Go to Top

Fandag Patrick Zwaanswijk gaat niet door

Fandag Patrick Zwaanswijk gaat niet door

De fandag van Patrick Zwaanswijk, die gepland stond voor 9 juni, gaat niet door. Er is onvoldoende belangstelling, zo laat de verdediger via zijn Hyves-pagina weten.

Zwaanswijk: “Helaas. In de sport is geluk en verdriet, overwinning en teleurstelling heel gewoon. Op dit moment moet ik helaas constateren dat er te weinig mensen geïnteresseerd zijn in de fandag op 9 juni. Dat kan gebeuren. Maar ook hier blijf ik als een sportman op reageren, jammer , even slikken en weer verder. Op dit moment zijn er veel vrijwilligers aan het werk vandaar dat ik op tijd het sein moet geven om door te gaan met de fandag of niet. De beslissing is stoppen op het moment dat het nog kan.”

Bron: B-Side Rats, Zwaanswijk@Hyves

17 Reacties op "Fandag Patrick Zwaanswijk gaat niet door"

 • Fransje
  3 juni, 2010 - 15:38

  Tja jammer, maar er zaten te veel haken en ogen aan. Voor de fans. Wel mooie initiatief van de mensen die het organiseren.

  0

  0
 • Brigadas
  3 juni, 2010 - 15:44

  Tja, valt te verwachten als je entree gaat vragen voor zo'n afscheid, hoe leuk het misschien ook zal zijn geweest.
  Het is jammer, ik verwacht namelijk niet dat we een afscheid in het stadion zullen hebben van Patrick, aangezien hij volgend jaar in Australie voetbald.

  0

  0
 • Swam
  3 juni, 2010 - 15:44

  Jammer, maar inderdaad niet helemaal goed doordacht volgens mij. Veel op het laatste moment geregel en dan nog zoveel euri betalen om lid te worden van de fanclub etc.
  Ach ja, misschien zien we Patje ooit nog eens terug binnen de organisatie van NAC.

  Off-topic: – BSR: Nee hoor –

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  3 juni, 2010 - 16:04

  Met alle respect hoor, maar het gaat hier over Patrick Zwaanswijk, niet over Carlos Puyol of zo.

  0

  0
 • Roberto
  3 juni, 2010 - 16:14

  Het initiatief is wat dat betreft prima.

  Lijkt me duidelijk dat Zwaanswijk maar ook een hoop anderen geen echt NAC waardig afscheid hebben gehad. Mag aannemen dat de club er alles aan doet om alle spelers die de club hebben verlaten volgend seizoen een waardig afscheid te geven. Bloemetje en een mooie ereronde is al genoeg.

  0

  0
 • Mafkees
  3 juni, 2010 - 16:22

  het was natuurlijk niet betalen voor een afscheid, he. Het was betalen voor een uitgebreide fan-dag waarop ook afscheid genomen zou worden.
  Niet dat ik wel zou zijn gegaan, maar allez.

  0

  0
 • Wanny
  3 juni, 2010 - 16:34

  Ik dacht in eerste instantie dat die hele fandag een grap was. Blijkt het nog echt te zijn ook.

  Zwaanswijk lijkt me een aardige jongen, maar met het willen organiseren van zo'n dag overschat ie zijn populariteit en de bereidheid van mensen om naar zoiets toe te gaan.

  0

  0
 • Marti
  3 juni, 2010 - 16:49

  Had het wel leuk gevonden om gewoon naar de Beatrix te gaan en daan daar een pilsje te drinken onder aanwezigheid van PATRICK ,en dan wil ik nog graag de pilsjes zelf betalen en PATRICK er wat geven , kan ook zeer gezelig zijn met hem

  0

  0
 • naxioma
  3 juni, 2010 - 17:46

  Schandalig dat NAC geen fatsoenlijk afscheid voor Zwaanswijk weet te organiseren, en nog schandaliger dat hij het veld moet ruimen voor de half-bejaarde, niets meer toevoegende, supertrage, bijna altijd geblesseerde Penders…..

  0

  0
 • Mafkees
  3 juni, 2010 - 19:46

  HAHAHAHA, die naxioma, hij doet het gewoon weer. Wat lievv. Zwaanswijk speelde NAAST Penders. Niet op zijn positie.

  0

  0
 • Johan
  3 juni, 2010 - 19:49

  Wat is die naxioma voor een raar figuur trouwens?
  Maar ik had wel verwacht dat fandag niks zou worden. Alle respect voor Zwaanswijk maar NAC supporters houden niet zo van een verering van een speler. Ja Rob Penders is wel een held in Breda, maar Zwaanswijk heeft zichzelf hier overschat.

  0

  0
 • Scarface
  3 juni, 2010 - 21:11

  Ben benieuwd hoeveel posters van PZ naxioma op z'n kamer heeft hangen. En wellicht slaapt hij ook onder een PZ dekbedje. Het zou mij al helemaal niets verbazen als naxioma de emigratiepapieren al aangevraagd heeft voor Australië.

  Verder vond ik PZ een prima kerel en een aardige voetballer. Maar niet meer dan dat. Ik kan me zo een aantal voetballers voor de geest halen die naar mijn mening een hoop meer voor NAC betekend hebben en ook geen groots afscheid hebben GEORGANISEERD voor zichzelf. Zoals een Almelose cabaretier al eerder heeft gezegd: "Dat heeft zo'n jongen toch niet nodig."

  0

  0
 • Johan
  3 juni, 2010 - 21:25

  Nee hoor die Naxiomadinges slaapt gewoon onder een dekbedje van Stillem2:>)

  0

  0
 • beer
  4 juni, 2010 - 00:59

  achja. Het is een goede en trouwe speler geweest voor ons goede oude N.A.C. Maar op een gegeven moment is het klaar. En dat er dan een fandag wordt georganiseerd door een extern bureau, is toch een beetje jammer. Net alsof patrick zelf niet beseft dat spelers (enkele uitzonderingen daargelaten)slechts passanten zijn, net als de trainers en het bestuur.
  Uiteindelijk zijn wij de club!

  0

  0
 • Lopez
  4 juni, 2010 - 01:24

  Schandalig dat Patrick weg moet bij NAC Breda, ze willen verjongen maar verkopen hun eigen jeugd spelers. Patinama als ik het goed heb corect me if I'm wrong. Valles Prat, Fouad.. Penders blijft, Zwaanswijk moet weg? Fan-dag is dan mss wel wat te veel van het goede vooral met entree maargoed.

  @Roberto
  Bloemetje en een mooie ereronde is al genoeg.
  Voor deze man? Een kerel die zo voetbalt en betekent heeft voor nac &ook zo commentaar kan geven voor de camera tegen W2?

  Dat verdient eiggenlijk wel meer dan een bloemetje.

  PATRICK ZWAANSWIJK, bedankt voor de tijd bij NAC Breda

  0

  0
 • Junior
  4 juni, 2010 - 01:32

  Tjaa, was te verwachten. te kort tijd om alles goed te regelen.
  Ik heb alle respect voor deze man en hij verdient een waardig afscheid.
  Zoals hij zelf zegt; In de sport is geluk en verdriet, overwinning en teleurstelling heel gewoon.
  En dan doel ik meer op; hij was er bij in slechte tijden, maar we danken ook aan hem de mooie tijden!
  Hij was 'goud' samen achterin met Penders en ik had hem graag nog een jaar zien blijven..
  Ik zeg; als Patrick terug is in NL gewoon een waardig afscheid geven voor, tussen of na een wedstrijd in ons Rat. Of het nou net voor de winterstop is of aan het begin van het seizoen, iemand die zoveel betekend heeft vergeten we niet zo snel!

  Hulde!

  0

  0
 • Hugo
  4 juni, 2010 - 07:52

  Voor NAC begrippen een prima speler! Gun hem het avontuur bij good old Graham Arnold!

  Gra-ham Arnold Jalalalalaaa

  HUP NAC

  0

  0