Go to Top

De eerste versterkingen zijn binnen

De eerste versterkingen zijn binnen

Helaas voor ons zijn dat geen spelers. Het gaat namelijk om onder andere Jetta Bresser, die aan de slag gaat als assistent en performance coach. Bresser komt over van NEC, waar hij dezelfde rol vervulde.

Bresser is een oude bekende van Smulders, de twee kennen elkaar van hun periode bij PSV waar ze allebei jeugdtrainer waren. Ook de tweede versterking is een oude bekende van onze TD. Marion van Vroenhoven gaat aan de slag als secretaresse bij Hans Smulders, een functie die ze ook al in Eindhoven had. FC Eindhoven is echter niet gelukkig met de overstap van van Vroenhoven. Waarom dat is doet BN deStem geen uitspraak over.

Bron: B-Side Rats, BN deStem

 

34 Reacties op "De eerste versterkingen zijn binnen"

 • NACBredaHB
  22 juni, 2016 - 08:57

  Eerste versterking is toch allang Van Diermen?

  “Overigens ontbreekt Van Diermen tijdens de eerste training van NAC aanstaande zondag. De verdediger is herstellende van een achillespeesblessure. De verwachting is dat hij begin juli, in de tweede trainingsweek, bij de groep aansluit.” @ BNDeStem

  0

  0
 • TH
  22 juni, 2016 - 08:58

  Mooi wat extra overhead kosten. 2x circa 75k gezien belastingen, pensioenen, etc.

  0

  0
 • Theo
  22 juni, 2016 - 08:58

  Dit mag wel geld kosten dus?neem aan dat ze niet voor niets komen,zou je niet eerst voor spelers zorgen Smulders voor je al je vriendjes en vriendinnen binnen haalt!!

  0

  0
 • Lamington
  22 juni, 2016 - 09:01

  Dus… de scouts flikkeren we eruit omdat we blind op ManC vertrouwen, NAC moet overal in het budget snijden, NAC gaat komend seizoen stevig verlies draaien, maar deze functies zijn keihard nodig?!

  LEG DAT EENS UIT AUB…

  0

  0
 • Magnesiumslikker
  22 juni, 2016 - 09:02

  Die Marion schijnt ook fantastisch te kunnen keepen. ;-)

  0

  0
 • BredaB
  22 juni, 2016 - 09:06

  ongekend; wat een tenenkrommende onwetendheid in de reacties hier. Al dagen wordt er maar ongenuanceerd gebruld, zonder de details te weten.

  De secretaresse komt ter vervanging van iemand die is vertrokken. Een goede secretaresse is van essentieel belang in een gezond bedrijf. Smulders is vaak op pad om spelers te bekijken of onderhandelingen te voeren. Hij heeft dan geen tijd om zijn correspondentie en agenda bij te houden.

  Daarnaast is er afgesproken meer in te zetten op jonge talenten met transferwaarde in de toekomst. Om deze talenten te ontwikkelen heb je andere soort begeleiding nodig dan bij de ‘gevestigde namen’. Bresser is een man die deze begeleiding kan bieden. Hij is gehaald om het soort spelers dat wij komend seizoen in het geel-zwart zien naar een hoger niveau te brengen, en de geschiedenis laat zien dat hij die uitstekend kan.

  Stop nou a.u.b. eens met de domme gebrul en kap met framen.
  Laat die gasten op kantoor gewoon hun werk doen en dan staat er een goede, jonge selectie aan het begin van het seizoen.

  0

  0
 • Koenie
  22 juni, 2016 - 09:08

  stemmingmakerij dit artikel.

  0

  0
 • Svt076
  22 juni, 2016 - 09:09

  @bredab
  Gelukkig zijn er nog mensen hier die t wél begrijpen

  0

  0
 • B7
  22 juni, 2016 - 09:10

  Secretaresse is inderdaad het eerste waar je aan denkt als versterking! Let op nac heeft pas op 31 augustus selectie compleet en de eerste vier wedstrijden al verloren, dan loop je weer achter de feiten aan!! En begin nu niet dat we niet moeten zeuren, want zo is het gewoon!!

  0

  0
 • Lamington
  22 juni, 2016 - 09:13

  @BredaB

  Mooi uitgelegd hoor. Vertel dan eens.. Is de vertrokken collega haar heil elders gaan zoeken uit eigen beweging of heeft zij NAC moeten verlaten vanwege de broekriem die aangetrokken moet worden? Kan een dergelijek taakniet creatiever ingevuld worden in een bedrijf dat ‘flink’ moet krimpen in plaats van een volledige kostenpost erbij (voor een die vertrokken is)? Heeft goetzee overigens ook een secretasesse?
  En is een COACH niet degene die spelers moet COACHEN? Je hebt de hoofd- en de assistent-coach. Doen zij alleen conditietrainingen voeren en looplijnen uitzetten?

  Ik heb geduld, maar dit raakt zo onderhand op, en dit soort berichten werken zonder een goede uitleg bij in ieder geval mij enigszins averechts (genuanceerd genoeg?).

  0

  0
 • S.HB.NAC
  22 juni, 2016 - 09:20

  Het was al een tijd bekend dat NAC op zoek ging naar een technische extra trainer en een mentaliteitscoach. Van die secretaresse wist ik niks van, maar he eerlijk is eerlijk NAC wil en moet proffesionaliseren dan heb je ook dit soort mensen nodig.

  0

  0
 • BredaB
  22 juni, 2016 - 09:21

  @Lamington;

  Ik heb geen idee of Justin een privé secretaresse heeft. Vraag het hem zou ik zeggen; hij is goed benaderbaar. Het enige dat ik weet is dat deze nieuwe dame ter vervanging komt van een mevrouw die vertrokken is. De afgelopen jaren heeft NAC diep gesneden in eigen vlees, door veel kantoorpersoneel te ontslaan. Ze draaien nu met de minimale bezetting. Minder is gewoon niet verantwoord. Er zijn zelfs vrijwilligers die bijspringen op drukke momenten. Daarbij weten jij en ik niet of de nieuwe secretaresse fulltime komt of hoe hoog haar salaris is.

  Moet NAC nu echt aan zijn supporters uit gaan leggen waarom ze een secretaresse aannemen? Zijn we zo diep gezonken met ze allen? Komt dit alleen omdat we te ongeduldig zijn m.b.t. de selectie dat we dit soort dingen op gaan blazen?

  iets met ‘zoeken’ en ‘spijkers op laag water.’

  0

  0
 • Svt076
  22 juni, 2016 - 09:29

  @b7,
  Zo is het nog helemaal niet! Het is 22 juni, geen eind augustus en nog niet de eerste 4 wedstrijden verloren;)

  0

  0
 • RNL
  22 juni, 2016 - 09:35

  Maak van al die.doelloze berichtjes van Blanco nou niet meteen nieuws svp. Over stemmingmaken gesproken. En alle zielepieten rennen weer naar hun toetsenbord om er iets zinloos van te vinden. Eerst het non-bericht over N’Toko en nu dit. Ben beter gewend van BSR.

  0

  0
 • buurman
  22 juni, 2016 - 09:35

  Te tijd zal het (snel) leren. De eerste vijf wedstrijden maar eens afwachten dan. De discussie gaat namelijk weer dezelfde onaangename kant als in eerdere tijden. Mensen die kritische kanttekeningen plaatsen worden verketterd…………. en verordent maar eens rustig af te wachten. We zijn daarmee wel een subtopper in de juup geworden en niet in de ere.
  Maar ik hoop dat BredaB gelijk heeft.

  0

  0
 • buurman
  22 juni, 2016 - 09:36

  De tijd

  0

  0
 • HenkTank ©
  22 juni, 2016 - 09:37

  Tuurlijk kan je dergelijke aankopen verantwoorden, echter giet je het anders in ’t vat!

  Als je niet berijpt dat je de achterban overstuur maakt als je eerst de hele selectie naar buiten gooit en vervolgens met een coach en een secretaresse aan komt zetten alvorens je ook maar 1 nieuwe speler heb gepresenteerd.. Tja… Sorry hoor! Dat is op zn zachts gezegd niet tactisch!

  Ach ja. Ik voel met net zo een zuurpruim. Zijn mijn zorgen onterecht?

  Ik hoop het.

  0

  0
 • Eddy W
  22 juni, 2016 - 09:40

  @RNL,

  Hoe je het went of keert, het is NAC nieuws en dat brengen wij. De bron staat erbij, dus je mag zelf beslissen of je het betrouwbaar vind.
  Ik ben geen fan van Blanco, het NAC nieuws is sinds van Bergen een stuk achteruit gegaan, maar ook Blanco schrijft wel eens iets wat echt nieuws is.

  0

  0
 • Lamington
  22 juni, 2016 - 09:40

  @BredaB

  Nee, geen spijkers op laag water. We wachten met zijn allen rustig af wat er gepresenteerd gaat worden aan selectiespelers. Er wordt vertrouwen gegeven in degenen die dit moeten regelen. Maar waar na de niet-promotie gelijk het bericht kwam dat er weer gesneden moest gaan worden, het budget omlaag ging, het salaris van spelers naar max €75000,- (als dit waar is) gaat en we komend seizoen door het niet halen van de doelstelling van dit seizoen flink (hoeveel ook niet bekend) verlies gaan draaien, vraag ik me hardop af of een secretaresse en performance coach de juiste investerignen zijn. Zuinig zijn maakt creatief, dat zie ik hier niet terug. en vraag me ook af waarom Dijkhuizen en Penders de jongelingen niet goed genoeg zouden kunnen coachen. en dan hebben we Hellemons nog als back-up.

  Ik hoef ook niet de volledige bedrijfsvoering te weten maar dit is het nieuws dat naar buiten komt. Stemmingmakerij of niet: het is wel zo. Ik ben dan wel benieuwd wat zij precies bijdraagt dat de resultaten van NAC beter gaan worden.

  Ik ben al redelijk wat jaartjes trots NACCER (en dat verandert ook niet) maar dat houdt niet in dat ik bij alles wat NAC doet maar braaf moet zitten knikken en slikken wat me wordt voorgeschoteld.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  22 juni, 2016 - 09:44

  Volgende artikel van Blanco en 1 op 1 overgenomen door BSR

  “NAC gebruikt voortaan Popla in plaats Kleenex”

  en vervolgens kan iedereen hier over elkaar buitelen dat Popla te duur is, en wel drie lagen heeft. Dat is onverantwoord in deze tijd. Mensen op kantoor kunnen ook hun reet afvegen met twee laags papier!

  Stelletje zeikwijven, hier.

  0

  0
 • Frankie
  22 juni, 2016 - 11:02

  Met het aantrekken van Jefta Bresser haalt NAC een absolute top trainer in huis. Stond bij diverse topclubs in de belangstelling.Knap werk van Hans Smulders en goed voor de ontwikkeling van onze spelersgroep. Tevens belangrijk als NAC eindelijk weer eens aan een goed fundament kan gaan werken.

  0

  0
 • Wanny
  22 juni, 2016 - 11:12

  We klagen altijd dat er bij NAC nooit spelers beter worden. Nu is er in ieder geval iets van beleid om daar wat aan te doen. In dat licht moet je de aanstelling van die performance coach zien. City zal ook wel aangedrongen hebben op versterking van die kant van de organisatie.

  0

  0
 • B-side
  22 juni, 2016 - 11:22

  K zag karim tarfi ook rond lopen bij het stadion is dat onze aanwinst?

  0

  0
 • Nakkie
  22 juni, 2016 - 11:26

  Pareltje Marion van Vroenhoven bij Nac. Helaas zijn in Breda geen secretaresses beschikbaar, die hadden we juist ontslagen.

  0

  0
 • Braze
  22 juni, 2016 - 11:59

  Hoera, Jetta komt.!! Heb ik mijn seizoenkaart niet voor niets verlengd. Nu nog een stuk of tien spelers graag.

  0

  0
 • scheppioni
  22 juni, 2016 - 13:00

  Kijk en nu volgen er meer ………. !! Hoppa !

  0

  0
 • RNL
  22 juni, 2016 - 13:28

  @Eddy W

  Is prima natuurlijk, maar het is koren op de molen van de azijnzeikerijvereniging die hier zijn plekje heeft gevonden.

  “NAC-nieuws” is een breed begrip, maar elk nieuw bericht levert weer bezoekers op, dat snap ik. Ik merk vooral dat ik het berichtje nog wel lees maar alle reacties niet eens meer aan begin. En dat vind ik zonde.

  0

  0
 • Eddy W
  22 juni, 2016 - 17:02

  @RLN
  Het is een breed begrip inderdaad en sommige dingen plaatsen we ook bewust niet.
  Maar het is NAC supporter eigen om te zeiken als het niet goed gaat, de flessen azijn zouden in de hele regio al schaars zijn.
  Soms gaan we hier in mee, zoals ik met dit bericht, als we bezorgd zijn of als we het niet meer aan kunnen zien dat er nog steeds geen versterking voor op het veld is. Meestal brengen we echter, in mijn ogen, het “echte” nieuws. Een speler die niet komt is geen leuk nieuws, maar als je brengt dat hij op een lijstje staat moet je ook melden dat hij niet komt.

  0

  0
 • Joop
  22 juni, 2016 - 17:36

  @ Lamington

  Doe normaal joh, wijsneus.

  0

  0
 • F8
  22 juni, 2016 - 18:28

  Wat henktank zegt klopt.
  Alsnje die handelings volgorde niet berijpt dan begrijp je wel meer niet denk ik zo. Ongelovenlijk.

  0

  0
 • ab
  22 juni, 2016 - 18:33

  Marion van Vroenhoven lekker wijf?

  0

  0
 • scheppioni
  22 juni, 2016 - 19:08

  @ab
  laat ik het zo zeggen, er zijn meer lelijkere dan knappere, maar dat is bijzaak, als zij bijdraagt aan een overtuigend NAC dan verdient ze voor mij de hemel op aarde !!!

  0

  0