Go to Top

Columns

Columns

Nieuwe column: Altijd dezelfde fouten

NAC verloor vandaag voor de zoveelste keer een wedstrijd van een directe concurrent. Een aantal uur na de wedstrijd ben ik nog altijd niet gekalmeerd en daarom schreef ik onderstaande column. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn. 
Het in inmiddels een paar […]

Nieuwe column: Voorbeeldfunctie

Hoewel hij momenteel aan de andere kant van de wereld is, volgt oud-crewmember Stofje NAC nog op de voet. Hij zag de discussie over Stijn Vreven, klom in zijn toetsenbord en schreef onderstaande column. Zoals altijd geldt: de mening van de schrijver hoeft niet de mening van B-Side Rats te zijn.
De interviews van […]

Column: NAC maakt de verkeerde keuzes

Het gaat niet goed met NAC en dat is vooral te wijten aan verkeerde keuzes, zo vindt crewmember LarsW. Hij schreef onderstaande column. Zoals altijd geldt dat de mening van de schrijver niet de mening van B-Side Rats hoeft te zijn.
Een kleine twee maanden geleden: vol euforie vanwege het feit dat NAC twee […]

Hoe NAC zich ontwikkelt tot volwaardig Eredivisionist

Goed, we zijn nu een aantal maanden onderweg als promovendus. Normaliter degradatiekandidaat nummer één en een prooi voor menig opponent. Na een zware seizoenstart staat NAC echter op een keurige veertiende plaats. ‘Bonuspunten’ tegen Feyenoord, speloverwicht tegen ADO Den Haag en een goede indruk. Jelle ten Rouwelaar begon het seizoen met een veelbelovende […]

Column: We zijn terug!

In de aanloop naar Vitesse-NAC vroegen wij Joost Blaauwhof om eens in zijn pen te kruipen. Joost gaf hier gehoor aan en heeft opnieuw een column geschreven, dit maal over de promotie en de terugkeer van de Parel van het Zuiden. Zoals altijd geldt dat de mening van de columnist niet de mening van […]