Go to Top

Fresh meat hunt for B-Side Rats crew

Fresh meat hunt for B-Side Rats crew

Een kleine twee maanden geleden hebben we hier via de site een lijntje uitgegooid of er geïnteresseerden waren om onze ploeg te versterken. Gezien de óverweldigende’ reacties gaan we er voor het gemak van uit dat het in de vergetelheid is geraakt..

We hebben namelijk welgeteld één reactie ontvangen. Weliswaar van een toffe peer (en nogmaals dank Tank!), maar eentje die net niet de ervaring had waar we naar op zoek zijn. Daarna werd het stil en bleef het stil. Maar wie zijn wij om die oproep niet nog een keer te herhalen? Het heeft immers gouwe lui opgeleverd zoals Eddy W, de Hipster, de Papegaai, Bash en nog een ander niet nader te noemen haast onmogelijk persoon.

Sinds afgelopen seizoen zijn we gestart met BSR TV. Da’s best wel leuk en door het seizoen heen is dit sterk vormgegeven, met name door Da Pope en de Praatpapegaai die goeie interviews weg weten te zetten. Waar we een professioneel interview willen houden, kwam gaandeweg ook een beetje de toon van de supporter er doorheen. Het is vooral ervaring opdoen geweest, maar wezijn trots op het eerste seizoen, met zijn hick ups hier en daar, en het smaakt naar meer. In overleg met NAC zullen wij ook komend seizoen BSR TV verzorgen, naast de live verslagen van alle wedstrijden.

We hebben nog meer plannen. Fuck.. we hebben zoveel plannen dat we een plan voor een planning moeten maken om te weten welke plannen een planning nodig hebben en dit dan gaan plannen. Iedereen heeft een baan, sommige hebben kinders, anderen hebben wekelijks zes dates, kortom: tijd tekort vaak. Onder andere daarom willen we de crew versterken, om al deze plannen ook te kunnen realiseren. Én om de BSR TV planning te versoepelen qua interviews. Dat is eigenlijk criteria numero uno.

Dat komt nu vooral op de schouders van Da Pope neer, oftewel captain ik-zeg-nooit-nee, zoals hij in de wandelgangen ondertussen heet. Hij vindt het prima om te doen (en is doing a damned fine job!) maar het idee is dit eerlijker te gaan verdelen onder alle anderen. Daarbij is de één enthousiaster om interviews te doen dan de ander. We zoeken dan ook iemand (vrouw, man, oud, jong, dik, dun,…) die het leuk vindt om zowel uit als thuis wedstrijden te bezoeken en interviews af te nemen. Serieuze interviews, niet van het niveau “Eej Sjoerd, wa wáár da nou voor ellendige kutzooi opput veld?!?!” Ervaring en voetbalkennis is een plus, maar denk jij hier prima in te kunnen stappen als leek, overtuig ons en je bent ook welkom! Wij zijn ook maar amateurs, maar willen wel ontwikkelen, wie weet kunnen we van je leren.

We willen meer gaan doen in de multimedia en we willen BSR TV verder ontwikkelen, vandaar deze zoektocht. Verder zijn de volgende zaken handig om te hebben: tijd, een rijbewijs (en auto?), een seizoenskaart, kennis van NAC, enthousiasme, geen Westlands of Tukkers accent. Ons doel is om verder te komen, maar het moet vooral leuk zijn en niet voelen als een moetje. Op zijn tijd houden we eens een meeting en een potje bier drinken is ook altijd welkom. Een gezellig iemand die op hobby-basis (sorry, geen salaris) de schouders eronder wil zetten en B-Side Rats mee naar plan B gaat tillen.

Lijkt dit jou wat, heb je ervaring, wil je een bijdrage leveren of ben je gewoon een toffe kerel of een gèèf wijf? Mail ons op bsiderats@bsiderats.nl. Als we geen reacties krijgen hangen er straks posters rond het Stadion met “Uncle Mafkees Wants YOU!” erop, wij weten niet of iedereen daar op zit te wachten..

Je hoeft overigens niet zo lang van stof te zijn.. :-)

Bron: B-Side Rats

 

13 Reacties op "Fresh meat hunt for B-Side Rats crew"

 • Chefke
  3 juni, 2016 - 22:34

  Net als vele anderen (waarschijnlijk) heb ik door mijn baan en de studie die ik erbij volg geen tijd om dit te doen, maar ik heb enorm veel waardering en respect voor jullie werk. Het kleine beetje vrije tijd dat ik heb wordt perfect ingevuld door deze site, door jullie gasten. Dank hiervoor en keep up the good work!

  0

  0
 • Bredafun
  4 juni, 2016 - 00:24

  dit is iets voor:……..OME COR!
  tijd genoeg om nieuwe info aan ons te geven!
  kom erin cor!

  0

  0
 • wolfmanjack
  4 juni, 2016 - 00:46

  Ik denk dat het iets is voor Buurman. de B-sidecrew bestaat uit jonge mensen en zo’n opa met al zijn beschouwende geleuter kun je wel gebruiken.

  0

  0
 • HenkTank ©
  4 juni, 2016 - 03:28

  Haha. Thanks breDaN.
  En je weet het, willen jullie alsnog een ghetto style supporters interview holla me;)

  Jammer dat dit niet mogelijk was! Wel begrijpelijk.

  Voor een formeel interview moet je de Advocaat van de duivel hebben, of van Flieger. Not me.

  Zou lurling geen tijd hebben? 😅

  Succes mannen. En nogmaals bedankt voor de dagelijkse porties NAC!

  0

  0
 • S.HB.NAC
  4 juni, 2016 - 08:39

  Hulde voor jullie site en de vrijwilligers die het mogelijk maken.

  0

  0
 • Van "taajlaand
  4 juni, 2016 - 09:20

  Zou Doortje Zwaanswijk ook mee lezen?
  Kent het NAC gevoel en maakt het beeld ook ietsje aantrekkelijker…..

  Maar eens met Chefke hierboven.
  Waar de spelers en uitslagen van mijn club me ‘niet altijd blij maken’, mag ik gelukkig elke dag gratis gebruik maken van jullie nieuwsberichten via deze, ondertussen behoorlijk ‘professioneel’ uitziende site!
  Wordt niet dagelijks blij van het nieuws, wél van het feit dat jullie er altijd bovenop zitten en dit heel vaak met een leuke knipoog of humor naar buiten brengen.

  0

  0
 • scheppioni
  4 juni, 2016 - 09:21

  Hahaha BreDaN wanne prettig gestoorde mafkees, oh nee dat is jouw collega !
  Succes mannen, de B-siderats is net als NAC BREDA, MAG NOOIT VERLOREN GAAN !
  HUP NAC, HUP BSR !

  0

  0
 • scheppioni
  4 juni, 2016 - 09:23

  Geen gek idee Taajke !!

  0

  0
 • Baske
  4 juni, 2016 - 09:49

  Is een stadionverbod geen bezwaar? ;-)

  0

  0
 • Dave
  4 juni, 2016 - 10:27

  Ik heb bestuurskunde gestudeerd dus als er iemand is die weet hoe je 10 minuten kan vullen zonder iets zinnigs te zeggen ben ik het wel. Ik heb wel een licht Amsterdams accent want ik ben ras Amsterdammer maar al 10+ jaar NAC supporter. Misschien hebben jullie wat boven-de-rivieren branie nodig?

  0

  0
 • ome cor
  4 juni, 2016 - 10:51

  @ Bredafun
  Lijkt me een strak plan ja.
  Pffft

  0

  0
 • Eddy W
  4 juni, 2016 - 11:12

  @Dave,
  Ome Mafkees klinkt ook als een Hagenees, dus dat maakt niks uit. Mocht je willen mag je altijd een mail sturen naar bsiderats@bsiderats.nl

  0

  0
 • Heksenketel
  4 juni, 2016 - 13:11

  Veel waardering voor jullie! Jullie hebben een mooie ontwikkeling doorgemaakt afgelopen jaar. Vol ambitie en jullie hebben zelfs iets van een plan voor de wat langere termijn….kan NAC nog wat van leren hahaha.

  0

  0