Go to Top

Ex-NAC: Curaçao roemloos ten onder op Gold Cup

Ex-NAC: Curaçao roemloos ten onder op Gold Cup

Curaçao heeft de goede prestaties tijdens de Caribbean Cup geen vervolg kunnen geven op de Gold Cup. De eilandbewoners verloren alle drie de groepswedstrijden met 2-0 en zijn zo zonder een punt te pakken uitgeschakeld. Bij Curaçao kwamen drie ex-NACers in actie.

Dustley Mulder, die sinds zijn vertrek bij NAC nog altijd zonder club zit, speelde de wedstrijden tegen Jamaica, El Salvador en Mexico van begin tot eind mee. De eveneens clubloze Elson Hooi begon de eerste twee duels in de basis. Bij de laatste wedstrijd viel hij in. Felitciano Zschusschen, die vorig seizoen voor 1. FC Saarbrücken speelde en óók op zoek is naar een nieuwe club, viel alleen in tijdens de openingswedstrijd.

Bron: B-Side Rats

 

4 Reacties op "Ex-NAC: Curaçao roemloos ten onder op Gold Cup"

 • Joop Klepzeiker
  17 juli, 2017 - 09:32

  Als ik het zo lees kan het complete elftal van Curacao zo door naar team VVCS :D

  4

  2
 • Jf
  17 juli, 2017 - 09:43

  Of topic van Camp naar Roda. Dit vind ik van Nac ballen tonen. Als je niet aan de voorwaarden van Nac wil voldoen dan maar niet. Dat is vaak anders geweest en Nac deed dan vaak water bij de wijn.

  18

  0
 • NAC4Ever
  17 juli, 2017 - 10:01

  Was volgens mij al knap dat ze zich hadden geplaatst.

  1

  0
 • Bertus076
  17 juli, 2017 - 10:09

  Leuk dat curacao zich heeft laten zien op de carribian cup. Gold cup is toch een niveau te hoog. Natuurlijk maar een klein land en waarvan ook alle voetballers die echt wat kunnen voor hun kans bij Oranje zullen gaan.

  2

  0