Go to Top

Deal Barker en Bryan nog niet rond

Deal Barker en Bryan nog niet rond

Waar we met veel gejuich Barker en Bryan binnen haalden blijkt er nu wat te vroeg gejuicht te zijn. De deal met beide heren is nog niet rond.

Dat meldt Hans Smulders op Twitter. Wel hebben beide spelers de wedstrijd tegen Jong FC Utrecht bijgewoond om zo nog eens te zien of NAC is wat ze willen.

Een beetje vreemd gebeuren wel. We gaan er van uit dat die deal gewoon rond komt, maar de positie van NAC wordt wel steeds vager in die overeenkomst met Man City. Eerst vrije keus uit de EDS, toen toch maar wachten op Pep, toen ineens (betalende) eredivisieclubs die EDS spelers weg kapen en nu met braaf opzitten en pootjes geven hopen dat beoogde spelers na wat snuffelen in Breda ja willen zeggen.

Alles zal logisch te verklaren zijn en zo, maar de positie van NAC is in dit verhaal alles behalve sterk. Eerder zeer afhankelijk.

Bron: B-side Rats

55 Reacties op "Deal Barker en Bryan nog niet rond"

 • demeul
  5 augustus, 2016 - 23:16

  Zitten we hier jaren aan vast of kunnen we na huidig seizoen toedeledokie tegen MC zeggen?

  0

  0
 • eenaaceebreda
  5 augustus, 2016 - 23:19

  Is gewoon uitgelegd al door Dijkhuizen aan omroep Brabant eerder in de week. Deze afspraak kent 3 partijen, en nu is het aan de spelers om ja te zeggen en dan alles te regelen. Zo gek is dat niet, City kan ze niet dwingen.

  0

  0
 • Semsi
  5 augustus, 2016 - 23:27

  Wie betaald die bepaald. Dus als City aangeeft dat ze voor NAC moeten spelen dan spelen ze voor NAC.
  Dat deze jongens hierin gehoord worden lijkt me logisch.

  0

  0
 • Breda
  5 augustus, 2016 - 23:27

  Sowieso bonus. 5 gratis spelers die goed genoeg zijn geeft mega veel ruimte in de begroting.

  0

  0
 • Dun Diรซe
  5 augustus, 2016 - 23:28

  Ik vind dat er iets te cynisch op de samenwerking gereageerd wordt. Om even de argumentatie van bsiderats te volgen:

  vrije keus uit EDS is waarschijnlijk een misverstand. City bepaald natuurlijk waar het zijn spelers stalt. Daarnaast is het niet meer dan logisch dat die speler ook moet willen. Vrije keus is dus niet zo vrij als gedacht maar dat is ook wel te begrijpen.

  Natuurlijk is het wachten op het woord van Pep. Die is ten slotte eindverantwoordelijk. Alsof hij ja en amen tegen Hans zegt als hij langs komt met zijn verlanglijstje.

  De samenwerking is waarschijnlijk vooral gebaseerd op dat Nac het scoutingsapparaat mag gebruiken en bij City in de keuken mag kijken. Dat vind ik persoonlijk al heel wat. Als tegenprestatie neemt Nac een paar talenten op die bij ons ervaring opdoen en zo op termijn van meerwaarde worden voor City. Maar City bepaalt wie uiteindelijk waar heen gaat en zoals gezegd moeten de spelers wel willen. Anders heeft het geen zin.

  0

  0
 • Molenschot loco
  5 augustus, 2016 - 23:32

  En daarom juch ik pas als het officieel op NAC.nl staat…….

  0

  0
 • Oldskool
  5 augustus, 2016 - 23:38

  Ik volg BSR ook niet echt in deze. Een samenwerkingsverband is (gelukkig) wat anders dan een satelietckub worden. Je werkt samen op veel fronten en kan een aantal gratis spelers krijgen. Dat City daar ook een stem in heeft (net als spelers zelf) is logisch toch. Daarbij speelt NAC (nog) niet op het hoogste niveau. Waarom zou City anders in vredesnaam een samenwerking aangaan? Dat zal zijn om spelers bij NAC ervaring te laten opdoen die nog niet klaar zijn voor een basisplaats in de eredivisie of de reservebank van City 1. Logisch toch.

  0

  0
 • Semsi
  5 augustus, 2016 - 23:40

  Blanco schreef eerder deze week dat NAC bevestigde dat Barker en Kean gehuurd worden van MC. Wat is dat voor journalist? NAC heeft helemaal niets bevestigd!

  0

  0
 • j.ae
  5 augustus, 2016 - 23:48

  Die blanco hadden ze jaren geleden al moeten ontslaan bij de Stem.

  0

  0
 • die ne gast
  5 augustus, 2016 - 23:53

  Hopen dat de spelers van City vanavond een beetje genoten hebben van het publiek en nog voor Achilles-uit ‘Ja, ik wil’ zeggen en tekenen bij het kruisje.
  Heb het idee dat die Barker en Bryan grotere talenten zijn dan Smith-Brown.

  0

  0
 • Breda
  5 augustus, 2016 - 23:53

  NAC moet spelers hebben die graag hier spelen. Als NAC een ploeg heeft die 34 wedstrijden gretig blijft dan kun je gewoon kampioen worden. Ook met de iets minder grote talenten van City. Niemand wordt beter van spelers die eigenlijk liever niet bij NAC hadden gespeeld.

  0

  0
 • Het kind van de club
  6 augustus, 2016 - 00:00

  Jongens zeg maar snel je spelers krijgen die er niks van kunnen? Of gewoon spelers die kunnen ballen die later aansluiten?

  0

  0
 • Hbreda076
  6 augustus, 2016 - 00:53

  @bsiderats

  Waarom benoemen jullie de spelers die naar de eredivisie gaan. Heeft Smulders ooit een van deze namen genoemd? Hij wilt 5 spelers waarvan er al 2 zijn en waarschijnlijk nog twee komen. Die andere krijgt hoogst waarschijnlijk een upgrade naar de selectie en zal dus niet meer bij de EDS zitten, ook niet iemand om uit te kiezen dus.

  Hou aub op met deze negativiteit aan de man te brengen. Heb vandaag een GRATIS meer dan prima LB gezien. Alles is meegenomen.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  6 augustus, 2016 - 01:05

  Dijkhuizen zei dat het rond was, Nu ineens niet? Smulders hoe zit het???

  0

  0
 • Molenschot loco
  6 augustus, 2016 - 01:13

  Ik denk dat onze linksback Smith-Brown een belangrijke rol in gaat krijgen is namelijk DIK bevriend met Bryan de captain van de ESD squat off Manchester City…..en anders die 2 vannacht stomdronken voeren en blind laten tekenen…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  0

  0
 • Bredafun
  6 augustus, 2016 - 01:14

  wat n gezeik allemaal zeg! laat t bekokstoven aan nac over en laat ons genieten van de komende wedstrijden.
  De eerste wedstrijd gewonnen!
  we staan dan toch bovenaan de lijst om de start te beginnen :)
  wie er nog toegevoegd wordt, allemaal welkom!
  TD zal wel de visie hebben dat t goed materiaal is!
  Vanavond weer eens ’n echt leuk spelend nac gezien, goed was t nog niet, maar alle vertrouwen in ‘t.

  0

  0
 • Tvb
  6 augustus, 2016 - 01:22

  De sfeer was ook niet zo geweldig vandaag, maar deze sfeer moet toch wel beter zijn als wat die mannen bij jong MC gewond zijn

  0

  0
 • Boelly
  6 augustus, 2016 - 07:39

  Ik ben het een met @BREDA.
  Als je spelers hebt die niet voor NAC willen spelen,
  Krijg je weer zon ploeg als afgelopen seizoenen!

  0

  0
 • Braze
  6 augustus, 2016 - 09:34

  Wie laat de competitie starten in de vakantiepiek? Onze eigen lieve KNVB.
  Daarom was de sfeer niet optimaal omdat het stadion veel lege plekken telde.
  Toch heb ik me vermaakt , vooral door de gretigheid van ons nieuwe NAC.
  De samenwerking met Man City is een van de driehonderdtachtig samenwerkingsovereenkomsten die ze wereldwijd hebben. De topspelers uit het EDS team gaan of naar de eerste selectie of naar betere buitenlandse clubs.
  Gekker vind ik het dat onze Ghanese aanwinst naar Gahna moet om bij de Nederlandse Ambassade een visum te krijgen.Of de bureaucratie in Nederland is dolgedraaid of er speelt iets anders. Die jongen zit toch al in de Eu en heeft toch al in Nederland gespeeld.

  0

  0
 • mmm
  6 augustus, 2016 - 09:35

  We hebben ze toch niet nodig, we winnen met 4-1!!!!

  0

  0
 • Castle
  6 augustus, 2016 - 09:56

  Heb ner vernomen dat blanco bij story of prive kan tekenen ben benieuwt naar wie hij gaat….

  0

  0
 • nachoreca
  6 augustus, 2016 - 10:03

  niet meer nodig joh, lekker wegblijven! we worden met gemak kampioen! MET bodi brusselers! come on nac!

  0

  0
 • azij
  6 augustus, 2016 - 10:28

  Wel even met beide benen op de grond blijven staan, het was jong utrecht en er waren heel wat verbeterpunten.

  0

  0
 • JK
  6 augustus, 2016 - 10:49

  Was zeer gecharmeerd van Ashley Smith-Brown gisteren. Als dat de standaard is van de Elite Development Squad dan (a) kijk ik uit naar wat er nog vanuit City komen gaat en (b) denk ik dat als we serieus mee willen doen om het kampioenschap dat we nog wel een paar spelers van zijn kaliber kunnen gebruiken.

  Maar wat een leuk, fris elftal gisteren. Het was zeker het eerste half uur nog wat onwennig maar ik kon zien dat er voetbal zit in deze selectie. Wat speelden Rommens en Sporkslede een goede wedstrijd.

  0

  0
 • Fred
  6 augustus, 2016 - 11:57

  De praktijk blijkt toch iets anders te zijn dan het enthousiaste verhaal wat Hans Smulders op de laatste sponsorbijeenkomst hield , ik mis toch wel wat dingen .
  Ben er wel van overtuigt dat de inmenging van Twente en NEC een ander licht op het geheel laat schijnen en MC eenzijdig de overeenkomst bij heeft gesteld .
  Maar een deal sluit je met twee partijen .
  Het zal wel goed komen maar denk dat de uitgestippelde weg iets anders wordt en ook de poppetjes die ingevuld gaan worden anders zijn dan voorzien .

  0

  0
 • Molenschot loco
  6 augustus, 2016 - 12:19

  Ik hoop vandaag Witte rook te zien vanuit het NAC stadion………..en ben vanochtend met een goed gevoel wakker geworden…en dat is heel lang geleden……ja het was maar de kidsclub van utreg maar toch…….ik zag een vechtmentaliteit die vorig jaar totaal niet heb gezien….en ja….Rommens…wat een kanjer is dat zeg…….

  0

  0
 • Maarten
  6 augustus, 2016 - 12:45

  Hup, naar de Stammeneke met die 2. Dan gaan ze wel over.

  0

  0
 • Toontje
  6 augustus, 2016 - 12:53

  Samenwerking stelt niets voor. wij staan onderaan om al het “afval” eventueel op te nemen, als de heren tenminste willen

  0

  0
 • Karel
  6 augustus, 2016 - 13:12

  Snap eerlijk gezegd al dat gemekker om de deal met MC niet. Zie enkel voordelen… Noem eens een nadeel aan de deal behalve de gratis spelers

  0

  0
 • WW
  6 augustus, 2016 - 13:20

  Dat City en de spelers zelf een stem hebben is inderdaad volkomen logisch.

  Maar ik zou Barker & Bryan toch willen zeggen “make up your minds”. Je kan niet eeuwig snuffelen; die kogel of je NAC ziet zitten moet wรฉl een keer door de kerk. Wat mij betreft liever nu dan over een week zodat NAC evt. actie kan ondernemen voor het geval je het niet ziet zitten. De transferwindowdeadline nadert immers gestaag.

  Zelf snap ik de twijfel bij de spelers niet. Let’s face it: je bent (nog) niet goed genoeg voor MCFC 1. Anders had Pep je er wel bij gehouden. Voor NAC zijn jullie meer dan uitstekende spelers en ik zie je graag komen, maar dat je vroegtijdig vrijgegeven wordt is ook veelzeggend namelijk dat je voor het echte werk vooralsnog tekort komt. Blijf dus niet hangen in die trip naar China.

  Hier kan je wedstrijden spelen die ertoe doen, voor echt publiek, onder weerstand. Word je alleen maar beter van. Valt het tegen, dan doe je je stinkende best en kan je al in mei volgend jaar weg, bepaald niet de distant future. Valt het mee, wie weet kan je nog een jaartje blijven om het tegen Ajax, Feyenoord, PSV te laten zien in echte stadions na de promotie.

  Long story short: wat heb je te verliezen?

  0

  0
 • Ert
  6 augustus, 2016 - 13:21

  Staat ergens op NAC.nl dat de deal al rond was? Nee? Dan niet allemaal lopen zeiken hiero. Of je wilt lulletje rozenwater Blanco eerder geloven. Je weet wel.. die gozer die alles beter weet van dat nutteloze plaatselijke krantje

  0

  0
 • Karel
  6 augustus, 2016 - 13:40

  @ww

  Je hebt inderdaad gelijk dat ze het beste hier kunnen tekenen. Het make-up-your-mind-verhaal gaat echter niet helemaal op.

  Barker staat nog geen week op het trainingsveld en wilde waarschijnlijk ook wel eens zien wat een wedstrijd in de Jupiler league inhoudt.

  Bryan is pas gisteren aangekomen in Breda, dus het eerste waar hij aan snuffelde was de wedstrijd van gisterenavond.

  Laten we hopen dat het rond komt. Zouden goede aanwinsten zijn!

  0

  0
 • scheppioni
  6 augustus, 2016 - 14:18

  Prima mochten ze toch heel graag willen komen, maar aub NAC houd de focus op wat er wel is, de selectie is nu met wat jeugd breed genoeg, zolang we winnen heb je meestal ook geen blessures, dus in het geheel afdwingen heet dat ! Dat hele louge verhaal van city hebben nooit in de hand dus die komen moeten heel graag willen komen en anders lekker wegblijven !! NAC is het gene wat telt en niks anders !!
  Na een slap half uur een redelijk spelend NAC, nu ook een goede voortzetting weer eens in een UITWEDSTRIJD !! Op naar groesbeeek ! We ‘re NAC and we ‘re proud on it !!

  0

  0
 • Inside
  6 augustus, 2016 - 14:35

  Vrije keus uit EDS is nooit gezegd. Dat maakt de pers er van. De spelers die naar NAC komen, komen uit EDS en NAC kan daarbij voorkeuren aangeven. Maar van een vrije keus is nooit sprake geweest. Lees iedere uitspraak van Smulders of Dijkhuizen maar terug.

  0

  0
 • Joris Clitoris
  6 augustus, 2016 - 14:48

  V Bergen toen Blanco. Haha wat een krant!! ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

  0

  0
 • henk dissel
  6 augustus, 2016 - 15:18

  Ik vind dat Stofje heel snel Blanco moet opvolgen bij De Stem :)

  0

  0
 • seno
  6 augustus, 2016 - 15:41

  Onzin voor lief nemen. Zorgen dat je elk seizoen 20 spelers van jezelf heb( grotendeels eigen kweek )en lief alles aannemen met een houding dat zei blij moeten dat we ze minuten willen gunnen niet andersom. Het is jammer al zitten we niet in een positie om praatjes te hebben. Maar we zijn wel nac en noad zit in ons dna die talenten van city moeten het hier op het veld nog laten zien. Dus graag of niet.

  0

  0
 • nachoreca
  6 augustus, 2016 - 16:13

  Ik snap de duimpjes omlaag bij mijn eerste opmerking niet…. was niet cynisch bedoeld hoor.. ik meen het bloedserieus dat we onze eigen jeugd een kans moeten geven!

  0

  0
 • Joris Clitoris
  6 augustus, 2016 - 17:18

  Je krijgt standaard een duimpje omlaag bij mij mr Horeca! Altijd negatief ben je!

  0

  0
 • Markena
  6 augustus, 2016 - 18:08

  Beetje jammer dat Bsr ieder item wat over city gaat al weken lang zuur aanvliegt. Snap ook.niet dat Bsr dit blijft doen want 95% van de reageerders is het rmet de stemmingmakerij niet eens. Kom Bsr zet.de positieve pet eens op!

  0

  0
 • WW
  6 augustus, 2016 - 18:42

  @Karel

  sinds precies wanneer moet dan elke buitenlandse speler die mogelijk naar NAC komt dan eerst (uitgebreid) gesnuffeld hebben? En hoe lang deden ze erover om die beslissing te maken?

  Voor pak ‘m beet Perica, Matic, Babos, Feher, Petรถ, Gudelj Sr., Arveladze etc etc etc moet NAC net zo goed een groot onbekend avontuur geweest zijn. Kan me niet herinneren dat daar lange bedenktijd overheen is gegaan, al was het geld in al die gevallen ongetwijfeld beter.

  Ze hebben nu een wedstrijdje meegemaakt. Barker een aantal keer meegetraind. Met Smith-Brown hebben ze een ervaringsdeskundige aan wie ze e.e.a. kunnen vragen; รœnal idem overigens. Ik verwacht komende week gewoon die kogel door de kerk.

  0

  0
 • nachoreca
  6 augustus, 2016 - 18:47

  @ joris…dat valt wel mee hoor…meer realistisch. Ik typ tenminste iets… jij zit met je klit vingers alleen maar duimpjes aan te klikken. Kneus.

  0

  0
 • Joris Clitoris
  6 augustus, 2016 - 19:26

  Een echte toetsenbord warrior die horeca! bewijst wel weer wie de grootste kneus is. Haha pannekoek

  0

  0
 • Joris Clitoris
  6 augustus, 2016 - 19:27

  En liever een klitvinger dan stront onder mijn nagel. ๐Ÿ˜‚

  0

  0
 • nachoreca
  6 augustus, 2016 - 19:54

  Ik heb nog nooit iets van je gehoord of gelezen hier….maar vanavond steel je ineens de show! Super leuke grappen moet ik zeggen….

  0

  0
 • Joris Clitoris
  6 augustus, 2016 - 20:00

  gewoon normaal doen moet je. Ik scheld toch ook niet. Laag niveau heb je gewoon.

  0

  0
 • nachoreca
  6 augustus, 2016 - 20:22

  Niveau. ..?! Je naamkeuze begint al goed wat dat betreft….maar qua vloeken heb je gelijk. Moet ik niet doen. Goed weekend en hup nac!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  6 augustus, 2016 - 21:18

  Laten we het beste er maar van hopen. Toch opmerkelijk, zo laat, de competitie is al gestart!

  0

  0
 • scheppioni
  7 augustus, 2016 - 15:30

  Dit was ingerekend Adje B uit Roosendaal, dus dan is het niet zo’n probleem, gewoon de volle focus op wat er wel is, mochten deze dan nog komen, dan laten ze zich maar bewijzen, dat houdt ieder messcherp !

  0

  0
 • nachoreca
  7 augustus, 2016 - 15:54

  Ik heb er totaal geen vertrouwen meer in, wordt een rampseizoen vrees ik.

  0

  0
 • johan o
  7 augustus, 2016 - 17:36

  Op de site transfermarkt.nl staan kean bryan en brandon barker ingevuld als selectiespeler van NAC. Zou dit op waarheid berusten of voorbarig zijn? Iemand inside information?

  0

  0
 • Dun Diรซe
  7 augustus, 2016 - 21:45

  Johan O, dat is waarschijnlijk ingevuld door iemand die de Stem als bron heeft :)

  0

  0
 • johan o
  7 augustus, 2016 - 22:25

  Ok….die site kan ik dus ook niet meer serieus nemen dus…๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‰

  0

  0
 • Semsi
  7 augustus, 2016 - 22:41

  Ik geloof pas dat Barker en Bryan komen als NAC of Smulders dit bevestigd. En dus niet die pannekoek van een Blanco of een vage website.

  0

  0
 • nachoreca
  8 augustus, 2016 - 10:34

  We zijn gewoon aan het lijntje gehouden door Smulders en kornuiten. Echt schandalig!

  0

  0