Hellemons: "Misschien wel een gestolen punt"

Interim-trainer Eric Hellemons is vooralsnog ongeslagen als coach van NAC. Na het gelijkspel van vorige week tegen ADO, kon ook Vitesse vanavond niet rekenen op drie punten. Ook tegen Vitesse speelde NAC niet groots, maar de nodige portie NOAD was dit keer wél aanwezig. Eric Hellemons over de wedstrijd: "De eerste tien minuten komen we een paar keer goed weg. Jelle pakt een paar goede ballen en daarna wordt het een andere wedstrijd. We moeten zorgvuldiger zijn met de kansen die we daarna krijgen. En ook met die penalty. Je weet dat je anders de rest van de wedstrijd alleen maar aan het tegenhouden bent, want Vitesse voetbalt goed onder onze druk uit. Gelukkig heb je de wind in de rug en scoor je twee keer. Bij die tweede goal heb je een keer een meevallertje. Natuurlijk moet het allemaal beter, zeker als we meer druk naar voren willen zetten. Maar het belangrijkste is dat we met een punt de bus in gaan. Dat punt is dan misschien gestolen, maar voelt daarom niet minder lekker."

Naccie

We worden ook vaak bestolen, dus heb ik schijt aan. Hup NAC!

0   0
wolfmanjack

Heerlijk, een onverdiend punt tegen vitesse en vooral tegen Pietje.

Oldskool

Vorig jaar won NAC van heracles uit maar verloren ze van zwolle, twente, ado (thuis) en vitesse (uit).... Bonuspuntje dit.

0   0
scheppioni

Ik vind gezien de tweede helft het punt wel wat terecht, vitass voetbalde een beetje zoals NAC de laatste tijd nogal deed, al waren ze in de eerste helft wel duidelijk de bovenliggende partij, al creeerder ze eigenlijk maar ene echte kans en een paar schoten, maar ik vind het persoonlijk heerlijk om weer eens een no nonsens iemand als Hellemons voor de camera te hebben !!! Prima punt NAC, op naar sittard !!!

0   0
scheppioni

hahaha oldskool, persoonlijk vind ik dat zo'n bullshit, want hoe was het dat seizoen ervoor dan ??!!
tis jouw goed recht hoor, pak het niet verkeerd op, tis nie lullig bedoeld, maar schijt aan wat vorig seizoen gebeurd is, alles nu met 1-0 winnen en we zijn zowaar nog kampioen !!!

0   0
Boer FM-elep

De Kamps heb ik gisteren hellemaal niet gemist bij NAC. Er waren gisteren niet van die achterlijke overtredingen in het veld.

COME ON NAC

0   0
willem 4,5

Stoor me wel aan Adje, na zijn doelpunten neemt hij tegenwoordig "De Moskee houding aan", geloof en politiek horen niet op een voetbalveld thuis, dat doe je thuis maar. Trouwens dat baardje mag er ook wel af.

0   0
juupke

laat die hellemons en penders maar eens een tijdje aan het roer staan bij nac,i.p.v die kwal van verbeek

0   0
marti

Voor mij voelt het als een overwinning ., alleen die damcevki of hoe hij mag heten .hij komt in het veld en gelijk maakt hij weer een overtreding ,met als gevolg weer een doelpunt .

0   0
NaCCer

Willem 4,5 , helemaal mee eens, kost je ook nog eens 1 minuut die een scheidsrechter extra bijtelt wat 9 van de 10 keer in je nadeel is, het is me iets te overdreven, we weten het nu wel.

0   0
Cor taxi

Ach,dat zal in de toekomst wel een nieuwe regel worden in het voetbal.Time out voor het bidden.Even het gras besnuffelen met je baard.

0   0
Ulvenhouter

Een ware verademing,de intervieuws na de wedstrijd. Hellemons weet het goed te verwoorden met zijn gezellige brabants accent.

Als ik iemand zo'n blunder gun, is het wel Pietje Veldhuizen. Met afstand de meest onsymphatieke keeper van de eredivisie.

0   0
willem 4,5

Dank je NaCCer, ik heb het idee dat wij steeds verder naar mekaar toegroeien.

0   0
Ontour

Promoten godcerdomme!!! Groningen uit volle bak!!
Waar blijft dat thermometertje?

0   0
NaCCer

@ Willem 4,5 , echte Naccers kunnen alleen een keer een meningsverschil hebben, maar het kan toch nooit zo zijn dat we ver uit elkaar liggen, als het er toch op aan komt zijn we één front.
We dienen tenslotte allemaal hetzelfde belang.

0   0
Fokke

Puntje gestolen? Vitesse kreeg een onterechte strafschop en nac kreeg een blunder van Velthuizen cadeau.