Go to Top

Eerste vier city spelers onderweg UPDATE 3 en 4

Eerste vier city spelers onderweg UPDATE 3 en 4

Op deze site hebben jullie eerder al namen voorbij zien komen over mogelijke spelers van Manchester City die dit seizoen voor NAC uit zullen komen. Inmiddels melden diverse media de namen van de twee die maandag zullen aansluiten op de training 

Eerder melden we de naam van Ashley Smith-Brown al. Hij is een Mancunion, 20 jaar, kan zowel centraal in de verdediging als links achter. Hij debuteerde op zijn 15e al in het -18 elftal van City. Ashley is tweebenig.

Ook Thomas Agyepong vermelden we al in ons vorige bericht. De Ghanees is 21 jaren jong en we kennen hem van afgelopen seizoen. Toen had Man City hem verhuurd aan FC Twente. Agyepong is rechtsbuiten.
Naast deze twee wisten we ook al dat Tosin Adarabioyo op de verlanglijst van Hans Mulders stond. Hij is 19 jaar, centrale verdediger die de hele jeugdacademie van Manchester City doorliep. Debuteerde in het eerste van Manchester in het FA Cup duel tegen Chelsea afgelopen februari en speelde de hele wedstrijd. Hij is sinds december speler van Engeland -19.

Wie we even niet hadden zien aankomen is George Glendon. 21 Jaar, een uitzonderlijk sterke middenvelder met een neusje voor de goal en zoon van voormalig City speler  Kevin Glendon. George debuteerde al in 2014 in het eerste van City in een Champions League wedstrijd tegen Bayern München.

Update: Hans Smulders meldt dat hij vanavond alleen Agyepong en Smith-Brown in Breda verwacht

Update 2 Ook Glendon heeft zich vanavond in Breda gemeld

Update 3 Er is ook een vierde speler gearriveerd, maar dat is niet Tosin Adarabioyo, maar zijn broer Fisayo Adarabioyo. Dat is een centrumspits die bij Macclesfield speelde, nu bij Padova iets zou doen en na weg gegaan te zijn bij Man City nog even bij Crystal Palace zijn opwachting maken. Nogal vage moves voor een speler van 21 jaar.

Update 4 We zijn weer terug bij update 1. Agyepong en Smith-Brown zijn zojuust aan het team van NAC toegevoegd op leenbasis, zo melden NAC en MCFC. Glendon is in Breda voor een uitwisselingsprogramma en traint de komende weken mee. Adarabioyo is hier op proef.

Bron: B-Side Rats, MCFC op de Twitters, @CorneSmit1912, NAC

132 Reacties op "Eerste vier city spelers onderweg UPDATE 3 en 4"

 • maarten
  10 juli, 2016 - 09:31

  Thomas Agyepong heb je dus,helemaal niks aan. Nou dan heedt de samenwerking totaal geen effect.

  0

  0
 • Matanza
  10 juli, 2016 - 09:36

  Welkom allebei!! Veel succes in ons mooie breda

  0

  0
 • Ad Lips
  10 juli, 2016 - 09:36

  Nou geweldig hoor Smulders. Die Aygepong kan er helemaal niks van. Ashley Smith-Brown kan wel een leuk backje worden, maar daar gaan we de oorlog niet mee winnen mannen.

  0

  0
 • Matanza
  10 juli, 2016 - 09:37

  Ad lips hou je negatieve muil nou n keer man irritant ventje

  0

  0
 • Jf
  10 juli, 2016 - 09:38

  Ad Lips en Maarten misschien kunnen jullie dit jaar samen op vakantie. Ergens ver van de bewoonde wereld. Gewoon een enkeltje.

  0

  0
 • F2
  10 juli, 2016 - 09:45

  Wat zitten er een aantal azijnzeikerds hier op de site zeg, niet te geloven. Nee lekker weer ‘grote namen’ halen. Dat ging zo lekker de laatste jaren.

  Ik ben benieuwd!

  0

  0
 • 7Bergen_rules
  10 juli, 2016 - 09:46

  Aygepong had het vorig jaar lastig bij FC Twente maar dat was wel in de eredivisie. Verwacht dat hij dit jaar veel toegevoegde waarde kan hebben voor NAC.

  Smith-Brown is een toppertje in de dop.

  Veel succes boys

  0

  0
 • JK
  10 juli, 2016 - 09:47

  Alleen de namen al klinken goed. Met alle respect maar als je in de City opleiding zit, moet je toch zeker makkelijk mee kunnen in de Nederlandse Jupiler League.

  Heeft NAC eigenlijk nooit een poging gedaan om Tarek Tissoudali binnen te halen? De eredivisieclubs “happen niet” dus is hij maar naar Frankrijk vertrokken. Gemiste kans?

  0

  0
 • Brutes
  10 juli, 2016 - 09:54

  Die Brown schijnt een leuke speler te zijn en zeker een versterking
  Een degelijke rechtsback die graag aanval
  Hij heeft niet voor niets alle 11talle van Engeland doorlopen

  0

  0
 • j.d. BSIDE
  10 juli, 2016 - 09:55

  @ negatievelingen : Pelle scoorde ook niet bij Az….

  0

  0
 • Braze
  10 juli, 2016 - 09:57

  Die city spelers hebben een groot voordeel voor NAC, ze kosten niet veel en bij mislukking kunnen ze retour afzender.
  Die Aygepon kwam wel in een Twente terecht waar toen nog sterspelers zaten.Logisch dat hij het moeilijk had aan te haken.
  NAC mag nu best verliezen, Dessers mag in de eerst pot best een paar kansen missen, Geen paniek, laat Marinus maar werken

  0

  0
 • Talent
  10 juli, 2016 - 09:57

  Meet Ashley Smith-Brown http://youtu.be/poqOtkkRgyA

  @Maarten… Wil je een andere nickname kiezen… Je bent een belediging voor alle echte mannen die dezelfde naam dragen.

  @Ad Lips… Pffff

  0

  0
 • Ki Utsuri
  10 juli, 2016 - 09:59

  Thomas Agyepong is een snelle vleugelspeler. Heeft heeft het lastig gehad bij Twente maar dat was het afgelopen seizoen nu niet bepaald een warm bad om als jonge buitenlandse huurling te excelleren. Ging eerder terug naar Engeland vanwege een schouderblessure.

  Geef die jongen een kans zijn plek te vinden in de club en de selectie in plaats van al af te zeiken voordat hij zich op de eerste training gemeld heeft.

  0

  0
 • Waddinxveen
  10 juli, 2016 - 10:01

  Ad Lips, bij deze heb je ons allen duidelijk gemaakt dat je gewoon maar een beetje uit je nek babbelt om negatieve aandacht te scoren. Weet je wel waar je het over hebt?

  Ashley Smith-Brown, linksback, 20 jr. komt gewoon al jaren uit in alle Engelse nationale jeugdteams, t/m onder 20!

  Hetzelfde geldt voor Tosin Adarabioyo die waarschijnlijk ook deze kant op komt. 1.90 lange centrale verdediger van 18 jaar en tot nu toe telkens in het Engelse nationale jeugdteam van zijn leeftijd gespeeld.

  0

  0
 • Henri
  10 juli, 2016 - 10:02

  Thomas Agyepong is al 21 jaar en ik lees dat einde seizoen zijn contract afloopt. MC heeft dus zijn boek al gesloten. Vorig seizoen bij FC Twente in 7 wedstrijden 1 goal. Dat is dus 5 goals in een seizoen, dus de productie van een Verbeek en Seuntjens op eredivisieniveau. Maar laat hem maar de strijd aan gaan met Korte.
  Ashley Smith-Brown is een tweebenige verdediger. Ik verwacht dat hij normaal gesproken een beoogd vleugelverdediger wordt. Met zijn inmiddels 20 jaar en een seizoen JL voor de boeg gaat hij het waarschijnlijk ook bij MC niet redden maar kan voor NAC wel degelijk een goede aanwinst worden.

  0

  0
 • Walhalla
  10 juli, 2016 - 10:02

  Welkom boys!! 2 goeie spelers erbij op de posities waar we dun zitten. Ik denk ook zeker 2 spelers met toegevoegde waarde.

  @ Ad Lips- Maarten

  Stop nou is met dat negatieve gezeik en ga gewoon is achter je club staan. Jullie geven het huidige Nac nieteens kans om zich te bewijzen. Oordelen op oefenpotjes is toch een beetje kort door de bocht en als je nou echt denk dat er zinvolle praat uit je mond komt spoor je niet.

  0

  0
 • Zagge
  10 juli, 2016 - 10:08

  En weer 2 spelers erbij 👍🏼 welcome and gooooood luck!

  0

  0
 • Henri
  10 juli, 2016 - 10:11

  Negativiteit , maar ook natuurlijk positiviteit groeien door er aandacht aan te schenken. Wordt er op bepaalde berichten niet gereageerd dan heeft de schrijver géén genoegdoening en zal hij er mee stoppen. In het normale leven wordt de negativiteit gevoed door de aandacht van de pers. Hier door de aandacht van de ander forumleden. Conclusie: wil je minder negativiteit op dit forum, reageer dan niet op (niet onderbouwde) negatieve reacties. Je, we hebben het echt zelf in de hand!

  0

  0
 • Rubenac
  10 juli, 2016 - 10:17

  Gaan we ook zelf nog spelers halen?
  Een Back en (top) spits lijken me geen overbodige luxe.

  0

  0
 • ome cor
  10 juli, 2016 - 10:22

  Maarten en Ad Lips zijn een persiflage op wat een NAC supporter is.
  Deze “Ouwe spionkop-wanabees” snappen echt helemaal geen reet van de situatie waarin NAC zit en wellicht ook niet van het hedendaagse voetbal.

  Agyepong paste misschien niet in de groep dit Twente vorig jaar had rondlopen of gewoon een minder seizoen, maar dat zegt niks over zijn kwaliteiten. Tenzij de heren Maarten en Ad Lips het allemaal veel beter zien dan die pummeltjes die zich scout van dat simpele clubje Manchester City mogen noemen, of niet heren ?

  Daarbij, Adje, heb jij de Jomanda-gave om nu al te zien dat Ashley Smith-Brown geen speler is waar we de oorlog mee gaan winnen. Knap zeg. Jij zult vast ook zijn allereerste wedstrijd gaan turven hoeveel dingen er niet goed zijn en die hier breed uit meten.
  Leeghoofdig figuur dat je bent heb je natuurlijk geen haalbare alternatieven die dan wel hadden moeten komen.

  Maar gelukkig heeft de meerderheid van de aanhang WEL vertrouwen in Smulders en begint de zondagochtend niet met dom geklets als de eerder genoemde heren der negativiteit.

  En ja Maarten en Ad Lips, we zullen echt wel wedstrijden gaan verliezen, er zullen echt wel wedstrijden zijn dat er spelers zijn die tegenvallen of dan hun niveau niet halen.
  Net zo als dat er wedstrijden zijn waarin de hier schamper uitgelachen spelers een topdag zullen hebben en mensen hier daar aan refereren. Zo gaat het nu eenmaal in het voetbal en dus helemaal bij NAC.

  Straks als de competitie begint sta ik helemaal voor de volle 100% achter NAC.
  En recht tegenover die notoire negatieveling die week in, week uit zoekt naar alles wat afzeikbaar is.
  HUP NAC

  0

  0
 • maarten
  10 juli, 2016 - 10:32

  Voor wat het waard is dat NAC wel meer solide is geworden, maar voetballend en scorend vermogen ern stuk minder is geworden dan vorig seizoen. Dessers voetballend beter dan Ars, maar een goaltjesdief zie ik niet in hem. Ars is koelbloediger en met het huidige middenveld en aanval zijn we qua doelpunten erg verzwakt.

  0

  0
 • F2
  10 juli, 2016 - 10:36

  Minder scorend vermogen op het middenveld dan vorig jaar is echt onmogelijk :-)

  0

  0
 • ome cor
  10 juli, 2016 - 10:38

  @Maarten
  Gewoon het seizoen in gaan en kijken wat er gebeurd. Pas gaan huilen als je geslagen wordt niet een maand van te voren al met tranen komen.
  Op papier is Ars zus en Dessers zo, maar zullen we gewoon de praktijk afwachten en ook even kijken wat er van City nog komt.
  Ars is in elk geval weg, dus niet meer relevant in het verhaal over seizoen 2016/17

  0

  0
 • Mul
  10 juli, 2016 - 10:42

  Hup NAC!

  0

  0
 • JohnFe
  10 juli, 2016 - 10:50

  Welcome, make us sing, shout of joy boys!

  Kan er voor de rest niet over oordelen, niet negatief bedoeld, maar voordeel van de twijfel.

  0

  0
 • buurman
  10 juli, 2016 - 10:53

  Als ik eerlijk mag zijn denk ik, dat je als Juup club ,in een dergelijke samenwerking in aanmerking komt, voor de, rot uitgedrukt, derde garnituur spelers van City.
  En zitten er 1 of 2 tussen die voor NAC in de Juup (!) van toegevoegde waarde zijn heb je daar dus best veel aan.
  Gewoon afwachten hoe het uitpakt.

  0

  0
 • Oosterhout3
  10 juli, 2016 - 10:54

  In het laatste stukje heeft maarten WEL een punt…. ars is meer een goaltjesdief… maar ook die heeft veel te veel kansen 1op1 gemist met de keeper

  Oke, mats en brands zijn ook weg….

  Maar wel betere voetballers voor terug, die omschakelen en weten hoe ze moeten aannemen en vooral doorbewegen nadat ze de bal hebben afgespeeld

  0

  0
 • Naccer076
  10 juli, 2016 - 10:59

  Ben erg benieuwd hoe ze het gaan doen bij ons.
  Heb er wel vertrouwen in!

  @ome Cor: sorry voor de duim omlaag, ik klikte met mn dikke vinger de verkeerde aan :(
  Moet natuurlijk duim omhoog zijn, want ben het 120% met je eens!!

  0

  0
 • Hbreda076
  10 juli, 2016 - 11:09

  @Rubenac.

  Eigen spelers halen? NAC heeft 19 eigen spelers…. Misschien niet allemaal van het niveau wat jij verwacht of hoopt te verwachten maar wel voor 75% jong en met een kans om over een jaar of 2 een transferwaarde te hebben ipv spelers die retour carriere zijn.

  0

  0
 • nachoreca
  10 juli, 2016 - 11:13

  Veel slechter dan vorig jaar zal het niet worden…ik geef die gasten albhet vertrouwen….als iedereen dat nu eens doet! Meer als dit kan er nu eenmaal niet gerealiseerd worden….niet promoveren zijn deze consequenties! Blijft mijn mooie kutclub…Come on nac!

  0

  0
 • Actiepak
  10 juli, 2016 - 11:13

  Ben benieuwd. Het is moeilijk inschatten hoe dit team zich gaat manifesteren; we hebben al vaker wonderlijke dingen gezien.
  Ik bespeur wel een bepaalde degelijkheid in dit team die voorigseizoen ontbrak, maar wat scorend vermogen aangaat hebben we ingeboed, zo lijkt het voor mij althans…

  Gewoon bier drinken en afwachten, er zit niet anders op.

  0

  0
 • nachoreca
  10 juli, 2016 - 11:14

  Al het vertrouwen…

  0

  0
 • maarten
  10 juli, 2016 - 11:20

  Asley, Smith Brown is daartegen wel een goede na een beetje pluiswerk. Doorliep alle niveau’s van het nationaal team en op jonge leeftijd toonde het grote Barcalona interesse om bij hun opleidingsschool te voetballen.

  0

  0
 • Brutes
  10 juli, 2016 - 11:29

  Vorig seizoen haalden we een heel leger met bekende namen en zouden we op de sloffen kampioen worden
  Nu halen we met beleid (onbekende) spelers die voor nac willen gaan en waar we later iets op kunnen verdienen
  Met Smulders hebben we eindelijk iemand met visie en langer termijn beleid
  Mensen we moeten eens ophouden met zeuren we hebben geen geld
  Waar we tot vorig seizoen mee te maken hadden is nu gelukkig niet meer aan de orde
  We halen geen spelers die eigenlijk niet betaalbaar zijn niet de laatste centen uitgeven die je niet heb en wurgen contracten
  GELUKKIG
  Bouwen aan een gezond nac dat zie ik liever als dat er weer net niet selectie voorgeschoten word

  0

  0
 • wanny
  10 juli, 2016 - 11:34

  Scorend vermogen zal best in orde komen. Vorig jaar hebben we veel gescoord, maar het laten afweten in de wedstrijden waarin het op kwaliteit en karakter aan kwam.

  Die kleine wedstrijden die we vorig seizoen dik wonnen, winnen we nu misschien minder makkelijk. Omdat we jongens als Ars missen. Dat moet dan gecompenseerd worden door strijd en een echt team in die potjes tegen Emmen, VVV en dergelijke. Kom je aan het eind van de rit wellicht op minder goals maar meer punten

  0

  0
 • Daan
  10 juli, 2016 - 11:37

  Goede reactie Brutes. Laat de mensen gewoon nu eens hun werk doen. Het neerzetten van een goede organisatie structuur is nu een vereiste daarna kan er weer gebouwd worden. ik heb persoonlijk na lange tijd weer vertrouwen in de visie en beleidskeuzes die de club maakt. Succes!

  0

  0
 • De Kroonprins
  10 juli, 2016 - 11:44

  Op basis waarvan concluderen mensen hiet dat Agyepong er niets van zou kunnen? Vorig jaar een ongelukkig seizoen gehad. Kwam binnen met een gebroken voet waardoor hij de eerste twee maanden van het seizoen moest missen en kwam vervolgens als nieuweling in een ploeg die niet draaide en in die periode nagenoeg al haar wedstrijden heeft verloren. Na de winterstop kregen Ede en Cabral de voorkeur op de vleugels en kampte Agyepong met een vervelende schouderblessure.

  Ik denk dat Agyepong mensen nog wel eens kan gaan verrassen komend seizoen. Is ook nog slechts 19 jaar overigens (geen 21 zoals in het bericht vermeld). Zeer snel, explosief, doelgericht en een harde werker. Niet zo lang geleden nog aanvoerder van Ghana u18.

  0

  0
 • Nacdictive
  10 juli, 2016 - 12:05

  Ik ben oprecht blij dat er een nieuw, fris team staat zonder ‘namen’, veel minder als afgelopen seizoen zal het niet zijn!
  Eindelijk weer eens beleid, visie en no-nonsense.. We zien wel wat het komend seizoen wordt maar ik heb er weer veel zin in, kan niet wachten tot de eerste competitie match!

  0

  0
 • N1912
  10 juli, 2016 - 12:06

  Eens met bovenstaande reactie van De Kroonprins. Verder is deze Agyepong net zoals Naah afkomstig van de Ghanese voetbalschool van City. De reden dat hij aan ons wordt verhuurd is niet omdat City hem zogenaamd al afgeschreven zou hebben, maar omdat hij nog niet in aanmerking komt voor een Engelse werkvergunning. Op het eerste oog gewoon een versterking voor NAC, helemaal omdat hij gratis is.

  Ashley Smith-Brown staat er ook gewoon goed op bij City. Heeft zijn contract recentelijk met drie jaar verlengd en komt al jaren uit voor de Engelse jeugdploegen. Tweebenige back die ook op het middenveld uit de voeten kan.

  0

  0
 • Jf
  10 juli, 2016 - 12:11

  Agyepong wordt door Twente supporters helemaal niet als slecht of minder bestempeld. Ze zeggen juist dat als hij binnen de lijnen kwam er altijd gevaar kwam met zijn snelheid.

  Welkom

  0

  0
 • Henkie
  10 juli, 2016 - 12:14

  George Glendon is echt een geweldige speler. Ooit bij toeval zien spelen! Hij is in potentie de beste speler van de Juup

  0

  0
 • Nr. 20
  10 juli, 2016 - 12:15

  @Maarten, Ad Lips, Kees4 etc. Situatie kennende bij NAC op dit moment. Welke FINANCIEEL HAALBARE spelers hadden er in jullie ogen dan aangetrokken moeten worden. Zo makkelijk ergens tegen aan te schoppen maar nu graag jullie “visie”. En niet verleden erbij halen. Dus graag jullie namen.

  0

  0
 • malpolon
  10 juli, 2016 - 12:31

  There’s only two Ashley Smith-Browns…

  0

  0
 • harm
  10 juli, 2016 - 12:31

  Wie is de 4de?

  0

  0
 • Lispel
  10 juli, 2016 - 12:33

  Gister een zware avond gehad maar ik tel er toch 3 ipv 4?

  0

  0
 • maarten
  10 juli, 2016 - 12:34

  @
  Nr 20,
  Volgens mij post ik zat alternatieven. Of het haalbaar is das ten 2e.
  Maar namen, vooruit,
  Ik had o.a
  Ondaan…heeft nu een club
  Jordy de wijs…huur?
  Menno Koch….huur?
  Paulissen van Roda…huur?
  Muhren AZ.
  Steltenpool, Volendam

  0

  0
 • Otjes
  10 juli, 2016 - 12:36

  Ik vind Nac een goede combinatie van spelers worden. Er lijken ook niet teveel leiders bij te zitten. Dit was vorig jaar teveel het geval. Elftal lijkt meer in balans met mennekes die zich willen/ moeten bewijzen (voor Nac, voor City). Dit is mooi.

  Ik krijg er een goed gevoel bij. Wel oppassen voor een Nac/ City splitsing in het elftal. Er moet geen City “ontbijttafel” gevoel gaan ontstaan. Die gasten moeten echt in groep/ team komen anders voorzie ik gedoe…

  0

  0
 • Baaf0161
  10 juli, 2016 - 12:50

  ik zie 2x dezelfde speler benoemd worden. 3 spelers dus nog maar

  0

  0
 • Dronken
  10 juli, 2016 - 12:53

  Heb ik gisteren zoveel gedronken bij zundert of staat in dit artikel echt twee keer de naam van ashley smith-Brown?

  0

  0
 • HupNAC1996
  10 juli, 2016 - 12:53

  Volgens een reactie van voetbalzone zou de 4e Tosin Adarabioyo zijn: “Agyepong is een bekende natuurlijk. Smith-Brown is een hele energieke vleugelverdediger en heeft ook vaak genoeg op het middenveld gespeeld. Ik hoop dat Nac hem op zijn positie rechtsback zet, dan zullen ze smullen van hem. Daarnaast zal ook Tosin Adarabioyo en George Glendon die kant op komen. Vooral de eerste genoemde is een hele hele goede. Aanvoerder geweest in alle jeugd segmenten en een zeer sterke en snelle verdediger. Glendon is een centrale middenvelder, geen meter-maker als Jack Byrne van Cambuur maar meer een spelverdeler.”

  0

  0
 • karel
  10 juli, 2016 - 13:00

  Ben benieuwd!!!

  0

  0
 • Helter
  10 juli, 2016 - 13:02

  @Maarten
  Je bent wel erg snel met je conclusie mbt Dessers na een oefenpotje en zonder training.
  Ben blij dat je geen scout bent.

  0

  0
 • IZHNW
  10 juli, 2016 - 13:03

  George glendon is echt heel goed….super blij mee..daar gaan we veel plezier aan beleven..verdedigende middenvelder die ook kan scoren maar vooral een geweldig spelinzicht….

  0

  0
 • maarten
  10 juli, 2016 - 13:03

  Ik ben juist benieuwd naar Glendon. Deze speler is abnormaal goed zegt men. Nou we shall see.

  0

  0
 • Peer11
  10 juli, 2016 - 13:04

  Welkom!

  Dit nieuwe jonge elftal verdient onze onvoorwaardelijke steun, ook als er af en toe wat fout gaat. Bovendien heeft niemand deze gasten nog zien spelen in het vernieuwde frisse NAC, dus nu roepen dat ze er niks van kunnen slaat nergens op.

  0

  0
 • Aspo
  10 juli, 2016 - 13:09

  @ maarten

  Van de namen die je net noemt zou alleen Menno Koch een versterking zijn. En laat die nou net niet in de JL willen spelen…

  En dat haalbaarheid een 2e is slaat helemaal nergens op. Dan kan ik ook wel namen gaan noemen zoals Iliass Bel Hassani, Michael de Leeuw en Jeff Stans…

  0

  0
 • Henri
  10 juli, 2016 - 13:12

  George Glendon, ook al 21 jaar en met een aflopend contract. Kan het boek MC waarschijnlijk volgend jaar ook wel dichtslaan. Wat ik op internet van hem zie is het in ieder geval een middenvelder met een heerlijke steekpass en scorend vermogen. Ben wel benieuwd hoe het middenveld er straks uit gaat zien, want deze jongen zal ook niet voor de bank bij JL club NAC zijn komen.Welke keuzes gaat de TS maken, of wordt bijvoorbeeld Luc Nijholt een aanvallende linker verdediger die zoals nu zo vaak voorkomt hoog gaat spelen. Ik hoop zelf nog op een goede centrale verdediger met lengte en een goede aanvaller, zeker als Verbeek weggaat. Zou het verder op prijs stellen dat een Sprangers bij de selectie blijft. Een echt talent van 19 jaar moet regelmatig in een eerste team mee kunnen draaien/invallen om ervaring op te doen. Al met al best positieve ontwikkelingen, want noem mij één middenveld in de JL dat sterker is dan dat van NAC.

  0

  0
 • Leur Noord
  10 juli, 2016 - 13:26

  Mooi man! Heb er best vertrouwen in, mijn enige verwachting is dat iedereen elke wedstrijd 100 % noad toont. En dan zien waar dat ons brengt. Ik heb veel vertrouwen in smulders , ben zeer benieuwd!

  0

  0
 • Strijder
  10 juli, 2016 - 13:30

  Niemand kan er nog echt wat van zeggen..
  Maar juist dat maakt het spannen en daardoor hebben nu veel NACCERs weer zin in het nieuwe seizoen!!

  En achja..tot nu toe meer goals weg dan dat er bij zijn gekomen..

  Maar als je alles met 1-0 wint ben je ook kampioen

  0

  0
 • NACcer71
  10 juli, 2016 - 13:53

  Wat een hoop zeikers hier,
  Ga achter je club staan.
  We gaan er een super seizoen van maken!!
  Hup NAC ⚽️

  0

  0
 • Nr. 20
  10 juli, 2016 - 13:55

  @maarten je noemt in ieder geval namen waarbij ik ook graag Koch wil zien. Rest niet haalbaar en daar moeten we in onze situatie ook rekening mee houden. Dus hopelijk nog Koch en dan samen achter deze gasten gaan staan al beschouw ik dit echt als opbouw jaar

  Nou adje Lips, Kareltje, kees4zonderseizoenskaart wat zijn jullie realistische namen? Zie graag eens jullie visie dan dat lekker makkelijk reageren. We wachten hier in spanning op jullie ‘visie’

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  10 juli, 2016 - 14:14

  Ik hoopte eigenlijk dat er een goede spits bij zou komen. Want let op mijn woorden, het scoren gaat dit jaar een groot probleem worden. Buiten Dessers hebben we geen doelpuntenmakers. Maar ook Dessers is bepaald geen doelpuntenmachine. Faalde gister al hopeloos diverse keren alleen voor de keeper.
  Je zag de wanhoop al in het gezicht van Dijkhuizen over het vertoonde spel. Dit gaat een zwaar seizoen worden.
  Voorspelling tussen 10e en 14e plaats.

  0

  0
 • Pieterpost
  10 juli, 2016 - 14:18

  @Ome Cor, @positivo’s en @negativo’s:
  Zie ook onze reacties over en weer in het vorige artikel over Ünal.
  Waar het mij om gaat is dat we inderdaad met zijn allen achter de club moeten (blijven) staan, maar soms krijg ik het idee dat Smulders nu al ‘heilig’ is verklaard. ’t Gaat mij erom dat ook Smulders aan kapitaalvernietiging doet door 3 jeugdspelers met een totale opleidingswaarde van zo’n € 200.000,– zomaar te laten gaan, ondanks positief advies van al zijn ‘onderdanen’. En dat in een tijd dat de financiële situatie moeilijk is en wetende dat één van die drie ook nog in het Nederlands Elftal < 15 jaar heeft gespeeld.

  Verder hoop ik in het vervolg wel dat iedereen elkaar in zijn of haar waarde laat. De negativo's (bv. Ad Lips of Maarten) kijken nou eenmaal anders dan de positivo's. Is toch niets mis mee?
  Waren het 1,5 maand geleden ook niet veel huidige positivo's die hier alles zaten af te zeiken toen Nac Breda niet promoveerde? Beetje respect over en weer mag wel!

  0

  0
 • Sjef de gevuldekoek@ ouwe spionkop
  10 juli, 2016 - 14:19

  Gelukkig nemen we jouw niet serieus en heb je echt geen reet verstand van voetbal en NAC waardeloze reactie weer met alleen maar onzin

  0

  0
 • Lejad
  10 juli, 2016 - 14:20

  Ouwe spionkop:

  Uw euthanasie doe-het-zelf kit is binnen en klaar voor gebruik

  0

  0
 • Bredafun
  10 juli, 2016 - 14:25

  Zeeland, zon, 28 gr, flinke pint, cheers!
  Hup nac!!

  0

  0
 • Peer11
  10 juli, 2016 - 14:26

  @pieterpost

  Denk je nou echt dat Smulders eigen jeugd wegstuurt als ze goed genoeg zouden zijn voor het eerste? Niet goed genoeg is gewoon wegwezen en plaats maken voor een ander met meer talent. Slechts een enkeling zal de top halen, dat is bij iedere club zo.

  0

  0
 • am
  10 juli, 2016 - 14:26

  Blij dat deze gasten komen! Die gaan zeker iets toevoegen dit jaar.

  0

  0
 • Pieterpost
  10 juli, 2016 - 14:41

  @Peer11
  Inderdaad ja. Want zowel Hellemons, Gillissen als Tobiasen hadden positief geadviseerd….

  0

  0
 • Jf
  10 juli, 2016 - 14:43

  Ja pieterpost jij bent namelijk ook de rechterhand van deze mannen met al je wijsheid. Pfff

  0

  0
 • Vaque Geej
  10 juli, 2016 - 14:44

  De vierde is Fisayo Adarabioyo.

  0

  0
 • buurman
  10 juli, 2016 - 14:48

  Die G.G. is voor “NAC in de Juup” een dikke topper. Hmmmmmmmm………… begin er langzaam in te geloven, zin in nieuwe seizoen had ik al.

  0

  0
 • Mul
  10 juli, 2016 - 14:53

  Hup NAC! Hup NAC!

  0

  0
 • Pieterpost
  10 juli, 2016 - 15:09

  @Jf
  ‘k Ben niet de rechterhand van deze mannen en heb zeker niet de wijsheid in pacht. Ik geef alleen 2 dingen aan:

  1. Smulders ziet spelers een paar keer en velt z’n oordeel, terwijl de trainers elke dag met die jongens op het veld staan. Dit bedoel ik in een eerdere reactie met ‘de heiligverklaring’ van Smullie. Wil overigens niet zeggen dat ik geen vertrouwen in hem heb!
  Toen Feyenoord geen geld had, moesten ze de jeugd ook een kans geven en zie hoe positief dat is uitgepakt. Niet alleen voetbaltechnisch, maar zeker ook financieel o.b.v. de gemaakte transfers.

  2. Beetje respect voor elkaar.

  TIP: zie meerdere video’s van NAC A1 van ‘De Videospecialist’ en verslagen van jong NAC van afgelopen seizoen. Mogelijk dat je dan ook met wat meer wijsheid kijkt en praat i.p.v. je bovenstaande reactie.

  0

  0
 • Semsi
  10 juli, 2016 - 15:10

  @ Vaque Geej

  Het is Tosin Adarabioyo, en niet Fisayo Adarabioyo die naar NAC komt.
  Fisayo Adarabioyo speelt bij Crystal Palace en is volgens mij de oudere broer van Tosin.
  Tosin is een CV en Fisayo is een aanvaller.

  0

  0
 • RV
  10 juli, 2016 - 15:38

  Ouwe spionkop heeft wel een punt mbt het maken van goals. Dat kan weleens een probleem gaan worden maar waarom zou Dessers er geen twintig kunnen maken? Het team zal als team moeten spelen en dan gaan vanzelf anderen ook scoren. We hebben nu een middenveld met tenminste drie scorende middenvelders terwijl Matic, Stam en Naah bijvoorbeeld zelden scoorden.

  Ik denk niet dat Dessers direct een echte topper is maar zijn spel beviel me wel. Dynamische speler maar wel een spits die ook vaker in de bal komt, dat moet ook ruimte geven voor de buitenspelers.

  Wat dat betreft hoop ik dan ook dat Verbeek blijft, hij een goed gevoel heeft bij dit team en er gewoon voor gaat. Ik denk dat we hem net als Dingsdag broodnodig hebben want ik vrees dat Smulders geen beter alternatief gaat vinden.

  Zeiken dat Dessers gisteren meer had moeten scoren slaat natuurlijk als een slappe lul op een drumstel, hij speelde heel behoorlijk.

  0

  0
 • scheppioni
  10 juli, 2016 - 16:03

  Wel grappig sommige NAC supporters hier, allemaal maar afgeven op de namen die wel dan niet bruikbaar zijn voor ons NAC, maar een beetje voetbalminded iemand weet dat die mannen allemaal kunnen ballen maar of dat daar ook voor ons NAC een team gemaakt van kan worden en dan met het echte overwinnigsgevoel met een flink portie spelvreugde, begin oktober zullen we het weten !
  HUP NAC, ik help het hopen met deze leidende man voor de groep !

  0

  0
 • Maarten Lips
  10 juli, 2016 - 16:14

  Nac wordt kampioen! 😊

  0

  0
 • Balletje
  10 juli, 2016 - 16:24

  Ik blijf zin hebben in het seizoen, gewoon omdat het NAC is.
  Ik denk wel dat een nieuw team gedragen gaat worden door de sfeer in Breda. Je zal maar 20 of 21 zijn en dan die euforie? Ik denk dat het allemaal wel goed komt, met vallen en opstaan.

  0

  0
 • ome cor
  10 juli, 2016 - 16:36

  @Pieterpost
  Nogmaals, we kunnen nu eenmaal niet alle jeugdspelers door laten stromen omdat dan de selectie in totaal te onervaren is.
  Dan moet je keuzes maken en in het belang van NAC EN van de spelers zelf soms afscheid nemen van jongens die er dicht tegen aan zitten maar misschien toch een fractie missen.

  De heren die jij noemt staan overigens ook niet bekend als kampioenenmakers in de JL, dus met alle respect…..alle credits gaan voorlopig nog naar Smulders en wie weet voor welke prijs huidige spelers nog verkocht gaan worden tzt.

  0

  0
 • TheBeek
  10 juli, 2016 - 16:54

  Ik moet het allemaal nog zien met die city spelers.

  Naah was gewoon een drama en dit zijn ook weer van die afro jongens (op glendon na).

  City heeft gewoon half afrika opgekocht in de hoop dat er een x een nieuwe drogba of toure tussen zit.

  Is toch belachelijk dat zo’n naah bij zo’n club zit. Die kon er echt helemaal niks van.

  Dus houd je niet te veel vast aan de gedachte dat omdat het city spelers zijn dat ze ook geweldig goed zijn ;)

  Het is leuk en nac kan zo wat besparen op de begroting en daarvoor andere spelers halen maar ik heb geen super grote verwachtingen van deze jongens.

  Ik word warmer van namen als nijholt, stans en haemhouts ;)

  0

  0
 • Ray
  10 juli, 2016 - 17:05

  @TheBeek wat is dat voor een rare opmerking? “Het zijn allemaal van die afro jongens”. Wat wil je daarmee zeggen? Vanavond wordt of Portugal of Frankrijk Europees kampioen, beide hebben een hoop afro jongens lopen die ‘redelijk’ kunnen voetballen. Mischien zit er tussen die afro jongens die naar NAC komen wel een nieuwe Pogba, Matuidi, Umtiti, Renato Sanches, William of Pepe. Hoe trots zijn we dan straks niet als we kunnen zeggen dat zo’n jongen voor NAC heeft gespeeld en mee heeft geholpen ons weer naar de eredivisie te schoppen.

  0

  0
 • Jf
  10 juli, 2016 - 17:10

  @Pieterpost
  Ik word een beetje moe van al die supporters die dingen roepen om interessant te doen. Nu weet ik niet of jij ook zo’n type bent maar ik weet wel dat heel veel jeugdspelers de stap gewoonweg niet aan kunnen. Vorig jaar werd er ook vaak geroepen om Kazanci en Robinson enz. Deze jongens spelen misschien leuk op jeugd niveau maar bij het eerste miste ze handelingssnelheid en inzicht.
  Ze hebben er volgens mij meerdere laten meespelen nu en de anderen zijn kennelijk niet goed genoeg.
  Dit hoeft niets af te doen aan hun techniek maar misschien wel aan hun persoonlijkheid.
  Dat is iets wat ik namelijk zie aan Smulders, hij kijkt niet alleen naar techniek maar ook naar persoonlijkheid en dat vind ik eerlijk gezegd wel verfrissend.

  Ik ben het met je eens dat we de vlag nog niet buiten moeten hangen mbt Smulders omdat dit te vroeg is maar wat hij mij tot nu toe laat zien vind ik hoopgevend.

  en volgens mij gebruik ik geen grove taal jegens jou maar een beetje sarcasme en dus vind ik het respect stukje een beetje overdreven.

  0

  0
 • Nr. 20
  10 juli, 2016 - 17:15

  @pieterpost iedereen mag mening hebben maar de adjes Lips, de kareltjes en , toontjes en lat but not least keesje4zonderseizoenskaart zitten alleen maar te zeiken op alles. Komen nooit zelf met oplossing in deze situatie en alshet slecht gaat meteen gelijk halen. Zo makkelijk, losers! Ik begin echt te geloven dat dit WII supporters zijn die op deze site lopen te zieken!
  Wat betreft jeugdspelers ms heb je wel punt maar je breekt niet zomaar door. Sprangers zou ik dit seizoen wel mee laten trainen

  0

  0
 • De muzikant
  10 juli, 2016 - 17:59

  GG een topper? Ik zie meer heil in TA, TA en ASB……pffffff

  0

  0
 • cataNACcio
  10 juli, 2016 - 18:03

  Nu nog een echt spits. Wat ik graag zou zien is 2 eigen aankopen want anders is de selectie nog te smal EN ik kan me niet voorstellen dat het spelersbudget al op is (MC spelers zijn gratis). Hopelijk spreken onze jongens degelijk engels

  0

  0
 • Pieterpost
  10 juli, 2016 - 18:10

  @Jf
  ‘k Verwijt je geen grove taal richting mij. ’t Gaat mij meer in het algemeen op deze site: elkaar bediscussiëren, maar wel met respect voor elkaar (ook voor de negativo’s).

  Zelf probeer ik alleen mijn mening/visie te geven over wat ik zie of heb zien gebeuren in deze mooie club. Kijk, tuurlijk breekt niet elke jeugdspeler door. Alleen om door te kunnen breken heb je wel een reële kans (en vertrouwen) nodig. En daarom ben ik een groot voorstander van (eigen) jeugdspelers, omdat die ook transferwaarde (gaan) genereren.
  Jongens die – om te beginnen met een amateurcontract – het veld op willen vreten voor NAC en ‘begeleid worden’ door ervaring van Stans, Haemhouts, e.d.

  Neem bijvoorbeeld Gradje. Vorig seizoen 2x gestart in de basis bij NAC 1 (volgens mij). 1x goede wedstrijd en doelpunt. Volgende wat minder: voorlopig “einde verhaal” los van wat invalbeurtjes. Dit terwijl bijvoorbeeld Donny Gorter bij vlagen bedroevend speelde en steeds de hand boven zijn hoofd kreeg en elke keer terugkeerde in de basis.
  Kijk ook naar wat een Milik presteert met vertrouwen (en straks aan transferwaarde gaat opleveren voor Ajax), terwijl dit zeker geen wereldvoetballer is.

  Ook ik heb de wijsheid niet in pacht, maar zie wel dat vorig seizoen met de zgn. ‘gearriveerde’ spelers ook geen succes is geworden. Hierbij is ook nog eens aan kapitaalvernietiging gedaan.

  0

  0
 • Dromer
  10 juli, 2016 - 18:15

  De afgelopen weken probeer ik weinig tot geen reacties te posten. Enerzijds omdat ik het veel te druk heb op het werk en anderzijds, en dat is de voornaamste reden, ik doodziek wordt van de vele negatieve reacties hier van verschillende mensen. We laten goede spelers gratis de deur uitlopen, waarom zijn we dan niet gepromoveerd, en de nieuwelingen zijn slechter dan slecht. Stop eens met zeiken of richt een eigen site op. Laten we eens kijken wat er dit jaar gaat gebeuren en spelers, staf, td en Ad beoordelen op resultaten. Ben benieuwd hoe het woensdag gaat. Als je alleen komt om daarna lekker te kunnen zeiken blijf dan weg. Vooralsnog steun aan de ploeg en we maken er woensdag alvast een mooi feestje van

  0

  0
 • Ikweethettochbeter
  10 juli, 2016 - 18:27

  Mag ik ff lachen om de idioot die zegt dat we op het middenveld aanvallend achteruit zijn gegaan!? Ik geloof dat jeff stans alleen al meer productief zal zijn dan al die middelmatige jongens die we er vorig jaar hadden rondlopen: naah, suk, matic, dingsdag, stam.

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  10 juli, 2016 - 19:23

  Ik heb nog steeds vertrouwen in Hans & co. Wel heb ik zelf nog steeds het idee dat 1 á 2 extra spelers op leeftijd mét de nodige ervaring én NOAD instelling wel erg welkom zou zijn. Zo 1-2-3 geen idee wie dan, maar op dit moment lijkt er in mijn ogen onvoldoende ervaring binnen het team.

  Hans “Kazan” Smulders… Komtermaarin!

  0

  0
 • Quinn
  10 juli, 2016 - 19:39

  Ssewankambo terug halen, staat leuk samen met Agyepong en Adarabioyo…succes Annie :)

  0

  0
 • svt076
  10 juli, 2016 - 20:53

  Zouden er verder nog versterkingen komen op de boys uit Manchester na?

  0

  0
 • Brutes
  10 juli, 2016 - 21:34

  De 4 zijn in breda foto’s staan op twitter

  0

  0
 • Oldskool
  10 juli, 2016 - 21:45

  Zit dat eenmansdestructiebedrijf hier nou bij? Wie was dat ook alweer?

  0

  0
 • chocolade sjakie
  10 juli, 2016 - 21:50

  Ik als Twente fan kan je zeggen dat die Agyepong een sensatie kan worden, mits wel fit.Heeft een actie in huis en is razendsnel.Jammer genoeg niet veel bij Twente van kunnen genieten vanwege een blessure.Denk dat die vooral een divisie lager nog meer moet kunnen laten zien en kan zeker een verschil maken.Wel belangrijk dat die vaak wordt aangespeeld, want hij is niet bang om fouten te maken en zal na een mislukte actie gewoon weer door gaan.

  0

  0
 • Semsi
  10 juli, 2016 - 21:54

  En niet met 2 maar met 4 man.
  Ik dacht dat er nu 2 zouden komen en de rest pas eind van deze maand / begin augustus?
  Eenmansdestructiebedrijf? Zal dit Tosin zijn? Dat is de 3e van links, de langste van het stel.

  0

  0
 • enkhuizer rat
  10 juli, 2016 - 21:58

  Hebben ze een bietje lengte?

  0

  0
 • Nac!1912
  10 juli, 2016 - 21:59

  Ik denk dat er een hele goede selectie aan komt het enige waar ik nog tegen op zie is om die namen uit te spreken
  hup NAC 🍻

  0

  0
 • Nac
  10 juli, 2016 - 21:59

  Iemand link van de 4 spelers

  0

  0
 • Babosje
  10 juli, 2016 - 22:08

  Nee Nac wordt niet niet zo snel link op NAC spelers. Pedro daarentegen……

  0

  0
 • Semsi
  10 juli, 2016 - 22:09

  Tosin blijkt er niet bij te zijn, het is vermoedelijk zijn broer die ergens in Italië speelt. Dat zijn de geruchten.

  Foto is terug te vinden op de twitter pagina van De Rat

  0

  0
 • jvt
  10 juli, 2016 - 22:09

  Er was best meer geld geweest voor een scorende spits maar ons management en technische staf leverden geen salaris in na hun wanprestatie vorig seizoen en dat is geen clubliefde beste mensen. Zolang het grootste deel van het budget niet op het veld staat maar op de bureaustoel doe je je hard werkende supporters tekort.
  Overigens zitten we in zo’n wurgsituatie door het management dat we meteen 3-jarige contracten afsluiten zodat spelers weliswaar komen, met iets minder salaris genoegen nemen, met extra salaris bij promotie maar dit heeft niets met voetbalvisie maar met budget te maken.

  Want waarom niet zoals bij vele clubs een één of tweejarig contract met eenzijdige optie tot verlengen?
  Nu ontstaat de levensgevaarlijke financiële situatie dat meer dan de helft niet goed genoeg is en je er nog twee jaar aan vast zit. Zeker als je bij promotie meer kwaliteit nodig hebt zit je aan Jupiler niveau spelers vast. Noem dat maar beleid, maar de supportershand is wederom snel gevuld. De technische staf van Nac heeft nog nooit een speler beter gemaakt, ja het zoontje van de trainer. Van deze Dijkhuizen op Utrecht
  niveau hebben we nog niets gezien, ja Ajunioren beter maken. En nu die duimpjes maar omlaag want jullie hebben het sinds vertrek van onze Ernie altijd al beter geweten. Zie waar het toe geleid heeft.

  0

  0
 • svt076
  10 juli, 2016 - 22:16

  @jvt,

  je vergeet alleen dat doordat je spelers langer vastliggen en nog jong zijn, er geld kan worden gemaakt bij een eventuele promotie. En wat kun je met geld? Juist, hetzelfde beleid voeren als nu, alleen dan met een nog hogere kwaliteit spelers.

  0

  0
 • De Kroonprins
  10 juli, 2016 - 22:25

  Die lange op de foto is fisayo adarabioyo als ik het goed heb. In ieder geval niet zijn broer tosin, die gaat eerst nog mee naar china.

  0

  0
 • rudie
  10 juli, 2016 - 22:26

  De broer van Tosin is Fisayo Mubarak Adarabioyo. Dat is waarschijnlijk de vierde man op de foto.

  0

  0
 • Mul
  10 juli, 2016 - 22:29

  Hup NAC!
  X. X
  X

  0

  0
 • harm
  10 juli, 2016 - 22:30

  Klopt is een centrumspits

  0

  0
 • Jf
  10 juli, 2016 - 22:34

  Is inderdaad zijm broer

  0

  0
 • harm
  10 juli, 2016 - 22:41

  Ze broer is op proef

  0

  0
 • Vaque Geej
  10 juli, 2016 - 22:41

  @ Semsi

  Hier is het bewijs. Ik weet wat ik zeg. Geen Tosin dus.

  0

  0
 • harm
  10 juli, 2016 - 22:47

  Wat houd uitwisselingsprogramma in van glendon?

  0

  0
 • Semsi
  10 juli, 2016 - 22:50

  @ Vaque Geej

  Tosin komt wel maar gaat eerst op trainingskamp in China.
  Zijn broer is op proef en die Glendon traint mee? Kijken of hij het niveau iets vindt?

  0

  0
 • BredaB
  10 juli, 2016 - 23:05

  Gokje van mijn kant:

  Uitwisselingsprogramma zal eigenlijk meer een aankomend verhuur zijn, maar glendon zal nog een kleine kans op een plek bij MCFC 1 hebben als een bepaalde transfer niet of wel doorgaat. Zodoende wil guadiola hem nog niet definitief verhuren, maar NAC wil hem al wel mee laten trainen om te bouwen, met het oog op de veel grotere kans dat hij niet in aanmerking komt voor MCFC 1 en dus gewoon bij ons komt spelen.

  0

  0
 • wolfmanjack
  10 juli, 2016 - 23:09

  en wie is dat kleine spitsje met dat NAC shirt

  0

  0
 • Waddinxveen
  10 juli, 2016 - 23:41

  @ jvt

  Wat heeft het huidige management dan fout gedaan? Was het target van Goetzee, Dijkhuizen en Smulders kampioen worden? Promotie? Of het opruimen van de puinhopen van het verleden en bouwen aan een nieuw NAC?

  Vertel er dan a.u.b. ook even eerlijk bij dat het management nu al onder niveau verdient. Zowel vergeleken met andere profclubs als in het bedrijfsleven. Welk doel heb je eigenlijk met je jaloerse stemmingmakerij?

  Je vraagt je af waarom er 3-jarige contracten gesloten zijn i.p.v. 1-jarige. Meen je dit serieus? Wat is dat voor beleid? Welk signaal meen je daarmee af te willen geven aan potentiële nieuwe spelers? Hoe wil je zo ooit transferwaarde opbouwen?

  Ik stel voor dat je de geestverruimende middelen vanaf nu links laat liggen en voortaan alleen nog in nuchtere staat berichten plaatst op dit forum ;-)

  0

  0
 • ad lips
  11 juli, 2016 - 00:30

  Goed nieuws! Zijn stuk voor stuk aanwinsten, koch er nog bij en we kunnen beginnen!

  Heb er vertrouwen in

  0

  0
 • Matanza
  11 juli, 2016 - 07:19

  Ad lips hedde drugs op

  0

  0
 • Oosterhout3
  11 juli, 2016 - 07:58

  Denk dat nu de transferlijst pas echt op gang gaat komen!

  City gaat kroos halen…. maar zijn dan weer afhankelijk van real madrid …. of hun pogba gaan kopen voor ruim 100m

  0

  0
 • willemf5
  11 juli, 2016 - 08:06

  Ik word hier niet blij van. Ben benieuwd of ze überhaupt met jong NAC mee kunnen..

  0

  0
 • mf3
  11 juli, 2016 - 08:56

  Ik word hier wel heel blij van.

  Wat heb ik een zin in het nieuwe seizoen. Hopen op een periodetitel en een steeds beter ingespeeld fris voetballend team wat er in de nacompetitie staat!

  Om te beginnen eerst woensdag een leuk avondje NAC. De eerste test… Gaat druk worden in de voorverkoop zijn er al een flink aantal kaarten verkocht. Woensdag dus allemaal naar Sint Willebrord om ons nieuwe team aan het werk te zien.

  Hup NAC

  0

  0
 • nacman
  11 juli, 2016 - 09:22

  gaat de bsr soms nog een flimke maken over de nieuwe spelers lijkt me wel leuk

  0

  0
 • zwampie
  11 juli, 2016 - 09:23

  ook al zeggen oefenwedstrijden weinig,het is wellicht een kleine tussenstand hoe het elftal nu staat, en waar er evt nog iets extra moet gebeuren of de tactiek op aangepast moet worden.
  Zijn altijd leervoller dan tegen de amateurs,echter heeft eindoven met 2-1 gewonnen van de plaatselijke kv

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  11 juli, 2016 - 10:23

  Die jongen van Twente vorig jaar kan zeker wel wat was lang geblesseerd maar is wel op de brommer ook. Net als korte. Dit betekend eigendelijk diepgang op de flanken ipv altijd tikky terug. Wie had het gister hier over geen scorend vermogen haha kijk even na alle spelers. Dit is nu al 5 keer beter als vorig jaar. Alleen met blessures etc kom je in de problemen. Maar voorin en middenveld wat is nu staat is gewoon meer dan prima en van alles wat. Ik kan niet wachten

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  11 juli, 2016 - 10:23

  Dit zijn niet de spelers waar Smulders en wij op gehoopt hadden. Vooral jammer dat Tosin Adarabioyo (het destructiebedrijf) niet is gestuurd. Hij moet eerst mee naar het trainingskamp in China. Ik vermoed dat hij dus bij het 1e elftal zal blijven. Dat is verdomd jammer. Zn broer is 3 klassen minder helaas.
  Verder is het voorin nog steeds heel mager met alleen Dessers die kan scoren. Dat bleek ook wel in Zundert zaterdag. Achterin missen we een rechtsback. Verder zijn de posities niet dubbel bezet (behalve het middenveld).

  0

  0
 • RP
  11 juli, 2016 - 10:26

  Zou Armenteros niet iets voor ons zijn?

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  11 juli, 2016 - 10:37

  Wel mooi dat als je een positief verhaal post gelijk 2 duimpjes omlaag krijgt. Hebben ze in Tilburg al schoolvakantie ? Ohja ouwe spionkop met je waardeloze voetbalverstand jij drukt ook zeker omlaag. Korte kan ook best een goal maken was namelijk bij Dort goed voor 12 goals volgens mij en een hoop assist. Stans, nijholt heamhouts dus wat lul je toch allemaal weer

  0

  0
 • Tvb
  11 juli, 2016 - 11:11

  Voetbalprimeur:

  NAC Breda test Engelse spits
  NAC Breda heeft vanaf deze week de 21-jarige Fisayo Adarabioyo op proef. De Engelse aanvaller is transfervrij en probeert in Breda een contract af te dwingen. Adarabioyo maakte in het verleden deel uit van de jeugdopleiding van Manchester City, de club waarmee NAC Breda nu een samenwerkingsverband heeft. Sinds zijn vertrek uit Manchester in 2012 heeft Adarabioyo acht (!) verschillende clubs gehad.

  0

  0
 • die ne gast
  11 juli, 2016 - 12:08

  @Ouwe Spionkop
  Misschien dat ze Fisayo Adarabioyo mee laten trainen, zodat broertje Tosin het ook ziet zitten om, na het trainingskamp in China, naar NAC te komen?
  Het is namelijk nog niet gezegd dat Tosin niet komt.

  Verder is het afwachten. Ik volg al die jeugdcompetities niet, dus ik heb geen flauw idee wat deze gasten wel of niet wat kunnen, maar als ik de verhalen mag geloven dan hoop ik dat de theorie van BredaB klopt en Glendon later ook nog gaat aansluiten.

  Wel goed dat er in ieder geval al twee gasten definitief overgekomen zijn. Kunnen we tenminste nog drie weken trainen met 80% van de selectie, zodat er voor de start toch nog enige automatismen ingeslepen kunnen worden, al is het maar enkele corner- en vrije trappen varianten.

  De cirkel om 5 augustus wordt steeds groter: ik ben steeds nieuwsgieriger om te zien hoe deze selectie gaat presteren.

  0

  0
 • Halve liter
  11 juli, 2016 - 12:09

  Michael Dingsdag stopt per direct met voetballen, hij wordt jeugdtrainer van de D1 van NAC

  0

  0
 • Brutes
  11 juli, 2016 - 12:14

  Dingsdag stopt ermee
  Nou blijft verbeek nog over als die ook het water oversteekt zijn wij de gehele selectie kwijt van vorig seizoen

  Ik zeg schoon schip

  0

  0
 • buurman
  11 juli, 2016 - 15:21

  Voor “NAC in de Juup een topper” is m.i. heel wat anders dan een topper. Hopen dat die G.G. alsnog komt.

  Beste Scheppi,
  Gezien hoe Portugal het EK heeft gewonnen? Goed verdedigen is niet verkeerd blijkt.

  0

  0