Go to Top

FC Emmen is trainer kwijt

FC Emmen is trainer kwijt

In aanloop naar het duel tussen NAC en FC Emmen is die laatste club haar hoofdtrainer kwijt geraakt. Marzelf Keizer vertrekt per direct naar SC Cambuur. Vanaf maandag zitten daarom de assistenten Heerkes en Grummel als eindverantwoordelijken op de bank.

Wat Keizer betreft is zijn vertrek geen probleem voor de Assenaren. “Ik had het prima naar mijn zin in Emmen en zag bovendien voldoende mogelijkheden om sportieve successen te boeken met deze ploeg. Het elftal zit keurig op koers voor de play-offs, en we beschikken over meer dan voldoende kwaliteit om resultaten te halen. Daarom was ik er van overtuigd dat we in mei konden gaan strijden om promotie. Maar als er dan toch lopende competitie een eredivisieclub zich meldt, dan ga je toch nadenken. Ik zie dit als een mooie kans voor mijzelf en die moet ik grijpen. FC Emmen laat ik met een tevreden gevoel achter op een keurige zesde plaats. Ik wens deze mooie club met heel veel potentie alle goeds toe voor de toekomst.”

Ook bij directeur Wim Beekman slaat niet ineens de paniek om het hart. “Het voordeel van een driekoppige staf is dat je een dergelijk tussentijds vertrek tijdelijk kunt opvangen. Het duo Heerkes/Grummel neemt de komende tijd de honneurs waar. We hebben er alle vertrouwen in dat het elftal bij hen in goede handen is, en de beide heren het elftal richting de nacompetitie blijven sturen.”

We gaan maandag zien of dit duo net zo voortvarend van start gaat als HellePenders 2.0 bij NAC na het vertrek van Robert Maaskant, maar dat hopen we uiteraard niet. Sterker: NAC heeft even iets recht te zetten na gisteren.

Bron: B-side Rats, FC Emmen, NU.nl

87 Reacties op "FC Emmen is trainer kwijt"

 • SvenBreda
  13 februari, 2016 - 16:04

  Denk niet dat dit ongunstig is, zo midden in het seizoen beetje onrust voor die jongens van Emmen. Knokken voor de volle buit en “proberen” enigszins druk op Sparta te zetten om in ieder geval met een lekker gevoel de NACO in te gaan!

  HUP NAC!

  0

  0
 • Theo
  13 februari, 2016 - 16:27

  Wordt weer geen makkie!

  0

  0
 • TheBeek
  13 februari, 2016 - 17:14

  Word leuk zonder seuntjens ……verbeek en lazic op de vleugels moet je toch niet aan denken haha

  We zijn gewoon niet goed genoeg.

  Ook de play-offs zie ik in ieder geval niet meer zitten.

  Van de zomer de bezem er door en uithuilen en overnieuw beginnen!

  Als er geen ‘ we hebben te veel risico genomen om in 1 jaar te promoveren’ lijken uit de kast komen vallen.

  0

  0
 • Toontje
  13 februari, 2016 - 17:17

  Een goed selectie (team) kan best met mindere trainer……wij hebben een selectie met voor 50% een slecht tactisch en technisch niveau en een goede trainer…je ziet dat het daar niet aan ligt

  0

  0
 • maikel
  13 februari, 2016 - 18:07

  Ik vind het Jammer dat er zo negatief wordt gedaan over de play offs, ik denk dat we tegen die tijd goed zijn ingespeeld.
  Bovendien hebben de nieuwe spelers Duarte en die turk zat wedstrijden gespeeld om helemaal wedstrijdfit te zijn.
  Ik denk dat we zeker een kans maken in de play offs, zorgen dat je de eerste ronde over slaat.
  Het elftal kan alleen nog maar groeien, je moet er dan echt staan.
  Hup NAC!!!

  0

  0
 • TheBeek
  13 februari, 2016 - 18:41

  Het elftal staat er heel het jaar al niet op cruciale momenten dus geen enkele reden om aan te nemen dat ze er in mei ineens wel staan!

  0

  0
 • TheBeek
  13 februari, 2016 - 18:46

  In mei zijn we goed ingespeeld haha.

  We zijn in augustus al begonnen hoor! En nu zie ik nog geen ingespeeld team, slechte spelhervatingen en onkunde!

  En daar gaan 2 spelers echt niet zomaar ff iets aan veranderen. Vorig jaar hadden we na de winterstop bijna een nieuwe elftal en we weten allemaal hoe dat is afgelopen…….

  0

  0
 • Wally
  13 februari, 2016 - 19:04

  Emmen uit?
  Ik zie er een kwaai gat in als er zo slecht met kansen om wordt gesprongen als gisteren.
  Twee voordeeltjes Makkelie fluit niet en als ik het goed heb is het ” zonder ” Mats Seuntjens dus daar hebben we geen last van .
  Gewoon beide backs terug en 4-4-2 gaan spelen , 4-3-3 met deze spelers is funest , maar waarom begrijpen wij dat nu wel maar die vermaledijde trainers niet die elke keer het wiel opnieuw uit willen vinden .

  0

  0
 • am
  13 februari, 2016 - 19:18

  Voor de Seuntjes haters. Zal nu wel een makkie worden.

  0

  0
 • Berto
  13 februari, 2016 - 19:26

  Kan zowel positief als negatief voor ons uitpakken.
  Aan de andere kant, “we zijn natuurlijk maar NAC” en “ach Emmen uit mag je verliezen”. Plus “We zitten in een process van opbouw”, etc. etc. etc
  Ben benieuwd of we met de schorsing van Mats nog steeds met dat 433 blijven spelen. Zijn maar weinig clubs waar het systeem leidend is ipv de spelers die je tot je beschikking hebt. Met een rechtback als linksbuiten maak je je natuurlijk wel onsterfelijk belachelijk. Misschien dat 2e keeper Noppert wel rechtsbuiten komt te staan, kan allemaal zomaar gebeuren bij NAC.

  0

  0
 • scheppioni
  13 februari, 2016 - 19:57

  @ Maikel
  Hadden we maar allemaal bij ons NAC dit gevoel inclusief de staf en de spelers dan kwam het echt wel goed, vorige week zongen we nog waar de steek van de keizer was en nu zingen ze in emmen waar de keizer zelf is !
  Maakt ons NAC geen moer uit, gewoon wederom voetballen voor drie punten voetballen en Marinus de juiste poppetjes op de juiste plaats, dus nu geen types als Naah en Veerbeek, al zijn het individueel aardige voetballers, het gaat nu om het meeste rendement van het team NAC !! HUP NAC

  0

  0
 • S.HB.NAC
  13 februari, 2016 - 20:39

  Nu deze opstelling:
  Jelle
  Mulder-Pedro-van Diermen- vd Weg
  Stam
  Suk – Matic
  Duarte
  Ünal – Ars

  0

  0
 • Mafkees
  13 februari, 2016 - 21:13

  Harm, je mist wat letters. En ik zie tegelijkertujd dat ze wel op je toetsenbord zitten.

  0

  0
 • Tvb
  13 februari, 2016 - 21:35

  Of we nu 10 of 12 punten achterstaan maakt niet uit. Sparta gaat nooit zoveel punten verspelen, terwijl NAC in principe elke wedstrijd punten kan verliezen (zie RKC uit, mvv thuis)
  Ik denk dat we ons moeten concentreren op de nacompetitie, + 2e plek! Het plezier op t veld terug krijgen, teamspirit creëren ed.
  Als je kijkt naar nacompetitie afgelopen jaren: vorig jaar; nac , goahead degraderen. Jaar daarvoor; NEC, RKC degraderen. Jaar daarvoor: VVV degradeert. Nacompetitie is een loterij waarin nac zeker hoge ogen kan gooien!
  En dan is het hopen dat we vrijblijven van blessures, hommeles binnen de selectie, en de hoop op spelers als duarte en unal bijvoorbeeld!
  Hup NAC!

  0

  0
 • nachoreca
  13 februari, 2016 - 21:36

  Zit net een stukje w2 graafschap te kijken…mijn God. .wat slecht..ik ben gelijk weer wat positief over de nacompetitie…over droom gesproken…ten koste van w2 promoveren……oei!

  0

  0
 • De Lange
  13 februari, 2016 - 21:46

  @nachoreca, klopt heb hele wedstrijd gezien, Graafschap was wel een knokkend Team, waarvoor de bal ook heel gelukkig viel , maar toch alles samenvattend heel heel armoedig, net als de bezetting op tribune. Ben benieuwd waarmee Marinus maandag zal verschijnen op het veld , maandagavond op een niets zeggend veldje met paar duizend ? Toeschouwers, zal niet mee vallen om knop om te krijgen, want eerlijk is eerlijk welke wedstrijden zijn er nu echt overtuigend gewonnen

  0

  0
 • nachoreca
  13 februari, 2016 - 22:28

  @ de lange…gek genoeg denk ik nu de druk van kampioen worden echt weg is…we maandag en komende wedstrijden gaan winnen…overtuigend is een tweede…en als je die tribunes sowieso in de ere vergelijkt met die van ons qua bezetting. ….wat worden we toch zwaar gestraft….snik snik…

  0

  0
 • Tvb
  13 februari, 2016 - 22:39

  Ik zie ons ook niet winnen maandag, maar laat me graag verbazen.
  Het maakt ook niet uit. Als we in de nacompetitie maar scherp zijn!
  Als we tegen graafschap/ Cambuur zoveel kansen missen als gister, speel je gewoon nog een jaartje juup

  0

  0
 • De Lange
  13 februari, 2016 - 22:56

  @ Nachoreca ,als je het zo bekijkt zou t kunnen ja, want alle ingrediënten om het ” des Nacs ” te laten lopen waren er gisteren weer, kampioenschap was weer in zicht, periodetitel in zicht, het goede gevoel was er weer en dan weet je eigenlijk al hoe het gaat lopen. Voor de wedstrijd lees je dan het stukje van Mats in de klok men denk je , ja doe het dan wat je laat opschrijven, maar helaas. Maar goed hoop idd dat er druk weg is nu wat resulteert in beter voetbal

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 00:38

  @ Tvb
  Eerste zin niet zo mee eens, want we hebben het in allertijden zelf in de hand, laatste zin wel zeker mee eens maar gelukkig zegt ‘als’ niet veel en zullen hen ook moeten voetballen om te willen blijven op het hoogste niveau !
  @ Nachoreca en De Lange
  Zou kunnen betreft de druk, maar dan nog is het gelukkig de wil er wel om te winnen, maar gezien gisteren het spelbeeld iets meer rust in de afwerking, en ja ik weet wel een paar keer wordt de bal gewoon door mvv van de doellijn gehaald, maar met iets meer rust in de zestien met je koppie dan loop je simpel uit naar 4 of 5-1 !!
  Dit hoort van de ene kant wel altijd bij ons NAC, de ‘sturm und drang’ voetbal nog altijd veel liever een eind rijden dan het passief gebrei van de laatste twee jaar, je moet je eigen alleen proberen eerder te belonen !
  Mocht de druk wat weg zijn dan heeft dit NAC in deze er ook zeker baat bij, maar wel de juiste poppetjes in het team, die het team ook beter maken en dan liever niet de individualisten als D.V. of D.N. !!
  Op naar emmen, 1-3 HUP NAC !

  0

  0
 • Oldskool
  14 februari, 2016 - 08:33

  In de nacompetitie moet je eerst winnen van de Juup clubs. Dat is lastiger dan Graafschap of Cambuur denk ik. Die clubs zijn niet beter dan NAC iig. Excelsior is ook te pakken. Vvv is een ander verhaal. Die ploeg staat gewoon goed.

  0

  0
 • oosterhout3
  14 februari, 2016 - 09:08

  druk valt weg, evenals sparta……

  dat zou pas een stunt zijn.. sparta die vanaf nu alles verkrampt gaat spelen omdat ze er al zo dichtbij zijn.
  en dan ALA nac, uit geslagen toestand alsnog kampioen worden uit bij GAE uit(met 1 goal verschil in doelsaldo tegenover sparta)!

  geloof me, das veul mooier!!
  play offs tegen de graafschap?? liever dan tegen excelsior, of cambuur op het moment.

  maandag ook sparta jong psv, dus als nac zelf wint lopen ze of punten in op sparta, of ze pakken een play off plek!!

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 09:19

  @ Oldskool
  Tis maar ene juupclub, dus wordt je tweede of derde dan ontloop je vvv, maar ik ben het wel eens met je redenering, al moeten we het altijd wel zelf doen, het verschil met de wedstrijden NAC – go ahead/mvv en pakweg NAC- vvv/meerdere wedstrijden vorig seizoen is dat we nu in ieder geval de wil tonen in het spel om te willen winnen, daarom creeeeren we ook voldoende kansen, al was het vrijdag niet echt uitgespeelde kansen, maar dat heeft puur te maken in mijn ogen door de wisselingen, kortom ik zie tenminste weer steeds meer een herkenbaar NAC en dan kumt het goed !!
  @ oosterhout3
  Lijkt me nu verstandiger om vvv en eindhoven in de gaten te houden, het gat met volendam en go ahead is ook al flink dus tweede of derde worden moet kunnen en ik ben niet zo pestimistisch over de nacompetitie, tis nu geen bla bla bij ons NAC zoals vorig seizoen, maar zijn er nu door Marinus nog maanden genoeg met o.a. Duarte en Unal er nog bij om een prima voetballend NAC klaar te stomen !

  0

  0
 • am
  14 februari, 2016 - 09:52

  Ik zie hierboven mensen allemaal zitten rekenen maar dat werkt bij ons Nac niet. We moeten vanaf nu gewoon hard werken om er in de na competitie met een goed ingespeeld elftal te staan. Ik denk dat Unal en Duarte nog een belangrijke rol gaan spelen. We zien wel wie de tegenstander is.

  0

  0
 • van Flieger
  14 februari, 2016 - 11:09

  Emmen gaat ons lachend op de pijnbank leggen.

  Nadat de door Gielen, Baardemans en Goetzee verlengde Maaskant werd weggestuurd haalden de 2 RBC-ers van ons NAC ook even 6 punten. Daarna kwam een onervaren trainer die bij niemand van de klankbordgroep op 1 stond. Het werd dus de second best. En dat hebben we geweten. Met zijn pseudo optredens als “zelfde opstelling zelfde bank” wist hij de twijfelaars nog aan zich te binden, zelfs na het debakel in Waalwijk. Maar na het rouleren-uit-het-boekje van afgelopen weekend zijn er bij steeds meer mensen alarmbellen afgegaan. Hoe is dit mogelijk ? vd Weg en Matic niet erin in een thuiswedstrijd ? Het is jammer dat je de laatste kampioenschapskansen op zo’n amateuristische manier te grabbel gooit. De nacompetitie gaat ons niet redden, de intensiteit bij clubjes als Cambuur en de Graafschap ligt nu al veel hoger. Bij ons in de selectie spelen al een aantal maanden allerlei dingetjes (Gorter, Matsoe, Brands, Dingsdag etc) waar maar geen streep onder gezet wordt. Een trainer die naar het zwaarste middel (Brands) moet grijpen om zichzelf staande te houden ondermijnt daarmee zijn eigen gezag.

  Het is binnen de club een enorme puinhoop. Gielen en Goetzee hebben duizenden mensen weggejaagd, de omzet is met miljoenen naar beneden en iedere janjulsponsor kan voor een dubbeltje op de eerste rang komen zitten. Over de aandelen lock-up zwijgen zij op dit moment in alle talen. Na twee mislukte overnamepogingen en een arrogante houding van de huidige bezitters is het einde nu wel in zicht. Niemand wil die aandelen nog hebben. Er moeten miljoenen bij om van ons NAC te maken waarop de achterban recht heeft.

  0

  0
 • gaoperd
  14 februari, 2016 - 11:38

  Al jarenlang probeert de knvb-maffia een kampioensfeest op de Coolsingel te arrangeren
  Helaas voor hen , krijgen die havenslaven van feijesnert het zelf niet voor elkaar….ook al wordt het hele jaar hen de helpende hand vanuit Zeist toegereikt….

  Kost wat kost moet er dus een feest in rotterdam komen….
  Goeie 2e dus……S.P.E.R.M.A……
  Alles MOET nu hun kant oprollen , om dat schorremorrie uit rotterdam rustig te houden!
  Werklijk iedere wedstrijd worden ze in het zadel geholpen!!
  En wat doet Zeist? Die sturen de meest belabberste scheidsrechters op een wedstrijd van NAC af…….

  Tel daarbij het falen van NAC bij op

  En het resultaat ?

  NAC gaat in de huidige vorm af als een gieter in de aanstaande nacompetitie….

  En sluit volgende jaar de deuren, omdat een langer verblijf in dit gedrocht wat ze jupiler league noemen nac namelijk financieel niet gaat trekken…ook al bevolken er 2 wekelijks 15.000 idioten op de Bredasche tribunes

  WAT EEN PLEURISBENDE IS ER TOCH VAN GEMAAKT!!!!!!

  0

  0
 • gaoperd
  14 februari, 2016 - 11:42

  De helft van de huidige selectie kan bij de amateurs van kozakken boys nog niet mee…
  Totaal geen team spirit , what so ever…stelltje speudo vedettes

  En iedereen maar janken om Van As…

  Nee we staan er nu lekker voor….

  En voor iedereen die denkt dat we in de nacompetitie eventjes van bijv. De stillems gaan winnen (mochten die in deze nacompetitie terecht komen)…. kruip maar lekker terug in jullie holen!
  We worden tegen een dergelijke tegenstander helemaal afgemaakt, en zoek gespeeld

  Ik vrees dat het straks GAME OVER is voor ons NAC

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 11:45

  Wat een gezeik zeg, met onze Zwitserse rukker voorop, dit NAC voetbalt tenminste weer en we zitten in categorie 2, tis gewoon zorg dat we via de nacompetitie zien te promoveren en zoals het er nu uitziet in de twee clubs die we tegen kunnen krijgen moet dit zeker kunnen, alleen ene tip voor Marinus, denk met het oog op het team en niet op het individualisme in het elftal !!
  NAC is NAC weer aan het worden en daar past geen pestimisme bij !! NOAD gvd met de borst voorruit !
  what the f^ck is emmen, zwwitserse azijnboer ! HUP NAC

  0

  0
 • Ralf
  14 februari, 2016 - 11:51

  Nac wint zonder seuntjes zeker. Vervolgens nacompetitie wordt ook gewonnen zonder mats. Mats eruit en nooit meer erin. Come on NAC

  0

  0
 • heksenketel
  14 februari, 2016 - 11:53

  Kijk eens aan @van Flieger krijgt medestanders. Ik zeg niet dat je (alleen) onzin opschrijft, maar ik kan bijna nooit iets met je reacties. Ze zijn namelijk zeer subjectief, vol met vooringenomen standpunten, vaak heel erg zuur, erg doorgeschoten/overdreven en gemiddeld genomen bied je nooit oplossingen. Consistentie kan je trouwens niet ontzegd worden haha. Het grammofoonplaatje is meestal hetzelfde; het was kut, het is kut en het zal kut blijven.

  Tsja….en dan is het lastig om met je in discussie te gaan. En dat vind ik persoonlijk jammer, want eerlijk gezegd denk ik wel dat je discussies kunt verrijken…alleen niet op deze manier. Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal geen bijdrage wilt leveren. Dat mag ook, maar mocht je dat wel willen……dan zou het fijn zijn als je probeert om meer met een open blik naar zaken te kijken.

  0

  0
 • Ralf
  14 februari, 2016 - 11:57

  Zonder mats seuntjes kunnen de andere spelers weer vrij douchen.

  0

  0
 • G00ser
  14 februari, 2016 - 12:02

  Wat een zure onzin hier.

  NAC speelde een prima wedstrijd tegen een anti-voetballend MVV, die met erg veel geluk op 1-0 voor kwam. Het veldspel van NAC was erg goed, ze domineerde, zelfs met 10 man. Dat NAC niet meer scoorde is misschien meer pech dan onkunde, zeker als je de redddingen zag (4x door een verdediger van de lijn gehaald).

  Nee, ondanks de uitslag ben ik best tevreden. Sterker nog, gisteren W2-Graafschap gezien, als NAC 1 van deze clubs treft in de Nacompetitie maakt NAC gewoon een zeer goede kans.

  Voor de rest hierboven, accepteer dat Sparta kampioen zal worden en dat NAC voor een keurige 2 de plek gaat. Als NAC zorgt dat ze nauwkeuriger trainen op de eindpass en de afronding, dan ben ik niet bang voor de nacompetitie.

  0

  0
 • Breda For Ever
  14 februari, 2016 - 12:24

  man met een elftal is dit kun toch niet in de ere gaan voetballen,je schaamt je kapot je wordt iedere x te kakken gezet met een nulletje of 3 /4 laat ze maar lekker in de juup blijven daar horen ze toch zeker nog een jaartje thuis tot dat het een echt elftal is en geen duiventil meer

  0

  0
 • Fred
  14 februari, 2016 - 12:50

  Beste G00Ser, op het einde van de competitie is er geen extra promotie plaats omdat je zo leuk hebt gespeeld , het gaat om goals maken en geen goals tegen krijgen .
  Ik heb gisteren een aantal wedstrijden op FOX zitten kijken en het is opvallend hoe vaak ploegen zich vrij spelen en spelers alleen op de keeper af kunnen gaan , dat zie je bij NAC dus NOOIT echt NOOIT , het is allemaal scrimmage voetbal wat ze zelf creëeren , enerzijds door gaten die dicht gelopen worden , anderzijds door buitenspelers die naar binnen trekken , zelden zie je een pass waardoor een buitenspeler of spits gelanceerd kan worden en het komt ook omdat het allemaal postbodes zijn , niemand durft te schieten , goed leggen nog eens goed leggen om gek van te worden .
  Het is te gek voor woorden dat wij met deze selectie nu derde staan met een bijna niet meer te overbruggen achterstand .
  Ik ben het ook wel met Gaoperd eens dat we altijd op enigerlei wijze tegen worden gewerkt door de KNVB , ze zijn niet pro NAC om het netjes uit te drukken .
  Dit seizoen hebben we weer scheidsrechters gehad die duidelijk hun stempel op de uitslag hebben gedrukt , de KNVB sloopt met het toewijzingsbeleid van niet competente en corrupte scheidsrechters hun eigen competities .
  NAC is op alle fronten een verrijking voor de hoogste afdeling van het Nederlandse voetbal naar de KNVB heeft liever ploegen die met 3 tot 6000 toeschouwers een vol stadion hebben .
  Vrijdag hadden we die Makkelie als ik die vent alleen al zie moet ik kotsen , die man beïnvloed werkelijk elke wedstrijd die hij fluit , het loopt vrijwel altijd uit de hand , dus niet alleen bij NAC , opvallend ook dat hij Feijenoord , Excelsior , Dordrecht of Sparta fluit en tegenstanders daarvan in cruciale fases .
  Opvallend was bij die voordeelregels waarna hij gewoon vet gele kaarten niet meer gaf , MVV had zeker niet met 11 man mogen eindigen .
  Het is toch logisch dat veel mensen denken dat deze wijze van fluiten voordeel voor Sparta opleverde in de jacht naar het kampioenschap en er insinuaties volgen ?
  Maar dit alles wetende moeten wij als NAC daar boven kunnen staan en er beter mee omgaan , we moeten eens een keer laten zien dat we de beste zijn in alle facetten en slimmer worden .
  Wie heeft er één NAC speler naar de grensrechter zien lopen na de 33e handsbal van MVV , dat gebeurt nooit , je ziet vaak als je dat wel doet, en een hoop herrie maakt die scheids nog even net die grens praat en een en ander wordt herzien , je zaait twijfel .
  Vaak heeft die vierde man dan al op zijn scherm kunnen zien wat er gaande was .
  Het is gogme wat volledig ontbreekt .

  0

  0
 • G00ser
  14 februari, 2016 - 12:50

  Doe dan wat, Van Flieger, in plaats van hier je onuitputtelijke azijn uitgieten.

  0

  0
 • Ralf
  14 februari, 2016 - 12:57

  Beste supporters, gelukkig is er nog een leven na NAC. Het kan weer ff duren voordat we weer terug zijn waar we horen. Het Jupiler bier smaakt goed. Dat is minstens zo belangrijk.

  0

  0
 • G00ser
  14 februari, 2016 - 12:58

  @Fred,

  Ik begrijp je punt en deel je mening voor een deel. Met betrekking tot Makkelie, in de eerste instantie was ik blij dat er een scheids stond die (normaal gezien) Eredivisie-waardig is…helaas bewees hij het tegenovergestelde. Een scheids als Makkelie heeft teveel, negatieve, grip op de wedstrijd gekregen, en dat is spijtig.

  Met betrekking tot Sparta, ik zal niet zeggen dat ze voor zijn getrokken, dat vind ik Calimero gedrag. Ik vind wel dat zij doen wat NAC niet doet, en dat is winnen van de kleintjes en de lelijke wedstrijden. Sparta heeft echt niet meer kwaliteit rondlopen dan NAC, maar ze hebben een team en misschien wat geluk…maar dat dwing je denk ik af.

  NAC heeft zich dit seizoen compleet verkeken op het niveau. Onder Maaskant gingen wij wel even promoveren, maar uiteindelijk heeft dat puntenverlies (in het begin) ons nu het kampioensschap gekost..
  Ik geloof er nog steeds in dat NAC een promotie-waardig-elftal heeft, alleen straalt het nog te weinig uit. Het is nu aan Dijkhuizen de eer om te zorgen voor die laatste finetuning, met het oog op de nacompetitie.

  Ik kijk met dubbele gevoelens terug op vrijdag, maar heb wel vertrouwen in goede afloop.

  0

  0
 • Ralf
  14 februari, 2016 - 13:00

  @G00ser helemaal gelijk maar dan wel zonder Mats Seuntjes

  0

  0
 • gaoperd
  14 februari, 2016 - 13:05

  @nahoreca

  Ik noem:
  -lamprou
  -vdstruik
  -wuytens
  -achenteh
  -falkenlandverrader
  -hupperts
  -ondaan
  -andersen
  -andrade

  En super Naccer Braber, die uiteraard tegen zijn club scoort..!

  Zet daar van tegenover firma pruts en co , genaamd nac

  En trek de conclusie , dat we met 2 vingers in de neus even van de stillempies winnen…..
  Sommige mensen vinden Marijke Helwegen ook een lekker wijf ……

  0

  0
 • Fred
  14 februari, 2016 - 13:12

  Beste G00ser , kortom we zijn het eens .
  Wat scheidsrechters betreft , ook Guzubuyuk en die kale Mulder waren geen voordeel , Blom en Kuipers wel maar die marchanderen duidelijk ook niet , het is bijna een genot om die te zien fluiten .
  Als het tegenzit zijn dat geen extra negatieve factoren .
  Beiden hebben ze NAC een keer gefloten en dat was een verademing , ook die Martin van de Kerkhof begrijpt het .
  En inderdaad lijkt het op Calimero gedrag , ik haat dat ook en dat hebben we niet nodig , 80 % doen we onszelf aan de rest is randgebeuren .
  En als je echt je werk goed doet en er 100% voor gaat kan geen scheidsrechter een positieve uitslag voorkomen , dat doen ze wel als je onder je mogelijkheden speelt en alles maar laat gaan , dan is zo’n klote scheids doorslaggevend .
  Overigens ben ik het met de laatste reageerders onder het item van Peter v d Merwe eens , zouden we in de komende thuiswedstrijd geen hart onder de riem kunnen steken ?

  0

  0
 • G00ser
  14 februari, 2016 - 13:13

  @Gaoperd,

  We kunnen het ook omdraaien.
  -Jelle ten Rouwelaar
  -Dirk Marcellis
  -Ruben Ligeon
  -Joeri de Kamps
  -Demy de Zeeuw
  -Divine Naah
  -Erik Falkenburg
  -Uros Matic
  -Adnane Tighadouini
  -Jeffrey Sarpong
  -Mats Seuntjens
  -Guyon Fernandez

  Deze selectie deed niet onder voor menig Eredivisie selectie (vergelijk maar met Cambuur, Graafschap, Willem2, Excelsior enz)…..en toch degraderen. Het draait niet enkel om kwaliteit op papier, de vorm op dat moment is van groter belang.

  Waarom zou dit NAC het dan niet lukken tegen een Graafschap, Cambuur, Excelsior of Willem2?

  0

  0
 • marti
  14 februari, 2016 - 13:15

  mijn mening voor morgen ,Dijkhuizen zet Brands weer in het veld ofwel op de bank ,zodat mocht het nodig zijn hij kan spelen ,niet alleen spelers maar ook trainers kunnen fouten maken! sucses voor maandagavond

  0

  0
 • gaoperd
  14 februari, 2016 - 13:27

  @Gooser

  Hoofverantwoordelijke vd degradatie staat nog steeds onder de lat bij NAC
  We mochten willen dat we een keeper a la Lamprou hadden!!

  0

  0
 • Fred
  14 februari, 2016 - 13:35

  Beste G00ser, simpel dat lukt tegen die ploegen niet omdat wij de discipline en de mentaliteit niet op kunnen brengen , niet voor elkaar het vuile werk op willen knappen en wij hebben Mats Seuntjens die 80% van een wedstrijd niks doet en in cruciale wedstrijden rode kaarten pakt of andere gekke dingen doet .
  Je moet er met zijn elven staan , de zwakste schakel is nog altijd bepalend voor de sterkte van je ketting en naast Seuntjens zie je ook Lazic niet uitblinken , Verbeek is niet best, Ars is onder niveau , Suk kan een bal niet vasthouden en als je dan ook nog een Matic , Mulder en een steeds sterker wordende van de Weg er naast zet , ga er dan maar aan staan , daar kweek je geen vertrouwen laat staan eenheid mee.
  Zet dan ook nog eens 25 goals op de tribune en op een nieuwe spits kun je geen beroep doen omdat het 2 a 3 X zo lang duurt als bij andere clubs om hem speelgerechtigd te krijgen .
  Dan weet je waarom wij waarschijnlijk aan het kortste eind blijven trekken .

  0

  0
 • FrontAntiFalkenburg
  14 februari, 2016 - 13:44

  Het was natuurlijk dom dat Blaaskantje vorig jaar Jelle onder de lat hield we hadden makkelijk een anderen keeper kunnen halen! maar omdat Jelle toegaf dat hij fout en blunders maakte mocht hij onder de lat blijven.
  Morgen a.u.b Duarte opstellen en Brands weer bij de selectie zetten!

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 14:31

  Zondagmiddag depri weer voor de meeste en duimpkes naar beneden dag, pffff !
  Wat een trieste bedoeling hier, van die zwitserse kloothommel is het nog ter verwachten, maar van sommige andere en maar hard zingen zeker wanneer we morgen met 1-3 winnen bij emmen van ‘wij gaan niet opzij’ !!
  Deze selectie is prima, alleen zorgen voor je belonen en dan groeit tenminste de uitgespeelde kansen ook vanzelf !! Ik ben al lang blij dat we geen laffe angstploeg meer zijn, daar kun je niet trots op zijn als NAC supporter !!!! En ja depri gijp vrienden, ik zou 500 duimpkes naar beneden drukken as ge daar van net als zwirsters trekhommel er een harde p^^mel van krijgt !! HUP NAC, schijt aan emmen !

  0

  0
 • nachoreca
  14 februari, 2016 - 14:53

  @gaoperd….wat zeik je nou met je kut opsomming van willem 2 joh? kun je al begrijpend lezen of is de term gaoperd niet voor niets gekozen..?! ik stel alleen maar hoe mooi het zou zijn als we ten koste van willem 2 zouden promoveren…niet meer en minder…tief op naar tilburg, halve gek.

  0

  0
 • Wouter
  14 februari, 2016 - 15:26

  Scheppioni , niks persoonlijks hoor maar ik denk dat de duimpjes omlaag meer te maken hebben met je soms onbegrijpelijke en onsamenhangende teksten en je aversie tot sommige mensen dan met de essentie van je verhaal .
  Het is bij jou alleen maar : ti’s te zeggen dat ik wil zeggen dat ik helemaal niks heb te zeggen en wat moet ik daar verder nog op zeggen .
  Kortom vertel eens een verhaal , kijk je laatste post eens , zomaar een paar dingen , bedoeling = bedoening – ter verwachten = te verwachten – emmen = Emmen , wat bedoel je met ” zorgen voor je belonen ” ” en dan groeit = en dan groeien – en wat is gijp vrienden en zwirtsers zal wel Zwitsers zijn toch ?
  Kortom lees je verhaal eens na voor je het verstuurt en gebruik F7 eens een keer , het is gewoon heel onsamenhangend en niet iedereen hier spreekt en leest Oost Brabants .

  0

  0
 • jvt
  14 februari, 2016 - 16:26

  Sinds vertrek Brands is het bergafwaarts, de Lasniks, Zonneveld, de rappertjes, Snoyl en nog eens tig miskopen verder, diverse trainers per seizoen, ‘sterke’ hulptrainers, tig afkoopsommen… Nac is door het bestuur volledig kapotgemaakt. Een omhooggevallen AD die permanent maar wat mag aanklooien omdat het zijn beslissingen niet zijn maar het slechts een praatpop is. Een te TD met overgewicht ipv overwicht, een trainer die zomaar een opstelling verandert en daar schijnbaar in de winterstop op traint ipv vaste patronen inslijpt en vertrouwen geeft aan de top 13 die het moeten doen, De Kamps laat vertrekken, doodleuk verder gaat met huurlingen die nog niet wedstrijdfit zijn…

  Het zijn amateurs bij Nac en dan sta je waar je hoort te staan. Natuurlijk zit er geen promotie in, dan hadden we een eigenwijze ex-international als trainer nodig die werkelijk schijt heeft aan de vaste kaartenhuisjes bij Nac en spelers echt beter maakt. Klooi maar lekker wat verder jongens, hier moeten we onze energie niet meer in steken. Nac is allang op sterven na dood. Jammer maar volledig aan zichzelf te danken.

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 18:18

  @ Wouter
  Ja leraar zeker, wat een gezeik jongen, ik vind deze site werelds, voor mij verder geen sociaal media, die duimpkes verder oeps sorry duimpjes, voegt in mijn ogen alleen maar meer wazigheid toe !
  Ik ben misschien zeker niet de beste formuleer iemand, maar ik citeer mijn teksten vanuit mijn NAC hart en bij deze ook niks persoonlijks, maar voor mij heb ik totaal niks met zo’n persoon als jij die op een paar woorden iemand te kijk wil zetten ! Ga je gang jongen, de hele essentie van mij citeren is in het kort gezegd, dat het op een regenachtige zondagmiddag er hier bij zijn, die altijd maar willen zeiken om te zeiken met die trek boy uit zwitsrland voorop !!
  Morgen goed je leerlingentjes de dictee bijbrengen ejj kul !!
  Op naar emmen met vol overtuiging, wij gaan daar gewoon winnen, NAC is de glorie, NAC is de club !!

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 18:27

  @ jvt
  Zeker eind jaren ’80 niet meegemaakt met ons NAC !?!
  Qua beleid is het altijd een onstabiele chaos geweest bij ons NAC, in 36 jaar dat ik NAC supporter ben ken ik het niet anders, maar waar ik voor NAC ben gevallen is het levendige in de club en met name, minder zijn of niet minder zijn dan de tegenstander, maar ze moeten met knikkende knieeen naar BREDA komen en gezien mvv en meerdere tegenstanders begint dat gelukkig steeds meer terug te komen sinds dat Gudelj op een geven moment aan het roer bleef !! Maar nu blik vooruit, mocht het dan geen kampioenschap zijn, promoveren kan zeker via de nacompetitie, je bent net zo sterk als je aan de tegenstander maar geen onzekerheid blootgeeft !
  W.G.N.O !

  0

  0
 • Wouter
  14 februari, 2016 - 18:54

  Hallo Scheppioni , het is ” het dictee ” overigens . 😉
  En meestal ” citeer ” je een tekst van iemand anders , citeren is niet iets wat jezelf zegt .
  Maar wat bedoel je nu verder te zeggen dan ?
  Jij bent NAC supporter met je hart op de goede plek en je hebt een hekel aan Vliegertje en je vind dat NAC de club is , sterker nog het is ” ons ” NAC , en wij gaan niet opzij ?
  Citeer ik dit goed vrij vertaald ?
  Zo denken veel supporters er over denk ik .
  Ik ben trouwens geen leraar dat zou er beroerd uitzien vrees ik .
  Verder vind ik je echt een prima kerel hoor , niks mis mee !

  0

  0
 • jvt
  14 februari, 2016 - 19:01

  @scheppioni
  droom gerust verder, ik volg Nac al vele tientallen jaren en zo slecht als de laatste 6 jaar heb ik niet meegemaakt, de tijd van Atje Brouwers, Stanley Bish, latford, Lammers, Toto Cornellissen, Van Hoooydonk. Nac stuntte regelmatig. Leuk om naar toe te gaan, leuk voor sponsors om je klanten mee naar toe te nemen. Daar ,iep geen lapzwans in het veld waar je je mateloos aan kunt ergeren. Eruit.

  De basis nu is volledig fout, men heeft een zwak, ambitieloos bestuur, aandeelhouders die crediteuren zijn en hun tegoeden willen redden, een ronduit zwak management die op hun beurt zwakke managers aanstelt. Goetzee had absoluut geen plan B bij degradatie en toen moest in een paar weken een nieuwe selectie worden rondgebreid. Wat blij dat de trainer toch wilde blijven en tegelijkertijd TD was, was onze AD even verlost van de door hemzelf gecreëerde chaos en kon toch nog op vakantie.

  Iedereen mag gewoon blijven zitten en met wat pietpraat als “We laten de club niet vallen in slechte tijden” en “We leveren salaris in en maken het goed” is de achterban al snel tevreden. Goetzee is niet meer dan een lachebekje accountmanager maar niet de rots in de branding, de man met visie en charisma. Het zijn baantjes vervullers. Men krijgt het steeds weer voor elkaar trainers aan te nemen die er werkelijk geen hout van kunnen, die amper een track record hebben. Maaskant’s 2e seizoenen bij een club zijn altijd slechter dan het eerste waar hij profiteert van het werk van zijn voorganger, Bogers, Karelse, Hellemons, Gudelj, allemaal intern opgeleid zei men, door wie dan? door Van Asch himself? Contracten met eenzijdige opties voor de spelers, niet betalen van transfergeld, het kan allemaal bij Nac. Het beste is faillissement, aandeelhouders weg, directie weg en helemaal opnieuw beginnen. Met een toptrainer, steek daar je geld maar in.

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 19:21

  Goh woutertje echt humor zeg, zeker op de deurklink na de leukste thuis !
  @ jvt
  Jij hebt hierbij wel zeker een punt, maar dan had je dit vorig seizoen moeten laten doen toen we 31 mei met echte lege handen stonden, ik geloof nu met deze staf en met Goetzee wel in een redelijke ommekeer !
  Maar na je rijtje trainers van de laatste jaren, ben ik van mening dat Dijkhuizen nu wel het beste is voor ons NAC, want gezien het voetbal waar ik dan het meest oplet, dan zie ik wel op voetbal steeds meer een herkenbaar NAC, hopelijk trekken we deze lijn door en gaan we weer steeds meer 90 minuten lang voor een volle overwinning en de ene keer voetbal je makkelijker dordt uit dan de andere keer mvv thuis, maar we zijn gelukkig steeds meer de baas weer in het veld en dat doet mij in ieder geval goed !! nu morgen emmen opvreten !

  0

  0
 • G00ser
  14 februari, 2016 - 19:25

  @Jvt,

  Ik begrijp je onderliggende frustratie, wat denk ik een stil frustratiepunt is bij iedere NAC supporter.

  Echter, moet je je niet vastklampen aan successen uit het verleden. Het laatste noemenswaardige succes is alweer 8 jaar oud, toen we 3de eindigden.

  En ja, NAC heeft geen grote wereldspelers meer, maar accepteer dat dat niet meer gaat gebeuren. Dit is niet iets specifieks voor NAC, maar kenmerkend voor de Nederlandse competitie. Kijk om je heen, ieder talent wordt weggekaapt voordat ze 21 worden. Er is geen ruimte meer voor grote namen binnen de Nederlandse competities. Zodra een talent opduikt, wordt ie weggekocht, waar clubs als NAC al te gevoelig voor zijn (geld is geld).

  Daarnaast, heeft NAC niet de grote aanstroom van talent of het superieure scoutingapparaat wat deze talenten aan kan leveren. Ik denk dat dit echter wel punten zijn waar NAC aan moet werken, maar dat terzijde.

  Wat heeft NAC wel? NAC heeft trouwe supporters en trouwe sponsors…en juist die 2 punten geeft NAC bestaansrecht.

  0

  0
 • De Lange
  14 februari, 2016 - 19:27

  Alvorens de negativiteit hierboven helemaal omslaat,ff iets anders,zijn de 11 van morgen al bekend? En ik hoef geen duimpjes/ duimkes 😂😂

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  14 februari, 2016 - 19:55

  Als je net ADO tegen Excelsior ziet. Dan weet je dat promoveren met deze selectie echt niet gaat lukken. Zon Excelsior verliest maar daar zit meer voetbal in dan bij NAC de laatste paar jaar bij elkaar. Als je dan kijkt met welk budget kun je maar 1 ding concluderen wat een fiasco is het bij ons geweest de laatste jaren zeg en ook dit jaar met een waardeloze selectie. Gelukkig is er elke week bier want een andere reden om na het stadion te gaan is er niet. Hup NAC fijn weekeind morgen tegen Emmen gelijk spel let maar op

  0

  0
 • scheppioni
  14 februari, 2016 - 20:00

  Oei vriend De Lange, pas op voor woutertje, want ff, dat zal wel niet goed duidelijk zijn in de Nederlandse taal !

  0

  0
 • Fred
  14 februari, 2016 - 20:04

  Het is frustrerend als het er op aan komt zijn ze er nooit .
  Je kunt achteraf organiseren wat je wilt de spelers laten je toch in de steek en het feestje kan afgeblazen worden .
  Ik snap JVT ook wel , maar ook voor bestuur , supportersgroeperingen is het frustratie ten top , een feest kost geld dat moet je voorbereiden etc , maar op deze wijze zinkt de moed in je schoenen .
  Ik weet zeker als NAC een thuiswedstrijd met 0-4 mag verliezen dat de instelling zodanig is dat ze er met 0-5 de teil in gaan .
  Het is bijna niet meer om te keren , de vrije val stopt niet , bijna alles zit tegen en we hebben de instelling niet om de ommekeer teweeg te brengen .
  JVT had het over vroeger , vroeger is voorbij en we moeten inderdaad vooruit kijken , maar dat kan alleen als er perspectief is .
  Ten opzichte van vroeger is het grote verschil dat wij nu dissonanten als Seuntjens op een voetstuk gaan zetten , dat is absurd , vroeger kregen die gasten niet eens de kans de boel te verzieken en reageerden supporters wel anders op dat gedrag .
  Bovendien zorgden spelers als Lokhoff, Quaars , Smit, Schrijvers , Koumans , v d Dungen wel dat dat soort ventjes in het gareel bleven dat regelden ze op de training wel even onder elkaar .

  0

  0
 • Tom Smits
  14 februari, 2016 - 20:04

  @ de Lange ja hoor bekend

  Jelle
  Mulder
  Pedro
  Diermen
  Vd weg
  Stam
  Matic
  Suk
  Lazic ( mits hersteld van griep )
  Ars
  Verbeek

  Reserves
  Duarte
  Dingsdag
  Naah
  Gorter
  Bohrassasar
  Noppert

  0

  0
 • brutes
  14 februari, 2016 - 20:24

  Duarte erin voor verbeek

  0

  0
 • denker
  14 februari, 2016 - 20:45

  @tom Smits , damen zit erbij ipv bohasasar

  0

  0
 • denker
  14 februari, 2016 - 20:49

  correctie damen en bohasasar zitten er beide bij , lazic is ziek

  0

  0
 • jvt
  14 februari, 2016 - 21:24

  Het is goed naar vroeger te kijken om te zien waar we nu staan. Kijk eens naar een simpele club met minder supporters als een PEC Zwolle, een Heracles en wat hebben wij, zo’n prachtclub is door een paar mismanagers en bestuur en “aandeelhouders” volledig naar de kl… geholpen. We zijn kampioen in het aannemen van de verkeerde trainers, td’s, ad’s en spelers met als dieptepunt een niet te ontkomen degradatie. Maar erger nog; dramatisch voetbal en ten onrechte sterallures. Een zwalkend opstellingenbeleid, het maar steeds niet scherp krijgen voor cruciale wedstrijden etc etc. Dan verdien je ondanks de bevlogen supporters het gewoon niet. Ik zou me als trainer, ad die er beiden toch al even zitten werkelijk kapot schamen. Een rechtsback als linksbuiten, een topscorer op de tribune, een Stam disciplinair geschorst, een houten klaas Verbeek die al nooit had mogen worden aangetrokken maar de gemakkelijkste manier was 22 spelers bij elkaar te krijgen. Men had geen scouting en men heeft geen scouting, men is niet creatief en haalt wel een Damsjemski, een Boateng vanaf video etc etc. Een spelersmakelaar is altijd de baas in Breda. Die zit immers tegenover een paar amateurs.
  We huren maar door. Stop hiermee!

  0

  0
 • Hans
  14 februari, 2016 - 21:32

  Ja JVT en zeker als een van die zaakwaarnemers beter gezegd zakkenvullers ook nog eens aandeelhouder is .

  0

  0
 • Barry
  14 februari, 2016 - 21:33

  @jvt

  Vorig jaar had jij waarschijnlijk ook Cambuur als voorbeeld club genoemd, kijk waar die nu staan. Heracles vocht vorig jaar samen met ons tegen degradatie. Zwolle heeft ook geld problemen en wordt ieder jaar iets minder.

  Het kwartje moet net goed vallen met bij je spelersgroep. Onze club is in handen van 22 schuldeisers. Ik maak me sindsdien geen moment meer druk om beleid, dat is toch zinloos bij onze club. Ik verwacht dat wij dit jaar via de nacompetitie of anders volgend jaar via de eindstand promoveren. Dit proces kost tijd.

  0

  0
 • jvt
  14 februari, 2016 - 21:41

  @Barry droom maar lekker verder, slaap zacht
  je hoop is aandoenlijk maar de realiteit is anders
  Goetzee zei vorig jaar dat het creëren van een topsportklimaat nog minstens een jaar ging duren want daar was een bureau met een onderzoek bezig. Hoe belachelijk kan het zijn. Ga gvd naar de eerste de beste topclub en kijk wat zij anders doen mbt topsportklimaat of naar een tophockey club etc maar daar heb je toch geen extern bureau voor nodig? Maar wel weer een jaartje verder tegen die tijd en kan ik op het pluche blijven zitten.
  Al deze amateurs komen weg met een verhaal en sturen supporters als jij zo het bos in. “Ik heb het gevoel dat het toch met onze Marinus een stukje beter gaat” verliezen tegen RKC waarin je de periode kon pakken, tegen GOA, tegen een MVV die stijf onderaan in de periode stand stond, We hebben een ervaren met de nadruk op een ervaren en man met aanzien nodig die het in Breda er wel zal inslijpen. Niet meewerken aan topsport is opzouten.

  0

  0
 • Oldskool
  14 februari, 2016 - 22:14

  @ jvt

  Lul niet zo slap man. En dan weer gaan huilen dat Brands niet opgesteld wordt maar wel topsport eisen. Je spreekt jezelf in 2 reacties al tegen.

  NAC heeft een aantal slechte TD’s gehad. Maar als je echt iedere euro nodig hebt om te overleven… If you pay peanuts….
  Kwaken van de zijlijn is zo makkelijk maar vooralsnog is er niemand opgestaan die 10mln plus meeneemt. Dus doet NAC het enige mogelijke, financieel gezond worden en langzaam opbouwen wat in het verleden afgebroken is.

  0

  0
 • NOAD1912
  14 februari, 2016 - 23:05

  @bsiderats

  Ik zou zeggen n.a.v al die discussies….organiseer een zeik en discussie avond voor supporters met veel bier……en voor de zekerheid security 😂😂

  0

  0
 • Oldskool
  14 februari, 2016 - 23:13

  Gaat zo.n trieste sukkel op handjes klikken. 22 in 5 minuten. Kut systeem. Maar zegt meer over die prutser dan over de inhoud. Kleuter.

  0

  0
 • Oldskool
  15 februari, 2016 - 00:47

  Haha, het wordt steeds gekker….

  0

  0
 • enjoy.
  15 februari, 2016 - 09:02

  @ gaoperd
  Helemaal gelijk, heb ik al 100 x gezegd, ben er zelfs voor weggebleven.
  ( kom maar met de duimpjes cq ellebogen)
  Weet je dat ik met verbazing de keeper van MVV zat te bekijken.
  En nu nog de zusjes Verbeek-Seuntjes-Gorter op een bank in het
  Valkenberg afzetten, en frisse jongens erin jongens die misschien
  niet kunnen ballen maar wel stomen en passie.

  0

  0
 • oosterhout3
  15 februari, 2016 - 09:21

  jvt, welke ad&td heb jij voor ogen dan(iedereen uitgezonderd pierre vh die toch liever in dat rotterdamse badkuipje van hem zit)??

  aahja…

  jwvd met zijn geweeeldige ideeen?? zeker… dan hadden we nu 6k scc’s verkocht en daarnaast 12k gratis kinderen want tjah die zijn de toekomst………..

  ik vindt dat oldskool wel gelijk heeft in zijn laatste reactie hoor, ondanks zijn vele duimpjes omlaag

  je vraagt om brands…. en topsportcultuur…. ffe een opfrissing…. DAAROM IS HIJ NU JUIST GESCHORST!!

  oja coaches die geen international waren niet goed genoeg

  luis van gaal, guus hiddink….. DE 2BESTE TRAINERS van nl in JAAAAAAAAAAAREN, zijn beide GEEN ex international!

  0

  0
 • Wouter
  15 februari, 2016 - 09:25

  Enjoy, iemand als jij gaat zich toch niet druk maken om duimpjes , ik vind het wel mooi, je ziet meteen hoeveel voorstanders of tegenstanders er zijn .
  En schrijf je domme of kwetsende dingen dan krijg je duimpjes omlaag daar moet je dan toch niet verbaasd of beledigd over zijn ?
  Als je daar niet tegen kunt moet je niet reageren op deze site, het hoort er nu eenmaal bij en ik vind Oldskool een beetje overdreven reageren.
  Je gaat toch niet zitten tellen hoeveel handjes er binnen 5 minuten komen , neem aan dat hij toch wat beters heeft te doen , en neem aan dat JVT ook niet een hele middag handjes richting hem gaat zitten toekennen , is nogal tijdrovend lijkt me .
  Als je iets schrijft doe je dat toch met je volle verstand en dan moet je niet raar opkijken als mensen daar op reageren .

  0

  0
 • TheBeek
  15 februari, 2016 - 09:43

  Nac en beleid tja het is nooit goed bij de supporters.

  Iemand met 10 miljoen zou wel welkom zijn overigens ben je van een hoop problemen af.

  Zonder geld, zonder jeugd en scouting (komt nu langzaam op gang dat moet gezegd worden) zou het heel knap zijn als we met afdankertjes, oude bekenden en huurlingen wat op kunnen bouwen de komende jaren.

  De selectie is gewoon niet goed genoeg.

  Wie wil spelers als gorter en verbeek hebben??? Juist niemand, maar bij nac worden zulke spelers met open armen ontvangen omdat ze hier eerder gespeeld hebben.

  Lazic mocht niet met de graafschap mee de eredivsie in; dan nemen wij hem maar.

  Suk speelt niet voor niks zijn beste seizoen nu > dit is zijn niveau. Lopen en beuken maar voetballen kan tie niet (suk op kunstgras is gewoon lachwekkend)

  Matic heeft net als suk een grote longinhoud en kan inzet niet ontzegt worden maar scorend en creatief vermogen 0,0

  Kenny is een toffe gozer en werkt hard maar komt ook echt kwaliteit te kort. Kijk zijn fouten bij tegentreffers er maar op na ;)

  Mulder heeft ook nooit hoger gespeelt dan rkc en excelsior. Aardige back; niet meer dan dat

  Jelle blijft onze held maar de tijd dat hij punten pakte voor ons is definitief voorbij

  Van de ‘basis’ ben ik alleen te spreken over Pedro (echte mandekker), stam en seuntjens (de 2 beste van de selectie) en ars (bruikbare spits voor de juup)

  Brands is geen topsporter (mag een kilo of 5-10 af) en naah mist zoals gebruikelijk bij veel afrikaanse spelers de taktische discipline (en zijn talent houd tie nog altijd goed verborgen)

  De rest van de selectie is niet meer dan vulling helaas.

  Nieuwkomers buiten geschouwing gelaten.

  Unal heeft hopelijk meer talent dan Naah, bij v. Diermen staat er in ieder geval een goede kop op en duarte is mits fit veel te goed voor nac maar kan het niet in zijn eentje

  De bal is uiteraard rond in de play-offs maar ik vrees het ergste.

  Ik vrees nog altijd voor een fortuna scenario als we dit jaar niet promoveren.

  0

  0
 • Zoetzoute Calippo
  15 februari, 2016 - 09:44

  Wil je een geelzwarte koelkast winnen? Like dan dit bericht.

  0

  0
 • De Gouden tip
  15 februari, 2016 - 09:47

  Wat een bedroevende reacties lees ik allemaal. Waarom zo negatief, we kunnen gewoon nog promoveren. Brands terughalen en Seuntjes 5 maanden op vakantie sturen. Laat hem lekker chillen met zijn matties op een warm eiland. Als hij terug komt zitten we in de eredivisie. Iedereen tevreden?

  0

  0
 • De Gouden tip
  15 februari, 2016 - 10:00

  @ thebeek. Lekker geloofwaardig ben je. Iedereen hoopt dat seuntjens nooit meer een nac shirt aan doet en jij vind hem de beste met Stam. Leg eens uit waarom je hem goed vind? Ik erger me aan zijn spel, kop, uitspraken. We worden kampioen met mats Seuntjens. Nee we zouden kampioen zijn geworden als mats nooit mee zou doen. ALLEEN maar ONRUST met die LOSER

  0

  0
 • TheBeek
  15 februari, 2016 - 10:06

  Kijk even hoe de 1-1 tot stand komt ………………juist door seuntjens! Goal tegen volendam vergeten? Dat is gewoon puur kwaliteit!

  En dat heeft hij gewoon! Zonder Seuntjens stonden we nog lager dan nu!

  Ook fijn dat jij de mening van 18000 mensen kent………

  0

  0
 • G00ser
  15 februari, 2016 - 10:11

  @NOAD1912

  Het is toch prima als er zo discussies worden gevoerd? Ik kan het in ieder geval wel waarderen.

  We zullen het vast niet allemaal met elkaar eens worden, maar we delen wel hetzelfde belang: Het beste voor NAC.

  0

  0
 • Mafkees
  15 februari, 2016 - 10:24

  @thebeek is zeker niet de enige die zo denkt.
  Je kan Mats een lambal vinden (is ie denk ik ook wel) maar zelfs als lambal steekt hij nog met kop en schouders boven de rest uit. Met uitzondering van afgelopen vrijdag, toen was ie echt heel slecht.

  Maar zullen we het anders eens een keer niet over Mats Seuntjens hebben?

  0

  0
 • Anti mats seuntjens
  15 februari, 2016 - 11:02

  Zijn rendement is gewoon zeer laag bovendien is Mats alleen bezig met Mats en interesseert NAC hem niks. Hij speelt vast op zijn PlayStation met FIFA 2015 in plaats van 2016. Mats in de spits. Ik zie hem liefst vertrekken.

  0

  0
 • knurft
  15 februari, 2016 - 11:04

  @ degouden tip

  half West Brabant riep dat we “effe” kampioen zouden worden , jij deed daar zeker niet aan mee ?

  het is toch te bezopen voor woorden dat een club a la NAC , met de huidige begroting , bezoekersaantallen en selectie kansloos is voor promotie ?

  het is 1 grote teringbende binnen de club !

  een goedlachse directeur die er geen reet van bakt
  geen scouting , geen jeugd die doorkomt.. ga zo maar door
  een in mijn ogen (voor juup begrippen) goede selectie die er met hun kloten naar gooien…..

  waarom JTR nog steeds onder de lat staat , is en blijft voor mij een raadsel..
  onze primadonnas, denken allemaal dat ze Messi zijn…
  laat ze godverdomme eens gaan knokken voor ieder punt! laat ze nou eens zien dat ze het waard zijn om ONS shirt uberhaupt te mogen dragen !

  ik kom nu een dikke 40 jaar bij NAC , en heb zelden zo’n slap zooitje bij elkaar gezien !

  kampioenschap hebben ze inmiddels al verklooit….
  wat volgt ?
  nacompetitie ? wat heb je daar te zoeken , met deze mentaliteit ?
  we worden straks helemaal dronken gespeeld ….door een willem2 , excelsior of cambuur

  en dan ?

  ik vrees ook het scenario wat TheBeek schrijft

  we zakken af , naar het niveau Fortuna …. of erger
  4e klasse KNVB , de lokale derby tegen RBC
  een geluk… ze weten de weg nog steeds naar het stadion in Roosendaal te vinden

  0

  0
 • scheppioni
  15 februari, 2016 - 12:35

  @ Odlskool
  Het wurdt idd steeds gekker !
  voorstanders en tegenstanders, tis echt te lachwekkend, laat diegene maar zo wijs !
  HUP NAC, drie punten bij emmen !!!

  0

  0
 • scheppioni
  15 februari, 2016 - 12:36

  sorry Oldskool natuurlijk !

  0

  0
 • Wouter
  15 februari, 2016 - 18:09

  @ De Gouden tip, sterker nog dan waren we niet gedegradeerd maar dat is iedereen al snel vergeten , ze hebben het alleen nog over Ten Rouwelaar, die juist wel de ballen had en de schuld van degradatie op zich nam .

  0

  0