Go to Top

En de eerste geruchten

En de eerste geruchten

Via lokaal sufferdje BN/De Stem komen de eerste geruchten al naar buiten. Om 12.00 uur is het personeel van NAC ingelicht over de huidige situatie. Een aantal van hen zou zelfs nog geen salaris hebben ontvangen. Daarnaast zou inmiddels bekendgemaakt zijn dat ontslagen onontkoombaar zijn.

Alles met “naar verluidt” er voor.

Later dus weer meer.

Bron: B-side Rats, De Stem

13 Reacties op "En de eerste geruchten"

 • Fransje
  1 juni, 2010 - 13:12

  Ontslagen zijn natuurlijk onvermijdelijk, altijd zo jammer dat die meestal op een lager niveau binnen de organisatie vallen.

  0

  0
 • Helsie
  1 juni, 2010 - 13:14

  Goh, wat een geruchten… Ik mag aannemen dat men de tijd tot 1 juni oa heeft besteed om te kijken WIE er ontslagen moeten gaan worden?

  Ik sta altijd weer versteld. Enerzijds is NAC misschien een miljoenenbedrijf, anderzijds gaat het niet over 100'en werknemers. En dus snap ik niet dat er altijd over geluld wordt alsof het zo complex is…

  0

  0
 • A. ZIJN
  1 juni, 2010 - 13:18

  Kan me nauwelijks voorstellen dat van de huidige spelersgroep ( dus de spelers met een contract ) er spelers ontslagen worden.
  Kan me wel voorstellen dat er een paar transfervrij of voor een laag bedrag weg mogen.
  Met dit in het vooruitzicht ( en de mogelijke puntenaftrek ) zie ik het komende seizoen niet bepaald met plezier tegemoet. En dat allemaal omdat er dit seizoen ( er ga er van uit dat de tekorten dit seizoen zijn ontstaan )er onverantwoord beleid is gevoerd. Bijzonder jammer. Hoop dat we de goede lijn van de seizoenen daarvoor wel door kunnen trekken.

  0

  0
 • Fransje
  1 juni, 2010 - 13:20

  @ A. ZIJN -> dat verwacht ik ook. Ik denk zelf aan Leo transfervrij weg dat scheelt al een heel hoop, voor de rest wordt/is de selectie al erg teruggebracht. ben benieuwd wat een Luijckx en Janse vinden? want die zijn er toch een beetje misleid.

  0

  0
 • 7Hills
  1 juni, 2010 - 13:21

  @ A Zijn

  Ik denk dan aan een Kolka en een Feher, die enkel nog mogen blijven vanwege een clausule in het contract. Overigens heeft de Graaf volgens mij ook nog niet getekend.

  0

  0
 • Swam
  1 juni, 2010 - 13:23

  @ bovenstaande reacties

  Zoiets zal het wel worden ja. De Graaf en Loran zullen wel niet verlengd worden en dan inderdaad misschien Kolkka en Feher of misschien gaan ze wel met Gorter, Kwakman, Schilder, Amoah, Leonardo (moet sowieso weg) de hort op om die ergens te slijten.

  0

  0
 • Fransje
  1 juni, 2010 - 13:25

  @ Swam -> die was ik even vergeten De Graaf en Loran en dan als het zou lukken Kolkka en Feher (maar dat zal wel niet). Hoop alleen niet dat ze spelers (als Gorter, Kwakman, Schilder, Amoah) voor een appel en een ei gaan verkopen. maar 9 van de 10 keer heb jij vaak gelijk.

  0

  0
 • Rattack
  1 juni, 2010 - 13:25

  Ik denk dat het met die salarisbetaling wel mee zal vallen. Reden van het voorgaande is dat het anders al lang naar buiten was gekomen door een medewerker of dergelijke. Ik denk wel dat er veel mis is. Maar hoe en wat weten we na 4 uur pas.

  0

  0
 • nm
  1 juni, 2010 - 13:28

  Heeft er niemand bij nac een twitter account

  0

  0
 • Swam
  1 juni, 2010 - 13:35

  Mensen die bij een ander topic roepen over surseance en faillissement zitten er hoop/denk ik naast. In het verleden heeft NAC wel ergere schulden gehad als 3 miljoen. Lijkt me sterk dat NAC, Gemeente Breda, Hoppen, Hofwegen, Ruttchen, Van Riel en noem ze verder maar op dat samen niet voor elkaar kunnen boksen. Anders stel je toch ook niet zo´n puinruimer aan 1 dag van te voren lijkt me.

  O ja, in de categorie spelers die verkocht kunnen worden voor appel en ei. Paar maanden terug ooit een gerucht gehoord over dat Jelle naar Heerenveen zou kunnen, maar toen kwam zijn dip en daarna nooit meer iets over gehoord. Zaten toen daar in de shit met keepers (die Belgen, zelfs nog Timmer gehaald) en Jelle is een Fries. Als je ziet hoe wild (voor Heerenveen begrippen dan) ze daar altijd worden als die Geert-Arend Roorda (Fries) binnen de lijnen komt. Bovendien ligt Jelle hier nog paar jaar vast, dus euri´s en Big Jim als 1e keeper kan misschien nog net.
  Maar goed, zoals eerder gezegd na die dip nooit meer iets van gehoord. Destijds ook niet gemeld, heb niet zo´n zin in al dat gelul met ´uit betrouwbare bron, maar die mag ik niet prijsgeven`.

  0

  0
 • svenac
  1 juni, 2010 - 13:38

  en ik zit al 2 maanden op een shirtje te wachten!
  hebben ze toch weer 50 ballen om het gat op te dichten op die manier:P

  0

  0
 • DENNIS79
  1 juni, 2010 - 14:11

  Ik lees nog nergens dat de samenwerkende hulporganisaties GIRO 555 hebben geactiveerd…

  0

  0
 • Koenie
  1 juni, 2010 - 14:42

  Hallo wakker worden…
  We zijn geen suf Willem II met amper deugdelijke sponsors of fatsoenlijke stad er achter…Wij zijn NAC…De Parel van het Zuiden, de uitstraling van Brabant…..Ze laten ons niet kapot gaan…

  0

  0