Go to Top

DezELFde spelers

DezELFde spelers

Het was door velen geroepen en gevreesd: op ons bek gaan in Waalwijk door onderschatting. En hetgeen juist niet had ogen gebeuren, geschiedde.

Zonde. Dit soort wedstrijden moeten júist gewonnen worden. RKC begon een stuk feller en jastte er zo 2 doelpunten in. NAC was niet bij machte het tij te keren -ook niet tegen 10 Waalwijkers- en had een avond waarin maar bar weinig lukte. Kort samengevat, and pardon my French; mooi kut.

Na vier wedstrijden gewonnen te hebben nu eentje onderuit. Het is in eerste instantie vooral zuur voor de tweede periode. Daar stonden we gedeeld bovenaan, maar de eerste plek is nu (tijdelijk) definitief door Sparta overgenomen. Over het kampioenschap praten we niet hardop, maar de achterstand op de nummer één is dit seizoen al eens meer geweest dan de huidige acht punten. Zeker geen excuus maar om bij elke tegenslag gelijk als dolle stieren door Pamplona te walsen en het hoofd van alles en iedereen te eisen is ook niet bepaald redelijk (en kinderlijk irritant, maar dat ter zijde).

Hoe dan ook wil ik morgenavond tegen Telstar wel gerechtigheid zien van hetgeen we vrijdag voorgeschoteld kregen. NAC en Dijkhuizen moeten hiervan geleerd hebben en dat moet terug te zien zijn in spel en vooral ook spelopvatting. NAC moet zich mentaal toch wat weerbaarder maken dan een zwangere vrouw en krachtiger omgaan met tegenslagen. Sneller schakelen, knokken en blijven gaan, NOAD! O, en niet te vergeten: NIEMAND onderschatten!

En wie kunnen het misèrestukje van afgelopen vrijdag beter rechtzetten dan dezelfde heren die aan de aftrap verschenen? Juist, niemand. Daarom verschijnen morgen dezelfde Elf aan de aftrap.

Ten Rouwelaar

Mulder-Van der Weg-Pedro-Gorter

Suk-Stam-Matic

Verbeek-Ars-Seuntjens

Niemand is gelijk aangevallen, wordt afgevallen of is de digitale pispaal. Maar we balen hier wel van (ik kan denk ik wel in meervoud spreken, toch?) en willen morgen graag zien dat de mannen van Dijkhuizen met een andere instelling aan de wedstrijd beginnen. Hel, zelfs bij het Stadion arriveren of morgenochtend uit bed stappen. En Telstar is het team dat de spreekwoordelijke sjaak moet zijn. De vorige maandagavondwedstrijd thuis werd het 7-0. Een herhaling zou leuk zijn. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, BN/De Stem


68 Reacties op "DezELFde spelers"

 • Bredafun
  29 november, 2015 - 17:39

  Komt goed! Als de spelers de wedstrijd terug hebben gekeken kunnen ze zien wat n ballezooi t was. N wantrouwend team, het tegenovergestelde moet morgen zichtbaar zijn!
  Op voor de volle winst morgen huhodver!!!

  0

  0
 • Emarino
  29 november, 2015 - 17:49

  Een gemotiveerde prof begint slagvaardig aan zijn werk. Maar ja we hebben over onze NAC vedette’s. ! !!!!!!!

  0

  0
 • Henk
  29 november, 2015 - 18:10

  Koppen omhoog, en de draad van voor RKC weer oppakken! Ik zeg 4-1!

  0

  0
 • Fred
  29 november, 2015 - 18:10

  Hadden ze allemaal maar de guts van een zwangere vrouw daar kunnen ze nog wat leren die watjes !
  Hier doe je toch echt elke vrouw die hoogzwanger of bevallen is tekort mee .
  Al vind ik een aantal zich dan weer wel als oude wijven gedragen .
  Ik ben er voor morgen ook niet zo zeker van, Telstar is een stugge sterke counterploeg, het is maandagavond, koud , kil, waaierig, regen , geen volle bak en waarschijnlijk niet de sfeer die we willen .
  Ik denk ook dat er afgelopen vrijdag niet aan klantenbinding is gedaan .
  Kortom echt weer een ideale avond om weer chagrijnig naar huis te moeten .
  Ik denk dat Dijkhuizen toch in moet gaan grijpen , zoals ik al zei zie ik liever Lazic met inzet en passie dan prima Donna Seuntjens die er straks weer de kantjes afloopt en een heel team meesleurt in lamlendigheid .

  0

  0
 • heksenketel
  29 november, 2015 - 18:45

  @BreDaN

  NAC moet zich mentaal toch wat weerbaarder maken dan een zwangere vrouw en krachtiger omgaan met tegenslagen……….

  Dat krachtiger omgaan met tegenslagen snap ik….maar mentaal weerbaarder dan een zwangere vrouw???…. ik heb 2 kinderen en om eerlijk te zijn….ben ik toch blij dat ze er niet bij mij uit moesten komen….om het maar even plat te zeggen.

  Maar goed we begrijpen wat je bedoelt hoor. Je kunt een keer tegen een vroege achterstand aanlopen en vooruit als je erg ongelukkig bent dan wordt het ook nog 2-0. Maar dan moeten we ze vervolgens bij de strot pakken en opvreten. We scoren tegenwoordig bijna elke wedstrijd minimaal 2 doelpunten…

  0

  0
 • geel zwart
  29 november, 2015 - 18:56

  2e wedstrijd in 4 dagen, slagregens, storm en maandagavond. Zal geen volle bak worden.

  0

  0
 • BJ
  29 november, 2015 - 19:03

  Starten met Brands ipv Suk of Stam.

  0

  0
 • Rotterdam Spangen
  29 november, 2015 - 19:04

  Zolang jullie de stoorzender Seuntjes blijven opstellen maak ik me geen zorgen als Spartaan dat jullie in de buurt komen. Wij verkeren nu al een aantal jaar in deze pilsliga, en ik kan je verzekeren dat je alleen als een mega hecht collectief kampioen kan worden. Iedereen moet wat over hebben voor elkaar. En dat mist NAC. Ondanks de geweldige kwaliteit van deze selectie (ik was erbij bij de 4-0 afstraffing) gaan jullie geen kampioen worden.

  Types als Dingsdag (ligt niet goed in de groep, geen aanvoerder meer), Seuntjes (arrogante prima donna met een accent alsof hij uit het Rif gebergte komt), pseudo leider Stam (wil teveel, komt even de gelouterde prof uithangen), Naah (voetbalt alleen voor de BV Naah)

  0

  0
 • Bredafun
  29 november, 2015 - 19:12

  Wissel seuntjes eerst met brands en laat seuntjes 2e helft spelen. Ik denk dat brands heftiger is dan Seuntjes die de laatste wedstrijden meer singlespel aan t doen is.

  0

  0
 • Balletje
  29 november, 2015 - 19:13

  NAC moet op zoek naar een nieuwe keeper in de winterstop. Dit is dodelijk voor de moraal! Iedereen gaat voetballen als een natte krant op deze manier.

  0

  0
 • BreDaN
  29 november, 2015 - 19:15

  @Heksenketel

  Fysiek krijg ik dat ook niet voor elkaar nee, daar zeg ik ook niks over. Daar zijn mannen overigens ook niet op gebouwd. Net zo min als vrouwen een prostaat hebben..
  Maar -and correct me if im wrong- bij vrouwen die in blijde verwachting zijn gieren de hormonen door het lijf en kunnen ze (niet allemaal, dus niet nog hoger op de kast klimmen) met het knipperen van een oog gaan van heel blij naar heel boos naar heel verdrietig. Emotioneel door de hormonen, dus mentaal niet zo sterk op dat moment.

  En niet mee eens? Gewoon boos worden op BreDaN. Daar is niks mis mee ;-)

  0

  0
 • De Lange
  29 november, 2015 - 19:18

  In het vorige item werd ook nog eens aangehaald dat we ons nooit als titelkandidaat hadden mogen bestempelen. Maar mag toch aannemen dat deze selectie dit toch als doel in het achterhoofd heeft. Nu wordt het zoeken naar excuses steeds moeilijker . Toch als je de voor en tegens uiteen zet is alles mogelijk. Thuis kun en moet je alles winnen, waarom, omdat bijna alle ploegen wekelijks voor hooguit een paar duizend man spelen, en zenuwachtig worden van de heksenketel bij ons. Waar iedereen mee te maken krijgt als de competitie vordert zijn schorsingen/blessures. Wij hebben een voltallig goed elftal op de bank. Nadelig voor ons zijn het kunstgras(vond vrijdag toch ook weer dat ze daar moeite mee hadden) en de instelling /mentale weerbaarheid van een aantal spelers. Hoop morgen dat ze de druk op de wedstrijd omzetten in doelpunten.We gaan het zien.

  0

  0
 • Lamington
  29 november, 2015 - 19:18

  @Spangen

  Ik vind het vooral mooi dat je nu jouw verhaal komt doen nu julliw bovenaan staan. Een week of vier geleden was je hier niet. Dat getuigt ‘karakter’

  0

  0
 • sjef de gevulde koek
  29 november, 2015 - 19:36

  Wat ik al zei. Je bent gedegradeerd door Jelle en van de weg. Dat gaat gewoon niet. Mogen zul je wel winnen maar met die 2 word je geen kampioen. Hoe graag ik ze ook mag het is gewoon veel te slecht en
  Blijft ook in deze competitie je punten kosten

  0

  0
 • Rotterdam Spangen
  29 november, 2015 - 19:49

  @ Lamington

  Ik stoor me gewoon aan voetballers als Seuntjes. Allemaal bezig voor de eigen BV. Ook al komt hij uit de eigen jeugd, denk je echt dat hij slecht slaapt van een nederlaag? Die gozer is alleen maar bezig met zichzelf (ook weer niet zo gek met zo weinig hersencapaciteit) en geld.

  Bij Sparta hebben we jaren van dit soort lui gehad, ik ben er klaar mee. Ze maken je club kapot.

  0

  0
 • karel
  29 november, 2015 - 20:00

  Het elftal met de meeste inzet wint!!!!!!

  0

  0
 • Nacman
  29 november, 2015 - 20:10

  Normaal gesproken zit ik in het stadion maar mocht het verkeer tegen zitten zend fox hem uit

  0

  0
 • Wijgaannietopzij
  29 november, 2015 - 20:24

  Lazic erin.. Brengt strijd mee, waar het team
  Logisch gezien op reageert. Dat miste we vrijdag.

  0

  0
 • Franknac
  29 november, 2015 - 20:29

  Morgen wil ik weer een Nac zien, die ik zag tegen Sparta. Vechten voor elke meter. En ik zeg ook liever Met Lazic er dan bij. Kom op nou !

  0

  0
 • Mafkees
  29 november, 2015 - 20:34

  Ik wil niet lullig doen hoor Spangen, maar Seuntjens is momenteel -denk ik- de beste die er tussen staat. Scoort en geeft assists. Bovendien lijkt ie ineens te willen werken (m.u.v. afgelopen vrijdag).

  0

  0
 • NAC80
  29 november, 2015 - 20:40

  Morgen gewoon 3 punten!!!

  0

  0
 • Fred
  29 november, 2015 - 20:43

  Helemaal eens met Rotterdam Spangen, die Seuntjens haalt het bloed onder de nagels uit, uiteindelijk heeft Seuntjens heeft ons een godsvermogen gekost alles bij elkaar opgeteld en hij gaat ons uiteindelijk de kop kosten . ( geholpen door compaan Ten Rouwelaar )
  En dan is het MET Mats Seuntjens naar de verdommenis .
  Ik heb nooit meer weerstand tegen een eigen speler gezien dan bij Seuntjens , degenen die vrijdag in de fietsenstalling zaten hebben gehoord en gezien hoe hij door iedereen werd vervloekt .
  Lekker in de winterstop naar AZ laten gaan dat is dan uiteindelijk onze redding , ik hoop dat Dijkhuizen het ook inziet .

  0

  0
 • geel zwart
  29 november, 2015 - 20:46

  Wat een domme reacties hier allemaal weet over de eigen spelers na 1 nederlaag. Triest

  0

  0
 • chrisje
  29 november, 2015 - 20:48

  Spangen is gewoon een naccer of snappen jullie dat niet.

  0

  0
 • Fred
  29 november, 2015 - 20:48

  Mafkees dat klopt, met afstand de beste speler van NAC maar steeds op cruciale momenten laat hij het afweten , dat hebben we vorig seizoen gezien en nu is het weer het geval .
  RKC uit was op alle fronten een sleutelwedstrijd .
  Zijn voetbalcapaciteiten staan buiten kijf maar we moeten hem niet tegen beter weten in te vuur en te zwaard verdedigen , hij is niet belangrijker dan de club. ( wij trouwens ook niet )

  0

  0
 • Toontje
  29 november, 2015 - 20:56

  Dom om zo over Mats te praten, hij is de speler met de meeste potentie in de selectie. Ik heb ook al weleens aangegeven dat het er inderdaad niet altijd uitkomt. Maar het was niet Mats zijn schuld dat we zo snel met 2-0 achter stonden. Centrale verdedigingsblok bakt er niets van. Bij thuis wedstrijden valt dat iet zo op omdat er veel druk naar voren is en vooral als er snel een voorsprong is van twee of meer doelpunten. Maar uit zullen met die twee weinig punten meer halen.

  0

  0
 • Bredaaaa
  29 november, 2015 - 21:09

  Benieuwd wat de de mening is van de f8hipster?? Hij vind tenslotte NAC goed wanneer ze van RKC verliezen en NAC slecht wanneer ze van sparta winnen. Haha grappig.

  0

  0
 • Rotterdam Spangen
  29 november, 2015 - 21:15

  Ik ben zeker geen NAC’er. Ik heb er sympathie voor, maar Sparta is mijn club vanaf de geboorte (zit in de familie), al 12 jaar een seizoenskaart.

  Iedereen hemelt Seuntjes behoorlijk op, ik als buitenstaander zie dat toch anders maargoed, ieder zijn mening. Hij doet veel leuke dingen, maar end of the day, wegen zijn pluspunten op tegen zijn minpunten einde van de streep? Je hebt een aantal assist, maar ook een arrogante speler die teamprocessen verstoort. En tevens, welke Eredivisie club wil hem in vredesnaam halen? Voetbaltechnisch kan hij mee bij AZ inderdaad, maar denk je dat je daar wegkomt met de instelling en arbeidsethos bij een subtopper? Nee, er staan rijen goede spelers klaar om je te vervangen.

  Ik zou Seuntjes nog niet gratis willen bij Sparta. We zijn dit jaar een beleid ingestart om dit soort kwallen juist te weren ( Gladon, Deekman, El Hassnaoui, Misidjan, Ramsteijn, Sinouh). Liever een hecht collectief die er voor gaan, dan spelers met minachting voor de hardwerkende Jan Modaal op de tribune.

  0

  0
 • Bredaaaa
  29 november, 2015 - 21:19

  Spartaan. Je hebt 100% gelijk.

  0

  0
 • nacbreda1912
  29 november, 2015 - 21:22

  We zullen zien wat het best werkt maar met deze spelersgroep en coach heb ik er vertrouwen in.

  0

  0
 • Buddha
  29 november, 2015 - 21:23

  Over wie heeft die Spartaan het nou heel de tijd? Prima om te reageren maar schrijf op z’n minst zijn naam goed.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  29 november, 2015 - 21:26

  Morgen : Do or die !!!!

  0

  0
 • Ron
  29 november, 2015 - 21:28

  Of dezelfde 11 morgen, maandag moeten starten laat ik aan de trainer over. Die acht ik deskundig genoeg om daarover te beslissen.
  Ik heb wel iets anders waar ik me mateloos aan erger, en wellicht sta ik hier niet alleen in:
  Afgelopen vrijdag ben ik, ook net als zovelen, afgereisd richting Waalwijk om ons cluppie te ondersteunen.
  Voor sommigen is niks te dol: er is een boot geregeld, ludiek omgetoverd tot TitaNac waarmee een deel van de supportersschare naar Waalwijk is gevaren. Daar nemen mensen voor vrij neem ik aan, gezien het tijdstip van vertrek.
  Vervolgens zien we in Waalwijk een vreselijk partij voetbal. Oké, dat kan gebeuren. Als team kun je je dag niet hebben, alles tegenzitten, een geweldige keeper treffen, noem maar op.
  De 2 – 0 uitslag was dus een enorme tegenvaller. Voor de in grote getale meegereisde supporters én natuurlijk voor de spelers zelf.
  Wat ik dan óók nog eens als een enorme miskleun ervaar is het tonen van enig respect van de spelers richting de meegereisde supporters. Na afloop nemen alleen Ars, Matic en Gorter de moeite om naar de tribune te lopen om daar even iemand de hand te schudden en in ieder geval een soort van excuus / sorry-gebaar te maken. De rest van het team kwam de middencirkel nog niet uit, keek niet op of om en verdween met de staart tussen de benen het veld.
  Spelers moeten eens goed beseffen dat ze uiteindelijk ( indirect ) betaald worden door dezelfde groep mensen die NAC door weer en wind steunen en dat die spelers daar best een beetje trots en dankbaar voor kunnen zijn en dat dan ook tonen. Middels toegangsgelden / seizoenskaarten, mercandise, omzet van de horeca, sponsors en nog andere bronnen worden de heren spelers betaald.
  Ik vind het dan ook ongehoord dat het gros van de spelersgroep dan zonder blikken of blozen de spelerstunnel induikt.
  Zelfs nu in de Jupiler League worden er enorme bezoekersaantallen genoteerd. Menige club in de Eredivisie zou er jaloers op zijn.
  De spelersgroep hoeft echt niet te buigen na afloop voor het applaus, maar enige sympathie van de spelers is toch niet te veel gevraagd ?

  0

  0
 • Henk Tank
  29 november, 2015 - 22:31

  Waarom moet er naar elke nederlaag iemand aangewezen en afgezeken worden.
  Alsof we door Mats op 2 0 achterstand zijn gekomen.

  Zeker heeft hij mentaliteit issues, maar als hij deze pagina leest zal het hem echt niet beter vergaan tegen Telstar. Of je loopt het risico dat hij uiteindelijk elke wedstrijd de sterren van de hemel speelt en met een dikker middelvinger vertrekt als dank voor jullie steun.

  Ook ik erger me wel eens aan Mats, maar om hem op basis van de laatste wedstrijd hem het pispaaltje te maken, vind ik goedkoop.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  29 november, 2015 - 22:32

  Hoi Ron,

  jij zet een van mijn gevoelens van de laatste jaren hierboven mooi uiteen.
  Ik, en trouwens velen hier op deze site hebben dat gevoel ook al jaren, maar dat is een ‘gedrag’ wat sinds het Bosman arrest alleen maar versterk is.
  Gisteren bij, jawel ook ik kijk daar na, (sorry) ik hou van Holland gezien wat de gem. speler in de ére ‘verdient’…zo;n 165 duizend euro…….
  En daarom verbaas ik mezelf er weer voor, dat de 11. en later 10 van RKC meer werken voor de overwinning dan de spelers van ons NAC…(let wel, ik was er niet bij, heb weinig gezien maan na alle reacties durf ik dit wél te schrijven).

  Hoi Rotterdam Spangen, (sorry Cor, nu moet ik het wel schrijven)

  Ik weet niet waarom je hier reageert???
  Maar, ik kan je niet tegenspreken.
  Het ‘geval’ Seuntjens doet misschien wel zijn best, maar kán absoluut beter!
  Ik zelf heb ook al jaren sympathie voor jou club, maar dit seizoen ben je gewoonweg een tegenstander in de strijd voor promotie.
  Munne ‘beste’ maot hier op Flakkee is ook Spartaan, maar ik ben dit seizoen totaal niet treurig als jullie verliezen…
  Want ik ben, en blijf nog steeds bang dat promotie voor deze volksclub als NAC, ONTZETTEND belangrijk is.
  Daarnaast, wil ik de komende seizoenen NAC weer graag gewoon kunnen bezoeken, iets wat dit seizoen voor mij haast ‘onmogelijk’ is.

  Hoi Fred,

  Leuk om jou reacties te lezen.
  jou fanatisme…..je doet me aan iemand van vroeger denken….

  Hoi Mafkees,

  Als er iemand NAC is ben jij het, maar soms mag je ook wel eens die gee/zwarte bril afzetten hoor.
  Seuntjens heeft zo veel kwaliteit!!!!
  Weten we met z’n allen, maar waarom, heb ik al zo vaak aangehaald, ben niet de énige, laat hij dat op NAC niveau niet elke week zien.
  Hij is geen Messi, zal het ook nooit worden, maar hoeft zicht toch niet als dusdanig te gedragen?
  Prijzen pakken met NAC, zijn eden soort van ‘unicum’ en hij wordt écht geld waard!

  0

  0
 • De Lange
  29 november, 2015 - 22:34

  @ Ron, je hebt wel een punt ja,ook een taak van de trainer / aanvoerder

  0

  0
 • Van "taajlaand
  29 november, 2015 - 23:12

  eden = eerder

  0

  0
 • chris
  30 november, 2015 - 00:02

  Die laatste opmerking, da’s het grootste probleem dit seizoen…

  Natuurlijk ZOU het best 7-0 kunnen worden, maar motivatie blijkt toch vaak een groot probleem. Met een selectie die het in de eredivisie waarschijnlijk makkelijker zou hebben dan in de Juup, wordt er verwacht dat ze wel even alles winnen. En als dat dan niet gelijk gebeurt…

  Mooi voorbeeld was Emmen thuis, bij een voorsprong werder ze uitgefloten.
  Nee, dan moeten we zelf ook snappen dat het dit seizoen gewoon om de punten gaat en dat het tegen dat soort tegenstanders nooit heel leuk wordt. Want “5-0 zou maar normaal zijn”, duh…

  Leuk wordt het misschien nog tegen Sparta en Go Ahead als je geluk hebt…

  Benieuwd hoe het morgen weer zal gaan als het niet gelijk geweldig loopt. Gaan we er dan weer eens echt achter staan, of fluiten we die hele hap weer uit want “oh oh wat schandalig dat je een ploeg als Telstar met deze selectie niet makkelijk even oprolt”…

  Weet ook weer waarom ik nooit een Ajaxied of visvee’er zal zijn…

  0

  0
 • Dutchbird
  30 november, 2015 - 00:55

  Mats Seuntjens is de meest controversiële speler in het Nederlands betaald voetbal (al komt Luciano Narsingh aardig in de buurt). Het ene moment briljant met veel inzicht/overzicht en niet van de bal te krijgen. Dan is het echt genieten van Mats.
  Het andere moment erger ik me kapot als hij niet verdedigend anticipeert en veel te laat richting de opkomende back sjokt. Dan brengt hij zijn medespelers in de problemen.
  Maar zijn medespelers brengen hem ook in de problemen als ze zich tijdens de acties van Mats als toeschouwer gaan opstellen en daardoor veel te slecht aanspeelbaar zijn.

  0

  0
 • gerrit39w
  30 november, 2015 - 07:17

  Geen poespas vanavond gewoon 3pnt klaar!.

  0

  0
 • RV
  30 november, 2015 - 08:07

  Wat een onzin dat Seuntjens een stoorzender zou zijn. Waar is dat op gebaseerd? Of zijn we hier elke dag op de training en zitten we met de selectie in de kleedkamer?

  0

  0
 • Oldskool
  30 november, 2015 - 08:30

  Geen spartaan die zo over NAC spelers praat. Kneus om met Sparta hier te reageren als NACcer.
  Vooral omdat tijdens de 4-0 Seuntjens inderdaad de slechtste van het veld was he?? En Naah? Heel rottedarm weet natuurlijk precies hoe Naah speelt…. Pfff. Ik ken niet 1 speler van Sparta.

  0

  0
 • Rattatar
  30 november, 2015 - 08:40

  @Oldskool

  Rotterdam Spangen reageert hier best vaak, en soms vind ik wel dat hij gelijk heeft.

  Ik heb geen idee in hoeverre hij verdiept is in NAC, maar ik als NAC-fan ben best wel verdiept in Feyenoord, en heb nog nooit kritiek gekregen van iemand die vind dat een NACer niet over Feyenoord mag praten.

  0

  0
 • kees4
  30 november, 2015 - 08:56

  hoe kan je het maar een beetje in je hoofd halen dat je met deze 11 een goed resultaat zou kunnen boeken.
  het is duidelijk 2-0 bij rkc dan word het vanavond niks beter hoor en dan nog wat slaecht beleid vind ik het ook om brandts niet op te stellen ja gek he dat je dan van rkc verliest. en wat doet deze trainer vanavond stelt hij hem weer niet op dan ben je voor mij geen trainer of denken jullie dat ars het alleen aan kan no way

  0

  0
 • Lamington
  30 november, 2015 - 08:59

  @kees4

  Haha, wat een drol ben jij toch :-D
  Drie zinnen vol met spel- en taalfouten, de naam van een speler verkeerd neerzetten, jouw immer negatieve basisschool-toontje.. Begint jouw maandag met een tussenuur op school?

  0

  0
 • RV
  30 november, 2015 - 08:59

  De prestatie van vrijdag leek me juist een moment om weer eens voor een middenveld met de Kamps, Naah en Stam te gaan. Matic en Suk hebben het niet slecht gedaan maar ik denk dat we met de Kamps en Naah een veel beter middenveld hebben. Ik vond de Kamps namelijk erg goed spelen naast Stam in de eerste wedstrijden.

  Ook blijf ik het ongelofelijk vinden dat Pedro blijft staan en Dingsdag er naast staat.

  0

  0
 • Oldskool
  30 november, 2015 - 09:03

  @ rattatar

  Van mij mag ie wegblijven. Ga je eigen spelers afzeiken. Overigens 100% dat dit een naccer is ofzo. Echte spartanen zijn -net als wij- niet bezig met speler x y en z bij een andere club. Die zijn wel wat gewend en gaan zeker niet bij anderen spelers afzeiken.

  0

  0
 • kees4
  30 november, 2015 - 09:05

  maar ik spreek wel de waarheid moeilijk he dat te moeten lezen met je nac bril op

  0

  0
 • Lamington
  30 november, 2015 - 09:08

  @kees4

  Haha, de waarheid :-D
  Jij bent net zo kolderiek als de Vlaamse Pot

  0

  0
 • G00ser
  30 november, 2015 - 09:20

  Vooropgesteld, is het belachelijk dat ze verliezen van RKC, maar dit was een collectief falen en ligt niet aan 1 speler (naam Seuntjens valt hierboven te vaak).

  NAC was bezig aan een goede reeks, maar na vrijdag lijkt het hier wel alsof we het kampioensschap/promotie gemist hebben.

  @ de azijnzeikers,

  Op basis van de laatste 5 wedstrijden (uit en thuis) staat NAC nog steeds bovenaan, met 12 punten, op basis van een beter doelsaldo. Dat NAC niet op plaats 1 staat, maar op plaats 6 ligt aan de waardeloze seizoenstart.

  Ik heb nog steeds vertrouwen in NAC omdat ik ze (bijna) iedere week beter zie voetballen. Ben reeel, vergelijk NAC eens met de eerste wedstrijden en met de laatste wedstrijden.

  0

  0
 • G00ser
  30 november, 2015 - 09:35

  Voor periode titel 2 staat NAC op plaats 2, met evenveel punten als Sparta, echter heeft Sparta een wedstrijd meer gespeeld.

  Een periode bestaat uit 8 wedstrijden, NAC heeft er nu 5 gespeeld en Sparta 6. Volgens mij heeft Sparta een vrij weekend ergens midden in januari, dus in Periode 3.
  Houdt dit dan in dat Sparta sowieso 1 wedstrijd meer speelt in Periode 2, dan NAC speelt?

  Als dat zo is, en beide ploegen winnen alles, zal NAC nooit periode titel 2 kunnen halen, toch?

  0

  0
 • F8Hipster
  30 november, 2015 - 09:37

  @bredaaa begrijpend lezen is een vak ik weet het.

  0

  0
 • Wanny
  30 november, 2015 - 09:42

  Deze nederlaag kwam op een ideaal moment voor Dijkhuizen. Van enige overschatting van eigen kwaliteiten kan nu geen sprake meer zijn en dat maakt het makkelijker de zaak naar zijn hand te zetten. Bovendien stroomt de ziekenboeg leeg, dus er valt weer wat te kiezen. Aanhaken of afhaken dus.

  Niet gelijk de hele boel overhoop gooien als het een avondje niet lukt vind ik ook wel sterk. Al dat gewissel heeft onder Maaskant ook niks gebracht.

  0

  0
 • Rijen
  30 november, 2015 - 09:55

  @G00ser

  Dat is wel een goeie ja! Het kan niet zijn dat Sparta een wedstrijd meer speelt dan NAC in de periode, maar Sparta heeft geen vrij weekend meer deze periode…? Iemand een idee hoe dit zit?

  0

  0
 • sjef de gevulde koek@kees4
  30 november, 2015 - 09:57

  Grote nep suporter ben je. Vanavond na gtst weer lekker na bed. Wij zitten gewoon in het stadion flapdrol

  0

  0
 • Overal
  30 november, 2015 - 10:12

  Ik ben benieuwd of het doorgaat vanavond. Het blijft vanaf nu tot vanavond 11 uur zonder ophouden regenen. Wordt een lekkere moeraspot als ze gaan voetballen.

  0

  0
 • henk
  30 november, 2015 - 10:32

  @G00ser
  In plaats van uit te zoeken wanneer Sparta een vrij weekend heeft, had je ook gewoon de regels kunnen opzoeken.

  De 9e wedstrijd van deze periode telt niet mee voor Sparta.

  0

  0
 • H.K.
  30 november, 2015 - 10:32

  @Overal Matchday! En dat waren net ook mijn gedachten toen ik buiten keek en de weersverwachting zag voir vandaag. Of het wordt een vreselijk waterballet of het wordt afgelast. Wij hebben hier in Breda namelijk een echte grasmat en niet zo’n plastic veldje waar je t water vanaf kan vegen met een bezem. En ik vermoed niet dat t een voordeel voor NAC is spelen op een kletsnat, bij iedere sliding kapot gaant veld te spelen. Dus ga ik er ff vanuit dat om 16:00 uur de term afgelast achter de wedstrijd komt te staan. Zoniet dan hopelijk een mooie 1-0 winst.

  0

  0
 • Nicky
  30 november, 2015 - 10:34

  Seuntjens is voor NAC een hele goede speler. Het is ook nog een jeugdige speler. Ik vind het niet reëel hoe sommige verwachten dat hij iedere wedstrijd briljant speelt. Ook niet iedere penseelstreek van Pablo Picasso was even bijzonder. En ook bij jullie 9 to 5 zal je niet iedere dag de verwachtingen waar maken..

  Voor wie dacht dat NAC met een nieuwe trainer direct de rest van het seizoen ongeslagen zou uitvoetballen… wake up and smelt the koffie.. Maar ik geloof nog steeds dat het kan.. Met veel strijd, spannende wedstrijden en sensatie tot en met de laatste wedstrijd.. des te groter straks de ontlading..

  0

  0
 • Lamington
  30 november, 2015 - 11:21

  @G00ser

  Heeft een periode niet 9 wedstrijden? Er zijn vier perioden en in total 36 wedstrijden. 36/4 = 9? En zo niet, waar blijven die overige 4 wedstrijden van iedereen dan?

  0

  0
 • oosterhout3
  30 november, 2015 - 11:33

  @h.k.

  aflasten door unne bietje regen??

  kom op zeg!!

  tegen rkc kreeg nac 15 schoten op doel (ars evenvaak buitenspel),(allen gered door die goed spelende keeper van rkc)
  nac kreeg er 3 op doel… waarvan er 2 ingingen… waar we 2x niet goed staan, waaronder een rebound(vooral gorter was verdedigend heul slecht, kijk maar bij de 2e goal)!

  hupnac!!

  0

  0
 • Martijn
  30 november, 2015 - 11:35

  @ Nicky, briljant hoeft niet dat verlangt niemand bij NAC , maar gewoon werken voor je poen is toch de normaalste zaak van de wereld ?
  Ik ben blij dat Seuntjens voor het voetbal heeft gekozen en niet besloten heeft om piloot of chirurg te worden , je moet er niet aan denken met zo’n instelling .
  En dat jeugdige, die kerel heeft inmiddels een gezin , kom op zeg , wordt het geen tijd om dan eens een keer een vent te worden, als je die grote verantwoording al vroeg op je hebt genomen , ik kan me niet voorstellen dat Seuntjens niet volwassen genoeg is om te doen wat hij hoort te doen .
  Het is gewoon wilskracht en karakter tonen , lukt het voetballend niet dan je eigen het snot voor de ogen werken , simpel .

  0

  0
 • oosterhout3
  30 november, 2015 - 11:36

  periode is de eerste 8 wedstrijden… in die periode, tussen de 4 periodes zitten 3 wedstrijden die geen periode zijn.(zoals o.a. de wedstrijd tegen almere)

  dus het kan zijn dat sommige dus clubs dus wel voor de ene periode spelen en andere clubs weer niet.

  0

  0
 • oosterhout3
  30 november, 2015 - 11:39

  uiteraard ook de laatste wedstrijd(voor ons denk ik de crusiale tegen gae uit), is er geen in een periode!!

  0

  0
 • scheppioni
  30 november, 2015 - 12:41

  De instelling !!!
  Daar zal alles vanaf hangen !
  HUP NAC, de vorige maandagavond thuis was lekker !

  0

  0
 • Nicky
  30 november, 2015 - 16:58

  @Martijn

  Genoeg voorbeelden van chirurgen en piloten (slecht voorbeeld, die apparaten doen alles zelf tegenwoordig) die op een dag minder presteren. Zoals jij het doet overkomen heeft Mats nog nooit iets goed gedaan. Ik denk dat hij juist goed ontwikkeld.

  Ben wel benieuwd naar het beoordelingsformuliertje van jouw werkgever.. ;)

  0

  0
 • Mafkees
  30 november, 2015 - 17:53

  Seuntjens heeft het lang niet goed gedaan. Maar inmiddels toont ie wel degelijk inzet en NOAD. Beste voorbeeld was de wedstrijd die hij met zeare migraine uit probeerde te voetballen en dat niet eens onaardig deed.

  Het is wat jammer om nu juist Seuntjens weer aan het kruis te proberen te nagelen omdat er een zogenaamde Spangenaar even komt vertellen dat ie het niks vindt.

  0

  0
 • chris
  30 november, 2015 - 20:52

  Zoals hierboven al voorspeld, een fluitconcert bij een 2-0 voorsprong als ruststand…

  Tja… Nac anno 2015…

  Beetje makkelijk vanuit de luie bank, dat geef ik toe ;-). Maar had er geweest als het kon…

  0

  0