Go to Top

Grote zorgen Fortuna in aanloop naar wedstrijd tegen NAC

Grote zorgen Fortuna in aanloop naar wedstrijd tegen NAC

Het is alarmfase 1 bij Fortuna Sittard, de tegenstander van morgenavond. Gisteravond werd bekend dat de Limburgers (opnieuw) in acute geldnood verkeren. Het is zeer de vraag of de geel-groenen het lopende seizoen af kunnen maken.

In gesprek met de Limburgse zender L1 laat Fortuna weten dat de problemen zijn ontstaan er geen overeenstemming is bij de huidige investeerders. Daarom kon een deel van de salarissen al niet op tijd betaald worden. Er wordt gezocht naar een structurele oplossing, maar de kans bestaat dat Fortuna het huidige seizoen niet eens af kan maken. De toekomst van de club hangt aan een ‘extreem dunne draad’.

Wij kunnen  ons niet voorstellen dat de spelers van Fortuna morgen fris en met volle focus aan de wedstrijd tegen NAC beginnen.

Bron: B-Side Rats, L1

15 Reacties op "Grote zorgen Fortuna in aanloop naar wedstrijd tegen NAC"

 • Ed
  18 februari, 2016 - 10:53

  Voorbeeld voor NAC hoe het niet moet. Ik hoop dat spelers dat realiseren, dat ze een club kunnen maken en kunnen breken.
  Let maar op die jongens uit Sittard gaan echt wel voetballen hoor. Zou NAC ook eens moeten gaan doen

  0

  0
 • Ed
  18 februari, 2016 - 10:54

  Oja weet je wat echt zorgen zijn? 8000 medewerkers van v&d op straat. Hoop dat de selectie dat ook beseft dat het niet allemaal komt aanwaaien.

  0

  0
 • nacman
  18 februari, 2016 - 10:56

  ook dit kan ons nac overkomen als we niet gelijk promoveren en nog jaren in de jup blijven steken.
  moet er niet aan denken dat er zulke zwarte bladzijden zouden komen in de nac geschiedenis.
  heren spelers doe er je voordeel mee en extra gas er op vanaf minuut een.
  niet net als tegen emmen beentje terug trekken en niet volledig de duel aan gaan.
  op naar vrijdag

  0

  0
 • Emarino
  18 februari, 2016 - 10:57

  Let op!!! een kat in het nauw maakt rare sprongen, en zeker tegen een labiel NAC.

  0

  0
 • oosterhout3
  18 februari, 2016 - 10:59

  uit haalt fortuna veel meer resultaten, dus laten onze voetball(st)ers maar gewoon niet onderschatten!

  0

  0
 • De Lange
  18 februari, 2016 - 11:06

  Wat ik in vorige topic al zei,NAC is nog maar dikwijls het beste medicijn voor zulke ploegen,Maar morgen godver een duidelijke ommekeer graag

  0

  0
 • G00ser
  18 februari, 2016 - 11:06

  En bij Emmen was de trainer plots weg, dat zou ook in ons voordeel moeten werken.

  0

  0
 • Arie
  18 februari, 2016 - 11:27

  Afgelopen maandag Fortuna-Telstar 0-3, ze staan 17e.
  Ik reken op een zaadpot.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  18 februari, 2016 - 11:31

  Heren NAC-spelers, jullie zijn gewaarschuwd. Van onderschatting mag nu absoluut geen sprake meer zijn. Jullie zijn niet zo goed als jullie zelf beweren. Ook tegen Fortuna wordt er 100% inzet verwacht. Voor de meeste ploegen is NAC-uit namelijk de wedstrijd van het jaar. De kans om die arrogante NAC’ers (wat zo worden wij gezien) is even met de neus op de feiten te drukken. NAC, U zijt gewaarschuwd! NOAD gvd!

  0

  0
 • signase
  18 februari, 2016 - 11:32

  Fijn, komen dus elf voetballers in de wei die tot op het bot gemotiveerd gaan zijn zich te bewijzen voor een contract bij andere clubs… Misschien zit er voor NAC iets tussen voor volgend seizoen?

  0

  0
 • Toontje
  18 februari, 2016 - 11:41

  Als je niet promoveert is dit ook het lot van NAC binnen enkele jaren…en dat kan hier heel snel gaan. Nog steeds heel erg dat het vorig jaar fout liep want terugkomen zal veel moeilijker blijken dan gedacht

  0

  0
 • Van "taajlaand
  18 februari, 2016 - 11:56

  Dit doemscenario kan ook ons, jawel de parel van het zuiden, “zal nooit verloren gaan”, overkomen!
  Let op wat jarenlang wanbeleid met voetbalclubs kan doen.
  Deze regel is koren op de molen bij onze ‘Alpenvriend’, maar we mogen daar onze ogen, ook hier in Breda, “waar het altijd wel weer goed zal komen”…. niet voor sluiten!
  Er wordt hierboven al gerelateerd naar de V&D, waarbij een heleboel medewerkers op straat komen te staan, die er zelf vaak totaal niets aan (hebben) kunnen doen.
  Ik haalde dit eergisteren ook al aan, dat ik nog steeds de ijdele hoop heb dat de heren voetballers ooit of liever, in het geval bij ons dan, op de korte termijn eens gaan beseffen wat voor prachtig ‘beroep’ deze heren mogen uitoefenen, tegen een (te) hoog salaris met minimale inzet.
  En dat bij een club waarbij je bij gewone 100% inzet, op handen gedragen zal worden door de supporters die ieder op zijn eigen manier veel van de club NAC houdt, of klanten, zo mag je het ook noemen.
  Dus hopelijk laten de spelers ons vanaf nu NIET meer in de steek, met het besef dat als het zo door blijft gaan, en er steeds meer clubs omvallen, het in de toekomst ook niet gemakkelijker zal worden om je brood met het spelletje voetbal te kunnen blijven verdienen…..
  En daarom hoop ik nog steeds op de nodige promotie via de play-offs, ja zelfs nog na die twee zeperds van afgelopen weekend.

  Het is trouwens niet te hopen dat Fortuna zal omvallen, want ook daar houden vele supporters van hun club.

  Het zal trouwens wel weer des NAC’s kunnen zijn, dat mochten we morgen (vet) winnen, deze uitslag ongeldig is later in het seizoen.
  Wat een rare competietie…….

  0

  0
 • Badeend
  18 februari, 2016 - 12:09

  We weten genoeg. NAC is traditioneel een prettige tegenstander voor een club in nood.

  0

  0
 • scheppioni
  18 februari, 2016 - 12:47

  Tis vaak gebleken dat je dan het beste tegen ons aller NAC kunt voetballen, laat het morgen gvd maar eens anders zijn ! COME ON NAC !

  0

  0
 • faneke
  18 februari, 2016 - 12:56

  Als de spelers van Fortuna geen focus hebben zitten ze bij NAC al een tijdje in geldnood gezien de focus bij de NAC spelers afgelopen weken!

  0

  0