Go to Top

Dessers op gelijke hoogte met Ars en Arveladze

Dessers op gelijke hoogte met Ars en Arveladze

Gisteren scoorde Cyriel Dessers zijn 20e en 21e doelpunt van het seizoen. Daarmee komt de Belgische spits op gelijke hoogte met Sjoerd Ars en Archil Arveladze, die deze eeuw gezamenlijk topscorer voor NAC zijn. 

Als Dessers er nog één maakt, mag hij zich de meest trefzekere NAC-spits van de 21e eeuw noemen. Met zijn doelpunten van gisteren kwam hij namelijk naast Sjoerd Ars (2015/2016) en Archil Arveladze (1999/2000), die allebei eveneens 21 competitiegoals voor NAC maakten. Dessers had 33 competitiewedstrijden nodig voor zijn 21 goals. Daarmee heeft hij exact hetzelfde moyenne als Ars, die vorig jaar eveneens 33 keer in actie kwam. Arveladze deed het, in het jaar dat NAC kampioen werd, met 28 wedstrijden net wat beter.

Dessers zal, tenzij er iets heel wonderbaarlijks gebeurt, niet meer tippen aan het all-time record van Ton Cornelissen, die in het seizoen 1990/1991 maar liefst 35 keer voor NAC scoorde in de Eerste Divisie. Als NAC promoveert en Dessers binnenboord houdt, zal het voor de Belg een nog veel grotere krachttoer worden om NAC’s all-time topscorer in de Eredivisie te achterhalen. Leo Canjels scoorde in het seizoen 1958/1959 in 31 wedstrijden 33 doelpunten.

Bron: B-Side Rats

42 Reacties op "Dessers op gelijke hoogte met Ars en Arveladze"

 • S.HB.NAC
  18 april, 2017 - 13:59

  Heel netjes voor een eerste seizoen.

  29

  1
 • Handige Harry
  18 april, 2017 - 14:25

  Dessers was dan ook eerder in het seizoen begonnen bij NAC. Ars kwam binnen na een paar wedstrijden. Beide spitsen hadden overigens een dip rond de winterstop. Zou dat iets binnen NAC zijn of is dat te ver gezocht?
  Overigens staat Cyriel met 21 doelpunten 3e op de topscoorderslijst in de Juup. Met 11 assists komt hij helaas net niet in de top 3 terecht. Hij is hiermee wel belangrijker voor zijn team dan Ralph Seuntjens(15 doelpunten, 12 assists) waar in de zomer veel om werd geroepen.
  Voor de Tom Boere roepers: Tom Boere is waardevoller voor Oss met 33 doelpunten en 5 assists. Dit scheelt in maar 8 doelpunten waarbij Dessers het team om hem heen gevaarlijker maakt.

  15

  3
 • van Flieger vanaf de naya
  18 april, 2017 - 14:32

  Vergeten wordt te vertellen dat Smulders ruim 60 goals voor nul gulden de deur uit heeft laten wandelen. En dat allemaal onder toezicht van die Gielen. Een van de allergrootste schandalen van de afgelopen jaren.

  4

  79
 • kopspion
  18 april, 2017 - 14:54

  ja handige harry,
  maar vergeet niet dat Boere bij een (nog) veel minder elftal speelt !….

  11

  2
 • die ne gast
  18 april, 2017 - 15:10

  @Van Flieger
  Al had Smulders wel guldens ontvangen, dan hadden we er niets aan gehad. We leven al een tijdje in het euro tijdperk…
  Geen wonder dat de Deutsche Bank slecht draait. Even je excel-sheets updaten van guldens / marken naar euro’s. Wellicht dat je dan wél geld gaat verdienen voor je werkgever. Succes!

  30

  4
 • Fred
  18 april, 2017 - 15:16

  Dessers heeft het op tijd opgepikt en de laatste tijd weinig gekke dingen gedaan , maar wat moet het voor zo’n jongen frustrerend zijn dat ze achter hem er een doorgangshuis van maken .
  Als je als spits 2x scoort in een thuiswedstrijd en je hebt dan nog geen overwinning in de pocket dan trek je toch de haren uit je kop ……
  Ik vrees dan ook dat het zijn eerste en laatste seizoen in Breda zal zijn …….

  24

  0
 • NAC4EVER!
  18 april, 2017 - 15:33

  Doet het prima, vooral de laatste weken!

  8

  0
 • Brecht
  18 april, 2017 - 15:49

  Dessers is een prima spits voor NAC ook bij promotie; belangrijk is dat je hem ook het gevoel geeft dat er perspectief is. Bied hem juist nu een contractverlenging aan en geef hem aan dat je een team wil bouwen rondom hem voor de toekomst. Hij kan daar erg van profiteren en wij ook; voor hem is dit een goed alternatief voor een vroegtijdig vertrek. Laat hem eerst nog harden en rijpen in vertrouwen.

  18

  1
 • RV
  18 april, 2017 - 16:11

  Dessers een verbeterde aanbieding doen klinkt prima maar is denk ik niet mogelijk op dit moment.
  De toekomst van NAC is onzeker en indien we niet promoveren is er waarschijnlijk niet eens ruimte (aangezien we een 2 tot 3 tal zware grootverdieners op de loonlijst hebben staan met langdurige contracten).

  De conclusie is dan waarschijnlijk dat clubs weer lekker bij NAC komen shoppen en we Dessers (en eventueel een Verschueren als daar echt interesse in is) voor een appel en een ei de deur uit moeten laten lopen.

  Opzich is het prima hoor dat je Dessers tegen een mooi bedrag kunt verkopen.
  Maar helaas gaat zijn zijn verkoop waarschijnlijk alleen betekenen dat je gaten kunt dichten voor volgend seizoen.

  5

  0
 • Dirk
  18 april, 2017 - 16:14

  En nou verkopen !!

  1

  5
 • d'n opletter
  18 april, 2017 - 16:23

  Ha Hans Deelen is weer terug…!
  Hans, vraagje; handschoen al opgepakt van Bsiderats om eens van gedachten te wisselen??
  Ik kijk uit naar je uitleg hoe NAC weer NAC kan worden, je zult er vast een mooie monoloog voor hebben.
  Wanneer is het gesprek gepland?

  16

  0
 • van Flieger vanaf de naya
  18 april, 2017 - 16:23

  Morgen is er een zogenaamde technische bijeemkomst met bezorgde en zelfs boze sponsoren. De non valeurs Gielen en Goetzee plus Smulders komen opdraven. Het wordt een slecht verhaal met hand ophouden op het eind. Echt verschrikkelijk.

  3

  29
 • Ivo
  18 april, 2017 - 16:25

  38 wedstrijden t.o.v. 34 vroeger. Maar toch, Cyriel doet het netjes, zeker als je zijn assists meetelt.

  3

  0
 • Dutchbird
  18 april, 2017 - 16:35

  Is de naya de naam van je opblaaspop @van Flieger? Lig je daarop te dromen van 60 goals die Smulders voor nul gulden de deur uit heeft laten wandelen? Blijf maar lekker dromen jongen, tegen de tijd dat we gelijktijdig 18 spelers mogen opstellen krijg jij gelijk. En die paar met je meebrommende minderheidsaandeelhoudertjes ook.

  8

  5
 • Wanny
  18 april, 2017 - 16:35

  Dessers voor Ars is een prima zet geweest van Smulders. Ars is op, aan Dessers is nog iets te verdienen.
  Kevin Brands blijft nooit ergens lang, dat is een mispeer geweest van Maaskant.

  Er is genoeg om kritiek op te leveren aan Smulders, maar dit nou net niet.

  21

  3
 • Dutchbird
  18 april, 2017 - 16:40

  Maar het gaat hier over Dessers, de speler die nu al de publiekslieveling is. Wat zou het geweldig zijn als we de middelen hadden om hem nog twee jaar te kunnen behouden met een mooi salaris en dan voor vele miljoenen verkopen aan een topclub. Maar die middelen hebben we niet dus vrees ik dat we hem voor een leuk bedrag na dit seizoen gaan kwijtraken.

  4

  3
 • Breda
  18 april, 2017 - 16:58

  @ Flieger

  Ars (Duur) nu niets meer gepresteerd. Voor zijn salaris kwam Dessers….
  Brands (Duur) totaal op zijspoor geraakt. Mag je heeel blij mee zijn.
  Unal (geen eigendom) Kan Smulders niks aan doen

  Wie bedoel je nog meer??

  Sukkel.

  17

  2
 • Ouwe Spionkop
  18 april, 2017 - 17:01

  Dessers gaat voor een paar ton naar AZ. Zal volgende maand bekend worden gemaakt.
  Dan als de bliksem Boere halen. Als we tenminste al niet te laat zijn.

  4

  4
 • Fred
  18 april, 2017 - 17:36

  @ Flieger , ik ben morgen dan toch erg benieuwd naar die bezorgde of boze sponsor of sponsoren , zoals gewoonlijk zal iedereen wel ja zitten te knikken en wordt er alleen maar geluisterd naar de boodschap en gezellig geouwehoerd .
  Er zijn er weinig die wat zeggen , laat staan iets zinnigs zeggen , en degenen die eens wat zeggen worden overruled of met een kluitje het riet in gestuurd .
  Werden er maar eens kritische vragen gesteld door meerderen , maar de echte supporters onder de sponsoren zijn ook ver te zoeken , daarnaast mis ik een gestructureerde agenda bij de BC om van daaruit de vragen te collecteren en bij zo’n meeting op tafel te gooien .

  7

  1
 • Breda
  18 april, 2017 - 18:09

  @ Fred

  Jij bent toch sponsor? Lees wat stukjes van je voor dan.

  2

  3
 • Nac till i die
  18 april, 2017 - 18:18

  van vlieger heeft gelijk al jaren is het transfer beleid van niveau poep… alls loopt gratis de deur uit en wat er binnenkomt is namelijk poppenstrond 10x kut gewoon. dit nac heeft niks met nac te maken het mag niet eens in de schaduw staan. hoop dat dit vreselijk zeizoen snel over is… en groote schoonmaak houden We love NAC BREDA

  0

  22
 • dromer
  18 april, 2017 - 19:09

  @Fred Laten we hopen dat er morgen meer sponsoren zijn die hun mond open doen en dan het liefst met opbouwende opmerkingen waarmee de juiste keuzes voor NAC gemaakt kunnen worden. Maar als je Flieger zou geloven is er geen keus en gaat alleen om geld gevraagd worden.
  Hou ons, de supporters die geen sponsor kunnen zijn, op de hoogte.

  1

  5
 • Semsi
  18 april, 2017 - 19:22

  Zal me niets verbazen als Dessers een vast, maximaal transferbedrag in zijn contract heeft staan waarvoor hij kan worden overgenomen. Als je dit afzet tegen het bedrag waarvoor we hem van Lokeren hebben overgenomen schieten we er geen klote mee op.
  Ik verwacht dat er bij het niet halen van slappe doelstelling er nog meer streken van Smulders boven water gaan komen (o.a. MC deal, Verschueren, Brondeel, N’Toko).

  0

  11
 • van Flieger aan de Costa
  18 april, 2017 - 19:28

  We staan 8e in de Jupilerleague en de TD van dienst mocht dit seizoen een half jaar lang voorbereiden. Vervolgens mocht hij de schuld geven aan de trainer die anderen voor hem nog als verademingstrainer hadden binnengehaald en kwam er een sneue indiaan die al ergens was weggestuurd vanwege matige resultaten. En nu is de niet zo snuggere en succesvolle indiaan plotseling zeker van contractverlenging. In het jaar waarin geen enkele doelstelling werd gehaald doen zij alsof hun neus bloedt. Het is weerzinwekkend.

  2

  17
 • Fred
  18 april, 2017 - 19:35

  @ Dromer , er gaat inderdaad om geld gevraagd worden dat is al enige tijd geleden bekend gemaakt en daar zou nog een meeting over komen .
  Gaat over de jeugdopleiding .
  Ze zullen dat nu wel aansluitend naar voren willen brengen.
  Gezien de belabberde en ronduit schandalige prestaties hebben ze dat juiste moment waarschijnlijk nog niet gevonden , en ze zien nu ook dat het juiste moment waarschijnlijk niet meer komt .
  Wat ik wel weet is dat er niet veel sponsoren de portemonnaies zullen trekken , zeker niet als er een vooropgesteld bedrag per sponsor wordt voorgesteld .
  Zoiets moet naar draagkracht zijn dan vang je denk ik nog iets .
  Alles valt en staat met de prestaties van het eerste team , en dat velen er de buik van vol hebben klopt overigens wel , ze zeggen het alleen niet , al hoop ik dat het nu eens anders gaat !
  @ Breda , ik laat geen stukjes lezen , die zullen ze toch wel lezen denk ik , ik houdt het liever zoals het is , maar ik zeg wel degelijk mijn zegje daar hoor ben maar niet bang .
  Probleem is dat het altijd het zelfde kleine groepje is wat iets zegt , en dan wordt je op den duur niet serieus meer genomen als er geen breder draagvlak is binnen zo’n grote groep mensen .
  Ik heb overigens nog nooit iemand uit het Flieger kamp op zo’n meeting gezien laat staan iets horen zeggen .

  6

  0
 • G00Ser
  18 april, 2017 - 20:33

  Van Flieger is voor mij de indicator hoe slecht het met NAC gaat, zodra het slecht gaat duikt hij op..,wint NAC, dan zie je hem niet.

  Tijd voor winst, Hup NAC.

  8

  1
 • dromer
  18 april, 2017 - 20:55

  @Fred Sponsoring zou je nooit af moeten willen dwingen qua bedrag. Daar bind je geen sponsors mee. Bij grote sponsors kun je nog onderhandelen als er een directe naam op bv het shirt aan gekoppeld is. Bij kleinere sponsoren gaat het vaak om het gebaar dat ze willen maken als supporter of puur uit betrokkenheid. Alles helpt en alles is beter dan niks. Daar ga ik tenminste bij mijn werk wel van uit.
  Sportief is het inderdaad belabberd. Toch verwacht ik nog steeds veel betrokkenheid bij een mooie club. Ik ben er van overtuigd dat ook NAC weer uit het dal gaat klimmen. Pas dan kunnen er grotere stappen gezet worden.

  1

  1
 • Dutchbird
  18 april, 2017 - 21:13

  Eigenlijk hebben we hier alleen maar klote managers en k*t bestuurders. Waarom vervangen we die eigenlijk niet door de Deutsche bank talenten als @van Flieger? Die weten hoe je bedrijven en Jan met de lederhose vakkundig van het laatste geld af kunt helpen. En @van Flieger heeft vast nog wel ergens een cobol programmatje voor de rechner liggen waarmee Vreven de fysieke voortgang van zijn spelers in de gaten kan houden.

  5

  2
 • am
  18 april, 2017 - 21:20

  Om nog even op de titel terug te komen. Dessers heeft het aardig gedaan al hadden het er twee keer zo veel kunnen zijn!
  En dan was er hier ook niet veel meer te zeiken geweest.

  3

  3
 • Waddinxveen
  18 april, 2017 - 22:24

  @Fred

  De populistische laagfliegers laten zich niet in levende live zien omdat het veel makkelijker is om online zieltjes te winnen. Je roept gewoon wat en met een beetje mazzel is er iemand die het gelooft.

  Lees voor de grap de reacties onder het Liveblog van NAC-Eindhoven nog eens. Onze laagflieger zat zich thuis waarschijnlijk in de rust te vervelen toen zijn livestream via een louche Russische goksite even geen beelden uit Breda vertoonde. Maar het staat 1-1, dus een mooie gelegenheid om even lekker onder het Liveblog te gaan stoken. Om 15.25 uur worden eerst de mensen die de kennelijk zo felbegeerde plekjes binnen de club bezetten maar weer eens ‘out of the blue’ zwart gemaakt. En vier minuten later wordt de sympathieke, maar verder praktisch onopvallende Leonardo de beste van het veld genoemd…

  Eigenlijk is het vooral vermakelijk. Onze laagflieger doet een beetje denken aan de persvoorlichter van Sadam Hoessein die ook zijn eigen werkelijkheid creëerde ;-)

  7

  1
 • Fred
  18 april, 2017 - 22:46

  @ Waddinxveen , voor mij is het simpel hoor , als er nooit iemand vanuit die hoek aanwezig is en je nooit iets hoort moet je verder ook het zwijgen er toe doen .
  Dat is jammer want vaak verteld hij ook zinnige dingen maar helaas worden die door zijn manier van communiceren of beter gezegd niet communiceren ook teniet gedaan .
  Nogmaals als je blijkbaar zo vermogend bent en ook nog eens een groep vermogende mensen om je heen hebt die schijnbaar ook nog eens voor hetzelfde clubje zijn dan laat je je club toch niet zieltogen .
  Dus helaas is het allemaal met de bekende korrel zout te nemen .
  Sterker nog , het lijkt er op dat er geen een van die brullers één Euro in NAC stopt , tja dan kunnen ze ook niet bij een BC meeting zijn .

  3

  1
 • van Flieger aan de Costa
  18 april, 2017 - 23:21

  Velen zijn gestopt met geven toen bleek dat Goetzee er geen reet van kon behalve klagen over de sportieve resultaten alsof dat allemaal buiten hem staat terwijl hij overal mee tekent.

  Nee mensen, het is met deze eigenaren die het onderste uit de kan willen hebben en de vazallen daaronder een weerzinwekkende puinhoop. We staan niet voor niets 8e in de eerste divisie, alsof je dan nog een grote muil mag hebben als NAC bestuurder, laat ons niet lachen. En op Dessers valt veel af te dingen,als die in november en maart gewoon zijn kansen had benut was de rest ook makkelijker gaan spelen in plaats van in zo’n rare kramp steeds weer.

  0

  11
 • Oldskool
  18 april, 2017 - 23:32

  We zijn zó de club van de mening geworden. Die mening, waar we zo trots op zijn hier op internet, is vrijblijvend geworden. Iedereen kan zomaar wat roepen, maar meedoen, ho maar. Stel je voor dat je er op afgerekend wordt. Flikker op met je mening, kom met een voorstel. Wat ga je DOEN?

  3

  2
 • dromer
  18 april, 2017 - 23:32

  Flieger wij verwachten dus dat je eind van de week samen met je “vermogende” vrienden een overname bod doet dat voor iedereen winst oplevert. Misschien nemen we je dan serieus. Neem een voorbeeld aan Pim Blokland die samen met vrienden en zakenpartners die andere volksclub op het juiste spoor wist te krijgen. En anders is het misschien slimmer om te stoppen met allerlei herhalingen. Drie dagen moet lukken na al die jaren voorbereiding.

  4

  1
 • van Flieger aan de Costa
  18 april, 2017 - 23:33

  Kijk, je kunt wel tot in den treure het gedrag van types als Gielen, Goetzee en van Mierlo lopen goedpraten, maar uiteindelijk komt net als bjj van Bavel/Mommers de aap toch wel uit de mouw. Ben dan gewoon een vent en gooi de shareholder agreement online, dan kan iedereen zien in welke wurggreep we hangen. Bon, even de zwembadverlichting uitzetten.

  0

  9
 • Dutchbird
  19 april, 2017 - 02:17

  Wat schieten we ermee op als dat shareholder agreement online gaat Flieger? Dat ding is getekend en rechtsgeldig daar kan niemand meer iets aan veranderen. Dat het geen aantrekkelijk contract is zal iedereen met een beetje kennis van zaken begrijpen, want drie mannen hebben samen meer aandelen dus meer te zeggen dan de andere 18 die samen een minderheid hebben. Alle schuldeisers hebben in 2012 getekend voor het kwijtschelden van schulden in ruil voor aandelen. Beste Flieger leg ons nou eens uit hoe je dat Goetzee kunt aanrekenen?

  De bestuurlijke laag “Commissie van Aandeelhouders” heeft het per saldo bij NAC voor het zeggen. In deze CvA zitten de vier grootste aandeelhouders: Wim van Aalst (voorzitter), Rob van Weelde (vice-voorzitter), Paul Burema (lid) en Cor van Rooij (lid) welke laatste niet nodig is voor een meerderheid. Als jij en jouw vriendjes iets voor elkaar willen krijgen van Flieger dan moet je zorgen dat je Wim van Aalst, Rob van Weelde en Paul Burema uit elkaar speelt via intriges, laster, list en bedrog. Laat dat nou net het kunstje zijn dat jij en jouw vriendjes uit de financiële wereld, incl. meester oplichter JWvD, het best beheersen. “Eat your heart out” Fliegertje en doe ons “klootjesvolk” hier verslag van je pogingen. Blijf niet op je luie reet aan dat Spaanse zwembad liggen, lichtje aan, boze reactie op bsiderats, lichtje uit.

  Als je succes hebt dragen we je voortaan op handen Fliegertje want wij zijn NAC supporters en geen supporters van van Aalst, van Weelde en Burema.

  4

  2
 • Badeend
  19 april, 2017 - 07:33

  Dutchbird, amen voor je eerste twee alinea’s. Die laatste is voor je eigen rekening, ik kan het voor mezelf niet verantwoorden om óóit ‘supporter’ te worden van een schertsfiguur die dergelijke laag-bij-de-grondse riooltactiek uitvoert om zelf of een van zijn vriendjes een Munstermannetje 2.0 te gaan doen – en dan, als het moment komt dat ze het écht moeten laten zien, weer weglopen voor hun verantwoordelijkheid en de club definitief in de afgrond te laten storten.

  Dan bijna nog liever red bull. Bijna. Maar dan kom ik ook niet meer. Sorry, maar als de ziel van de club wordt verkwanseld aan een simpel marketingverhaaltje of een charlatan als Deelen of Van Dijk, dan is het voor mij echt over.

  On topic: Dessers is gewoon een goede spits voor NAC. Nu, volgend jaar en het jaar erna.

  Over de sponsoring en de onderliggende bedragen: het lijkt me zinvol, als je met een verhaal voor de ondersteuning van je jeugdopleiding naar je huidige sponsors toe komt, dat je weet hoeveel geld je nodig gaat hebben om je plan uit te kunnen voeren. Dat je dan een voorstel maakt hoeveel dat per sponsor zou betekenen, vind ik ook nog niet zo raar. Dat zou dan het startpunt kunnen zijn en je zou ook nog een alternatief naar rato kunnen aandragen. Je zult ergens moeten beginnen, het lijkt me niet dat er ook maar IEMAND verplicht is om er een ‘gulden’ (briljant, flieger, moet ik toegeven) in te stoppen als hij dat niet wil.

  Dat ‘naar rato’ is wel interessant, want dan ga je er dus vanuit dat degenen die nu de grootste bijdrage leveren, dat ook bereid zijn te blijven doen – óók op een totaal ander gebied, namelijk de jeugdopleiding. Daarnaast is het blijkbaar zo dat degene met de grootste bijdrage ook het meest gefortuneerd is? En zou het niet zo kunnen zijn dat, mede afhankelijk van de financieringsconstructie, er ‘kleinere sponsors’ zijn die meer zin hebben om geld in de jeugdopleiding te stoppen dan in de ‘bodemloze put’ (ook wel reguliere exploitatie)?

  Ik vind het allemaal nog niet zo raar. Wat ik wél opvallend en hoopgevend vind, is dat de jeugdopleiding zichzelf dermate serieus neemt dat er dus (significante?) investeringen nodig zijn. Of praten we hier over het financieren van de trainingsvormen van Michael Dingsdag? Dat dacht ik toch niet. Ik ben benieuwd, maar na vanavond is er vast een sponsor die ons – objectief – op de hoogte kan brengen….? Veel wijsheid voor die mannen en veel succes voor NAC om het juiste verhaal goed voor het voetlicht te krijgen!

  3

  2
 • van Flieger aan de Costa Blanca
  19 april, 2017 - 09:21

  De eerste vraag aan de heren vanavond moet luiden: wat doen jullie hier nog? Ons NAC zit door hun toedoen in de grootste crisis sinds 40 jaar en het enige wat ze kunnen is schooien om nieuw geld bij sponsoren omdat van Aalst en co de hand op de knip houden. Vorig jaar beloofden de Justindancers dat 8 ton erbjj genoeg was (was een leugentje, had 2 miljoen moeten zijn, maar dat durfden zij niet te vragen) om te promoveren. De architecten van de huidige aandeelhoudedsconstructie zin even vergeten dat als de meerderheidsaandeelhouders de rem er op zetten de heke club lamgelegd is. De kleintjes voelen zich belazerd omdat hen ooit door Mommers rendementen waren voorgeschoteld die nooit gehaald werden en de groten hebben totaal geen zin de meerderheid af te geven. Ergo: we zitten muurvast. Ondertussen gingen types als Gielen en Goetzee doodleuk uitgebreid op vakantie met de kerst en lieten zij ons NAC maar even wat het was.

  We hebben dramatische bestuurders, eentje die ooit wat potten en pannen voor ome Aad mocht verkopen en wethoudertje mocht spelen, maar in de voetbalwereld een matige reputatie heeft en daarnaast nog een paar figuren die helemaal niks toevoegen, als ze niet al een negatieve impact hebben (denk aan van Mierlo die de supporters zou moeten vertegenwoordigen maar alleen bij een incestueus clubje te rade gaat).

  Geld erbij met deze mensen aan het roer is een slecht idee. Dat zal vanavond wel blijken.

  2

  1
 • 1912
  19 april, 2017 - 10:33

  Ja Goetzee doet het dramatisch. Zo dramatisch dat we voor het eerst in jaren al een hele tijd in categorie 2 zijn ingedeeld. Drama!

  0

  2
 • van Flieger heeft uitzicht op de Cumbre del Sol
  19 april, 2017 - 10:46

  Voor bestuurders en directieleden die de spelersgroep beschouwen als een sluitpost op de begroting hodven we niet te applaudiseren. En dan met een garantie voor een eventuele 7 ton verlies gaan lopen schreeuwen dat je geweeeldig bezig bent. Het is om er een teiltje bij te pakken.

  2

  1
 • NAC4EVER!
  19 april, 2017 - 11:21

  @van Flieger
  Zou je in willen gaan op vragen van andere op deze site?

  Jouw mening over de NAC directeuren is nu denk ik wel bij iedereen bekent.
  Maar jou visie over hoe NAC weer omhoog kan klimmen is mij in ieder geval nog niet duidelijk.

  0

  0
 • scheppioni
  19 april, 2017 - 20:40

  Vooral de veldgoal van Dessers was afgelopen zondag een voorbeeld, dat Cyriel nu wel weet het het moet gebeuren, alleen je hebt er nog tien meer nodig en als je andere NaCCer’s dan bij de derde goal ziet verdedigen dan wordt het een moeilijk verhaal !! Dit aantal is een mooi aantal al is het aantal van Adje en Ali hierboven in de topscorerslijst deze eeuw wel knapper !! Maar laat Dessers nu maar wel doen wat Adje bv na liet, dan zullen we hem zeker nooit vergeten !

  1

  1