Go to Top

CM Payments verlengt sponsorcontract

CM Payments verlengt sponsorcontract

NAC en CM Payments hebben hun overeenkomst met een jaar verlengd, zo meldt Ronald Sträter via Twitter. CM blijft een jaar langer als hoofdsponsor aan NAC verbonden én verhoogt het sponsorbedrag als NAC promoveert.

De officiële bevestiging laat nog even op zich wachten, maar dat zal niet heel lang meer duren. Algemeen directeur Justin Goetzee hint op Twitter in ieder geval al naar goed nieuws:

Goed nieuws. Een Bredaas bedrijf, dat hard aan de weg timmert én zich, ongeacht de divisie waarin NAC speelt, graag langer verbindt aan de mooiste club van Nederland. Dat lijkt ons een prima match.

Bron: B-Side Rats, Ronald Sträter, Justin Goetzee

29 Reacties op "CM Payments verlengt sponsorcontract"

 • Chefke
  3 februari, 2016 - 13:53

  Klasse!!

  0

  0
 • poolshark
  3 februari, 2016 - 14:09

  Geen nieuws waar Hans Deelen en zijn schrijfslaaf jvt blij van worden.

  Ken natuurlijk de bedragen niet, maar het zal iig een begrotings kopzorg minder zijn. Maar even wachten wat Flieger en zijn lijfeigene jvt te vertellen hebben nu, die kennen de details natuurlijk wel.

  0

  0
 • JohnFe
  3 februari, 2016 - 14:18

  Da,s nouw es goei doordewiks nieuws! klasse.!

  0

  0
 • Rijen
  3 februari, 2016 - 14:32

  Lekker bezig Justin!

  0

  0
 • Johan o
  3 februari, 2016 - 14:33

  Mooi toch!? Op naar de drie punten komende vrijdagavond. ..

  0

  0
 • Dutchbird
  3 februari, 2016 - 14:39

  mooi bedrijf met actief baasje Jeroen van Glabbeek

  0

  0
 • nacman
  3 februari, 2016 - 14:53

  op weg met nac naar een mooie toekomst in de eredivisie zowel sportief en financieel goed bezig justin hans martinus en de rest die achter de schermen heel hard werkt voor ons nac.
  klasse grootte dank

  0

  0
 • D
  3 februari, 2016 - 15:01

  Mochten we promoveren dit jaar kan er eindelijk eens worden gebouwd aan een gezonde club. Met een beetje geluk speel je binnen een aantal jaar weer in de subtop zolang er goede aankopen worden gedaan en er vruchtbare contracten worden afgesloten. Promoveren zal dan wel dit jaar noodzakelijk zijn! Justin, Hans en Marinus leveren tot op heden goed werk, dat mag ook wel eens gezegd worden.

  0

  0
 • kinderkaartje
  3 februari, 2016 - 15:13

  Dank jullie wel, lieve sponsoren!
  Zonder jullie geen NAC!

  0

  0
 • Rijen
  3 februari, 2016 - 15:27

  Wanneer we promoveren zal het bedrag door CM payments verhoogd worden, nou weer een reden om deze k*t competitie gauw te verlaten!

  0

  0
 • RV
  3 februari, 2016 - 16:03

  Mooi toch dat er mensen ingestapt zijn op het moment dat het eigenlijk juist slecht zijn.
  Daar heb ik absoluut respect voor en ik moet Goetzee daar ook een compliment voor geven.
  Commercieel goed, technisch beleid echt zwaar onder de maat. Hopelijk heeft hij nu wel de juiste mensen om zich heen verzameld.

  Ik sta 100% achter Smulders, Dijkhuizen en iedereen die NAC een warm hart toedraagt.
  Ik vind de communicatie van Dijkhuizen prettig en dat brengt rust binnen de club maar als ik heel kritisch ben is het spel er niet heel veel beter op geworden en krijg ik het gevoel dat de rotte appels binnen het team nu nog meer de boventoon voeren en er spelbedervers zijn binnen het team. Blijkbaar krijgt de trainer dat ook niet helemaal onder de knie. Hoop dat er een beetje teamspirit is ontstaan na de 1-0 vorige week. Eigenlijk zouden we een kleine serie neer moeten zetten en de komende 4 wedstrijden ten minste 12 punten moeten pakken en zou Sparta ergens onderweg (al zijn het er maar 3) punten moeten laten liggen.

  Misschien dat dan het geloof weer ontstaat dat we nog voor het kampioenschap kunnen gaan.

  0

  0
 • oosterhout3
  3 februari, 2016 - 16:19

  heul mooi nieuws!!

  even over de huurspelers.

  unal, haast gratis van city(2e speler al… wie weet een 2e guidetti)
  van diermen… half 20.. voor dit jaar, 2 seizoenen vaste keuze achterin en 2 benig&aflopend contract.
  dan de extra middenvelder…. die na het komende half jaar ook al transfervrij is….
  stel duarte overtuigd met hoe hij speelde toen bij heracles… dan gaan we daar wel plezier aan beleven

  0

  0
 • RV
  3 februari, 2016 - 16:49

  Klopt oosterhout3 op papier goede versterkingen maar op papier win je geen wedstrijden. Ik vond Gorter, Verbeek en Dingsdag echte aanwinsten en misschien vallen ze wel het meeste tegen.

  Het is vooral te hopen dat deze jongens fit zijn, er gelijk staan en ook nog een beetje positiviteit in deze groep kunnen brengen. Ik verwacht dat zeker van Van Diermen.

  Nogmaals ook 300% achter deze gasten maar dat die gast een talent is uit Turkije zegt mij niet zoveel, in België kwam het er ook niet echt uit. Loop pas polonaise als hij echt van meerwaarde blijkt te zijn.

  0

  0
 • Wally
  3 februari, 2016 - 16:50

  @oosterhout3

  Duarte heeft nog een contract tot 2017 dus die vlieger gaat niet op.
  Desondanks vind ik NAC beleidtechnisch wel vooruitgang boeken, nu op het veld nog!

  0

  0
 • Theoden King
  3 februari, 2016 - 16:59

  Goed nieuws voor de continuiteit. Weet iemand of dit voor de langere termijn een goede sponsor is voor NAC? Welke structurele bijdrage levert dit bedrijf behalve de naam op het shirt in ruil voor wat geld? De vraag is niet cynisch bedoeld, maar ik vraag het me gewoon af…

  0

  0
 • Barba
  3 februari, 2016 - 18:21

  Het bedrijf waar ik werk neemt diensten af van CM. Mooi om te zien dat zij op de factuur zetten Proud sponsor of NAC Breda.

  Maken zo nog wat reclame voor ons clubje.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  3 februari, 2016 - 19:01

  We wachten het af, het zou fantastisch zijn.
  Overigens is NAC een interessante club voor sponsors. Er is nu bestuurlijke rust met o.a. een goede TD. Wellicht interessant voor meerdere bedrijven om eveneens sponsor te worden.

  0

  0
 • SjorsNAC
  3 februari, 2016 - 19:38

  Hulde voor dit bedrijf en alle andere sponsors van NAC!!

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  3 februari, 2016 - 19:44

  De juiste mensen zitten nu op belangrijke plekken. Dat is de laatste jaren wel anders geweest. Wat zijn we in een zwart gat gevallen maar langzaam komt er zonneschijn

  0

  0
 • Svenbreda
  3 februari, 2016 - 20:11

  Zou de gifbeker dan eindelijk leeg zijn? Ik hebt er vertrouwen in. Klasse werk NAC-mannen. Van harte met deze deal!

  0

  0
 • hkesenketel
  3 februari, 2016 - 20:59

  Wat is er ineens met iedereen gebeurd, alleen maar positieve reacties! En ja natuurlijk ben ik blij met deze deal en ja ik ben ook blij met de versterkingen en de gekozen constructie (huren). Het komt op mij over als investeren in de breedte en op plekken waar het nodig was zonder ons hoofd in een mogelijke financiële strop te steken. Dus voor nu prima gedaan! En iedereen werkt er ook bikkelhard voor

  Maar dat laat niet onverlet dat de kwaliteit van onze organisatie inclusief die van het management wat aan de zwakke kant lijkt. Of ben ik nu een azijnpisser?

  0

  0
 • poolshark
  3 februari, 2016 - 21:19

  @ heksenketel

  in principe hoef je geen azijnpisser te zijn. Als je uitlegt welke elementen je aan de zwakke kant vind, welke personen volgens jou niet functioneren en waarom niet, en wat volgens jou de ideale bedrijfsstructuur voor NAC zou zijn volgens jou, met natuurlijk alternatieven met naam en toenaam….

  ik ben benieuwd heksenketel. Maar als jij zegt dat je het zwakkig vind ben je geen azijnzeikert, dat is jouw mening.

  0

  0
 • poolshark
  3 februari, 2016 - 21:19

  1x volgens jou te veel, poolshark is een prutser !!!

  0

  0
 • heksenketel
  3 februari, 2016 - 21:59

  @poolshark

  Dat wordt een heel lang verhaal, dus laten we dat niet doen. In de kern komt het er wat mij betreft op neer dat het ons de afgelopen jaren heeft ontbroken (en naar mijn mening nog steeds ontbreekt) aan een visie en strategie voor de lange termijn gecombineerd met een stabiele organisatie. Dat is de enige manier om structureel de weg naar boven in te slaan.

  We holden van het ene incident naar het andere. Besluiten werden niet genomen met de lange termijn in het achterhoofd, maar waren vooral opportunistisch gedreven en reagerend op incidenten. Met als gevolg dat datgene gebeurde wat iedereen al lang aan zag komen: degradatie.

  Zoals het op mij nu overkomt is dat er in het voetbalbedrijf meer naar de lange termijn gekeken wordt en dat is prima! Voor de rest is er naar mijn mening nog weinig veranderd en hebben we geen krachtig management. En laat ik ook helder zijn, ik geef het je te doen…het aansturen van een betaald voetbalbedrijf wat NAC heet! Onze mooie club wordt omgeven door opportunisme. Juist dan heb je een management met een visie en richting nodig, die het lef hebben om daar aan vast te houden ook als het even tegen zit.

  Toch nog een lang antwoord haha.

  0

  0
 • Dutchbird
  4 februari, 2016 - 00:54

  @heksenketel duik eens in de aandeelhoudersstructuur en de zeggenschap van het management dan zie je dat de dienst wordt uitgemaakt door vier aandeelhouders. Citaat NAC website: In de nieuwe structuur is het ‘College van Aandeelhouders’ vervangen door de bestuurlijke laag “Commissie van Aandeelhouders”. In deze CvA zitten de vier grootste aandeelhouders: Wim van Aalst (voorzitter), Rob van Weelde (vice-voorzitter), Paul Burema (lid) en Cor van Rooij (lid).
  .
  De raad van commissarissen (olv Joost Gielen) de andere 20 aandeelhouders en Justin Goetzee krijgen nauwelijks ruimte om te manoeuvreren. Voor elk beetje belangrijk besluit hebben ze de CvA nodig en sinds de 8 ton van januari vorig jaar houden die de hand op de knip.
  .
  Eigenlijk net zoals onze Haagse chinees.met dien verstande dat ze niets beloofd hebben en Gielen/Goetzee niet de bevoegdheid hebben om meer geld uit te geven dan waar ze toestemming voor hebben. Dat is niet veel en daardoor kunnen nauwelijks spelers worden gekocht en gecontracteerd. Dat is wel eens anders geweest, toen zat Theo Mommers op de stoel van Justin Goetzee. Die kocht en contracteerde dat het een lust was en stelde dat verdekt op in de boekhouding. Net zoals Munsterman dat bij Twente heeft gedaan. NAC zit nog steeds op de blaren van Mommers.

  0

  0
 • nacman
  4 februari, 2016 - 09:29

  alleen het verschil is dat de blaren bij nac steeds kleiner worden en bij twente steeds groter

  0

  0
 • heksenketel
  4 februari, 2016 - 09:36

  @Dutchbird

  Ik weet wel dat het allemaal flink gecompliceerd is en dat het bij tijd en wijlen lastig werken is. Maar het is ook overzichtelijk en juist in deze situaties komt het goede management boven drijven. Ik ken de mannen uit de Commissie van Aandeelhouders niet, maar het zijn in ieder geval mannen met een NAC-hart, die het goed voor hebben met onze club, die er stonden toen het nodig was en die zakelijk hun mannetje staan. Lijkt me niet verkeerd, ik zou wel met dit soort mannen samen willen werken! Of ik moet het helemaal verkeerd zien, ik denk dat ik ruimte zat van ze zou krijgen om datgene te doen wat nodig is.

  0

  0
 • scheppioni
  4 februari, 2016 - 12:46

  Prima voor NAC, goed bezig Justin, ga zo door waar je goed in bent en het andere zijn weer andere mensen voor, sjappoo !!!

  0

  0
 • poolshark
  4 februari, 2016 - 14:30

  @ Dutchbird

  Als ik je goed begrijp zorgt de CvA door zijn controle en door de hand op de knip te houden er voor dat NAC zijn eigen broek moet ophouden. Geen leningen en onverantwoorde uitgaven, maar bv pas een speler halen als er een andere speler weg is waardoor er ruimte is in het budget. In mijn ogen een gezonde bedrijfsvoering. Het heeft ons bv ook nu nog in de categorie 2 gehouden.

  Breekpunt gaat worden of we promoveren, maar met het aanstellen van een TD met een netwerk en oog voor goede en goedkope spelers hebben ze zelfs daar al over nagedacht.

  Wat doen deze 4 grote aandeelhouders dan verkeerd volgens jullie ? En dat vraag ik niet aan Flieger btw,

  0

  0