Go to Top

Gilissen: “Stunt zou kenmerkend zijn voor onze groep”

Gilissen: “Stunt zou kenmerkend zijn voor onze groep”

NAC wacht volgende week zondag de allesbeslissende wedstrijd tegen FC Twente. De Tukkers, met Henk Kesler voorop, willen in Breda kampioen worden. Omdat NAC nog voor een plaats in de play-offs strijdt, Twente NAC tot tweemaal toe een Bekerfinale door de neus boorde en Henk Kesler een drol is, is alleen winst voor de Bredanaars een optie. Met de huidige vorm in gedachten lijkt dat echter een kansloze missie.

Tim Gilissen, die het duel tegen Twente aan zich voorbij moet laten gaan, denkt dat NAC ondanks de slechte vorm tot een stunt in staat is: “Het zou wel kenmerkend zijn voor onze groep. Ook vorig jaar maakte we aan het slot van de competitie een mindere reeks door, maar stonden we er wél in de play-offs. Dat zou nu ook zo maar kunnen gebeuren. Het kan bij ons zo maar omslaan.

Gilissen is na lang pendelen tussen bank en basis eindelijk redelijk zeker van een vaste plaats in de opstelling. Hij kijkt dan ook met een goed gevoel terug op dit seizoen: “Ik kijk met een redelijk gevoel terug, heb nog nooit zoveel minuten gemaakt. Het is een seizoen geworden met perspectief voor de toekomst.

14 Reacties op "Gilissen: “Stunt zou kenmerkend zijn voor onze groep”"

 • Rik
  23 april, 2010 - 09:40

  Ik stunt iedere week

  0

  0
 • Rudi
  23 april, 2010 - 09:43

  "Met de huidige vorm in gedachten lijkt dat echter een kansloze missie." Einde citaat. Geldt voor de manier waarop er gevoetbald wordt maar zeker niet voor de resultaten. Laatste 5 wedstrijden niet verloren dus er mag best wat vertrouwen getoond worden.

  0

  0
 • eric
  23 april, 2010 - 10:49

  Laat de play offs dit jaar dan maar een wedstrijdje eerder beginnen….

  0

  0
 • JD
  23 april, 2010 - 12:01

  Gaan voor die winst!

  0

  0
 • scheppioni
  23 april, 2010 - 12:20

  Denk aan de play offs vorig seizoen heren, zo moet het lukken, niks aan de tukkers overlaten !!! nec wint toch wel voor die tukkers, maar wij moeten gewoon voor de p.o. gaan ! HUP NAC, schijt aan haarlem-oost en dordt- noord !

  0

  0
 • Mikke
  23 april, 2010 - 13:52

  Volgens mij is het niet moeilijk.

  NAC gaat NIET europa in. Het komt namelijk dit jaar niet zo goed uit. Met de verbouwing hebben de bouwers alle tijd nodig die ze kunnen krijgen. Daar passen de playoffs en voorrondes in Europa niet bij.

  Zelf gun ik Twente meer het kampioenschap dan 020.
  Het bijkomende voordeel is dat alle spelers lekker lang op vakantie kunnen. Dus uitgerust aan het volgende seizoen kunnen beginnen en wij hebben lekker veel oefenpotjes in de regio.

  Maar zoals ik al zei. Volgens mij…. Voordat iedereen weer over mij heen valt.

  0

  0
 • ratje076
  23 april, 2010 - 14:22

  @ mikke

  en jij ben een nep nac supporter

  0

  0
 • tony
  23 april, 2010 - 14:57

  Vol ervoor gaan a.s. zondag.
  Vorig jaar een paar geweldige wedstrijden mee beleeft.
  Polen en Spanje wil ik nog wel een keer overdoen en volgens mij is er voor de spelers van NAC niets mooier dan weer Europa in gaan.
  Sowieso een spontane huldiging op de grote markt lijkt me motivatie genoeg.

  0

  0
 • Mikke
  23 april, 2010 - 14:58

  @ratje076

  geen nep maar een realistische.
  Op 02-mei 's-avonds mag je tegen me aan zeiken. Als dat nog nodig is.

  Ik denk echt dat het beter is om 1 jaar rustig aan te doen. Laat RM en zijn team eens een lange tijd rustig aan een team bouwen. Volgend seizoen klappen we er op en gaan we weer voor de top 5 klassering.

  0

  0
 • since1912
  23 april, 2010 - 15:37

  Ik vind dat je gelijk hebt mikke, als er niemand kritisch kijkt naar een ploeg zal er ook nooit een goede ploeg staan.

  0

  0
 • JD
  23 april, 2010 - 15:57

  Niks ik gun het Twente meer dan Ajax (en kap nou eens met dat trieste 020 gedoe). Je bent een NAC-supporter of niet. Zo ja, dan wil je gewoon dat NAC wint. En de rest zal me een worst wezen

  0

  0
 • Jim
  23 april, 2010 - 17:20

  Ik gun niemand anders het kampioenschap dan NAC!!!
  Dus ookal was RKC, NEC, Heracles of FC Twente hier voor de kampioenswedstrijd, die punten blijven verdomme hier!

  0

  0
 • El B
  23 april, 2010 - 19:11

  En toch denk ik dat we best kunnen winnen van de Tukkers. Het gaat sinds de bekerwedstrijd tegen GAE redelijk ruk, maar intussen winnen we wel van PSV. Ik gun het Twente meer dan Ajax om kampioen te worden, maar sorry, niet tegen ons clubje!

  0

  0
 • Marc
  24 april, 2010 - 12:54

  Wat een gezeik zeg, ik gun die het meer dan die. alsof ik het interesant vind wie er kampioen wordt. met iedereen hebben we wel een appeltje te schillen inclusief keSSler. maar voor mij telt dat in BREDA alleen NAC moet winnen en dat dan een ander dan twente kampioen zal worden dat zal dan wel.

  0

  0