Go to Top

Donateursavond NAC Museum bijna vol

Donateursavond NAC Museum bijna vol

Op zaterdag 19 December vindt er zoals eerder per mail is aangekondigd, weer een donateursavond van het NAC Museum plaats. Deze vindt plaats in het Supportershome op de prachtige datum 19-12(-2015).

Voor iedere donateur van het NAC Museum (voor een tientje per jaar; dat is grofweg 1/3 biertje per maand, dat kun je niet laten!) is deze speciale avond georganiseerd, dus niet iedereen kan hier zo maar bij aanwezig zijn. Wat staat je die avond te wachten? Vanuit het NAC Museum geeft men uitleg over deze volgepakte avond: “In een aantal tijdsgebonden blokken gaan we op deze avond door de geschiedenis van het Avondje NAC: alle hoogte-, dieptepunten en legendarische wedstrijden van de afgelopen 40 jaar komen aan bod. Alles staat onder de deskundige leiding van de presentatoren Ronald Sträter en Marcel van Es. Zij zullen met direct betrokkenen aan de hand van geluids- en videofragmenten ons door de jaren heen leiden. Zo hebben onder andere bestuursleden Eugene Lemmens (verantwoordelijk voor het halen van de lichtmasten en de kreet Avondje NAC), Frans Derks (bestuurslid eind jaren 80 en oud-scheidsrechter) en John Peek (voorzitter tijdens de bloei begin jaren 90 en tijdens de verhuizing naar het huidige stadion), oud-spelers uit alle decennia (Ad Krijnen, Jan de Jong, Wanny van Gils, Brian Piris, John Karelse en Jelle Ten Rouwelaar), oud-trainers Bob Maaskant (trainer tijdens de eerste periode) en zijn zoon Robert Maaskant en voormalig topscheidsrechter Roelof Luinge toegezegd te komen. Daarnaast zullen ook prominente supporters hun verhaal vertellen en zijn we bezig met andere betrokkenen.”

Om 19:00 gaan de deuren open en het programma duurt tot ongeveer 22:00. Daarna (en tussendoor uiteraard ook) is er ruimte genoeg voor een biertje en een babbel  over NAC, de prestaties van nu, de Helden van toen, checken of Roelof nu ook wilt zwaaien en de over ellendige winterstop die zijn intrede heeft gemaakt. De aanmeldingen lopen synchroon met het weer, oftewel storm. Er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar.

Iedere donateur heeft een email ontvangen met daarin een uitnodiging. Als je aanwezig wilt zijn, dien je in de email te klikken op “Evenement bijwonen”. Hierna vul je je gegevens in en klik je op de knop “Registratie Voltooien”. Als je dit gedaan hebt, ontvang je een bevestigingsmail. Als laatste (en niet geheel onbelangrijk) dien je deze uit te printen en op zaterdag 19 december mee naar NAC te nemen, als entreebewijs.

Heb je jezelf nog niet opgegeven voor de Donateursavond? Snel wezen dus, want vol is vol! En zoek je nog een mooi GeelZwart Sint of Kerstcadeautje? Kijk dan ook even op de site van het NAC Museum.

Bron: B-Side Rats, NAC Museum

 

 

 

7 Reacties op "Donateursavond NAC Museum bijna vol"

 • Ulvenhouter
  3 december, 2015 - 10:01

  Robert Maaskant heeft toegezegd om te komen. Dan ben je een kerel. Held!

  0

  0
 • scheppioni
  3 december, 2015 - 12:51

  Helemaal mee eens Ulvenhouter, ik ga het helaas niet redden betreft reistijd, maar ben trots op dit prachige NAC museum dat ik mijn steentje toch kan bijdragen, ik heb het vernieuwde nog steeds niet kunnen bekijken, maar sjappoo voor mijn collega NAC supporters in deze, mooi rijtje trouwens Adje Krijnen, Wanny(zlatan) v Gils en good old John Karelse net 25 dagen ouder dan scheppioni zelf ! HUP NAC, HUP HET NAC MUSEUM !!

  0

  0
 • nacman
  3 december, 2015 - 12:54

  wist niet dat jelle ook al een oud naccer is

  0

  0
 • trico lores
  3 december, 2015 - 16:02

  Heb hier nog wel we ouwe meuk ligge.veul ist nie mar voldoende vur gullie

  0

  0
 • ThesilverH
  3 december, 2015 - 17:04

  @trico lores

  Toch leuk, kom sinds een maand of 5 vrijwel dagelijks in Tilburg. Verliezen jullie hoor ik niks, winnen jullie krijg ik telkens kut opmerkingen over NAC naar mijn hoofd. Terwijl ik jullie niet hoor praten over hoe mooi de wedstrijd was ofzo daar zijn jullie niet mee bezig schijnbaar?? Het valt me gewoon op, het is schijnbaar dus echt toch zo. Stillempies zijn werkelijk een triest kut volk.

  0

  0
 • F4
  3 december, 2015 - 17:11

  Vak G, UITVERKOCHT voor de volgende thuiswedstrijd!

  0

  0
 • gerrit39
  3 december, 2015 - 17:29

  @trico lores,ouwe meuk voor voor ons?dan heb je toch nac in huis!,maar ja voor je eigen cllub heb je natuurlijk geen ouwe meuk dat kan ook niet want die hebben geen historie,oja en wie niet springt en wie niet springt die degradeert! Dan hoef je het zelf niet meer te zingen aan het eind van het seizoen.

  0

  0