Go to Top

Dit weekend wordt eerste City man verwacht

Dit weekend wordt eerste City man verwacht

Als het aan Yadran Blanco ligt komt deze week Cyriel Dessers nog over van Lokeren. Maar dat was afgelopen week ook al. Dat kan dus ook zomaar een week later worden. Of misschien komt ie wel nooit.

In datzelfde verwachtingspatroon zou nog dit weekend de eerste speler van Manchester City zich melden in Breda. Uiterlijk morgen moet de versterking er zijn, zodat hij maandag al mee kan doen met de eerste training. Het gaat vooralsnog om 1 speler, waarvan zowel naam als positie nog niet bekend zijn. Spann0nd allemaal!

We wachten voor de zekerheid even af voordat we hard gaan juichen.

Bron:
B-side Rats, BN DeStem

26 Reacties op "Dit weekend wordt eerste City man verwacht"

 • Semsi
  25 juni, 2016 - 10:31

  Logisch dat de eventuele komst van Dessers op zich laat wachten. Alle spelers die nu zijn gekomen waren transfervrij, Dessers staat onder contract bij Lokeren. Hier zal ook een deal mee moeten worden gemaakt.

  De eerste versterking vanuit MC zou een linksback/rechtsback of linksbuiten moeten zijn, er vanuit gaande dat Dessers ook echt gaat komen. Een back lijkt het meest waarschijnlijke omdat we die geen hebben en in Verbeek al een linksbuiten onder contract hebben staan…

  0

  0
 • Barry
  25 juni, 2016 - 10:45

  Lokeren speelde gisteren haar eerste oefenwedstrijd, doelpunten van Dessels en Enoh leverde de ploeg een 0 2 overwinning op tegen Zelzate. De potentiële NAC aanwinst stond in de basis. Wil natuurlijk niet alles zeggen, maar zijn contract is iig nog verre van ontbonden….

  0

  0
 • Dirk
  25 juni, 2016 - 10:46

  Idd een aanvaller of verdediger ligt in de lijn der verwachtingen want het middenveld begint al aardig vol te lopen met korte-nijholt-damen-rommens-el allouchi-dingsdag en a spelers.

  Ik denk dat van diermen onze nieuwe captain wordt

  0

  0
 • Barry
  25 juni, 2016 - 10:51

  Dessers bedoel ik natuurlijk.

  0

  0
 • Breda
  25 juni, 2016 - 10:58

  Ambrose van Manchester City gaat komen denk ik.

  0

  0
 • Dirk
  25 juni, 2016 - 11:17

  Good old Leonardo gaat bij Eindhoven proberen onder dak te komen

  0

  0
 • ome cor
  25 juni, 2016 - 11:21

  Een (bier-) glas is altijd half vol of half leeg.
  Een beetje jammer dat op de fansites het glas heel vaak half leeg blijkt te zijn.

  NAC in de huidige situatie, financieel gezien, op het niveau waar het speelt en op welke wijze is de laatste jaren ook niet iets geweest waar we met z’n allen heel erg vrolijk van werden.
  Maar hoe slecht we het spel of het beleid van ons cluppie ook vonden, we mogen zelf ook het boetekleed aantrekken, want hoe diep zijn we zelf gezonken door onder elk topic wel weer negatief te reageren ?

  Natuurlijk hoef je niet in een jubelstemming te zijn als er teleurstellingen zijn binnen de club, maar nu in aanloop naar het nieuwe seizoen is NAC nog altijd geen rijke eredivisieclub, dus zullen er geen spelers komen die in dat plaatje passen. Dat weten we allemaal en dat is geen nieuws.
  Dus bijdehand geleuter in de zin dat het glas half leeg is, daar heeft niemand wat aan. De club niet, de (nieuwe) spelers niet, de staf niet en wij als supporters toch ook niet.

  Laten we het glas als half vol zien.
  Nog lang niet zo ideaal als een vol glas, want daar dromen we allemaal van, maar er zit iig nog voldoende in.
  Smulders is goed bezig voor NAC, maar kan geen spelers halen die onbetaalbaar zijn qua transfersom of salariseisen. Evenmin kan hij spelers dwingen voor NAC te kiezen. Het is graag of niet en op onze voorwaarden. En nee, dan haal je geen eredivisie-toppers in je selectie, dus zeur niet bij elke naam.

  Een vrijwel nieuwe selectie start straks een nieuw seizoen. Zij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor het degradatie-jaar en voor het mislukte promotie-jaar. Zij zijn het nieuwe NAC, maar daarmee geen automatische garantie op het kampioenschap of promotie.
  Wel verdienen ze ons vertrouwen en onze support ipv neerbuigende, afzeikende of deskundig kritische reacties onder elk bericht.

  HUP NAC

  0

  0
 • Dun Diëe
  25 juni, 2016 - 11:23

  Ik hoop op Ünal.

  0

  0
 • Kipiani
  25 juni, 2016 - 11:36

  Dat Smulders zegt ook een waardevolle selectie te willen samenstellen geeft aan dat hij het inderdaad snapt.
  Kapitaal verdien je, vergaar je vooral met goeie transfers. Zie PSV (Depay/Bruma), AZ (Janssen) etc. etc. en ook op lagere niveaus werkt het natuurlijk zo. Zo kom je verder. Bij NAC Breda kwam er dat niet van en werd het met allerlei kutsmoesjes afgedaan. Laten we hopen dat Smulders daar wel in slaagt en wat geluk heeft. Olivierke voor 1.5 miljoen in de winterstop naar Anderlecht als beginnetje bijvoorbeeld………RC Genk mag ook…..

  0

  0
 • Dionstar
  25 juni, 2016 - 11:42

  Haha Thierry Ambrose.. wat zou dat geweldig zijn, hele lichtvoetige wendbare speler met veel snelheid en een goed schot. die gaat denk ik echt niet komen, maar hopen kan altijd ;)

  0

  0
 • Corleone
  25 juni, 2016 - 11:42

  En hoe zit het met unal blijf hij in Breda of vertrekt hij

  0

  0
 • De Bredase trots
  25 juni, 2016 - 11:43

  Waarom wordt die van de velden van Willem II niet gehaald? Goed spelertje met falkenburg voor zich kan een goede spits zijn.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  25 juni, 2016 - 11:45

  Leonardo weer terug in Nederland, halen!

  0

  0
 • Sander h
  25 juni, 2016 - 11:53

  De naam Blanco zegt al genoeg….. Hij lijkt wel de hoofdredacteur van de Story met als kanttekening dat bndestemmingsmaker daar ook verdacht veel op begint te lijken. Zolang Smulders of Dijkhuizen niks naar buiten brengen is alles speculatie. Diezelfde Blanco wist, als goed ingewijde journalist, niet te melden dat Rommens zou komen en dat Noppert een nieuw contract zou krijgen. Dus zo goed ingewijd is deze parodie op een journalist niet. Ik vind het prima dat er vanuit Nac zo weinig naar buiten komt. En als er wat naar buiten komt is concreet nieuws. Dit beleid bevalt me wel. Al zal dhr Blanco dat niet vinden…

  0

  0
 • De Bredase trots
  25 juni, 2016 - 11:59

  Waarom zoveel dislikes op de suggestie van de velden?

  0

  0
 • Breda
  25 juni, 2016 - 12:03

  Omdat van de Velden oud is en niks anders kan dan hooghouden in een wedstrijd.

  0

  0
 • Toontje
  25 juni, 2016 - 12:53

  Unal komt definitief niet terug bij NAC

  0

  0
 • mmm
  25 juni, 2016 - 12:58

  Unal is een lul. Oo ik vind Nac zo leuk en oo ik wil er zo graag blijven…….Opzouten dan……

  0

  0
 • Vaque Geej
  25 juni, 2016 - 13:07

  Unal hebben we helemaal niet nodig als Dessers nog komt. Ik zou graag een of twee backs zien en nog een buitenspeler van Manchester City. (Hopend op Stans en/of Kip als extra versterking voor het middenveld)

  0

  0
 • tpnac
  25 juni, 2016 - 13:22

  @Toontje bron?

  0

  0
 • ome cor
  25 juni, 2016 - 13:37

  @mmm
  Ik denk ten eerste dat ie dat niet helemaal zelf mag bepalen.
  Daarnaast is het een jonge speler van Man City, een topclub dus.
  Hij zou pas een lul zijn als hij met zijn potentie genoegen nam met een clubje in de Nederlandse JL ipv te proberen zich verder te ontwikkelen en de top te halen.
  Juist passieve spelers die met (heel) weinig dik tevreden zijn helpen NAC niet naar een hoger plan.

  0

  0
 • G00ser
  25 juni, 2016 - 14:51

  “Unal is een lul”…hoe kan je nou zoiets zeggen?

  Unal is een meer dan welkome spits voor NAC, zeer talentvol , jong en heeft een goede instelling.

  0

  0
 • Reflektor
  25 juni, 2016 - 15:51

  Unal is een goede jongen, ik zie hem graag terug komen maar als zo’n jongen hogerop kan, zou hij gek zijn als hij dat niet deed.

  0

  0
 • NAC Wageningen
  25 juni, 2016 - 16:29

  Jack Byrne zou ook geen verkeerde zijn, vorig jaar de enige goede speler van Cambuur en nog steeds van City

  0

  0
 • Semsi
  25 juni, 2016 - 22:16

  Jack Byrne is door City verhuurd aan Blackburn Rovers, is bovendien een middenvelder.

  Iedereen kijkt naar het EDS team van afgelopen seizoen. Veel spelers uit dit team zijn al elders ondergebracht of verkocht.
  Ik denk dat we moeten denken aan spelers die afgelopen seizoen speelden in het U18 team of door City nieuw aan te trekken spelers…

  0

  0
 • Dutchbird
  26 juni, 2016 - 01:00

  Will Grigg komt naar Breda

  0

  0