Go to Top

Eén ding is zeker..!

Eén ding is zeker..!

De A1 van NAC had een zeer belangrijk slot van deze competitiejaargang op het programma. De finale in de play-offs voor promotie én de bekerfinale. Die laatste is gisteren gespeeld..

..En de mannen van Ole Tobiasen hebben gewonnen!! NAC A1 Cupfighters, gefeliciteerd mannen!! NAC A1 versloeg UNA A1 op het neutrale veld van RKVV Sint-Michielsgestel. Het werd 2-0 en dat was voldoende om de KNVB districtsbeker mee naar huis te nemen.

Spannen was het zeker en bij rust stond het nog 0-0. In de tweede helft werd de ban doorbroken en namens NAC scoorden Pim Goossens en Jochem van den Biggelaar. Een dikke party dus gisteren, waar de bekerwinnaars door de zon werden toegezongen.

De A1 had deze beker-editite weinig moeite met de tegenstanders en kwam fluitend in de finale terecht. De halve finale tegen Papendrecht werd zelfs met 6-0 gewonnen. Een hele mooie overwinning waar jullie trots op kunnen zijn!

Maar ze zijn er nog niet. Dit was deel één van de twee belangrijke wedstrijden. Aanstaande dinsdag moet de A1 namelijk weer alles uit de kast halen. Dan staat de returnwedstrijd tegen Be Quick uit Groningen op het programma. De inzet: promotie naar de eerste divisie. De heenwedstrijd werd met 1-2 gewonnen. Thuis moet deze voorsprong verdedigd cq. uitgebouwd worden.
Op sportpark Heksenwiel (Boeimeer) wordt de wedstrijd dinsdag 7 juni om 20:00 gespeeld. Alle support is welkom, dus allemaal naar de Haagse Beemden aanstaande dinsdag om de A1 naar promotie te schreeuwen. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats, NAC

 

43 Reacties op "Eén ding is zeker..!"

 • maikel
  5 juni, 2016 - 11:43

  Super blij mee!! Gefeliciteerd!
  Hou van NAC BREDA

  0

  0
 • ome cor
  5 juni, 2016 - 11:53

  Gelijk overhevelen naar de A-selectie. ;-)

  0

  0
 • La Pelota
  5 juni, 2016 - 12:10

  Die Ole heeft blijkbaar talent om met jonge gastjes om te gaan!!! Niet laten gaan dus en behouden als connectie tussen jeugd en eerste elftal. Maak hem anders tevens assistent van Dijkhuizen. Dit soort gasten samen met Tim Gilissen gaan ons de komende jaren verder helpen.

  0

  0
 • scheppioni
  5 juni, 2016 - 13:13

  Het zit h’m toch bij vele van ons NAC voort ingeslepen, tis bijna gewoon standaard voort ook bij de vele supporters, maar ons NAC is bij alles geen club om ‘een voorsprong te gaan verdedigen’, ook bij de jeugd tis gewoon tegendraads aan NAC, dus vol erop en altijd voor de volle winst gaan !
  Succes mannen NAC A jeugd, Wie de jeugd heeft ……….. !!!

  0

  0
 • scheppioni
  5 juni, 2016 - 13:15

  Shit vergeet ik nog het belangrijkste natuurlijk, Gefeliciteerd met het bekersucces, laat dat het nodige vertrouwen geven normaal gesproken ! HUP NAC

  0

  0
 • scheppioni
  5 juni, 2016 - 13:16

  Sorry BreDaN, had te snel gelezen en ‘cq uitbouwen’ over het hoofd gezien !
  Verder weer een prima stukske tekst !

  0

  0
 • Balletje
  5 juni, 2016 - 14:15

  Mochten ze dinsdag in tegenstelling tot de normale NAC gedachte, wel knallend gaan spelen, dan denk ik dat Smulders daar gaat shoppen.Goedkoper en voor al met het NACvirus besmet.

  0

  0
 • Knol
  5 juni, 2016 - 14:56

  Jongens niet overdrijven. We hebben beker gespeeld tegen alleen amateurs, niet eens de beste want die deden mee aan de landelijke beker, en is beker winst van de regio, niet landelijk. We spelen nu met onze A1 op het 3e niveau van Nederland met slechts een enkele bvo en vooral amateurs. We spelen een divisie lager dan bijvoorbeeld AFC, Zeeburgia en Alexandria. Belangrijk is dat we promoveren naar de 1e divisie anders is de stap van jeugd naar 1e bijna onmogelijk. Als dat dinsdag lukt is het zaak voor Tobiassen, Hellemons, Gilissen en andere jeugdtrainers om dan nog meer stappen te maken zodat we echt talenten kunnen laten doorstromen. Er is nog een hoop te doen maar we zijn op de goede weg.

  0

  0
 • Nicky
  5 juni, 2016 - 15:35

  Gudelj had ook de beker gewonnen….

  0

  0
 • Waarom ook niet!?
  5 juni, 2016 - 17:06

  Even iets anders de fside en vak410 gaan samen op 1 vak.
  Is dat misschien ook niet iets voor ons! B-Side en VakG op 1 vak! de lange zijden

  en dan de ene kant de B-Side en de anderen kant VakG.
  Alleen dan is het overal waar we komen niet meer leuk. maar dat is het enige dan die is sowieso niet meer zo meer zoals hij vroeger was.
  Dus gewoon B-Side en VakG op 1 vak doen!
  Dan komt iedereen met knikkende knieen naar Breda en dan staan we zeker stijfbovenaan!

  0

  0
 • Waddinxveen
  5 juni, 2016 - 17:15

  @ Waarom ook niet?

  Eerlijk gezegd interesseert ajax me helemaal niks en wat hun supporters doen nog minder. Wij zijn NAC en we doen het op onze eigen manier. Wisselwerking tussen vak G en B-side prikkelt juist. Bovendien hebben beide vakken hun eigen karakter. Ik kan me voorstellen dat het in Amsterdam meer eenheidsworst is, dus misschien was het daar hard nodig ;-)

  0

  0
 • B-Side op de lange zijden
  5 juni, 2016 - 17:30

  Dan heb ik 1 voorstel
  Zet de B-Side op de lange zijden net zoals in de Beatrixstraat!

  0

  0
 • B-Side op de lange zijden
  5 juni, 2016 - 17:33

  Waarom? daar horen ze thuis!
  Sinds dat we naar het nieuwe stadion zijn gegaan is de B-Side niet meer zoals hij aan de Beatrixstraat was.

  0

  0
 • B-Side op de lange zijden
  5 juni, 2016 - 17:56

  En maak als de B-Side hoort waar die horen moet maar een soort hekwerkje voor Siep want vandaag of morgen donderd hij nog eens van het dak….. en dat moeten we natuurlijk niet hebben!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  5 juni, 2016 - 18:29

  Nou ja t zal wel een prestatie zijn. Maar tegen die dorpsclub de districtsbeker halen vind ik geen prestatie. Nog minder dan 3 weken en dan is de eerste training. Alle clubs zijn zich aan het versterken, hier gaan ze alleen weg. Nee ik heb er geen vertrouwen in.

  0

  0
 • ome cor
  5 juni, 2016 - 18:45

  Een Siep-rollator ;-)

  In de Beatrixstraat hadden we qua bouw en vorm natuurlijk een flutstadionnetje.
  Een betonnen trap achter beide doelen en tegenover de hoofdtribune een overdekte tribune met louter staanplaatsen die middels hekken was onderverdeeld in de vakken A, B, C en D.
  Vak B, de B-zijde ofwel de B-side was daar ter hoogte van de middellijn, sfeer bepalend aanwezig.

  Dankzij het vocale geweld uit dat vak werd community singing geintroduceerd en m’n beste “Waarom ook niet!? ” geloof mij, toen werd overal waar we komen ook al gezongen en toen was het origineler en beter dan nu. Maar nu is de kinderhand gewoon wat sneller gevuld en is men al blij dat een ander vak terug zingt.

  In de Beatrixstraat werden alle andere tribunes uitgedaagd mee te zingen en boven verwachting gebeurde dat ook. Overal waar we komen vragen de mensen wie wij zijn en als ze het niet verstaan dan zingen we ietsje harder, gevolgd door hetzelfde riedeltje, maar ook inderdaad ietsje harder.
  En na drie keer werd “en als ze het niet verstaan” duidelijk en vol Bredase eerlijkheid beantwoord met “dan zijn ze goed doof.

  Overigens hadden we ook het programma vakantieman op tv in die tijd. Dat had niks met voetbal te maken, maar de kreet in dat programma was “Vakantieman, gezellig hè ?” Nogmaals, het sloeg als een tang op een varken, maar als Siep “vakantieman” riep en de rest van het stadion antwoordde met “gezellig hè” dan was dat ’s avonds bij Studio Sport terug te zien en te horen en TOEN had de NACaanhang de naam van sfeermakers die ze zich nu nog steeds denken te moeten toebedelen. Alleen ziet de rest van Nederland dat niet meer terug met alleen dat slappe aftreksel van Overal waar we komen.

  De B-Side terug op de lange zijde (F4/F5/F6) is leuk als we daar een vak B zouden hebben. Anders is het net zo stom als een B-side op vak E (EE) te hebben. Tenzij je denkt dat de B van B-side staat voor Beatrix.

  0

  0
 • NFE
  5 juni, 2016 - 18:47

  Stelletje bejaarden wat heeft dit alles met de bekerwinst van de A1 te maken?

  0

  0
 • zevenleur
  5 juni, 2016 - 18:57

  Ben erbij dinsdag!! Bartje, hou het dicht achterin!

  0

  0
 • NFE
  5 juni, 2016 - 19:09

  Zeker, zelfs Grad mag nog meedoen :-)
  Moaad El Bahraoui, Bodi Brusselers en Richelor Sprangers!

  0

  0
 • zevenleur
  5 juni, 2016 - 20:26

  Hoezo duimpje naar beneden? Wat is ER verkeerd aan dat ik zeg dat Bartje het dicht Moet houden?

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  5 juni, 2016 - 22:13

  Gefeliciteerd maar kom op zeg ik zal we een zeikerd zijn maar de jeugd van NAC is zwaar afgezakt voor degene die niet kan lezen NAC speelde alleen tegen geen bvo clubs. Er zijn amateur verenigingen die het veel beter doen. Dus de komende jaren hoeven we niets van te verwachten. Heb de b1 laatste tegen Willem 2 gezien wat een verschil nee dit gaat hem de komende jaren niet worden

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  5 juni, 2016 - 22:17

  A1: veel succes!!!
  NAC móet flink investeren in de jeugd, dat is van belang voor de komende jaren. “Bredanaars” opstomen voor het het eerste!!! Dat draagt sterk bij aan het clubgevoel voor supporters en sponsors

  0

  0
 • F4
  6 juni, 2016 - 11:16

  @Ad

  Ik ben het daar uiteraard mee eens. Ware het niet dat jongens uit de stad(Seuntjens, Stam) hier door de opportunistische achterban als eerste de vegen uit de pan krijgen. Deze mannen kregen afgelopen seizoen constant de strontkar over zich heen. Waar een passant als Lazic, Naah of Brands met matig spel luidkeels toegezongen werd. We hebben een fantastisch publiek, een schitterende twaalfde man, maar jongens van de stad moeten we nog leren waarderen.

  0

  0
 • Mafkees
  6 juni, 2016 - 11:27

  Hoi Sjef, volgens mij spelen ze om promotie naar de eerste divisie, als ik de tekst goed begrijp. Dus dan zijn we op de weg terug. Dat is alleen maar gunstig.

  0

  0
 • Nep Han
  6 juni, 2016 - 11:50

  Morgen met zn alle richting boeimeer! Hup NAC

  0

  0
 • scheppioni
  6 juni, 2016 - 12:47

  @ zevenleur
  Maak je niet druk om die duimpkes, zullen wel pubertilbootjes zijn, ieder voetbaldenkende NAC supporter weet dat het positief is wat je aanhaalt ! Die duimpkes vind ik hier op de site geen toegevoegde waarde, maar dat is mijn mening !
  @ Mafkees
  Promotie is natuurlijk altij prima, maar kan ergens de argwaan van Sjef wel voorstellen, ons NAC zit in alles nou niet in een juiste flow helaas !
  Maarrrrrrr HUP NAC, W.G.N.O. !

  0

  0
 • scheppioni
  6 juni, 2016 - 12:54

  Sorry niet helemaal waar wat ik aanhaal, want we zitten al een tijd in categorie 2 natuurlijk, dat weer wel !
  Goed werk van Justin en co !

  0

  0
 • Breda
  6 juni, 2016 - 13:05

  Eerste speler word in de loop van de week gepresenteerd.

  0

  0
 • Ad Lips
  6 juni, 2016 - 13:18

  Allemaal leuk en aardig dat ze de beker winnen. Alle tegenstanders zij amateurclubs en in de competitie speelt de A1 op het derde niveau. Ter vergelijking de A2 van Ajax en Feyenoord spelen zelfs hoger!!!

  Het is toch te schandalig voor woorden dat de jeugdelftallen niet eens op het hoogste niveau spelen. er loopt genoeg talent rond in de regio, maar bij NAC is er sprake van wanbeleid in alle geledingen van de club!

  0

  0
 • Baske
  6 juni, 2016 - 14:17

  @ome cor

  Is het “overal waar we komen” niet voorafgegaan door “Ronald Spelbos Yellow Armeeee”? Ben de ontstaansgeschiedenis even kwijt :P

  0

  0
 • Ouwe spionkop
  6 juni, 2016 - 14:20

  Nog 2 weken en een paar dagen voor de eerste training . Ik verwacht alleen Dijkhuizen en Penders op het veld. Kunnen ze een partijtje tegen elkaar doen hahaha. Wat een soap.

  0

  0
 • Jamie
  6 juni, 2016 - 14:25

  We weten allemaal allang dat de jeugdopleiding de laatste jaren zwaar verwaarloosd is en dat het niveau hier dramatisch was. Natuurlijk moet onze A1 op het hoogste niveau spelen! Maar de mensen die er nú zitten en nú moeten presteren doen dat redelijk naar behoren blijkbaar; dat verdient een compliment richting degenen die nu bij dit elftal betrokken zijn ipv een sneer naar degenen die er een potje van maakten in het verleden! Die jongens willen zelf ook liever naar Ajax of Feyenoord toe dan naar Bennekom hoor!

  0

  0
 • NACBredaHB
  6 juni, 2016 - 15:57

  @Ouwe spionkop
  Het is wel slim om alle contracten goed voor elkaar te hebben voordat er volgend jaar weer lijken uit de kast komen… En NAC moet nog steeds afwachten wat sommige spelers gaan doen die een optie hebben om weg te gaan. Voor mij duurt het helaas ook veel te lang.

  0

  0
 • Ruudje
  6 juni, 2016 - 16:04

  180 klachten over ‘extreme geluidsoverlast’ Intents Festival Oisterwijk: dreun in Tilburg voelbaar

  Opmerkelijk is dat de klachten vooral uit Tilburg komen. “Een stampende dreun die je binnen met de ramen dicht en oordoppen in nog goed hoorde.”

  Haha Stilburg

  0

  0
 • Nac
  6 juni, 2016 - 16:09

  Breda

  Wie is de nieuwe aanwinst?

  0

  0
 • EPDC
  6 juni, 2016 - 16:18

  @NAC
  Anouar Diba

  0

  0
 • Cor Taxi.
  6 juni, 2016 - 16:25

  Tegen wie???.Man man man

  0

  0
 • Mike
  6 juni, 2016 - 16:29

  Ik heb zo’n grote teringhekel aan stillem 2, maar las net op voetbalprimeur.nl wie er allemaal transfervrij is daarom. Zo’n terrel ondaan of acenteh zijn toch geen verkeerde aanwinsten lijkt me zo. Ik zou eens informeren als ik NAC was.

  0

  0
 • Breda
  6 juni, 2016 - 16:42

  Unal gaat miss op huurbasis naar galataseray. Hoop het niet want hij is toch wel beetje publiekslieveling geworden.

  0

  0
 • Nac
  6 juni, 2016 - 16:53

  Hij heeft het niet slecht gedaan maar hij kan niet in een 4-3-3 systeem spelen.

  Hij kan de bal niet bij zig houden. Maar met gezicht naar het doel is Hij top

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  6 juni, 2016 - 17:38

  Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat toen seuntjes kenbaar maakte dat hij weg ging dat hij weg ging massaal het nummer werd mee gezongen door de selectie. Als we gaan dan gaan we met z’n alle!!!!!!!

  0

  0
 • Nac
  6 juni, 2016 - 17:48

  Was het maar zo’n feest waren we van die overbetaalde spelers af

  0

  0
 • ome cor
  6 juni, 2016 - 19:00

  @Baske
  Ronald Spelbos Yellow Armee was natuurlijk uit de 1e periode Spelbos (1993-1995).
  De vakantieman was ook iets uit de jaren 90.
  In mijn beleving kwam “Overal waar we komen” inderdaad daarna pas.

  0

  0