Go to Top

Disciplinaire schorsing Brands

Disciplinaire schorsing Brands

Kevin Brands mist de wedstrijden tegen MVV en FC Emmen. De aanvallende middenvelder wordt door trainer Marinus Dijkhuizen gestraft, zo meldt Yadran Blanco via Twitter.

Dijkhuizen houdt Brands buiten de selectie, omdat hij zicb niet goed gedragen heeft. De middenvelder vindt dat hij in de basis thuishoort, trainer Dijkhuizen denkt daar anders over. Brands heeft dusdanig veel moeite met zijn reserverol, dat Dijkhuizen het nodig achtte in te grijpen. Brands traint niet mee en zal de komende twee wedstrijden niet in actie komen.

Eerder had Dijkhuizen ook al mot met Stam. Hij baalt ervan dat hij Brands moet aanpakken, maar meldt dat het groepsproces het belangrijkste is. En daar valt wat voor te zeggen.

Bron: B-Side Rats, @yadranblanco

 

64 Reacties op "Disciplinaire schorsing Brands"

 • Chefke
  11 februari, 2016 - 13:38

  Gewoon normaal doen!!

  0

  0
 • The cosmic Gate
  11 februari, 2016 - 13:41

  Lekkere prof ben je dan ! Kunt beter laten zien dat je in de basis hoort ipv kinderachtig te gaan doen

  0

  0
 • Remmie
  11 februari, 2016 - 13:41

  Het geeft wel vertrouwen dat er nu eens een trainer is die ingrijpt nu er mot in de tent is. Ik zie Brands zelf graag spelen, maar niet boven alles….

  0

  0
 • Da Pope
  11 februari, 2016 - 13:43

  Brands wijst telkens naar zijn doelpunten, maar feit is dat hij niet afgetraind lijkt, het middenveld best goed staat en hij nauwelijks indruk maakte in de wedstrijden dat hij Ars verving. Volkomen logisch dat hij op de bank zit.

  Als je, behoudens in de jaren bij Telstar en Volendam, nergens écht overtuigd hebt, kun je je afvragen aan wie het ligt dat je op de bank zit.

  0

  0
 • brutes
  11 februari, 2016 - 13:45

  Aan de ene kant wel te begrijpen dat hij boos is met de goals die hij gemaakt heeft
  Aan de andere kant staat promotie voorop dat moet bij iedereen op 1 staan
  Het systeem wat dijkuizen speelt 4-5-1 is plaats voor 1 spits dat moet brands ook weten al zou ik hem graag op 10 zien maar dat is nou net het probleem in dit systeem
  Je heb met mats al 1 man die zijn man laat lopen daar past een 2e niet bij
  Met de werkers erachter matic suk en stam heb je werkers en lopers over lazic ben ik niet zo tevreden als buitenspeler maar als extra middenvelder redelijk

  0

  0
 • JimGoose
  11 februari, 2016 - 13:48

  “..traint niet mee…”

  Ik heb bij Brands altijd het gevoel dat hij wel eens wat meer mag trainen.

  Hopelijk is dit de laatste disciplinaire schorsing. Het voelt toch als een zwaktebod van een trainer.

  0

  0
 • noël
  11 februari, 2016 - 13:48

  Zag hem gisteren lopen in de burcht . Als hij er ook zo bijloopt op de training dan snap ik deze beslissing!

  0

  0
 • Johan o
  11 februari, 2016 - 13:51

  Kan die gast nou niet gewoon normaal doen….je bent verdorie volwassen Kevin! !! Laat dat zien…. we zien je graag genoeg spelen maar we willen ook promoveren, ga mee in dat proces !

  0

  0
 • am
  11 februari, 2016 - 13:52

  Het is natuurlijk wel jammer we kunnen iedereen gebruiken. Maar natuurlijk wel te begrijpen dat de trainer ingrijpt. Er zullen wel duidelijke redenen zijn dat hij hem schorst.

  0

  0
 • Kipiani
  11 februari, 2016 - 13:59

  Kan zijn vader hem niet van NAC Breda verlossen voor een paar gevulde koeken en drie exemplaren van Suske en Wiske ? Maar ja als je transfers, of aankopen op de Maaskant manier doet kan er weleens een miskleuntje (of twee, of drie….) tussen zitten.

  0

  0
 • wolfmanjack
  11 februari, 2016 - 13:59

  Dijkhuizen zal dit niet voor niets doen. Dijkhuizen stelt zijn beste elf op en daar hoort Kevin niet bij.

  0

  0
 • Dirk
  11 februari, 2016 - 14:05

  Word je met een voetbaltalent geboren sta je achteraan in de rij bij het uitdelen van de karakters.
  Gvd man Kevin. Word eens volwassen en doe wat met dat talent!!!

  0

  0
 • Raamsdonk vak-G
  11 februari, 2016 - 14:07

  Baco Brands…..is niet afgetraind ziet iedereen, jammer van zijn instelling….

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  11 februari, 2016 - 14:10

  Wat ik hier al maanden roep komen nu de meeste hier ook achter. Waar je eerst 100 reacties had hier waarom hij niet speelt en in de basis moet. Zien de meeste nu ook wel dat deze waardeloze prof zonder enige zelfkennis niet geschikt is voor dit niveau en een club als NAC. Buiten het feit nog dat deze brands zich heel goed vind ook een zwaar drank en drugs probleem heeft. Misschien ook wel de rede van geen zelfkennis. Zal niet veel minute meer gaan maken bij NAC. Dijkhuizen is gewoon een goede trainer die ziet wat er nodig is en heeft deze meneer niet nodig helemaal niet niet na z’n laatste interview over z’n doelpunten en het allemaal niet snapt. Naja genoeg over deze man en op na de 3 punten morgen

  0

  0
 • naccer076
  11 februari, 2016 - 14:19

  Die zien we (denk ik) niet meer terug op het veld…..

  #exit

  0

  0
 • yup
  11 februari, 2016 - 14:21

  Jammer. Hij heeft er wel 10 in liggen ofzo.

  0

  0
 • yup
  11 februari, 2016 - 14:26

  @ Sjef de gevulde koek
  11 februari, 2016 – 14:10

  Dat van die drank en drugs kun je niet zomaar roepen.
  Heb je dat geconstateerd? Ben je er altijd bij? Heeft hij het volmondig toegegeven?
  Of heb je het alleen van het roddelcircuit? Want dan kan ik nog wel meer spelers gaan lopen beschuldigen.
  Niet OK om dat te zeggen anders…

  0

  0
 • 3 bier !
  11 februari, 2016 - 14:26

  Als buitenstaander geen idee waarom natuurlijk. Vriend en vijand is het er over eens dat NAC de beste selectie heeft van Jupiler League. Dus móet er gewerkt worden aan zaken als samenspel, spelpatronen, communicatie en teambuilding. Daar kunnen dit soort dingen bij horen, het gaat om NAC en niet om de individuele spelers. Overigens begrijp ik van diverse kanten dat de trainer ook aandacht geeft aan wisselspelers en zo hoort het ook. Resultaat halen doe je met z’n allen !

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@yup
  11 februari, 2016 - 14:31

  Uit het zelfde circuit van dat stam helemaal niet geblesseerd was. Hij zal niet elke dag bezopen zijn enz anders had hij helemaal niet meer gespeeld nee maar neem van mij aan dat hij het niet zo neemt met de regels als hij weg gaat en flink gas geeft ook aan de witte sloper

  0

  0
 • N. Aukesss
  11 februari, 2016 - 14:32

  Nuttige speler voor de laatste twintig minuten, dan kan hij twintig minuten alles geven. Maar zet je ‘m in de basis, dan sta je halverwege de tweede helft met tien man. Dan is ie op, geen conditie. En dat heeft hij toch echt zelf in de hand.

  0

  0
 • JM
  11 februari, 2016 - 14:35

  Als buitenstaander moeilijk om hierover te oordelen. Maar ja, als je als speler vindt dat je in de basis hoort, vraag ik me af waarom je met carnaval 3 dagen op stap gaat. Waarschijnlijk heeft Kevin hier intern al wat waarschuwingen voor gehad. Gelukkig hebben we een brede selectie.

  0

  0
 • THE Don
  11 februari, 2016 - 15:15

  Scorende aanvallers genoeg natuurlijk

  0

  0
 • Naccer in tianjin
  11 februari, 2016 - 15:19

  Ik vind die beschuldigingen dat onze eigen spelers aan de sos zitten, zonder dat daar bewijzen of aanwijzingen voor zijn, nogal zwaar en niet kunnen. En met aanwijzingen bedoel ik niet; “die liep met een strakke kop door de stad”.

  Bovendien; dit komt bij een eventuele dopingcontrole of bloedtest toch naar buiten? Denk je niet, dat als bsr door NAC gelezen wordt, dat hier eens steeksproefgewijs op getest gewordt?
  Ik zou dat als werkgever op zeker overwegen als dit soort geluiden naar buiten kwamen.

  0

  0
 • dippo
  11 februari, 2016 - 15:26

  Jammer, zie hem toch altijd erg graag spelen..

  0

  0
 • RV
  11 februari, 2016 - 16:08

  Ik las onlangs hier een reactie van iemand die dit jaar juist met zoveel plezier naar het stadion ging de laatste tijd. Ik ga al zo’n 30 jaar naar NAC maar heb exact het tegenovergestelde eerlijk gezegd. Er staat echt een “team” waarmee ik me totaal niet kan identificeren. Een hoop vervelende mannetjes voor mijn gevoel in een team (Stam, Seuntjens, Dingsdag, Brands) en dat staat los van hun voetbal kwaliteiten. En een hoop (opnieuw met alle respect) mannen als Verbeek, Gorter, Pedro, Naah, van de Weg, Mulder waarvan ik me niet kan voorstellen dat die een mening hebben binnen een groep.

  Maar goed, het is niet anders.
  De selectie is nu eenmaal niet evenwichtig samengesteld en we moeten keihard knokken om onze laatste kans te grijpen op de titel of topfit aan de nacompetitie start te verschijnen. Lijkt me opzich een prima vent die Kevin Brands maar als hij niet mee wil en/of kan in het niveau wat Dijkhuizen nastreeft, jammer dan voor Kevin Brands.

  Ik zag pas toevallig beelden van Brands voorbij komen bij Volendam en toen leek hij toch echt behoorlijk veel afgetrainder. De wijsheid ligt wat mij betreft in het midden. Is Brands gewoon echt een stoorzender, gebeuren er dingen waar wij niet vanaf weten (dat vrees ik wel) of hebben we bij NAC nooit de juiste mensen om met lastige jongens om te gaan?

  Het is wel behoorlijk triest dat er binnen 2 weken mensen geschorst worden om disciplinaire redenen hoor, en dat in een cruciale fase van de competitie. Jammer genoeg zijn er een hoop die niet lijken te beseffen wat nog 1 of 2 jaar Jupiler League met deze club gaat doen.

  0

  0
 • go2
  11 februari, 2016 - 16:11

  wel typisch dat ie overall scoorde maar toch altijd weer op de bank belandde…
  Moet dus voor een heel groot deel aan hemzelf liggen lijkt me

  0

  0
 • Wanny
  11 februari, 2016 - 16:12

  Leuke pinchhitter, maar voor de basis komt ie tekort. Dit is zo’n speler die bij een kleine club met een vrije rol wel wat kan laten zien. Hogerop wordt er meer gevraagd en dat kan ie niet brengen.

  Jammer dat Brands in de winterstop niet is gegaan, want nu zitten beide partijen tot het einde van het seizoen aan elkaar vast. En veel spelen gaat ie niet meer.

  0

  0
 • RwE
  11 februari, 2016 - 16:22

  Jammer….maar misschien wel te verwachten dat het uiteindelijk een keer moest botsen. Zoals iedere voetballer wil hij graag spelen.
  Als je dan vanaf de bank ziet dat de mensen die wel opgesteld zijn er ook niet veel van bakken, en jij 10 minuutjes in mag vallen, snap ik de frustratie.

  Toch vond ik hem aan het begin van het seizoen samen met Ars een gevaarlijk duo.

  Het is een echte nummer10(geen spits) , als je niet met een 10 speelt heb je niks aan hem.

  …Ik weet niet wat er voorgevallen is, iedereen mag zijn mening geven maar dient zicht gewoon te gedragen. Nu zo kort na Stam geeft wel aan dat er onrust is in de gelederen.

  0

  0
 • Yup
  11 februari, 2016 - 16:23

  @Sjef de gevulde koek,
  Roddels dus. Waar of niet waar, zonder keihard bewijs kun je dat niet over iemand op internet pleppen.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek@yup
  11 februari, 2016 - 16:45

  Absoluut geen roddel jongen is gewoon de waarheid maar kan hier geen namen of foto’s op de site gaan zetten he. Brands leeft niet als een prof en vind zichzelf wel in de basis staan dat is het probleem van hem

  0

  0
 • Nacdictive
  11 februari, 2016 - 16:46

  Heb eens in een oefenwedstrijd (tegen beloften RKC) tegen hem gestaan maar vond het geen wonder (ik speelde bij een zondagtweedeklasser), terwijl een Achmed Kasmi (de oudere fans zullen hem wel kennen) mij behoorlijk te kijk zette.. In Belgie zouden ze zeggen: ‘Die Brands heeft alleen een dikke nek…’ (letterlijk gezien is dit ook een gewaagde uitspraak aangezien hij er allerminst profwaardig uitziet en dan heb ik het over zijn lichaam) maar goed wie ben ik.. Ik laat me graag verrassen maar het woord is nu aan Brands, die is aan zet en elke realistische speler weet dat een trainer altijd zijn sterkste team opstelt ofdat hij je nu mag of niet…

  0

  0
 • SjorsNAC
  11 februari, 2016 - 16:54

  Lekker volgooien de stad, idioot gedragen in de groep en daarvoor een riant salaris opsteijken. Lekkere prof ben je dan.

  Moet ik op me werk is doen, sta je binnen een maand op straat.

  0

  0
 • maarten
  11 februari, 2016 - 16:54

  Zie je van ver komen dat dit ging gebeuren. Stond al te boek als moeilijke jongen. Deze actie is meer dan terecht. Rotte appels afserveren. Conditioneel zwak, karakter overheersend, voetballend matig, maar wel redelijk doeltreffend. Tja er zijn meer nadelen dan voordelen.

  0

  0
 • die ne gast
  11 februari, 2016 - 16:55

  Als Enes Ünal een werkvergunning krijgt is het waarschijnlijk helemaal over en sluiten met Brands.
  Dan wordt hij derde in de pikorde. Dat zal hem al helemaal niet meer motiveren.
  Heel jammer dat het zo loopt, maar als dat nodig is om alsnog te kunnen promoveren, dan moet dat maar.

  0

  0
 • Yup
  11 februari, 2016 - 17:12

  @ Sjef de gevulde koek
  Dus je kunt geen namen op de site gaan zetten, maar je kunt wel een speler met naam en toenaam van vanalles betichten?
  Vreemde insteek…
  Maar goed, het zal wel.

  0

  0
 • [pierre
  11 februari, 2016 - 17:28

  Of kevin terecht of onterecht buiten de selectie is gezet laat ik buiten dicussie.Ik vind wel dat vele hier op dit forum veels te ver gaan met hun visie Beschuldigen van……. natrappen etc. Ik hoop dat hij komende weken weer erbij is met een gezonde en positieve instelling want voetballend is het een meerwaarde voor nac als hij in goede doen is.

  0

  0
 • RV
  11 februari, 2016 - 17:37

  Beetje triest inderdaad om Kevin Brands van alles en nog wat te beschuldigen.
  Ik denk dat het eigenlijk best een aardige gast is binnen een groep maar hij in een benarde situatie zit omdat hij weinig zicht heeft op speeltijd. Ik verwacht dat hij mentaal niet sterk genoeg is om dan juist 110% te geven.

  Tel daarbij op dat Dingsdag zwaar ontevreden is, Seuntjens weg wil en Stam (wat volgens mij van zichzelf al niet de meest vrolijke is binnen een groep) zichzelf hardop afvraagt waar hij in terecht is gekomen. Dat zijn al een aantal belangrijke spelers die volgens mij een hoop negativiteit veroorzaken binnen zo’n groep.

  De enige die er echt zin in hebben lijken op het moment Matic en VD Weg te zijn, voor die gasten kom ik morgen weer naar het stadion!

  0

  0
 • Toontje
  11 februari, 2016 - 18:43

  Hij zal zijn levensstijl moeten veranderen door van sommige producten af te blijven. Heel jammer dat zoveel doelpunten door eigen schuld maar ook door de leiding langzamerhand de grond in is geboord. Iemand die veel wordt ontnomen gaat soms gekke dingen doen in het leven omdat hij zich kloten voelt. Daar is slecht mee om gegaan en zo wordt het helemaal niets meer.
  Heel jammer want scorend vermpgen hebben we te weinig en onze Turkse vriend moet maar afwachten wanneer zijn werkvergunning komt…hopelijk voor de nacompetitie

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  11 februari, 2016 - 18:59

  Het is niet beschuldigen maar gewoon de waarheid en wat mijn punt is dat hij loopt te schreeuwen dat hij in de basis moet maar hij niet leeft als een prof. Dan ben je gewoon echt verkeerd bezig en snap ik dat je buiten de selectie word gezet. Als je leeft als een prof en helemaal afgetraind ben en 100 procent alles geeft heeft hij wat te zeggen maar met zijn levensstijl natuurlijk niet en je niet echt een beeld op de realiteit en ist gewoon klaar. Heel jammer want hij kan natuurljk echt wel iets maar na 20 min ist zijn batterij volledig leeg en met een man mee lopen heeft hij nog nooit van gehoord

  0

  0
 • Breda
  11 februari, 2016 - 19:06

  Brands werd door w2 uitgeleend aan volendam, maakte 22 goals maar kreeg geen contract bij w2…. (Na 3 jaar te zijn verhuurd). Blijkbaar waren ze blij van hem af te zijn daar….

  0

  0
 • brutes
  11 februari, 2016 - 19:26

  @rv
  Vd weg staat ernaast 😉

  0

  0
 • JFH
  11 februari, 2016 - 19:49

  Zeg Kevin knok je terug zonder het groepsprioces te beschadigen. Zet je teleurstelling om in daden als je de kans krijgt!

  0

  0
 • RV
  11 februari, 2016 - 20:03

  @ brutes
  Dat meen je niet, dan blijf ik thuis.

  0

  0
 • Fred
  11 februari, 2016 - 20:04

  @ RV ik heb dat ook , ik heb al vanaf het Gudelj tijdperk totaal geen associatie met de spelers van NAC .
  En dat is triest als je NAC supporter bent .
  Heb het idee dat het geen echte profs zijn en dat ze er ook totaal niet voor leven , daarom gaat het ook al jaren mis , het is een vaste kern die het steeds doorgeeft volgens mij .
  En als daar dan een moeilijk figuur bij komt is het helemaal niet meer in de hand te houden .
  Pas als er echt schoon schip wordt gemaakt kun je als team gaan bouwen en presteren .
  Ik hoop dat Dijkhuizen dit voor elkaar krijgt, het is nog al wat als je iemand die een wedstrijd kan beslissen terwijl ook nog eens de nieuwe spits niet beschikbaar is te passeren .
  Dan speel je hoog spel .

  0

  0
 • Indra
  11 februari, 2016 - 20:13

  Wederom een goede zet van de technische staf, arrogante kwast. Wat zou papa hiervan vinden?

  0

  0
 • Kees
  11 februari, 2016 - 20:19

  Heel typisch weer. Rotte appel moet uit de selecite. Brands heeft geen instelling. Ken je plaats, werk hard, de trainer beslist. Met een goede instelling kan Brands echt van grote waarde zijn. zonder instelling ben je niet bruikbaar. Je weet de situatie als je tekent.
  Insteling veranderen en voetballen! Brands heeft de kwaliteiten om basisspeler te zijn, heeft ie laten zien!
  Come on NAC

  0

  0
 • Baske
  11 februari, 2016 - 20:40

  Dit was exact wat die kruiken hier aan het begin van het seizoen ook al riepen

  0

  0
 • scheppioni
  11 februari, 2016 - 20:53

  Dit komt op een zeer kl^te moment, Dijkhuizen moet in deze laten zien dat er niet te sollen valt, alleen weten wij natuurlijk niet de volledige in en outs, maar een beetje voetballer met ballen knokt zich op een goeie manier terug en het belangrijkste van altijd, niemand staat boven onze club NAC !!
  Alleen met een prima collectief is sparta nog te pakken !!

  0

  0
 • RV
  11 februari, 2016 - 21:48

  Om nog even op de reactie van Fred in te haken, als ik heel eerlijk ben had ik tien keer meer met het NAC van eind jaren 80 dan met de huidige selectie. Natuurlijk was het toen ook kut maar er was een andere mentaliteit.

  Dat zegt me niks over de huidige jongere generatie NAC supporters want heb heel veel respect voor die gasten en ik geniet daar ook van.

  Maar ik ben mijn club ook van een andere kant gaan zien en ik besef heel goed dat een paar jaar extra in de JL dit keer misschien wel echt het einde betekent. Maar dat besef is er heel weinig alleen op de pluche stoelen die weten dat nog een jaar JL dramatisch is voor NAC.

  En juist dan in dit jaar heb je de meest karakterloze selectie sinds 20 jaar.

  0

  0
 • maarten
  11 februari, 2016 - 22:02

  @Fred,

  Ik denk dat t schoon schip maken olv Dijkhuizen en Smulders echter al begonnen is. Harde woorden en harde daden olv Dijkhuizen is al niet des NAC. Ik heb vertrouwen wat er nu staat van Directeur tot aan koffiejuffrouw. En dat is voor mijn gevoel lang geleden.

  0

  0
 • brutes
  11 februari, 2016 - 22:11

  @rv
  Opstelling
  Ten Rouwelaar; Lazic, Pedro, Van Diermen, Gorter; Naah, Stam, Matic/Suk; Seuntjes, Ars, Verbeek.

  0

  0
 • brutes
  11 februari, 2016 - 22:13

  Naah komt erin voor suk/matic
  Gorter voor Kenny
  Verbeek voor Mulder

  Lazic gaat van linksbuiten naar rechtsback🙈

  0

  0
 • H.K.
  11 februari, 2016 - 22:22

  Ginnuh kenny? Pfffff… wasda nu weer…

  On topic: De eerste reactie over bier drinken van Marinus was al een sneer naar Brands. Dat dat de supporters maar moesten doen en niet de spelers.

  0

  0
 • nachoreca
  11 februari, 2016 - 22:30

  Zeer dom om hem in de winterstop niet van de hand te hebben gedaan! Past niet bij nac Breda en heeft een zeer negatieve uitstraling..vind ik van stam overigens ook…haantjes gedrag gaat ten koste van kampioenschap! Aangezien Maaskant dat als geen ander kent en herkent besloot hij ze aan te trekken. ..en bedankt ! Pfff

  0

  0
 • dromer
  11 februari, 2016 - 22:32

  Als je alles op een rijtje zet van wat er gezegd en geschreven wordt over brands en daarbij kijkt naar zijn houding tijdens het warmlopen en de speelminuten kan ik me wel voorstellen dat er ingegrepen wordt.
  Maar waarom de andere wijzigingen in de opstelling doorgevoerd worden is mij in ieder geval niet duidelijk. Het principe never change a winning team wordt losgelaten. Zou er nog meer achter zitten dan twee wedstrijden kort achter elkaar spelen? Misschien iets om te vragen morgen tijdens het interview.

  0

  0
 • Ben
  12 februari, 2016 - 08:29

  Zonde, een geweldige speler weer afgebrand, misschien Kevin maar eens vragen naar hoe en waarom voordat er een oordeel wordt geveld. Een verhaal heeft twee kanten.

  0

  0
 • Dutchbird
  12 februari, 2016 - 10:21

  ik ben geen profvoetballer geworden vanwege gebrek aan talent en discipline, Kevin wekt de indruk dat het bij hem niet veel anders is

  0

  0
 • nacenzo
  12 februari, 2016 - 10:59

  Ongelooflijk sommige reacties hier. Brands aan de drank, Brands aan de dope. Al is het zo (wat ik betwijfel) dan nog houd je daar je hoofd over en ga je dat al helemaal niet plaatsen op internet. Dat je hem niet goed vind of wat dan ook oke, maar ga geen spelers kapot maken. Want dat doe je met zulke onnozele reacties, je maakt een speler kapot want iedereen neemt het over en voor je het weet ligt ie met een spuit in z,n arm in de goot en ist een junk. Wat een gezever, laat die jongen met rust en laat hem zijn eigen leven leiden, daar heeft niemand geen flikker mee te maken. Kevin, keihard trainen en laat ze maar lullen! Wat zijn we een ouwe-wijvenclub geworden zeg, triest eigenlijk!

  0

  0
 • 19September1912
  12 februari, 2016 - 11:36

  Ben echt wel een fan van Kevin Brands. Maar dit is al derde NAC trainer dit seizoen die opmerkingen heeft en hij pakt ze schijnbaar niet op dus moet hij bij zichzelf te rade gaan. Kom op Kevin stel ons niet teleur!

  0

  0
 • De Rechter
  12 februari, 2016 - 11:39

  Als ie echt aan de coke zit komt ie niet door de controle. Wat een onzin.

  0

  0
 • nacenzo
  12 februari, 2016 - 11:43

  En over de opmerking van onze trainer dat supporters maar moeten drinken en niet de spelers: Beste Marinus, ken je het oude spelershome aan de Beatrixstraat nog toen jij nog voetbalde????…………………………………

  0

  0
 • kees4
  12 februari, 2016 - 17:00

  weet je wat ze bij nac moeten doen en zo snel mogelijkj.
  en dat is stoppen met deze trainer die maakt alles kapot

  0

  0
 • Noel
  12 februari, 2016 - 18:32

  Als je je zo gedraagt wil ik je wel 5 wedstrijden schorsen

  0

  0
 • Ben
  13 februari, 2016 - 15:02

  Iedereen zo genoten zonder Brands met Mats Seuntjes? Trainer die niet de beste spelers laat spelen? Volgens mij hadden we gisteren iets te winnen. Volgens mij hebben we Brands as maandag hard nodig. Denk eens na trainer.

  0

  0