Go to Top

City huurlingen nog niet fit

City huurlingen nog niet fit

Het oefenduel vanavond tegen KV Mechelen is de eerste echte krachtmeting voor NAC. Helaas zullen we vanavond de huurlingen Smith-Brown en Ayepong nog niet in actie zien.

Manchester City wil dat de twee eerst nog een aantal weken meetrainen voor zij daadwerkelijk een wedstrijd zullen spelen. Dit in verband met kleine blessures waar beide spelers mee kampen. Smith-Brown is net hersteld van een  hamstringblessure, waar Ayepong sinds maart niet meer heeft gespeeld door een blessure aan zijn schouder. De twee moeten eerst volledig fit zijn voor ze kunnen worden ingezet.

Bron:B-Side Rats, BN DeStem

76 Reacties op "City huurlingen nog niet fit"

 • Ouwe Spionkop
  13 juli, 2016 - 09:32

  Sorry BSiderats dit zijn geen kleine blessures maar hier kampen deze heren al vele maanden mee. Waarom sturen ze nu al als ze nog geblesseerd zijn? In Manchester zijn de faciliteiten toch veel beter om aan hersteltraining te doen? Het lijkt erop dat ze NAC hebben afgescheept met spelers waar ze zelf niks mee kunnen op dit moment. De goede spelers worden verhuurd aan betere clubs of komen bij de selectie van City zelf. Ik ben er zeer sceptisch over.

  0

  0
 • Ad Lips
  13 juli, 2016 - 09:41

  Die gaan dus sowieso de competitiestart missen. Dat wordt weer achter de feiten aanlopen. En Ouwe Spionkop heeft gelijk, ze hadden beter bij City kunnen revalideren ivm betere faciliteiten. De echte talenten van City komen vooralsnog niet en dat is een kwalijke zaak. Het is helaas niet hetzelfde niveau samenwerking zoals Chelsea doet met Vitessse!!

  0

  0
 • Ad Lips
  13 juli, 2016 - 09:43

  Als ze er in augustus maar staan deze 2 toppers.
  Wel slecht geregeld van het grote city..
  Hopen dat het geen gevalletje duarte word

  0

  0
 • Ad Lips
  13 juli, 2016 - 09:49

  @nep ad lips, verzin zelf eens een nickname lamme tak

  0

  0
 • Bad Slips
  13 juli, 2016 - 09:51

  We worden kampioen!!

  0

  0
 • Lars w
  13 juli, 2016 - 09:52

  Jammer dat deze jongens nog niet fit zijn. En George Glendon? Mag hij ook alleen maar trainen en geen oefenwedstrijden spelen?

  0

  0
 • mmm
  13 juli, 2016 - 09:53

  Wat stom om ons geblesserde spelers te sturen! Bedankt City voor je “goede”zorg………

  0

  0
 • nachoreca
  13 juli, 2016 - 09:53

  Hahahahaha de slapstick gaat gewoon verder….man man man wat een idiote kutzooi wat betreft dat samenwerken.. ! Gauw mee kappen..gaat helemaal niets worden.

  0

  0
 • H.V.M.
  13 juli, 2016 - 09:55

  Kleine blessures?? Ayepong zit al sinds maart in de ziektewet! Dit kan toch niet waar zijn!!!
  Twee manken naar Breda sturen.
  Dacht dat Smulders ‘zijn talenten’ altijd op de voet volgden?
  Dit geeft toch weer een smetje op deze “succesvolle” samenwerking met City.
  Overigens blijkt City dus te bepalen wanneer ze wel of niet voor NAC mogen óf moeten spelen.
  Het (voorlopig) positieve nieuws is dat ze gratis zijn!!! Zowel de manke als , hopelijk, de fitte spelers.

  0

  0
 • Martinus
  13 juli, 2016 - 09:59

  Ik ben positief over het beleid van Smulders, maar als dit klopt, is dat wel een magere deal. Deze jongens zullen niet topfit aan de competitie kunnen beginnen. Ik vraag me af of er geen betere deals te maken waren, want hier schieten we helaas niet zo veel mee op. Het gaat wel wat tijd kosten om deze spelers écht in te kunnen zetten. Maar ik vertrouw erop dat Smulders weet wat hij doet. Dat lijkt tot nu toe wel steeds zo te zijn, dus houd ik vertrouwen.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  13 juli, 2016 - 10:01

  Het maakt geen ene moer uit, want die spelers van City kunnen er toch geen ene pepernoot van, als je de eerdere berichten van onze geliefde Ad Lips en Spionkop moet geloven.

  En de rest van de selectie kan er ook geen ene reet van, zijn allemaal afgedankte Belgen, over-the-top-kruiken, versleten reserve Rotterdam-Zuidters. Toch, Adje?

  We hebben een klote selectie en dit seizoen wordt niks, volgens alwetende Ad Lips, dus een paar geblesseerde spelers van City doen daar niks aan aan of af. We zijn niet eens begonnen en dat hoeven eigenlijk ook niet eens te doen. Het wordt toch een verloren seizoen. Toch?

  Maar ik heb er zin in!

  0

  0
 • Ypelaar
  13 juli, 2016 - 10:02

  Blijft vreemd dat de man die verantwoordelijk is voor het niet halen van de doelstelling gewoon kan blijven zitten.
  Met deze trainer gaat we niet promoveren helaas.

  0

  0
 • maarten
  13 juli, 2016 - 10:05

  Het is natuurlijk wel vreemd dat EN NAC 3e a 4e garnituur krijgt EN ook nog eens in de lappenmand geweest. Mag ik mijn bedenkingen hebben?

  0

  0
 • JM
  13 juli, 2016 - 10:08

  De spelers die we nu hebben gekregen moeten we ook niet al te veel van verwachten. Ze zijn niet voor niets niet mee gegaan naar China. In augustus verwacht ik dat er nog wat spelers van een hoger niveau komen.

  0

  0
 • Martinus
  13 juli, 2016 - 10:08

  @Ypelaar.

  Wat een onzin. Met dat stelletje omhooggevallen spelers kon je geen team vormen. Dijkhuizen heeft te maken gehad met een ploeg die totaal uit balans was en heeft daar in mijn optiek het maximale uitgehaald. We waren 1 doelpunt verwijderd van promotie.
  Deze zomer is gebleken dat Dijkhuizen een vinger in de pap heeft bij de spelers die komen. Die komen mede vanwege zijn aanwezigheid. Smulders en Dijkhuizen werken geweldig samen en dat is ongekend voor een club als NAC.
  NAC heeft behoefte aan stabiliteit en continuïteit. Geef mensen nou eens de kans, in plaats van ze meteen te veroordelen en hun ontslag te eisen. Daar is totaal geen aanleiding voor. Jij staat straks vast ook vooraan om de talenten af te branden als ze een mindere pot spelen? Spoiler alert: Dat gaat namelijk gebeuren. Ik heb ervoor gekozen achter het beleid en de club te gaan staan. Ik denk dat je daar meer mee bereikt in deze situatie.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  13 juli, 2016 - 10:17

  Zo ist het Martinus!

  Vertrouwen hebben en houden in de mensen die er nu zitten, in plaats van op basis van berichten de hele santekraam alweer tot de grond toe affikken.

  Ik oktober weten we pas waar we echt staan en tot die tijd is alles (van “we worden kampioen” tot “Middenmoot-Rechterrijtje!”) alleen speculatie en sentiment.

  Achter die club Hugodver!

  0

  0
 • kopspion
  13 juli, 2016 - 10:22

  ik wordt nu toch wel een stuk minder blij van die “samenwerking” met MC hoor !
  eerst zei Smulders toch duidelijk dat NAC kon bepalen wie er zouden komen !?!?
  nu zijn het dus alleen nog maar de echte afvallers van MC en dan ook nog voor enkele weken (minstens) niet inzetbaar….
  ook wat betreft Ünal worden we goed aan het lijntje gehouden; wanneer krijgen we daar eindelijk eens duidelijkheid over ????

  0

  0
 • wolfmanjack
  13 juli, 2016 - 10:24

  Niet te geloven dit. Ben benieuwd wat Smulders hier over te zeggen heeft.

  0

  0
 • sjorsNAC
  13 juli, 2016 - 10:27

  Ik begin steeds minder vertrouwen in die city deal te krijgen. Echt onwijs onduidelijk wie en wanneer er spelers komen, komen ze uiteindelijk zijn nog niet eens fit. pfffff hoop dat het goed komt

  0

  0
 • Brecht
  13 juli, 2016 - 10:35

  Kom op zeg, wat een gemiauw hierboven: eerst een paar weken meetrainen, vooraleer wedstrijden te spelen. Is dat niet normaal dan?

  0

  0
 • Da Pope
  13 juli, 2016 - 10:36

  Snap de reacties niet. De deal met City is voor NAC in alle opzichten gunstig: NAC krijgt GRATIS de beschikking over spelers van City, deelt mee in de winst bij verkoop van die spelers, mag gebruikmaken van de technische kennis, heeft toegang tot scoutingsystemen en ontvangt een financiële bijdrage van de Engelsen.

  Daarnaast denkt City actief mee met welke spelers wel en niet bij NAC passen. NAC had eerder andere spelers op het oog, maar kreeg een negatief advies vanuit Engeland, omdat die spelers niet bij de cultuur van NAC zouden passen. De verantwoordelijken bij City hebben zich echt in NAC verdiept. Voorbeeld: ze zijn in Zundert komen kijken of de faciliteiten wel voldoen en denken mee over de wijze waarop deze geprofessionaliseerd kunnen worden. Het is daarom wat mij betreft nogal kortzichtig om de samenwerking nu al af te schieten op basis van dit nieuwsbericht, zeker als je eigenlijk niet weet hoe die samenwerking eruitziet.

  Ik mis heel vaak een beetje realiteitszin bij veel supporters en vind het betreurenswaardig dat allea vanuit een negatief perspectief wordt bekeken. NAC is een club in de Nederlandse Jupiler League, City speelt Champions League en is zeldzaam professionele, absolute wereldtop. Hoe kan een samenwerking met zo’n club voor een periode van zeker vijf jaar voor NAC ongunstig zijn? Ik zie dat echt niet.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  13 juli, 2016 - 10:40

  Ik ben de geschiedenis aan het het checken van Asley Smith-Brown . Die jongen is in zijn nog hele prille carrière wel heel veel geblesseerd geweest. Elk jaar een serieuze blessure. Zou Smulders daar wel van op de hoogte zijn?

  0

  0
 • Ben
  13 juli, 2016 - 10:47

  Hebben de meesten niets anders te doen dan alles af te serveren? Wees nu eens positief en ga achter je club staan of ga bij Ajakkes op de tribune zitten.

  0

  0
 • Wanny
  13 juli, 2016 - 10:47

  Prima dat die jongens nu al in Nederland zijn. Het sociale is ook enorm van belang. Misschien nog wel meer dan het voetbaltechnische.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  13 juli, 2016 - 10:50

  NAC had ingezet op Manu Garcia, Aleix Garcia, Tosin Adarabioyo en Bersant Celina. Dat snap ik want dat zijn de echte talenten. NAC heeft van City te horen gekregen dat deze jongens niet komen. Naïef om te veronderstellen dat de reden zou zijn dat ze niet bij NAC zouden passen.
  Zou het er niet meer mee te maken hebben hebben dat City deze spelers zelf wel houden of gaat verhuren aan clubs waar ze wel een flinke huursom voor kunnen vangen?
  Smulders zei toch bij het sluiten van de deal dat NAC de eerste keus had bij het elftal tussen 18-21 van City? Hoe moeten we dit dan plaatsen?

  0

  0
 • cataNACcio
  13 juli, 2016 - 10:52

  KV Mechelen is vorige week, werkelijk zoek gespeeld door een collega jupilerleague club.

  0

  0
 • Rattata
  13 juli, 2016 - 10:56

  Allemaal gezeik…

  We krijgen 5 gratis (!) Spelers,
  Bij doorverkoop krijgt NAC zelfs geld bij,
  Hansie mag gebruik maken van een van de beste scoutingssystemen ter wereld,
  We krijgen een gratis trainingskamp,
  Ze helpen ons met professionaliseren…

  En vervolgens gaan we zeiken dat 2 spelers even geblesseerd zijn. Stelletje ondankbare honden!!

  0

  0
 • Da Pope
  13 juli, 2016 - 10:57

  @Ouwe Spionkop

  Je mag geloven wat je wilt. Ik vertrouw liever op het verhaal dat ik zelf uit de mond van de direct verantwoordelijken bij NAC hoor, dan dat ik aannames doe. NAC heeft ons de details van de deal geschetst en het beeld dat daarbij ontstond, zorgt ervoor dat ik vooralsnog veel vertrouwen heb. Misschien naïef, maar liever dat dan alles wantrouwen 😊

  0

  0
 • Wanny
  13 juli, 2016 - 10:59

  Veel gespeculeer op basis van namen die in de pers verschijnen. Denk niet dat wij als supporters kunnen weten hoe het precies in elkaar steekt. Dus we zullen toch even moeten afwachten wat er straks voor team komt te staan.

  0

  0
 • Azijnpisser
  13 juli, 2016 - 11:06

  Ze hebben Dijkhuizen niets door zijn strot geduwd bij zijn aantreden. Hij was van de samenstelling van het elftal op de hoogte en had zich goed op de hoogte gesteld. Hij was niet over ijs van een nacht gegaan en had het volste vertrouwen dat hij de doelstelling zou halen. Waarom super negatief over Maaskant en poeslief voor Dijkhuizen? Ik pleit niet voor het een of het ander maar een beetje objectiviteit kan geen kwaad!

  0

  0
 • BATI
  13 juli, 2016 - 11:07

  @ Da Pope

  het is positief dat NAC gebruik mag maken van de faciliteiten en kennis van City en bovendien gratis spelers krijgt omdat NAC zelf het geld daar niet voor hebt.

  Maar als de spelers die je graag wilt hebben niet mogen komen van City en in plaats daarvan komen mindere varianten dan heb ik toch ook mijn twijfels. Want het is heel leuk dat je Damen en van Bezooijen een contract geeft maar op die plekken komen denk ik in de 1e plaatst mensen van City te staan. En je trekt Dessers aan maar wat als Unal toch komt. Unal komt niet voor de bank.

  Of denk je nog steeds dat de besten spelen??? City stuurt echt geen spelers naar Breda om ze lekker met jong NAC te laten ballen. Want dan kunnen ze net zo goed daar blijven.

  0

  0
 • Da Pope
  13 juli, 2016 - 11:21

  @BATI

  Natuurlijk vindt City het fijn als de verhuurde spelers spelen. Maar kijk naar Naah afgelopen seizoen: die stond vaker niet dan wel in de basis. Voor zover ik weet, is het nog altijd aan NAC om de keuzes te maken.

  En daarnaast: stel je nou voor dat NAC zelf een onwaarschijnlijk talentvolle spits zou opleiden, die nog niet in de C1, B1 of A1 al door Ajax, PSV of Feyenoord is weggekaapt (wat realistisch gezien altijd gebeurt), dan speelt zo’n jongen maximaal één of twee jaar in het eerste van NAC voordat hij verkocht wordt. Dan zie ik eigenlijk niet echt het verschil met twee jaar een kwalitatief betere speler gratis van City huren en uiteindelijk meedelen in een transfersom. Een speler als Ünal zou NAC al lang verlaten hebben, voordat hij het eerste had gehaald.

  Natuurlijk moet NAC blijven investeren in de jeugd en moet je een herkenbaar, zelf opgeleid, bij voorkeur Bredaas elftal willen bouwen, maar dat is niet echt realistisch meer, denk ik. Je mag dolblij zijn als er af een toe een talent van het niveau Gudelj het eerste haalt. En eigenlijk was hij al een uitzondering. NAC produceert meer Kenny van der Wegs dan Gudeljs en die eerste categorie is eigenlijk niet zo heel goed.

  Dan kun je wat mij betreft beter gebruikmaken van de talentenfabriek van City, al voelt het ergens natuurlijk zuur dat je gedegradeerd bent tot satellietclub.

  0

  0
 • Ad Lips
  13 juli, 2016 - 11:27

  @Ouwe Spionkop

  Inderdaad, dat zijn nog eens talenten met meerwaarde voor NAC, niet deze afgedankte meuk die we nu krijgen.
  Of Smulders is voor de gek gehouden, of hij houdt ons aan het lijntje want lijkt me niet dat NAC uit zichzelf kiest voor geblesseerden spelers terwijl er veel grotere talenten bij City rondlopen.

  0

  0
 • BATI
  13 juli, 2016 - 11:31

  @ Da Pope

  mooi dat je Naah aanhaalt. Vorig jaar in de winterstop heeft Dijkhuizen eerst geroepen dat Naah wat hem betreft kwaliteit tekort komt en voorlopig niet in aanmerking zou komen voor een basisplaats. Enkele weken daarna starten de gesprekken met City en prompt is hij bijna de hele 2e seizoenshelft basisspeler.

  En aan het einde van het seizoen zeg je dat je hem niet meer hoeft omdat hij zich niet goed heeft ontwikkelt. Sorry, maar ik vind dat een heel raar verhaal dat neigt naar invloed van City hierheen of NAC dat City wilde pleasen.

  Maar begrijp me niet verkeerd, van mij mogen ze komen die talenten van City. Alleen NAC heeft vanaf het begin geroepen dat ze 1e keus hebben bij het uitzoeken van talenten maar dat geloof ik gewoon niet. City bepaalt gewoon.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  13 juli, 2016 - 11:38

  Als er 5 top talenten komen, dan staan deze de ontwikkeling van Bredase jongens in de weg en krijgen we een vreemdelingen legioen, waar City de dienst uitmaakt.

  Nu komen er 5 geblesseerde kneuzen (niet mijn woorden!), nu zijn we een oor aangenaad door City.

  Betekent wel dat Bredase talentvolle jongens (welke?) zich kunnen ontwikkelen en City niets te eisen heeft, nu is het weer niet goed.

  Makkelijk hoor, zeiken op alles,
  Iets met gegeven paarden?

  0

  0
 • Bredafun
  13 juli, 2016 - 11:40

  Vanavond weten we de sterke en de minder sterke punten in t team. Heb goede hoop op het nieuwe seizoen!

  0

  0
 • Boxer
  13 juli, 2016 - 11:43

  Mooi te zien dat ouwe Spionkop en Ad Lips precies weten hoe het niet moet.
  Zouden ze ook weten hoe het wel moet?

  Graag betere spelers benoemen heren die uiteraard wel binnen het budget passen, nog een transferwaarde op kunnen brengen en met elkaar een team vormen.
  Ik hoor jullie graag

  0

  0
 • de kamps fan
  13 juli, 2016 - 11:46

  @BATI

  mijn is het ook opgevallen met naah die was wissel tot onze Turkse vriend unal binnen kwam. niemand die mijn wijs kan maken dat dit toeval is. ik hoop dat we 11 basis spelers hebben die onder contract staan in het begin van het seizoen. De jongens uit city kunnen dan mooi met invalbeurten laten zien wat ze kunnen en zo spelers uit de basis spelen. Wat da Pope ook aanhaalt ze kunnen allemaal beter ballen dan menig talent in onze jeugd. Als je al een talent heb vertrekt hij met zijn 15/16 jaar richting de top

  0

  0
 • Braze
  13 juli, 2016 - 11:46

  Duidelijk dat Man City niet zijn toptalenten naar NAC stuurt, maar wel zijn kneusjes.De blessures van beide stonden overigens gewoon op de website van Man City.
  Het spijt me, maar ik denk dat die samenwerking met Man City voor NAC niet veel te betekenen heeft.
  Voorbeeld: NAC wil Unal, Unal wil NAC, maar Man City heeft zijn bedenkingen.
  Tosin Adarabioyo (de Terminator) komt niet maar zijn overal afgeteste broertje Fisayo zien we in eens bij NAC opduiken.
  Smulders laat je geen oor aan naaien en stop als het moet met samenwerking die niets oplevert.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  13 juli, 2016 - 11:51

  Vanavond afreizen naar Sportpark De Gagelrijzen in Sint Willebrord en kijken hoe we er voor staan + biertje drinken..
  De (lage) amateurclubjes waar we tegen hebben gespeeld zijn geen graadmeter.
  KV Mechelen heeft in ieder geval vorige week dik verdiend verloren van Eindhoven.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  13 juli, 2016 - 11:52

  @Braze Vergeet ook de keepers niet dat we wilden. Die komen ook niet.

  0

  0
 • Oldskool
  13 juli, 2016 - 11:56

  @ BATI
  Toen moest de deal nog gemaakt worden en had NAC niets meer te winnen. Is ander verhaal. Daarna gewoon weer op de bank. (Nacompetitie). Overigens maakte het geen zak uit wie je opstelde. Naah was niet slechter of beter.

  @….
  Dat 2 spelers die vanwege blessures niet mee konden naar China alvast aansluiten en de rest later komt… Is toch gewoon logisch en volledig in lijn met wat NAC steeds heeft gecommuniceerd. Er zitten hier een paar pipos die het allemaal beter weten. Dat heb je overal. Totaal onbelangrijk.

  0

  0
 • Ad Lips
  13 juli, 2016 - 12:06

  @ouwe spionkop

  Vanavond winnen we makkelijk.
  Hoop eindelijk korte is aan het werk te zien.
  Ik neem aan dat het beoogde basis elftal (zover dat kan) speelt vandaag.

  Ik zeg 4-1 4 x dessers

  0

  0
 • Willemf5
  13 juli, 2016 - 12:14

  En dus city bepaalt of ze trainen of niet? Wat is dat voor onzin. Verhuurd aan NAC, dus dan hebben ze geen reet te willen. De deal blijkt steeds meer een flop te worden…

  0

  0
 • Ad Lips
  13 juli, 2016 - 12:29

  @nep ad lips krijg de touwtyfus

  0

  0
 • Oldskool
  13 juli, 2016 - 12:30

  @ Braze

  zaakwaarnemer van Unal wil dat hij hoogste niveau speelt.

  0

  0
 • 076
  13 juli, 2016 - 12:33

  @Ad Lips
  4x dessers, gij snap er geen ene ruk van

  0

  0
 • Ad Lips
  13 juli, 2016 - 12:36

  @076

  Dat heb ik zelf niet gezegd, 1 of andere lolbroek post onder mijn naam

  0

  0
 • Nakkie
  13 juli, 2016 - 12:37

  City help Nac echt niet, Nac helpt City om overbodige spelers fit te houden zodat ze verkoopbaar blijven. We hebben zelf ook goede jeugdspelers die nu geen kans krijgen. De pareltjes van Smulders zijn fabeltjes.

  0

  0
 • Dun Diëe
  13 juli, 2016 - 12:42

  Krijgen we niet gewoon een minder garnituur spelers omdat we niet gepromoveerd zijn? Ik snap wel dat City zijn talenten bij een zo goed mogelijke club wil stallen en ze hadden er misschien op gerekend dat wij wel Eredivisie zouden spelen dit seizoen.

  Ik heb echt nergens letterlijk gehoord dat Smulders de spelers mee mocht nemen die hij wilde. Anders had hij DeBruyne en Aguero wel meegenomen. Iedereen die denkt dat City zijn beste talenten een jaar in de Juup stalt, die is pas naïef.

  0

  0
 • Ad Lips
  13 juli, 2016 - 12:43

  @076

  Ik verwacht een berichtje van je als dessers daadwerkelijk 4 keer scoort he ;)

  0

  0
 • scheppioni
  13 juli, 2016 - 12:45

  Wel met Maarten eens, daar hebben we ons NAC toch ook wel een neusje voor om niet geheel fitte spelers naar BREDA te halen, helaas zo nu ook dus onder H.S. !
  Maar goed, het is nog geen 5 augustus, dan moet er een NAC oorlogsteam staan !

  0

  0
 • 076
  13 juli, 2016 - 12:54

  076 of je alsjeblieft een andere naam kan verzinnen dankje wel. En wat maakt het ons toch facking uit of die spelers kunnen ballen. Ze zijn gratis relaxe. We krijgen alleen maar dingen hoeven niks uit te geven. Alles komt goed wij staan binnen 2 jaar in de ere. Die Smulders is zo goed die weet wat hij doet. Wij komen terug en dan komen de echte city talenten als we dat negatieve gezeik voor ons houden. Dan is dat alleen maar fijner voor de nieuwe spelers

  Ik heb er vertrouwen in en vooral heel veel zin in HUP NAC.

  0

  0
 • Adje "Snapperniksvan" Lips
  13 juli, 2016 - 13:10

  Ik denk dat wij dit jaar degraderen. Het is gewoon allemaal kut. City gebruikt ons!! Geblesseerde spelers. Dessers is slecht. Dat zag ik 3 jaar geleden al toen ie bij Lokeren zat. Hebben jullie al een seizoenskaart? Ik blijf dit jaar thuis!!

  Groetjes Ad Lips en zijn broer Ouwe Spionkop

  0

  0
 • Breda-loyal
  13 juli, 2016 - 13:13

  Jammer maar het zei zo , ze zijn wel geblesseerd maar de jongen zijn tenminste nu wel in de groep opgenomen.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  13 juli, 2016 - 13:13

  @Ad Lips

  Het is wel een verademing om naar die “neppe Ad Lips’ te luisteren in vergelijking met jou haha.

  Trek daar je conclusie maar is uit.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  13 juli, 2016 - 13:15

  Is het een idee om reacties bij meer dan 30 “Dislikes” gewoon ‘onzichtbaar’ te laten worden? (ja ik snap dat ik die met deze reactie ga ontvangen omdat dat leuk is ;))

  0

  0
 • beest
  13 juli, 2016 - 13:16

  Hahaha spionkop voor het eerst krijg ik een glimlach op me gezicht bij het lezen van een reactie van jou!

  Hou dat vol, hou dat vol

  0

  0
 • TheBeek
  13 juli, 2016 - 13:28

  Zoals het er nu voor staat (geen verderdigers meer over) mag je blij zijn met een plaats in de top5.

  Ik zie nac (hoe goed smulders ook kan of mag zijn) zonder overname/financiële injectie niet meer terug keren in de eredivisie op korte termijn!!!

  Uiteraard hoop ik dat ik er naast zit ;)

  Hij heeft goed werk verricht bij eindhoven idd, maar hoe vaak is eindhoven gepromoveerd de afgelopen jaren…..juist 0 x

  Met beperkte middelen een redelijke selectie samenstellen is 1, maar wil je echt meedoen dan is er meer (geld) nodig.

  Voor dit jaar mag je blij zijn als je de play-offs haalt

  0

  0
 • Michiel
  13 juli, 2016 - 13:43

  Wat een tegenvaller! Hopen dat die mannen nog een keertje fit worden.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  13 juli, 2016 - 13:52

  Wil degene die mijn naam gebruikt dit aub NIET meer doen. Zie 4 reacties hierboven.

  0

  0
 • Balletje
  13 juli, 2016 - 13:54

  Of ze geblesseerd zijn of niet, zolang het maar aan NAC is of ze spelen. De bank is hééééééééééééééééééééééél geduldig denk ik dan maar.

  0

  0
 • Jan
  13 juli, 2016 - 14:25

  Ouwe Spionkop die voor het eerst van zijn leven leuk is en nu blijkt dat een ander de oorzaak is.
  076 klaagt over gebruik van zijn naam, Ad Lips, Toontje en wellicht nog meer.

  @Redactie, wordt het niet eens tijd voor iets professioneler reactiesysteem. Bijv. Disqus zoals o.a. bij Sparta wordt gebruikt. Inlognamen beveiligt met wachtwoorden, kunnen reageren op andermans bericht etc.

  0

  0
 • Wanny
  13 juli, 2016 - 14:50

  We hebben een deal met Man City voor 5 jaar en iedereen wil na 3 weken al resultaat zien. Dat is ook precies waarom we de laatste jaren van kwaad naar erger zijn gegaan.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  13 juli, 2016 - 14:54

  Die Brown traint gewoon volle bak mee net in Oudenbosch dus dit zal weer weer gebakken lucht zijn. Ik begreep dat hij vanavond waarschijnlijk ook gewoon minute maakt. Die andere heb ik idd niet gezien met een bal

  0

  0
 • Kinderkaartje
  13 juli, 2016 - 15:06

  @Jan en @BSR,

  ik vind juist het open reactie systeem wel cool.
  Die paar keer dat er misbruik van gemaakt wordt, so be it.

  En een van de 076 nicks, heeft inmiddels zijn nick aangepast naar nul-zes-en-zeventig. Om duidelijkheid te scheppen. De ene is nogal negatief, de andere nogal positief, namelijk.

  En verder wat Wanny zegt. Het moet altijd hier en nu, en dat gaat helaas niet. Heb nou maar geduld, dat komt allemaal goed.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  13 juli, 2016 - 16:49

  Ja, dit is dus precies wat ik al voorspelt had 2 maanden terug: NAC krijgt de absolute rotzooi, die echt nergens, maar dan ook echt nergens anders, aan de bak komen. Spionkop slaat in zijn eerste post de spijker kei-hard op de kop. Eigenlijk gewoon niets aan toe te voegen. Deze hele “samenwerking” is één grote grap.

  Vanavond de eerste echte krachtmeting. We zullen zien wat er gaat gebeuren. Denk dat we niet raar moeten opkijken als we hier met een nulletje of 3 op de broek krijgen. ik schat Mechelen toch echt 2-3 stappen verder dan ons NAC. Een gelijkspel zou mij zeer tevreden stemmen.

  0

  0
 • wolfmanjack
  13 juli, 2016 - 17:11

  Twente zegt ook spelers te gaan huren van City, dan weet je het wel

  0

  0
 • Bredafun
  13 juli, 2016 - 17:26

  @wolfmanjack. Twente heeft geen andere keuze dan iets huren. Daar valt financieel helemaal niks te makken.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  13 juli, 2016 - 17:26

  Woensdagavond kan Dijkhuizen Thomas Agyepong en Ashley Smith-Brown inpassen. NAC huurt het duo dit seizoen van Manchester City, waar ze onderdeel uitmaken van het Elite Development Squad. Bovendien kan hij middenvelder George Glendon, afkomstig van hetzelfde team, testen in het kader van het uitwisselingsprogramma dat NAC met Manchester City heeft.

  Zoals ik al zei haha wat een reacties weer sukkels

  0

  0
 • nul-zes-en-zeventig
  13 juli, 2016 - 17:30

  los pollos hermanos ik vind het vroeg. De spelers die er nu zijn hadden een blessure. Vandaar dat ze niet mee naar China gingen de andere spelers die komen. Die zijn allemaal mee naar China.

  Die komen dus iets later maar deze 2 die zijn er en het zijn talenten zeker geen grote grap die samenwerking. Iedereen zit in China en sluit later aan.

  0

  0
 • harm
  13 juli, 2016 - 17:43

  Gevulde koek bron?

  0

  0
 • Wijnkunst
  13 juli, 2016 - 17:45

  Alle argumenten zijn nu wel uitgewisseld
  Ik voeg er alleen maar aan toe dat ons NAC door velen wordt gezien als een club waar altijd wat aan de hand is. Het gezeik en gemor van een kleine groep supporters, die het altijd beter weten dragen daar m.i. voor een groot deel aan bij. Daardoor blijven er onnodig sponsoren weg. Die hebben baat bij een stabiele club met een positieve uitstraling. Ophouden met zeiken dus en allemaal achter de club gaan staan. s.v.p! Zoek anders een Andere club.

  0

  0
 • Theo
  13 juli, 2016 - 18:24

  Je kunt nu al merken dat nac niks te vetellen heeft over die gasten,en zij ook ten alle tijden moeten spelen ook als ze niks laten zien,dit volgens afspraak met City.

  0

  0
 • Raf UK
  13 juli, 2016 - 19:31

  The players have on been in Holland for a few days, be patient and respectful with your comments. The players MCFC have sent are big talents and they play for National teams. It’s normal for players to be recovering and not playing games straight away. Everyone needs to get behind the team so we can push for promotion!

  0

  0
 • Jozef Klaploper
  13 juli, 2016 - 22:50

  Schitterend naïeve reacties hier, hadden jullie allemaal verwacht dat elke speler die buiten de boot dreigt te vallen bij MCFC zijn koffers gaat pakken en in de rij gaat staan voor een enkeltje Breda? Misschien dat ze daar wel lootjes moeten trekken omdat eigenlijk iedereen deze kant op wil komen!!!! Ik zie het al voor me….

  Je krijg gewoon +/- 5 jupiler league waardige spelers waardoor je budget voor de rest van het elftal aanzienlijk hoger wordt en iedereen gaat lopen mekkeren dat ze begin juli nog niet wedstrijdfit zijn.

  Volgens mij mag je als NAC en ook als NAC supporter gewoon heel blij zijn ipv ze te bejegenen op niks af.

  0

  0