Go to Top

Doelstelling blijft overanderd

Doelstelling blijft overanderd

De doelstelling van NAC werd dus niet gehaald en het financiële plaatje gaat er komend seizoen anders uitzien. Je zou dus kunnen stellen dat men met kwalitatief mindere spelers aan het werk moet.

Toch wordt de doelstelling (promotie naar de eredivisie) niet bijgesteld. Dat kan ook niet, legt Justin Goetzee uit aan BN DeStem. “Want NAC zal in de eerste divisie nooit in staat zijn om structureel een sluitende begroting te hebben met een goed ambitieniveau.” Nou, zeggen wij, ga er maar aan staan met een spelersbudget van 1,5 miljoen euro (tegen 2,4 miljoen dit seizoen).

Goetzee denkt dat het kan. “Hans Smulders heeft bij Eindhoven als technisch directeur bewezen met weinig geld ) goede spelers te kunnen halen. Hij laat zien dat het ook op een goedkope manier kan.” Smulders beschikte bij Eindhoven over een spelersbudget van ongeveer 800.000 euro. Goetzee: “Een jaar geleden had ik gezegd dat een tweede jaar in de eerste divisie desastreus zou zijn. Nu sta ik er veel positiever in. Ik ben ongelofelijk strijdbaar. Na de nederlaag tegen VVV (2 oktober, BSR) zag ik het even niet meer zitten. Daar ben ik heel eerlijk in. De komst van Hans heeft mij nieuwe energie en vertrouwen gegeven. Evenals de samenwerking met Manchester City.”

We gaan het zien en we gaan het beleven. Komend seizoen verbetering of weer een k.u..t.-seizoen? Hans Smulders laat weten ook strijdbaar t ezijn na zondag.


Bron:B-side Rats, BN deStem, Hans Smulders

51 Reacties op "Doelstelling blijft overanderd"

 • NACBredaHB
  24 mei, 2016 - 12:23

  Als 6 spelers van Manchester City nou 9 ton van het spelerbudget bespaard dan maak het toch geen verschil? We hebben komend seizoen echt wel geluk dat we met City in zee zijn gegaan.

  0

  0
 • NOAD
  24 mei, 2016 - 12:24

  Ik heb het idee dat deze leiding eindelijk eens een keer niet zoveel onrust gaat veroorzaken, maar gewoon echt doen wat ze kunnen om NAC goed te leiden. Daarom snap ik ook niet waarom iedereen Dijkhuijzen nu weg wil hebben omdat hij zogenaamd ‘gefaald’ heeft. Als Brands die bal in de 94e minuut binnen schiet was het zeker een toptrainer geweest? Ik heb er vertrouwen in dat deze heren een goede selectie samen kunnen stellen zodat NAC volgend jaar gewoon weer bovenin mee kan doen

  0

  0
 • de zware
  24 mei, 2016 - 12:30

  Ik heb er alleen maar weer zin in. Zondag avond en vooral gisteren ochtend met al die kruikjes op het werk was enorm kut (die snappen zelfs niet waarom ook tijdens afgelopen derby de sfeer bij hun kut was). Maar de belofte van een man met bewezen dienst voor een strijdend NAC. Iets wat we al jaren missen (op enkele wedstrijden na), doet mn NAC-hart weer sneller kloppen. Ik zei een heel seizoen dat de kaart de deur uit gaat als we jup blijven ballen. Normaal gesproken wijk ik niet af van wat ik zeg en blijf ik koppig doen wat ik beloofd heb. Dit keer kriebelt het toch weer en zal die verlenging niet snel op zich laten wachten. HUP NAC EN SCHIJT AAN W2!

  0

  0
 • Rattata
  24 mei, 2016 - 12:32

  1,5 miljoen euro + 4 tot 6 gratis spelers van City noem ik geen achteruitgang, nog eerder een vooruitgang. Zeker wanneer deze huurspelers rond het niveau van Ünal zitten (het niveau van Naah schommelt te veel).

  Ik heb vertrouwen in komend seizoen. De eerste wedstrijden winnen om vervolgens vol vertrouwen een stijgende lijn voort te zetten!

  0

  0
 • de zware
  24 mei, 2016 - 12:33

  @NOAD

  De twijfels over dijkhuizen zijn gebasseerd op een half jaar lang een onlogische opstelling. Prima, als trainer zul je het vast beter weten dan de supporters die niet elke dag met heren selectie werken. Maar als de resultaten uitblijven, gaat het publiek toch twijfelen of ze het beter weten. En in dit geval terecht in mijn ogen. Waarom zo weinig brands bijvoorbeeld?

  0

  0
 • Ed
  24 mei, 2016 - 12:36

  Seelctie samenstellen en ik kan niet wachten op het nieuwe seizoen. Come on NAC.
  Vertrouwen in de directie hebben. Zijn nu geen luchtkastelen.

  0

  0
 • Judge M.
  24 mei, 2016 - 12:41

  Je houdt sowieso al flink wat geld over doordat Jelle’s salaris nu niet meer redelijk zwaar op het spelersbudget drukt en Smulders vast wel goede mensen weet te vinden die hetzelfde werk kunnen doen als Gorter, Dingsdag, Verbeek en Mulder voor aanzienlijk minder geld.

  Hopelijk haalt hij alsnog N’Toko van FC Eindhoven erbij, blijft Stam aan als routinier en leider en mag Naah zich ergens anders in de kijker gaan spelen.. En daarnaast zou dit mooie kansen kunnen bieden voor Van Bezooijen, El Alouchi en Robinson.

  Is al bekend wat Mats gaat doen? En Ars?

  0

  0
 • nacman
  24 mei, 2016 - 12:49

  ik hoop dat Smulders snel zijn selectie voor het nieuwe seizoen bij elkaar heeft oudere en te trage spelers vervangen wat huurlingen van niveau unal of nog beter.
  paar spelers halen goeie voorbereidingen de eerste wedstrijden gelijk vol erop en winnen das een garantie voor een volle bak bij NAC.
  dus laat maar komen die namen de nieuwe spelers
  ik heb er heel veel vertrouwen in

  0

  0
 • Ade
  24 mei, 2016 - 12:53

  @de zware

  Misschien moeten we niet te snel roepen. Ondanks dat hij er al 8 maanden zit is hij begonnen met 16 verliespunten op de ranglijst, heeft geen voorbereiding met de spelersgroep gehad en heeft geen inspraak gehad in de selectie waarmee hij heeft moeten werken.

  Geef hem een eerlijke kans, laat hem een jaar zijn ding doen en vel dan een oordeel over zijn functioneren. Er zijn een hoop goede dingen gebeurd buiten het veld, een nieuwe trainer betekent onrust en een flinke stap achteruit voor de club.

  0

  0
 • BredaUnited
  24 mei, 2016 - 12:55

  Normaliter heb ik geen seizoenskaart voor NAC, waarom niet? Een baan van 6 dagen en ik voetbal zelf ook gewoon nog op Zaterdag. (Bij vv Kogelvangers tegenstander van NAC aankomende voorbereiding.)
  Hierdoor hou ik dus weinig tijd over.

  Uit het niks wil ik op de een of andere manier nu wel een seizoenskaart gaan aanschaffen.
  Waarom dit is?

  Ik heb het gevoel dat er een nieuwe positieve frisse wind door Breda heen gaat waaien dit seizoen.

  0

  0
 • scheppioni
  24 mei, 2016 - 12:59

  Het gaat gelukkig in het voetbal niet om het geld altijd, recent prima voorbeelden Leicester en nu in de Jupiler go ahead eagels, een vertrouwend draaiend elftal wat plezier uitstraalt wint nog altijd van al het andere !
  “matchfixing bij stilburg blijkt een half jaar later”, gezien hoe ons NAC zondag stond te schutteren op bepaalde momenten, tsja wat is waar, roept u maarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ej buurman !

  0

  0
 • Cmon
  24 mei, 2016 - 13:00

  De dure jongens hebben ook niks laten zien, dus het zegt mij idd niet zoveel.
  we zullen zien wie er echt graag voor NAC willen voetballen, Seuntjes is nog jong en ambitieus en zal logischerwijs vertrekken en dat begrijpt iedereen. maar wil nu weleens zien wat bijvoorbeeld een Ronnie Stam gaat doen.

  0

  0
 • Nac
  24 mei, 2016 - 13:19

  NAC gaat er wel komen. Geen “paniekvoetbal” gaan spelen nu door spelers versneld te gaan aantrekken. Waarom een jeugdopleiding van 1.000.000 euro … Haal daar de talenten uit en geef die OOK een kans.
  Nu een goede jonge basis gaan wegzettenen meer gaan investeren in jeugd …

  0

  0
 • Ypelaar
  24 mei, 2016 - 13:36

  Dus de doelstelling wordt niet gehaald en degene die daar verantwoordelijk voor zijn blijven rustig zitten.
  Met andere woorden: het maakt bij NAC dus niks uit of je wel of geen doelstelling healt.
  Lekker makkelijk
  Ik zou zeggen neem dan iig een trainer die NAC laat spelen vanuit eigen kracht. Nu wordt het weer een seizoen balletjes breed en terug.

  0

  0
 • DVAKG
  24 mei, 2016 - 13:43

  Ik ben toch, ondanks de grote teleurstelling, positief over volgend jaar. Heb het idee dat er binnen NAC de juiste mensen op de juiste plek zitten. Dit jaar hebben we wat grote namen gehad die het verschil hadden moeten maken maar die dat vaak lieten afweten. In de juup lopen er genoeg spelers rond die NOAD laten zien op het veld, die willen laten zien dat ze echt kunnen voetballen. NAC blijft nogsteeds een hele grote naam in de jupiler league, al is het alleen maar door ons als supporters. Met de extra kwaliteitsinjectie van de spelers van City ben ik er van overtuigd dat we een goede selectie neer kunnen zetten die mee gaat doen om de titel. Zoals Smulders al gaf is dit niet het einde, maar pas het begin. Er zit toekomst in dit NAC!

  0

  0
 • enjoy.
  24 mei, 2016 - 13:45

  Begrepen hebbende dat per 1 july a.s. beweging komt op het aandelemarkt
  bij NAC Breda. Heb het gevoel dat J.W. van Dijk aan de bel gaat trekken.
  De bel van 18 man die aandelen hebben zitten in een sterfhuis. d.w.z.
  men doet er niets mee.
  Van mij mag het, als dat zo is blijven er maar 4 over. Genoeg om mee te kaarten.

  0

  0
 • zwampie
  24 mei, 2016 - 13:48

  elke keer iedereen wegsturen heeft ons nog steeds geen windeieren gelegd en alleen maar verder de afgrond in gestopt.
  Heb ook vaak twijfels gehad over de wissels en opstellingen van dijkhuizen,die constant aan het goochelen was om een elftal te smeden wat hem niet gelukt is.
  De wissel brands blijven vraagtekens roepen,maar wie zegt dat dijkhuizen geen gelijk had. Wij willen dat elke speler alles geeft voor ons NAC,dat wil dijkhuizen ook en kennelijk voldeed Brands daar niet aan. Van de andere kant zijn er ook spelers blijven staan die ook verzaakte(dingsdag,gorter naah)

  Laten we proberen nu eens rust te creeren en mensen wat tijd te gunnen,wellicht dat dijkhuizen dit seizoen zijn team kan samen stellen aan de hand wat hij voor ogen heeft,en speelt Brands wellicht wekelijks.
  Er lopen in deze selectie teveel spelers die denken dat ze het op halve kracht kunnen doen, of dat ze effe beter zijn dan hun tegenstander,hier afscheid van nemen en met de echte strijders doorgaan.

  0

  0
 • HupNAC1996
  24 mei, 2016 - 13:49

  @Ypelaar

  Het is in mijn ogen een beetje makkelijk om nu alles in de schoenen van Dijkhuizen te schuiven. Toen hij kwam konden we eigenlijk al geen kampioen meer worden en we weten allemaal dat het in de play-offs net wel of net niet goed kan vallen. Kijk naar Go Ahead, door die penalty en die rode kaart in de eerste wedstrijd hebben ze makkelijk gewonnen terwijl ze er al tegen VVV uit hadden kunnen liggen.

  Buiten dit denk ik dat we met Smulders en Dijkhuizen zeker positief naar de toekomst kunnen kijken. Waar we de laatste jaren vooral op namen selecteerden (Gorter, Fernandez, Dingsdag en De Zeeuw om er maar een paar te noemen) hoop ik dat we nu weer gaan kijken naar de potentie en of iemand bij onze mooi club past. Weet iemand eigenlijk of Matic een clausule in zijn contract heeft? Vond hem de laatste wedstrijden echt weer de oude Matic die een half jaar geweldig speelde. Zou mooi zijn als hij blijft. Hup NAC!

  0

  0
 • zwampie
  24 mei, 2016 - 13:56

  Helaas zijn er weinig spelers waarbij ik denk die moeten we echt behouden, die afgelopen jaar veel gespeeld hebben
  ars,unal,matic,vd weg,brands,stam, probeer hier eens een elftal om heen te bouwen,hierbij is unal al gehuurd en vd weg wellicht niet de hoogst technische maar zeer zeker wel een echte noad speler die hierdoor veel verbloemd en steeds beter voor de dag kwam.

  0

  0
 • maikel
  24 mei, 2016 - 13:57

  Matic moet blijven!

  0

  0
 • Yup
  24 mei, 2016 - 14:02

  Matic zijn contract is afgelopen.

  0

  0
 • ennoajseejer
  24 mei, 2016 - 14:04

  Die doelstellingen zullen me wat, die worden al jaren niet gehaald. Ik heb meer het idee dat ze (voor de zoveelste keer) maar weer wat opportunistische kreten roepen om zoveel mogelijk seizoenskaarten te verkopen (en tegelijkertijd helaas maar weer eens té hoge sportieve verwachtingen wekken, maar dat zal dan wel weer bijzaak zijn) . De enige van het stel die ik nog vertrouw is Smulders….

  0

  0
 • maikel
  24 mei, 2016 - 14:06

  Ik hoop toch dat er een aantal spelers willen/kunnen blijven om hier een goed elftal omheen kunnen bouwen.
  Denk aan: Matic, Stam, Ars, Brands, van der Weg, Unal.

  0

  0
 • Tralala
  24 mei, 2016 - 14:16

  Ik zie Ars en Brands wel blijven, hebben zij ook een clausule in hun contract gehad? Anders heb je in ieder geval al een flink scorend vermogen. Met de huurlingen moet ik het allemaal nog maar zien, als ze allemaal het niveau van Unal hebben juich ik het toe, maar ga er maar van uit dat alleen Unal de uitblinker zal zijn van de huurlingen ( mits hij nog een jaartje zin heeft). Ik wacht nog even met mijn SCC.

  0

  0
 • NOAD&gaanhugodver
  24 mei, 2016 - 14:23

  Manu is weg uit Engeland hij is op zoek naar een club die hem wilt laten spelen. Hij wil zich graag weer laten zien om vervolgens weer naar bijv. De eredivisie te kunnen hij is 22…… Ik zeg waarom niet? NOAD mentaliteit en gaan. Niet geschoten is altijd mis zal ik maar zeggen.

  0

  0
 • Naamloos
  24 mei, 2016 - 14:24

  Het word ars of unal. Nac wil namelijk 4-3-3 gaan spelen en je kan er maar 1 in de spits zetten. Ik denk dat ars na dit seizoen vertrekt.

  0

  0
 • Balletje
  24 mei, 2016 - 14:25

  Hoop dat Suk blijft.

  0

  0
 • Nac
  24 mei, 2016 - 14:33

  Yup
  Had matic niet nog een optie van een jaar.

  Dan zouden ze hem nu mooi kunnen verkopen.

  0

  0
 • Sjef de gevulde Koek
  24 mei, 2016 - 14:44

  Van de weg is een harde werker. Ik heb veel respect voor hem. Alleen als je eerlijk bent is het gewoon te slecht. Vorig jaar mede door zijn foute elke week gedegradeerd. En nu tegen Willem 2 goeie dag zeg wat een fouten. Met een goeie verdediger was je gewoon niet in deze positie gekomen. Die fouten maken ze niet bij baronie. Drama

  0

  0
 • Tralala
  24 mei, 2016 - 14:45

  Ik denk dat Manu niet realistisch is, we gaan nu in een compleet andere vijver vissen doordat we niet zijn gepromoveerd. Ben benieuwd waarmee Smulders komt, heb hoge verwachtingen. Ik denk dat er op dit moment al flink gehandeld wordt, aangezien je bepaalde posities zeker moet gaan vervangen; lees keeper. Hier kan je zeker al voor gaan rond kijken. Kan er iemand een lijstje posten met daarin de stand van zaken omtrent contracten? Wat loopt er nog door? Wat loopt er af?

  0

  0
 • Mul
  24 mei, 2016 - 14:46

  Ik denk dat Smulders ook nog wel wat jongens van Eindhoven deze kant op zal krijgen. Canepeel, Ntoko, Leemans, wellicht keeper Swinkels.

  0

  0
 • Yup
  24 mei, 2016 - 14:49

  Swinkels? Geen kruik in de goal.
  Ze waren toch met die kerel van Helmond bezig?

  0

  0
 • Tim
  24 mei, 2016 - 14:49

  @Mul Hoop dat ze Swinkels niet aantrekken. Wat een misselijke keeper was dat tijdens de wedstrijd NAC – eindhoven in de play offs

  0

  0
 • Yup
  24 mei, 2016 - 14:59

  @Tim,
  Op die link van jou staat dat de club nog een optie had van 1 jaar op matic.
  Stom dat ze hem opgezegd hebben…..
  Drukt misschien wat zwaarder op de begroting, maar heeft wel degelijk extra waarde voor het elftal.

  0

  0
 • Bredafun
  24 mei, 2016 - 15:03

  t mooiste zou zijn dat dit elftal intact blijft, wat schippert met de salarissen en start in de juup. dan pas kan je zeggen dat je n elftal heb wat niet eerst 3/4 jaar moet draaien eer iedereen elkaar n beetje gevonden hebben.

  0

  0
 • Oldskool
  24 mei, 2016 - 15:24

  @ Yup

  Die optie zal alleen gelden in de ere. Er zijn meer spelers die nu alleen mogen blijven als ze flink inleveren en daar tegenover gratis wegmogen als ze kunnen.

  0

  0
 • NAC de Parel
  24 mei, 2016 - 15:26

  @bredafun

  Ben ik het persoonlijk mee oneens. Dit elftal is het niet gelukt om te promoveren en voetballend was het ook niet altijd best. Er moet een frisse wind door dit elftal. Bouwen aan een nieuw NAC en niet voortborduren op de spelers die zijn gedegradeerd en het jaar erop niet zijn gepromoveerd…

  0

  0
 • Vaque Geej
  24 mei, 2016 - 15:42

  Van de huidige selectie zouden Ars, Matic, Seuntjens, Unal, Vd Weg, Pedro, Brands en Stam mogen blijven van mij. De rest heeft geen toegevoegde waarde en kunnen prima vervangen worden door jonge gretige spelers die wél noad hebben. Ik ga er niet vanuit dat deze namen blijven maar als er 50% van bovengenoemde namen kan blijven dan zou dit alvast een mooie start zijn voor volgend seizoen.

  0

  0
 • Yup
  24 mei, 2016 - 15:47

  @Vaque Geej

  Misschien ars en unal. Dan heb je het wel gehad, denk ik…

  0

  0
 • Karel
  24 mei, 2016 - 16:10

  Die doelstelling gaan we dus niet halen met deze clubleiding. Papier is geduldig. Daar hoef je geen helderziende voor te zijn. Over een jaar zien we het resultaat: weer een jaar Juup!

  0

  0
 • RV
  24 mei, 2016 - 16:29

  Het meest trieste is dat er af en toe gedaan wordt alsof we ook bij nog een jaar Jupiler League wel overleven maar er moet drastisch bezuinigd worden en als ik me niet vergis is het zelfs dan nog niet mogelijk een sluitende begroting te draaien.

  Kortom er moet geld bij volgens mij en de investeerder zitten al enige tijd te azen op een overname.
  1 + 1 = 2 en als je in handen komt van een andere investeerder dan kan het verlies weleens veel grotere gevolgen hebben dan een jaar niet promoveren.

  Ik ken de ins en outs niet moet ik heel eerlijk bekennen maar dat gevoel komt dan bij mij naar boven.
  Ik hoop dat ik het mis heb maar de heren investeerders blijven ook geen geld steken in een bodemloze put kan ik me voorstellen.

  0

  0
 • Ikweethettochbeter
  24 mei, 2016 - 17:04

  Nac heeft een deal met city dus gaat er maar vanuit als er 4 deze kant op komen dat die 4 zullen worden gebruikt als basisspelers. Dat zal ongetwijfeld zijn afgesproken aangezien Nac verder niks hoeft te betalen voor die jongens.Dus dat gat in spelersbudget word in feite door die City spelers al opgevult. Ik zie het probleem niet. Wij zullen hier echt niet veel op achteruit gaan. Ik durf nu al te stellen dat een talent uit de City academy beter zal functioneren op de 6 positie dan een Dingsdag of Stam die we daar dit jaar hebben zien functioneren. Zowel Stam als Dingsdag verneukte het voor de andere middenvelders door te ver achter over te hangen waren de gaten op het middenveld veel te groot.

  0

  0
 • ome cor
  24 mei, 2016 - 18:06

  Ik lees bijv. namen als vd Weg, Suk en Naah dat die niet goed genoeg zouden zijn.
  Ben ik het niet mee eens.

  Laat een Suk eens gaan en er volgend seizoen 2 inschieten tegen NAC….. dan vindt iedereen dat NAC hem noooooooit had moeten laten gaan.
  Okay, hij was niet altijd even goed misschien, maar daarnaast had hij ook de momenten waarin hij opviel door zijn NOAD mentaliteit. Plus dat ie er gewoon 8 binnengeschoten heeft.

  Kenny wordt hierboven (mede) de degradatie in de schoenen geschoven. Ik denk dat die jongen inderdaad meer NOAD heeft dan techniek, maar hij ontwikkelt zich wel. Het feit dat er buitenlandse interesse is zegt genoeg. Schalkie werd ook uitgelachen en was 3x niks en pakte wel ff een prijs. Dus wat is de kennis van de supporter dan helemaal waard ?

  Je kunt nu eenmaal niet 10-15 spelers hebben die makkelijk in de subtop van de eredivisie meekunnen, maar toch bij NAC spelen in de JL. Dus laten we astemblieft niet zo boven onze stand leven betreft spelers die “niet goed” zouden zijn.

  0

  0
 • arie
  24 mei, 2016 - 18:17

  Die mensen die blijven dromen en brallen over die geweldige deal met City.
  WAKE UP
  City heeft met meerdere clubs samenwerkingsverbanden, van alle engelse clubs zelfs verre weg de meeste, let u even op:
  Aarhus, denemarken
  Bangor city, wales
  Bk hacken & djurgardens, zweden
  Gil vicente & sporting, portugal
  Mechelen, belgie
  Stromsgodset, noorwegen
  Grasshoppers, zwitserland
  Shanghai shenzua, china
  Melbourne city & perth glory, australie
  New york city fc, vs
  Black aces, zuid afrika

  En last but not least NEC.

  Denken wij nou werkelijk dat we zo speciaal zijn dat wij de allergrootste talenten krijgen?
  Unal was gewoon een paaiertje om de deal rond te krijgen.
  Dan zijn we hier met zn allen nog naiever dan ik dacht.

  Noem mij maar negatief, I stand by what I said

  0

  0
 • Bobi E
  24 mei, 2016 - 19:35

  Het speletsbudget daalt behoorlijk. Maar enkele groot verdieners zullen er volgend seizoen niet bij zijn. Ik lees allemaal dat Kenny mag blijven, ok als LB en Van Diermen zou ik graag zien. Pedro is goede verdediger mits voetballend vermogen naast zich en dat heeft Kenny helaas niet.

  0

  0
 • Toontje
  24 mei, 2016 - 20:52

  HS moet zich nu pas gaan bewijzen…..zal heel moeilijk worden…..en over Eindhoven gesproken…die zijn toch ook niet gepromoveerd………….!!!!!

  0

  0
 • heksenketel
  24 mei, 2016 - 21:25

  Ik vind het Twitterbericht van Hans Smulders mooi en getuigen van passie, ambitie en fighting spirit!

  0

  0
 • Boz
  24 mei, 2016 - 22:03

  Omdat Smulders heeft bewezen (op dat niveau) een redelijk elftal bij elkaar te krijgen met acht ton, wil dat absoluut niet zeggen dat hem dit ook bij ons gaat lukken. Hij heeft dan wel het dubbele nu tot zijn beschikking, maar dan word er ook heel veel meer voor gevraagd. Geloof niet dat eindhoven hard op heeft uitgesproken dat promotie de doelstelling is. Je legt hem zo wel heel veel druk op. Misschien is hij wel heel creatief in de kleine ruimte (kleine beurs) en weet hij zich geen raad met de ruimte die hij ineens heeft.

  En dan het man. City hoop, ben realistisch! Vanaf het eerste contact is er gezegd dat er spelers komen op het niveau waarop we spelen. Dus dat wil zeggen dat we niet de eerste keus krijgen, want die spelen daar. Dat we niet de tweede keus krijgen. Die stallen ze in betere competities. We krijgen derde dan wel vierde keus (4de keus meest voor de handliggend gezien we J.L spelen.
  Stel we krijgen vier spelers dan HOOP ik dat er twee ver boven uitsteken en van twee we onszelf afvragen wat die hier doen. Maar alle vier zal speeltijd mee afgesproken zijn. Anders slaat dat samenwerking nog helemaal nergens op.

  Daarnaast zie ik op dit moment geen verkoopwaarde op het veld staan. Op gemaakt op.afgelopen seizoen zie ik niet een speler verkocht zien worden. Dus hier komt ook geen extra geld voor binnen.

  Ik sta voor deze club, op elk niveau we spelen. Maar geloof niet in sprookjes. Dus kom bij mij niet aan met mooi weer praatjes dat het komend jaar zomaar allemaal goed komt. Op dit moment voorzie ik eerder een langer verblijf in de JL dan komend jaar promoveren. Maar wat kan mij het

  0

  0
 • am
  24 mei, 2016 - 23:02

  Hoop dat we van de dure jongens afkomen. De jongens die eigenlijk niets toevoegen.

  0

  0