Go to Top

De elf tegen Jong PSV

De elf tegen Jong PSV

Morgen mogen de mannen van Dijkhuizen zich meten tegen de koploper van de Juup op dit moment, Jong PSV. Over de wedstrijd tegen club uit Eindhoven is al veel gezegd maar de opstelling bleef door wijzigingen in het team nog uit. 

NAC heeft zich op de deadline van de transferperiode versterkt met twee verdedigers welke beide morgen niet in de basis-elf te vinden zullen zijn. Ekangamene zal plaats nemen op de bank waar O’Neill de wedstrijd zal bekijken vanaf de tribune. Beide spelers zijn nog niet fit genoeg voor een basisplaats binnen het elftal.

Daarnaast ontbreekt Olivier Rommens morgen in de selectie. De Middenvelder is inmiddels wel hersteld van zijn blessure maar Dijkhuizen houdt hem nog aan de kant. Hierdoor blijft de Belgische broedertwist waarover wij eerder schreven dus uit. Fabian Sporkslede trainde los van de selectie samen met de fysio in verband met een griepje. Hij zal wél inzetbaar zijn morgen tegen Jong PSV.

Opvallend is dat Jeff Stans deze wedstrijd wegens een geblesseerde enkel zal moeten missen, zijn vervanger op de nummer 10 plek zal Mounir El Allouchi zijn die tijdens de training en de oefenwedstrijd tegen Excelsior een prima indruk heeft gemaakt op de coach.

De (vermoedelijke) opstelling van NAC:

opstelling-nac-psv

Nog geen kaart voor morgenavond? Ga dan snel naar nactickets.nl en bestel ze. Door de gratis extra kaart voor seizoenkaarthouders zijn er nog slechts enkele plaatsen vrij op de B-Side en Vak G!

Bron: B-Side Rats; BN de Stem

 

31 Reacties op "De elf tegen Jong PSV"

 • Halve Liter
  8 september, 2016 - 18:06

  Heb er wel vertrouwen in morgen. Hoop dat El Allouchi op zijn eigen plek kan laten zien wat hij in z’n mars heeft en hij Dessers kan voorzien van bruikbare ballen. Denk dat Jong PSV wel een elftal is wat ons ligt, wij hebben het vaak lastig tegen fysieke ploegen en dat zijn zij zeker niet. Hup NAC!

  0

  0
 • Lars W
  8 september, 2016 - 18:12

  Met Mounir veel dreiging. Op dit moment in huidige vorm denk ik toch wat beter dan Stans. Hopen op moois van Barker en Korte en dan op naar 3 punten! HUP NAC!

  0

  0
 • Kunstliefhebbert
  8 september, 2016 - 18:18

  Laat het maar zien Mounir, wij geloven in je!

  0

  0
 • Bart
  8 september, 2016 - 18:32

  Succes mounir alle vertrouwen in je! Jammer dat noppert niet speelt maar gelukkig is brondeel niet veel minder👌🏼 3 punten

  0

  0
 • JimGoose
  8 september, 2016 - 18:40

  Mooi dat El Allouchi in de basis staat. Dat betekent dat we een speler hebben die zijn kop niet laat hangen en dat we een staf hebben die geen vastgeroeste mening heeft!

  0

  0
 • Fred
  8 september, 2016 - 18:46

  Snap niet dat Noppert zijn plek weer moet afstaan , die heeft meer dan voldaan en ons behoed voor 2 nederlagen .
  Bizar , maar laten we hopen dat dit niet de definitieve opstelling is , al valt op de verdere veldbezetting weinig aan te merken .

  0

  0
 • Jurgen
  8 september, 2016 - 18:49

  Win deze wedstrijd nu eens gewoon!!
  All cv-Volendam gelijk wordt staan we boven aan en het is niet vies/schade om periode te pakken.
  Tot op heden tegen de nr 17 t/m20 gespeeld en MVV

  Kom op jongens er staat weer een 12e man volle bak achter je

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  8 september, 2016 - 19:39

  Ik ben benieuwd hoe ze het gaan doen tegen een sterker team. Tot nu toe de zwakkere broeders gehad. Ik geef ze morgen wel een goede kans. Tegen ploegen die fysiek sterk zijn hebben we het moeilijker.

  0

  0
 • Heuvelstraat
  8 september, 2016 - 19:40

  Nog onverwachts 2 vrijkaarten hoofdtribune ter beschikking.
  Wie wil? info@apoloncapital.com

  Graag voor 22u een mailtje.

  0

  0
 • Jelle junior
  8 september, 2016 - 19:41

  Dat wordt een mooie wedstrijd

  0

  0
 • Kees Kroket
  8 september, 2016 - 19:51

  @bsr. Kunnen die afbeeldingen met opstelling niet iets duidelijker?
  Is bijna niet te lezen op een mobiele telefoon

  0

  0
 • De Rechter
  8 september, 2016 - 20:36

  @Kees Kroket

  Ik haak even op je reactie in om voor te stellen dat BSR de opmaak van de letters veranderd in wil met zwarte omlijning in plaats van zwart met witte omlijning. Denk dat dat al veel scheelt in de leesbaarheid.

  0

  0
 • Peter
  8 september, 2016 - 20:45

  Helaas weer Smith-Brown, die jongen kan echt niet verdedigen en ook geen goede controleur op het middenveld. Dit zal in verdedigend opzicht weer problemen opleveren. Reken wel op 3 punten want die hebben we hard nodig

  0

  0
 • scheppioni
  8 september, 2016 - 22:00

  @ Fred
  Heeft ie al vaker gedaan, in mijn ogen ben je dan niet met het team belang bezig !
  Dus om het wat plat te zeggen, dan ben je als verantwoordelijke een slappe zak, dat is nou het hele eieren eten, Noppert (vorig jaar ook al met Lazic linksbuiten) heeft het perfect gedaan, je zou zeggen laat de concurrentie zich maar terug vechten, juist dit is dus niet goed voor de groep in mijn ogen !!
  Mijn argwaan tegenover deze man wordt echt steeds groter en dat is mooi klote voor ons NAC !

  0

  0
 • scheppioni
  8 september, 2016 - 22:02

  Sommige lijken steeds maar garant (mits fit) voor een basisplaats, ben ook benieuwd hoelang die Barker weer mag freewheelen !?! HUP NAC 90 minuten lang !!

  0

  0
 • H.V.M.
  8 september, 2016 - 23:28

  Het is toch niet te geloven dat de twee laatste nieuwelingen nog niet fit blijken te zijn.
  De laatste paar seizoenen hebben we regelmatig spelers aangetrokken die niet fit genoeg waren om in de basis te starten.
  Dat kan natuurlijk niet en komt helaas amateuristisch over.
  Hopelijk gaat dit geen weken of zelfs maanden duren!
  Desondanks morgen drie punten.
  We gaan er voor!

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  9 september, 2016 - 08:10

  Hoe kun je Noppert er nu uitlaten!? Echt wat een dramatische trainer hebben wij toch voor de groep staan. Die brondeel had bokser moeten worden. Let er vanavond maar eens op hoeveel ballen die vent bokst of naar de zijkant stompt terwijl hij de bal gewoon klem kan pakken. Gewoon een hele matige keeper, ken hem al jaren van zijn tijd bij Antwerpen en daar trainde ze erop met hem. Ze wilde het hem afleren. Het heeft niet geholpen en Brondeel werd te licht bevonden.

  Dan de wedstrijd. Zal erg lastig worden. Dat NAC het tegen fysiek spelende ploegen lastig heeft, klopt. Maar de enige keer dat ik vorig seizoen na 2 minuten al voelde dat we kansloos waren, was uit tegen jong Ajax. Daar werden we helemáál zoek getikt. Dit is een hele andere ploeg, natuurlijk, eens, maar laat van onderschatting geen sprake zijn. Dit jong PSV, zeker met de aanwezigheid van de Jong, is gewoon voetballend een veel beter team dan NAC. Ze hebben meer kwaliteit dan onze selectie.

  Ik ga vanavond voor een 1-1 gelijkspel. Het zal heel lastig worden voor onze verdediging. U bent gewaarschuwd.

  0

  0
 • Die ne gast
  9 september, 2016 - 08:31

  @Los Pollos
  Ook Noppert stompt dan vaak. Noppert leek wel iets meer rust te brengen. Ik vond Brondeel tegen MVV namelijk te vaak te ver uit zijn doel staan

  0

  0
 • Toets
  9 september, 2016 - 08:43

  @ Peter

  Naar mijn mening was Smith-Brown een van de meest constante spelers de laatste wedstrijden. Er zit misschien een kern van waarheid in dat hij verdedigend soms wat te kort schiet, maar de aanvallende intenties als back bekoren mij toch ook zeker. Vorige keer met Barker op de flank zijn er wat mooie kansen uit voort gekomen. Deze keer met Nijholt en Korte voor hem moet dat ook zeker gaan lukken.

  Stans was misschien iets meer een controleur dan El Allouchi dat is, maar ook hier brengt El Allouchi een hoop creativiteit met zich mee die we de vorige wedstrijden misten. Zeker tegen een minder fysieke tegenstander als jong PSV – dat zelf ook wil voetballen – zal dit hopelijk beter uitpakken.

  Tevens nog een compliment voor de BSR crew voor de mooie plaatjes met opstelling voor de wedstrijden!

  0

  0
 • Maarten
  9 september, 2016 - 08:54

  Is Rommens nog geblesseerd?

  0

  0
 • Fred
  9 september, 2016 - 09:22

  @ HVM dat is ook de groots mogelijke bullshit , kan me ook niet voorstellen dat je van een club als MC komt en je dan niet fit zou zijn .
  Dit is weer typisch jargon van sommige trainers die hiermee het zgn fit krijgen van spelers op hun eigen conto willen schrijven .
  Helaas moet ik met Scheppie en nog een paar hier meegaan in het feit dat deze trainer op zijn minst merkwaardige beslissingen er op na houdt .
  We hebben allemaal het verschil tussen Brondeel en Noppert gezien dan is het zeer merkwaardig dat Noppert is gepasseerd .
  We zien al weken dat de hapering op het middenveld aan Haemouts ligt , waardoor Stans zich gaat overlopen , maar Haemouts staat niet ter discussie .
  We zien Dessers de meest eenvoudige kansen missen , hij kan volledig niet meedoen in de combinatie , middenvelders kunnen niet eens bijsluiten of hij is de bal weer kwijt .
  Hij wordt niet eens gewisseld , sterker er wordt een spits naast gezet om het te maskeren , terwijl je bijv tegen Dordrecht een 1-2 voorsprong moet verdedigen .
  En wat is de waarde van die spits er bij zetten als bij een corners 8 man achterin blijven staan en ze met drie man bij de cornervlag een parodie op een corner nemen gaan uitvoeren .
  Dat is om je kapot te schamen .
  Nee Dijkhuizen valt mij heel zwaar tegen en zo denk ik ook over Penders , er zit helemaal niks in die mensen , totaal geen beleving en dat straalt over naar je selectie .
  Had er veel van verwacht maar het is helaas weer niet uitgekomen , the never ending story , ben bang dat we weer niet de juiste hebben .

  0

  0
 • henk
  9 september, 2016 - 09:36

  @Fred
  Die laatste twee komen niet van ManC slaper. Ze stonden er naast bij respectievelijk Zulte en een club uit Cyprus. Het is dus aannemelijk dat ze nog niet fit zijn.

  0

  0
 • heksenketel
  9 september, 2016 - 11:12

  Vanavond een voetballende ploeg op bezoek, heerlijk!

  0

  0
 • Scheids
  9 september, 2016 - 12:23

  Verschrikkelijk slechte keeper!!! Daar valt geen eer aan te behalen, kost ons met belangrijke wedstrijden als deze gewoon punten. Nee , de balans is er nog niet , maar de competitie is nog lang.

  0

  0
 • Joop Heijster
  9 september, 2016 - 14:37

  onleesbaar die opstelling

  0

  0
 • Matthijs
  9 september, 2016 - 14:58

  Heeft er iemand nog een kaartje voor de BSIDE?

  0

  0
 • buurman
  9 september, 2016 - 16:08

  Ben heel benieuwd. Mooi dat er weer veel supporters zitten.

  0

  0
 • Fred
  9 september, 2016 - 16:50

  @ Henk , het is slapert , ff voor de goede orde .
  En we hebben het over het geheel , slimmerik .
  Maar desalniettemin als je van Zulte of waar dan ook komt ( een BVO ) mag je wel verwachten dat er een redelijke basis conditie is waarmee je het torenhoge niveau van de Juup aan kan .

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  9 september, 2016 - 16:52

  De wedstrijd moet gewonnen worden, ook al is er sprake van competitievervalsing met die Jong-elftallen (afhankelijk van clubomstandigheden meer of minder sterk)

  0

  0
 • scheppioni
  9 september, 2016 - 17:14

  Fredje in de staf !!
  Ik meen het, dat zou heel wat positief toevoegen, positief begaan en gretig als een jonge hond, net iets wat ons NAC en met name Marinus heel goed kan gebruiken !!
  COME ON NAC, drie punten gvd vanavond !!!

  0

  0
 • HenkTank ©
  9 september, 2016 - 19:01

  Elke mens ziet toch dat Noppert in het doel miet staan, niet Brondeel!!!

  Maar stel je eens voor dat je de voorkeur verkiest aan een keeper die je eigenlijk al weg had gestuurd….

  Jelle, doe eens een beetje trekken aan die touwtjes daar binnen aub… Zonder jou hadden we überhaupt geen Noppert.

  Ik vind dit belachelijk, sorry. Waar liggen de prioriteiten, je gelijk halen of resultaat boeken?

  Idioterie weer!!!

  0

  0