De NAC jeugd kwam ook in actie dit weekend

Naast de play-offs die het eerste van NAC speelt, zouden we bijna vergeten dat er nog andere elftallen van de parel mochten spelen dit weekend. Omdat het voor de meeste teams, bijna, zomerstop is kwamen er maar twee elftallen in actie.
NAC O14 speelde tegen AZ O14, de leeftijdgenoten uit Alkmaar stonden na 11 minuten al met 2-0 achter door doelpunten van Awale Ismali Mahamed. Helaas stond deze stand niet lang op het scorebord, want in de 12e en 27e minuut scoorde AZ. Hierdoor ging NAC O14 met 2-2 de rust in. Mihailo Mijajlovic scoorde na de thee de 3-2, maar ook deze voorsprong wist NAC O14 helaas niet te behouden. AZ O14 scoorde nog twee keer waardoor NAC O14 met 3-4 het veld verliet. NAC O15 mocht ook aan de bak. Tegen SC Irene O15 kwam het net niet tot dubbele cijfers. Door doelpunten van Wessel Kerckhoffs, Sven van Est, Sil van Doorn, Aurelio van Gool en Tommy van Butselaar eindigde dit duel in 0-7.

Bron:B-Side Rats, KNVB