Go to Top

Gorter: “Debuut Jong Oranje een bekroning”

Gorter: “Debuut Jong Oranje een bekroning”

Vorige week maakte Donny Gorter zijn debuut voor Jong Oranje. Na een aantal keer op de standby-lijst te hebben gestaan, werd de middenvelder nu wél voor de definitieve selectie opgeroepen. In de oefenwedstrijd tegen Jong Portugal maakte hij zijn debuut.

Gorter is trots dat hij deel uitmaakte van de selectie: “Ik stond vaak op de standby-lijst. Maar iedere keer was het net niet. Ook dit keer stonden er weer genoeg mensen op de lijst, maar nu hoorde ik er wel bij. Toen ik dat hoorde gaf dat wel een erg lekker gevoel. Het is denk ik toch wel een bekroning, voor mezelf is het mooi. Het is voor mijn leeftijd het hoogst haalbare.

Zijn debuut verliep niet helemaal vlekkeloos. Jong Oranje verloor namelijk met 3-1: “Ik viel in bij een 3-1 stand. Dat was wel jammer, want bij zo’n stand is een wedstrijd vaak al doodgebloed. Ik probeerde er nog wel iets van te maken en ik denk dat er voor ons ook wel meer in had gezeten dan de 3-1 nederlaag. We hebben in de tweede helft een paar echt goede kansen gehad.

Er gaan al enige tijd geruchten dat Gorter NAC deze zomer gaat verlaten. Er zou ondermeer belangstelling zijn van FC Twente en FC Utrecht. Gorter kent de geruchten, maar weet verder van niets: “Ik heb nog niks van de clubs gehoord. Van de geruchten weet ik wel. Pas belde een vriend op en die vroeg of ik bij FC Utrecht ging voetballen, omdat dat gerucht ging. Van FC Twente heb ik het ook gelezen, maar ik heb niets vernomen.

Bron: B-Side Rats, Voetbalprimeur

10 Reacties op "Gorter: “Debuut Jong Oranje een bekroning”"

 • ratje076
  27 mei, 2010 - 09:27

  Als ze hem verkopen voor een grote zak met geld!!

  0

  0
 • Zatte P
  27 mei, 2010 - 09:28

  Tsja met een 3 jarig contract kan je nog aardig wat geld vangen, neemt niet weg dat het een erg belangrijke speler voor NAC kan worden…
  Eentje waarvoor je naar het stadion komt

  en bovenal…

  Donny mist nooit !

  0

  0
 • Dun Nakkenist
  27 mei, 2010 - 09:30

  Als Gorter vertrekt dan moet daar a) een leuk bedrag tegenover staan en b) moet dit m.i. in versterking van de selectie gestoken worden.
  En c) niet vlak voor de sluiting van de transfertermijn zoals met Stam toen.

  Maar als Donny blijft zal ik daar ook niet rouwig om zijn.

  0

  0
 • Rbull
  27 mei, 2010 - 09:42

  Laat hem maar lekker hier voor hem kom je naar het stadion. En veel geld heeft geen nut dat verbrassen “we” toch weer in no time…..

  0

  0
 • Blubke
  27 mei, 2010 - 09:54

  Nog één seizoen in Breda, en dan voor veel geld naar Engeland.

  0

  0
 • Willemf5
  27 mei, 2010 - 10:00

  Als je deze jongen nu verkoopt, zal NAC er niet de hoofdprijs voor krijgen. Geen super seizoen gedraaid en iedereen kent de situatie bij NAC. Daarbij zal het geld weer in de bodemloze put gaan die de directie en bestuur hebben gecreeerd.

  Laat de directie en bestuur eerst maar eens opstappen voordat ze nieuwe centjes krijgen om mee te spelen…

  0

  0
 • Da Pope
  27 mei, 2010 - 10:06

  Ongeacht het feit of hij nu wel of niet vertrekt, mag toch gesteld worden dat het een prima beslissing is geweest hem transfervrij van PSV over te nemen.

  Gorter is er nog lang niet, maar laat wel zien veel potentieel te hebben. Hopelijk blijft hij nog een paar seizoenen.

  0

  0
 • scheppioni
  27 mei, 2010 - 12:18

  De perfecte speler tussen de aanvallinie, in een aanvallend NAC, zie play offs vorig seizoen ! Onbegrijpelijk dat hier dit seizoen weinig gebruik van is gemaakt ! Voor veel waarde net als LEO(als die fit is) voor ons NAC !

  0

  0
 • Mr KevinO
  27 mei, 2010 - 12:26

  Gewoon houden die jongen!!

  0

  0
 • since1912
  27 mei, 2010 - 18:39

  verkope en investeren in andere talenten zeg ik!

  0

  0