Go to Top

Henk Kesler: ik word bedreigd door NAC-supporters

Henk Kesler: ik word bedreigd door NAC-supporters

O ja, het wordt steeds gekker in de voetbalwereld. Zojuist vertelt Henk Kesler in het TV programma Voetbal International, dat hij niet zonder meer even naar Breda kan rijden met ‘DE schaal’ in de achterbak.

Presentator Wilfred Genee maakte een grapje over de FC Twente achtergrond van Kesler: “Dus je gaat fluitend met de schaal onder de arm in de auto naar Breda volgende week, om die uit te reiken aan Twente”. Maar daarop reageerde de doorgaans wel voor een dolletje openstaande Kesler niet zo best. “Nee, even serieus, dat is niet grappig, dat kan dus niet. Ik word in een auto gestopt die onherkenbaar gemaakt is en waar van alles mee gedaan is, want ik word bedreigd door NAC-supporters”.

Plieppliepploingploing… Is dit verhaal waar? En zo ja: Hallo Bredase gekkies, earth is calling you. Ja, meneer Kesler is soms een hele nare man met hele rare ideeeën. Misschien is ie zelf ook wel een soort van gekkie. En ja, de KNVB zal NAC echt wel genaaid hebben hier en daar en ook wel vaker dan eens.
Maar dan nog: waarom wordt Kesler momenteel bedreigd door NAC-supporters? Omdat hij mogelijk de schaal aan FC Twente moet uitreiken in Breda?? Vanwege KNVB beslissingen in het (recente) verleden? Doe eens even lekker normaal. Je kan Henk Kesler misschien een lul vinden, Kesler verdient misschien een ludiek niet zo vriendelijk spreekkoor (en dat dan een wedstrijd lang) om hem duidelijk te maken dat ie een lul is, maar laten we het daar eens even lekker bij laten.

En als Kesler uit zijn nek lult: hoeioei, nou gaan we je pakken jongen!

, , ,

94 Reacties op "Henk Kesler: ik word bedreigd door NAC-supporters"

 • Joopie
  23 april, 2010 - 22:23

  Heb het ook gezien ja. Wie weet is het weer een of andere naaistreek van die Kessler om NAC te benadelen. Hij zoekt het ook op vind ik, want er hoeft in Breda toch helemaal geen schaal uitgereikt te worden…

  0

  0
 • Eljé
  23 april, 2010 - 22:24

  Ik heb deze zelfingenomen man zo laag zitten dat ik er rekening mee houd dat hij dit verzint om nog maar eens in het nieuws te komen.
  Mocht dat niet het geval zijn, erg jammer.

  0

  0
 • Jrsz
  23 april, 2010 - 22:26

  …en dat geloof je?

  0

  0
 • Zucht van Verlichting
  23 april, 2010 - 22:26

  Beste BSR … Ik word is zonder "t" he :-)

  0

  0
 • Mafkees
  23 april, 2010 - 22:29

  @ Zucht van Verlichting

  *bloos en schaam*

  0

  0
 • ruud
  23 april, 2010 - 22:29

  henk ge ziet ze vliegen..

  0

  0
 • Nil
  23 april, 2010 - 22:30

  Beste BSR, wat is de bron? Henkie KeSSler zelf? Misschien lult ie wel keihard uit zijn nek. Dat ie lekker wegblijft, achterlijke tukker!!

  0

  0
 • Oetker
  23 april, 2010 - 22:32

  @Nil

  De Bron is Voetbal International. Ke$$ler zei het weldegelijk. Heb al een mail gestuurd naar VI om te vragen of hij zijn mening onderbouwd. Hopelijk komt hij door. Heb hem wel vriendelijk en netjes geschreven.

  0

  0
 • Oetker
  23 april, 2010 - 22:35

  Haha, Luinge ownt Kesler hard :D We LOVE YOU LUINGE!

  0

  0
 • Steven
  23 april, 2010 - 22:35

  Prachtig moment met Roelof Luinge nu die fel tegen Kesler in gaat over het presteren van Luinge.

  0

  0
 • Nil
  23 april, 2010 - 22:36

  Wil Henkie ineens aandacht? Gaat ie nu zielig doen op TV? Hij is gewoon bezig om NAC in een kwaad daglicht te zetten. Heel voetbalminnend NL is die vent beu. Ik verwacht een waar volksfeest op de dag dat die rukker weggaat bij de KNVB.

  0

  0
 • Jrsz
  23 april, 2010 - 22:36

  Hoor je die Kessler over Luinge nu….. genant!

  0

  0
 • Mafkees
  23 april, 2010 - 22:36

  Nil, bron is de TV (VI) en inderdaad Kesler.

  Misschien lult ie uit zijn nek, maar dan nu toch wel op nationale TV. Je kan het maar vast gelegd hebben.
  Van de andere kant: er is zoveel aversie tegen de KNVB en Kesler in Breda, dat het zeker niet ondenkbaar is dat een paar mensen gekke dingen in hun hoofd halen natuurlijk

  0

  0
 • BahBah
  23 april, 2010 - 22:43

  Luinge liet maar eens zien hoe eerlijk en geloofwaardig meneer Kesler is! Als het echt zo erg is had de politie er echt al wel wat aan gedaan, wilt nog even zielig doen! Gluiperd dat hij is..

  0

  0
 • Dylan
  23 april, 2010 - 22:43

  Zal wel weer een wedstrijd zon publiek worden.

  0

  0
 • Nil
  23 april, 2010 - 22:49

  @ Mafkees: Maar waarom wordt dat dan klakkeloos overgenomen? Natuurlijk, het is "NAC" nieuws, maar wat is de geloofwaardigheid van dit bericht? Het is algemeen bekend dat de KNVB met KeSSler voorop niet echt NAC-minded zijn. Misschien heeft henkie-penkie wat reacties op BSR gelezen waarin wordt geschreven dat ie die schaal maar in zijn reet kan steken (wat ook de juiste instelling is, niemand wint in Breda hugodver) en ziet ie dat als een bedreiging? Ik kan me niet voorstellen dat er NAC supporters en mail naar KeSSler sturen (henkiefct@knvb.nl) met daarin de woorden: "Beste Henk, ik pak je als je in Breda komt met die schaal. Groetjes een NAC supporter".

  Hij stookt het vuurtje alleen maar op. Als het zover komt dat Twente kampioen wordt en Henk komt met de schaal op het veld dan verwacht ik een striemend fluitconcert. Dat heeft Henk wel verdiend na al die jaren.

  0

  0
 • Zero76
  23 april, 2010 - 22:49

  Wat lult die Kesler nou?
  Wat boeit die schaal ons nou, wij strijden om een plaats in de playoffs en als NAC wint zijn we daar zeker van. Laat NEC nou ook maar z'n plicht doen tegen Ajax dan is het gewoon iedereen blij in Breda en 1 partij niet blij in Nijmegen, maar die hebben al genoeg gewonnen in het verre verleden en hebben nog een bekerfinale tegoed. Ik kan met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat het niet waar is wat Kesler zegt. Als het wel waar zou zijn zou hij door politie en justitie dringend worden geadviseerd dit niet naar buiten te brengen in belang van het onderzoek naar de dader(s).
  Gewoon een broodje paard verhaal dit.

  0

  0
 • Mafkees
  23 april, 2010 - 22:57

  @ Nil

  Omdat het NAC-nieuws is, omdat het op nationale TV verkondigd wordt, omdat het eerste hand is. Daarom wel geplaatst. Omdat het Mafkees is die het schrijft een extra persoonlijke noot erbij en dat is dus: als dit waar is, doe dan effe lekker normaal, dit slaat op niks. En dat meen ik ook.

  Verder ben ik het 1000% eens met je laatste alinea.

  0

  0
 • Mafkees
  23 april, 2010 - 23:00

  @ Nil

  Bericht een tikkie aangepast om dat te verduidelijken. :)

  0

  0
 • Nil
  23 april, 2010 - 23:02

  @ Mafkees: Die kritische noot van je is ook goed. Daar sta ik ook voor 100% achter, ik kan het me alleen niet voorstellen dat het gebeurd is.

  0

  0
 • Nil
  23 april, 2010 - 23:04

  @ Mafkees: Mooie aanpassing :) Blij dat je weer zo actief bent! Zeker een aanwinst voor BSR!

  0

  0
 • Lyle and Scott
  23 april, 2010 - 23:16

  BREDA TO THE BONE!

  Niemand wordt kampioen in onze stad.

  Die schaal mag hij mooi overhandigen aan Ajax, die verdienen het.

  FC Twente bah bah nu al een hekel aan.. Met Kessler de grootste FC Twente supporter. Hoe kan dat, als baas van de KNVB dien je toch gewoon onpartijdig te zijn?

  0

  0
 • N. Aukesss
  24 april, 2010 - 00:03

  Die vent is echt knettergek… alleen omdat er bij NAC op de tribune mensen zitten die eerlijk zeggen dat ze Herr Kesler een lul vinden, in plaats van braaf met een klapper en een trommel kinderliedjes te zingen onder het genot van een fris glas halfvolle melk.

  0

  0
 • Jamie
  24 april, 2010 - 00:26

  Lekker slim van Kesler, hij stookt het vuurtje zelf nog maar eens op! Bedreigen gaat wel wat ver, maar ik sta er eerlijk gezegd niet eens raar van op te kijken!

  0

  0
 • Youssef
  24 april, 2010 - 00:32

  Inderdaad, hij is echt knettergek. Hij sloot het interview af met de opmerking dat hij naast een goed EK ook de titel van Twente een hoogtepunt zou vinden………..

  Tjsa, een voorzitter van de KNVB, die zijn roots zo open en bloot juist voor de belangrijkste competitiedag bekend maakt !?!?!?! Daar word je niet populair mee, toch

  0

  0
 • Snac
  24 april, 2010 - 01:17

  massaal dreigbrieven naar Henk sturen…

  0

  0
 • Hertog Jan
  24 april, 2010 - 01:30

  Ja Kessler is een lul, en ik kan ook niet wachten om mijn keel schor te schreeuwen om hem te laten weten wat wij van hem vinden.
  Maar hem, of wie dan ook, bedreigen kan en mag gewoon niet. Dat gaat toch echt te ver.

  "Zo, nu eerst een Hertog Janneke"

  0

  0
 • Junior
  24 april, 2010 - 01:46

  aii, daar komt weer een geld boete en een paar wedstrijden zonder publiek onze kant op! Want praten over de o-zo-grote-en-heilige Kesler mag niet in het voetbalwereld. Bedreigen doe ik hem niet, maar lekke banden prikken is best leuk. We zullen een liedje voor je maken volgende week zonder beste vriend, omdat we van je houden.

  0

  0
 • Junior
  24 april, 2010 - 01:52

  Nee, oké even serieus.
  Wat een of andere lul in Zeist ook doet, bedreigen doe je niemand. Ik betwijfel ook of het echt gebeurd is wat Kesler uitkraamd, aangezien ik nog nooit iets zinnigs uit zijn mond heb gehoord in al die jaren dat hij bij de KNVB zit.

  Maar als het echt zo 'waar' is dat ie het op tv gaat roepen, dan gaan er nog gevolgen komen (geldboete, rechter, wedstrijd zonder publiek, of iets dergelijks). Maargoed, bedreigen doe je niemand, zelfs onze best vriend Kesler niet!

  Weet iemand of hij in het uitvak zit?

  0

  0
 • die ne gast
  24 april, 2010 - 02:47

  Waarschijnlijk voelt (het ego van) Kesler zich al bedreigd als iemand tegen hem zegt dat hij een nare man is.
  Let maar op. Luinge krijgt geen baan bij de KNVB meer: Je mag meneer Kesler niet tegenspreken.
  Er is maar één juist antwoord: wij zullen NAC naar de overwinning op Twente moeten schreeuwen, al is het alleen maar om Kesler niet zijn zin te geven!

  0

  0
 • Jameson
  24 april, 2010 - 03:09

  @ Nil

  Hiervoor was het Arie van Eijden en straks is het Michael van Praag.. Die zijn wel lekker objectief wilde je zeggen ;)

  De keppeltjes kunnen weer van stal gehaald worden in Zeist.

  0

  0
 • ZNDRT-FanaticZ
  24 april, 2010 - 05:11

  Oke, ik kom net thuis, dus mijn mening is ingegeven door alcohol gemegd met emotie, maar die keSSler lult gewoon een eind uit zn nek. Leest hier en daar wat comments en voetlt zichzelf gelijk aangevallen. Als die lulhannes dat eerder had gedaan was hij misschien een beete thuis geweest in de supporterswereld, maar nee die rare knakker heeft jarenlang vanuit zijn ivoren toren geregeerd en voelt nu pasd de onvrede die er leeft bij supporters…

  Henk, als je gewoon opgelet had en normaal had gedaan dan had iedere voetbalsupporter nu niet zo'n grafhekel aan je gehad… je hebt jarenlang ons geld opgetsreken, er komt een moment dat mensen zich tegen jekeren.

  Nu is dat moment. Gek he???? Mafketel…

  Geen schaaluitreikingin Breda!!!

  (sorry voor de typfouten… iets met alcohol enzo…)

  0

  0
 • ratkopf
  24 april, 2010 - 05:34

  Ow henkie kesler ow henkie kesler,
  wat een na-re vent ben jij,
  hij gaat nu stoppen met zijn baantje
  en daarom zingen wij zo blij ….

  0

  0
 • bredaaaa
  24 april, 2010 - 07:03

  ach ja herr a. kessler is gewoon een grote lul.

  0

  0
 • de elep
  24 april, 2010 - 08:03

  @ ratkopf

  die moeten we er in houden… hij is sterk!

  0

  0
 • bobby solo
  24 april, 2010 - 08:13

  Zijn jullie allemaal zo gefrustreerd in breda…….

  0

  0
 • dunco
  24 april, 2010 - 08:23

  Hij gaat de singel in !

  Kesler Kesler je bent een nare man whahahah
  Ut mot niet gekker worden eeej

  0

  0
 • cocktail
  24 april, 2010 - 08:28

  Kesler vertelde zeker ook de waarheid over Luinge????

  0

  0
 • Marco
  24 april, 2010 - 08:35

  Hij is een lul!

  0

  0
 • de muzikant
  24 april, 2010 - 09:20

  Ring ring: “met Kesler”,
  Pssst henkie?
  “ja”
  BOE
  “o jee, een bedreiging”

  0

  0
 • breda
  24 april, 2010 - 09:27

  bedreiging..bedreiging. Na verschillende bekerlotingen en sancties van de KNVB zullen er natuurlijk wel eens wat dreig en scheldmailtjes de deur uitgaan, meer zal het waarschijnlijk niet zijn. arme kesler.

  0

  0
 • michel
  24 april, 2010 - 09:59

  hij zal wel aandacht te kort komen thuis !
  trouwens vimd het niet vreemd als het verhaal ook nog eens waar zou zijn
  te vaak is NAC genaait door de knvb maffia vraag me af als twente al kampioen was of dan stam ook alleen maar een boete van 1000 euro had gekregen !
  en waar blijft de straf van twente voor het afsteken van vuurwerk ?

  kesseler ik zou zeggen duw die schaal lakker diep in je twente reet !
  want kampioen wordens ze niet in BREDA wij gaan de playoffs halen ;-)

  0

  0
 • Trip
  24 april, 2010 - 10:11

  Liever een SOA aan m'n zak
  Dan Henk keSSler op m'n vak
  Hee Hee, Hoo Hoo

  0

  0
 • danielle
  24 april, 2010 - 10:32

  denk dat henk gruwelijk aandacht te kort heeft.na alles wat hij geflikt heeft bij nac weet hij dat hij niet geliefd is in breda,maar bedreiging gaat in mijn ogen erg ver.als het wel waar is (wat ik dus niet geloof) zou het wel erg zijn.ik ben benieuwd na de scheids,we moeten er op rekenen dat die maar 1 taak krijgt,twente moet kampioen worden dus henk zal de scheids dit ernstig duidelijk maken.nac zal wel met 10 man eindigen omdat henk twente kampioen wil zien worden.vink is ook al geschorst door henk ivm zijn fout bij twente,ronduit belachelijk,hoevaak is dat dit seizoen al gebeurd dat een scheids een fout niet beoordeeld en dan wordt er niks gedaan,maar nu is het henk zijn club!zal henk zijn scc al hebben aangevraagd voor volgend seizoen bij twente?knvb bescherm je henk niet,laat hem maar niet na breda rijden als hij zo bang is,want wij zingen hem zeker toe,henk je bent een nare man!

  0

  0
 • Hoekie_B
  24 april, 2010 - 11:44

  De daders zijn inmiddels gepakt en de straf is zelfs al bepaald door Kessler:

  Een stadionverbod voor de volgende wedstrijden:
  – Bekerfinale 2008-2009
  – Bekerfinale 2007-2008
  – Bekerfinale 2006-2007
  – De competitiewedstrijd NAC – Heracles 2009-2010

  0

  0
 • BrabantseJood
  24 april, 2010 - 11:45

  Gelieve alle NAC supporters allemaal AJAX shirtjes aan ;) Ik hoop voor jullie dat jullie de playoffs halen matties gaan jullie ook eens naar de training en ZEGGEN dat ze MOETEN winnen ;) Hopelijk op een goed resultaat namens een echte ajax supporter gun ik NAC de playoffs !!

  0

  0
 • BrabantseJood
  24 april, 2010 - 11:48

  Kesler is de hoer van enschedeeee kesler is de hoer kesler is de hoer van enschedeeeee

  0

  0
 • RJM
  24 april, 2010 - 11:51

  Vink straffen omdat hij een blunder heeft gemaakt? Als de KNVB altijd zo te werk zou gaan, kunnen ze iedere week scheidsrechters straffen voor blunders die gemaakt worden. Nee dit keer is FC Twente een keer benadeeld en nu moet de scheidsrechter hier voor boete. Kesler wil afscheid nemen met een kampioenschap voor FC Kesler, en hiervoor moet alles wijken. Maar NAC zal er hopelijk alles aan doen om zijn afscheidsfeestje te gaan verpesten! Beste Henk, ik hoop dat je 2 mei 2010 zal herinneren als de dag dat Twente bijna kampioen werd! Hup NAC

  0

  0
 • Benji
  24 april, 2010 - 11:56

  @BrabantseJood

  Welke idioot gaat nou Ajax shirt aan doen in het NAC stadion? ..

  0

  0
 • KB
  24 april, 2010 - 12:09

  Laat die jongen nou. Hij begrijpt het sowieso al niet zo goed. Wie is er nu Ajax supporter, terwijl hij uit Brabant komt. Hij bedoelt waarschijnlijk dat hij ze volgt via eredivisielive, teletekst, of erger nog sopcast… Dat zo iemand zich supporter durft te noemen.

  0

  0
 • BrabantseJood
  24 april, 2010 - 12:25

  Benji volgens mij ben jij het zelf want je weet het zo goed ik zit op vak 409 eerst ring knuppel

  0

  0
 • jan uit G
  24 april, 2010 - 12:27

  die vent lult echt uit zn nek nou heeft tie weer een rede om nac een oor aan te naaie heb gistere ook vi gezien maar niemand hoor ik iets zegge over roelof luinge die kessler op de tv live een leugenaar noemde nou jullie weer!!!!

  0

  0
 • Dave
  24 april, 2010 - 12:41

  @ KB

  Ik kom zelf uit Amsterdam en ben voor NAC, regelmatig thuis en uit aanwezig. Ben ik dan ook geen supporter? ;)

  Dat je voor Ajax bent moet je zelf weten, maar NAC fans met Ajax shirtjes…Ben je helemaal van de pot gerukt?!

  0

  0
 • Marc
  24 april, 2010 - 12:41

  @ brabantsejood

  Gaat het wel helemaal lekker in je bovenkamer, een NACCER met een ajax shirt aan. Dat jou clubje door een goed resultaat van NAC kampioen zal worden betekend nog niet dat we jullie dat gunnen.Ik hoop dat NAC wint of gelijk speelt tegen twente omdat ik geen zin heb in een kampioensfeest van een ander in ons eigen stadion. in Breda vieren alleen wij feest en met twente hebben we gewoon wat goed te maken en het feit dat keSSler de bevooroordeelde maffiabaas uit zeist vurig hoopt dat twente kampioen zal worden maakt het voor mij extra leuk om te stunten tegen die tukkers. wie er dan kampioen zal worden zal mij een worst wezen, en dat het dan die joodjes uit noord holland zijn, het zei zo. HUP NAC op naar de drie punten

  0

  0
 • Nijlpaard
  24 april, 2010 - 13:02

  Waarom zou een man als Kesler verzinnen dat hij door NAC supporters bedreigd wordt?
  Kan toch best dat een anonieme en vooral dom persoon dit gedaan heeft.

  0

  0
 • Benji
  24 april, 2010 - 13:05

  @BrabantseJood

  Deze forum werkt heel anders dan jij denkt.. Je zit op de verkeerde te reageren knuppel..

  0

  0
 • KB
  24 april, 2010 - 13:06

  @Dave
  Beter lezen in het vervolg. Ik vind het knap dat je jezelf aangevallen voelt over iets wat ik niet zeg.
  Wat ik bedoel is dat die "brabantsejood" één van de zoveel figuren is die zichzelf Ajax supporter noemt, maar nog nooit een stadion van binnen heeft gezien. Er zijn mensen die om allerlei redenen niet naar wedstrijden kunnen, dat respecteer ik. Maar in mijn ogen kan je geen support geven vanachter je televisie of computer en dan kan je jezelf op dat moment moeilijk een supporter noemen.

  0

  0
 • Zucht van Verlichting
  24 april, 2010 - 13:29

  Dhr. Kessler verteld wellicht halve waarheden, maar in dit huidige supportersklimaat is het ook echt niet te doen om volledig objectief en eerlijk te blijven… helaas…

  Moest eerlijk gezegd wel lachen om zijn laatste opmerking dat hij graag zou zien dat Twente de schaal krijgt. Dan durf je tenminste nog eerlijk te zijn! Heb ik eigenlijk wel respect voor!

  0

  0
 • Hoekie_B
  24 april, 2010 - 13:47

  Over Roelof Luinge issie ook idd eerlijk. Ben blij dat Roelof zelf nog even gebeld heeft.

  0

  0
 • Henk
  24 april, 2010 - 13:59

  Ik geloof er geen zak van, hij wil NAC gewoon weer slecht in het nieuws brengen.
  En dan is het raar dat we zo'n hekel aan hem hebben?

  0

  0
 • Dave
  24 april, 2010 - 14:18

  Zullen vast wel 2 hersenlozen iets naar Henkie gestuurd hebben, maar wel uitermate triest dat hij dat dan meteen wereldkundig moet maken, beetje spectaculair gaan doen.

  0

  0
 • beer
  24 april, 2010 - 14:25

  ik wordt met dt in de eerste zin???

  0

  0
 • Voske
  24 april, 2010 - 14:45

  @ beer

  De posts lezen hoort er ook bij…

  Ben toch benieuwd hoe henkie zo zeker weet dat het een NAC-supporter is geweest. Stond er een officieel NAC-logo op de dreigbrief? Was ie met bloed ondertekend en heeft henkie een DNA-test laten uitvoeren waar Breda's bloed aan het licht kwam? Voor hetzelfde geld belt, schrijft of mailt een droeftoeter uit stilburg en krijgen wij het gezeik. En nee: dit is geen Calimero-gedrag, dit is logisch nadenken.

  Als ie op de middenstip staat mag ie uitleggen waarom FC tukker geen wedstrijd zonder publiek krijgt terwijl er minstens zoveel fakkels werden afgestoken. Als het antwoord niet bevalt: op ludieke wijze de singel in. Vervroegd havenfeestje.

  0

  0
 • jop
  24 april, 2010 - 15:42

  Als henkie echt bedreigd wordt, waarom doet hij dan geen aangifte bij de politie. Er kan dan een onderzoek plaatsvinden zodat de waarheid boven tafel komt.

  0

  0
 • Rbull
  24 april, 2010 - 16:09

  Zal allemaal wel meevallen. Meneer kesler mag eerst aantonen dat dit inderdaad door een NAC-supporter is gedaan, anders een schade vergoeding vanwege smaad uitkeren graag!!!!

  0

  0
 • ballie
  24 april, 2010 - 17:15

  Wat het ook wordt op een misschien wel mooi"e dag als 2 mei.
  Wij zijn dit seizoen al de pispaal geweest van de KNVB.

  Alleen ons NAC is gestraft voor fakels afsteken.

  En wat kwa overtreding GEEL wardig was is omdat het een nacer is ROOD, en dan doel ik op de overtreding van lurling thuis tegen utrecht.

  Met dit in een recent verleden vraag ik mij zelf nog af wat er dan die dag nog komen gaat.

  COMONE NAC,, COMONE NAC!!!

  0

  0
 • Mnac
  24 april, 2010 - 17:27

  Wat?? Lijkt me toch stug… Zijn het toch wel Naccer's

  0

  0
 • bpb
  24 april, 2010 - 17:35

  er is toch wel lef voor nodig om de godfather van de zeistse mafia te bedreigen denk ik zo

  0

  0
 • snake
  24 april, 2010 - 17:48

  Koude oorlog begonnen?
  Gaat de wedstrijd wel gespeeld worden?

  0

  0
 • Jamie
  24 april, 2010 - 17:51

  snake wat ben jij een stemmingsmaker zeg. Niet te geloven. Get a life dude!

  0

  0
 • Benji
  24 april, 2010 - 17:52

  Misschien wor het wel in 2 wedstrijden gespeeld, KNVB en de heer kessler zullen de KNVB-finale idee in hen achterhoofd hebben zitten en dus zal de 1ste wedstrijd in Breda worden gespeeld en 2de wedstrijd in Enschede. :p

  0

  0
 • Jrsz
  24 april, 2010 - 17:53

  …daar zeg je wat snake….zou dit bedoeld zijn als een aanzet om de wedstrijd op neutraal terrein te laten spelen of zo?? Hmmm…ik zie spoken

  0

  0
 • since1912
  24 april, 2010 - 18:10

  de volgende naaistreek van meneertje kessler

  0

  0
 • ßred@
  24 april, 2010 - 18:25

  bedreigd? nou als dat echt zo is dan schaam ik me.
  maar als dat niet zo is. dan moet hij zich echt zelf schamen.
  en ik geloof hem niet zonder bewijs. en weet NAC dit ook? zoja. dan moet nac iets laten weten aan supporters of op de site. een reactie. om even te waarschuwen dat dat niet kan. en dat diegene die hiervoor verantwoordelijk is nog iets te horen zal krijgen. maar als nac niks heeft gehoord. dan moet kessler helemaal zijn waffel houden, want dan moet hij eerst maar eens wat dingen afspreken met nac en met breda, voor eventuele voorzorgsmaatregelen. maar zolang dat niet gebeurt dan moet hij zijn muil houden. Maar om wat voor bedreigingen gaat het? "Denk maar niet dat je welkom bent in breda." zo`n "bedreiging" want dat is geen bedreiging. dat is gewoon de waarheid.. of een doodsbedreiging of iets in die richting.. want dat hoort niet.. hij is een eikel. maar er zijn grenzen..

  0

  0
 • jack
  24 april, 2010 - 19:09

  Hij is 200 procent anti Nac,dus bij het minste wat hij opvangt wat die man negatief in de oren klingt,voert hij op dat hij bedreigd wordt.

  0

  0
 • papaedje
  24 april, 2010 - 19:11

  Kessler is gewoon een nare verveelde man. Hoe hij over Luinge sprak schandalig gewoon.
  Mooie actie van Roeloef om dit kenbaar te maken dat hij boos is door te bellen.
  De manier om Kessler eens goed te pakken is gewoon winnen volgende week van Twente kijken of hij dan nog praatjes heeft.

  0

  0
 • snake
  24 april, 2010 - 19:30

  snake wat ben jij een stemmingsmaker zeg. Niet te geloven. Get a life dude!

  Zoveel heisa eromheen meer dan het bekergebeuren hoor.
  Ik verzin dit niet maar lees ook BSRreacties.

  Stemmingmakerijreacties tja daar is de redactie verantwoordelijk voor toch?

  Dat die dag anders gaat lopen dan een gewone thuiswedstrijd is heel voorspelbaar.

  0

  0
 • Geelzucht
  24 april, 2010 - 19:46

  God, Herr Kessler toch. Niet achter elke boom staat een vijand. Aan de andere kant kan ik me wel iets voorstellen dat er bij menig NAC-supporters kwaad bloed is gezet door ons een wedstrijdverbod te geven tegen Heracles, terwijl er op andere velden vrolijk bengaals vuurwerk wordt afgestoken.

  Het wordt tijd voor een frisse wind daar bij de KNVB.

  0

  0
 • Nacbreda20
  24 april, 2010 - 19:55

  Mensen praten meer dan dat ze ook echt wat gaan doen.

  het is meer zegge en ze doen toch niks hoop ik want slaat nergens op.

  0

  0
 • ajax
  24 april, 2010 - 20:00

  come on nac Ajac word kampioen jodeee

  0

  0
 • Jameson
  24 april, 2010 - 20:48

  ajax als we het doen doen we het echt niet voor jullie. schijt aan ajax.

  0

  0
 • Marc
  24 april, 2010 - 21:06

  Aan alle 020 liefhebbers, blijf op jullie eigen site, ik heb het al eerder gepost, wij willen dat NAC wint in Breda omdat we NAC supporters zijn,(en niet zoals die kakkerlakken voor een ander juichen omdat ze iemand iets niet of juist meer gunnen) Het zal mij een zorg zijn wat anderen doen en wie er profiteerd van een positief resultaat van NAC. Dus kappen met het roepen over dat NAC jullie kampioen kan maken, dat hadden je zelf moeten doen.In Breda vieren alleen wij feest en geen tukkers,ajaxcieden of wie dan ook. Ik gun jullie niks en als het zo moet zijn dan zei het zo. WIJ ZIJN NAC EN PROUD OF IT!!!

  0

  0
 • Stekel
  24 april, 2010 - 21:59

  Ik gok dat Henk zich gewoon heel erg snel bedreigd voelt. Die laatste zin bij dit bericht zal al voldoende zijn.

  0

  0
 • Mnac
  24 april, 2010 - 22:01

  En zo is het Marc

  0

  0
 • snake
  25 april, 2010 - 07:49

  Zodra het weekend voorbij is zal de euforie naar onze wedstrijd groeien. Hoop dattie gezond zal wezen.

  0

  0
 • scorpion
  25 april, 2010 - 11:14

  ge slaat de spijker op zunne kop, marc!!!!

  0

  0
 • Jrsz
  25 april, 2010 - 12:16

  Henk Kessler heeft mij bedreigd ;)

  0

  0
 • johnny
  25 april, 2010 - 13:49

  vindt ik niet erg hooor ze moeten hem zo pakslaag geven dat de hele knvb in ziet dat nac niet de enige club is die alleen maar zwaar gestraft moet worden. of een voorbeeld moet zijn voor een straf voor andere clubs. bijvoorbeeld bijna elke rode kaart vier wedstrijde .of een wedstrijd zonder plubliek wegens vuurwerk. of wegens spreekkooren. of elke keer op je neus gaan als je voor de tuchtkom…. van de knvb daar wordt je strond ziek van….,en dat clubs als ajaxs of psv of feynoord een erestatus hebben en kunnen doen wat ze willen zo dikke 55 mil schuld heben net als feynoord en gewoon door kunnen koopen en voetballen en net als nac of rkc of veendam wil2 als die schuld heben binnen een jaar als terug moeten betalen voor behoud van voetbal en zo kan ik wel door gaan…. de knvb… is gewoon een mafia groep van oude ajax bestuur leden het wordt eens tijd dat alle clubs door de knvb erkent worden en gelijke rechten krijgen of strafen daar moeten maar eens hard aan werken en snel dan praten we wel veder…..

  0

  0
 • naccertje
  25 april, 2010 - 22:48

  Vrijdag is besloten om bij NAC-twente geen bier te schenken.Dag feestje

  0

  0
 • mahispe
  26 april, 2010 - 14:44

  Geen bier? Dan blijf ik lekker in de kantine bij tvc zitten,(zal wel moeten,want er is al besloten geen kaartverkoop te doen),dan kijk ik met vele anderen maar daar,en we horen onze nacers toch wel juichen want ons veld ligt er toch tegenover,mss een idee om kessler bij het spoor af te zetten met de trein hehehehe

  0

  0
 • kiersie
  26 april, 2010 - 22:59

  ik ben zelf ook ajacied maar ik vind jelle ten rouwelaar een erg goede. keeper mijn broer heeft nog onderhem getraind. kijken naar nac is mooi om te zien. ook anthony lurling(weet niet zeker of ik zijn naam goed schrijft) vind ik een erg goed speler met zijn momenten. en marc je hebt gelijk ieder is voor zijn eigen club. maar het is niet zo dat wij ajacieden niemand wat gunnen behalve psv en feyenoord.

  0

  0
 • Marco
  1 mei, 2010 - 13:06

  oke

  0

  0