Go to Top

FIFA-toernooi B-Side Rats

Het grote B-Side Rats: We zitten weer in FIFA-toernooi!

Op 30 september is het zo ver! Voordat de Parel van het Zuiden aftrapt tegen het elftal van Elson Hooi en Donny Gorter, begint de strijd al ’s ochtends in het home van de Supportersvereniging van NAC. Maar liefst 80 deelnemers nemen het tegen elkaar op tijdens ons ‘Het grote B-Side Rats: We zitten weer in FIFA-toernooi.’ Wil je meedoen? Dan kan dat door hier je ticket aan te schaffen! Inmiddels is een groot gedeelte van de kaarten verkocht.

Zaterdag 30 september:

Vanaf 10.00 uur ben je welkom om je aan te melden in het Supporters-home van de NAC SV (ingang hiervan is links van Café Beatrix). Om 11.00 uur starten we het toernooi, zorg dat je op tijd bent. Op tien PlayStation 4 consoles zullen de poulefases worden gespeeld waarbij elke deelnemer minimaal drie wedstrijden zal spelen. Hierna komen de finalerondes met hieropvolgend de prijsuitreiking. We zorgen er voor dat we uiterlijk om 16u klaar zijn in verband met de wedstrijd van NAC.

Tijdens het toernooi is de bar van de Supportersvereniging uiteraard geopend. Hier is het naast een biertje (mits boven de 18 jaar) ook mogelijk een broodje of frietje te bestellen. We raden hiervoor aan om contant geld mee te nemen.

Je fanclub, je ouders, je clan of andere toeschouwers:

Uiteraard zijn toeschouwers op 30 september wat ons betreft meer dan welkom. We willen wel graag weten wie er komt, daarom vragen we toeschouwers om vooraf een Bezoekers-kaartje te kopen via deze link. Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst twee consumptiebonnen die te besteden zijn in het Supportershome.

De prijzen:

We mogen alvast een aantal toffe prijzen verklappen welke mede mogelijk gemaakt zijn door SpeedLink, NAC Supportersvereniging en NAC!

1e Prijs:
De beker uiteraard!
Een nieuw NAC shirt naar keuze
Twee kaarten voor uitwedstrijd naar keuze + busreis (via NAC SV)
Speedlink Twindock Charging system voor PS4
Speedlink Stix controller cap set voor PS4
Speedlink Gaming Headset voor PC / PS4
50 euro Game Mania cadeaubon

2e prijs:
Een nieuw NAC shirt naar keuze
Speedlink Twindock Charging system voor PS4
Speedlink Stix controller cap set voor PS4
50 euro Game Mania cadeaubon

3e prijs:
Een nieuw NAC shirt naar keuze
50 euro Game Mania cadeaubon
Nine of Spades shirt of trui naar keuze

Sportiviteitsprijs!
Wie geen playstation door het raam gooit of zijn tegenstander een controller laat opeten, maakt kans op de sportiviteitsprijs. Deze maken wij later bekend!

Spelregels FIFA18 Tournament:

Toernooiverloop:
Het toernooi zal beginnen met een poulefase waarbij alle deelnemers worden ingedeeld in poules van vier deelnemers. De poule-indeling wordt geloot. Zowel de organisatie als de deelnemers, hebben hier geen invloed op. Iedere deelnemer speelt één keer tegen een andere deelnemer in de poulefase. In de poulefase geldt de uitslag na 90 minuten.
De beste 16 teams plaatsen zich voor de knock-outfase. In de knock-outfase speel je één keer tegen je tegenstander. Bij een gelijke stand volgen er direct strafschoppen.

Tijdens onze toernooien worden de volgende spelinstellingen gehanteerd:
Duur: 4 minuten per helft
Moeilijkheidsgraad: legendarisch
Speelsnelheid: Normaal
Camerastand: Standaard
Teamkeuze: Landen & clubs (met uitzondering van World XI & Classic)
Aantal punten: Winst 3 punten, gelijkspel 1 punt, verlies 0 punten

*Voor alle spelinstellingen die in dit overzicht niet zijn vermeld, gelden de standaardinstellingen van FIFA 18.

Toernooiregels
De uitslagen komen automatisch op het scherm te staan. Wanneer je evenveel punten hebt als je tegenstander, geldt het doelsaldo. Is dat gelijk, dan telt het aantal doelpunten voor. Wanneer ook dit gelijk is, dan is het onderling resultaat leidend. Wanneer dit geen winnaar oplevert, beslist FIFA Tournament. Bijvoorbeeld door het spelen van een extra wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd pauzeer je alleen tijdens dode spelmomenten. Dan kun je een tactische wijziging maken. Bij overtreding van de regels (of het vermoeden daarvan) beslist de organisatie.

Wil jij nog meedoen met het toernooi maar heb je je nog niet ingeschreven? Haal snel je kaart via: deze link.