Go to Top

Guardiola is blij met de talenten

Guardiola is blij met de talenten

Waar NAC nog een aantal spelers van Manchester City zou willen lenen, zijn er een aantal van die targets mee op trainingskamp met Josep Guardiola. 

Tegen Bayern München ging Manchester City met 1-0 onderuit, maar het belangrijkste voor ons is eigenlijk dat de ploeg voornamelijk bestond uit de talenten van City. We kunnen de woorden verkeerd opvatten, maar eigenlijk kunnen we er vanuit gaan dat Maffeo en Barker, die op de shortlist van TD en scout Hans Smulders stonden, niet zullen komen.

De twee spelers hebben namelijk indruk gemaakt op hun nieuwe coach. “Pablo (Maffeo, BSR) en Angelino hebben amazing gespeeld. Brandon Barker en Oleksandr Zinchenko natuurlijk ook. We moeten hen dit soort wedstrijden laten spelen om te kijken hoe hun niveau is en of we hen komend seizoen kunnen gebruiken. We hebben in ieder geval veel dingen waarover we hebben gesproken, erg goed uitgevoerd. Ik ben over veel dingen tevreden. Vergeet niet dat we tegen een team van acht, negen topspelers speelden.”

Bron: B-Side Rats,  BT Sport

16 Reacties op "Guardiola is blij met de talenten"

 • S.HB.NAC
  21 juli, 2016 - 11:31

  Duidelijke taal. Hopen op het beste voor ons NAC uiteindelijk.

  0

  0
 • Karel
  21 juli, 2016 - 12:30

  Onze verwachtingen betreffende MC zijn veel te hoog!!!! Wij krijgen de afdankertjes…..

  0

  0
 • Jf
  21 juli, 2016 - 12:32

  Ja dan kan je het net zo goed vergeten

  0

  0
 • Chapuisat
  21 juli, 2016 - 12:35

  @karel

  Dacht je dan Kompany, Aguero etc. te krijgen?

  En”afdankertjes” is verkeerd gekozen, zijn talenten die zich nog moeten ontwikkelen en daarvoor bij NAC eventueel voor hun kans kunnen gaan….

  0

  0
 • Quinn
  21 juli, 2016 - 12:51

  Misschien komt die Tosin dan wel? Die wordt hier niet genoemd.
  Grote centrale verdedigers kunnen we altijd wel gebruiken…

  0

  0
 • Dutchbird
  21 juli, 2016 - 12:57

  ee Pep, doe eens niet zo moeilijk, dadelijk zit je met twee banken vol gefrustreerde spelers.

  0

  0
 • Nakkie
  21 juli, 2016 - 12:58

  Welk talent kan zich nog ontwikkelen bij Nac of welke andere Jupilerclub. Realiteit uiteindelijk is beter dan dromen. Ieder talent zal heel snel weer verdwijnen uit Breda. We moeten gaan voor echte clubspelers die echt in Breda willen voetballen.

  0

  0
 • Bad Slips
  21 juli, 2016 - 13:04

  @quinn,

  Tosin maakte de fout waar de 1-0 uit kwam. Naja, fout, de scheids liep ook in de weg.

  0

  0
 • die ne gast
  21 juli, 2016 - 13:09

  Wordt inderdaad waarschijnlijk tweede garnituur talenten, waarvan men nu al kan zien dat ze het eerste van Manchester City niet gaan halen. Dat kan natuurlijk nog steeds Juup-waardig zijn. Driekwart van wat bij Jong Ajax en Jong PSV speelt, haalt het eerste daar ook niet, maar is wel middenmoot Juup-waardig. Dan zouden de talenten van City top Jupiler League waardig kunnen zijn.

  Maar als zo’n talent zich bij NAC alsnog goed ontwikkeld, wordt hij waarschijnlijk in de winterstop alweer teruggehaald en gestald bij een club die in de hoogste divisie van België / Noorwegen / Nederland speelt.
  De echte toptalenten zullen pas komen als NAC ooit promoveert.

  0

  0
 • zagge
  21 juli, 2016 - 14:16

  stuur dan de dik betaalde profs die talent af zijn maar onze kant op

  0

  0
 • Chris
  21 juli, 2016 - 14:32

  We moeten niet klagen dat Unal weg is. Dit is juist een succes geweest voor de samenwerking. Komt te kort voor MC 1 maar heeft in een half jaar NAC zich enorm in de kijker gespeeld. Zo heeft MC meer talenten. Die te kort komen voor MC 1 maar als ze zich niet ontwikkelen nooit meer waard worden. Laten we daarom hopen op nog heel veel “Unal” successen bij NAC. Zelfs zonder dat ooit een speler MC1 waardig is.

  0

  0
 • TheBeek
  21 juli, 2016 - 15:40

  Het is gewoon afwachten wat we krijgen. Het kan meevallen zoals bij een Unal of tegenvallen zoals bij een Naah.

  Hopelijk komt er nog een nederlander bij in het centrum.

  Maar ja vind die maar eens :)

  Wel slim dat nac nu al bewust budget overhoud voor de laatste 2 weken want je weet dat er dan altijd nog spelers ‘op de markt komen’ zoals dat heet.

  Spelers die toch nog te horen krijgen dat ze overbodig zijn en eventueel verhuurd mogen worden of weg mogen.

  0

  0
 • die ne gast
  21 juli, 2016 - 16:10

  @The Beek
  Slim, maar ook een beetje tricky. De verdediging heeft echt nog wel versterking nodig. Vanaf 5 augustus moeten de punten gepakt worden. Het zou jammer zijn als we in augustus, omdat het team nog niet compleet was, veel puntverlies lijden.

  Volgende week tegen Sparta kunnen we weer een beetje beter inschatten waar we staan.

  0

  0
 • Quinn
  21 juli, 2016 - 16:18

  A Bad slipper;

  Ok, ok…maar dat was tegen Bayern München :)
  Zal hem misschien niet gebeuren tegen RKC of Top Oss

  0

  0
 • Matanza
  21 juli, 2016 - 18:21

  Kom op mensen als de eerste rang talenten van mc niet komt is de rest niet goed genoeg meer. zelfs de derde garnituur kan nog mee in de jup met ons NAC, komt allemaal goed wacht rustig af. Het is wel jammer dat we over twee weken al moeten spelen en er nog steeds geen compleet elftal staat. Maar vooralsnog heb ik er al het vertrouwen in HUP NAC.

  0

  0
 • Jamie
  21 juli, 2016 - 19:59

  Natuurlijk gaat Guardiola nu niet roepen dat zijn talenten er niks van kunnen. Maar deze jongens spelen nu alleen omdat de EK gangers nog niet spelen. Zou wat zijn als hij deze jongens dan geen vertrouwen zou geven en zo de wei in zou sturen. Iemand weleens de selectie bekeken van City? Deze jongens worden daar ‘gewoon’ 20e en 21e man als iedereen terug en fit is hoor. Mogen 3 potjes spelen in de FA Cup/League Cup en klaar is Kees. Alleen moet City commercieel gezien deze potjes wel spelen en heeft Pep daar nu 11 spelers voor nodig. Ik denk dat NAC best nog wel eens kans kan maken op deze jongens!

  0

  0