Go to Top

Fouad mag vertrekken

Fouad mag vertrekken

Robert Maaskant ziet het niet zitten in Fouad Idabdelhay. Dat was al langer bekend, maar dit is nu nog eens bevestigd in een gesprek tussen beide heren. Daarin is aangeven dat Fouad, die een contract heeft tot 2011, mag vertrekken.

Fouad leek een aardige toekomst tegemoet te gaan toen hij 3 jaar geleden debuteerde onder Ernie Brandts. Hij scoorde dat seizoen 6 keer in 17 wedstrijden. Met de komst van Maaskant het seizoen erop stopte echter de ontwikkelingen van de tallentvolle aanvaller. Hij kreeg weinig speelminuten en het jaar erop werd hij zelfs verhuurd aan degradatiekandidaat RKC. Ook daar kon Fouad geen potten breken.

Onze enige spits buiten Amoah weet nu al in ieder geval al voor het seizoen dat hij niet gewenst is. Dat is op zich helemaal niet erg, aangezien we zwemmen in het geld en het aantrekken van een vervanger een kwestie van tijd zal zijn.

Bron: B-side Rats, NACBlog

97 Reacties op "Fouad mag vertrekken"

 • merma84
  29 juli, 2010 - 09:19

  Maaskant SUKKEL! Je zegt dat je jonge spelers beter maakt…NOOOOT! Je hebt Fouad nooit een kans gegeven en deze jongen scoort wel op beslissende momenten! Onze 'topper' Amoah is duidelijk de betere pffffff..

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  29 juli, 2010 - 09:20

  Cynisch ondertoontje heren.

  Maaskant is eerlijk naar de speler toe en deze kan dus verder met z'n carrière ipv hier een heel jaar op de bank te zitten hopen op een kans.

  Volgens Van As kan er nog 1,5 speler aangetrokken worden en als Fouad vertrekt misschien wel 2. Kan er in elk geval een spits bij waar Maaskant het wel in ziet zitten.

  0

  0
 • rich-d
  29 juli, 2010 - 09:20

  sjonge jonge heb je een redelijk goede 2e spits laat je die gaan wat als amoah geblesseerd raakt?? Maaskant geef de jeugdige spelers nou is een kans!!

  0

  0
 • Hugo
  29 juli, 2010 - 09:26

  Rm heeft al eeuwen geleden laten weten dat fouad niet in zijn plannen voorkomt. Om zo'n jongen op de bank te laten plaatsnemen, terwijl hij toch weinig tot niet zal spelen heeft geen zin. Bij NAC heeft hij, op de belangrijke goal tegen groningen na, weinig laten zien. De kansen bij rkc heeft hij ook niet gegrepen. Nieuw spitske erbij ala good old Graham Arnold. Wellicht ziet PZ er nog eentje rondlopen in de Australische competitie….HUP NAC

  0

  0
 • dunco
  29 juli, 2010 - 09:27

  R.M slaat de plank voledig mis
  Hij geeft de jeugd geen kans en komt straks weer aan met Kolka En Feher
  Fouad en Gorter zijn de enige die wat geld op kunnen leveren voor NAC
  Nieuwe spits erbij mischien wel schalk als hij al niet word weggekaapt
  Powell,Gommans

  0

  0
 • Roberto
  29 juli, 2010 - 09:28

  Ongelofelijk! Zo'n enorm salaris zal Fouad niet hebben.

  Pure kapitaalsvernietiging! Maaskant kan niet met hem door een deur en dus moet hij maar vertrekken.

  0

  0
 • NACmuts
  29 juli, 2010 - 09:34

  Tja ….. gelukkig is de selectie breedt genoeg :S

  0

  0
 • Smikkelhut
  29 juli, 2010 - 09:34

  Sja… als het gewoon echt niet werkt tussen die twee…

  0

  0
 • Koelkast
  29 juli, 2010 - 09:34

  Tja, echt veel heeft hij ook niet laten zien natuurlijk.

  Ik hou er een dubbel gevoel aan over. Objectief gezien heeft hij (op zijn fantastische goal tegen Groningen na) weinig laten zien. Het zegt wel iets dat je zelfs bij RKC Waalwijk maar amper aan speelminuten komt. Gevoelsmatig heb ik het idee dat het RM gewoon niet door één deur kan met Fuji. Het blijft jammer dat een jonge speler met talent het (net) niet haalt.

  Succes bij je volgende club!

  0

  0
 • vak g
  29 juli, 2010 - 09:34

  die jongen bakt er helemaal niks van op trainingen/oefenwedstrijden. Terechte keuze van maaskant. Vorig jaar heeft ie toch ook niks laten zien? Maar nee, weer een goede reden om achter je computertje maaskant neer te halen. Goed bezig hoor… En die laatste zinnen: misschien hebben ze bij de stem nog een plekkie voor de nieuwsposter?? Stemmingmakerij

  0

  0
 • De broer van Robbie P.
  29 juli, 2010 - 09:34

  En wat gebeurt er wanneer Amoah geblesseerd raakt of last krijgt van zijn jaarlijkse winterdip? Lurling in de spits? Of halen ze Schenning weer treug voor die positie? Wat een armoede! Desnoods zit ie een jaar op de bank, het gaat erom dat er een mogelijke vervanger voor Amoah in de selectie zit.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  29 juli, 2010 - 09:39

  @Roberto
  Fouad had z'n kans kunnen grijpen door bij RKC te laten zien hoe goed hij in potentie is. Maar zelfs bij Ruud Brood was hij niet automatisch 1e keuze.

  Hem een jaar kansloos op de bank laten zitten is voor de ontwikkeling van die jongen ook niks. Dus mag hij z'n geluk elders zoeken. Lijkt me fair.
  En een speler die je geen kansen wil geven is altijd te duur, ongeacht de hoogte van z'n salaris.

  0

  0
 • Max
  29 juli, 2010 - 09:40

  Ik kan me in Maaskant's mening vinden, Fouad is nou niet echt een talent ofzo, en ik zie hem ook niet de vervanger van Amoah worden. Maar in deze tijden moet je niet alles doen wat je zou willen.

  0

  0
 • Frits
  29 juli, 2010 - 09:45

  Cairo terughalen voor die spits positie verwacht ik hahahahhahahhaha

  0

  0
 • Villan
  29 juli, 2010 - 09:51

  Tja, Maaskant en jeugdige spelers… dat zal nooit wat worden.
  Maargoed, onze kroonprins weet het toch altijd beter.

  Powell maar heel snel bellen denk ik?!

  0

  0
 • Johan
  29 juli, 2010 - 09:56

  De meeste supporters zijn het hier mee eens. Fouad staat stil in zijn ontwikkeling. Hij vindt snelle auto's en verkeerde vrienden belangrijker blijkbaar. Weg ermee en iemand binnenhalen die wel voor het voetbal leeft.

  0

  0
 • Japio_NAC
  29 juli, 2010 - 09:57

  Jammerlijke keuze van de heer RM. Ik ben geen tegenstander van hem, maar hij laat wel iedere keer zien geen people manager te zijn. Waarom lukt het Ten Cate en Brands wel van een subtopper het maximale eruit te halen?

  Ik wacht komend seizoen in spanning af!

  0

  0
 • Nil
  29 juli, 2010 - 10:02

  Wie moet er dan in de spits als Amoah weg is voor de Afrika Cup?

  0

  0
 • BATI
  29 juli, 2010 - 10:06

  Al dat gezever over Maaskant dat hij de jeugd geen kans geeft….

  Is er ook maar eentje op te noemen die het ergens anders wel goed doet dan?? Stuk voor stuk zijn ze gewoon allemaal te licht voor de eredivisie.

  0

  0
 • Johan
  29 juli, 2010 - 10:14

  Inderdaad dat gezever over Maaskant moet maar eens afgelopen zijn. Als een stelle schapen mekkeren ze elkaar allemaal na hier…. Maaskant heeft gewoon uit de selectie gehaald wat erin zit. Niet meer en niet minder. Als hij het voor elkaar krijgt dit seizoen bij de eerste 12 te eindigen met deze hele smalle selectie vind ik dat bijzonder knap! En mensen ga eens achter je club staan in plaats van dat eeuwige gezeik allemaal. Blijf anders lekker thuis en laat het aanmoedigen maar over aan de echte supporters! Kritiek mag, maar zeiken om te zeiken is zo triest.

  0

  0
 • Willemf5
  29 juli, 2010 - 10:15

  Goede keus! Fouad is niveautje topklasse…

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  29 juli, 2010 - 10:16

  @Johan
  *applaus*

  0

  0
 • De broer van Robbie P.
  29 juli, 2010 - 10:30

  @Johan

  Je hebt volkomen gelijk met 'achter je club staan', maar ik zie buiten scouting nederland en nac6 zelden iemand 'zeiken om het zeiken'. Kritiek hebben op het feit dat we vooralsnog met slechts 1 spits de competitie gaan beginnen lijkt mij meer dan terecht.

  0

  0
 • Rens
  29 juli, 2010 - 10:32

  Prima keus van Maaskant, duidelijkheid is altijd goed. Fuad komt gewoon tekort voor de eredivisie. Ook in de kelder van de eredivise bij rkc heeft hij niks gepresteerd. Jammer voor Fuad, maar hij komt gewoon te kort ondanks de paar intikkertjes die hij heeft gemaakt. Amoah loopt gemiddeld 1 op 2! Dat is voor NAC begrippen een goudhaantje. Maar van de meeste hier moet hij wekelijks scoren en het liefste nog meerdere keren ook.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  29 juli, 2010 - 10:41

  De meest ideale situatie is een financieel gezond NAC wat met een ruime en complete selectie klaar is voor de competitie.
  Helaas is dat niet zo.

  Maar de transfermarkt is nog gewoon open ondanks dat de competitie al start. Er is dus nog wat mogelijk.
  Geen luxe positie, maar wie heeft dat nog wel tegenwoordig ?

  0

  0
 • De broer van Robbie P.
  29 juli, 2010 - 10:41

  @Rens

  Amoah liep vorig seizoen amper 1 op 3 en toonde een belabberde vorm in de laatste maanden. Daarnaast is hij jaarlijks een periode 'uit vorm' en is zijn monopoliepositie in de spits ook niet handig i.v.m. met zijn gevoel van druk vanaf de bank.

  0

  0
 • Villan
  29 juli, 2010 - 10:47

  @Johan

  U is een Maaskant fanboy?

  Volgens mij is dit een forum en mag iedereen hier zijn mening hebben? Ook over de persoon waarvan u waarschijnlijk een badhandoek, of dekbed heeft.

  0

  0
 • Sjors
  29 juli, 2010 - 10:47

  Snap het wel maar blijft raar dat de selectie steeds kleiner wordt en er niemand bijkomt.
  Waar blijft die spits!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • geelzucht
  29 juli, 2010 - 10:52

  Dat is de trainer die ook verantwoordelijk is van het negatieve spiraal effect. Zijn wisselbeleid,opstellingen en tactisch inzicht is onder de maat. Waarschijnlijk verloren op het Ginnekenmarkt.

  Welke boerenlul gaat stug verder met het 4-3-3 als je daar totaal geen spelers voor heb. Ik zie Kolkka echt geen actie naar de achterlijn meer maken hoor om over Lurling maar te zwijgen.

  Weg met dat onbenul!

  0

  0
 • Vakkie G
  29 juli, 2010 - 10:54

  Kom er een spits voor terug dan? We zullen er toch een paat moeten hebben. Nu hebben we alleen Amoah, is dat niet heel erg weinig? Wat gaat het toch kut met onze club de laatste tijd! Dit is niet normaal meer, niks lijkt meer positief te kunnen.

  0

  0
 • Vakkie G
  29 juli, 2010 - 10:57

  Dat mensen dit nog een goede keuze vinden van Maaskant snap ik niet. Het gaat er niet om over hoe goed of slecht hij is. We hebben op dit moment helemaal niks. Geld voor een andere spits te halen is er niet. Wie moeten we opstellen als Amoah zijn been breekt?

  0

  0
 • d.kocx
  29 juli, 2010 - 10:59

  Wat is ook alweer een van de kwaliteiten die je moet hebben als trainer "je moet je spelers weten te motiveren" Als er iets is wat ik toch echt heel erg mis bij Maaskant dan is het die kwaliteit!! Dit is iets wat ik vorig seizoen toch ook heel veel gemist heb tijdens de wedstrijden. Als de eerste helft slap gespeeld werd was het de 2de helft niet anders. Denk toch dat Maaskant hier in te kort schiet. Net zoals met Fouad je kan mij niet wijs maken dat zo'n jongen 1 seizoen de sterren van de hemel speelt en dan in eens niets meer kan. Tuurlijk heeft hij zijn sterallures maar daar moet je juist als coach mee om weten te gaan. Vindt het heel jammer. Ben benieuwd of en wie ze dan aan zullen trekken maar vrees het ergste.

  0

  0
 • Wanny
  29 juli, 2010 - 11:00

  Vorig seizoen hadden we ook alleen Amoah en zijn we geen moment in degradatienood geweest. Lurling kan prima in de spits spelen en ook Leonardo heeft daar regelmatig gespeeld.
  Neemt niet weg dat ik ook graag een extra breekijzer zou zien, maar als er geen geld voor is houdt het op.

  0

  0
 • Statler and waldorf
  29 juli, 2010 - 11:10

  Fouad heeft het bij NAC niet laten zien, terwijl hij kansen genoeg heeft gehad. Ook bij RKC heeft ie het niet laten zien.
  conclusie: fouad is niet geschikt. En dat heeft helemaal niets met Maaskant te maken. Blijkbaar dacht Brood (rkc) er net zo over.

  0

  0
 • Rens
  29 juli, 2010 - 11:11

  Ik zou niet weten wanneer Fuad een jaar de sterren van de hemel heeft gespeeld. Ja een paar intikkertjes die had Bart vd Eede en Olaf Schaap ook gemaakt.

  0

  0
 • Gilze
  29 juli, 2010 - 11:11

  Het lijkt me niet heel slim om hem nu te laten vertekken,ondanks het feit dat hij zich nouwelijks heeft ontwikkelt zie ik in hem nog steeds meer centrale spits dan Lurling of Leonardo. Je moet pas iemand weg doen als je of iemand achter de hand hebt of direct iemand er voor terug haalt. Mocht dit laatste het geval zijn, zie ik in dit geval geen probleem.

  0

  0
 • kees4
  29 juli, 2010 - 11:12

  ik denk dat rm niks te willen heb er zit geen geld en deze jongen had toen ook goede wedstrijden.
  ik vind dit belachelijk wat hij nu doet die rm moet eruit je moet roeien met de riemen die je heb.
  zo goed zitten we er ook financieel niet voor hij helpt nac naar de klote.

  0

  0
 • Thomas
  29 juli, 2010 - 11:26

  Donny de Groot is nog vrij…..kan me in wedstrijd in januari herinneren….

  0

  0
 • Jimbo
  29 juli, 2010 - 11:28

  Donny de Groot (remember him) is transfervrij

  0

  0
 • Martin Duran
  29 juli, 2010 - 11:33

  Ik denk dat wij wel wat kunnen hebben aan die Suk van ajax, lekker hilarische speler, die doen het meestal goed hier.
  Huur hem gewoon een jaartje.

  0

  0
 • John F.
  29 juli, 2010 - 11:35

  Tja, als een jong talent weigert iets te doen met zijn gaven, geen extra trainingsarbeid verricht, liever het uitgaansleven induikt dan een serieus leven als profvoetballer leidt, tijdens trainingen niet te prikkelen is tot meer/betere prestaties, tijdens de vele praatsessies ongeïnteresseerd wegkijkt, dan vráágt hij er om. Iedere plek in de selectie moet bezet worden door een jongen die alles uit zichzelf haalt of daartoe bereid is. Waar nu Fouad wegvalt ontstaat er de nodige ruimte voor het aantrekken van een andere spits. Fouad heeft zijn eigen kansen en mogelijkheden verkwanseld. Hopelijk draagt dit (schrik)effect er toe bij dat hij weer bij zichzelf komt en in het vervolg de kansen wél pakt. De voortdurende hoon op en om Maaskant slaat werkelijk nergens op. Iedereen kan en mag het zijne of hare ervan vinden, maar als je (zoals Geelzucht) continu Hansje Deelen napraat (die alleen maar uit is op een bestuursstoel) en een Kees4, die alleen maar scheldt, dan draag je niks bij aan een gezonde discussie maar breek je alleen maar af.

  0

  0
 • perino
  29 juli, 2010 - 11:46

  Ruud brood had bijna dagelijks kontact met RM over fouad,iedereen denkt dat ze verstand hebben van het trainings-vak,ga eerst ,ieder voor zich je eigen verdiepen in de trainings-voorwaarde en de bijkomende zogenaamde "bijzaken"
  Hoe kan een speler zich ontwikkelen als hij het alleen maar van invalbeurten moet hebben,sorry maar dan weet men niet hoe het voetbalspelletje in elkaar steekt !

  0

  0
 • TpT
  29 juli, 2010 - 11:55

  Ongelofelijk hoe NAC zomaar spelers wegstuurd zonder iets achter de hand te hebben.

  Amoah is op dit moment de enige spits, en we hebben vorig seizoen wel kunnen zien hoe handig het is om er één achter de hand te hebben. Voordat we weer met Lurling of Cairo rondlopen daar.

  Maaskant traint dagelijks met hem (ookal is dat pas een paar weken) dus die zal wel wat meer meekrijgen, maar wat wij als supporters hebben gezien was lang niet altijd slecht!

  Mag hopen dat er nog een spits komt anders hebben we een probleem.

  0

  0
 • TpT
  29 juli, 2010 - 11:58

  Bij RKC speelde hij inderdaad niet veel.
  En scoren voor een ploeg die niets te zoeken heeft in de eredivisie is niet zo makkelijk.

  bovendien was de voorste linie bij RKC de enige linie waar wel wat kwaliteit inzat met Benschop en Boerrigter.

  Benschop is nu naar AZ, en voor Fouad geen schande als je die voor moet laten.

  0

  0
 • Fred K
  29 juli, 2010 - 12:00

  Fouad mag vertrekken omdat hij niet met de trainer op kan schieten,andere reden geloof ik niet…
  Schalk laten ze zomaar lopen…

  En dan krijgen we straks een Powel of een van Beukering als vervanger…???

  0

  0
 • Jesse
  29 juli, 2010 - 12:11

  wat een deus die maaskant!
  nu hebben we alleen amoah

  0

  0
 • scheppioni
  29 juli, 2010 - 12:19

  Eerlijk gezegd, ben ik het wel wat met Maaskant eens, ik vind Fouad wel een geweldige super sub, daar heeft hij zich ook in bewezen, maar Fouad zal zelf ook meer willen spelen, alleen van de andere kant hebben we niet veel om wel betere spelers te halen lijkt me, al zal Maaskant dan wel als noodoplossing liever met Lurling in de spits gaan spelen !

  0

  0
 • michel
  29 juli, 2010 - 12:23

  kan best begrijpen dat Fouad weg mag maar als er niemand voor terug komt moet maaskant niet straks gaan klagen dat de selectie te klein is is het niet zo dat je nooit oude schoenen weg moet gooien pas als je nieuwe hebt !

  maarja maaskant zal het wel het beste weten
  bog een seizoen en dan is maaskant ook weg let maar op !

  0

  0
 • BreDaN
  29 juli, 2010 - 12:25

  blabla hier en blabla daar.

  Een paar goeie momenten maakt nog geen zomer, en de laatste twee jaar heeft Ibdelahieb maar weinig laten zien. Hij speelt yoch ook in het tweede mee (vorig jaar neit dan)? Als hij zich daar had laten gelden was het misschein wel anders gelopen, maar nee, da's niet het geval.

  Speler weg die niet ignezet zal worden is slim. Moet wel tegenover staan dat er fresh blood komt.

  En Maaskant beslist niet alleen, voor zo ver ik weet. Belangrijke beslissingen mochten toch niet meer bij slechts 1 persoon liggen, heb ik onlangs nog vernomen?? Plus daarbij is de trainer ook in zekere zin de dupe van het mismanagement. Kzeg niet dattie alles goed doet, maar niet alles rust enkel en alleen op zijn schouders, en ieder blaatschaap hier zou daar ook eens over na moeten denken.

  en wat VakG zegt klopt ook: Bsiderats heeft ook steeds vaker een een 'sfeerscheppende' ondertoon, wat dan weg wordt geschreven als 'gezond kritiek'. Was voorheen ook wel anders…

  Fuck die oefenwedstrijd a.s. zaterdag, volgende week zondag het echte werk en dan zullen we zien waar we staan en hoe ze't doen!

  HUP NAC!!!

  0

  0
 • hedu
  29 juli, 2010 - 12:34

  Familie Maaskant(jes)

  0

  0
 • Wanny
  29 juli, 2010 - 12:38

  Vergeet niet dat Maaskant zijn salaris ook zal afhangen van de prestaties. Dus hij zal niet gebaat zijn bij het wegsturen van zijn beste spelers. Als Fouad een echte aanvulling was voor zijn selectie, dan hoefde hij echt niet weg hoor.

  0

  0
 • Stino
  29 juli, 2010 - 12:39

  De geluiden die ik zo rond de club hoor, is dat Fouad echt wel kan voetballen, maar dat het mentaal het er echt niet in zit. Als je prof wilt blijven in de eredivisie moet je (ook bij NAC) niet alleen aardig tegen een bal aan kunnen schuppen, maar er ook volledig voor gaan. Het is namelijk je werk… En Fouad leert schijnbaar erg moeilijk en vindt het ook moeilijk om zijn tijd nuttig te bestenden, maar vindt het leuker om meer met (verkeerde) vriendjes om te gaan en te stappen. Hij komt nu in het toch al lange lijstje van nèt niet…

  0

  0
 • Ronald
  29 juli, 2010 - 12:48

  Onbegrijpelijk: Boukhari en Caluwé zijn wel serieuze opties, een jonge gast die goals kan maken wordt uitgekotst…
  Laat Gorter gewoon op 10 spelen, Caluwé hebben we helemaal niet nodig. Ik vond Fouad een prima stand-in voor Amoah. Ben benieuwd waar ze nu weer mee aankomen, één of andere mislukte 30-plusser waarschijnlijk.
  Maaskant wil de jeugd gewoon geen kans geven!! Hij heeft toch geen keus?? Dit is hét moment om gasten als Bouwman, Gorter, Gudelj, Bayram en Fouad te laten spelen. Je kunt toch niet blijven vertrouwen op Kolkka & Co…

  0

  0
 • Michiel ;
  29 juli, 2010 - 13:01

  Maaskant waar ben de mee bezig?!?

  0

  0
 • marco
  29 juli, 2010 - 13:28

  Goedzo maaskant! aan zo iemand heb je toch niks, alleen maar wat invalbeurtjes en dat is het. als amoah er niet is? dan pakken we lurling toch in de spits?

  0

  0
 • mnac
  29 juli, 2010 - 13:41

  Tuurlijk Maaskant. Fouad is veel te jong!

  0

  0
 • L.
  29 juli, 2010 - 13:45

  We weten allemaal welke 2 spelers RM wel wil hebben, en die spits is bij afwezigheid van amoah dan met de huidige selectie altijd op te vangen(lurling, leo, boukari)

  0

  0
 • Elmo
  29 juli, 2010 - 14:01

  Als iemand blijkbaar de kantjes ervan afloopt en zich niet wenst te verbeteren is het beter dat deze vertrekt, ook al hebben we dan alleen Amoah. Als Idabdelay weggaat komt er wel weer salaris vrij en dit kan dan gebruikt worden bij het aantrekken van een nieuwe (transfervrije) spits die hopelijk beter is.

  0

  0
 • nac6
  29 juli, 2010 - 14:02

  maaskant maaskant je ben de grootste onbenul die er rond loopt op de aardkloot geen maar ook totaal geen verstand van voetballen .
  volgens mij ken je het spreekwoord ook niet gooi geen oude schoenen weg voor je nieuwe hebt.
  dat betekent hou fouad erbij tot je een echte spits hebt.
  het raport maaskant na 3 jaar.
  1 je speelt altijd met de verkeerde opstelling want hoe je wilt spelen heb je het matriaal niet voor.
  2 je wisselt altijd verkeerdt.
  3 je laat spelers die tegen een roode kaart aanzitten te lang staan.
  4 je totaal geen uitstaling en motivatie voor de groep of tv.
  dus ga als je echt wat geef om nac .
  je hebt in je kleine teen nog niet het verstand van voetbal dat je vader wel heeft.
  ga bij vi sport zitten daar is hans kraaij weg daar kan johan derksen nog wel een lul gebruiken die hij voor joker kan zetten.

  0

  0
 • johan
  29 juli, 2010 - 14:53

  @nac6: en nu in het Nederlands?

  0

  0
 • wim
  29 juli, 2010 - 14:54

  Ik heb liever dat Maaskant gaat…..

  Volgens mij wordt dit een rampseizoen met deze trainer. Ben benieuwd hoeveel geduld het bestuur en de supporters met Maaskant hebben…

  0

  0
 • johan o te E-L
  29 juli, 2010 - 15:00

  Gelukkig hebben we Leonardo nog !!

  0

  0
 • Kip
  29 juli, 2010 - 15:00

  Donny de Groot is de komende weken op proef bij RKC Waalwijk. De clubloze spits krijgt de kans zich te bewijzen bij de Jupiler League-club, zo meldt het Brabants Dagblad woesndag.

  De Groot is op zoek naar een nieuwe werkgever, nadat hij deze zomer vertrok bij Go Ahead Eagles. De spits keerde begin 2010 terug naar Nederland, na een avontuur in Australië bij de Newcastle Jets. Namens Go Ahead kwam De Groot tot tien optredens in de eerste divisie.

  De dertigjarige aanvaller krijgt van RKC twee weken de tijd om de technische staf te overtuigen.

  0

  0
 • mnac
  29 juli, 2010 - 15:18

  @Johan Even een vraag aan jou als Neerlandicus. Iemand zoals jij is dat nou een miereneuker of een mierenneuker?

  0

  0
 • nac6
  29 juli, 2010 - 15:25

  @johan
  ja jongen dat krijg je als je analfabeet bent.
  dat kan je dat niet lezen met je Iq van de peuterschool

  0

  0
 • Den tinus
  29 juli, 2010 - 15:43

  Juiste keuze van Maaskant. Het enige wat Maaskant moet veranderen in de huisstijl van 4-3-3 aan de kant te schuiven en 4-4-2 te gaan spelen.
  Rouwelaar
  Loran Penders Kwakman Snoyl
  Luijks
  Janse/Feher Schilder/Kolka
  Gorter

  Leo Amoah/Lurling

  0

  0
 • Viking
  29 juli, 2010 - 15:49

  De heer Maaskant geeft alleen aan dat Fouad weg moet zodat hij een andere speler kan halen. Maaskant kennende zal het een dertiger zijn welke altijd een 6je scoort. Zo heeft hij weinig werk om toch de benodigde positie rond 8e en 12e plaats te eindigen. en kan hij weer zeggen. We hebben het goed gedaan met de 12e begroting van Nederland. of iets in die trend.
  Nee de heer Maaskant zou eens energie moeten steken in al die jonge gasten, deze wel te betrekken en te laten spelen wanneer mogelijk of bij blessures en schorsingen wel een beroep op hen doen. Hier leren ze van. Door in plaats van ze af te branden maar eens een hoop zelfvertrouwen geven.(zie Bayern, zie nerds,zie Heracles zelfvertrouwen is alles en kost NIETS, ja een beetje energie en coaching meneer Maaskant).
  Eigen jonge gasten. Hier genieten we ook van als NAC-publiek. De verwachtingen zijn al niet zo hoog dit jaar, dus investeer eens in de toekomst van je eigen spelers en ga alleen spelers halen die een echt toegevoegde waarde hebben ! Dit kan in de winterstop ook nog. Of als we op koers liggen qua doelstelling het jaar er op met 2 of 3 gerichte aankopen.
  Vorig jaar hadden we al geen prijs, dit jaar gaat ook niemand er van uit !! Degraderen zullen we niet. Daar hebben we kwalitatief een te goede selectie voor!
  Nu is het tijd om te bouwen. Elke club heeft of krijgt het moeilijker..zorg dan ook dat je de rest nu voor blijft !

  0

  0
 • crsF7
  29 juli, 2010 - 15:56

  @den tinus
  is dat geen 4-1-4-1-3 opstelling…?

  0

  0
 • 7Hills
  29 juli, 2010 - 16:24

  @ Den Tinus

  Met dit materiaal moet NAC toch makkelijk kunnen spelen zoals het NL-elftal? 4-2-3-1

  ———-Ten Rouwelaar———-

  Janse – Penders – Kwakman – Snoyl

  ——-Luijkx – Schilder——-

  –Leonardo – Gorter – Lurling–

  ————-Amoah————-

  0

  0
 • Fransje
  29 juli, 2010 - 16:47

  @ 7hills -> goede opstelling zeg, balen dat Kwakman op die positie gewoon niet 'goed' genoeg is.

  0

  0
 • Hugo
  29 juli, 2010 - 16:47

  Nogmaals, RM gaat niet weg, daar heeft NAC het geld niet voor. Fouad weg, prima, scheelt weer een salarisje. Leuke poging maar jammerlijk mislukt, zelfs bij rkc. Het geneuzel dat de trainer er uit moet… ik word er zo moe van. Stop met zeveren en zeiken. Het is tragisch om te lezen dat er mensen zijn die maar blijven doorgaan. Ga achter de club staan, bestel komend seizoen bij iedere wedstrijd (waar een pint drinken geoorloofd is)een treetje laffe bavaria de man meer, en het geld om een nieuwe spits te huren/kopen is er binnen no-time ;-) HUP NAC!

  0

  0
 • fan uit zevenbergen
  29 juli, 2010 - 17:20

  van de leegte praat met koevermans om in plaats van dort noord voor nac tekiezen en koevermans heeft ooit gezegt datie bij ons wil spelen ,als hij het niet meer na ze zin had bij psv

  bron vi 2006

  0

  0
 • Willemf5
  29 juli, 2010 - 17:34

  Bron VI 'heel lang geleden'

  Jalink: 'Ik ga zeker slagen bij NAC!'

  0

  0
 • sjors
  29 juli, 2010 - 17:38

  @ fransje, kan kwakman zelf toch ook niks aan doen? Die wordt na 2 goeie jaren op het middenveld waar hij zich ontwikkeld heeft nu achterin gezet.
  Volgens mij is hij er zelf ook allerminst blij mee.
  Gewoon wanbeleid van de club, Zwaanswijk laten gaan en dan geen nieuwe verdediger halen, ik snap dat niet.

  0

  0
 • Le Payalo
  29 juli, 2010 - 17:52

  Hoera we doen ons enige serieuze optie naast Amoah voor centraal in de spits weg en we halen er twee dikke dertigers bij die voornamelijk op het middenveld kunnen opereren, want zeg nou zelf, we zitten wel enigszins dun in de middenvelders..

  0

  0
 • Snake
  29 juli, 2010 - 18:24

  Spits Bartje vd Eede was tig keer beter.
  Zelfs onze ouwe Wanny v Gils.

  0

  0
 • Elmo
  29 juli, 2010 - 18:27

  @ nac6… lees nog even de tweede zin van je reactie en ga dan eens nadenken over je eigen IQ… hersenloze

  0

  0
 • Den tinus
  29 juli, 2010 - 18:30

  @crsf7

  / is of de 1 of de ander speelt. Sorry misschien onduidelijk zo.

  @7hills

  Dat is inderdaad ook een erg prettige opstelling. Alleen weet ik niet wie beter is Janse of Loran.

  0

  0
 • Leur Noord
  29 juli, 2010 - 18:58

  dubbel gevoel ja aan de ene kant vind ik dat fouad wel een kans moet krijgen hij is vaak beslissent geweest. en aan de andere kant heeft hij bij rkc helemaal niks laten zien maar dat kan tal van oorzaken hebben. hij zal die keren dat hij speelde weinig goede ballen gehad hebben ze zijn toch gedegradeerd.

  0

  0
 • vakkie GG
  29 juli, 2010 - 19:27

  ik vind fouad wel een goede speler hij heeft tenminste inzet
  dat kan je van die lamme hond van een amoah niet zeggen
  als bij hem een bal weg kaats blijf hij stil staan erg jammer
  maar wat er ook gebeurd we blijven achter onze club staan
  alleen hopen dat maaskant met de kerst al thuis zit

  0

  0
 • Snake
  29 juli, 2010 - 19:42

  Fouad is zeer talentvol.
  Zijn afkomst kan carriereplaaning helaas in de weg liggen.
  Ik zeg KAN.

  0

  0
 • Joepel
  29 juli, 2010 - 19:48

  Niet meer dan terecht. Heeft bij NAC bijzonder weinig laten zien ondanks de vele kansen die hij hiervoor gekregen heeft. Bij rkc volledig door de mand gevallen, dus missen we niks aan! Dan nog liever iemand uit de jeugd de kans geven.

  0

  0
 • Csaba1912
  29 juli, 2010 - 19:55

  Als Fouad weggaat, is het dan misschien een idee om de 23-jarige Derk Boerrigter bij RKC op te halen. Het valt te proberen.

  0

  0
 • Hoi
  29 juli, 2010 - 20:15

  @ Snake

  Het probleem is dayt hij altijd talentvol blijft, maar zichzelf niet net een stapje verder kan krijgen. Dan houd het ergens op.

  Jammer maar helaas. Succes bij RBC of zo.

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  29 juli, 2010 - 20:30

  @Snake
  Als je het Geert Wilders vraagt kun je "Kan" wel wegstrepen ;-)

  0

  0
 • Johan
  29 juli, 2010 - 20:34

  Haha Fouad inzet???? Sinds hij naar Rotterdam is verhuisd heeft hij wel veel inzet in die disco's daar tot diep in de nacht. Maar op het veld ho maar. Jammer maar Fouad heeft zijn eigen carrière verknald.

  0

  0
 • ikke
  29 juli, 2010 - 20:42

  als fouad gaat dan komt poepon van sparta over !!!

  0

  0
 • scheppioni
  29 juli, 2010 - 20:47

  ja ja ikke, dan moeten we zeker wel met zijn alle effe 'sms poep on' naar R.M. verzenden !

  0

  0
 • zus
  29 juli, 2010 - 21:14

  Wat een gezeur. Die gast heet bij velen al 3 jaar talent te zijn..nou dat is veel te lang!
  Eneeeuh Masskant doet niks met jonegre spelers? Gelukkig wel want ik zie Gorter graag spelen.

  0

  0
 • hanz
  29 juli, 2010 - 23:03

  ach ja. Wat heeft fouad nu werkelijk gepresteerd, buiten die enkele (ja, het zijn er echt maar een paar) gelukkige goals op een goed moment. Dat maakt je nog geen goede voetballer. Meneer is uitgeleend aan RKC en zelfs op dat niveau werd ie niet opgesteld. Dus kom niet aan met dat RM niets met jeugd heeft. Ook bij RKC kwam ie niet aan de bak. Misschien zegt dat ook wat? En btw: RM heeft Gorter wel degelijk laten komen. Dus lul niet over geen jeugd de kans geven en zo. Allemaal vrij selectief, dat geheugen hier

  0

  0
 • henk
  30 juli, 2010 - 00:50

  als hij erin komt weet je gewoon dat hij gaat scoren geef m dan geen basisplaats

  0

  0
 • papaedje
  30 juli, 2010 - 07:32

  IK heb het al meerdere malen gezegd Maaskant en van As maken NAC kapot.
  Sinds de komst van Maaskant is het beetje bij beetje bergafwaarts gegaan.
  Nu gaat het wel héél snel

  0

  0
 • Viking
  30 juli, 2010 - 08:42

  @ Hanz:
  wow 1 speler in 2 jaar….Gorter omdat die multifunctioneel is ja en inderdaad beter is dan de rest.VOOR DE REST NIETS met mijn selectieve geheugen….Maar had liever een jonge gast gezien dan Cairo en reuser die weg moesten..??Dan weet je gelijk of zij ooit het niveau zouden halen en had je dit jaar al winst gehadop ervaring/speeltijd.
  Hofstede was een "talent" voor Nac begrippen. heb hem goed zien spelen. 1 slechte wedstrijd tegen Villareal en kost hem zijn toekomst. Lekker makkelijk iemand afkraken die net aan het begin van zijn cariere hoopt te staan.Toptrainers geven jonge spelers een 2e kans, helpen hen om een vervolg stap te maken..Maar ja dit kost te veel energie…… Maaskant moet gewoon zijn mond houden en dit intern bespreken….maar ik zeg hand op de knip en eerst maar eens het maximale uit je spelers groep halen door daar je energie eens in te steken.
  En alleen iemand bijhalen voor de BASIS. 100 versterking !! geen verbreding !

  0

  0
 • supo
  30 juli, 2010 - 13:55

  waar is ie mee bezig,eerst loop ie te jamere dat ie tewijnig speelers heeft en nu dit,gewoon roeije met de rieme die je hebt maaskant.het is de tweede spits.en gewoon er voor gaan

  0

  0
 • ikke
  30 juli, 2010 - 18:20

  en dan gaat poepon naar de graafschap weer telaat

  0

  0
 • zus
  30 juli, 2010 - 20:47

  en over een paar dagen komt NAC met een nieuwe spits en zijn we allemaal weer positief… zure zeik hier

  0

  0
 • Tim
  30 juli, 2010 - 21:10

  Maaskant wil gewoon persé zijn zin krijgen… zijn ego is belangrijker dan de club.

  Het gaat er niet om dat Fouad niet goed genoeg is maar dat maaskant fouad niet mag

  0

  0