Go to Top

Er kunnen er weer drie vertrekken

Er kunnen er weer drie vertrekken

In 2013 waren we aan het juichen, een echte NOAD speler, Joey Suk tekende voor 4 seizoenen bij NAC. Echter heeft de middenvelder in de loop der jaren nooit echt een basisplek kunnen bemachtigen. Datzelfde gold voor het talent Hakim Borahsasar. De spits, die is gekomen op basis van video beelden, heeft nooit aan de verwachtingen kunnen voldoen. 

Omdat Suk een relatief dure kracht is, de middenvelder heeft een “oud” Eredivisie contract, en bijna nooit op een basisplek kan rekenen heeft de clubleiding besloten dat de middenvelder weg mag. In het verleden is er interesse geweest van andere clubs, voornamelijk uit de Jupiler League, maar Suk wilde telkens de overstap niet maken. “Joey heeft zich altijd volledig voor ons ingezet en keurig opgesteld. Als er een club voor hem komt, zullen wij daar naar kijken,”, zegt technisch directeur Hans Smulders tegen BN deStem.

Naast Suk mag ook Hakim Borahsasar vertrekken. De spits die in de kielzog van Rutjes naar Breda is gekomen heeft, net als Suk, een contract tot 2017 en komt niet in de plannen voor van de technische staf. In Januari heeft de aanvaller te horen gekregen dat hij transfervrij opzoek kan naar een andere club en dat aanbod van NAC staat nog steeds. Afgelopen winterstop hadden drie Belgische clubs wel interesse in de aanvaller, maar tot een transfer kwam het nooit.

Waar de pers in Manchester ervan uit ging dat zowel Ünal als Naah in Breda zouden blijven, lijkt het erop dat Divine Naah niet meer terug hoeft te komen. De middenvelder heeft in de ogen van Smulders niet genoeg stappen gezet en is dus niet veel beter geworden. Enes Ünal mag, zoals verwacht, wel blijven van onze TD.

Ondanks dat deze drie spelers nog niet weg zijn, mag je toch spreken over een serieuze leegloop. Twaalf spelers zouden vertrekken, waar minimaal drie spelers van City bij zouden komen. Hans Smulders mag dus vol aan de bak om ervoor te zorgen dat we de training met minimaal 22 man kunnen beginnen.

Bron:B-Side Rats, BN deStem

125 Reacties op "Er kunnen er weer drie vertrekken"

 • Hopsaus
  2 juni, 2016 - 11:31

  Wat ben ik blij dat Smulders deze taak op zich mag nemen. Heb hier meer vertrouwen in dan andere technisch directeuren die er afgelopen jaren hebben gezeten bij NAC. Maar goed het blijft een enorme uitdaging. Ben benieuwd welke namen de komende periode allemaal genoemd gaan worden!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  2 juni, 2016 - 11:33

  Toch is Naah best bruikbaar op de rechtshalf positie. Maar inderdaad zoals Smulders goed ziet heeft hij te weinig progressie gemaakt.

  0

  0
 • Kinderkaartje©
  2 juni, 2016 - 11:35

  TRANSFERGERUCHT

  Het gerucht gaat dat NAC bijna rond is met Robbert Schilder. Nu dat Twente aan de rand van de afgrond staat, geeft hij de voorkeur aan het oude nest NAC Breda. Twente moet als zij degraderen flink wat saneren, dus moeten zij van hun dure spelers af. Ze zijn bereid om Schilder aan NAC Breda te verhuren en zelf iets minder dan de helft van zijn salaris te blijven betalen.

  Bron: Tubantia

  Dit zou voor NAC een hele bruikbare speler zijn!

  0

  0
 • FlorisHupNAC
  2 juni, 2016 - 11:35

  Ik hoop dat NAC het gaat redden, en dat ze een paar smaakmakers uit de Jupiler League aan de selectie toe kunnen voegen!

  Bijvoorbeeld Wouter van der Steen is een goede keeper en kan zijn carriére bij NAC goed vervolgen.
  Tarik Tissoudali (Telstar) was een van de beste spelers van de jupiler league dit seizoen. is volgensmij ook nog erg jong. Ook zie ik als laatste nog een paar goede talenten van Manchester city komen! (maar daar kunnen we wel op rekenen denk ik!)

  Hans Smulders, zet hem op!

  Hup NAC

  0

  0
 • Azijnzeikers
  2 juni, 2016 - 11:36

  De zin: “lijkt het erop dat Devine Naah niet meer terug hoeft te komen” geeft wel vertrouwen. Smulders vindt ontwikkeling dus wel belangrijk genoeg en stuurt een talent van City weer terug….

  0

  0
 • G00ser
  2 juni, 2016 - 11:38

  – Suk heeft een goede instelling, maar een beperkte techniek, Het is niet voor niets dat hij zelden tot nooit in de basis heeft gestaan afgelopen seizoenen.

  – Borahsasar heeft veel te weinig minuten gemaakt en bewijst daarmee niet goed genoeg te zijn voor het eerste elftal.

  – Naah, hardwerkende speler met in potentie een prima technische voetballer. Helaas, laat hij zijn kwaliteiten niet vaak genoeg zijn en viel zelfs tegen afgelopen seizoen.

  Wat mij betreft een logische beslissing om afscheid te nemen van deze 3 spelers. Project “Schoonschip” gaat vrolijk door en ik heb er nog steeds vertrouwen in.

  0

  0
 • Arie
  2 juni, 2016 - 11:41

  Schilder zie ik ook graag komen, mits hij flink wil inleveren.
  Ben wel benieuwd wat we met Unal/Ars van plan zijn, want we zouden volgend jaar terug gaan naar 4-3-3 en dan kun je ze niet beiden opstellen.

  Van der Steen
  Aankoop / Pedro / Van Bezooijen / Schilder
  El Allouchi / Brands / Damen
  Unal (in een Seuntjens rol) / Ars / Korte (transfervrij ophalen bij ADO)

  0

  0
 • Kinderkaartje
  2 juni, 2016 - 11:41

  @Kinderkaartje©

  Lolbroek, verzin zelf een naam, dropveter. En klets niet van die onzin, want Schilder komt niet. Die kan zo naar een stuk of wat matige ERE ploegen. Die kan NAC never betalen.

  @BSR; kunnen jullie die gast die reglematig onder mijn nick post bannen of dwingen een eigen naam te gebruiken. Thanks.

  0

  0
 • Berto
  2 juni, 2016 - 11:42

  Gerucht van Robbert Schilder lijkt me nergens op gebaseerd. Zijn contract loopt tot 30 juni 2016. Dus waarom zou Twente hem gaan verhuren als hij zonder contract is.

  0

  0
 • Kinderkaartje©
  2 juni, 2016 - 11:44

  @Humberto

  Twente wilt graag van Schilder af, als er geen concrete interesse komt zijn ze bereid om Schilder te verhuren.
  Dit scheelt hun gewoon veel kosten, die ze goed kunnen gebruiken.

  De enige reden die ik kan bedenken waarom ze Schilder niet naar NAC laten gaan is dat zij een directe concurrent niet willen versterken.

  Ik ben benieuwd!

  0

  0
 • HupNAC1996
  2 juni, 2016 - 11:47

  Naah had een beetje hetzelfde als Matic, geweldig eerste half jaar gehad maar ging daarna mee in de negatieve spiraal. Suk heeft voetballend mij nooit kunnen overtuigen al stond hij er wel altijd gewoon als we hem nodig hadden. Maar voor zijn salaris moet er wel iemand gehaald kunnen worden met meer potentie denk ik. Borahsasar is nooit goed genoeg geweest en zal dat ook nooit worden ben ik bang. Al met al 3 goede keuzes. Over Schilder ben ik toch een beetje sceptisch mocht dit gerucht waar zijn. Gorter en Stam hebben mij afgelopen jaar ook niet dusdanig kunnen overtuigen en het blijft toch een beetje scouten op namen naar mijn gevoel. In ieder geval goed dat we ook wat geruchten horen van spelers die deze kant op komen. Hup NAC!

  0

  0
 • Van "taajlaand
  2 juni, 2016 - 11:50

  In mijn ogen ook spelers die het geprobeerd hebben, maar gewoonweg, of gefaald dan wel niet goed genoeg.
  Maar voor Hans Smulders zal er ontzettend veel en goed werk geleverd moeten worden zeg!
  Ga er maar aan staan, 10 tot 12 spelers vervangen met een veel lager budget

  Wordt druk komend seizoen met alle ‘afscheidswedstrijdjes’ en huldigingen…….

  0

  0
 • ouwe spionkop
  2 juni, 2016 - 11:51

  @kinderkaartje Heb je een link waarin dat in Tubantia wordt vermeld?

  0

  0
 • Toontje
  2 juni, 2016 - 11:55

  Toch jammer heeft voor een middenvelder redelijk veel gescoord dit jaar. Goede JL speler met inzet.

  0

  0
 • Molenschot loco
  2 juni, 2016 - 12:01

  Heel goed van onze TD…..de theekransje’s tijd is voorbij……. voldoet je niet…. wegwezen…..ik heb echt veel vertrouwen in hem..Geen tijd voor sentimenten….

  0

  0
 • NOAD1912
  2 juni, 2016 - 12:07

  Ik zou zeggen haal gill swerts!!

  0

  0
 • Toontje
  2 juni, 2016 - 12:09

  Ik bedoel natuurlijk Suk…..de anderen hebben nooit overtuigd…al lijkt me Naah wel een speler die tussen hele goede spelers (die hadden we niet) zelf ook naar een hoog niveau kan komen

  0

  0
 • San076
  2 juni, 2016 - 12:22

  @Eddy W Oh, oeps loop ik toch zomaar een maand achter :-(

  0

  0
 • NOAD
  2 juni, 2016 - 12:22

  @Kinderkaartje Hoe kom je erbij dat Schilder terug zou komen naar NAC? Zou overigens wel een echte aanwinst zijn voor ons.

  @Kinderkaartje Ik zie nu dat je alweer gezeur hebt met iemand die onder jouw nickname post, wat ik me afvraag is waarom zijn er eigenlijk geen ‘Accounts’ op Bsiderats, aangezien de meesten toch steeds onder dezelfde naam posten, zou Bsiderats toch net zo goed gewoon echte accounts kunnen maken waar je gewoon op moet inloggen als je iets wil posten ipv zomaar een naam te typen

  0

  0
 • Bredafun
  2 juni, 2016 - 12:26

  Eindelijk n TD met inzicht.
  Goed bezig Smulders!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  2 juni, 2016 - 12:29

  @NOAD

  Ik vind persoonlijk het kunnen posten zonder account wel zijn charme hebben. Maar dat heeft blijkbaar ook tot gevolg dat Kruiken en trollen nepberichten gaan posten onder bestaande Nicknames.

  Tilbo.com is natuurlijk niet om aan te zien, dus komen ze hier een beetje gallen.

  Bericht van Schilder is nergens op gebaseerd. Die komt echt niet. Ik zou hem graag terug zien, maar die gaat echt geen Juup spelen. En Twente gaat echt niet zijn halve salaris betalen als er een hele grote kans is dat ze volgend jaar tegen ons mogen.

  0

  0
 • Kinderkaartje(s)
  2 juni, 2016 - 12:54

  Soms heb ik echt het idee dat namen zomaar worden genoemd. Laten we eerlijk zijn we zijn, we spelen juup league en dat is echt niet een pretje om te spelen. De meeste speler zullen ook echt niet eredivisie spelers zijn die zomaar naar NAC komen.

  On topic:

  Eigenlijk vind ik alleen Suk een redelijke speler voor in de huidige competitie. Echt een bijter met NOAD, de andere twee zijn mindere die prima vervangen kunnen worden.

  0

  0
 • scheppioni
  2 juni, 2016 - 13:03

  Prima, hopelijk krijgt Smulders het weer op de rit !
  Zal nog een hels karwei gaan worden zeker met de ….. (ach ik zal maar niet meer herhalen deze keer)
  NAC is de club, NAC is de glorie !

  0

  0
 • ouwe spionkop
  2 juni, 2016 - 13:07

  Ok het is dus onzin dat het in Tubantia staat dat Schilder en NAC in onderhandeling zijn. Post die onzin dan ook niet sukkel.

  0

  0
 • buurman
  2 juni, 2016 - 13:18

  Bij Naah heb ik een heel dubbel gevoel, die gast kan wel iets. Ik denk toch dat hij er komt.
  Boha is wel duidelijk, helemaal niets aan gehad. Rommelaar voor een leuke amateurclub.

  Suk had ik veel vertrouwen in toen hij kwam. Volledig me in hem vergist. Is hartstikke groot en verliest ieder kop duel. Maakt geen enkele felle tackel of overtreding als het nodig is en beperkte houterige techniek. Wel vreemd dat hij er toch een aantal heeft ingeknald in de Juup. Wellicht maakt hij erin de topklasse nog een paar meer.

  Alle drie succes. Goeie gasten en Naah een hele toffe gast.

  0

  0
 • Tvb
  2 juni, 2016 - 13:25

  Liever geen schilder. Te duur en erg vaak geblesseerd !

  0

  0
 • Vaque Geej
  2 juni, 2016 - 13:28

  Smulders ziet het tot nu toe prima in. Suk heeft inderdaad te weinig progressie geboekt en Naah maakt ook geen stappen vooruit en blijft als een blind paard over het veld heen stormen. Borahsasar hoeven we het niet eens over te hebben. Die jongen zit hier z’n geld te verdienen op de tribune en lacht de ballen uit z’n broek.

  Kom maar op met dat nieuwe frisse elftal met gretige spelers die voor elkaar knokken!

  0

  0
 • brecht
  2 juni, 2016 - 13:33

  Het zal je toch niet gebeuren dat Suk zou blijven en dan doodleuk de best betaalde voetballer is.

  0

  0
 • IZHNW
  2 juni, 2016 - 13:33

  Ik begin steeds meer vertrouwen te krijgen in het volgend seizoen. Door het wegsturen van Naah laat Smulders zien zijn oren niet te laten hangen naar wat city eventueel wil. prima zo! Ook komt hij mij over als iemand die weet waar hij mee bezig is anders laat je Naah en suk niet nu al gaan. (Borahsasar was natuurlijk een miskleun eertse klas) Hij heeft er gewoon het volste vertrouwen in dat hij goede spelers naar Breda kan halen. We moeten ook niet vergeten dat NAC een prima club is voor talentvolle spelers die zich willen presenteren aan voetballend Nederland/Europa. En dat Smulders oog heeft voor talent heeft hij volgens mij al meerdere keren laten zien..

  0

  0
 • Jopie
  2 juni, 2016 - 13:54

  Dat Robbert Schilder een nieuwe aanwinst gaat worden is wel degelijk op iets gebaseerd. Deze speler heeft het wel gezien bij FC Twente omdat hij voorheen nauwelijks aan spelen toe kwam en nu de KNVB show er nog bij komt is hij er wel klaar mee. Zijn jullie vergeten dat hij groot voorstander was van de Bredase binnenstad??

  0

  0
 • zwampie
  2 juni, 2016 - 13:58

  wat wel vreemd is dat, dat er veel basisispelers die in de play offs mee deden nu kennelijke niet goed genoeg zijn om te houden en deze mogen vertrekken, terwijl een Brands die aangeeft graag voor NAC te willen spelen niet opgesteld werd.
  Blijft een vreemde verhouding te zijn tussen dijkhuizen en Brands

  0

  0
 • Balletje
  2 juni, 2016 - 14:14

  Smulders heeft eerst rond gekeken en toen schoonschip gemaakt. Niet nieuw aantrekken terwijl het oude er nog loopt.
  Let maar op, hij heeft al spelers op het oog, jong gretig en een enkele oudere. Dan voor nu ff aanvullen met City spelers, om dan in de loop van het jaar eigen jongens op te leiden en te laten spelen.
  Naah….missen we niks aan, en Suk, ik blijf zeggen, wat hij aan talent miste gaf hij wel aan inzet.

  0

  0
 • BredaUnited
  2 juni, 2016 - 14:16

  Robert Braber voor 2 jaar naar Helmond Sport.
  Vind ik een gemiste kans!

  0

  0
 • Dirk
  2 juni, 2016 - 14:19

  Danny Holla !!!!!

  0

  0
 • SjorsNAC
  2 juni, 2016 - 14:20

  Goedzo smulders, de bezem erdoorheen.

  Die slalom van naah tegen roda zal ik niet vergeten de rest van zn acties…

  0

  0
 • Wanny
  2 juni, 2016 - 14:40

  Die misser van Naah tegen Roda zal ik niet vergeten. Als ie die gewoon binnen had geschoten, waren we toen niet gedegradeerd.

  Suk en Naah hebben beiden inzet genoeg, daar valt helemaal niks op af te dingen. Alleen Suk is technisch erg zwak en Naah is veel te onrustig en heeft geen overzicht.

  0

  0
 • Cor taxi
  2 juni, 2016 - 14:57

  gerucht: ‘micheal dingsdag in gesprek met feyenoord’ dat zou een goede aanwinst zijn voor het legioen

  0

  0
 • Edwin
  2 juni, 2016 - 15:10

  De rechtsback Ahmed Ammi zou op het lijstje van Smulders staan…

  0

  0
 • HenkTank
  2 juni, 2016 - 15:18

  @cortaxi

  Dus Patrick076 heeft toch die megafoon tegen je hoofd aan gebatst…

  0

  0
 • Baske
  2 juni, 2016 - 15:22

  Hoor de naam Diba steeds in de welbekende wandelgangen (bron geef ik niet prijs)

  0

  0
 • Jopie
  2 juni, 2016 - 15:36

  Ik zei toch al dat Diba zou komen, Ronnie Stam heeft hem overgehaald. Mark my words.

  0

  0
 • Jamie
  2 juni, 2016 - 15:36

  Toch als je ziet welke spelers nu weg mogen, lijkt de lat voor komend seizoen toch wel aardig hoog te liggen bij onze technische staf. Waar je verwacht dat we een flinke stap achteruit moeten doen en spelers als Suk misschien wel belangrijk zouden worden komend seizoen, lijkt het er heel voorzichtig op dat Smulders heel doordacht te werk aan het gaan is.

  Ik ben heel benieuwd welke spelers we allemaal mogen verwelkomen op de eerste training!

  0

  0
 • RV
  2 juni, 2016 - 15:42

  Naah is absoluut bruikbaar en geen slechte speler.
  Maar we zullen moeten accepteren dat alle spelers die komen van het kaliber Naah en Unal zijn.
  Dat zijn op zich geen slechte spelers voor NAC maar het zijn geen jongens die het verschil maken binnen een team.

  Juist daar ben ik zo benieuwd naar:
  Met welke namen gaat Smulders op de proppen komen als we kijken naar ervaring, teamspirit, Nederlander en intelligentie. Daar moeten we in de as van het veld absoluut de spelers voor hebben willen we bovenin meedoen. Stam en Dingsdag hadden die rol dit jaar moeten vervullen maar dat zijn (met alle respect) gewoon geen teamspelers, geen vernuft, te weinig intelligentie en ik denk (zonder heel hard te oordelen) gewoon geen fijne jongens voor in een groep.

  0

  0
 • Jf
  2 juni, 2016 - 16:18

  Ik ben echt nieuwsgierig om wie er gaan komen. Al die namen neem ik niet serieus want dat is ieder jaar.
  Smulders heeft er denk ik wel kijk op. En ik vertrouw nog steeds in de no noncence trainer Dijkhuizen. Een team vormen van allemaal eenlingen is lastig en ik hoop dat er nu wat meer topsporters komen. Jongens die beter willen worden.

  Ik hoop op snel nieuws maar dit zal nog wel even duren ben ik bang.

  0

  0
 • Kees Jonkaap
  2 juni, 2016 - 16:18

  Diba?? Geloven jullie het zelf? Die verdient 1,4 miljoen per jaar in Qatar

  0

  0
 • seno
  2 juni, 2016 - 16:19

  Ben benieuwd wie hij al die tijd verstopt heeft voor de pers en ons supporters. Want je kan zeggen wat je wil over de td. Hij pakt wel aan en door. De dure krachten laat hij gaan en nu die hoge hoed op tafel en verbaas ons supporters maar is. Hup Nac

  0

  0
 • ric
  2 juni, 2016 - 16:28

  al die verhalen over Schilder en Diba. Ten eerste geloof ik er niet veel van. Ten tweede ik heb al iets te vaak staan juichen om “oud” spelers die terugkwamen en vervolgens niets tot weinig gepresteerd hebben, of waar in ieder geval veel meer van werd verwacht. Hierdoor was de glans toch een beetje van de spelers afgegaan omdat de laatste periode altijd blijft hangen in de gedachten.
  Zie: Babos, Van Hooijdonk, Gorter, Verbeek, Stam, Feher, Luyckx

  Zou toch zonde zijn om volgend jaar Schilder en DIba hier aan toe te moeten voegen. Geef mij maar vers bloed!!

  0

  0
 • JimGoose
  2 juni, 2016 - 16:40

  Wordt Atilla Tokoli ook al weer genoemd? Namedropping heb ik altijd al een leuk spelletje gevonden :)

  0

  0
 • BredaParel
  2 juni, 2016 - 16:40

  Iedereen vindt dat Naah te weinig progressie heeft gemaakt. Terecht, maar toch kan hij wel meer dan hij laat zien: de goals vorig jaar VVV en dit jaar tegen WIllem II, maar ook doorbraken die dan tot een (gekraakt of gehouden) schot kwamen, laten zien dat hij wel degelijk iets kan. Zou hij niet door kunnen groeien dit jaar tot een betere speler? Ivm de leegloop…

  0

  0
 • henk
  2 juni, 2016 - 16:53

  Borgetti sBorgetti schijnt ook een comeback te willen maken. Wordt al genoemt bij NAC sinds 1996.

  0

  0
 • Rijen
  2 juni, 2016 - 16:55

  Kan niks vinden over schilder hoor? Alleen dat hij al een ruime maand transfervrij is, meer niet

  0

  0
 • TpT
  2 juni, 2016 - 17:01

  Helemaal voorstander van het direct schoon schip maken. Het komt allemaal erg drastisch over en de namen die vertrekken zijn ook niet de minste maar ik denk echt dat dit nodig is.

  Wel ben ik benieuwd naar wie er gaan komen en vooral wanneer. Laatste jaren kwam het altijd aan op de laatste week transferwindow zomer en winter. Dat kan nu echt niet want we hebben niet eens genoeg man over om 5 tegen 5 op de training te spelen.

  Voorlopig nog alle vertrouwen, hoop zeker ook op aansprekende namen buiten de huurlingen van City.

  0

  0
 • scheppioni
  2 juni, 2016 - 17:04

  Goodold Ron Futcher blijkt ook nog de spinnewebben van zijn voetbalschoenen hebben afgehaald en koppen blijkt ie nog te kunnen, wil ons NAC deze keer heel graag uit de brand helpen, pff !

  0

  0
 • Kees Jonkaap
  2 juni, 2016 - 17:12

  Jean-Claude Mukanya schijnt ook wel weer in te hebben.

  0

  0
 • Dun Diëe
  2 juni, 2016 - 17:30

  Als Diba en Schilder naar Nac terugkeren.. Samen met Stam een ervaren as in het veld met er omheen jongere spelers waarvan een aantal van City, dan zie ik het komend seizoen positief in. (Er vanuitgaande dat ze niet beroerd zijn om salaris in te leveren, maar dat is het m nou juist).

  Je kan het allemaal negatief uitleggen van “een grote leegloop”, maar het werd eens tijd. De laatste vijf jaar is het voetbal niet om aan te zien, niet in de laatste plaats vanwege een enorm gebrek aan inzet. Vooral de laatste twee jaar. De drie ervaren heren van hierboven weten wel wat er van je verwacht wordt als je bij NAC speelt. Samen met gretige talenten zie ik het wel de goede kant opgaan.

  0

  0
 • Boz
  2 juni, 2016 - 17:37

  Ben er niet rouwig om als spelers met weinig of geen meerwaarde vertrekken. Op dat vlak kan er dus eigenlijk alleen maar gewonnen worden.
  Alleen maak ik me ernstig zorgen over het invullen van vrij gekomen posities. Kleine beurs met veel werk te verzetten. Wens de einde verantwoordelijke op dat vlak heel veel succes hier in

  0

  0
 • bsidegekte
  2 juni, 2016 - 17:53

  Zojuist in de wandelgangen gehoord, Omer bayram wilt nac terug helpen naar de eredivisie.

  0

  0
 • Semsi
  2 juni, 2016 - 17:56

  Smulders kan wel willen dat Suk en Borahsasar weg gaan. Er moeten eerst 2 clubs komen die deze 2 spelers willen overnemen. Zie dat niet zo snel gebeuren, ze spelen dus voorlopig nog gewoon voor NAC.

  Naah is een ander verhaal, die kan gewoon laten terugkeren naar MC.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  2 juni, 2016 - 18:06

  Net gehoord van de buurvrouw die op vakantie was in Zweden dat iemand daar op de camping had gehoord van de groenteboer dat Mtiliga al bijna rond is met NAC.

  0

  0
 • Ennapjseejer
  2 juni, 2016 - 18:14

  Kunnen we even nogmaals vaststellen ( voor degene die dat nog niet wisten) dat Rutjes er een ontzettende puinhoop van gemaakt heeft. Spelers halen voor de eredivisie die niet eens in de Juup meekunnen! Eigenlijk kan het vanaf nu alleen nog maar beter gaan, zo lijkt het.

  0

  0
 • Cor Taxi
  2 juni, 2016 - 18:15

  @Henkie,Iemand zit onder mijnnaam te posten.Dit ben ik niet;-))

  0

  0
 • Jonge Spionkop
  2 juni, 2016 - 18:21

  Ik heb gehoord van de moeder van mijn schoonbroer die 2 jaar geleden op vakantie is geweest in een ver land dat de tuinman van de camping had gehoord van de dorpskapper dat Dingsdag voor de rest van zijn bij NAC blijft.

  0

  0
 • Jonge Spionkop
  2 juni, 2016 - 18:22

  leven

  0

  0
 • Ruudje
  2 juni, 2016 - 18:38

  DIBAAAAAAAAAA

  0

  0
 • am
  2 juni, 2016 - 18:45

  Schilder hahaha, gisteren Diba. Diba verdient in de woestijn 1,4 miljoen per jaar (bron: bndestem 16 januari 2016). Ongeveer het totale spelersbudget van NAC. Ja deze spelers gaan voor nac kiezen.

  0

  0
 • David
  2 juni, 2016 - 18:47

  Wat een onzin allemaal!
  De enige speler die uiteinelijk wel, toch niet en dan toch weer wel komt is Segovia!

  0

  0
 • Kroeten
  2 juni, 2016 - 19:02

  Tyrone Loran terughalen?

  0

  0
 • HenkTank ©
  2 juni, 2016 - 19:08

  Ik denk dat je eerder aan een Rik ten Voorde moet denken. Dat is wat realistischer denk ik.

  0

  0
 • Arie
  2 juni, 2016 - 19:10

  Schollen op doel
  Simons spitsentrainer voor Schenking
  Geen vuiltje aan de lucht

  0

  0
 • Arie
  2 juni, 2016 - 19:11

  *Schenning

  0

  0
 • nac groet herman
  2 juni, 2016 - 19:13

  Adnan Barakat wil ook graag, aldus mijn taxichauff vanochtend

  0

  0
 • Zand in je ogen
  2 juni, 2016 - 19:18

  Wat David zegt is waar, altijd proberen Segovia te halen. Topper voor NAC en schijnt graag te komen

  0

  0
 • Bredafun
  2 juni, 2016 - 19:18

  En gorter? Blijft ie of is die ook al weg?

  0

  0
 • La pelota
  2 juni, 2016 - 19:22

  Als Gorter blijft alleen als linkermiddenvelder gebruiken. Als back komt ie zwaar te kort.

  0

  0
 • Ton (trots op nac)
  2 juni, 2016 - 19:30

  Sowieso stoppen met het bekijken van die video’s.
  Michael hansen, Peter Thompson, Damcevski, Boateng, Borasahar, Sswankambo, Arambasic, Zukanovic bla bla enz enz.

  Heb Smulders hoog zitten. Gok dat we binnen 2 jaar terug zijn. Hoop dat er in Nac geïnvesteerd gaat worden. Gezien we marktconform geen stuiver waard zijn. Lijken de 3 Rotterdamse heren die nac in hun bezit hebben er toch iets aan te moeten gaan doen.

  0

  0
 • Brutes
  2 juni, 2016 - 19:33

  Stijn schaars ,schilder ,braber zou mooi zijn

  0

  0
 • scheppioni
  2 juni, 2016 - 19:37

  @ La Pelota
  Wij hebben dat al lang gezien, maar zou de belangrijkste man dit ook onderhand door hebben, niks tegen Donny hoor, prima gast en een prima aanvallend ingestelde voetballer voor ons NAC, maar GEEN BACK !!

  0

  0
 • scheppioni
  2 juni, 2016 - 19:41

  @ Ton (trots op NAC)
  Dat is wel een illuster miskoop rijtje poeh !!
  Voeg daar nog een paar uit de hollandse miskoop school bij toe, zwijnenberg, pinas en cairo en je bent zo ervan overtuigd dat het nog allemaal erger kan !

  0

  0
 • Bredafun
  2 juni, 2016 - 19:45

  Gorter is n goede blijver. Werd de lastste wedstrijden steeds sterker. Liet in ieder geval veel strijd zien!
  Lekker blijven gorter! 👍🏻

  0

  0
 • Braze
  2 juni, 2016 - 19:56

  Heerlijk,grote schoonmaak!! We hebben eerst een selectie gehad die degradatie niet kon voorkomen, de beste spelers daaruit vertrokken en wat overbleef met de aanvulling kon geen promotie bewerkstelligen.
  Laat Smulders maar werken aan een nieuw fris team dat wil en kan voetballen.

  Voor alle namedroppers:
  Ik denk dat NAC eerst het EK afwacht om daar de uitblinkers op te pakken.

  0

  0
 • Fred
  2 juni, 2016 - 19:57

  Hans Smulders heb ik ook vertrouwen in , ben blij dat hij inziet dat Naah helemaal niks is voor NAC , die jongen is véél te onrustig en dat kun je in een team als NAC waar juist rust aan de bal van groot belang is niet hebben .
  Zou zomaar kunnen dat hij in een ingespeeld team met betere spelers beter functioneert , maar eerlijk gezegd ik zie zijn talent niet , balaanname , passing , rust aan de bal, inzicht , techniek en vooral looptechniek is allemaal ondermaats .
  Daaraan kun je ook zien dat er in de technische staf ook nog genoeg schort , hier zou echt een looptrainer mee aan de slag moeten , en die heeft dan zijn handen meer dan vol, want soms lijkt het wel een dartel veulen wat over het veld springt .
  Snap niet welke talenten MC er in ontdekt heeft want hij is minder dan Damen bijvoorbeeld .
  Dat Suk mag verkassen vind ik ook goed nieuws , lekker de bezem er door en gewoon fris opnieuw beginnen.
  Het is allemaal apenkool maar iemand als Schilder zouden we goed kunnen gebruiken en gebruik nou Gorter gewoon erns waar hij goed in is , namelijk linkshalf , ik begrijp soms de bedrijfsblindheid en het steeds naar eigen hand willen zetten van trainers niet , je moet het wiel niet opnieuw uit willen vinden !

  0

  0
 • Breda
  2 juni, 2016 - 20:03

  @ Ennapjseejer

  Suk is gehaald door JvA. Naah gehuurd door Maaskant en Bohrassar kost geen knoop en is niet gehaald voor de basis.

  0

  0
 • scheppioni
  2 juni, 2016 - 20:22

  Fredje, je weet het wel …… ! Prima man, wijze woorden weer eens !

  0

  0
 • Wouter
  2 juni, 2016 - 20:23

  En nu asjeblieft volgend seizoen niet hypocriet afscheid gaan nemen en lui uitzwaaien die ons al jaren ellende hebben gebracht en elders hun zakken gaan vullen .
  Ik moet er niet aan denken !

  0

  0
 • Spion
  2 juni, 2016 - 20:41

  Ik hoor in de wandelgangen dat Smulders een miljoenenbod voorbereid op Christiano Ronaldo……………………oeps verkeerde gang 😁
  Mooi dat er schoon schip gemaakt wordt, afwachten wie er gaan komen ik ben benieuwd.

  0

  0
 • jvt
  2 juni, 2016 - 20:45

  Het is niet te geloven. Men heeft schijnbaar ongezien veel vertrouwen in Hans Smulders. Dat had men ook in Dijkhuizen, en al die spelers die gehaald zijn de afgelopen jaren. En in Maaskant… Telkens komen we bedrogen uit. Goetzee en trainers eerst flink salaris inleveren want hebben de doelstelling niet gehaald, spelersbudget moet omhoog en jeugdopleiding opschroeven icm scouting. Daar moet het geld verdient worden. Waar blijft meneer Goetzee zijn fors gebaar?

  0

  0
 • Wanny
  2 juni, 2016 - 20:49

  @ jvt

  Goetzee maakt waarschijnlijk heel wat meer uurtjes dan de spelers, krijgt er een bak stress en gezeik bij en verdient misschien nog minder dan Joey Suk ook.

  0

  0
 • Fisher
  2 juni, 2016 - 21:22

  De verhalen over Robbert Schilder zijn uit de duim gezogen. Hij is namelijk transfervrij nu dus dat huren e.d. is een compleet lulverhaal. Daarnaast geeft hij aan graag op het middenveld te spelen. Nac moet zich richten op jupiler league spelers zoals N’Toko en Caenepeel van Eindhoven. Ik heb alle vertrouwen in Smulders dat er volgend jaar een elftal staat zonder volgevreten vedettes en(oud) nac spelers.

  0

  0
 • maikel
  2 juni, 2016 - 21:38

  Ronnie Stam

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  2 juni, 2016 - 21:55

  Mooi zo bewezen te licht te zijn. Grote grote schoonmaak frisse wind, spelers met een instelling en techniek hebben we nodig. Wat als we iets te kort zijn gekomen is het wel voetballers. Laatste steekbal is na mijn wete 8 jaar geleden geweest die ik heb gezien.

  0

  0
 • combiispoep
  2 juni, 2016 - 22:11

  Diba verdient al 7 jaar lang 1,4 miljoen per jaar (zonder premies ed). Dus voor het geld hoeft hij het in theorie niet meer te doen. Acht de kans best groot dat hij naar NAC komt. Lekker samen met z’n oude vriend Stam in breda voetballen (en naar de kroeg natuurlijk…).

  Bij Schilder is de glans er wel vanaf, anders was hij wel naar een eredivisionist gegaan.

  0

  0
 • BredaBeatrix
  2 juni, 2016 - 22:23

  Schilder mist t Stammeneke

  0

  0
 • nachoreca
  2 juni, 2016 - 22:33

  de bezem kan mij niet groot genoeg zijn! helemaal klaar met al die rukkers, uitzonderingen daargelaten… naah en suk zijn serieus ondermaatse voetballers hoor..kunnen hoofdklasse aan, meer niet. en kom aub niet aan met namen als diba en schilder want dat gaat het toch niet worden. volgende week worden de eerste namen gepresenteerd, weet ik zeker. mijn gevoel zegt dat hans smulders exact weet hoe hij eea. gaat afwerken, come on nac!

  0

  0
 • BredaBeatrix
  2 juni, 2016 - 22:39

  Stammeneke zoekt schilder

  0

  0
 • Oldskool
  2 juni, 2016 - 22:42

  @ wanny

  Goetzee of wie dan ook op “kantoor” verdienen nog niet de helft van (ik geef hem 5 jaar zonder degradatieclausules aldus JvA) joey Suk, the model.
  Suk is de erfenis van ultiem wanbeleid van voorgangers van het huidige “kantoor”

  0

  0
 • Breda
  2 juni, 2016 - 22:57

  Ik hoorde vandaag dat nac interesse heeft in iemand uit de jeugd van fc utrecht. Speler van jong Utrecht.

  0

  0
 • nacfan076
  2 juni, 2016 - 23:15

  Suk zou ik erbij houden komt voetallend zwaar te kort maar is wel de stoorzender die een ploeg soms nodig heeft om het publiek erachter te krijgen.
  naah heeft geen meerwaarde en loopt te veel met de bal en borahsasar is al helemaal niet om aan te zien.
  Ik hoop op een goede selectie volgend jaar en heb in smulders het meeste vertrouwen dan dat ik de laatste jaren in de andere td s heb gehad.
  HUP NAC HUP SMULDERS EN DUIKHUIZEN
  #bredagelooftnog

  0

  0
 • scheppioni
  2 juni, 2016 - 23:39

  ALLE NACCERS ZIJN HOMO!!! Dus kom er maar in jongens

  0

  0
 • Fritske d'n Olifant
  3 juni, 2016 - 00:11

  Van alle 4 e spelers terecht. En wat Schilder en andere oud spelers betreft? Al die uitgebluste helden die denken op 70% NAC wel even te kunnen redden mogen van mij wegblijven. Liever wat frisse jonge honden die kunnen en willen voetballen.

  0

  0
 • van "taajlaand
  3 juni, 2016 - 00:14

  Jammer dat ik hier op dit tijdstip nog op moet reageren, want dat overnemen van Namen word nu te zielig!
  BSR hoop dat jullie hier een oplossing voor gaan vinden

  Schepp en anderen hebben hier een mening waar je het mee eens of oneens bent, mast deze lulhannes van hierboven verdient het niet om Hoe dan ook zin stomme texten kenbaar te maken.

  0

  0
 • van "taajlaand
  3 juni, 2016 - 00:15

  Mast is maar

  0

  0
 • harm
  3 juni, 2016 - 01:24

  Wakker worden komt er nog een speler binnen behalve van city En dan mag naah ook nog vertrekken het was niks en het word niks

  0

  0
 • Kinderkaartje
  3 juni, 2016 - 01:39

  Rustig Harm,

  Het lijkt misschien een eeuwigheid maar het is pas 10 dagen geleden dat we de laatste wedstrijd hebben gespeeld.
  Eerst kijken wie er weggaan en dan gesprekken afronden en contracten tekenen.

  Denk jij nog echt dat Smulders cs de hele dag uit hun neus lopen te vreten op kantoor en wachten tot Harm roept dat er spelers moeten komen?

  En dan denken: Hugodver, da’s waar ook. Volgend jaar moeten we weer voetballen! Eens kijken…

  Reken maar dat die zich het vuur uit de schoenen lopen op dit moment. Alleen spelers willen nog niet tekenen, want die hopen altijd dat er zich elders een betere kans voordoet en NAC wil nog niet het uiterste bieden, want die hopen nog dat er nog ergens anders een buitenkansje net naast de wagen valt,zodat deze haalbaar wordt voor NAC.
  Er is nog niet 1 selectie rond, niet in de Juup, niet in de ere. In heel Europa nog niet. Transfer window loopt tot 31 augustus 2016, dat is nog precies 3 maanden!
  Dus rustig!

  En @alle zielige kruiken die hier namen misbruiken; flikker op, zielepieten.

  0

  0
 • BredaHB
  3 juni, 2016 - 03:21

  Hoorde zojuist bij de Shell 24u pomp dat Theo mommers terug komt…

  0

  0
 • Dutchbird
  3 juni, 2016 - 03:35

  Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat een speler van ons nationale team die in België en bij Excelsior furore maakte zich heeft aangemeld als speler bij NAC. Naam Graeme Rutjes. Nooit van gehoord.

  0

  0
 • Dutchbird
  3 juni, 2016 - 03:37

  Boodschap van Smulders aan spelers is duidelijk: “tis buigen of barsten!”

  0

  0
 • Bobbejaan Schoepuh
  3 juni, 2016 - 06:39

  De 1e nieuwkomer gaat Korte (ADO) worden

  0

  0
 • NACdeClub
  3 juni, 2016 - 07:35

  Korte zat laatst tegen fc Eindhoven thuis.. Op de tribune. Samen met volgens mij Beugelsdijk. Die laatste was-aanname van mij- mee als vriend van. Korte is in iedergeval jong en een jongen met potentie

  0

  0
 • Vaque Geej
  3 juni, 2016 - 07:39

  Klopt. Korte komt zeer waarschijnlijk naar NAC. Energieke speler waar wij als supporters van zullen smullen. Deze jongen had nogal wat concurrentie bij ADO maar is zeker geen verkeerde. Wat mij betreft is hij van harte welkom.

  0

  0
 • Hugo
  3 juni, 2016 - 08:08

  http://www.tilbo.com/nac-breda-wordt-de-weg-gewezen/

  Leuk. Origineel ook.

  Het commentaar onder het ‘ludieke stukje’ proza van een der kruikjes is overigens veelzeggend. Kutclub dat het is :

  ‘Tricolores Forever 03/06/2016 van 07:53
  Geweldige actie, maar intussen hebben ze al wel weer 7.200 SCC verkocht. En wij??? Je leest niks je hoort niks….iets met ijzer en heet. Een systeem met automatische verlenging zoals bij de buurvrouwen, dat moest met maar eens invoeren!

  Haha. Niet opzij HUGODVER!

  Hup NAC

  0

  0
 • Tja
  3 juni, 2016 - 08:55

  Gewoon respect voor de ludieke actie. Als we het richting Tilburg hadden gedaan was t geweldig geweest. Dus dit is ook gewoon een leuke actie. Ludiek zoals het hoort.
  Zou wat mij betreft veel vaker beide kanten op mogen.

  0

  0
 • Tvb
  3 juni, 2016 - 09:07

  Er is interesse in kip, ntoko, koch en Leemans volgens de stem. Laatste 2 spelen liever geen juup

  0

  0
 • henk
  3 juni, 2016 - 09:08

  @@Hugo
  Gaap.
  Die gefrustreerde paupers uit broekhoven kunnen niks behalve vernielen. Valt mee dat de bekende ziekte dit keer wel achterwege blijft.

  0

  0
 • Semsi
  3 juni, 2016 - 09:10

  NAC toont interesse in:

  Ricardo Kip (maar heeft concurrentie van o.a. Heracles);
  N’Toko (wil naar de Eredivisie en een financiële klapper maken);
  Menno Koch en Clint Leemans (willen allebei naar de Eredivisie).

  Zal niet meevallen voor Hans Smulders!

  Giovanni Korte postte ik eerder al. Was na NAC – W2 ook al in de binnenstad te vinden met Beugelsdijk.

  0

  0
 • RV
  3 juni, 2016 - 09:16

  Ik zie dat er interesse is in Kip dat is nou een speler die op het middenveld wel meer voetbal kan brengen in plaats van alleen loopvermogen. Alleen interesse van eredivisieclubs dus schat ik de kans niet groot.

  N’Toko wordt ook genoemd:
  Wil ook het liefst naar de eredivisie maar niet voor niets is er waarschijnlijk nog niet heel veel interesse.
  Vind hem ook overschat, ik denk dat je dan net zo goed Pedro kunt laten staan.

  0

  0
 • G00ser
  3 juni, 2016 - 09:22

  Achja, prima actie van de zusjes, al hebben ze topografisch nog wat te leren.

  0

  0
 • Mafkees
  3 juni, 2016 - 12:51

  We hebben ze geblokt Kinderkaartje

  0

  0
 • BredaBeatrix
  3 juni, 2016 - 12:55

  Suk is nou juist wel een speler waar ik me mee kan identificeren. Geen pseudo vedette neigingen.

  Ons geheugen is blijkbaar van erg korte duur. We roepen om minder prima-donna’s en meer noad. Dan hebben we Suk en is het weer niet goed.

  Ok voetballend is het geen topper, maar dat waren Den Haan en de Graaf ook niet. Toch zijn ze voor NAC van grote waarde geweest.

  Hup NAC!

  0

  0
 • buurman
  3 juni, 2016 - 19:37

  Beste Fred,

  Ben er van overtuigd dat Naah naast een type als Alfred Schreuder het uitstekend had gedaan. Techniek heeft Naah . Maar hij stond in een elftal waarin hij niet meer wist waar hij allemaal moest lopen. En er ook niemand de capaciteiten had hem te te sturen.

  NAC voetbalde echt slecht; Alleen als het tempo “bejaardensoos” werd gespeeld kreeg met met moeite de bal nog rond. Ging het tempo maar iets om hoog dan ging alles mis. In zo’n elftal loopt een gast als Naah muur vast, al was hij nog de enige die zich af en toe aardig vrij kapte…….. en dan vervolgens nergens de bal kwijt kon.

  Toch hadden we in deze zwakke broeders competitie het met geluk nog kunnen halen ook. NAC zal niet alleen andere spelers moeten halen maar er zal ook beter en volgens een vaste concepten moeten worden gebald. Los zand was het dit jaar en heel af en toe is dat best grappig om te zien……….. voor de tegenpartij.

  0

  0
 • buurman
  3 juni, 2016 - 19:38

  volgens vaste concepten

  0

  0
 • Fred
  3 juni, 2016 - 21:54

  Helaas , nee buurman , Naah had veel te veel ruimte nodig om de bal te controleren , dat compenseerde hij continu door vliegensvlug te corrigeren , een simpele actie kost hem veel te veel moeite .
  Het aannemen van de bal , het controleren van de bal en de passing het is allemaal onder de maat , of je nu wel of geen goede spelers om je heen hebt, een bal aannemen , controleren en naar iemand in het zelfde shirt spelen moet niks uit maken dat is basiskennis .
  Als je van MC komt en zo’n talent bent dan steek je er bovenuit dan ben je hoe jong ook een winner en een leider in de dop , geloof me dat heeft hij allemaal niet en zelfs NAC is voor hem iets te hoog gegrepen .
  Naah moeten ze echt niet meer aan beginnen , dit soort spelers doen je de das om en zeker als het er om gaat .
  Als je kampioen wilt worden of promoveren is dit niet het niveau wat je nodig hebt vandaar dat we ook blij moeten zijn met het vertrek van Matic, Seuntjens , Suk , Mulder en het stoppen van Jelle .
  En natuurlijk hangen daar soms sentimenten aan , maar NAC moet promoveren en daar moet alles voor wijken .

  0

  0