Go to Top

Forumavond op 15 april

Forumavond op 15 april

Donderdag 15 april zal de langverwachte forumavond plaatsvinden. Namens NAC zullen Earnest Stewart (Technisch directeur) en Jacques Visschers (Bestuurslid met portefeuille Technische Zaken) uitleg geven over de zaken omtrent de jeugdopleiding. Hierbij kunnen uiteraard alle vragen gesteld worden. De verwachting is dat het forum 1,5 gaat duren, waarna er mogelijk nog informeel nagepraat kan worden.

De forumavond in de Cordial is met een seizoenkaart gratis te bezoeken. Deuren openen om 19.30 uur, het forum start een half uur later.

Nog een laatste huishoudelijke mededeling: de organisatie verzoekt iedereen om het forum op een beschaafde manier te laten verlopen. Bereid je vragen goed voor en ga niet tijdens het forum ongenuanceerd lopen gillen. Dit doet afbreuk aan de kwaliteit van het forum. De gespreksleider geeft aan wie het woord krijgt. Respecteer dit.

8 Reacties op "Forumavond op 15 april"

 • Hoi
  5 april, 2010 - 20:26

  Niet ongenuanceerd gillen over die fusie? Nou, dan kunnen we ook net zo goed weg blijven.

  Zonder dollen: ik hoop dat dit forum de partijen (bestuur en supporters) weer terug bij elkaar zal brengen. En ik hoop ook dat de supporters buiten "NOOIT MET STILLEM II" willen luisteren naar de motivatie van de directie en het bestuur om in gesprek te gaan met een fusiepartner (in dit geval Willem II/RKC).
  En ik hoop ook dat het bestuur/directie met een wat betere uitleg komt dan… ja, niks als uitleg, eigenlijk

  0

  0
 • Dave
  5 april, 2010 - 21:47

  verwachting is dat het forum 1,5 gaat duren

  1,5 wat? 1,5 dag? :D

  0

  0
 • Mnac
  5 april, 2010 - 22:25

  Kan me nog een avond herinerren met Oltmans die niet meer aan het woord kwam omdat het volk van volksclub NAC ontevreden was. Dat was puur en oprecht en gaf weer hoe wij ons voelde. Nu krijgen als mosterd na de maaltijd een vooraf gereggiseerd avondje… Pfff

  0

  0
 • Mnac
  5 april, 2010 - 22:26

  Herinneren en geregisseerd idd

  0

  0
 • Willem
  5 april, 2010 - 23:53

  Er is geen betere merknaam dan NAC BREDA!!!! Een jeugdopleiding zonder onze merknaam is een doodsteek voor de NAC-cultuur!

  0

  0
 • van Oeffelen
  6 april, 2010 - 08:42

  Dit heeft geen enkele zin zo. Visschers is vertrekkend/vertrokken bestuurslid. Waar is vdHoeven op zo’n moment ? Of strategieontwikkelaar Basje van Bavel ? De ene na de andere jobstijding golft inmiddels op ons af, Mommers blijkt er een zwijnenstal van gemaakt te hebben maar de achterban mag eventjes stoom afblazen tegen junior TD ES en een bejaard ex bestuurslid. De CR moet worden aangeraden deze set-up te weigeren en de zaak desnoods maar af te blazen.

  0

  0
 • Hoi
  6 april, 2010 - 11:18

  @Willem

  Heb ik wel 1 vraagje: waarom gaat het dan zo belabberd met de jeugd van die geweldige merknaam?

  0

  0
 • Tweety
  6 april, 2010 - 18:31

  Stewart, Mommers en Visschers waren samen de verantwoordelijken.
  Mommers is bekend verhaal inmiddels.
  Resteren Stewart en Visschers.
  Verantwoordelijk voor technische zaken in directie en bestuur.

  Overigens is het voltallige bestuur vriendelijk doch dringend verzocht aanwezig te zijn. Met de draadloze microfoons zijn ook deze heren dan in staat om evt. vragen te beantwoorden.

  Verzoek aan de CR was om de verantwoordelijken aan tafel te krijgen. Die zitten er nu.

  0

  0