Go to Top

Danny Verbeek hoeft niet weg

Danny Verbeek hoeft niet weg

Waar de verwachting was dat Danny Verbeek weer zou vertrekken bij NAC, meldde de aanvaller zich afgelopen zondag gewoon in Zundert voor de eerste bijeenkomst van het nieuwe team. Hij is dus alles behalve weg gegaan.

En daar ziet Verbeek ook geen aanleiding toe. “Ik ben blij dat de training is begonnen en op dit moment ben ik alleen met NAC bezig. Pas als er iets moois langs komt, zal ik bekijken of dat iets is voor mij. De opties zijn er (er was voorzichtige belangstelling van Sparta en Excelsior, BSR.)  De vraag is waar wil je met je gezin nog naar toe. Als ik wegga moet het de juiste stap zijn en geen vlucht. Want begrijp me goed. Ik zit hier op mijn gemak. Ik hoef niet weg.”

Daar zullen sommige supprters anders over denken. Van de andere kant: Danny heeft nog wat te bewijzen aan zichzelf en met name ook aan het NAC-publiek. Een maand terug kondigde hij aan dat hij dat licht nu ook heeft gezien. Laat het er komend seizoen maar eens uitkomen dan!

Bron: B-side Rats, BN deStem

 

26 Reacties op "Danny Verbeek hoeft niet weg"

 • Helter
  28 juni, 2016 - 12:32

  Gewoon blijven. Hij heeft potentie!!

  0

  0
 • Hans
  28 juni, 2016 - 12:39

  Potentie????? Manmanman

  0

  0
 • Martinus
  28 juni, 2016 - 12:41

  Ik weet het niet met Danny. Ik heb wel het idee dat hij beter tot zijn recht komt in een elftal waar meer rust en samenhang zit, maar dat geldt voor de meeste spelers volgens mij. Ik ben zeker bereid het een kans te geven. Vorig seizoen zat hij tussen de pseudo-vedettes en viel hij niet positief op, maar dat kan met een heel ander elftal zomaar wel het geval zijn.

  Danny is geen vervelende jongen, heeft zich volgens mij altijd ingezet (kwaliteit is een ander verhaal) en hoeft vanuit dat oogpunt inderdaad niet weg. Hij is in elk geval bruikbaar.

  0

  0
 • anoniempje
  28 juni, 2016 - 12:44

  Van mij mag die weg. Vond ik vorig jaar een van de slechtste

  0

  0
 • Brecht
  28 juni, 2016 - 12:51

  Moet ook wel een keer een vent worden> afgelopen jaar vaak te bang, te slap, te lief, te weinig durf.
  Maar in een 433 systeem, is hij toch de ideale linksvoor

  0

  0
 • DVAKG
  28 juni, 2016 - 12:52

  Misschien fungeert Danny wel beter in een 4-3-3 systeem, heeft toch afgelopen seizoen meer wat na achteren moeten spelen omdat Ars en Unal voorin een koppel vormden. Als je kijkt naar wat die jongen in zijn eerste periode bij ons liet zien, dat kan je toch niet zomaar verleerd zijn? Misschien heeft het wel met zijn zelfvertrouwen te maken en kon hij niet uit die negatieve spiraal komen afgelopen seizoen. Ik was ook wel een beetje klaar met Danny. Maar is hij nou echt zo erg om er bij te hebben komend seizoen? Waarschijnlijk nog niet goed genoeg voor de basis, maar van mij mag tie om zn plekje strijden en laten zien oftie weet wat NOAD is. Nieuw seizoen, nieuwe selectie, nieuwe kansen. Niemand hier kan ontkennen dat een Danny in vorm een zeer bruikbare speler voor ons is!

  0

  0
 • kopspion
  28 juni, 2016 - 12:52

  eerst heeft ie zgn. het licht gezien…niks van gemerkt !
  dan zegt ie weer “lekker te zitten”…niet weg te “hoeven”….
  hij kan beter eens echt goed in de spiegel kijken en niet blijven zitten, maar de longen uit zijn lijf trainen om nu eindelijk eens echt iets te gaan betekenen voor onze club !!
  er is gewoon geen club echt geïnteresseerd in hem, anders was ie zeker wel opgestapt en hadden we nu een heel ander verhaal gehoord

  0

  0
 • N. Aukesss
  28 juni, 2016 - 12:55

  In de voorbereiding elke dag twee uur trainen op voorzetten, en eens een keer wat andere passeerbewegingen oefenen.

  0

  0
 • Rob
  28 juni, 2016 - 12:58

  Weg met die vent! Niks gebracht afgelopen seizoen

  0

  0
 • RV
  28 juni, 2016 - 13:03

  Ik denk dat Verbeek ook geen goedkope speler zal zijn en dat hij daarom terecht weg mag.
  Voor de basis schiet hij eigenlijk iets tekort (en scoort hij vooral te weinig).
  Toch zou ik hem er graag bijhouden, net als Lazic.

  Spelers die nooit zeuren en multifunctioneel inzetbaar zijn.
  Natuurlijk is dat niet het enige dat telt maar als Verbeek het vertrouwen eens krijgt dan moet er toch meer rendement uit komen dan vorig seizoen het geval is geweest.

  0

  0
 • Jan O.
  28 juni, 2016 - 13:09

  Ik hoop echt dat hij weggaat.
  Deze man gaat het nooit worden.

  0

  0
 • Mafkees
  28 juni, 2016 - 13:11

  @Martinus

  Jij hebt een stukje gemist denk ik. Een maand geleden heeft Danny toegegeven zich veel te weinig ingezet te hebben naar zijn capaciteiten. Hij kan veel meer maar heeft het stomweg niet nodig gevonden om te doen.

  0

  0
 • Johnnyboembastik
  28 juni, 2016 - 13:12

  Danny, stop eerst eens met dat zaalvoetbal gedoe op een veld waar gras op ligt. Altijd maar dat balletje onder het voetje door, waardoor de boel alleen maar vertraagt. Volgens mij kan hij het wel, maar is er nog niemand bij NAC in staat geweest om hem exact uit te leggen wat er verwacht wordt, of hij begrijpt het (nog) niet. Maar wie weet inderdaad, zoals een aantal reakties hier, gaat hij komend seizoen het licht daadwerkelijk zien

  0

  0
 • Toontje
  28 juni, 2016 - 13:22

  Echt in 433 is (en vorig jaar was, maar verkeerd gebruikt) hij in potentie (qua techniek en passeermogelijkheden) de beste van de selectie. Maar het kwam er tot nu toe niet uit, omdat hij ook dikwijls verkeerd werd gebruikt.
  Hij zou weleens heel belangrijk voor NAC kunnen worden als hij wat betere middenvelders achter zich heeft.
  Succes

  0

  0
 • Mike
  28 juni, 2016 - 13:44

  Zon instelling zoeken ze nu precies NIET bij het nieuwe NAC. Knallen en uitspreken of moven Danny. Je kan het wel, potentie al jaren genoeg, misschien tijd om het er zelf is uit te laten komen.Want hebben het al ff niet gezien. Je zou misschien is wat meer in het krachthonk moeten zitten en duelkracht oefeningen doen. Nu echt een vedergewicht die na 1 schouderduw de zijlijn overvliegt. Niet handig in een fysieke competitie als de JL.

  0

  0
 • maikel
  28 juni, 2016 - 13:44

  Heeft afgelopen seizoen niet gebracht wat hij kon.
  Ik denk dat Verbeek zeker in de Jupiler League een bruikbare buiten speler is.
  Heeft zelf ook laten doorschemeren dat het nu moet gaan gebeuren, dus geef hem het voordeel van de twijfel.
  Laat het maar eens zien Danny!!
  Hup NAC

  0

  0
 • AlleballenopWannie
  28 juni, 2016 - 13:49

  Absoluut NAC onwaardig.
  Heeft ongepaste vedette neigingen; heeft niets en dan echt werkelijks niets laten zien de afgelopen 2 seizoenen , geeft toe niet écht goed bezig te zijn geweest (?), en “hoeft nu niet weg, zit wel lekker hier…” .
  Opzouten!
  Pain in the ass in de spelersgroep.
  Gif in de selectie, meeloper met té grote smoel.

  In potentie (?) als middenvelder (vrije rol) goede 2e keus. Maar man,man wat heb ik me lopen ergeren aan Danny. Dus: Drexit

  0

  0
 • wolfmanjack
  28 juni, 2016 - 14:01

  Zou ik ook zeggen als ik hem was. Speler met een waardeloze instelling.

  0

  0
 • Jamie
  28 juni, 2016 - 14:19

  Als jongens als Verbeek en Dingsdag willen blijven dan is dat prima. Misschien komen die jongens wel heel anders uit de verf in een elftal zonder sterallures en arrogante kwaaltjes. Ik vind reacties als ‘Wegwezen met die gast’ en andere respectloze reacties echt niet kunnen. Dit zijn jongens die afgelopen seizoen misschien (totaal) niet hebben voldaan aan het verwachtingspatroon, maar die zich ook nooit negatief hebben uitgelaten over onze club. Dus weg met die negativiteit, de voorbereiding is begonnen en we moeten positief beginnen!! Steun ook de jongens die afgelopen seizoen minder hebben gepresteerd en gun deze jongens een nieuwe kans in een compleet nieuw elftal!

  0

  0
 • IZHNW
  28 juni, 2016 - 14:23

  In dit geval zeg ik..je moet je oude schoenen nooit wegdoen voordat je nieuwe hebt..hij kan best nog van waarde zijn/worden laten we ons positief verrassen

  0

  0
 • Theo
  28 juni, 2016 - 14:31

  Opzouten gvd en anders 50% van je huidige salaris inleveren.

  0

  0
 • Jamie
  28 juni, 2016 - 14:52

  Theo kan je mij vertellen wat deze jongen eigenlijk verdient dan?

  0

  0
 • Massaro
  28 juni, 2016 - 15:33

  Typisch weer zo’n verbeek reactie, hij hoeft niet per se weg, dit soort spelers hebben nac gebracht waar we nu staan. Had hem liever zien gaan. Wat een droeftoeter, tsjonge.

  0

  0
 • Ad Lips
  28 juni, 2016 - 17:32

  Leuk voor op de bank. Komt tekort voor de basis

  0

  0
 • Oldskool
  28 juni, 2016 - 22:56

  Geen NAC speler.

  0

  0
 • chris
  28 juni, 2016 - 23:21

  Triest!!!!!!!!!!!

  Als je vooraf aan zou mogen geven welke 3 er echt niets (!) hebben toegevoegd, wie noem je dan…?

  Moet iedereen voor zich weten natuurlijk, maar zouden voor mij met stip Verbeek, Dingsdag en Borahsasar zijn.
  En dat gaat ook niet gebeuren. Zonder te betweterig over te komen, van die eerste 2 was dat voor mij vooraf al heel duidelijk (Verbeek past gewoon qua type totaal niet bij nac en Dingsdag was al jaren terug niets meer). Bora kende ik niet, maar weinig talent in herkend moet ik zeggen.

  En?

  “De hele selectie is weg en die 3 zitten er nog…” (of is Borahsasar inmiddels wel weg, zou het gemist kunnen hebben?)
  Omdat ze nac terug willen brengen naar de eredivisie?
  Duh…, omdat ze geen goed alternatief hebben. En daar blijf je dan mee zitten.

  Het geeft ook wat aan, hoe snel mannen als bijv Brands, Ars, Seuntjens, Matic, etc. etc. weg waren, minimaal naar Eredivisie niveau… Oei, wat hadden we een kwaliteit dit jaar. En oei, wat hebben we er weinig uitgehaald.

  Wat een droevigheid….

  0

  0