Go to Top

Darttoernooi supportersvereniging & Breda Loco’s.

Darttoernooi supportersvereniging & Breda Loco’s.

Zet je vizier op scherp en slijp je pijlen! We ontvingen onderstaande in onze digitale brievenbus en we vermoeden dat daar best wel mensen in geïnteresseerd zijn.

Gary Anderson is opnieuw de wereldkampioen darten geworden op 4 januari 2016. Na een aantal thrillers van wedstrijden, onder andere tussen van Gerwen en Barney, trok de Schot aan het langste eind. Onze Nederlandse mannen konden helaas geen gooi naar de titel doen en daar moet wat aan veranderen. Volgend jaar moet er een Nederlander wereldkampioen worden!

Een aardige opgave, maar haalbaar. Hoe? De Supportersvereniging en de Bre…da Loco’s organiseren samen het grote koppel darttoernooi om het Breda’se darttalent een kans te geven zichzelf te laten zien op het grote podium… En dat willen jullie niet missen. Gary Anderson greep helaas naast een wildcard in de kwalificatie, maar jullie kunnen er nog wel bij zijn!

Op 19 maart 2016 zal de crème de la crème van de dartende NAC supporters met elkaar de strijd aangaan voor de felbegeerde dartbokaal. Onder het genot van meerdere pilskes zullen de trippel 20’s elkaar in ijltempo opvolgen.

Denk jij dat je, met je partner, die titel van best dartende NAC supporters kan pakken? Schrijf je dan snel in op http://dart.bredalocos.nl/ Houdt er rekening mee dat je bij je inschrijving gelijk via Ideal 15 euro inschrijfgeld per koppel moet betalen. De eerste wedstrijden zullen rond 13.00 uur beginnen. De finale van het grote NAC Darttoernooi zal rond 20.00 uur plaatsvinden. Zodra je bent ingeschreven ontvang je van ons een bevestigingsmail. Het is niet meer mogelijk om jezelf af te melden wanneer je betaald hebt.

Kun je voor geen poot gooien en ben je bang dat je jouw pijlen bij de buurman z’n rug in jaagt, schrijf je dan niet in, maar kom gezellig kijken. Er vallen namelijk prachtige prijzen te winnen met de loterij!

Tot 19 maart!

De Supportersvereniging & Breda Loco’s

Bron: B-side Rats, SV, SBL

One Response to "Darttoernooi supportersvereniging & Breda Loco’s."

  • lex immers
    22 januari, 2016 - 16:49

    Ik neem die titel mee naar wales

    0

    0