Go to Top

Gesthuizen nieuwe trainer FC Oss

Gesthuizen nieuwe trainer FC Oss

Ex-NAC’er Francois Gesthuizen begint aan een nieuw avontuur als hoofdtrainer. Vanaf komend seizoen staat de voormalig middenvelder aan het roer bij FC Oss.

Voor Gesthuizen is de aanstelling bij FC Oss zijn tweede job als hoofdtrainer in het betaald voetbal. Tussen 2013 en 2015 werkte hij al als hoofdcoach bij Achilles ’29. Sinds zijn vertrek bij de club uit Groesbeek werkte hij voor amateurclub SV DFS.

Gesthuizen maakte bij NAC zijn debuut in het betaald voetbal, nadat hij het niet redde bij PSV. Hij speelde tussen 1992 en 1997 voor de Parel van het Zuiden. Later kwam hij nog uit voor Fortuna Sittard, Cambuur Leeuwarden en zijn nieuwe werkgever (toen nog) TOP Oss.

 

Bron: B-Side Rats, @f_gest

3 Reacties op "Gesthuizen nieuwe trainer FC Oss"

 • scheppioni
  3 mei, 2016 - 13:05

  Goeie gast ole Francois, ik heb hem nog wel eens gesproken, was ook zeker een verdienstelijke speler, hoop dat Francois het gaat maken, hij gaat het allicht beter doen dan die robbemond, maar ik meen dat Francois ook een funcit bij ons NAC ging beleden dat ik laatst gelezen had !?! Succes Francois !

  0

  0
 • Da Pope
  3 mei, 2016 - 13:15

  @scheppioni

  Klopt, op verzoek van Dijkhuizen heeft Gesthuizen wedstrijden geanalyseerd. Dat was echter tijdelijk.

  0

  0
 • scheppioni
  3 mei, 2016 - 20:15

  Oke Da Pope, ik begon heel even aan mijn eigen te twijfelen, heel even maar want wij als NAC supporters moeten in ieder geval in alles goed geloof houden en hopen dat onze NAC helden doen volgen op de groene grasmat, zojuist nog beelden zitten kijken wanneer een ploeg vol overtuiging voetbalt, dat is nog altijd van grootste waarde, mocht e’hoven dit met meer passie doen dan wordt een kort toetje voor ons NAC !!
  Maar wij zijn NAC, de weken nu van de waarheid, twee Francoiskes zou al de overtuiging sterker maken, want ik las ook dat Matic volgend seizoen sowieso in de ere wil voetballen bv, zo zullen er wel meer zijn bij ons NAC, straal dit dan ook uit heren NAC spelers !

  0

  0