Go to Top

CR reageert op publicatie BN/De Stem

CR reageert op publicatie BN/De Stem

Op haar website reageert de Clubraad op de publicatie van BN/De Stem, waarin gesteld wordt dat de CR algemeen directeur Theo Mommers voor de rechter wil slepen. Zoals iedereen die het rapport van de Clubraad gelezen heeft beseft, kloppen de conclusies van de krant bepaald niet.

____________________________________________________

Vanavond (gisteren – BSR) organiseerde de Clubraad in Toren 3 een ‘open avond’ over de financiële situatie. Zoals aangekondigd hebben we onze rapportage welke gisteren is gepubliceerd toegelicht en is er ruim de gelegenheid geweest tot het stellen van vragen over de financiële situatie in het algemeen en de rapportage in het bijzonder.  Een scherpe maar faire discussie was het gevolg, waarin de Clubraad het gevoel heeft dat het de meest prangende vragen voldoende heeft kunnen beantwoorden.

Opvallend moment was toen tijdens de open avond bleek dat een journalist van BN de Stem nog voordat de open avond van start was gegaan al zijn conclusies op het NACBlog had getrokken, met daarbij de pakkende kop: “Clubraad wil Mommers voor rechter slepen” .

De Clubraad ontkent deze uitspraak met klem, deze suggestie is tijdens de avond nooit besproken. Sterker nog, deze uitspraak is in aanwezigheid van de betreffende journalist meerdere malen nadrukkelijk weerlegd. Ook in het gisteren gepubliceerde rapport is deze zinsnede niet te lezen. Naar de mening van de Clubraad is deze kop dan ook ongepast en onjuist geïnterpreteerd. Wellicht overbodig om te melden dat de Clubraad in deze kwestie geen partij is en derhalve niet eens over de mogelijkheid beschikt om de algemeen directeur juridisch te vervolgen.

____________________________________________________

Het rapport van de Clubraad is hier te lezen.

Bron: B-Side Rats, CR

10 Reacties op "CR reageert op publicatie BN/De Stem"

 • Eljé
  3 juni, 2010 - 08:48

  Als deze fantast zo hardleers is, De Stem heeft het nog steeds op haar sites staan, is het misschien ook wel mooi om man en paard te noemen.

  0

  0
 • Hoi
  3 juni, 2010 - 08:50

  O, Berry van der Heijden. Tsja…

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  3 juni, 2010 - 08:56

  BN De Stem = kut krant !

  0

  0
 • sjimske
  3 juni, 2010 - 09:52

  De Stem = rommel!! altijd lopen ze te steken richting NAC!…

  0

  0
 • Mnac
  3 juni, 2010 - 11:50

  Pas op direct pakken we Tejo nog aan voor z'n wandaden? Kon me al niet voorstellen dat een type a la Sjoerd van Fessem deze krachttaal zou gebruiken.

  0

  0
 • FES
  3 juni, 2010 - 12:07

  @ Mnac

  "Wellicht overbodig om te melden dat de Clubraad in deze kwestie geen partij is en derhalve niet eens over de mogelijkheid beschikt om de algemeen directeur juridisch te vervolgen."

  0

  0
 • jan uit G
  3 juni, 2010 - 19:48

  de stem is altijd een groot klote kladblad geweest is zo links als het maar zijn ken,da is geen brabants blad maar een zeeuws dr is maar 1 voordeel aan die krant en da is dat je kunt besparen op wc papier in de aan komende crisis periode

  0

  0
 • braze
  4 juni, 2010 - 09:40

  Is het zo gek..?

  Los van het feit of de CR dit gezegd heeft blijft toch de vraag hoe onder meer T.M. aansprakelijk gesteld kan worden voor zijn wanbeleid.
  Het lijkt me vanzelfsprekend dat het nieuwe bestuur de oude garde hoofdelijk aansprakelijk stelt als er bewust foute info geleverd is door Theo en als de toezichthouders(bestuurders) hun controlerende taken verzaakt hebben.
  aLS JE ALLES OP ZIJN BELOOP LAAT GAAT tHEO NOG MET EEN GOUDEN HANDDRUK NAAR BUITEN OMDAT HIJ EEN CONTRACT VOOR ONBEPAALDE TIJD HEEFT.

  0

  0
 • Leur Noord
  4 juni, 2010 - 17:22

  Wat een KUT KRANT !!! Altijd de helft verzinsels!! Moeten we nu weer iemand bedreigen net als toen met henk kessler. OOOOO

  0

  0