Go to Top

Waar is dat Facey?!

Waar is dat Facey?!

Nou… in ieder geval niet in Breda. Shay Facey heeft aangegeven er van af te zien om een Jupiler-avontuur met NAC aan te gaan.

Volgens bronnen die dicht op het vuur zitten heeft Facey op sportieve gronden besloten niet naar Breda te komen. De 21-jarige Manchesterling staat onder andere in de concrete belangstelling van Heerenveen en van verschillende clubs uit de Premiership. Hij kan dus beter, zoals je dat kan noemen. Of wat hij vrijdag zag deed hem niet bepaald enthousiasmeren, dat kan ook.

Facey trainde enkele dagen mee afgelopen week en zat dus vrijdag thuis tegen Den Bosch op de tribune. Het heeft te weinig indruk op hem gemaakt. Na Kean Bryan is dit de tweede EDS-speler die bedankt voor de GeelZwarte eer.

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

51 Reacties op "Waar is dat Facey?!"

 • Zand in je ogen
  28 augustus, 2016 - 21:27

  Lijkt me logisch na afgelopen vrijdag. Als je het niveau van de wedstrijd bekijkt en je hebt nog keus dan zou ik ook ff verder kijken, al was de sfeer wel goed. Helaas, op naar de volgende stagiair.

  0

  0
 • ikke
  28 augustus, 2016 - 21:40

  Waarom niet tamata van groningen en de wijs van psv en klaar zijn we.

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  28 augustus, 2016 - 21:42

  Mooi zo. Een laatste man van 1.79 hebben we niks aan. Minimaal 1.90 anders doe je niet mee in het huidige voetbal.

  0

  0
 • TpT
  28 augustus, 2016 - 21:46

  Ben er niet rouwig om. Het is graag of niet. Ik word op dit moment gewoon liever 5e met een team dat er alles aan doet dan dat we hoog van de toren blazen met zogenaamde toppers en uiteindelijk toch weer met lege handen staan.

  Veel plezier in Friesland.

  0

  0
 • GeenKruik
  28 augustus, 2016 - 21:49

  Ja als je als speler zijnde wordt uitgefloten door je supporters zou ik ook niet komen.

  0

  0
 • Toontje
  28 augustus, 2016 - 21:50

  Logisch als je kunt kiezen…zeker na de wanvertoning van vrijdag

  0

  0
 • jvt
  28 augustus, 2016 - 21:51

  We worden 12e met een team dat er alles aan doet! We laten nu al poenkten liggen tegen de onderste clubs. Voorspelt niet veel goeds. Maar Smulders heeft een vijfjaren plan, over vijf jaar wordt het beter. Welterusten allemaal. Niet teveel kritiek he want dan ben je een nepsupporter. Als Nac niet promoveert en dat ziet er nu niet naar uit dan zullen sponsors en toeschouwers gaan afhaken. Haal er nog maar een psychiater bij die het team begeleid. Het geld staat al lang niet meer op het veld.

  0

  0
 • David
  28 augustus, 2016 - 21:58

  @jvt
  Welke oplossingen stel je voor? Welke spelers had NAC wel moeten halen? Hoe had jij het voor elkaar willen krijgen dat NAC na de degradatie dezelfde sponsorinkomsten zou behouden? Hoe had jij het voor elkaar willen krijgen dat de toeschouwersaantallen in de jupiler league gelijk zouden blijven?

  0

  0
 • 1010
  28 augustus, 2016 - 22:07

  @jvt
  Kun je mij misschien ook de winnende cijfers van de lotto geven?

  Het zag er vorig seizoen geen seconde naar uit dat GAE zou promoveren. Uh….kun jij me even vertellen in welke divisie die nu spelen?

  Ga nou niet lopen janken na 5 wedstrijden want dan was je vorig seizoen al heel snel klaar met NAC denk ik?

  Er moet sowieso een linksback bij en verder kunnen we pas echt oordelen na confrontaties met VVV de graafschap Cambuur etc…

  Hup NAC!!!

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  28 augustus, 2016 - 22:23

  Tja .

  0

  0
 • de muzikant
  28 augustus, 2016 - 22:24

  jvt heeft gelijk, ennuh 1010: GAE hebben geen hoogvlieger als trainer, maar wel iemand van een ander kaliber dan Dijkhuizen……..

  0

  0
 • nm
  28 augustus, 2016 - 22:27

  Smulders geef ik nog wel het voordeel van de twijfel maar Dijkhuizen en Goetzee hebben hun langste tijd gehad. Hopelijk is Smulders zich hier ook van bewust en stelt hij snel een andere trainer aan. Een trainer die inziet dat deze naïeve speelstijl niet meer werkt anno 2016. Een trainer die zijn elftal wel kan prikkelen en overtuigen. Een trainer die wel de juiste keuzes kan maken voor en tijdens de wedstrijd.

  Daarnaast hoop ik dat de aandeelhouders samen met de rvt snel het functioneren van Goetzee gaan evalueren want dit is al jaren beneden de maat. NAC en haar aanhang hebben het recht op een daadkrachtige AD die NAC snel terug brengt naar het hoogste niveau. Wanneer dit niet snel gebeurt voorspel ik een leegloop van het stadion waardoor de waarde van de club snel gaat dalen door een gebrek aan uitstraling. Een verkoop aan een chinees is dan een realistisch scenario. Een scenario dat zelfs de supporters niet kunnen voorkomen met haar gouden aandeel. Het is dan slikken of stikken.

  Het is 5 voor 12!!! Aktie graag!

  0

  0
 • Sjorsnac
  28 augustus, 2016 - 22:28

  Snap het wel als er belangstelling is van clubs op hoger niveau, verder geen goed teken, die gasten hebben het er natuurlijk met de andere spelers van die eds, kunnen wel vergeten dat er nog meer bijkomen. Maar aan de andere kan snap ik het ook niet als city zegg jij gaat naar breda heb je dan nog iets te willen? Ik zie liever nog wat binnelandse spelers komen

  0

  0
 • Pieterpost
  28 augustus, 2016 - 22:34

  ‘k Ben een poosje stil geweest om eens te kijken naar de reacties bij winst en verlies van NAC. Bij winst is het halleluja en bij verlies deugt er niets en niemand.
  Maar weet je wat volgens mij het grootste probleem is? TD Hans Smulders, met snoepreisjes richting Manchester, personeel uit Eindhoven meenemen, terwijl NAC-mensen worden ontslagen, lekker eten en drinken en vooral bla, bla, bla. (Kom maar met die duimen naar beneden, want o wee als je wat over Smulders schrijft…., maar ik zal het hieronder proberen uit te leggen).

  NAC is momenteel overgeleverd aan Smulders, die de club op zijn beurt weer voor een deel heeft overgeleverd aan de nukken van Man. City en diens zgn. talenten. Heb toch eens vertrouwen in je eigen talenten i.c.m. wat ouderen die die jeugd echt kunnen leiden en laten verbeteren! Deden Noppert, Demon, Brusselers en Damen het nu slechter dan de rest toen ze speeltijd kregen? En maar roepen dat ze er nog niet helemaal klaar voor zijn, maar ze vreten wel het gras op voor NAC. Dit zie ik bij meerdere (voor zichzelf spelende) spelers helaas niet terug. En dan wetende, dat ze na dit seizoen toch weer vertrokken zijn.
  Over beleid gesproken….

  0

  0
 • willem 4,5
  28 augustus, 2016 - 22:50

  Laten we nu eens ophouden met al dat gezeur. Over een maand zes weken precies waar we staan en niet eerder. We hebben nog 3 dagen transferperiode voor de boeg, de ervaring leert dat er de laatste dagen nog veel kan gebeuren. De spelers die overvragen of denken naar een ‘topclub’ te kunnen gaan zich nu zorgen maken dat ze misschien buiten de boot vallen, dus er komt nog wel wat bij. Net zoals hierboven al gezegd, als we winnen zijn we top en als we verliezen kunnen we er geen kloten van, onzin natuurlijk!

  0

  0
 • Fred
  28 augustus, 2016 - 23:27

  Als je spelers wilt binnenhalen is het niet slim om ze in Breda op de tribune te zetten tijdens een wedstrijd als ze nog niet getekend hebben , dan haak je als rechtgeaarde sportman direct af .
  Ik snap wel dat zo’n gast een dergelijk avontuur niet ziet zitten na de gestuntel van vrijdag .
  Vraag me wel steeds meer af wat de waarde van de MC deal nog is nu bijna elke club in Nederland zich er mee gaat bemoeien en er kan huren , waar zijn dan de voordelen en de exclusiviteit ?

  0

  0
 • Thijs
  28 augustus, 2016 - 23:42

  Toen er 2 keer werd gewonnen was het allemaal leuk, jong en fris, en na wat mindere resultaten (buiten de uitzege bij Dordrecht) is het weer een slecht elftal en een slecht beleid terwijl aan het begin van het seizoen al door iedereen bij NAC werd gezegd dat het een wisselvallig begin zou kunnen worden. We staan gedeeld 3de en zien mannen uit eigen jeugd de kans krijgen wat mij betreft een redelijk begin met zeker nog ruimte voor verbetering!

  0

  0
 • Fanneke
  29 augustus, 2016 - 00:53

  Men leeft hier bij de waan van de dag. Bij een overwinning is het halleluja en bij verlies deugt er niets van. Geef ze gewoon nog een week of 6 de tijd en oordeel dan. Bovendien is het een superjong team en buiten de huurlingen hebben ze bijna allemaal een meerjarig contract. Dus er is zeker toekomst voor nac

  0

  0
 • Niels1973
  29 augustus, 2016 - 01:00

  Het is gewoon dodelijk vermoeiend om sommige reacties hier te lezen. Jarenlang hebben we een technisch hap-snap beleid gehad waarbij er niet verder werd gekeken dan de dag van morgen (als we geluk hadden). Nu wordt er voor het eerst verder gekeken dan vandaag of morgen (5jaar zelfs) en zit er consistentie in het tot nog toe gevoerde technische beleid.

  Het gebrek aan een technische visie en het hap-snap beleid van voorheen heeft juist geleid tot waar we nu staan in de Jupiler. Deze glijdende schaal is een gevolg van een totaal technisch wanbeleid over de afgelopen seizoenen! Hoe sommige mensen dan verwachten dat het nu na 5 wedstrijden ineens omgedraaid is en we de pannen van het dak moeten spelen zegt toch wel veel over die mensen.

  Als je iedere keer hetzelfde doet, krijg je ook steeds hetzelfde resultaat!

  We zijn nu eindelijk eens een andere weg ingeslagen met een mix van jonge spelers (dus hopelijk transferwaarde op termijn) en ervaren voetballers. Dan moet je dat ook tijd geven om het een hecht team te laten worden. Er is een volledige selectie vertrokken en een volledige nieuwe daarvoor teruggekomen, maar sommige “supporters” verwachten nu al dat we bovenaan staan en vraagt om het hoofd vd trainer! Dat noemt zich dan realistisch of begint al over plek 12 als realistisch ….😖 Nee het vroeg wegsturen van een trainer over de afgelopen jaren heeft echt heel veel succes gehad! Geen enkele nieuwe trainer heeft het beter gedaan dan zijn voorganger. Laten we nu eens wel geduld hebben en deze TD met trainer een kans geven. Er wordt duidelijk gecommuniceerd over de doelstelling. NAC-ompetitie is een logische doelstelling met een volledige nieuwe selectie. Onze TD heeft bewezen bij FC Eindhoven dat hij oog heeft voor talent en volgens mij heeft hij dat nu weer verzameld. Maar hoe wij “kenners” na een slechte wedstrijd spelers afvallen, echt NAC-onwaardig. Klagen over een spits die er al 3 in heeft liggen, ik zeg best knap als je je plek in het elftal nog moet vinden. Ja hij heeft veel kansen nodig om te scoren maar hij werkt hard, staat vaak op de goede plek en komt vaak vrij voor de keeper. Alle vertrouwen dat hij er nog veel gaat maken en dat kom vooral omdat hij hard wekt en daar begint het altijd mee. Sommige branden een 19-jarige CV af, geef hem eerst eens de tijd om te wennen en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Ook het argument dat de selectie al lang klaar had moeten staan slaat echt helemaal nergens op. Er zijn 18 spelers vertrokken en dat kost tijd om te vervangen. En dan niet door bekende namen, maar door spelers die de posities invullen zoals onze TD voor ogen heeft. Geen zakkenvullers, maar spelers die ambitie hebben en gecharmeerd zijn dat ze al zon lange tijd door onze TD en NAC worden gevolgd! Die zich graag willen ontwikkelen en daarom kiezen voor de visie van onze TD en voor minder geld! Wauw, dat klinkt als beleid en ja dat is doodeng voor ons NAC-Supporters. Als eens rond gekeken of bij andere clubs de selecties rond zijn? Zou het eens doen want bij bijna alle clubs gaan er nog spelers vertrekken of komen. En dat ligt maar aan een ding, een totaal belachelijke transfer-deadline van 1september. De KNVB heeft de start vd competitie bijna een maand voor de deadline gelegd, niet NAC. We staan nu echter 3 punten achter op de koploper. Vorig jaar was dat met de grote namen veel beter, oh nee toen hadden we pas een echt dramatische start……

  Dit hele elftal straalt de wil uit om er voor te gaan en ademt positiviteit uit, laten wij dat nu ook eens doen als supporters! Vrijdag was geen goede wedstrijd, maar er was wel de wil en strijd om er voor te gaan. Ik zie op dit moment een selectie die heel graag wil en potentie heeft maar helaas nog niet de vorm. Gun ze die tijd en laat ze merken dat wij achter ze staan. Trek ze over dat dode punt in de wedstrijd heen en zorg weer voor die wisselwerking tussen spelers en tribune. De nieuwe selectie roemt de sfeer in het stadion, laten wij nou eens zien dat dit nog niks voorstelt. De vakanties zijn tegen Jong PSV afgelopen. Volgens mij een mooi moment om in een kolkend stadion deze selectie het vertrouwen te laten voelen en eens echt avondje NAC te geven zodat zij ook boven zichzelf kunnen uitstijgen.

  Voor het eerst in jaren voel ik weer vertrouwen in het gevoerde technische beleid. Er zit een gedachte achter die consequent wordt doorgevoerd. Er wordt niet gereageerd op namen in de krant of vanuit supporters. Nee er zijn zelfs namen die pas bekend zijn als ze echt komen. Ongekend voor NAC-begrippen, maar het laat wel wat zien over dit nieuwe NAC.

  Laten wij beginnen deze VOLLEDIG nieuwe selectie, TD en bijna nieuwe trainer (eerste keer zijn eigen selectie) nu eens het volste te vertrouwen geven. Ze aanmoedigen als het moeilijk gaat ipv stijf schelden of ze kwalifiseren als de slechte speler ooit op die positie. Best een knappe conclusie na een of twee wedstrijden 😔
  Sommige noemen zich hier de beste supporters van het land! Volgens mij moet je je dat niet noemen, maar juist laten horen en zien in het stadion……. Onvoorwaardelijk 😃

  Vrijdag eerst afscheid nemen van de Messi van Breda, onze Teun. En tegen Jong PSV sta ik weer op de tribune te doen wat voor mij NAC is, bier zuipen, kut roepen maar bovenal mijn club onvoorwaardelijk toejuichen want na zoveel jaar van falend technisch beleid gloort er weer hoop. En deze nieuwe selectie verdient het om onze steun te krijgen, zij waren er nl allemaal niet bij in de afgelopen jaren, laten we ze het dan ook niet aanrekenen. Je wordt geen kampioen na 5 wedstrijden, je promoveert ook niet na 5 wedstrijden, maar als de potentie in dit elftal zich steeds meer laat zien en de schijnbaar goede teamspirit ook meer op het veld tot uiting komt……. Wie weet kan het aan het eind van het seizoen nog heel erg mooi worden, want dan gaat het pas echt om de prijzen!

  Voor sommige tot vrijdag, dan proosten we op onze Messie en anders tot bij Jong PSV als weer bezig ben mijn stem te verliezen met zingen.

  DAMN, ik heb zin in de rest van het seizoen met hopelijk nu aan het einde wel een goed gevoel!!

  0

  0
 • Niels1973
  29 augustus, 2016 - 01:07

  Kleine toevoeging, Teun is natuurlijk onze Messi…….niet Messie ;-))

  0

  0
 • Dutchbird
  29 augustus, 2016 - 01:30

  Als ik de reacties van de afgelopen dagen lees dan is het vooral kommer en kwel en lijkt de gemiddelde NAC supporter op een galbak die er na dit seizoen de brui aan gaat geven. Maar vrijdag in het stadion zaten er gelukkig minstens 10.000 op de tribune die ook dit jonge team en de technische staf een warm hart toedragen. Ook ik werd niet vrolijk van ons middenveld maar dat wil niet zeggen dat het seizoen al verloren is. Ik ben er van overtuigd dat dit team steeds beter gaat spelen. Hoe meer wedstrijden hoe meer automatismen er in de ploeg slijten. Dijkhuizen heeft nu twee weken om zijn middenveld weer aan de praat te krijgen.

  0

  0
 • Daan
  29 augustus, 2016 - 04:53

  Wat een ongelofelijke azijnzeikers iedere dag opnieuw . Het is nog niet goed dat is waar. Maar de ene week is het hier hosanna en de volgende week kunnen ze er weer geen klote van. Centraal achterin moet er echt nog wat bij en het middenveld is niet in balans maar daar hebben we meer dan voldoende mogelijkheden lijkt mij. En de kritiek op Goetzee en Smulders na een mindere wedstrijd is ronduit belachelijk . Of gaan we deze mensen per wedstrijd afrekenen…..
  Het is nu aan Dijkhuizen om te laten zien dat hij over de kwaliteiten beschikt om individuele spelers en een team beter te laten functioneren .

  0

  0
 • AMF
  29 augustus, 2016 - 05:22

  @Niels1973. Mooi gesproken, lekker kort ook. 😂👌🏻

  0

  0
 • Enjoy
  29 augustus, 2016 - 07:03

  Iedereen nu overtuigd ?
  Zeg al maanden dat NAC een afvalputje van MC is,
  als we diep in het hart van HM konden kijken
  dan klapt dat ook haast uiteen.
  Dacht je van niet dat de man voor de gek is gehouden, maar had beter moeten weten , voor
  niks gaat de zon op .
  En dan onze trainer , ja zeg het maar, volgens mij
  de draaikont van het geheel.
  Dit alles gaat mij ook aan het hart, jazeker al
  62 jaar .
  Vroeger was niet alles beter, maar soms twijfel ik.

  0

  0
 • Niels1973
  29 augustus, 2016 - 07:27

  @Enjoy

  Volgens mij maak je de fout die velen hier maken, het gespeculeer onder supporters en die ene verdwaalde journalist vd stem houdt niet in dat die namen ook komen!! Vanuit NAC wordt iedere keer niets bevestigd over de vele namen die hier rond gaan. En het noemen van een naam hoeft niet te betekenen dat hij ook komt. Dat HM vaak met namen komt die hier niet worden genoemd geeft mij juist vertrouwen. In tegenstelling tot ons supporters kent hij wel alle spelers in NL, België en bij MCI. Daarnaast volgt hij ze (in tegenstelling tot ons) vaak ook al over een langere periode zoals blijkt uit de aangetrokken spelers.

  En sinds wanneer ga je een langdurig samenwerkingsverband na 5 wedstrijden al afbranden? We moeten nu echt eens af van dat korte termijn denken op technisch gebied, daar is onze club al bijna kapot aan gegaan.

  En verder, volgens mij heeft een speler ook nog altijd een eigen keuze. Slavenhandel is nl al een tijdje afgeschaft. Snap de keuze natuurlijk niet als een speler niet komt, maar goed ik heb een geel/zwarte bril op.

  0

  0
 • Niels1973
  29 augustus, 2016 - 07:30

  @Enjoy

  Nog een kleine, maar best belangrijke aanvulling, je weet dat wij die spelers GRATIS krijgen!! Best handig als je niet veel te besteden. Oh en als die spelers later het eerste van MCI halen of verkocht worden krijgen we er ook nog geld voor. Heel mss toch handig om wat verder te kijken dan 5 wedstrijden waarbij je maar 3 punten achter de koploper staat ;-)

  0

  0
 • Wanny
  29 augustus, 2016 - 08:45

  Dit probleem had je ook gehad als we eredivisie zouden spelen. Dan hadden we van Man City betere spelers mogen lenen, maar ook die staan niet allemaal te springen om hier te komen spelen. Dat kan om allerlei redenen zijn. Sportief, maar het kan ook zijn dat iemand nog niet zover van huis wil.

  Overigens heb je hetzelfde probleem als je eigen spelers probeert te halen. Die komen ook niet allemaal juichend hierheen. Zie die keeper van Helmond bijvoorbeeld.

  0

  0
 • kopspion
  29 augustus, 2016 - 09:19

  de woorden van Smulders enige maanden over de samenwerking met MC geleden waren toch echt:
  WIJ BEPALEN WELKE SPELERS WE WILLEN HEBBEN EN DIE KOMEN DAN OOK…..!???

  als je dan ziet wat daarvan is uitgekomen zou voor mij echt een redden zij om meteen met dat hele gedoe te kappen; ik heb geen zin om me voor de gek te laten houden door wie dan ook.
  dat valt me dus vies tegen en op dit gebied had ik de heer Smulders toch hoger ingeschat

  0

  0
 • Breda
  29 augustus, 2016 - 09:48

  Wat mij irriteert is dat er steeds een zelfde paar reacties komen als er slecht nieuws is die dan een opvallende berg duimpjes omhoog hebben na een aanval op beleid (Goetzee en nu ook Smulders). Dat is al minimaal een jaar zo en ben wel eens benieuwd wie achter die opzet zitten.

  Pietertjepost en ouwe spionkop moeten een lam duimpje hebben.

  0

  0
 • Niels1973
  29 augustus, 2016 - 10:10

  @Spionkop
  HM heeft toen aangegeven dat wij inderdaad bepalen welke spelers wij willen hebben voor welke positie ipv dat MCI gewoon maar een aantal spelers stuurt voor welke positie dan ook. HM noemde dat het invullen van witte plekken. En iedereen kan toch begrijpen dat spelers ook een eigen mening hebben over waar ze naar toe willen net zoals @Wanny aangeeft bij normale spelers.

  Kan mij voorstellen @Spionkop dat als jouw werkgever jou ineens naar Rusland stuurt jij daar ook wat van vindt of heb jij geen eigen mening?

  0

  0
 • AMF
  29 augustus, 2016 - 10:46

  We moeten gewoon nachoreca1 huren. Die komt voor een flesje azijn en een flesje fanta per jaar!

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  29 augustus, 2016 - 11:04

  We hebben nog 2 dagen om een echte centrale verdediger te halen. Dan bedoel ik niet zo’n manneke dat ook als back of middenvelder kan spelen, Nee een bikkel die de boel achterin dicht houdt.
  Dit is essentieel.
  Het stemt me ongerust dat van de 3 centrale verdedigers die we wilde hebben van City er niet een komt. Iets klopt er niet met die samenwerking. Tijd om dit eens goed te evalueren,

  0

  0
 • Sjef de gevulde koek
  29 augustus, 2016 - 11:20

  Verschuren en van diermen vond ik vrijdag heel sterk spelen. We hebben geen kan tegen gehad. Ik heb daar veel vertrouwen in. De verschuren is een ras voetballer dat zie je zo. Van bezooijen is straks ook terug ik denk dat we dan prima bezet zijn

  0

  0
 • Braze
  29 augustus, 2016 - 11:55

  Mag ik zeggen dat NAC alleen tegen Jong Utrecht goed en de overige potjes belabberd gespeeld heeft?
  Of moet ik zeggen dat ik fantastisch voetbal gezien heb en dat NAC voetballes gaf aan de tegenstanders tot nu toe?
  Moet ik ook zeggen dat Man City de creme de la creme van zijn EDS ploeg naar Breda gestuurd heeft?
  Ik wil het best zeggen alleen geloof ik het zelf niet., ook niet dat Marinus een topper is.

  0

  0
 • Sneer
  29 augustus, 2016 - 12:14

  Tja, MC kan zo’n jongen niet dwingen om hier te komen ballen.
  En als hij bij een club die hoger speelt welkom is, dan klinkt dat natuurlijk wel verleidelijk.
  Vraag is dan wel waar hij meer speeltijd zou krijgen om zich te ontwikkelen.
  Met de wedstrijd van afgelopen vrijdag in het achterhoofd geef ik hem geen ongelijk dat hij liever ergens anders zijn geluk wilt beproeven. Jammer dat de sfeer van het publiek hem niet heeft weten te overtuigen.

  0

  0
 • De Kroonprins
  29 augustus, 2016 - 12:36

  Vorig seizoen speelde hij samen met Villa, Pirlo en Lampard. Kan me dan wel enigszins voorstellen dat het niveau bij NAC wat tegenvalt. Hopelijk kan smullie in deze laatste dagen nog iets regelen voor achterin.

  0

  0
 • tijmen de koning
  29 augustus, 2016 - 12:54

  Vorig seizoen had NAC gewoon Kazim van Feyenoord moeten halen. Ik ben er van overtuigd dat deze man NAC naar hoger niveau had getild. Heel erg zonde van die gemiste kans om hem voor een habbekrats op te halen.

  0

  0
 • scheppioni
  29 augustus, 2016 - 13:01

  Jvt heeft zeker wel een punt, al zie ik het nog ergens wel licht schijnen, tis gewoon aan de spelers en de staf om het te laten zien, maar Stans er misschien terecht afhalen en die Barker gewoon laten staan, dan besef je het als trainer zijnde niet helemaal goed in mijn ogen en ik heb schijt aan die duimpkes !!
  IK STA VOOR NAC !

  0

  0
 • signase
  29 augustus, 2016 - 13:01

  Benieuwd of er de komende dagen nog een verrassing uit de transferhoed getrokken wordt. Een robuuste centrale verdediger. Of wellicht het gedroomde buitenkansje in de spits. Liefst een speler die NAC zelf vastlegt, maar buitencategorie (voor NAC-begrippen dan) huurling mag ook.

  0

  0
 • bartjuhh de vuh
  29 augustus, 2016 - 13:01

  yoyooo

  0

  0
 • buurman
  29 augustus, 2016 - 13:12

  Erg onsportief om mensen met gemotiveerde en gefundeerde kritiek af te serveren. Ik was na de wedstrijd tegen jong psv en achilles ook enthousiast. Daarbij speelt als supporter zijn natuurlijk mee dat “de wens de vader van de gedachte is.” Daarnaast heb ik , en de meeste andere reageerders, gesteld dat we na twee, wellicht zwakke ,tegenstanders voorzichtig moesten zijn met conclusies.

  En na 5 wedstrijden ben je inderdaad een stukje minder enthousiast geworden. Dat komt toch echt met wat NAC heeft laten zien de laatste drie partijen.
  Of je de samenwerking met MC ziet als een noodzakelijk kwaad, de beste optie uit mindere opties of een prima deal maakt weinig uit. We hebben MC nodig om de selectie compleet te krijgen. Maar het blijkt nu dat de betere talenten naar andere clubs vertrekken. Dan zet ik een voorzichtig vraagteken bij de toegevoegde waarde van deze samenwerking.
  Mijn mening, na 5 wedstrijden en de voorbereiding, is dat er veel moet veranderen willen we promoveren en als we ,net als de eagles ,met veel geluk omhoog vallen dan moet er veel veranderen om dit elftal erewaardig te maken.

  Lees ik de supporters die nog uiterst positief zijn dan beroepen ze zich, kort samengevat, op 1 ding ; het moet nog groeien, we zitten in een proces, de tijd is nog te kort om te oordelen en het komt op termijn best goed.
  Tsja…………….. ik hoop van harte dat deze supporters gelijk krijgen.

  Wat mij betreft nog 5 wedstrijden afwachten alvorens te oordelen. (Je bent waarschijnlijk wel te laat als het dan nog niet loopt.)
  Hopen dat we na deze 5 wedstrijden de positieve reageerders vet gelijk mogen geven. Ga ik dan ook doen!

  0

  0
 • RNL
  29 augustus, 2016 - 13:19

  @Scheppi Misschien iets beter opletten dan, want Stans gewisseld. Nijholt ziek en Korte geen 90 min. Als je dan Barker er af haalt sta je met 10 he ;)

  0

  0
 • Will
  29 augustus, 2016 - 14:50

  We hebben gewoon de tweede keus spelers van Man City en die spelers die niet komen denken dat ze te goed zijn voor NAC moeten dat nog maar eens bewijzen het eerste van Man City halen ze ook niet maar als ze niet willen heb je er ook niets aan en ja kijk naar je eigen jeugd spelers dan kun je ook gewoon Nederlands spreken met elkaar en begrijpen ze elkaar beter nog even en er wordt hier in het betaalde voetbal geen Nederlands meer gesproken

  0

  0
 • H.V.M.
  29 augustus, 2016 - 16:08

  Hadden we maar de tweede keus van City!
  Het lijkt meer op vierde keus, maar ach ze zijn blijkbaar gratis.
  Tot nu toe geen echte meerwaarde, maar laten we nog even een wedstrijdje of vijf, zes afwachten.
  Dan is er meer bekend hoe we er voorstaan en of we serieus voor de bovenste drie of vier plaatsen
  gaan meedoen.
  Vooralsnog heb ik de nodige twijfels!

  0

  0
 • die ne gast
  29 augustus, 2016 - 16:14

  Sommige mensen hier denken nog steeds dat NAC een échte kampioenskandidaat is.
  Realiteit / ambitie is dat we strijden voor een NACompetitie-plek (top 5) en dat is niet zo gek als je ziet dat we een compleet (!) nieuw team hebben met ook nog veel jonge, onervaren gasten. Dat gaat het met vallen en opstaan.
  Mochten we het geluk niet aan onze kant hebben en niet via de NACompetitie promoveren, dan hebben we volgend jaar wél een kern van ingespeelde spelers staan en zijn we een serieuzere kampioenskandidaat.

  De waarheid zal wel ergens in het midden liggen:
  – NAC heeft ook weer niet zoveel groeipotentieel dat we na de winterstop plots wél alle wedstrijden gaan winnen
  – NAC is ook weer niet zo slecht dat we 12de of lager gaan eindigen

  Het seizoen is nog lang genoeg om zuur te zijn, dus voorlopig koester ik de positieve punten:
  – we hebben vrijdag de nul gehouden en weinig weggegeven, terwijl de verdediging in de wedstrijden daarvoor veel te onzeker en wisselvallig was.
  – Damen is volwaardige vervanger van Stans
  – Nijholt pakt wél de rol van aanjager
  – Die solo van Barker in de eerste helft was van een klasse die ik lang niet meer gezien heb van een NAC-speler (verder moet Brandon wel heel hard gaan trainen om duels wél aan te gaan, deze te winnen en actiever mee te doen in de wedstrijden)
  – Korte is lekker bijtertje en kilometervreter aan de buitenkant
  – Sporkslede had zowel aanvallend als verdedigend een goede bijdrage
  – En blijkbaar in tegenstelling tot vele anderen: ik vind Smith-Brown een vooruitgang t.o.v. Donny Gorter.

  Dat zijn voor mij al 7 ‘lichtpuntjes’. Ik kan waarschijnlijk met evenveel gemak ook 7 negatieve punten noemen, maar ik hou mij glas voorlopig liever halfvol ipv halfleeg.

  HUP NAC!

  0

  0
 • Oosterhout3
  29 augustus, 2016 - 16:17

  Ik wil er even op wijzen dat er 4 bijlopen van city, ookal zijn ze tweede keus…. zijn ze alsnog beter dan de andere speler die nac heeft op die positie, anders spelen ze niet!

  Wat ik hier lees heeft dijkhuizen nog nooit laten zien wat echt voetbal is(volgens mij speelden wij antivoetbal uit bij excelsior(van jawel, dijkhuizen), in het seizoen waarin we degradeerde uit de ere!

  Volgens mij heeft smulders bewezen met fceindhoven dat met een kleiner budget je ook beter spel kunt laten zien(van laatste uit de juup, richting subtop juup)!
  Met goede maar niet zo ervaren spelers, heb je de kans dat ze soms fouten maken!
  Ik zal even tellen welke spelers er echt ritme hadden vorig seizoen/seizoenen

  Van diermen, stans, verbeek, nijholt,haemouts(heel soms uiteraard!)….rommens misschien… maar dan houdt het al ver op denk ik!

  Dit houdt in, barker, de korte, dessers,sporkslede, smith-brown, verschueren, de beide keepers… nog geen enkel keer een half seizoen heeft gespeeld..laat staan 3 wedstrijden in 1 week!

  als je niet ziet dat stand uit vorm is… ben je gewoon BLIND!!
  Als hij wel in vorm is loopt hij veel meer zonder bal, en geeft hij bijna alle passes in de loop!

  Mensen die zeggen dat het vorig seizoens beter was….
  Kijk naar de beste kwaliteitsspeler er uit, matsoe…. speelt gewoon in de tweede divisie!
  De speler die het wel laat zien is matic(zeer kort achter de spitsen) en afgelopen weken in team of the week aldaar!

  Dat geeft al aan dat je alles er aan moet doen om beter te worden!

  Mensen keken naar de tegengoals van fcdb en zagen… ooh 16goals tegen…. mwah… makkie…
  Maar waar ze niet keken is dat ze ook er minimaal 2 scoorden elke wedstrijd(10gescoord)…….

  Dus, spelers liggen voor 3 jaar vast omdat, als het niet lukt om te promoveren, de basis er staat voor volgend seizoen!

  Ik hoop dat met name stans, haemouts en van diermen verbeteren komende weken, voor met name de serie… jong psv, rkc, de graafschap, volendam!
  Pak je in die wedstrijden weer 8 of 9 punten, sta je gewoon in de top 3!!

  0

  0
 • Niels1973
  29 augustus, 2016 - 16:53

  Mensen mogen van mij zo negatief of positief zijn als ze zelf willen. Wat ik alleen niet begrijp is dat na jaren van echt zwaar technisch wanbeleid zonder ook maar enige gedachte (behalve overleven voor de dag van morgen) of een idee over waar je naar toe wilt qua voetbal, het halen van namen maar niet van spelers met een leeftijd waarbij ze nog transferwaarde kunnen hebben. En tot slot ieder seizoen slechter voetbal met als resultaat waar we nu staan weer gaan voor de korte termijn visie. En dan wordt het roer gigantisch omgegooid en dan is er vanaf minuut 1 kritiek omdat we het anders doen en er spelers komen die nog niks gepresteerd hebben. NAC was qua technisch beleid zwaar ziek en bijna overleden en is nu bezig met zijn herstel. En dat herstel kan niet zonder op 0 te beginnen.

  Of deze koers wel succesvol is weet ik ook niet, mijn glazen bol is helaas stuk. Maar wat ik wel weet is dat er in ieder geval wel een visie achter beslissingen ligt. Die is ook duidelijk en simpel uitgelegd en zelfs voor deze blonde kerel te begrijpen.

  Als we nu na 5 wedstrijden weer alles anders moeten gaan doen omdat het nergens op lijkt, doen we niks anders dan het ad-hoc technische beleid van de afgelopen jaren. Laten we nu eerst eens kijken wat deze volledige nieuwe selectie kan na de helft vd competitie.

  Als het gaat over de kritiek over het voetbal dan kan ik mij daar in vinden. Het is bij lange na nog niet goed en ik hoop aan het einde vd dit seizoen ook een ander NAC in de NAC-ompetitie te zien. Ook ik zie spelers die nog niet goed presteren maar volgens mij is er nog geen speler beter geworden van het afbranden na 5 wedstrijden dat hij er niks van kan.

  @Ouwe spionkop, als je blijft doen wat je deed blijf je hetzelfde resultaat krijgen!

  0

  0
 • Niels1973
  29 augustus, 2016 - 16:55

  Geen surprise maar ik onderschrijf wat @Oosterhout3 volledig!

  0

  0
 • Enjoy
  29 augustus, 2016 - 17:21

  Ik vraag me wel af wat het gedachte goed is van MC
  spelers van verschillende niveau’s links en rechts
  stallen. Het gaat richting mensenhandel.
  Snap ook wel als een speler een aanbieding krijgt
  van MC dat hij 4 nachten niet slaapt , maar dan
  hopen op ? wat ?.
  Al kopen hun een speler van b v 30 milj.
  dan zijn ze nog in staat om hem gewoon op de bank
  te laten zitten.
  Mensen hou toch op , laat je niet misleiden
  hoorde laatst een juiste opmerking , hetgeen wat er nu speelt bij NAC heeft nog moeite bij boeimeer.
  Lekker blind blijven staren , maar wel je NAC hart
  niet verliezen .

  0

  0
 • scheppioni
  29 augustus, 2016 - 19:48

  @ RNL
  Misschien jij iets beter opletten, want wat ik citeer dat hij idd Stans wisselt en die andere twee waren genoodzaakt dat klopt. Maar hij wisselt ergens begrijpelijk Stans, maar Barker die een stuk of vier/vijf keer zijn man een meter van zich af vrij laat lopen, dan kan ik mijn frustratie bij Stans ergens voorstellen en is zeker niet bevorderlijk voor het team, zeker wanneer hij ook nog eens moelijk tot scoren gaat komen !
  Ik moet het nog allemaal zien met die van city, wat ik vrijdag zag was het puur momenten maar voor het team belang heb ik zeer grote twijfels !
  DIT NAC MOET NU NIET VEEL ANDERS GAAN DOEN, MAAR MOETEN ENE BELANGRIJK DING DOEN !!!
  Dat is niet tien minuten vol gas, maar negentig minuten vol gas, ze worden er ook prima voor betaald !!
  Misschien anders eens een weekje bv in een kippenslachterij mee laten hobbelen, dan willen ze wel denk ik zo ! Tis te plichtmatig !!

  0

  0
 • ome cor
  29 augustus, 2016 - 21:05

  Ik zou denken dat Manchester City bepaald en betaald, dus mensen als f*** facey zouden gewoon voor hun City-salaris moeten gaan spelen waar de club hen stalt en niet hoog van de toren blazen.
  Zo lang ze niet in de a-selectie zitten of naar een andere club getransfereerd worden hebben ze niks te zeggen.
  Maar de hedendaagse prof is geen vechter meer, maar een gepamperde puber die zelf mag beslissen, maar nog niet z’n eigen billen kan afvegen.

  Beetje jammer. Een talent zou zich moeten laten zien bij een ploeg door daar het voortouw te nemen en die ploeg van overwinning naar overwinning te slepen. Deze mentaliteit is zum kotsen.
  Laat die eikel maar elders z’n facey gaan vieren.

  0

  0