Go to Top

Mulder fluit NAC – Achilles’29

Mulder fluit NAC – Achilles’29

Aanstaande vrijdag staat de topper (hele, hele diepe zucht…) tegen Achilles’29 op het programma. Naast de beloften nóg een club die niet mag promoveren.

Aanstaande zondag zal de Kielegatse Optocht vertraagd vanwege slecht weer plaatsvinden. Hieromtrent gaan er geluiden rond om vrijdag verkleed naar het stadion te komen. De Breda Locos lieten al weten dit geen geslaagd plan te vinden en wij van B-Side Rats zijn dit ook zeker niet van plan. Er is weinig reden tot (uitbundige) festiviteiten rondom NAC momenteel, optocht of niet. Natuurlijk staan we achter NAC maar de moed is ver in de schoenen gezakt en de vraag is in hoeverre de #OmwegNaarDeGroteMarkt niet te ver om is. Dat moet dus gaan blijken.

Omdat ik momenteel een beetje motivatieloos ben voor een lang zwetsverhaal, houd ik het vandaag kort. Ik kom jullie binnenkort wel weer vervelen, maak je niet druk (of geen illusies, haha).
Vrijdag moet er iemand zijn die de emoties -naast het spel- op het veld tijdens deze topper in goede banen gaat leiden. De KNVB ziet in de heer Siemen Mulder de aangewezen persoon dit klusje te klaren. Zijn assistenten zijn de heren Angelo Boonman en Peter Janson en als vierde official is de heer Kevin Puts aangesteld.

Op naar vrijdag, waar deze tegenstander van formaat ontvangen zal worden in een kolkend Rat Verlegh Stadion en onder de graszoden gestopt zal worden. En ja.. misschien zit hier enig sarcasme bij.

Bron: B-Side Rats, knvb

17 Reacties op "Mulder fluit NAC – Achilles’29"

 • Johan o
  1 maart, 2016 - 12:14

  Hup NAC! Laat ons juichen!

  0

  0
 • d'n opletter
  1 maart, 2016 - 12:31

  Hoe tegendraads zou het zijn, ruim 10.00 man verkleed in het stadion? Tegenslag of niet, we onderscheiden ons er wel mee; ik zeg ALLEMAAL VERKLEED! De prijzen zijn nog lang niet verdeeld. We kunnen inderdaad via de omweg naar de Grote Markt. Wellicht dat er meer mensen zin hebben om mee te doen?

  0

  0
 • kinderkaartje
  1 maart, 2016 - 12:37

  Leuk allemaal, maar stop die verkleed partij maar ergens waar de zon nooit schijnt.

  Ben er wel even klaar mee om altijd maar schijtlollig te doen en ons alleen maar zorgen te maken als het bier op is, zoals die Snor altijd beweert.

  Eerst maar eens presteren, beleving en passie op het veld en zorgen dat we iets te lachen hebben op de tribune.
  Dan wil ik er wel eens over nadenken om carnavalesk uit te dossen.

  Ik ben normaal een van de grootste optimisten hier op BSR, maar bij begint de verzuring wel toe te slaan hoor.

  0

  0
 • Fred
  1 maart, 2016 - 12:45

  Daar hebben we ” goede ” ervaringen mee ? Die heeft ons al eens een paar keer vreselijk genaaid !

  0

  0
 • Wessel
  1 maart, 2016 - 12:53

  We gaan gewoon (dus niet verkleed) naar een lekker potje voetbal kijken met een pikske in de hand. In de nacompetitie moet je er weer echt staan. Alles moet nu in het teken daarvan komen te staan. En de beste voorbereiding is dan het plezier terug zien te krijgen in het team en een paar potjes lekker winnen.

  0

  0
 • NAC Breda FC
  1 maart, 2016 - 12:58

  #overeenpaarjaaropwegnaardegrotemarkt

  0

  0
 • De Lange
  1 maart, 2016 - 13:16

  Dat kan er ook nog wel bij,pffff, alleen nu andere grensrechter

  0

  0
 • AndresIniesta
  1 maart, 2016 - 13:27

  Tekenend voor NAC en zijn supporters dit seizoen; moeilijk doen om het feit dat een aantal mensen verkleed willen gaan naar het stadion. Ja inderdaad, wij zijn die supporters die het belangrijk vinden om de hoogste bieromzet te hebben, die zingen ‘wij willen bier’ en schijtlollige liederen zingen. Dat is NAC! In goede maar ook zeker in slechte tijden. Natuurlijk was het schrijnend om te zien afgelopen vrijdag hoe vrijwel het hele team (lees: de elf individuen) zwaar door de ondergrens zakte. Laten we er met z’n allen achter blijven staan om deze kansloze competitie snel achter ons te laten.

  0

  0
 • kinderkaartje
  1 maart, 2016 - 13:41

  @AndresIniesta

  Al kom je naakt, I could not care less.
  Maar ik doe even niet mee aan die poppenkast.

  0

  0
 • Berto
  1 maart, 2016 - 13:44

  Geweldig,kan niet op vrijdag we worden echt verwend. De klassieker tegen Achilles onder leiding van die kale Mulder.
  Wat heb ik er een zin an………..

  0

  0
 • RNL
  1 maart, 2016 - 17:03

  @Wessel Leuke typo :’)

  0

  0
 • H.K.
  1 maart, 2016 - 17:14

  Deze vrijdag ken ik gelukkig niet. Wat zal ik t missen zeg. Not!

  0

  0
 • Peer11
  1 maart, 2016 - 17:51

  Wat een kinderachtig gejank weer. Als mensen verkleed willen gaan omdat ze naast NAC ook nog een leven hebben laat ze lekker. Dit seizoen was na de 1e thuiswedstrijd al naar de klote. Leg je er maar gewoon bij neer dat het nog een jaar in de ellendige juup wordt. Wellicht dat je dan nog wat lol kunt hebben. Deze NAC onwaardige selectie heeft al genoeg verpest.

  0

  0
 • scheppioni
  1 maart, 2016 - 19:32

  Pff Mulder is bijna net zo als de tweede helft van ons NAC afgelopen vrijdag, zet die biljartbal van Mulder maar een feestmuts op, misschien dat ie dan ook nog beter gaat fluiten, de meeste scheidsen zijn net zo triest als soms de instelling van ons NAC ! Drie punten vrijdag nondeju !!

  0

  0
 • Tom Smits
  1 maart, 2016 - 21:13

  Dit is echt het toppunt van die belachelijke competitie dat zelfs een eigen speler mag fluiten.!

  0

  0
 • Kroeten
  1 maart, 2016 - 21:54

  SEX MET DIE KALE!!

  0

  0
 • JK
  2 maart, 2016 - 11:43

  Scheids is Mulder. De assistenten zijn de heren Seuntjens en Verbeek. NAC gaat winnen in de 89ste minuut door een goal van Enes Unal waar een luchtje van buitenspel aan hangt! :P

  #OpWegNaarDeNACompetitie

  0

  0