Go to Top

Dessers komt eraan!

Dessers komt eraan!

In een interview dat later op deze site geplaatst wordt met Hans Smulders, geeft de TD aan dat de onderhandelingen met Cyriel Dessers in de afrondende fase zitten.

Verder geeft Smulders aan dat de spelers van Man City eraan zitten te komen. Later dus meer.

Bron: B-side Rats

54 Reacties op "Dessers komt eraan!"

 • XaviBreda
  1 juli, 2016 - 21:34

  Goed nieuws! Heel benieuwd hoe de invulling ervan zal zijn :-)!

  0

  0
 • NACdeClub
  1 juli, 2016 - 21:35

  Erg benieuwd naar zowel Dessers als naar MUC versterkingen

  0

  0
 • nm
  1 juli, 2016 - 21:39

  Waarom een uitroepteken? Deze beste man komt niet aan spelen toe bij Lokeren. Kan best een goeie zijn maar laten we niet overdrijven

  0

  0
 • Donadoni
  1 juli, 2016 - 21:45

  @nm

  De Blanco soap niet meegekregen?!?

  0

  0
 • Sander P
  1 juli, 2016 - 21:47

  @nm

  Finbogasson kwam dasr ook niet aan spelen toe;)

  0

  0
 • wolfmanjack
  1 juli, 2016 - 21:48

  Belgie – Wales is leuk, maar er gaat natuurlijk niets boven ons eigen N.A.C.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  1 juli, 2016 - 21:50

  Speler die bij Lokeren niet aan spelen toekwam. Hoe kan je daar nou blij mee zijn?

  0

  0
 • Jf
  1 juli, 2016 - 21:55

  Speler heeft gewoon een aantal wedstrijden gespeeld en is nu de spits die twee van de drie voorbereidings wedstrijden scoort. Zijn concurrenten doen dit niet. Dus zal allemaal wel meevallen

  0

  0
 • henk
  1 juli, 2016 - 22:00

  @Ouwe Spionkop
  Malki en Finnbogasson presteerden ook niet bij Lokeren. Weet je nog hoe het hen daarna verging? Een goede td haalt juist spelers die niet presteren, in een dipje zitten of op laag niveau spelen. Die zijn goedkoop. Laat ze opbloeien. Smeedt een team en je kan ver komen. Leicester had ook geen namen nodig. Twee jaar geleden kende niemand Vardy, Mahrez of Kanté. NAC haalde een jaar geleden alleen namen, geen team. Daar is Smulders nu wel mee bezig.

  0

  0
 • ome cor
  1 juli, 2016 - 22:03

  Hans Deelen die steeds onder andere namen negatief reageert op alles, hoe kun je daar nu blij mee zijn?

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  1 juli, 2016 - 22:14

  Frisse speler jongen van 21 jaar die al
  Op het hoogste niveau heeft gespeeld en daar ook al
  Gescoord heeft. Onze vrienden van Lokeren snapper er idd geval niks van dat hij weg gaat na NAC prima speler schijnbaar met veel potentie

  0

  0
 • Semsi
  1 juli, 2016 - 22:21

  De reden dat Pedro niet naar Turkije gaat is dat de club waar hij mee heeft gesproken (Sanliafurspor) zijn betalingsafspraken niet nakwam. O.a. Ricky van Haaren heeft net zijn contract laten ontbinden bij deze club vanwege het uitblijven van salaris. De zaakwaarnemers hebben hier contact over gehad.
  De Graafschap betaald hem beter en heeft een basisplaats voor hem in petto. Bij NAC moest hij waarschijnlijk Tosin voor zich dulden.

  0

  0
 • Ad Lips
  1 juli, 2016 - 22:24

  Heb geen vertrouwen in die Dessers afgaande op zijn statistieken en van de Lokeren fans. Moet echt nog wel een eerste spits bij anders wordt het lastig.

  0

  0
 • BredaB
  1 juli, 2016 - 22:27

  Ga. Nou. Eens. Weg. Stelletje. Zure. Azijnpissers.

  0

  0
 • Massaro
  1 juli, 2016 - 22:29

  Goh adje azijnpisser, jij zou eens wel ergens vertrouwen in hebben.
  Droeftoeter

  0

  0
 • Balletje
  1 juli, 2016 - 22:38

  Ad Lips en spionkop top azijnpissers. Je hoeft niet kritiekloos te zijn, maar deze ‘heren’ zijn wel heel zuur.
  Misschien is hunvdageljks leven een beetje saai en dat ze hier hun gal spuien

  0

  0
 • John Sigaar
  1 juli, 2016 - 22:39

  Allemaal spelers,ik hoop dat onze trainer er een team van maakt.DAN IST EEN WERELD TRAINER

  0

  0
 • Brat
  1 juli, 2016 - 22:39

  Ad, uit pure nieuwsgierigheid; wie is volgens jou dan het betaalbare alternatief welke daadwerkelijk transferwaarde op kan leveren?

  0

  0
 • matanza
  1 juli, 2016 - 22:41

  Ouwe spionkop, moet jij niet is naar treintjes gaan kijken!!!!!!

  0

  0
 • Halve Liter
  1 juli, 2016 - 22:51

  Hebben jullie ook de zogenaamd gelekte foto gezien van het bord van Smulders, waar op stond hoe de opstelling eruit kwam te zien inclusief spelers van city. Is volgens mij door AwayDaysYA getweet.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@ad lips
  1 juli, 2016 - 23:02

  Welke Lokeren fans heb jij dan gesproken ? Helemaal niemand vieze leugenaar flikker aub op van deze site nep supporter. Met je negativiteit gelul en stennismakerij.

  0

  0
 • Koenie74
  1 juli, 2016 - 23:07

  Oude spionkop, ad lips, sukkeltje Delen…sodemieter ajb op stelletje zielepieten.

  0

  0
 • Biertje
  1 juli, 2016 - 23:09

  Haal die Robson Kanu van Wales. Las dat hij transfervrij is.

  0

  0
 • Gerrit39
  1 juli, 2016 - 23:11

  Dikke duim voor smulders en dijkhuizen tot nu toe.

  0

  0
 • nachoreca
  1 juli, 2016 - 23:14

  Hoop dat de elftal foto/poster eerder uitkomt dit jaar….eer ik deze Namen van alle niewkomers uit mijn hoofd ken…

  0

  0
 • Nacman
  1 juli, 2016 - 23:16

  Ik ben benieuwd naar wat de td te melden heeft schilder MC jongens dessert evt de verrassing voor augustus staat aangekondigd.
  Maar ook voor dit jaar is de weg naar de grote markt ingezet

  0

  0
 • Martinus
  1 juli, 2016 - 23:19

  Helaas, heren Spionkop en Lips. De gevestigde namen, zoals Ibrahimovic en Klose pasten nét niet binnen het budget. Jullie hebben helemaal gelijk hoor, NAC moet zich richten op spitsen die er 30 inschieten en die voor een appel en een ei op te halen zijn. Kunnen we nu weer terug naar planeet Aarde?

  Ik walg zo onderhand van dat negatieve gezeik onder élk bericht. Want gezeik is het, laten we wel wezen. Niemand kan iets goed doen en elke gelegenheid om open deuren in te trappen, wordt aangegrepen. Ik denk namelijk dat NAC helemaal niet gebaat is bij eindeloos pessimisme. Dat is ook helemaal niet waar NAC voor staat, denk ik. Zeiken mag, maar ik heb – ook vorig seizoen – gezien dat veel mensen áchter de club staan. Ondanks die verwende spelers op het veld, ondanks het steeds weer falen op momenten dat het er op aan kwam, ondanks álles. Want de tribunes stonden vol van mensen die zich kapot ergerden aan de net-niet-momenten en de sporadische leuke wedstrijden die er tussen zaten. Dát is NAC.

  NAC heeft nu een toekomst nodig. Geen blinde paniek, waarbij alles uit de kast wordt getrokken om maar te promoveren: Zonder goede basis, zonder fundering. We zagen het vorig seizoen. Toen haalde NAC de grote namen, voor zover je ze groot kan noemen, en dat leverde ons niks op aan het einde van de rit. NAC heeft beleid nodig. Spelers halen waarmee je een team kan smeden, een vuist kan maken op het veld. Met een twaalfde man erachter, die ze naar elk mogelijk punt toe schrééuwt. Perfectie zal er nooit zijn. Dat is óók NAC. Maar, nogmaals, voor het eerst sinds jaren is er een zesletterwoord onlosmakelijk verbonden met NAC en dat is beleid.

  Maargoed, trap vooral nog wat open deuren in en vertel ons allemaal maar weer hoe het allemaal níet moet. De beste stuurlui staan aan wal.

  0

  0
 • Ad Lips
  1 juli, 2016 - 23:25

  Ten eerste had ik Ars behouden en achter hem een jonge talentvolle spits.

  Andere opties
  Sam Hendriks en Janga zijn helaas al van club verwisseld
  Zivkovic huren van ajax
  Seuntjens zal wel te duur zijn
  Cas Peters mag weg dacht ik
  Paul Gladon van Heracles
  Veerman van Heerenveen
  Muhren van AZ

  0

  0
 • scheppioni
  1 juli, 2016 - 23:45

  Ben benieuwd !!
  Vanavond voor de zoveelste keer gebleken, wat ons NAC de laatste twee seizoenen als team te vaak na liet en dan waren er nog al wat NAC supporters hier die maar steeds zeiden, ‘als we maar niet verliezen/een puntje zou mooi zijn’ !?!
  Een gouden wet aller tijden in het voetbal, een hecht vertrouwend team die weten wat te doen wint toch gelukkig nog heel vaak tegenover individuele klasse !!
  Laat dit voor sommige NAC supporters dus weer een goeie les zijn, angst is een slechte raad, geloven in eigen kunnen om elke wedstrijd te willen winnen is goud in handen, de precieze poppetjes doen er niet zoveel toe !
  Sjapoo Wales, HUP NAC !!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  1 juli, 2016 - 23:46

  Zijn hier nou serieus mensen die de bankzitter van Lokeren (!) vergelijken met Finnbogasson ? Hahaha. Naïeve mensen hier.

  0

  0
 • scheppioni
  1 juli, 2016 - 23:50

  Oh ja en als het dan eventueel die de naaier van city mocht gaan worden, voetballen is ook met je koppie, wat een idiote rare loop actie van hem bij die verder knappe goal van die waleshman spits !!

  0

  0
 • HenriJ84
  2 juli, 2016 - 00:13

  Eerst die jongen een kans geven, dan zeiken. Dat hij slachtoffer is geworden van Leekens kan niemand verbazen. Die haat jonge spelers.

  @Ouwe Spionkop: Finnbogason was bankzitter bij Lokeren ja. Malki was ook weinig overtuigend. Is Dessers net zoals die jongens? Wie weet. De Jupiler League hier is in ieder geval minder goed dan Eredivisie. Geef die jongen een kans zuurpruim.

  0

  0
 • 076
  2 juli, 2016 - 00:20

  Ach spion noem zelf is een paar namen op. En aan sommige spelers heb je ook niks qua budget. Zelf een kind van 12 zou dat nog snappen. Wij zitten randje categorie 2 we kunnen geen super spelers kopen met een stans of iemand moet je echt super blij zijn.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  2 juli, 2016 - 00:32

  Ad en Ouwe Spionkop zijn gewoon aandachtshoeren.

  Al zouden we fluitend kampioen worden dit seizoen dan zouden ze nog zeiken dat het niet met mooi voetbal gebeurt of dat de schoenen van de spelers de verkeerde kleur hebben.

  Ze hebben van Hansje Deelen geleerd dat zeiken op alles en iedereen je heel veel ‘bekendheid’ geeft en negatieve aandacht is ook aandacht.
  Zijn blijkbaar vroeger iets te kort gekomen, of hebben wijven die met geen tang aan te raken zijn.

  Laat maar zien, Cyriel! Welkom bij de mooiste club van Nederland en trek je niet teveel aan van die azijnziekers hier. We zijn tweewekelijks met 13.500 echte supporters die WEL achter hun club staan en langzaam weer blij worden over de ontwikkelingen die plaatsvinden.

  Come On, NAC!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  2 juli, 2016 - 00:35

  Mij gaat het erom dat we een club zijn zijn met een uitstraling en achterban van minstens structureel middenmoot eredivisie en we ons als makke schapen neerleggen bij beleid en niveau middenmoot Juup divisie. Net als pakweg Telstar of Almere. Nou daar pas ik voor.

  0

  0
 • 076
  2 juli, 2016 - 00:40

  Maar spionneke moet dat nou met zeiken bij de supporters site. Ga dan helpen neem een vrijwilligers baan bij NAC en ga spelers uitzoeken of iets. Maar ga niet onze supporters site verzieken want NAC is :”stay postive”.

  0

  0
 • 076
  2 juli, 2016 - 00:42

  Ouwe spionkop een club met uitstraling? Kijk al die acties na Willem II en Cambuur 2 jaar terug we hebben uitstraling zat.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  2 juli, 2016 - 00:45

  @Ouwe Spionkop

  Wake up!
  Je kunt niet van de Jupp ineens middenmoot Ere spelen. Daar is een promotie voor nodig.
  Dat zijn we nu aan het realiseren. Misschien niet dit jaar, maar dan volgend jaar.

  Maar als jij nog een paar miljoen hebt liggen om eredivisie-waardige spelers te halen en zo promotie af te dwingen; be my guest.

  En anders is het roeien met de riemen die we hebben. Maar goed, ik denk dat Justin en Hans heel blij zijn met de hulp die je kan bieden. Je weet namelijk altijd heel goed te vertellen wat niet goed is, ik neem aan dat je dan ook heel goed weet te verwoorden wat een waterdicht plan is om met nauwelijks budget heel snel te promoveren en door te stoten naar de sub-top van Nederland.

  Kun je alvast een tipje van de sluier oplichten?? Wij zijn namelijk allemaal razend benieuwd hoe jij dit voor elkaar gaat boksen!

  Come On, NAC!

  0

  0
 • Breda
  2 juli, 2016 - 00:48

  Dessers wordt zwaar op ingezet terwijl NAC ook een spits bij City kan halen. Wordt gezien als een echt talent, Ben benieuwd.

  0

  0
 • Rubenac
  2 juli, 2016 - 00:51

  Ik geniet van , dat alles wat AD lips typt
  Gelijk gemind word

  Haha
  Come on NAC

  0

  0
 • NOAD1912
  2 juli, 2016 - 01:32

  Gewoon bovenin meedraaien, kappen met negatief gezeik

  0

  0
 • HenkRank ©
  2 juli, 2016 - 01:51

  Gewoon bier zuipen!

  Whohhh wat lust ik een warme worstenbroodje van van Nagelkerke..

  0

  0
 • Spionkop
  2 juli, 2016 - 02:07

  Laten we Spionkop en oude spionkop met plaat voor zijn hoofd niet door elkaar halen svp,

  0

  0
 • RV
  2 juli, 2016 - 08:12

  Niet om negatief te doen, maar toch had ik voor die positie liever ervaring gezien en een garantie voor doelpunten (zoals Sjoerd Ars). Natuurlijk sta ik 300% achter die jongen en natuurlijk gaan we er voor maar ik vind het een groot risico op zo’n cruciale positie. Tenminste, als je mee wilt doen voor het kampioenschap.

  Als je dan uiteindelijk ook nog voor Verbeek blijft gaan dan heb je voorin wel erg weinig scorend vermogen lopen.

  0

  0
 • maarten
  2 juli, 2016 - 10:06

  Borhasasar werd ook veel van verwacht, maar men weet nu wel beter. NAC en belgen blijkt practisch nooit een goede klik zoals,
  Schollen, Pascal Beeken, mevrouw de Roover bijvoorbeeld.
  Ik kan me niet voorstellen dat hij er meer in schiet als Ars. Dat blijftctoch jammer dat hij weg is.

  0

  0
 • badeend
  2 juli, 2016 - 10:40

  Haha die Ad Lips. Die wil gewoon Zivkovic halen. Dan heb je er geen kijk op zeg.

  Maar goed, als je denkt dat Veerman, Gladon en Mühren serieuze opties zijn, is je realiteitszin ver te zoeken. Wat een grap.

  Je moet hem wel nageven dat hij niet alleen maar negativiteit verspreidt. Er is ook 1 (één!) soort opbouwend bericht op internet aan het circuleren van hem. Wat een prestatie!

  0

  0
 • 076
  2 juli, 2016 - 10:51

  @rv in de belangerijke wedstrijden stoned arms er ok niet. In de play offs matig. Tegen vvv OK niet al te sterk. Een ünal is echt veel beter

  0

  0
 • maarten
  2 juli, 2016 - 10:55

  Beetje uitgepluisd omtrent Dessers,
  Lokeren heeft de Sutter gehaald en Dessers valt mede daarom als overbodige speler.
  Fans reageren verdeeld over Dessers. De een vind dat hij ern plek invhet 1e verdiend, de ander zegt dat hij veel te licht is voor het 1e.
  Een supporter uit Leuven ziet hem graag komen.

  Dessers heeft de drang om steeds beter te worden. Voetbaltechnisch weet hij waarovrr hij praat. Qua verstand zit het op orde.

  0

  0
 • knurft
  2 juli, 2016 - 12:06

  Gistern wales-belgie gezien
  Smullen dat 3-5-2 systeem

  Iets voor NAC?

  0

  0
 • ome cor
  2 juli, 2016 - 12:29

  Als Dessers in het team past en veelvuldig scoort zeurt niemand meer (behalve ouwe spionkop dan).
  Hoe Cyriel daar rendeerde zegt niks over hoe dat het hier zal zijn. En als ie daar echt heel heel heel goed had gedaan, dan zat ie nu om de tafel met een Belgische of Nederlandse top 3 club.

  Dus geef die jongen een kans en vooral vertrouwen ipv lekker mee surfen op de negatieve flow van ouwe spionkop-hans deelen

  0

  0
 • Reflektor
  2 juli, 2016 - 13:42

  Jongens ga aub niet in discussie met dat Tilburgs jodenvolk.

  0

  0
 • NAC4EVER!
  2 juli, 2016 - 16:41

  Ik heb net echt met stuitende verbazing hier alle reactie gelezen.
  Wat word ik moe van sommige.
  Ja, er zitten twee oliebollen op deze site (namen zo te zien bij iedereen bekend).
  Maar waarom verwijd je hun dat ze opzoek zij naar aandacht, door ze vervolgens massaal aandacht te gaan geven?
  Ik snap dat er mensen zijn die op hun willen reageren, maar waarom zo massaal?

  Er zijn 4 dingen die er na de kerst veel zijn gebeurt op deze site.
  1. Kritiek geven op de spelers.
  Dit snapte ik wel, maar had liever (nóg) meer energie in het steunen van de spelers gestopt.
  Want zelfs als NAC 5 goals maakte was het nog niet goed. Dan was het van ‘we kregen er 2 om de oren’.
  Volgens mij win je dan nog met 3 goals verschil hoor!
  Het is goed om te streven naar het allerhoogste, maar ben ook eens blij met wat je wel hebt.

  2. Het steunen van NAC.
  Vooral in de play-offs gebeuren dit massaal.
  Dit was heel mooi om mee te maken.

  3. De looftrompet uitsteken over Hans Smulders.
  Terecht! Ook ik heb het volste vertrouwen in hem.

  4. Het zeiken op mensen die zeiken.
  Ik doe dit ook omdat ik wil dat we de ploeg steunen.
  Maar eigenlijk is dit gewoon het ‘de pot verwijd de ketel verhaal’.

  Laten we de azijnzeikers lekker negeren.
  En achter ons NAC staan. Altijd en overal!

  COME ON N.A.C!!!!!!!

  0

  0
 • Fred
  3 juli, 2016 - 10:43

  Als ik Hans Smulders was zou ik eens wat adviezen inwinnen bij een paar reageerders hier op de site, die weten nu blijkbaar al dat deze spits helemaal niets is .
  Wellicht hebben ze niet erns er bij nagedacht in welk systeem Lokeren speelt en wie hem op de bank houdt .
  Nu al iemand afbranden is te idioot voor woorden , ik denk dat Hans echt wel weet wat hij doet .

  0

  0
 • Combi-Ontduiker
  4 juli, 2016 - 11:28

  Ünal speelde ook niet in België, ni zo zeiken.

  0

  0