel, nog een periode pakken. Maar we moeten nog naar Rotterdam, naar Deventer en Volendam. Succes. En daarbij kunnen we de eerstvolgende thuiswedstrijd tegen Eindhoven aan de bak. Word al lastig zat. Kutzooi!

  0

  0
 • chrisje
  12 december, 2015 - 13:22

  Het was 4-0 maar goed , en ik denk dat nac nog wel degelijk mee doet , jong ajax – Sparta was ook 1-1 en tegen volendam hadden ze alle geluk van de wereld dat ze überhaupt nog wonnen , die gaan (al zijn ze wel vrij constant ) echt hun potjes nog wel verliezen en er zijn er meer die 10 punten in 4 wedstrijden hebben verspeeld en hoeveel pech kun je als nac hebben ze hebben deze seizoenhelft zoveel pech gehad dat als het mee gaat zitten de tweede seizoenhelft meer punten naar Breda komen

  0

  0
 • Oldskool
  12 december, 2015 - 13:28

  O ja nog even dit. Die KUT LAMPJES nooit meer!

  0

  0
 • chrisje
  12 december, 2015 - 13:38

  Gelijken je oldskool

  0

  0
 • chrisje
  12 december, 2015 - 13:39

  Gelijk heb je oldskool

  0

  0
 • Martijn
  12 december, 2015 - 16:24

  De mazzel van dat Sparta kent net zoveel grenzen als alles wat ons tegen zit .
  Ik denk dat Sparta wel 5 X onterecht de punten heeft binnengesleept , van onterechte penalty’s , tot buitenspelgoals, saved by the Bell in the last minut door ver in blessuretijd de winnende te maken .
  Maar blijkbaar word je zo wel gewoon kampioen .
  Kijk eens naar Vitesse, volgens de kenners spelen die al jaren het beste voetbal en kijk erns waar ze steeds eindigen? The best of the rest of nog lager .
  Ajax heeft een van de zwakste verdedigers van Nederland in het centrum staan ( Veldman ) maar ze staan al tijden bovenaan ondanks dat soort spelers en waarschijnlijk door onaflatende mazzel en wellicht effectiviteit ? Wie weet het ?
  Wij laten het te vaak en op cruciale momenten liggen .
  Tel deze wedstrijd maar op bij die van Roda vorig jaar , zo kom je ook nooit over de ellende heen het stapelt zich alleen maar verder op !
  Ik zie niet hoe je hier ooit nog uit komt .

  0

  0
 • Breda For Ever
  12 december, 2015 - 16:28

  wat een gelul allemaal hierzo NAC is allang NAC niet meer, het is een afstervend vreemdelingen legioen.

  0

  0
 • Martijn
  12 december, 2015 - 16:32

  Wat een gezeik over die lichtjes zeg, waar gaat dit over ? ! Get a life ! Voor mijn part staat iedereen in zijn blote reet als we maar winnen !
  Laat iedereen zijn ding lekker doen, de bedoeling er achter is toch oké en daar gaat hem , sterker nog waar let je op mijn focus zat op de wedstrijd mij zijn ze amper opgevallen .

  0

  0
 • joop
  12 december, 2015 - 17:51

  hard gewerkt maar 2jongens die wel beter zijn dan wat ze gemiddeld per wedstrijd laten zien
  maar wel veel krediet hebben van beek was gewoon slecht en seuntjes misschien wel een van de betere
  voetballers van nac maar laat zich zelden zien onbegrijpelijk dat deze twee niet in de rust gewisseld werden
  en waarom niet op corners oefenen die waren zeer slecht
  probeer een een 4.4.2. opstelling met ars en brands in de spits joop

  0

  0
 • NAC
  12 december, 2015 - 18:12

  Verbeek moet er gewoon uit. NAC speelde gewoon met 10. Het is gewoon een lamzak.. Brengt niets bij en verdedigend doet hij ook bijna niets. Presteerd al weken maanden niks

  0

  0
 • Hugo
  12 december, 2015 - 20:55

  Mark my words . Eind mei staan we op de grote markt . Hup NAC

  0

  0
 • maikel
  12 december, 2015 - 21:54

  Ik denk dat NAC nog steeds mee gaat doen voor het kampioenschap, omdat de andere clubs nog punten gaan laten liggen.
  Zeg nu zelf net als gisteren, alles zat tegen.
  Doelpunt onterecht afgekeurd, die Duits had rood moeten hebben.
  Dat arbitrale duo mag echt kapot vallen!!
  Die mogen nooit meer werken in de voetballerij.
  NAC was vele klasse beter zeker in de éérste helft, wat een pech kun je hebben.

  0

  0
 • j.ae
  13 december, 2015 - 13:35

  Weet je wanneer je kampioen word? Met 11 van deze gasten. Wat is die Lazic een werkpaard zeg. Van linksbuiten tot rechtsback, altijd 100%. Zie hem veel liever dan verbeek die 2 goeie acties heeft per wedstrijd met zn irritante “stop and go” beweging

  0

  0
 • Oldskool
  13 december, 2015 - 14:36

  Lazic inderdaad speler naar mijn hart en veel beter dan Verbeek

  0

  0
 • RV
  13 december, 2015 - 18:40

  Verademing die Lazic, laat Dijkhuizen nu maar eens keuzes maken en echt voor de beste elf gaan.
  We gaan het op deze weg niet halen, mede ook omdat een Verbeek gewoon te weinig rendement heeft voorin. En dan is het ook nog eens in drie van de vijf wedstrijden veel en veel te slap. De linksbuiten van Sparta is topscorer van de JL, dat is een wezenlijk verschil.

  Het blijft ook eigenlijk te gek voor woorden dat we vasthouden aan 4-4-3 met dit elftal want Seuntjens is geen buitenspeler en Verbeek komt gewoon te kort. Ars kan ook prima in dit elftal fungeren in een 4-4-2 systeem waarbij Matic hangend op links en Seuntjens hangend vanaf rechts komt.

  Lazic voor Gorter.
  Brands voor Verbeek.
  Van de Weg voor Pedro.
  Eventueel nog Naah voor Suk.

  Voor mijn gevoel veel meer voetbal en scorend vermogen.
  Of gaan de cultuurbarbaren dan weer steigeren omdat we 4-3-3 moeten spelen?

  0

  0
 • scheppioni
  13 december, 2015 - 20:41

  Voor Rik en nog meer negatievelingen, dit is een NAC wat we willen zien, dat we dan op alle fronten benadeeld worden deze avond is zuur, maar met Lazic(liever nog linksbuiten) voor het team, zie de recente resultaten, komt het met dit NAC een heel eind goed, we creeeren kansen en gaat er ene in dan vliegen er zo weer zeven in !! Oh ja Rik, Volendam stond na acht wedstrijden twaalf punten voor op ons NAC en dit NAC was in mijn ogen toch een groot verschil met bv vvv thuis !! Oh ja en benadeeld een zuivere goal afgekeurd, een vette rode kaart en een corner tegen krijgen wat absoluut geen corner was waar een goal uit komt !
  Mulder die kale, houdt vast van een vette duitse(sander) anale !!!

  0

  0
 • scheppioni
  13 december, 2015 - 21:10

  Oh ja en uit ogen van een scheids bekeken, want zelf ook gefloten, mocht je dan twijfelen, dan is de regel, bij twijfel altijd de verdedigende partij !! Lees je mee, kale biljartbal !!

  0

  0