Go to Top

Çiftçi naar Eskesehirspor

Çiftçi naar Eskesehirspor

Ex-NAC’er Nadir Çiftçi verruilt Celtic voor Eskesehirspor. De aanvaller was in Glasgow overbodig na het vastleggen van Kazim Richards.

Çiftçi wordt voor een half seizoen aan de Turken verhuurd, zo laat zaakwaarnemer Pierre van Hooijdonk weten.

Bron: B-Side Rats, Daily Record

5 Reacties op "Çiftçi naar Eskesehirspor"

 • Peer11
  1 februari, 2016 - 20:11

  Dacht dat dat supertalent uit de stal van Judas naar de Premier league kon.

  0

  0
 • Voske
  1 februari, 2016 - 20:59

  Ga het toch één keer zeggen, want het irriteert me mateloos.

  @Peer11

  Das waar ja. Zo gaan sommige supporters vandaag de dag om met spelers die veel voor NAC hebben betekend. Een speler die ervoor gezorgd heeft dat NAC uit de kelder van het betaalde voetbal kwam. Die NAC veel geld heeft opgebracht. Die alles uit zijn carrière heeft gehaald wat er in zat. Die overal naar toe kon, maar toch zijn belofte om terug te komen nakwam. Dat dat geen succes was, is logisch. Als je jarenlang bij topclubs hebt gespeeld, dan is het amateurisme en de vriendjespolitiek dat in die dagen bij NAC helemaal hoogtij vierde niet te trekken,

  Dan schijnt het ook heel erg te zijn dat ie juist naar “aartsvijand” Feyenoord ging. Een “aartsvijand” die ik twee keer opzichtig expres op de Beatrix heb zien verliezen zodat NAC in de ere bleef. Zoals van Hanegem destijds zei: ‘er zijn maar twee volksclubs in Nederland en die moet je koesteren’. Klinkt niet echt als een aartsvijand. Iemand als aartsvijand zien die dat andersom niet eens in de verte zo voelt is sowieso redelijk triest. Maar daarvoor zal ik wel te oldskool zijn.

  Kom maar met de duimpjes naar beneden, maar ik moest het een keer kwijt…

  0

  0
 • brutes
  1 februari, 2016 - 21:07

  Juist voske
  2 clubs met de meest trouwe achterban
  Ook in slechte tijden zitten de stadions vol

  0

  0
 • Peer11
  1 februari, 2016 - 21:24

  @ Voske

  Ik heb geen zin om het hele pvh verhaal weer op te rakelen. Eerste periode geweldig, maar werd natuurlijk ook uitstekend bediend. Verder altijd en overal met ruzie weggegaan en voor veel problemen gezorgd. Hij heeft woord gehouden door terug te komen en ja ook ik was erbij in de Bea toen hij zn contract tekende om het te vieren. NAC heeft de hele selectie aangepast aan zijn wensen. Helaas ging het niet goed en ipv te vechten voor zijn NAC is hij ” overgelopen” naar de kakkerlakken. Iets wat ik nooit zal vergeten of vergeven!
  En iedere vergelijking tussen NAC en feyenoord is wat mij betreft ongepast. Of hebben wij ook mongolen rondlopen die spelers met de dood bedreigen??

  0

  0
 • bert34
  2 februari, 2016 - 20:22

  @Peer11,

  enigszins heb je gelijk met je betoog. 1 vraagje weet je wat een Mongool is? Die zijn namelijk nog slimmer dan die leeghoofden(gebruik dit woord dan ipv mongool) uit Dordt Noord.

  sorry kan niet zo goed tegen t woord mongool in deze omschrijving !!

  0

  0