Go to Top

El Allouchi: “Meer ervaring is welkom”

El Allouchi: “Meer ervaring is welkom”

Mounir el Allouchi handhaafde zich dit seizoen zonder nacompetitie met NAC en eindigde de competitie als onbetwist basisspeler. De middenvelder kijkt dan ook terug op een meer dan geslaagd jaar in de Eredivisie. Komend seizoen hoopt hij de lijn door te trekken en zich verder te ontwikkelen. Dat doet hij het liefst in een meer ervaren elftal.

El Allouchi verdiende onder Stijn Vreven een basisplaats en gaf die niet meer af. Na een moeizame start als NAC-speler lijkt hij zijn naam nu echt gevestigd te hebben, zo erkent hij in gesprek met Omroep Brabant: “Het is inderdaad mijn echte doorbraak. Het is moeilijk te zeggen waar het aan ligt, maar ik denk dat het komt, omdat ik nu iets meer ervaring heb. In het begin had ik het lastig door het niveauverschil van de Jupiler League met de eredivisie, maar daarna heb ik het goed opgepakt.”

Komend seizoen hoopt hij de volgende stap te zetten, al wil hij daar geen uitgesproken doelen aan hangen: “Ik ga geen onnodige druk op mezelf leggen. Het was mijn eerste seizoen eredivisie en ik was redelijk stabiel. Ik weet dat ik beter kan, maar ik zal met mijn rendement omhoog moeten. Dat is een verbeterpunt voor mij.”

Dit seizoen kreeg NAC legio kansen zich veilig te spelen, maar uiteindelijk duurde het tot de laatste dag voor de buit officieel binnen was. Volgend jaar moet dat anders, vindt El Allouchi: “Ik hoop dat we een stabiele middenmotor worden, want dat ontbrak er wel aan en we bleven onderin bungelen. Er gaan veel huurlingen weg en daarom kan je niet bouwen aan een vast elftal. Dat is moeilijk. Meer ervaring is welkom. We hadden afgelopen seizoen wel een heel erg jonge ploeg. Dan stonden we voor en gaven we de wedstrijd alsnog uit handen. We hadden lieve en goede voetballers, maar geen echte klootzakken. En ik bedoel dat in de goede zin van het woord. Misschien is dat wat we nodig hebben.”

Bron: B-Side Rats, Omroep Brabant

28 Reacties op "El Allouchi: “Meer ervaring is welkom”"

  • Eljé
    15 mei, 2018 - 19:41

    Waar hangt Joeri de Kamps uit tegenwoordig?

    76

    12
  • TheBeek
    15 mei, 2018 - 19:43

    Meer klootzakken en meer ervaring is idd wat nac nodig heeft!

    Goed gezien Mounir ;)

    Talent is prima maar dit jaar was het wel erg jong allemaal.

    Gelukkig is het goed afgelopen

    51

    0
  • Ouwe Spionkop
    15 mei, 2018 - 19:45

    Hij heeft gelijk. Met alleen onervaren jonge spelers gaat het weer billenknijpen worden. Daarom hoop ik dat bv een Jordy Buijs of dergelijke spelers worden aangetrokken.
    Ook een ervaren keeper is noodzakelijk!
    Maar ja Smulders zal wel eigenwijs zijn en gewoon zo doorgaan.

    66

    30
  • Lalas
    15 mei, 2018 - 19:50

    Van mij mag hij de NAC ervaring (incl band op de bovenarm )worden op termijn: geef deze jongen van de club een lang lopend contract!

    34

    14
  • Harold
    15 mei, 2018 - 19:51

    @Spionkop ik durf het Bertrams wel aan hoor.

    52

    23
  • Die ne gast
    15 mei, 2018 - 19:55

    El Allouchi, Verschueren, Sporkslede, Te Vrede hebben nu allemaal minimaal 1 jaar Eredivisie ervaring, dus de ervaring binnen het team is al meer dan vorig jaar.
    Laatste wedstrijden van Koch zagen er ook weer ok uit. Ook Bertrams is weer meer ervaren. Een eerste geraamte van een (bewezen) Eredivisie waardig elftal staat er in ieder geval al. In vergelijking met vorig jaar zijn we dus al iets verder.

    En met de komst van Fortuna, Almere/De Graafschap zou handhaving makkelijker moeten worden dan dit jaar.

    72

    20
  • scheppioni
    15 mei, 2018 - 19:55

    Genoeg potentie, kan nog veel meer uitkomen !! Maar wie o wie en wanneer is de nieuwe trainer is bekend !?!

    24

    3
  • Fanneke
    15 mei, 2018 - 20:09

    Goed ventje en goede instelling

    20

    4
  • tripomatic
    15 mei, 2018 - 20:11

    Mounir slaat de spijker op z’n kop. Al die getalenteerde huurlingen van City zijn leuk (en mijn inziens ook van harte welkom), maar er moet op elke linie minimaal 1 ervaren speler bij.

    En onder ervaren speler versta ik dan een speler van 27+.

    Je kunt er donder op zeggen dat het 2de seizoen ook lastig, mss. nog wel lastiger gaat worden. En dat ga je met (met alle respect) alleen “jonkies” niet redden gok ik.

    21

    2
  • Babosje
    15 mei, 2018 - 20:17

    Betere mentaliteit dan bv Ziyech deze jongen!
    Heeft zich nooit te goed gevonden bij een club en met een stapje terug 3 stappen vooruit gemaakt!
    Denk dat hij nog beter kan dus suc6 Mounir en tot volgend seizoen!

    49

    0
  • Ikke
    15 mei, 2018 - 20:27

    @spionkop

    Bertrams is een uitstekende keeper voor Nac, ik vraag me af waarom jij dat niet vind? Omdat hij niet altijd alle ballen tegen houdt? Dat doet geen één keeper! Nigel gewoon onder de lat, hoe meer wedstrijden hij keept hoe beter en hoe meer ervaring hij krijgt.

    40

    26
  • a
    15 mei, 2018 - 20:40

    @Ouwe Spionkop

    Smulders is een uitstekend technisch directeur, dat gezeur over hem van jouw slaat nergens op.

    57

    25
  • a
    15 mei, 2018 - 20:54

    jouw mz jou

    3

    8
  • Maxnac
    15 mei, 2018 - 20:59

    Danny Holla mag weg, voldoet aan beide criteria…

    19

    34
  • Peer11
    15 mei, 2018 - 21:08

    Mounir heeft een prima instelling, komt goed over in interviews en werkt zich een slag in het rond, maar als we heel eerlijk zijn komt hij toch wel wat te kort voor de eredivisie. Als we willen groeien en stappen willen maken moet er eigenlijk een betere speler voor zijn positie worden gehaald.

    38

    12
  • AJ
    15 mei, 2018 - 21:53

    Wereldgozer!

    8

    0
  • Bou
    15 mei, 2018 - 22:16

    @maxnac idd, polsen die gozer

    4

    15
  • Ad B uit Roosendaal
    15 mei, 2018 - 22:18

    Een goede reactie van Mounir.

    NAC moet naar minder huurlingen toe, dat is ook de doelstelling van onze TD. De continuïteit dient immers te worden verhoogd.

    Wat je wel ziet is dat er voor volgend seizoen al 7-9 spelers zijn met goede eredivisie-ervaring en die dat niveau aankunnen. Dat was vorig jaar nog niet het geval.

    Er zullen beslist ook goede huurlingen van MC komen en dan staat er vanaf het begin een sterker NAC dan vorig seizoen.

    NAC wordt een middenmoter!!

    8

    1
  • wolfmanjack
    15 mei, 2018 - 22:21

    Ik snap waarom iedereen hem zo goed vindt. Hij wint nooit een duel en speelt meer terug dan naar voren. Ik zie liever iemand anders op zijn positie met wat meer pit.

    22

    9
  • Spitfire
    15 mei, 2018 - 22:29

    Danny Holla lijkt mij precies de ervaren klootzak die NAC nu nodig heeft. Is ook nog een leider en levert strijd en inzet.

    11

    20
  • De Muzikant
    15 mei, 2018 - 22:50

    Mounir ziet het beter dan onze TD.

    45

    13
  • NAC.... what else?
    15 mei, 2018 - 22:54

    Echte klootzakken met de juiste kwaliteiten kosten nu nog teveel. Scouten in nog kleinere competities en bij de amateurs is denk ik helaas de enige optie op dit moment.. nog 2 jaar in de eredivisie overleven en dan ‘n stap hoger maken. Als we denken dat het komend jaar makkelijker gaat in de eredivisie omdat Fortuna en Almere/de graafschap erbij komen hebben we echt weinig geleerd van de geschiedenis!!

    8

    7
  • TpT
    15 mei, 2018 - 23:13

    Mooi dat Mounir zich zo ontwikkeld heeft. Hij speelt eigenlijk altijd een 6 of en 7, soms hoger, soms wat lager maar je kunt wel op hem rekenen.

    Hij is misschien nog wat te bescheiden, zeker met voetballers als Angelino en García om hem heen. Dan speelt hij echt in dienst van hun. Hopelijk kan hij de stap nog zetten om zelf de belangrijkste man te zijn, voetballend gezien.

    Hoop volgend jaar echt dat Mounir, Meijers, Koch, Verschueren, Bertrams en toch ook nog Vloet en solide basis kunnen worden, uiteraard wel nog uitgebouwd en een paar City pareltjes.

    7

    4
  • Krenk
    15 mei, 2018 - 23:28

    Ik hoop op van der Gaag als trainer en dat deze dan Jordy de Wijs van Excelsior meeneemt als vervanger van Mari. Dan hebben we iig vier fatsoenlijke centrale verdedigers.

    15

    2
  • Kees
    15 mei, 2018 - 23:31

    Lurling was zon klootzak die ze afgelopen seizoen konden gebruiken

    10

    1
  • HupNac!
    16 mei, 2018 - 08:11

    Van anderhalf jaar verhuurd worden, na zes x weg mogen en zich vervolgens een heel seizoen (zijn eerste!) in de ere meedraaien, goeie jongen uit de omgeving die zich een slag in de rondte werkt.

    En dan zijn er dus gewoon mensen die klagen dat hij wel eens een bal verliest.

    Zullen we gewoon helemaal stoppen met de jeugdopleiding. Volgens bronnen van dichtbij heb ik vernomen dat daar niemand tussen zit met eredivisieervaring.

    6

    0
  • since1912
    16 mei, 2018 - 08:58

    Hij verdient een mooi spandoekie komend seizoen!

    Een product uit onze eigen jeugd, een jongen van de stad en de belichaming van NOAD.

    2

    2
  • die ne gast
    16 mei, 2018 - 09:24

    De twente-supporters verwijten Holla een slappe instelling. Hij heeft volgens hun niets ‘klootzakkerigs’ gebracht afgelopen jaar en kon het team ook niet verder helpen, dus ik weet niet of we Holla zouden moeten willen halen.

    1

    0