Go to Top

Fehér en Penders verlengen met één seizoen

Fehér en Penders verlengen met één seizoen

Het was al een tijdje duidelijk, maar nu is er ook officieel overeenstemming tussen NAC en de zaakwaarnemers van Penders en Fehér. Beide verdedigers, allebei 34, verlengen hun contract bij NAC met één seizoen. Na dat seizoen beëindigen beide routiniers normaliter hun carrière.

Ook Joonas Kolkka is dicht bij een nieuwe verbintenis: “Het is 99 procent zeker dat ik bij NAC blijf.” Toch wil Kolkka zich nog niet helemaal binden. Er is ook interesse van andere clubs: “Die opties houden we nog open.

17 Reacties op "Fehér en Penders verlengen met één seizoen"

 • KC
  23 maart, 2010 - 11:09

  Blijft toch vreemd, Feher en Kolkka wel verlengen en PZ niet verlengen. Volgens mij is hij van grotere waarde dit seizoen als deze andere twee. Maar goed hier is al genoeg over gezegd en geschreven. Zal ook wel komen door hun prestatie, weet ik ook wel maar ik blijf het vreemd vinden.

  0

  0
 • El B
  23 maart, 2010 - 11:27

  @KC: Ben ik het helemaal mee eens.

  0

  0
 • pc
  23 maart, 2010 - 11:46

  ik dacht dat we gingen verjongen
  volgend seizien is het nog een bejaarden elftal

  0

  0
 • pc
  23 maart, 2010 - 11:47

  ik dacht dat we gingen verjongen
  volgend seizoeni s het nog een bejaarden elftal

  0

  0
 • zeeuwse nac-er
  23 maart, 2010 - 11:52

  De zaakwaarnemer van feher en kolkka is slim geweest.

  Die heeft in hun contract laten opnemen dat als ze zoveel wedstrijden hebben gespeeld, het contract automatisch met 1 jaar wordt verlengt…

  ai ai ai

  0

  0
 • scheppioni
  23 maart, 2010 - 12:24

  Jippie Feher als rechtsback ! Pff !

  0

  0
 • Dirk
  23 maart, 2010 - 14:49

  Tuurlijk Feher wel en Zwaanswijk niet. Heel logisch.

  0

  0
 • ijpelaar
  23 maart, 2010 - 16:03

  We worden gewoon allemaal in de maling genomen door het bestuur en met name het vriendenclubje van Maaskant…. Dat je Feher wel verlengt en Zwaanswijk niet is te belachelijk voor woorden….. tis weer net vroeger…. Er lopen te veel meneertjes rond die zichzelf belangrijker vinden dan de club….
  Vrijdag maar eens laten horen wat wij hiervan vinden!!!!!!

  0

  0
 • eenaaceebreda
  23 maart, 2010 - 16:37

  Dat heeft niets met belachelijk te maken.
  Feher en Kolkka hadden een clausule in hun contract staan waarin staat dat er na een x aantal wedstrijden een contract verlenging kwam. Ze hebben die gespeeld, dus komt die verlenging er. Bij Zwaanswijk is die clausule er niet, tja misschien een ander zaakwaarnemer nemen?

  Kolkka is overigens een erg ondergewaardeerde kracht. Geeft altijd geweldige vroege voorzetten, maar dit wordt nooit gezien. Volgens sommige mensen bestaat het voetbal uit mannetjes paseren om vervolgens een voorzet te geven. Als dit zo is, waarom wordt dan alle spelers die dit doen geleerd om een vroege voorzet te geven?
  Eerst je mannetje paseren en dan voorzetten of een vroege voorzet, het maakt geen donder uit, met het enige verschil dat een vroege voorzet makkelijker is, en je het tempo niet uit de aanval haalt.

  Feher ben ik zelf dan wat minder over te spreken, maar op het middenveld zeker nog wel een goede speler voor NAC (of een goede sub), maar nogmaals het is niet de vraag of dat zo is, er moet verlengt worden!

  Over Zwaanswijk? Tja, harde werker, goede pass, en goede kopper.
  Verdedigd altijd met ogen naar de bal, niet naar de man. Hierdoor kan de spits gemakkelijk uit zijn rug lopen of voor de man komen, hij kan namelijk niet zien wat er gebeurd. Hierdoor hebben we al veel doelpunten tegen gekregen. Is dit alleen het probleem bij Zwaanswijk? Nee, bij veel andere spelers ook. Dit is ook wat het verschil maakt tussen een goede verdediger of een super verdediger. Dat heeft allemaal met inzicht te maken.
  En dat is belangrijker voor een voetbal dan bijvoorbeeld een goede aanname, want met inzicht creeër je meer tijd voorjezelf en weet je al wat je gmoet doen.

  Het laten gaan van Zwaanswijk is geen probleem, mits er nog iemand aangetrokken wordt.

  0

  0
 • Gilze
  23 maart, 2010 - 16:45

  Ja ik vind dit toch eerlijk gezegt wel te triest voor woorden. Is Feher een vriendje van Maaskant of wat? elke dorpsgek ziet nog wel dat deze man er geen drol meer van bakt(zowieso als rechtsback) op het middenveld af en toe nog redelijk maargoed lang leven de vriendjespolitiek.
  Zwaanswijk 1 jaar verlengen mits hij inlevert,Penders nog een jaartje en Kolkka alleen nog laten invallen zodat er volgend jaar een frisse rechtsbuiten langs de krijtlijnen mag vliegen.

  0

  0
 • nacc
  23 maart, 2010 - 17:52

  wattefac zijn dit voor reacties
  ??
  FEHER kan er niks van?
  gast kijk jij uberhaupt wel is NAC?
  Feher word gewoon beetje als hoer van het elftal gebruikt en heeft altijd 100% inzet!!
  rechtsback? middenmidden? rechtsmidden? Linksachter?

  gewoon naa volgend jaar een waardig afscheid,
  Kolkka ben ik minder over te spreken

  0

  0
 • Gilze
  23 maart, 2010 - 18:09

  Ja dat mag ik lijen dat je voor zo'n salaris een beetje inzet mag hebben komop zeg, dat ziet een ezel nog wel en wat dan nog als ik hem een van de mindere vind is dat mijn mening klaar . Ikben het wel met je eens dat hij een waardig afscheid moet krijgen want hij heeft in voorgaande jaren wel degelijk goede diensten bewezen.

  0

  0
 • MV
  23 maart, 2010 - 19:26

  Niks mis mee dat Feher blijft maar heb het dan niet over verjongen en voer verjongen dan ook niet aan als reden voor het niet verlengen van Patrick Zwaanswijk.

  0

  0
 • Carlo
  23 maart, 2010 - 19:53

  Feher is zo traag als een schildpad. Verlengen? Vriendjespolitiek thats all.

  0

  0
 • BoZ
  23 maart, 2010 - 23:45

  Idd Zwaanwijk weg en Feher blijven logisch ja!!

  0

  0
 • @nacc
  24 maart, 2010 - 00:36

  "gast" kijk jij uberhaupt wel is NAC?

  Kusjes.

  0

  0
 • Martijnnaccer
  24 maart, 2010 - 07:33

  Ik had liever Penders,Kolkka en Zwaanswijk tekenen bij!!
  Feher weg.

  0

  0