Go to Top

Harlem Shake? Breda Hussel!

Harlem Shake? Breda Hussel!

Want het husselen gaat gewoon door. Of zoals Marinus zou zeggen (met nóg een verwijzing naar een hippe muziektrend uit het recente verleden): “Every day I’m husseling!”

Maar deze keer is het niet zo spectaculair wat er gewijzigd wordt in het Elftal. In eerste instantie wordt er gemeld dat Grad Damen niet bij de wedstrijdselectie van morgen zit. Dijkhuizen houdt hem bewust buiten de groep “vanwege de omstandigheden”, zo vertelt hij aan BN DeStem. De vader van Damen werd gisteren door de politie neergeschoten. “Ongelofelijk dat zoiets gebeurt. Heel heftig dit”, vervolgt Dijkhuizen. “Wij proberen er zoveel mogelijk voor Grad te zijn. Hij krijgt alle vrijheid om alles een plekje te geven en verdient al onze steun. Het is nogal wat.”
Wij wensen Grad dan ook sterkte in deze situatie.

De enige echte hussel die plaatsvindt, is dat Duarte nu niet in plaats van Mats speelt, maar met Mats samen vanaf de aftrap. De kersverse vader krijgt een kans als controlerende middenvelder en vervangt hiermee Michael Dingsdag. “Duarte is een goede voetballer, kan een bal afpakken en kan zich vastbijten in een tegenstander. Hij krijgt nu de kans om te laten zien dat hij op die positie kan spelen, ” aldus Dijkhuizen. Dit geeft de volgende opstelling:

Ten Rouwelaar
Lazic-Van Diermen-Van der Weg-Gorter
Naah-Duarte-Seuntjens-Matic
Ars-Ünal

Een kleine hussel dus en eens kijken hoe NAC hiermee overweg gaat. Van die hattricks zoals afgelopen maandag zouden wel leutig zijn. Nog geen kaartje voor morgen? www.NACtickets.nl en de S&I-desk  tot 17:00 en de kassa na 18:00.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

43 Reacties op "Harlem Shake? Breda Hussel!"

 • Johan o
  14 april, 2016 - 21:35

  Zin in.

  Hup NAC! !

  0

  0
 • Seh
  14 april, 2016 - 21:47

  Kijk dit team, op elke positie beter als dat Spangenvolk. Triest dat je hiermee geen kampioen wordt.

  Feit blijft: Nac kan geen prijzen winnen.

  Als je in 2 periodes de laatste wedstrijd verpest en jarenlang strandt in de (halve) finale van de KNVB beker, dan zal je nooit succesvol worden.

  Ook de play-offs moeten gewonnen worden, laat dat maar eens de ban breken dan.

  0

  0
 • Witte vlekken 2016 -2017
  14 april, 2016 - 21:49

  Jelle of nieuwe NACcer
  City – Van Diermen- City -(Van der Weg/City)
  Naah – Nieuw NACcer – City- -Matic
  Ars-Unal

  0

  0
 • Witte vlekken 2016 -2017
  14 april, 2016 - 21:53

  1,5 mln (als je niet promoveert) voor Van Diermen, Matic Ars, een ervaren spelbepaler, vd Weg en nog wat bankzitters en een keeper.
  Dan kun je echt wel kwaliteit halen voor die paar plekken.

  0

  0
 • de muzikant
  14 april, 2016 - 21:55

  Onze tobtrainer meldt over Duarte: “Duarte is een goede voetballer, kan een bal afpakken en kan zich vastbijten in een tegenstander.” Een tijdje geleden was het nog de creatieve middelvelder die iemand vrij voor de goal kon zetten………….

  0

  0
 • HoogeveenseNACcer
  14 april, 2016 - 21:57

  Op een of andere manier heb ik super veel vertrouwen in deze elf.
  Alleen Lazic heb ik mn twijfels over.

  Let maar op word knallen morgen!

  0

  0
 • RV
  14 april, 2016 - 22:18

  Ik ben ook gestoppen met lezen toen ik voorbij zag komen dat Duarte zich in een tegenstander vast kan bijten. Wat een onzin kan Dijkhuizen verkondigen zeg. Dan is het weer zus, dan is het weer zo.

  Experiment Dingsdag: mislukt
  Experiment Duarte: misschien tegen Jong PSV prima maar nooit tegen een Excelsior of zelfs Eindhoven. Eerst niet eens fit genoeg en nu moet hij gaan stofzuigen op het middenveld.

  Ik blijf er bij: bijna geen enkele keuze van Dijkhuizen is logisch en er is geen vooruitgang te ontdekken. Het is hopen dat Stam fit is en Seuntjens er zin in heeft, anders wordt het een lastige opgave.

  En dan wil ik Dijkhuizen best een tweede kans geven met een nieuwe selectie maar wat een brevet van onvermogen zeg.

  0

  0
 • Jan
  14 april, 2016 - 23:20

  Met Duarte gaat NAC de oorlog niet winnen.Het is zaak op het juiste moment te pieken en die paar potjes die nog resten, schadevrij door te komen.Het zal nog moeilijk zat worden in de NC,er kan van alles gebeuren:een rode kaart een blunder een scheidsrechter,niets is zeker.En dan lees ik hier dat de supporters liever die of die eredivisieclub hebben om tegen te spelen.Maar ik lees nergens dat je bijvoorbeeld ook uitgeschakeld kan worden door Eindhoven.
  En wat die samenwerking betreft met die Engelse club:kijk wat het Vitesse heeft opgeleverd,die gaan de capaciteit van het stadion verlagen.Do i say more?

  0

  0
 • scheppioni
  14 april, 2016 - 23:34

  kl^te voor Grad, hoop dat het Grad verder er goed doorkomt en betreft Dingsdag veel slechter kan het niet alleen geloof ik niet dat Duarte op die plek de oplossing is maar we gaan het zien, maar als valt samen met 90 minuten lang beleving aan ons NAC BREDA kant !!! NAC is de glorie, dus uitstralen dit dan heren NAC spelers !

  0

  0
 • Son of Streppel
  14 april, 2016 - 23:56

  Mooi. Nooit meer Dingsdag aub

  0

  0
 • H.K.
  15 april, 2016 - 04:50

  Ik zou niks meer over blabla Marinus zeggen. Andere pakken dat wel op. Dus bij deze…..

  Matchday… 4-0…

  0

  0
 • ome cor
  15 april, 2016 - 06:54

  @de muzikant en RV
  Wat willen de heren dan ?
  Dat Dijkhuizen openlijk zijn speler afzeikt ? Dit is een manier om Duarte te motiveren om meer uit zichzelf te halen dan hij tot op heden heeft laten zien.
  Een professioneel voetbaltrainer probeert dat op een positieve manier, veel fora-bezoekers kennen alleen de negatieve benadering.

  Marinus zal het toch moeten doen met de groep die hij NU heeft en niet met allerlei droomscenario’s (zoals Witte vlekken 2016 -2017 post) met City-spelers in de selectie. (Wat dan, met alle respect, ook weer geen spelers uit City 1 zijn natuurlijk)

  Vroeger werd alles met een NAC shirt gerespecteerd en op een voetstuk geplaatst. Zelfs Jantje Luijkx die alleen maar hard kon lopen met een waterzak over het veld werd om handtekeningen gevraagd.
  Nu wordt er op internet en twitter vooral gezeurd en gezeverd door mensen die denken meer verstand te hebben van voetbal dan een ex-prof, een manager, mensen die de hele dag in de voetballerij werken.
  Beetje jammer eigenlijk.

  0

  0
 • Theo
  15 april, 2016 - 07:03

  Zal best goed komen vandaag,we spelen tegen de A1 van Psv.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  15 april, 2016 - 07:38

  En dan zeggen dat Maaskant een praatjesmaker was… Het zijn mediatraining praatjes. Ook van Dijkhuizen. Liever hoor ik tot de playoffs niks meer, maar laten ze gewoon hun voeten spreken.

  HUP NAC

  0

  0
 • Nep Han
  15 april, 2016 - 08:22

  Duo ArsUnal gaat beter dan de Londense voorhoede

  0

  0
 • de muzikant
  15 april, 2016 - 09:51

  @ome cor: ik zeg niet dat hij zijn spelers af moet zeiken, dat mag nooit. Maar de (wisselende) uitspraken van Dijkhuizen over de kwaliteiten of eigenschappen van zijn spelers bevestigen mij alleen maar dat deze man m.i. een foute keuze is geweest. En dat is heel jammer.

  0

  0
 • kopspion
  15 april, 2016 - 10:14

  mocht het werken met Duarte als controleur; dan graag de nacompetitie met Brands op de plek van Seuntjens !!!
  dan blijft verder alles zoveel mogelijk intact en Brands zal echt wel erg gebrand zijn om dan te vlammen lijkt mij…..

  0

  0
 • Brouwerrs
  15 april, 2016 - 10:15

  Wij kunnen nu wel gaan zeiken over dat NAC geen periodekampioen is geworden en idd dit hadden ze zeker moeten zijn, maar Sparta is gewoon veel constanter geweest dit seizoen en dat moeten wij accepteren. Nu nog een paar weken volop knallen, zodat de goede vorm en vertrouwen er is voor de play offs!!

  0

  0
 • Eddy W
  15 april, 2016 - 10:33

  @kopspion
  Dus je wilt eigenlijk met drie centrumspitsen spelen? Dat is pure zelfmoord, bij een team als NAC moet de nummer 10 ook mee terug zakken, doet die dat niet heb je te weinig in te brengen tegen een team als Excelsior. Daarnaast is alweer gebleken dat het team zonder Mats een stuk stroever loopt. Ik ben vooral benieuwd hoe het met Mats en Lerin is, twee redelijk creatieve gasten achter/voor elkaar die beide het spel goed kunnen verdelen en een goede actie in huis hebben.

  0

  0
 • maarten
  15 april, 2016 - 10:54

  Everyday i’m swaffeling. Ik hoop dat Duarte nu eens laat zien wat hij werkelijk kan. Hij heeft mij absoluut niet overtuigd. Prognose een degelijke 3-0

  0

  0
 • drs Marcellus
  15 april, 2016 - 10:56

  @jan

  Dat ze in Arnhem de capaciteit van het stadion gaan verlagen verbaast me niks. Die evenementenhal met voetbalveld is nog nooit uitverkocht geweest volgens mij. Dat zal bij NAC niet zo snel gebeuren, ook niet nu er een samenwerkingsverband is met City.

  0

  0
 • Bredafun
  15 april, 2016 - 11:14

  Seuntjes wisselen voor BRANDS.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  15 april, 2016 - 11:58

  Gisteren Liverpool-Dortmund gezien.
  Liverpool stond met 1-3, maar blijven noad tonen. Het resultaat is bekend.
  Laten onze jongens vandaag hetzelfde doen!

  0

  0
 • Spartaan Joop
  15 april, 2016 - 12:21

  Grad Damen, je zou niet zeggen dat hij van het kamp komt?

  0

  0
 • Bredafun
  15 april, 2016 - 12:44

  @spartaan Joop, wat wil je daarmee nou zegen??

  0

  0
 • scheppioni
  15 april, 2016 - 12:47

  @ NAC4EVER!
  Ik mag toch hopen dat wij niet met 1-3 achterkomen, gewoon voor het goeie gevoel een lekkere 5-0 en dan de komende weken doordenderen met die geel zwarte trein !!
  @ Theo
  Zeker wat depri vanwege het weer ?
  HUP NAC, de maand van de waarheid !!
  Als onze Kenny maar niet naar city gaat hahaha, onze rots in de branding !
  Alles is er aangelegen om derde te worden nu, beter dan tweede want persoonlijk zal e’hoven beter liggen dan go ahead voor ons NAC is mijn gevoel !

  0

  0
 • Kunstliefhebbert
  15 april, 2016 - 13:15

  Is zo opt oog (mijns inziens ) de sterkst denkbare opstelling, heb dr zin in!

  0

  0
 • Boz
  15 april, 2016 - 13:19

  @ome cor

  Afzeiken absoluut niet. Maar een speler hoort dan weer dat hij die en dan weer dat kwaliteit heeft. Spelers zijn ook niet gek, zo verlies je als trainer ook snel je geloofwaardigheid binnen de selectie.

  Ik zeg altijd maar zo “als je niets zinnigs te zeggen hebt, zeg dan maar beter helemaal niets”

  0

  0
 • Boz
  15 april, 2016 - 13:28

  Ben het met sommige wel in grote lijnen eens. Als je aan het einde van de rit niet 1 periode titel hebt binnen gehaald. Dan ben je over een geheel jaar niet 1 periode stabiel geweest en vraag ik mezelf af wat je dan in de eredivisie moet gaan zoeken. En de personen die denken dat city die gaten in de selectie gaan opvullen, zullen waarschijnlijk volgend jaar van een koude kermis thuis gaan komen. Los van het feit dat jezelf vasthouden aan een extrene factor niet bepaald slim is. En zegt indirect ook heel veel over onszelf.

  Mocht city wel de gaten op gaan vullen, wie trekt er dan aan de touwtjes binnen de club? Niemand/club doet niets voor niets of doet aan liefdadigheidswerk zonder enig eigen belang.

  0

  0
 • nacman
  15 april, 2016 - 13:32

  nu er een samenwerkingsverband is tussen manchester city en NAC als clubs zou er ook geen verband kunnen komen tussen de supporters om daar wedstrijden te kijken en omgekeerd Smulders vliegt toch al daar heen wat supporters erbij.
  is voor de bsr en de loco,s om naar te kijken?

  0

  0
 • Willemf5
  15 april, 2016 - 13:51

  City heeft met ontelbare clubs samenwerkingsverbanden, dus als mensen denken dat wij opeens het vriendje van City mogen zijn, dream on. City stalt wat afvallers met langlopende contracten voor een jaartje bij ons om ze daarna te kunnen verkopen. Kan voor ons op korte termijn handig zijn, maar uiteindelijk verkoop je bij te veel huurlingen wel je ziel…

  0

  0
 • oosterhout3
  15 april, 2016 - 13:56

  vooral benieuwd naar hoe mats met een goeie verdedigende middenvelder om gaat(maher)

  als hij echt eredivisiewaardig is… dan moet hij ook 90 minuten lang maher afschudden

  0

  0
 • Semsi
  15 april, 2016 - 14:08

  Bij niet promoveren (kans acht ik zeer aanwezig) zakt het spelersbudget van 2.6 miljoen naar 1.5 miljoen.
  Er zullen dus spelers vertrekken en/of moeten inleveren. Door deze deal met City kun je dus het niveau van de selectie op peil houden met 4 tot 6 spelers op de posities van de vertrekkende spelers. Volgens mij een goede oplossing voor de komende seizoenen. Ik verwacht dat de salarissen betaald zullen worden door City.

  Ik verwacht Ageypong sowieso bij NAC volgend seizoen (nu FC Twente). Hier was al eerder sprake van, alleen degradeerde NAC toen. Snelle buitenspeler, heeft een beetje pech met blessures maar volgens mij een zeer bruikbare speler!

  0

  0
 • F4
  15 april, 2016 - 15:04

  Iemand die Brands beter vindt dan Seuntjens snapt er niets van. Alles begint bij Seuntjens. Maarja ook dat is NAC. Eigen jongens kapot maken…

  0

  0
 • Fred
  15 april, 2016 - 15:27

  Ik ben om uiteenlopende redenen het er mee eens dat Brands er voor Seuntjens in moet .
  1) scorend vermogen van Brands is hoger .
  2) Brands is in principe volgend jaar nog contractspeler.
  3) Brands kan en wil de mouwen opstropen Seuntjens niet .
  4) Seuntjens heeft bewezen het altijd op belangrijke momenten af te laten weten .
  5) Seuntjens is de eerste wedstrijd van de NC geschorst .
  6) Seuntjens zit middenin transferperikelen en is wellicht niet meer zo met NAC bezig .
  Verder kan samenwerken met MC goed uitpakken , maar op een speler als Naah zit ik niet te wachten , die is veel te licht voor dit niveau, te druistig en ziet vaak niet wat er om hem heen gebeurd .

  0

  0
 • Zand in je ogen
  15 april, 2016 - 15:56

  Gewoon vastzetten op eigen helft, het gaat om jong-PSV, niet om Real Madrid. Vorig jaar is het door de laffe speelstijl ook mis gegaan in de play offs. Sturm und drang: erop en erover kletsen hugodver.

  Ten Rouwelaar
  Lazic- Pedro – Van Diermen -Van der Weg
  Matic – Naah
  Seuntjens Brands
  Ars-Ünal

  0

  0
 • Wouter
  15 april, 2016 - 16:35

  Is Brands geen eigen jongen F4 ?
  Ben je dat uitsluitend als je uit Breda komt ?
  Onzin !
  Inderdaad ALLES begint bij Seuntjens ook de ongein.

  0

  0
 • Waddinxveen
  15 april, 2016 - 17:39

  Ik ben benieuwd naar Duarte op deze plek. Vond Dingsdag weinig toevoegen. Afgezien van eventueel nog een wissel Brands-Seuntjens is dit echt een ijzersterke opstelling!

  0

  0
 • ome cor
  15 april, 2016 - 17:41

  @F4
  Wat een klets man. Jij vindt Seuntjens beter, een ander Brands.
  So what ?
  Fred heeft wel een punt, vind ik.
  Seuntjens met een instelling van “boeijuh….” kan nog niet eens met Boeimeer 3 mee.

  0

  0
 • scheppioni
  15 april, 2016 - 19:20

  @ Zand in je ogen
  Gij hed gen zand in je ogen !

  0

  0
 • scheppioni
  15 april, 2016 - 19:22

  Alleen een opstelling met Naah en Brands gaat niet werken is al duidelijk gebleken !!

  0

  0
 • Tummus2433
  16 april, 2016 - 00:16

  Ome Cor en Fred wat nou scorend vermogen wie was de man van de wedstrijd juist Seuntjes ,en ome Cor heb je mats wel eens zien voetballen bij boeimeer,en Ome Cor en Fred jullie zijn gewoon jaloers op Seuntjes of jullie zijn gewoon zeikers en geen verstand van voetbal

  0

  0
 • ome cor
  16 april, 2016 - 10:28

  @Tummus2433
  Seuntjens heeft weer een keer goed gespeeld en dan zijn Fred en ik zeikers. Check de berichten nog even onder de wedstrijden die hij niet goed speelde.
  Seuntjens heeft een arrogantie over zich die vooral irriteert wanneer het niet zo loopt als gisterenavond.
  Maar ik heb geen verstand van voetbal. Seuntjens is goed…..tegen jong PSV.

  0

  0