Go to Top

Goetzee gaat de strijd aan

Goetzee gaat de strijd aan

Vandaag was de uitspraak van de rechter in het kort geding dat FC Twente had aangespannen tegen de mats-degradatie die de knvb ze had opgelegd.

FC Twente vond dat zij in de Eredivisie mochten blijven, omdat ze netjes hun zaken ‘op orde’ hadden gekregen. De rechter vond dat het een financieel zooitje was daarvoor en dat Twente de weloverwogen (…) straf van de knvb maar als rechtvaardig moest achten. Kortom: FC Twente verloor het kort geding, kan nog wel in beroep gaan, maar degradeert naar de Jupiler League. De Graafschap ‘promoveert’ hierdoor weer, en mocht het toch weer omdraaien, ondernemen zij juridische stappen. De verdere achtergrond of ander ge-bladiebla hieromtrent kan op elk ander willekeurig nieuwskanaal worden teruggevonden, daar gaan we allemaal niet verder op in.

NAC gaat er op haar beurt van uit dat deze uitspraak geen grote gevolgen zal hebben in Breda, dus Goetzee toont zich strijdvaardig: “Wij gaan vechten voor een extra promotieplek”, aldus onze Directeur tegenover Omroep Brabant. NAC ziet Twente liever gaan dan komen als concurrent. Normaliter staat FC Twente toch wel te boek als een maatje te groot en zou de gedoodverfde nummer-1 kandidaat zijn voor het kampioenschap. Goetzee maakt zich nog geen zorgen: “Het is erger voor Twente dan voor ons. Het is voor ons zaak om te knokken voor een extra promotieplek.”

Bron: B-Side Rats, Omroep Brabant

59 Reacties op "Goetzee gaat de strijd aan"

 • Jamie
  10 juni, 2016 - 14:49

  Volgens mij heeft Twente zelf al aangegeven dat het waarschijnlijk niet tot een begroting zal komen om mee te kunnen in de top van de Jupiler League.. Correct me if I’m wrong. Koppen nu richting komend seizoen in de Jupiler League met een uitgebalanceerde selectie aub!

  0

  0
 • Oosterhout3
  10 juni, 2016 - 14:53

  Twente is failliet!

  Einde club, 90 mil schuld, tv rechten kwijt… blijven opgescheept met hun stadion…. en de schuldeisers(ofterwijl vooral oud bestuurders) ook nog….

  Ofterwijl, ik geloof niet echt dat twente door kan gaan.

  0

  0
 • Steef
  10 juni, 2016 - 14:54

  Opportunistisch gelul van Goetzee, beetje jammer.
  Was gewoon met het grootste budget gepromoveerd dan hoefde je dit sport genante dingen niet te roepen nu. Wat een gelul zeg.
  Als we waren gepromoveerd was hij hier dan ook voor geweest?

  0

  0
 • Willemf5
  10 juni, 2016 - 14:59

  Het idee van een extra promotieplek komt nota bene van de KNVB zelf. Dit was eerder aangeboden aan Twente wanneer ze niet naar de rechter zouden stappen. Niet zo gek dat Goetzee dit nu op tafel gooit.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  10 juni, 2016 - 15:03

  Oh Oh oh wat een soap, en de Graafschap mag blijven terwijl ze kansloos verliezen van Go Ahead Eagles. Wat een gezeik. KNVB Maffia.

  0

  0
 • Wim
  10 juni, 2016 - 15:12

  Haha, Goetzee denkt met dit wanbeleid in aanmerking te komen voor een directe promotieplaats.FORGET IT!

  0

  0
 • Brutes
  10 juni, 2016 - 15:18

  Waren wij ook niet titelkandidaat nr 1 ?? …………….

  0

  0
 • Willemf5
  10 juni, 2016 - 15:21

  Dit gaat niet over wanbeleid van NAC. Wanneer Twente niet failliet gaat (door bv financiële steun van Wessels) ligt het spelersbudget een flink stuk hoger dan dat van ons. Hierdoor is Twente de gedoodverfde favoriet in de Juup zonder dat zij op sportieve gronden zijn gedegradeerd. Het lijkt me logisch dat NAC hier niet zonder meer mee akkoord gaat.

  Voor NAC en Goetzee telt maar één ding: zo snel mogelijk terug naar de eredivisie. Met 2 directe promotieplekken (en met Twente) heb je hier nu eenmaal meer kans op dan met 1 directe promotieplek (met of zonder Twente). Een extra promotieplek is meer waard dan een superspits van 5 ton!

  0

  0
 • 10diego
  10 juni, 2016 - 15:23

  Het is natuurlijk van de gekke hoe de promotie/degradatieregeling in elkaar steekt. Je kunt 3 jaar 2e worden en de boot steeds missen. Is in geen enkel ander land zo. Gewoon de onderste 2 degraderen, eerste twee promoveren en de derde van onder speelt tegen de nr 3 van de Jup. De rest is een poppenkast en een rare loterij. De Graafschap eindigde 7e of zo en promoveerde. Go Ahead eindigt 5e en promoveert.

  Je kunt er geen beleid op maken en dat is wat Justin voor is aangesteld. Consistent beleid maken gericht op de eredivisie.

  0

  0
 • Johan
  10 juni, 2016 - 15:28

  10diego: wat een lulkoek, zo zijnde regels al jaren. Deal with it

  0

  0
 • Naccie
  10 juni, 2016 - 15:32

  Gewoon extra beslissings wedstrijd tussen NAC en de graafschap !

  0

  0
 • mmm
  10 juni, 2016 - 15:35

  Zou goed zijn ja beslissingswedstrijd tussen Nac en de Graafschap!!!

  0

  0
 • buurman
  10 juni, 2016 - 15:40

  Goeie zaak dat Goetzee probeert. Die promotie:degradatie regeling is natuurlijk helemaal niks. 10Diego typeert het goed; daar kun je als club geen beleid op maken. En waar moet de knvb voor zorgen? Juist,dat de randvoorwaarden er zijn voor de clubs om beleid te maken.
  Twente voor straf laten degraderen naar de Juup slaat eveneens nergens op. En wie Twente zijn plaats inneemt is ondoorzichtige oneerlijke troep, geen touw aan vast te knopen.

  De grootste blunder maakte de knvb door VOOR de finale NAC – twente te gaan krijsen dat w2 niet degradeert. Lekkere finale. Zelfs in tilburg geven mensen aan dat dit nooit had gemogen.
  Ik ben in ieder geval klaar met die knvb. De boom ermee in.

  0

  0
 • buurman
  10 juni, 2016 - 15:41

  NAC – w2

  0

  0
 • SjorsNAC
  10 juni, 2016 - 15:42

  Ik neem aan dat hij niet in zn eentje is, steun van de andere clubs?

  0

  0
 • Oldskool
  10 juni, 2016 - 15:42

  100% eens met 10diego. Kijk naar VVV. Hebben niks, worden 2e. Doe je alles goed, maar kun je weer opnieuw beginnen. Prima, allemaal maar de KNVB helpt clubs met een grotere begroting zo wel naar de klote. Het is absurd dat je een hoop mensen met hun baan afhankelijk zijn van 1 bal op de paal of niet. Als je na 36 wedstrijden 2e staat moet je gewoon promoveren.

  0

  0
 • Oldskool
  10 juni, 2016 - 15:44

  Volledig met je eens Buurman. Justin moet niet vechten voor een eenmalige extra plek, maar duidelijk maken bij de KNVB dat met de huidige enorme budgetaire verschillen tussen ere en juup, een loterij niet meer kan. 3 er in, 3 er uit. (Of minimaal 2).

  0

  0
 • F2
  10 juni, 2016 - 15:47

  @ Johan dus omdat de regels al jaren zo zijn is het goed? Met jou aan het roer hadden vrouwen nog steeds geen stemrecht, om maar een voorbeeld te noemen. Dat had dan wellicht weer een hoop linkse stemmen gescheeld, maar das wat anders :-)

  10Diego heeft natuurlijk wel gelijk dat het in heel veel landen om ons heen zo is zoals hij beschrijft. Ik vind zijn argument dat je er geen beleid op kunt maken omdat je als nr 5 en nr7 zomaar kunt promoveren en als nr2 niet erg valide. Ik zou ook zijn voor de opzet zoals in Duitsland (nr3 1e divisie play off tegen nr3 van onder Bundesliga) of zoals in Engeland (nr1 en nr2 Championship promoveert rechtstreeks).

  0

  0
 • Den dieje of den deze
  10 juni, 2016 - 15:51

  Goetzee vergeet ff dat er ook nog clubs als VVV en Cambuur zijn komend seizoen.

  Alsof we ff 2e worden haha

  0

  0
 • RV
  10 juni, 2016 - 15:51

  Ik geloof dat het spelersbudget rond de 8 miljoen zou komen als men de boel omhoog kan houden en niet failliet gaat. Dat is meer dan het vijfvoudige.

  Zou ook wel typisch NAC zijn.
  Jaren wanbeleid, jaren de verkeerde personen op de verkeerde plaats en dan ook nog eens de pech dat een team met dit budget in de JL terecht komt. Je zou zeggen dat er een keer een einde komt aan de ellende en tegenslagen.

  0

  0
 • Braze
  10 juni, 2016 - 15:52

  NAC heeft niks met FC Twente. Als die degraderen worden ze echt niet zomaar Jupilerkampioen.
  NAC moet zelf een team formeren waarmee het kampioen wordt en promotie verdient.Zie Sparta.

  0

  0
 • nacman
  10 juni, 2016 - 15:55

  mooi idee Justin maar laat Smulders eerst een kampioenes elftal formeren en dan praten nu lijkt me iets te voorbarig

  0

  0
 • ben hur
  10 juni, 2016 - 16:00

  Kevin Brands (28) maakt de overstap van NAC Breda naar Go Ahead Eagles. De speler en de Deventer club hebben overeenstemming bereikt over een contract voor een seizoen in de Adelaarhorst. Dit bevestigen bronnen aan Voetbal International.
  Brands had in het Rat Verlegh Stadion nog een doorlopend contract. De aanvaller had evenwel de optie in zijn verbintenis opgenomen dat hij transfervrij kon vetrekken wanneer de Bredase club niet zou promoveren.

  Bij NAC was Brands afgelopen seizoen geen basisspeler onder coach Marinus Dijkhuizen. Dit hoopt hij onder Hans de Koning, de nieuwe oefenmeester bij het gepromoveerde Go Ahead Eagles, wel te worden. Eerder kwam de zoon van PSV-directeur Marcel Brands uit voor Telstar, FC Volendam en Willem II.

  0

  0
 • Bredaaaa
  10 juni, 2016 - 16:05

  Twente wordt helaas voor ons met pure gemak kampioen.
  Zij zijn 12 klassen als club beter dan NAC.
  Alleen wij hebben smulders en goetzee. Deze NAC mannen met pure noad zullen Twente helaas moeten teleurstellen. Wij gaan voor een plek tussen plek 3 en 8. We moeten ervoor zorgen dat we de nacompetitie gaan halen. Twente zal beven!!!

  0

  0
 • TheBeek
  10 juni, 2016 - 16:08

  Leuk verhaal hoor maar ik denk dat Twente gewoon ophoud te bestaan ;)

  Je licentie word ingetrokken en als handreiking (en ook bij uitzondering) word je een plaats in de jupiler league aangeboden.

  En daar ga je tegen in beroep?

  Dat doe je met een reden.

  Die kunnen dat stadion en alles echt niet meer betalen.

  (denk ik dan he………:p)

  0

  0
 • NAC4EVER!
  10 juni, 2016 - 16:12

  Als NACsupporter hoop ik uiteraard dat de top 2 rechtstreeks promoveert.

  Maar ook los van NAC, ik ben een groot voorstander van 2 promotie en 2 degradatie rechtsreekste plaatsten.
  Ook wil ik minder play-off plekken.
  Ik vind leuk dat de play-offs bestaan, maar de helft van wat mag promoveren doet mee aan de play-offs. Dat is gewoon veel te veel.

  Mijn voorstel is om de nr 16 play offs te laten spelen tegen of de nr 3 of tegen de winnaar van van de play-offs waar dan de nr 3 t/m 6 aan mee doen.

  0

  0
 • ome cor
  10 juni, 2016 - 16:14

  De knvb heeft een flutsanctie opgelegd. Met een beetje goodwill van sponsors en schuldeisers kan Twente een selectie neerzetten die fluitend kampioen wordt. Straf dan met twee klassen terug.

  Mochten de sponsors zo weinig ballen hebben en de schuldeisers op hun strepen gaan staan, dan zou het lastig kunnen worden voor Twente.

  Bij de promotie van twee clubs uit de JL wordt nu aan Twente en NAC gedacht. Maar waarom niet aan bijvoorbeeld de nr 2 VVV?
  Met drie Ajeugdspelers overgeheveld en die paar die niet weglopen hebben we voorlopig nog niet eens voldoende spelers, laat staan op promotie-niveau.

  Eerst een selectie, dan praten we verder.

  0

  0
 • Robke
  10 juni, 2016 - 16:14

  @10diego

  Wat een onzin zeg. En dan? Je kunt dan 15 jaar derde worden zonder resultaat. Moeten ze dat dan ook aanpassen? En dan de vierde plek, en de vijfde… Zo is het nu eenmaal. Iedereen weet hoe de regels zijn.

  0

  0
 • Jim
  10 juni, 2016 - 16:27

  Gewoon met alle clubs twente boycotten!

  0

  0
 • drs Marcellus
  10 juni, 2016 - 16:29

  Naccie,

  Een beslissingswedstrijd? En met welke 11 spelers denk jij dat NAC dat moet gaan doen?

  Verder ben ik het wel eens met buurman, men zou er bij de knvb goed aan doen de promotie/degradatieregeling eens onder de loep te houden. We lopen in Nederland qua budgetten al mijlenver achter op de rest van Europa. Zeker als je ziet wat er bv in de Championship, tweede Bundesliga en Segunda Division wordt betaald. Nu komt Twente erbij, stel dat ze overleven en het voor elkaar krijgen dat een paar kapitaalkrachtige sponsors het begrotingstekort daar gaan opvangen, dan worden die echt met twee vingers in de neus kampioen. De andere topclubs in de Juup kunnen dan alleen maar hopen dat het kwartje in de nacompetite de goede kant op valt. Met een extra promotieplek valt er tenminste nog voor iets te spelen komend seizoen.

  0

  0
 • Hbreda076
  10 juni, 2016 - 17:02

  Ik zal lachen bij elk puntverlies van Dgs. Continu een grote mond terwijl ze nergens recht op hebben.

  0

  0
 • Tvb
  10 juni, 2016 - 17:10

  Ja ome Cor , met VVV kunnen we ook rekening houden volgend jaar. Helemaal als die musa naar de premier league gaat.
  Vangt VVV een doorverkoop percentage van miljoen of 5 gaan de geruchten..

  0

  0
 • Jim
  10 juni, 2016 - 17:12

  twente boycotten met alle clubs uit de juup!

  0

  0
 • George
  10 juni, 2016 - 17:24

  Het bevestigt nog eens hoe desastreus het is dat NAC niet meteen teruggekeerd is door gewoon kampioen te worden met dat budget. Bij Twente zal – nadat de rookwolken opgetrokken zijn – nog meer dan bij NAC vorig jaar alles en iedereen beseffen dat ze binnen een jaar terug moeten om te kunnen voortbestaan. Daar zal echt een team staan waar de rest niet tegen opgewassen is. Weer een heel seizoen warmdraaien voor de nacompetitie dus dan. En als we in die nacompetitie opnieuw een slechte dag hebben, zakken we steeds verder weg in het eerstedivisiemoeras. Laat City nu eens blijk geven van het feit dat ze de samenwerking echt serieus nemen en de selectie een stevige kwalitatieve boost geven.

  0

  0
 • Juupke
  10 juni, 2016 - 17:25

  Wanneer wordt de competitie bekend?

  0

  0
 • 3 hoefijzers
  10 juni, 2016 - 18:23

  Als Fc Twente beter is, horen ze ook te promoveren. Als Goetzee denkt dat NAC anders rechtstreeks gepromoveerd zou zijn, moet dat via de nacompetitie ook vanzelfsprekend zijn. Stop je energie ergens anders in Justin. Dit komt voor mij erg zielig over.

  0

  0
 • ome cor
  10 juni, 2016 - 18:24

  @Tvb
  Ik heb een bloedhekel aan die vlaaien, maar ze hebben van tijd tot tijd goeie spelers zoals in het verleden Honda….

  Hier roepen we alleen over NAC en promotie, maar die stinkvlaaien deden t in de competitie beter dan wij. Die zijn we zo maar niet voorbij en inderdaad zeker niet als zij WEL geld krijgen voor vertrekkende spelers.

  0

  0
 • Lars
  10 juni, 2016 - 19:20

  NAC zal niet de enige club zijn die protest zal aantekenen met de komst van Twente. En terecht het is bezopen dat clubs hun kansen om kampioen te worden of om te proberen met bijna 100% zien afnemen. Eerst zijn we en clubs genaaid in de ere divisie met hun dubieuze transfers en tv geleden en nu worden we wederom genaaid omdat de KNVB ze terug zet en als klap op de vuurpijl hebben we een nep finale tegen Willem moeten spelen. KNVB bedankt!!! Justin laat eens ballen zien en ga hier tegen in!

  0

  0
 • Maestro
  10 juni, 2016 - 20:01

  Slimme actie, kansen vergroten. Hoe groot is de kans dat twente promoveert , ik denk niet groot. Nee heb je en ja kun je krijgen.
  Hup Nac

  0

  0
 • Dutchbird
  10 juni, 2016 - 20:03

  Twente ziet de inkomsten dramatisch kelderen en blijft zitten met een aantal spelers die het zelfs in de Juup moeilijk hebben maar wel een mega salaris kosten. Als daar geen sponsor komt met een heel groot Twente hart die er belangeloos 5 miljoen insteekt is Twente in de winterstop failliet.

  0

  0
 • RaraNAC
  10 juni, 2016 - 20:20

  Wij zijn NAC, al zouden de eerste 5 mogen promoveren dan presteren we het alsnog om zesde te eindigen..
  Op een één of andere manier weten wij dat altijd voor elkaar te krijgen.

  0

  0
 • buurman
  10 juni, 2016 - 20:21

  Goed gezien Henri. (ik dat twente overleeft.)

  0

  0
 • buurman
  10 juni, 2016 - 20:22

  ik denk

  0

  0
 • scheppioni
  10 juni, 2016 - 20:32

  Volledig met buurman eerdere reactie eens deze keer en ook met 10 Diego !!
  KNVB sucks !!

  0

  0
 • scheppioni
  10 juni, 2016 - 20:34

  Dus zal het toch vechten van Justin tegen de bierkaai zijn zeg ik volkomen argwanend !

  0

  0
 • Henri
  10 juni, 2016 - 21:36

  Helemaal met dit Twitterbericht van John Peek eens:

  Door Twente te straffen straf je tevens n stuk of 6 eerste divisie clubs en bevoordeel je n degradant #knvb#twente#onrecht

  0

  0
 • Henri
  10 juni, 2016 - 22:10

  Matic naar Sturm Graz. Juiste keus voor hem, denk ik.

  Uros Matic verstärkt das Sturm-Mittelfeld

  Der SK Puntigamer Sturm Graz verstärkt sein zentrales Mittelfeld mit Uros Matic. Der 26-jährige Serbe kommt vom holländischen Traditionsverein NAC Breda und unterschreibt für die kommenden zwei Jahre. Matic besitzt neben der serbischen auch die mazedonische Staatsbürgerschaft.

  Play-Off-Finale erreicht

  In den eineinhalb Jahren bei NAC in der Eredivise, sowie auch in der abgelaufenen Saison in der Jupiler League war der Linksfuß Stammspieler. Besonders bemerkenswert ist, dass Matic, nach dem Abstieg 2015 trotz Interesse anderer Vereine seine Treue zu NAC unter Beweis stellte, um den Holländern beim sofortigen Wiederaufstieg zu helfen. Nach einer erfolgreichen Saison 2015/16 scheiterte man erst im Play-Off Finale an der Rückkehr in die höchste Spielklasse. Der 1,84-Meter-Mann hat für Breda 85 Spiele absolviert, in denen er sechs Tore und zwölf Assists beigesteuert hat.

  Über Kosice und Benfica zu NAC Breda

  „Uros ist ein lauffreudiger und trotzdem kreativer zentraler Mittelfeldspieler, der neben seiner angestammten Position im Zentrum auch auf allen anderen Position im Mittelfeld einsetzbar wäre. In einem persönlichen Gespräch in Österreich, für welches er extra aus seinem Spanienurlaub angereist ist, hat er mich und Trainer Franco Foda mit seiner positiven Art auch als Typ überzeugt“, ist Geschäftsführer Günter Kreissl vom Neuzugang begeistert. Schon davor, beim FC Kosice entwickelte Matic sich zum Leistungsträger und steuerte in 78 Spielen – zwei davon in der UEFA Europa League – acht Tore und ebenso viele Vorlagen bei. Bereits im Jahr 2013 wurde Benfica Lissabon auf sein Talent aufmerksam, wo er in der Saison 2013/14 in der zweiten Mannschaft zum Einsatz kam.

  Tipps vom FC Chelsea

  Überhaupt steht bei Familie Matic Fußball an oberster Stelle. Ist Uros’ Bruder doch der Chelsea-Topstar Nemanja Matic, der bereits 114 Spiele für die Blues bestritten hat. „Ich bin glücklich, dass ich nun Spieler des SK Sturm bin. Die Gespräche mit Trainer Franco Foda und Sportdirektor Günter Kreissl haben mich letztendlich voll überzeugt mich für diese Aufgabe zu entscheiden. Mit dem Klub möchte ich in Zukunft viele Erfolge feiern“, so der Neuzugang in seiner ersten Reaktion nach der Unterschrift. Für Cheftrainer Franco Foda ist Matic ein Dirigent in der Zentrale: „Mit Uros haben wir nun einen erfahrenen Spieler im Team, der in den letzten Jahren nachgewiesen hat, dass er eine Persönlichkeit ist. Im Mittelfeld kann er die Führungsrolle übernehmen.“ Aufgrund des späten Endes der holländischen Saison, wird der Neuzugang erst am kommenden Montag zur Mannschaft stoßen und das Training aufnehmen. Auch Philipp Huspek beginnt mit der Vorbereitung erst am 13. Juni.

  0

  0
 • Frank
  10 juni, 2016 - 22:25

  Jongens laten we eerlijk zijn… Als we onderin de eredivisie speelden waren we het er ook niet mee eens geweest als je opeens een grotere kans op rechtstreekse degradatie krijgt, omdat een frauduleuze kutclub een herkansing moet krijgen. Gewoon zorgen en hopen dat twente niet in de jl komen of failliet gaan.

  0

  0
 • L.
  10 juni, 2016 - 23:01

  Belachelijk dat ze geen geldboete hebben gekregen voor financieel wanbeleid!

  Zo worden ze zelf nog beloond doordat ze volgend jaar een grotere kans maken op een prijs dan dat ze niet degradeerde en een geldboete hadden gehad.

  0

  0
 • Erwin
  10 juni, 2016 - 23:05

  Graag eerst voor een selectie zorgen die überhaupt mee kan gaan voetballen om promotie of het kampioenschap.

  0

  0
 • Janssen
  11 juni, 2016 - 06:56

  Wat een onzin reactie van goetzee kom op zeg houd je bezig met je eigen organisatie….. Lees op zijn linkedin dat hij op zoek is naar een bedrijf in Breda wat logo s op kleding kan zetten…….. Dus je werkt nu al jaren bij NAC en weet dus zelf niet welke bedrijven er zijn in Breda navraag bij je commerciële mensen zal je ook wel gedaan hebben…… Beetje raar dus goetzee houd je bezig waarin je zegt dat je goed bent. Bedrijven binnen halen

  0

  0
 • karel1
  11 juni, 2016 - 11:41

  Waanzin slaat toe zorg nu eerst eens dat er een elftal komt,die promotie had je vorig jaar voor meten zorgen.
  Dit gelul heeft niemand niks aan ,nog geen enkele aankoop en dan dit soort onzin.
  Wat voor bestuurders heeft nac toch??
  Beste supporters maar geen elftal.
  NAC zakt steeds verder weg.

  0

  0
 • maarten
  11 juni, 2016 - 13:23

  Heel die play-offs opzet vind ik waanzin. Gewoon de eerste 3 van de Juup proveren en de laatste 3 van de ere degraderen. Te gek voor woorden dat met alle respect een GAE met ruime afstand van NAC wel promoveert en de numner 3 niet.

  0

  0
 • Henri
  11 juni, 2016 - 13:50

  Vriend Goetzee wordt door bestuurders van GAE en Sparta volledig met de grond gelijk gemaakt.
  http://www.vi.nl/nieuws/eenmalige-verruiming-promotie-volstrekt-onacceptabel.htm
  Dit is ook de belangrijkste reden waarom ik deze MBO-er totaal ongeschikt vind als AD. Toen NAC gedegradeerd was had hij meteen actie moeten ondernemen omtrent dit onderwerp met een structureel plan. Pro actief bezig zijn en niet pas als de KNVB met een éénmalig voorstel komt voor één seizoen. Het gaat namelijk om beleid en niet om hap snap. Nogmaals zijn collega’s lachen erom. Maar ja, deze visieloze ambtenaar is alleen maar hap snap beleid gewend. Zie Gudelj, Maaskant, sponsoren op gebied van (sport)kleding etc.Is deze man de afgelopen jaren met één uitgedacht vernieuwend plan naar buiten gekomen waar NAC structureel extra inkomsten uit kan halen? De vraag stellen is hem beantwoorden. Het wordt de hoogste tijd dat hij laat zien een meerwaarde voor NAC te zijn en in staat is extra inkomsten te genereren. De man heeft totaal niets van een charismatische leider op wie je kunt bouwen en vertrouwen.

  0

  0
 • BredaBeatrix
  11 juni, 2016 - 14:02

  Wat een armoe om het via deze weg te moeten spelen. Bovendien weet je al wat het antwoord van de knvb zal zijn, dus tevergeefse energie.

  Als je nou echt voor je supporters zou opkomen, dan had meneer Goetzee moeten pleiten om zoveel mogelijk op zaterdagavond te spelen. Hij heeft niet eens de moeite genomen, want hij heeft maling aan de achterban. Al roept ie op twitter natuurlijk anders (bahbah).

  0

  0
 • maarten
  11 juni, 2016 - 15:47

  Jongens wat een onzin. Goetzee heeft een punt. Het is de KNVB die de spelregels blijft wijzigen en de clubs daar debet aan kunnen zijn.
  Ik herinner me een wedstrijd van Jong Ajax en dat Tete dispensatie kreeg om toch mee te voetballen tegen de desbetreffende tegenstander. Regels zijn en waren dat men niet meet dan 13 wedstrijden in het 1e mag voetballen. Het geval Tete was daar dus over de 13 wedstrijden heen.
  Nog vreemder vind ik dat de tegenstander daarmee akkoord is gegaan. Reinste competitievervalsing.
  Goetzee heeft alle recht om de onduidelijkheden van de KNVB om haar oren te slaan. Ik juich het toe.

  0

  0
 • H.V.M.
  11 juni, 2016 - 16:09

  VI: Dat de aanstaande degradatie van FC Twente van invloed is op veel meer clubs is al een tijdje duidelijk. Vrijdag meldde NAC Breda-directeur Justin Goetzee nog te zullen gaan vechten voor een extra promotieplaats nu de Tukkers dreigen af te dalen naar de Jupiler League.
  Het streven van Goetzee is opmerkelijk, hij weigerde twee weken geleden namelijk een brief van vijf bezorgde clubs richting de KNVB mede te ondertekenen.

  Bij deze is wat mij betreft Goetzee volledig door de mand gevallen!
  Hij blijkt een ongeloofwaardige draaitol te zijn.
  Met deze man gaat NAC niet beter worden.

  0

  0
 • maarten
  12 juni, 2016 - 08:26

  We hebben het over een extra promotieplaats voor AANKOMENDE seizoen en niet van t afgelopen seizoen.

  0

  0