Go to Top

Heracles Almelo-NAC 3-0

Heracles Almelo-NAC 3-0

NAC heeft vanavond de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo met 3-0 verloren. Voor de Almeloërs scoorden Dost (2′), Overtoom (4′) en Everton (59′).

Alle goede bedoelingen van NAC konden al binnen vijf minuten de koelkast in. De Parel van het Zuiden begon, voor de zoveelste keer dit seizoen, ontstellend slecht aan de wedstrijd en keek al razendsnel tegen een 2-0 achterstand aan.

Vanaf dat moment speelde Heracles een gewonnen wedstrijd, aangezien NAC (eveneens voor de zoveelste keer dit seizoen) aanvallend helemaal niets in te brengen had. Amoah, Kolkka en Lurling creëerden nauwelijks kansen. In de tweede helft mochten Bayram en Cairo het proberen, maar ook zij konden NAC niet terug in de wedstrijd brengen.

Na afloop resteert het gevoel dat NAC eigenlijk niet had hoeven verliezen. Toegegeven, Heracles kreeg veel meer kansen, maar was niet bovenmatig dominant. Daar zal de snelle voorsprong absoluut aan bijgedragen hebben, maar toch had er gevoelsmatig meer in gezeten.

Door de nederlaag zal NAC nog vol aan de bak moeten om een plek in het linkerrijtje veilig te stellen. Met het matige spel van de afgelopen tijd zal dat nog een bijzonder zware klus worden en dat is eigenlijk beschamend.

67 Reacties op "Heracles Almelo-NAC 3-0"

 • waarom NAC
  20 maart, 2010 - 21:41

  stelletje Prullers zeg
  jongens kom op zeg jullie kunnen beter hoor

  0

  0
 • Popeye met de pest in
  20 maart, 2010 - 21:42

  Tsjonge wat was dit slecht, Heracles was op alle gebied, beter, scherper en ga zo maar door.

  Al lijkt dat wel traditie te zijn daar in Almelo.

  0

  0
 • waarom NAC
  20 maart, 2010 - 21:43

  had een hogere uitslag kunnen zijn zeg
  was echt slecht

  0

  0
 • Willem
  20 maart, 2010 - 21:49

  Vergeet het linkerrijtje maar met deze technische leiding (Stewart en Maaskant). Als het bestuur niet snel ingrijpt wordt het volgend jaar nog erger: degradatievoetbal.

  0

  0
 • F1
  20 maart, 2010 - 21:54

  Had hij Zwaanswijk er maar in moeten zetten.
  Niet dat die alles tegen gehouden had, maar toch.
  Ik ben benieuwd wat voor mooi verhaal Maaskant aan de journalisten vertelt.
  Op naar ado, en aub NOAD vanaf het begin!!!

  0

  0
 • Breda1912
  20 maart, 2010 - 21:54

  Maaskant trouwens ook echt zeggen dat ze niet slecht gespeeld hebben en daarom niet wisselen in de rust. In de eerste helft heeft NAC schijnbaar genoeg mogelijkheden gehad om terug te komen, zit ik dan een andere wedstrijd te kijken?

  Ook mooi om te zien dat Prat een vrije trap wil nemen drie minuten voor tijd en dat Feher komt aansprinten en hem opeist. Haha.

  0

  0
 • danielle
  20 maart, 2010 - 21:54

  pff wat is er de laatste tijd toch aan de hand met nac.ze kunnen beter maar noad ontbreekt de laatste tijd echt!

  0

  0
 • F7Gekkelijke
  20 maart, 2010 - 22:05

  Er moet nu maar eens keihard opgetreden gaan worden, want het is nu (inclusief de overwinning op PSV) al wedstrijden om schijtziek van te worden. Zwaanswijk terug en jong bloed erin. En peper in die reten! Godver. Playoffs niet halen is niet het ergste van de wereld, maar wel BLOED ZWEET EN TRANEN hugodvers!

  0

  0
 • ijpelaar
  20 maart, 2010 - 22:06

  Wederom wordt het tactisch onvermogen van Maaskant pijnlijk duidelijk…. kan er wel een heel verhaal van maken maar met deze trainer zal het niet meer goedkomen.

  0

  0
 • NAC
  20 maart, 2010 - 22:11

  Nou niet gelijk zo dramatisch iedere club heeft zijn moeilijke periodes, maar het is inderdaad erg treurig om te zien dat er geen beleving/passie is erg jammer dat is juist des NAC. maar niet zo getreurd we komen er wel bovenop maar als het over 4weken nog zo is mag je twijfels trekken

  0

  0
 • kees
  20 maart, 2010 - 22:11

  tis ongelofelijk

  0

  0
 • kees
  20 maart, 2010 - 22:13

  niet dat amoah zo lekker speelt maar amoah mag volgende week niet spelen die is geschorst denk dat cairo het vast beter doet in de punt wat een ellende

  0

  0
 • TpT
  20 maart, 2010 - 22:13

  Pfff je wordt er wel een beetje moedeloos van.
  We verliezen nu toch al weken vrij kansloos. Een echte structuur is niet te herkennen. Vooral voorin lijkt de selectie zo tegen het einde van het seizoen niet breed genoeg. Eigenlijk haalt alleen Amoah het goede niveau.

  Ook achter is wel duidelijk dat we aan vernieuwing toe zijn. Het duo Penders Zwaanswijk loopt op zijn laatste benen, en niet alleen Zwaanswijk…

  0

  0
 • Swam
  20 maart, 2010 - 22:18

  Kijk zo ken ik ons goeie ouwe NAC weer, altijd als je denkt we kunnen niet meer verder zakken of slechter als vorige keer kan t niet, dan krijgen ze t vaak toch nog voor elkaar om t gewoon nog kutter te doen.

  Nou ja op naar ADO thuis, slechter dan vorig jaar kan t toch niet gaan (0-4 verlies)… 1 lichtpuntje als we tegen ADO de bietenbrug op gaan zijn de Stillems met hun programma bijna zeker van de nacompetitie en leedvermaak is ten slotte ook vermaak. (Daar kreeg Junkie het vandaag trouwens aan de stok met de eigen achterban, omdat die cynisch begonnen te klappen na een foute uittrap. Ik mag toch hopen dat ik zoiets niet mee maak bij ons.)

  Overigens ook grappig om te lezen dat sommigen gewoon dezelfde reactie dumpen op derat, nacblog en b-siderats…

  Volgende week in elk geval NOAD graag, heren grootverdieners!

  0

  0
 • Stefan
  20 maart, 2010 - 22:18

  Heb net al men hart gelucht over de zogenaamde kanshebber 'Jelle in Oranje'? Nou nooit, lijkt me duidelijk. Geef normaal nooit mening weer op de lafste manier, namelijk via internet maar dit kan ik echt niet laten. Dan nog niet gesproken over de manier waarop NAC verliest van Heracles! Het verslag op NAC.nl zegt alles. Speelde het zelfde als op training van vrijdag. Nouja Profvoetbal??? Schaamte is het enige wat overblijft. Laten we hopen dat NAC als 10e eindigt, en dat dit seizoen niet langer hoeft te duren.

  0

  0
 • papaedje
  20 maart, 2010 - 22:26

  Hand in eigen boezem steken Maaskant en contract lekker inleveren en Brands terug.

  0

  0
 • dibio
  20 maart, 2010 - 22:31

  idd maaskant heeft zijn zijn langste tijd gehad met zijn vertrouwen in feher!
  bah zeg
  en volgende week van fessem in de gol

  maaskant ga weg en het wordt weer tijd voor:

  Ernie Brandts

  0

  0
 • pc
  20 maart, 2010 - 22:39

  op marktplaats gratis af te halen

  0

  0
 • Pjotr
  20 maart, 2010 - 22:44

  Ja hoor, weer 3-0! Wat een wanprestatie! Straks wordt het nog het rechterrijtje..

  0

  0
 • Y
  20 maart, 2010 - 23:11

  De spelers komen als vaatdoeken het veld op en tonen geen inzet. Ze verdienen genoeg centen maar maken het echt niet waar! Laat ze eens een keer 2x 45 min de voeten onder hun kont uit lopen. Dan kun je tevreden naar binnen gaan als je verliest. Maar ze komen het veld al ongeinteresseerd op en zo gaan ze er ook weer af!!! Tijd voor actie, als je nog iets wilt maken van de laatste wedstrijden en het seizoen, anders is er niks anders aan te doen en alvast kijken naar volgend seizoen!

  0

  0
 • Frank
  20 maart, 2010 - 23:13

  Ik denk dat je het maar eens moet zoeken bij de trainers!!!!Die moeten de lat telkens weer ietsjes hoger leggen en de boys motiveren. Waarom Zwaanswijk eruit en die schijt kwakman achterin. Laat hem op een positie spelen achter de spitsen, anders rot die maar op naar Volendam en dan mag ie maaskant meteen meenemen!!! Dit spel is niet Ere-divisie waardig en NAC KAN en MOET veel beter kunnen

  0

  0
 • Jamie
  20 maart, 2010 - 23:14

  Belachelijk. Verliezen van Heracles kan inderdaad dit seizoen. Maar de manier waarop riep wel weer wat bedenkingen op! Binnen 5 minuten sta je 'gewoon' met 2-0 achter, en is het inpakken en wegwezen. Maaskant doet NIETS, en het enige commentaar na de wedstrijd luidt dan 'Je kan verliezen bij Heracles, ze hebben het hier heel goed voor elkaar'.
  Nee Maaskant, misschien moet je voor een wedstrijd een keer niet in de media roepen dat je 'tevreden bent met een punt', en een beetje ballen gaan tonen. Bourgondisch voetbal staat al 2jaar in de koelkast, het aonvjde NAC dat moest terugkomen is nog nooit zo saai geweest als in di seizoen..
  Europees voetbal was gewéldig, maar op het moment dat je het nu echt kunt laten zien valt heel NAC door de mand..

  Doelstelling komende 2 jaar: Gauw verjongen en een leuk, fris team proberen op te bouwen dat zich gewoon moet handhaven in de Eredivisie. Want NAC is op dit moment echt niet sterker dan clubs als Sparta, ADO etc..

  0

  0
 • rinie
  20 maart, 2010 - 23:27

  hen net commentaar van maaskant gehoord, niks over inzet, persoonlijke verdedigingsfouten en falende voorhoede. Nee alleen winnen bij Heracles is tegenwoordig erg moeilijk.
  knappe analyse van een flut wedstrijd en een falende achterhoede.

  0

  0
 • Carlo
  20 maart, 2010 - 23:30

  @ Frank Kwakman komt fysiek te kort voor achterin, hij kan wel koppen maar dan als opkomende middenvelder voor de goal van de tegenstander. Als middenvelder zelfs potentieel 1 van de beste van NAC. Dus niks oprotten naar Volendam. Maaskant moet de poppetjes eens goed gaan wegzetten. Elshot had vandaag nooit als linksback mogen starten, het is een rechtsback. Feher is te oud en traag is het beste vanaf. Schilder kan wel linksback en op het middenveld nog beter als Snoyl terug is. En Gorter is een hangende middenvelder geen rechtsbuiten. Gilissen wat meer vertrouwen geven want Vd Leegte kan eigenlijk echt niet meer, na 1 wedstrijd tegen PSV kan ie 2 weken niet zijn bed meer uit. En Ten Rouwelaar is een grabbelaar bij hoge ballen daar dient ook fatsoenlijke concurrentie voor te komen en dan bedoel ik geen VAn Fessem. En wat Lurling dit seizoen aan het doen is me ook een raadsel, hij kan zo goed voetballen in potentie. Hij voetbalt een 3,4 wedstrijden per seizoen fantastisch de andere 29 zie je hem niet. Ook op zijn positie dient een alternatief aangetrokken te worden. Net als voor Kolkka qua leeftijd maar daar hebben we gelukkig Leonardo nog voor. Dus samenvattend zoveel werk te doen voor de technische staf, dat komt dit seizoen niet meer goed. Hopen op een 9e plaats en dat dan alle geblesseerden terug komen. Loran en Leonardo en dat dan net als vorig jaar weer alles op zijn plaats valt. Want wat Maaskant van deze puzzel heeft gemaakt is een onsamenhangend rotzooitje.

  0

  0
 • dibio
  20 maart, 2010 - 23:57

  @ carlo

  bedoel je kees zwakkelingman?

  0

  0
 • MV
  21 maart, 2010 - 00:02

  PSV was een lucky shot.. Het wordt helemaal niks meer dit seizoen. Her had vanavond zomaar 5-0 kunnen zijn.
  En Jelle ja die valt weer terug in zijn oude probleem. Alles behalve stabiel. Hij draagt ovigens ook nog eens helemaal niks bij aan het groepsgevoel door altijd meteen pleitte te zijn na de wedstrijden en trainingen. Maar nee zo iemand moeten we gewoon houden toch Robert??

  0

  0
 • I Kiss Football
  21 maart, 2010 - 00:10

  Wat een gezeik op de trainer; ga eens lekker achter je ploeg staan. We zijn jarenlang verwend en dit is nou eenmaal NAC. En als je dat niet trekt, koop dan lekker een kaartje bij ajax of die droeftoeters uit dordt-noord.

  We're NAC and proud of it.

  0

  0
 • zus
  21 maart, 2010 - 00:16

  waardeloos dit echter begrijp ik de commentaren niet… wat kan een trainer eraan doen als ze als pupillen het veld opkomen en na 5 minuten l 2-0 achter staan? Wat heeft maaskant daar mee van doen? zou hij vooraf gezegd hebben laten we als makke schapen beginnen?

  0

  0
 • zus
  21 maart, 2010 - 00:17

  Overigens off topic mag BSR zich weleens gaan afvragen of die "nieuwe" site zoveel beter is… ze zijn volgens mij wel heel veel bezoekers en posts kwijt geraakt. Ik ben in ieder geval geen fan van deze nieuwe site.

  0

  0
 • MV
  21 maart, 2010 - 00:17

  @Kiss Football Misscien heeft het te maken met zijn arrogante houding! Wint 1 wedstrijd tegen PSV en geeft me daarna toch effe een interview in BN/DeStem alsof hij de koning is. Een keer de hand in eigen boezem steken is hem vreemd. En NAC en proud of it wil niet zeggen dat je geen kritiek mag hebben.

  0

  0
 • Dimmer
  21 maart, 2010 - 00:23

  Het was idd weer bar en boos maar om gelijk maar Maaskant op alle manieren af te drogen is wel heel makkelijk he.
  NAC heeft zowiezo met deze selectie niks in europa te zoeken.
  NAC is nog nooit n topclub geweest dus werwacht dat ook niet.
  NAC moet t hebben van de supporters die bekend staan hun club met veel herrie, sfeer en vooral steun (in goede en slechte tijden) om de selectie erdoor te slepen.
  Dus (ook al leest Maaskant dit niet) accepteer dat Heracles gewoon n geweldig seizoen draait en wij n +/- seizoen draaien.

  0

  0
 • mama Ed
  21 maart, 2010 - 00:29

  Vuur en passie: niet gezien vanavond bij NAC. Een bal doet er 3 kwartier over om ergens in de voorhoede bij een weer eens falende Amoah te komen.Echt niet in vorm. Van Lurling (geweldige uitverdedigende trap door de 16!!! wat een eikel!),van Cairo,van Kolka hoef je ook geen sprankelende acties te verwachten. Schilder loopt ongeïntereseerd over het veld te sjokken, good old Penders is echt aan zijn laatste seizoen toe. Gilissen heeft goede bedoelingen maar zijn richtingsgevoel bij het inspelen van ballen is af en toe om te janken. Kwakman moest het vandaag hebben van zijn ingeschoren baard; die wordt al net zo lang als zijn periode dat ie uit vorm is. Jelle straalt een en al onzekerheid uit bij hoge ballen. Op de lijn gaat het wel en zijn reflexen kunnen weergaloos zijn, maar hoe lang laat Maaskant hem staan?

  Een zuur verhaal van een teleurgestelde supportster die hoopt dat Snoyl en Leo het tij gaan keren.

  0

  0
 • Scarface
  21 maart, 2010 - 00:38

  Jammer dat NAC bij Heracles verloren heeft, maar als je na 4 minuten al met 2-0 achterstaat dan is het gewoon gespeeld.

  Vond het terecht overigens dat Zwaanswijk op de bank mocht beginnen. Bij vrijwel alle kansen en doelpunten van Groningen lag een fout van Patrick aan de basis. Wel onthutsend om te zien hoe Penders de laatste tijd ook fout op fout stapelt. Het zekere verdedigingsduo is aan het aftakelen…. en daarmee ook de prestaties van NAC.

  Voor dit seizoen Europees voetbal vergeten, lekker op tijd aan de zomerstop beginnen en met een frisse (hopelijk iets vernieuwde) selectie aan het seizoen 2010/2011 beginnen.

  0

  0
 • ZNDRT-FanaticZ
  21 maart, 2010 - 01:33

  @ Scarface-> eindelijk weer eens een normale, goede reactie. Iedereen die hier over elkaar valt om maar zo snel mogelijk hun eigen ploeg, technische staf, keeper of wie dan ook af te zeiken verdienen het wat mij betreft om weer eens een paar jaar in het linker rijtje mee te spelen. Blij zijn dat je jezelf niet druk hoeft te maken om nacompetitie…

  Ik ga niet zeggen dat vroegah alles beter was, want ik heb genoten van de uitjes in Auxerre, Newcastle en Villarreal, maar een beetje realtiveren is voor de meeste teveel gevraagd lijkt het wel.

  Dit seizoen gewoon uitbollen, een seizoen lang zonder echte hoogtepunten (enkele uitspattingen daargelaten) en volgend seizoen gewoon weer met frisse moed en volle bak achter de ploeg gaan staan en hopelijk wat meer strijd als nu…

  NAC and proud of it!!

  0

  0
 • ZNDRT-FanaticZ
  21 maart, 2010 - 01:37

  (2voor12-mode) waar ik linker rijtje zei, bedoelde ik rechter rijtje, en waar ik realtiveren zei bedoelde ik relativeren STOP (/2voor12-mode)

  0

  0
 • Johan
  21 maart, 2010 - 02:44

  NAC moet 4-4-2 gaan spelen.Met een spits van 1.65 meter werkt 4-3-3 nooit!

  0

  0
 • Thieske
  21 maart, 2010 - 03:08

  Maar 1 woord/naam nodig: Zwaanswijk………

  0

  0
 • Xander
  21 maart, 2010 - 04:11

  Stel voor om geen witte zakdoeken mee te nemen bij de volgende wedstrijd maar een groot spandoek (wit) zonder tekst

  0

  0
 • Jaap
  21 maart, 2010 - 05:15

  Ikheb dit seizoen het nac gevoel helaas nog niet mogen beleven. het ontploffende stadion op een zaterdag avond omdat nac goed gespeeld heeft is al lang geleden. We komen duidelijk te kort voor de play-offs. Met de selectie die we hebben mag je niet zo dramatisch spelen. Ik vind het tijd voor een lange scorende spits. Tim Janssen? Er moet veel veranderen bij nac. Maarja of zwaanswijk daar de dupe van moet zijn…..

  come on Nac komende week weer eens knallen!

  0

  0
 • snake
  21 maart, 2010 - 07:22

  Nac – Twente moet een klapper gaan worden. Wij bepalen de kampioen.

  0

  0
 • scheppioni
  21 maart, 2010 - 08:07

  Heren spelers : En laat je club maar in de steek !!! En Maaskant stap eens een keer van je vaste protcol af !! De problemen bij ons NAC, samenhangend met de instelling/ overtuiging om aan wedstrijs te beginnen is zo vaak bloot gelegd, daar hoeven we het niet meer over te hebben ! Zo'n geweldig leven hebben als prof voetballer bij zo'n mooie club als ons NAC, en dan zo je eigen te kijk laten zetten in de eerste vijf minuten, en dat nog wel tegen heracles ???!!! Schaam je, NAC onwaardig !

  0

  0
 • jack
  21 maart, 2010 - 08:13

  Twee wedstrijden zonder Zwaanswijk,7 tegengoals,Nec en Heracles,dat geeft toch reden tot na denken.

  0

  0
 • JeMa
  21 maart, 2010 - 08:15

  @ xander

  Goed idee, maar wie heeft er een groot wit doek en dat gaat niet er om dat ik niks wil doen, maar ik heb dat niet en iemand anders vast wel.

  0

  0
 • scheppioni
  21 maart, 2010 - 08:27

  Het ligt natuurlijk nooit alleen aan Zwaanswijk ! Maar meer het feit dat sommige spelers niet op hun plaats staan, of dat zolang duidelijk is dat er te weinig rendement uit voor komt, vb Feher ! Andere horen er weer niet in thuis, dat vb hoef ik al niet meer te noemen, sommige zijn totaal uit vorm cq, het geloof in eigen kunnen, tja en als je dan niet een keer ingrijpt, wat R.M. dus niet doet, tja dan heb je bijna elke week hetzelde probleem, wat dan toevallig in tien wedstrijden dan nog redelijk een keer goed uit pakt, vb p$v thuis, stilburg uit ! Misschien verstandig om niet de selectie flink in te krimpen, maar een wanprestatie harder door te voeren ! Enne, over de eerste goal tegen p$v, dat had niks met Zwaanswijk of Kwakman te maken, maar met een zoveelste slap moment van Amoah ! Plus scheelt het als er een keeper in staat die de baas is in zijn vijf meter !

  0

  0
 • Aspo
  21 maart, 2010 - 08:28

  Tja, echt verschrikkelijk dat Maaskant bij die eerste goal zijn man zomaar voor liet zetten en bij die tweede goal zomaar zijn man liet schieten. En hoe slap Maaskant het kopduel aanging bij die derde goal…

  Het enige dat Maaskant misschien niet goed heeft gedaan, is het niet opstellen van Zwaanswijk. Verder ligt deze nederlaag puur aan de spelers zelf…

  0

  0
 • Gilze
  21 maart, 2010 - 08:39

  Wat een waardeloze vertoning,Hockeyvereniging Breda . Ik weet niet wat het met NAC is na de winterstop (op de wedstrijd tegen psv na) is het toch wel droevig gesteld.

  0

  0
 • scheppioni
  21 maart, 2010 - 09:00

  Maar ja, we gingen tenminste voor een puntje !!!

  0

  0
 • elena
  21 maart, 2010 - 09:18

  perspraatje robbert maaskant
  vooraf aan ado den haag ??

  1. ik reken ado tegenwoordig
  bij de top ploegen.
  2. verliezen van ado is
  tegenwoordig geen schande
  meer.
  3. een punt zou mooi zijn,
  gezien we er vorig jaar
  nul hadden.

  blablablabla.

  alex schalk in de spits (geen cairo

  0

  0
 • laura
  21 maart, 2010 - 09:28

  Ja moest maaskant zwaanswijk er maar inzetten!
  Echt dom is hij zeg!!!!
  ZWAANSWIJKMOETBLIJVEN!!!

  0

  0
 • Hugo
  21 maart, 2010 - 09:49

  Dit heeft niets te maken met RM. De instelling bij het begin van de wedstrijd is ronduit k*t.
  Natuurlijk had PZ in de bais moeten starten, Kwakman laat al weken zien waarom hij niet
  op die positie thuishoort. Maar met of zonder PZ waren die goals ook gevallen. Alles begint bij de
  instelling, hoe ga je een wedstrijd in. Na goal één moet je elkaar aankijken en een heraclied onder
  het kunstgras stoppen. Nu was er zoiets van '' tja, kan gebeuren'' en ''het komt wel goed''.
  Nee nondeju. Het uitverdedigen van lurling door het midden sloeg écht alles. Dat zal nog een heel klusje worden voor
  Karelse en consorten om dit lamlendige NAC van de afgelopen twee weken weer op scherp te krijgen.
  Waarschijnlijk weer wel met PZ in de basis. Las hier ooit een uitspraak…geen oude schoenen weggooien
  voor dat je nieuwe hebt….
  Snel vergeten, op naar vrijdag. Wij flink pinten, jullie het gras opvreten!

  HUP NAC

  0

  0
 • stefke
  21 maart, 2010 - 10:01

  en het waren ook weer van die fantastische wissels bij 2-0 achterstand (spits eruit spits erin).
  ZWAANSWIJK!!!!

  0

  0
 • Ikke
  21 maart, 2010 - 10:07

  Er is ook nog positief nieuws te melden Schut ( Fc Urecht ) komt voor 2 jaar naar Breda !!!!

  0

  0
 • frank
  21 maart, 2010 - 10:12

  @ Kiss Football

  Ik weet niet of je het in de gaten hebt, maar dit is in grote mate hetzelfde elftal dat onder Brandts stond. Daar werdt met af en toe heel slecht voetbal wel gewonnen en stonden we met 2 benen in het linker rijtje. Het eerste jaar heeft die maaskant daar nog van kunnen profiteren, nu moet hij het zelf doen. En dan moeten we constateren dat het telkens hetzelfde liedje is met maaskant…… HELEMAAL NIETS waar die ook getraind heeft Bah

  0

  0
 • Wanny
  21 maart, 2010 - 10:30

  Als je zo negatief bent over Maaskant, dan blijf je toch lekker weg bij NAC. Hij is nog dik 3 jaar trainer, dus om je een hoop ergernis te besparen kun je beter thuis blijven.

  0

  0
 • scouting nederland
  21 maart, 2010 - 10:42

  Er is op dit moment heel erg veel onvrede onder echte NACmensen over Maaskant. Het bestuur zou er goed aan doen het contract met deze man snel in de versnipperaar te gooien voordat het uit de hand gaat lopen.

  0

  0
 • ßred@
  21 maart, 2010 - 11:13

  zometeen fc groningen roda jc.
  fc groningen plaats boven ons.
  roda jc plek onder ons.
  ik hoop op een gelijk spel.
  dan loopt groningen maar 1 punt uit, en kan nac wanneer ze winnen en groningen verliest gelijk komen. en roda loopt dan maar 1 punt in. wat betekend dat ze maar 4 punten achter staan in plaats van 2.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  21 maart, 2010 - 11:15

  SCHANDALIG dit, hoe kun je binnen 5 min al met 2-0 achterstaan stelletje slappelingen!en heracles niks dan lof want wat hun presteren met zo’n klein budget daar kunnen we in Breda een hoop van leren,respect!
  Diep en diep en heel diep triest dit,we worden weer een lachertje van de eredivisie zo!
  Op naar ASO den Haag

  0

  0
 • Nick
  21 maart, 2010 - 11:37

  Ik vraag me echt af met welke intentie je het veld betreed als er na 5 minuten al een 2-0 tussenstand op het scorebord staat. Absoluut onacceptabel en dat geeft reden tot nadenken voor Maaskant. Alleen bij de eerste tegengoal ging er al alles mis wat er uberhaupt mis kan gaan. Hoe Penders Everton daar uit zijn rug laat lopen..

  Ik zeg het niet graag, maar ik heb echt het gevoel dat Penders met de week minder gaat presteren. Kan het allemaal steeds minder goed belopen. Dit betekent overigens niet dat ik de schuld van de nederlaag bij Penders leg want het was een collectief falen.

  Ik hunker eerlijk gezegd toch wel weer terug naar de eenheid van een paar jaar geleden. Tegenwoordig lijkt het meer op los zand.

  0

  0
 • jan uit G
  21 maart, 2010 - 11:57

  hebbe jullie die kolka zien springe om dat doelpunt tegen te houde??? GODVERDOMME mijn oma springt nog hoger wat een BERELUL het was een MIETJE ik denk 20 cm hoog dat was het, als die KAFFER eens goed hoog springt kopt tie hum er zo uit maar nee da moge we niet verwachte van onze BEJAARDE manne is te veel inspanning na zo n 3x per week trainen.het was weer eens GEWELDIG petje af manne en een diepe buiging voor jullie.de buit is binnen

  0

  0
 • scheppioni
  21 maart, 2010 - 12:36

  Ja ja Ikke, hij is bijna rond met utreg zul je bedoelen !

  0

  0
 • martie
  21 maart, 2010 - 12:52

  Heren en Dames supporters voor deze zoveelste nederlaag is maar een iemand verantwoordelijk, en dat is Maaskant .Deze persoon is nog nooit ergens voor het doel waar hij voor gehaald is geslaagd. en ik durf nu al te zeggen dat NAC volgend seizoen moet vechten voor lijfs behoud . zeker als je hoort dat er weer zoveel jeugd spelers geen contrakt krijgen pratt tim hofstede en nog wat mogen vertrekken jongens staan toch goed te voetballen in het tweede

  0

  0
 • kees4
  21 maart, 2010 - 16:43

  jelle valt deze nederlaag helemaal aan te rekenen.
  maaskant moet weg en brandts terug

  0

  0
 • jesse
  21 maart, 2010 - 16:50

  Ik denk ook echt dat als het voetbal niet beter word dat het volgend jaar gewoon net handhaven word!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  21 maart, 2010 - 21:58

  oNACceptabel ;)

  0

  0
 • Overal
  22 maart, 2010 - 02:56

  1 persoon is nooit de oorzaak van het probleem trainer of geen trainer.
  Denk je nou echt dat hier 0,0 instructies van boven over komen, ES wil het contract van Zwaanswijk niet verlengen en hiermee maakt ie zich niet populair dus heeft hij een zogenaamd 'zie je wel' momentje nodig.
  Het probleem is gewoon dat spelers niet op de goede plekken staan:
  Schilder linksback
  Elshot rechtsback
  Feher middenveld

  dat had al zo enorm veel gescheeld, maar goed we zien het allemaal volgende week wel weer laten we maar hopen dat Leo er binnenkort nog wat van kan maken

  0

  0
 • wolfmanjack
  22 maart, 2010 - 10:44

  Zitten we de komende 3 jaar aan Maaskant vast, wat een ellende.
  Er zit geen passie en geen lijn in dit team.
  Hadden we Brandts nog maar

  0

  0
 • Hafc1903
  22 maart, 2010 - 15:18

  Van jullie kant was het zaterdag niet erg best nee, maar toch hoop ik dat jullie alsnog in de play-offs eindigen!

  0

  0