Go to Top

Damen tekent

Damen tekent

Waar we eerder al mochten melden dat NAC en Grad Damen het eens waren over het eerste prof-contract van de jeugdspeler, kunnen we nu melden dat Grad ook daadwerkelijk getekend heeft.

De middenvelder uit onze eigen jeugd tekent voor 2 jaar, omdat de onderhandelingen over een eventuele optie voor een derde jaar op niets uitliepen.

Gefeliciteerd Grad, dat je jezelf maar goed blijft ontwikkelen!

Bron: B-Side Rats, NAC

8 Reacties op "Damen tekent"

 • Ouwe Spionkop
  20 juli, 2016 - 14:27

  Ik vraag me toch af waarom het allemaal zo moeizaam is gegaan en waarom hij niet akkoord wilde gaan met de optie voor een 3e jaar.

  0

  0
 • Kees Jonkaap
  20 juli, 2016 - 14:44

  Ben blij dat hij heeft getekend, Gradje gefeliciteerd!
  Kanttekening vind ik wel de contractduur. Mocht hij zich dit jaar goed ontwikkelen, zul je aan het einde van het jaar toch weer om de tafel moeten gaan zitten. Het jaar daarop loopt hij immers gratis de deur uit.
  Maar nogmaals, bovenal ben ik blij dat die handtekening er staat. Hup Grad!!

  0

  0
 • HenkTank ©
  20 juli, 2016 - 15:00

  Ouwe spionkop.

  Wellicht omdat zn pa pas sinds kort weer daglicht ziet.

  Zet em op Grad. Breda zit in je bloed, en laat dat nou net het gene zijn waar we hier dol op zijn!

  0

  0
 • D'n Klaagmuur
  20 juli, 2016 - 16:01

  Wat een fratsen toch weer van zo’n manneke he. Heeft door NAC de kans gekregen betaald voetbal te spelen, krijgt een contract voor 3 jaar, zodat, indien hij zich goed ontwikkelt, NAC nog een transfersom voor hem kan vragen in de toekomst.

  Mocht Grad zich goed ontwikkelen is de kans gewoon weer groot dat hij na 2 jaar gratis en voor niets weer de deur uitloopt en we voor de zoveelste keer geflest worden. Zo komt NAC als club zijnde nooit een stap hogerop.

  Allemaal eigen belang van zo’n ventje. Van mij had NAC de poot stijf mogen houden, kijken wie er dan voor hem in de rij hadden gestaan…

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  20 juli, 2016 - 18:18

  Grad: veel succes. Jammer dat het een contract is voor maar 2 jaar.

  0

  0
 • Hans
  20 juli, 2016 - 19:46

  Typisch. Na een jaar goed presteren zal NAC willen verlengen en kan hij meer gaan verdienen, maar heeft tegelijk zijn marktwaarde kunnen opstuwen. Grad komt hier altijd als winnaar uit maar hij moet het nu laten zien.

  0

  0
 • Ultimate!
  20 juli, 2016 - 20:31

  Pffffff word hier niet echt heel wèrm van. Moet eerst maar ns n tijdje t krachthonk in! Let op, krijgt heel, heel weinig speelminuten dit jaar……. Één oplossng: verhuren aan club waar hij wel speelt, ik denk aan Den Bosch, RKC of Dordt. Na n jaar kijken hoe de ontwikkelingen zijn. Als dat goed is, terughalen onder de voorwaarden dat meneertje enkele jaren bijtekent. Anders strik erom, houdoe en bedankt.

  0

  0
 • Nacgaatnooitverloren
  21 juli, 2016 - 00:49

  Moet Grad gewoon niet heel blij zijn dat hij al een contract krijgt aangeboden door Nac? Nog weinig laten zien en dan al eisen stellen? Veel succes Grad!

  0

  0