Go to Top

Gudelj: “Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken”

Gudelj: “Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken”

Nemanja Gudelj ging van NAC naar AZ en vervolgde zijn carrière bij Ajax. Op hetzelfde moment gingen zijn vader en broertje ook naar de club uit de hoofdstad. Iets wat veel vraagtekens opleverde, maar ergens wel te begrijpen was. Vader Nebosja was net ontslagen als hoofdcoach bij NAC Dragi kreeg de mogelijkheid in de jeugd van Ajax en het leek erop dat de gehele familie Gudelj met grote broer Nemanja mee mocht liften naar Ajax.

Dragi Gudelj ontkende dit al eens en eigenlijk waren wij dit al lang vergeten, tot Nemanja het weer ter sprake bracht.  “Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken, want iedereen heeft zijn eigen verhaal natuurlijk. Ik heb altijd al gezegd dat mijn broertje naar Ajax is gekomen nadat ze hem een tijdje hebben gevolgd.” Zegt Gudelj in een interview met Voetbal Inside.

Gudelj wil wel nog graag een ding de wereld uit helpen. “Wellicht goed om te weten: mijn vader heeft geen contract getekend, hè. Hij heeft alleen gezegd: als jullie mijn hulp nodig hebben, kunnen jullie me altijd bellen.”

Bron: B-Side Rats, Voetbal Inside

27 Reacties op "Gudelj: “Ik wil er niet te veel woorden aan vuil maken”"

 • Mie$
  29 juli, 2016 - 12:35

  Iemand een komkommer?

  …..

  0

  0
 • Halve Liter
  29 juli, 2016 - 12:36

  Snap niet waarom Gudelj het zichzelf zo moeilijk maakt. Dragi was in de jeugd van NAC geen basisspeler, maar zou dan wel door Ajax gevolgd worden? Laat me niet lachen. Geef gewoon toe dat ze er allebei door jou zitten en dat Ajax anders nooit aan hen gedacht zou hebben

  0

  0
 • Rattata
  29 juli, 2016 - 13:17

  Nemanja heeft bij mij al een heldenstatus bereikt.
  Laat ze nu lekker, als zij zeggen dat Dragi goed is, prima. Maakt mij geen reet uit, ik gun het ze van harte.

  0

  0
 • Kinderkaartje
  29 juli, 2016 - 13:18

  @Halve Liter

  Inderdaad, maar dat is blijkbaar te moeilijk en past niet bij hun Balkan trots.

  Vader en oudste zoon blijf ik erg toffe gasten vinden, Hebben gewoon heel veel voor NAC betekend.

  Dragi daarentegen.
  Ik krijg dat beeld van hem -als NAC speler- juichend in zijn kazen pakske niet van netvlies.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  29 juli, 2016 - 13:19

  Komkommernieuws.
  We kunnen ons hier beter bezighouden met andere zaken. Bv de invulling van het elftal dit seizoen. Want dat is slechts 7 dagen voor het begin van de competitie nog verre van compleet! Ik maak me zorgen.

  0

  0
 • S.HB.NAC
  29 juli, 2016 - 13:31

  Zo, er worden hier even oeroude koeien uit de sloot gehaald.

  0

  0
 • scheppioni
  29 juli, 2016 - 13:35

  Prima familie niks mis mee en geloof ook echt dat er wel NAC bloed in zit, maar de beslissing om met pa nog een seizoen door te gaan en zoontje dragi in een az shirt op de tribune terwijl het een onder contract staande NAC speler is, was een zeer vreemd gegeven ! Net wat Rattata zegt, goeie mensen ik gun ze het beste !
  Hopelijk maakt Hans Smulders nu betere beslissingen voor ons NAC dan de personen van de laatste drie jaar, met pipo rutjes als ergste figuur ! Vooruit kijken nu, over een week weer eens een NAC waar NAC voor staat !

  0

  0
 • Breda
  29 juli, 2016 - 13:35

  Mijn steun heeft de familie Gudelj altijd. Topsporters.

  0

  0
 • scheppioni
  29 juli, 2016 - 13:40

  Ik lees zojuist op ob succesvol waterpolo coach van Galen bij NAC, misschien helemaal niet verkeerd, een man die een teamproces tot grote hoogte wist te bereiken ook al in een andere sport, verder niks te betekenen, gewoon een goeie vriend van Marinus ! Onverwachte hopelijk best een goed iets voor ons NAC, want vertrouwen in een goeie afloop, dat was vaak waar het aan schortte bij ons NAC, alles in belang van ons NAC !

  0

  0
 • Oldskool
  29 juli, 2016 - 13:52

  Nebo had Nederlands moeten leren. Dat had ie meer krediet gehad. Ik had hem nog wel eens met Smulders en een ervaren assistent willen zien. Want Nebo en Nemanja zijn wel gasten die er alles voor over hebben. Waanzinnig goede instelling. Altijd welkom bij NAC wat mij betreft. Dragi kan ik niet beoordelen maar dat hij shirt van zijn broer aanhad. Who cares.

  0

  0
 • F4
  29 juli, 2016 - 14:17

  @scheppioni

  Helemaal mee eens. Denk dat mensen met een succesvolle geschiedenis in welke topsport dan ook van betekenis kunnen zijn. Oltmans was wellicht een mispeer, maar Teun de Nooijer, Toon Gerbrands en Robert Eenhoorn hebben mede voor het huidige succes van AZ gezorgd. Die van Galen mag best af en toe eens aanschuiven.

  0

  0
 • Dutchbird
  29 juli, 2016 - 14:57

  Rond het vertrek van de Gudelj’s is er veel onzin verspreid, ook via deze site. Dat gezin verdient heel respect voor wat ze gedurende een lange reeks van jaren voor NAC hebben gedaan. Ik wens ze alle drie veel succes en hoop dat ze een warm hart voor NAC blijven houden.

  0

  0
 • Theo
  29 juli, 2016 - 15:09

  Dubbel gevoel bij. Ze hebben veel voor NAC gedaan maar NAC heeft ook veel voor hun gedaan en ze deden het niet voor niks.
  Gudelj was als trainer een drama, waar we nu de gevolgen van ondervinden.
  Gun ze wel het beste want zijn symphatieke mensen

  0

  0
 • ome cor
  29 juli, 2016 - 15:14

  Zoveel wedstrijden heeft jonge Draki niet gespeeld voor de neusjes in de A.
  Maar meetrainen is ook leuk, hij is tenslotte het broertje van.

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  29 juli, 2016 - 15:22

  Iedereen weet dat dragi nooit het betaald voetbal gaat halen. Ook gudelj zelf dus jammer dat ze dit blijven beweren. Dragi is nooit bekeken is ook gewoon bekend. Verder veel respect voor de familie veel voor NAC betekend. Alleen jammer voor gudelj dat de grootste lul van NAC mee heeft moeten maken en mede door hem en hun samen malafide zaakwaarnemer die z’n zakken heeft gevult NAC het laatste zetje inde rug na de afgrond heeft geduwd.

  0

  0
 • heksenketel
  29 juli, 2016 - 16:28

  Ik heb respect voor Neno en Nemanja! Dragi weet ik te weinig vanaf. Nemanja heeft in zijn tijd bij NAC altijd alles gegeven tot het laatst toe en dat verdiend respect. Neno heeft ook altijd alles gegeven en heeft verantwoordelijkheid genomen. Dat is inderdaad verkeerd afgelopen, maar mijn respect voor hem is daarom niet minder!

  Die twee bij elkaar hebben meer discipline en NOAD dan die 20 spelers van ons vorig jaar!

  0

  0
 • Badeend
  29 juli, 2016 - 16:54

  Nebosja heeft als speler veel voor NAC betekend, en blijkbaar ook als jeugdtrainer. Als trainer van het eerste geloof ik absoluut dat hij zich voor meer dan 100% heeft ingezet, maar hij heeft niet veel gepresteerd. Lag dat aan de spelers? Zo ja, dan kunnen we daar Dijkhuizen over afgelopen seizoen (of de trainer Maaskant) ook niet echt op afrekenen. De TD Maaskant wellicht wel, net als de TD Rutjes, die ik persoonlijk véél meer krediet zou geven dan Maaskant, maar dat is een ander verhaal.

  Als het niet aan de spelers zou liggen, dan kon Gudelj er gewoon niet veel van, als hoofdtrainer. Geen schande, maar in dat geval had hij wel wat meer zelfreflectie mogen tonen, met name in dat haatdragende interview in de VI na zijn ontslag. Dat was echt bij de beesten af.

  Nemanja heeft zich altijd ingezet voor NAC, goede speuler. Dragi was gewoon jong. Weinig over te zeggen.

  0

  0
 • Dirk
  29 juli, 2016 - 16:56

  Youssef Hersi traint mee bij RKC Waalwijk !!
  Jongens, hou eens op met berichten te plaatsen van en over spelers die niets meer met NAC te maken hebben !!!

  0

  0
 • Joop drie dubbele knoop
  29 juli, 2016 - 18:53

  Rachid moest ook mee!!! 😖

  0

  0
 • De muzikant
  29 juli, 2016 - 21:44

  @badeend : rutjes meer krediet geven dan Maaskant? Rutjes heeft juist te veel krediet en (vooraf) vertrouwen gekregen. Maaskant niets, dat is nogal een verschil. Net zoals deze trainer met te veel vertrouwen en krediet wordt gezalfd.

  0

  0
 • Breda
  29 juli, 2016 - 22:19

  @ badeend

  Gudelj haalde meer poenten dan Maaskant die ook nog eens 7 nieuwe spelers haalde….

  0

  0
 • OerNAC
  29 juli, 2016 - 22:23

  Wat mij betreft maken we bij NAC ook geen woorden meer vuil aan hen. Niet de moeite en zonder tijd!

  0

  0
 • Bisiderat
  29 juli, 2016 - 23:32

  Nebosja heeft als speler veel voor NAC betekend, en blijkbaar ook als jeugdtrainere en hofd trainer van eerste! Als trainer van het eerste geloof ik absoluut dat hij zich voor meer dan 100% heeft ingezet,en hij heeft altijd binnen doelstellingen gepresteerd ! Dan kunnen we daar Dijkhuizen over afgelopen seizoen (of de trainer Maaskant) echt op afrekenen. De TD Maaskant wellicht wel, net als de TD Rutjes, die ik persoonlijk véél meer krediet zou geven dan Maaskant, maar dat is een ander verhaal.
  Als het niet aan de spelers zou liggen, dan kon Gudelj er gewoon veel van, als hoofdtrainer. Geen schande als gudelj werk bij Ajax als scout! haatdragende interview in de VI na zijn ontslag was echt realistisch en top!
  Nemanja heeft zich altijd ingezet voor NAC, goede speuler. Dragi was gewoon jong. Weinig over te zeggen.

  0

  0
 • Justin
  29 juli, 2016 - 23:36

  Gudelj haalde meer punten dan Maaskant die ook nog eens 7 nieuwe spelers haalde….
  Gudelj haalde altijd doelstellingen !
  Gudelj maakte spelers beter!
  Met Gudelj noit degradatie !
  Familie Gudelj zijn de toppers en naccers !

  0

  0
 • Joop drie dubbele knoop
  29 juli, 2016 - 23:37

  Kan zeggen wat je wil over Nebo, maar hij heeft er wel “t neusje” voor om bij Ajax te werken. 😂👌🏻

  0

  0
 • Maarten
  30 juli, 2016 - 13:22

  Mentaliteit van de fam. Gudelj is om te prijzen. Hard werken om je doel te bereiken. Ze hebben alles zelf afgedwongen door hard te werken en gezonde discipline. Respect.

  0

  0
 • karel1
  30 juli, 2016 - 18:31

  Gudelj zijn top mensen zijn door nac te kakken gezet opvolger heeft niks meer van gebakken.
  Verder sta ik achter Maarten klopt precies wat hij zegt mensen afbreken is te makkelijk.

  0

  0