Go to Top

Fred Rutten is een zure man

Fred Rutten is een zure man

Waar Robert Maaskants weekend niet meer stuk kon na de wedstrijd van zaterdag, leek Fred Ruttens weekend compleet verziekt. De PSV-trainer vertoonde tijdens de persconferentie na afloop  ouderwets Calimero-gedrag, waarbij iedereen schuld had aan de nederlaag behalve zijn team.

Rutten: “Een hele vervelende, zure nederlaag. Ik denk dat wij de eerste helft goed hebben gespeeld, waarin we misschien verzuimen om 0-2 te maken. We kregen ook nog een vervelende goal tegen. Na rust werden er vervolgens een paar heel discutabele beslissingen genomen. De scheidsrechter speelde een grote rol. Zo werd Dirk aangetikt bij het tweede doelpunt en hadden wij een strafschop moeten hebben. Dat gaf mij het gevoel dat wij vandaag niet mochten winnen. De eerste nederlaag, waarbij de rol van het arbitrale trio heel erg groot is geweest. Heel zuur.

, , , ,

31 Reacties op "Fred Rutten is een zure man"

 • Danny
  8 maart, 2010 - 09:55

  Volgens mij was het duidelijk dat Marcellis over zn eigen benen struikelden! Rutten, leer ze is maar normaal rennen ipv smoesjes bedenken!

  Er is maar 1 club in Brabant!

  0

  0
 • Eljé
  8 maart, 2010 - 10:15

  Blijkbaar vindt Rutten het ook heel normaal dat wanneer zijn prinsje iemand voor de kop slaat dat ie daar een gele kaart voor krijgt. Ik kan vast voorspellen dat wanneer Afellay volgende week Suarez aantikt zoals hij bij Amoa deed, deze ter aarde zal storten en Ruttens prinsje voortijdig de catacomben van de Arena in zal verdwijnen.

  Daarnaast zag je die Toivonen overtredingen/bewegingen maken waar de gemiddelde NAC speler 3 wedstrijden voor krijgt. Maar goed, dat hoef ik hier ook niet te schrijven…

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  8 maart, 2010 - 10:16

  Tja Meneer Rutten dit bewijst maar eens hoe slecht jullie tegen verlies kunnen :)En de 2-1 was zeker geen overtreding Marcellus viel over zijn eigen voet, en dan als trainer zeggen dat je de beelden terug hebt gezien en dan een overtreding zag ?Denk dat de halve planeet daar anders over denkt .Zo zet je behoorlijk een zielig figuur neer , een nederlaag voor PisVee zat er al lang aan te komen !

  0

  0
 • BelcrumNAC
  8 maart, 2010 - 10:16

  Kinderachtig gedrag zeg van die Rutten. Ze hebben de kansen gehad, niet benut.. Zijn team speelt slecht, moet hij er iets aan doen.. Kijk naar een Affelay, die vent heeft heel de wedstrijd geen bal goed geraakt. Zelfde als Dzudzak (geen idee of je het zo schrijft maja).

  Ga niet de schuld leggen bij de arbitrage in dit geval! De 2-1 was gewoon terecht door laten gaan en de penalty valt over te twijfelen, maar dan nog had psv gewoon kunnen (misschien wel moeten) winnen hier.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  8 maart, 2010 - 10:17

  @Elje, idd over die natrap beweging van Ola hoor en zie je niks (ook niet van Rutten).

  0

  0
 • go2
  8 maart, 2010 - 10:49

  Inderdaad een zure man. Hoezo gefrustreerd. Wat zo'n avondje Nac al niet teweeg kan brengen in Nl :-)
  Weet iemand wat er eigenlijk met Zwaanswijk en Toivonen gebeurde net voor rust ? Zwaanswijk bleef er heel lang over bezig tegen de scheids en Toivonen. Zelfs na de rust nog…

  0

  0
 • BelcrumNAC
  8 maart, 2010 - 10:58

  @ go2

  Toivonen had blijkbaar het haarbandje van Zwaanswijk weggegooid. Tenminste zo heb ik het begrepen.

  0

  0
 • Riellie
  8 maart, 2010 - 11:05

  Zeuren op de scheids is de nieuwste trend binnen de voetballerij. Ook wij als NAC hebben regelmatig gezeurd over de kwaliteit van het scheidsrechters korps. Dus om te gaan zeggen dat Rutten een zure man is…. Dan kan dat ook van Maaskant gezegd worden na NAC-Utrecht bijvoorbeeld.

  0

  0
 • BelcrumNAC
  8 maart, 2010 - 11:08

  @ Riellie

  Ik denk dat ik in dit dezelfde mening heb als vele anderen. De scheidsrechter tegen utrecht was niet te vergelijken met braamhaar zaterdag. Tegen utrecht was het echt een drama, zaterdag viel het wel mee. Rutten vindt dat ze benadeeld zijn terwijl de scheidsrechter toch echt terecht door liet gaan bij de 2-1. En als ik vervolgens het interview met hem hoor op EL dan kan ik ook nog wel leven met de beslissing bij de penalty.

  0

  0
 • tommerd
  8 maart, 2010 - 11:17

  Iemand gezien hoe Toivonen viel? Jelle komt van links in, waardoor zijn benen dus logischerwijs naar rechts zouden moeten vallen. Deze vielen echter naar links, waardoor je zag dat de hele situatie 1 grote schwalbe is.

  Marcellis moet maar eens leren waar zijn benen zitten, zodat die elkaar niet meer in de weg zitten!

  Als Rutten ballen had, gaf hij aan dat NAC op basis van strijd terecht gewonnen heeft.

  0

  0
 • tommerd
  8 maart, 2010 - 11:24

  ooh… beetje mosterd na de maaltijd, maar Toivonen maakt wel echt een natrappende beweging!

  0

  0
 • Ernest
  8 maart, 2010 - 11:34

  Meneer Rutten moet niet zeiken, het waren 2 glaszuivere doelpunten. Waar ik Rutten niet over hoorde was dat Affalay heel goed weg kwam met geel, eerst trapte hij na en daarna maakte hij een slaande beweging. Lurling en Leo zijn voor minder gestaft. Wat betreft die pingel daar ging ook een overtreding aan vooraf door Toivonen.

  0

  0
 • N. Aukesss
  8 maart, 2010 - 11:47

  Vond gisteren bij studio voetbal Youri Mulder ook ronduit zielig, dan was psv-er Waterreus nog realistischer. Gelukkig wees Borst hem bij het terugkijken van de beelden ook nog even op het natrappen van Toivonen. Helaas niemand gehoord over dat misselijke tikje van pisvinger Afellay tegen Amoah.

  Het werd mij tijdens de wedstrijd in ieder geval duidelijk dat psv bol staat van frustraties, vooral tegen zichzelf liep te voetballen en dat NAC hen op strijdlust heeft verslagen. En dat mag psv zichzelf aanrekenen, ipv een beetje zielig tegen de scheids gaan lopen zeiken. (Da's niet netjes tegen de club die je een kans in het profvoetbal heeft geboden, meneer Engelaar.)

  Ik heb in ieder geval een top-avond gehad.

  0

  0
 • gangster
  8 maart, 2010 - 11:57

  Huilen.

  0

  0
 • Roger @ Mommerd
  8 maart, 2010 - 12:04

  @tommerd

  HEHE!! Eindelijk eens iemand die het ook ziet. Dat ijsje valt geheel tegendraads tegen de vlakte. Zijn zwaartepunt van zijn lichaam ligt links naar achter op het moment dat Ten Rouwelaar zijn been raakt, dus mocht het ee nechte overtreding zijn dan moeten de voeten van Ola naar voren worden geschopt en zijn lichaam naar achter vallen en dus niet naar voren. Het tegendraads vallen tegen je lichaamszwaartepunt is onmogelijk als het in een spontane oncontroleerbare situatie gebeurd. Omdat Ola wel voorover valt blijkt dat de actie van Jelle niet de oorzaak is van zijn vallen maar puur de gecontroleerde redenering van Ola en dat is dat hij een mogelijkheid tot een penalty ruikt en valt en dan automatisch wat veiliger valt, namelijk een zachtere en minder ongelukkigere snoekduik naar voren.

  0

  0
 • scheppioni
  8 maart, 2010 - 12:28

  Ik had dit toch niet verwacht van Fredje, ik vond hem altijd meer een type Jans, maar dir valt me toch een beetje van hem tegen ! Een overtreding op marcelllis was het zeker niet en als die toivonen gewoon de hele wedstrijd met voetballen bezig was geweest, dan had ie misschien een pingel gekregen, ipv met de haarband van Patje bezig te zijn ! Waar p$v wel terecht boos op mag zijn is die scheids bij sparta-ajakkes, doorgebroken is ROOD, maar ja om de scheids en die vertonghe, tja het zijn allebei belgen ! schijt aan het bondje ! Van mij mogen de lampjes zondag winnen en wij moeten winnen van grunn !

  0

  0
 • NBFC
  8 maart, 2010 - 12:59

  Wie kampioen wordt deert mij niet. Zou lachen zijn dat Twente ook in de boot gaat in de laatste ronde tegen NAC :-) en zo het kampioensschap verspeelt.

  0

  0
 • juunkes
  8 maart, 2010 - 13:22

  De KNVB start een officieel voornderzoek in tegen Fred Rutten, voor zijn belachelijke uitspraken!

  0

  0
 • Judge M.
  8 maart, 2010 - 13:24

  Serieus?

  De officiele PSV-site wordt ook overmand door zelfmedelijden:

  "PSV is zaterdagavond in Breda tegen de eerste nederlaag van het seizoen aangelopen. NAC Breda won in eigen huis met 2-1. PSV kwam nog wel op voorsprong in het Rat Verleghstadion, maar de thuisploeg kon na rust mede dankzij de arbitrage de volle buit pakken."

  Die laatste zin… Zum kotzen….

  0

  0
 • nac6
  8 maart, 2010 - 13:34

  typish voorbeeld van een verwnd kind dat niet tegen zijn verlies kan zielige nare oude man

  0

  0
 • Xander
  8 maart, 2010 - 13:42

  Nou het word nog veel veel erger die Rutten

  Rutten overtreedt gedragsregels en moet vrezen voor schorsing
  KNVB stelt een vooronderzoek in naar de trainer van PSV, die felle kritiek leverde op de arbitrage na de verloren wedstrijd tegen NAC Breda

  Bron:voetbalzone

  0

  0
 • Walter
  8 maart, 2010 - 14:59

  Ik hop echt dat Ajax kampioen wordt, hopelijk pakken wij twente op de laaste speeldag ten koste van het kampioenschap.. en levert dit europees voor NAC op..

  0

  0
 • Rick
  8 maart, 2010 - 17:04

  Over Toivonen en Zwaanswijk, ze hadden al wat woordenwisselingen voordat de vrije trap werd genomen.. Toen de bal onderweg was ging het er lichamelijk ook fel aantoe en toen de bal achter was en ze samen op de grond lagen zou Toivonen aan het haar van Zwaanswijk hebben getrokken waarbij hij het haarbandje te pakken had en die daarna weggooide. Zwaanswijk reageerde hierop en daarna zag ik toch ook zeker een kopstootje van Toivonen. Niet hard, niet ernstig maarja kreeg Leo ook geen 4 wedstrijden voor een natrappende BEWEGING.. Erg was dat ook niet maar de beweging is tegenwoordig al genoeg. Nou tel die rare Affelay daar bij op en dan is er niets te klagen voor PSV, bij een andere scheids hadden ze niet alleen in Breda verloren, maar miste ze tegen Ajax ook Affelay en Toivonen, en aangezien Koefke is geblesseerd hadden ze dan wel een probleem.
  Er is maar ééén club in Brabant!!

  0

  0
 • Benji
  8 maart, 2010 - 18:18

  PSV is kampioen onwaardig..

  Eerst dacht ik er heel anders over, nu zelfs dit niet meer met Rutten als coach..

  0

  0
 • jan uit G
  8 maart, 2010 - 20:08

  ieder elftal heeft er mee te maken met rare beslissinge,als al die onterechte beslissinge bij NAC terug gedraaid zoude worde stonde wij denk bovenaan.dus ook jullie stelletje ZEIKSTRALE ontkomen hier nie aan.en wat als die affelay rood had gekrege wat had de score dan misschien geweest TRANER RUTTE,3-1?4-1? HEB JE DAAR WEL EENS OVER NAGEDACHT MAFKEES

  0

  0
 • BelcrumNAC
  8 maart, 2010 - 20:40

  Johan Derksen zojuist bij VI: Amoah tekent voor 3 jaar bij. Hij kiest liever voor zekerheid in plaats van geld.

  0

  0
 • Bier Hier
  8 maart, 2010 - 21:13

  'Amoah drie jaar langer bij NAC'
  NAC Breda heeft overeenstemming bereikt met Matthew Amoah. De spits tekent spoedig een contract tot medio 2013, meldde Johan Derksen maandagavond in het televisieprogramma Voetbal International.

  De 29-jarige Amoah liet in een eerder stadium al weten open te staan voor een nieuw contract bij NAC Breda, maar een akkoord werd er nog niet bereikt. Dat lijkt nu wel het geval, waardoor de Ghanees nog drie jaar in het geel-zwart is te bewonderen.

  Amoah, wiens oude contract komende zomer ten einde zou lopen, is bezig aan zijn derde seizoen bij NAC Breda. De goalgetter kwam eerder uit voor Vitesse, Fortuna Sittard en Borussia Dortmund.

  Bron : Voetbalprimeur.nl

  0

  0
 • louk
  8 maart, 2010 - 21:54

  Geweldige overwinning natuurlijk ,wat mij dan wel opvalt bij zon studio-voetbal ,dat er geen positief woord over N.A.C. word gezegd ,ging alleen maar over de scheidsrechter en psv…

  0

  0