Go to Top

Hoofd Jeugdscouting gezocht

Hoofd Jeugdscouting gezocht

Per 1 december dit jaar zal NAC op zoek moeten naar een nieuwe verantwoordelijke voor de Jeugdscouting; Tom Krijnen vertrekt als Hoofd van deze afdeling bij NAC. De invulling van deze functie is voor hem niet meer te combineren met zijn fulltime baan.

Op NAC.nl licht Krijnen zijn vertrek toe: “Ik kijk terug op een fantastische periode van drie jaar waarin ik samen met mijn team van toegewijde regioscouts heb mogen werken aan het identificeren van talentvolle jeugdspelers voor de jeugdopleiding van NAC. Deze talenten krijgen hierdoor de kans om te werken aan hun droom: profvoetballer worden bij NAC. Het contact met amateurclubs is hierin transparant en respectvol geweest en het ingezette beleid heeft zijn vruchten afgeworpen. Helaas ben ik vanwege mijn reguliere werkzaamheden niet meer in staat optimaal invulling te geven aan de functie. Daarom ben ik tot het besluit gekomen om per 1 december te vertrekken als Hoofd Jeugdscouting.”

Tim Gilissen, Manager Jeugdopleidingen bij NAC, is Tom Krijnen dankbaar voor zijn bijdrage: “Tom heeft de scouting de afgelopen jaren naar een beduidend hoger niveau gebracht. Hij heeft hierin goed werk geleverd. Onze jeugdteams hebben in deze periode impulsen gekregen van regionaal talent en de contacten met amateurclubs zijn flink aangehaald. In de komende periode geeft Tom nog leiding aan het scoutingstraject voor de nieuwe onder 11 en werken we toe naar een goede overdracht richting zijn opvolger. Wij danken Tom alvast voor zijn geweldige inzet en bijdrage aan de ontwikkeling van onze jeugdopleiding.”

NAC  is dus per direct op zoek naar een opvolger voor Tom, die op korte termijn (01-12-2016) zou kunnen starten. In die opvolging kiest NAC bewust voor een korte,  open sollicitatieprocedure die vandaag van start gaat. Tim Gilissen licht toe: “Scouting is een belangrijke levensader voor onze jeugdopleiding. Wij zijn op zoek naar een deskundige opvolger en richten ons vizier niet alleen op bekenden uit ons eigen netwerk, maar juist ook op kandidaten die nu niet direct aan ons verbonden zijn. Op deze manier starten we een open procedure, waarmee we hopen de beste kandidaat te vinden die past binnen het profiel dat we zoeken”.

De sollicitatieprocedure loopt tot en met dinsdag 4 oktober 2016. Op 1 november (wat relatief ver weg lijkt als er haast achter zit) worden de uitnodigingen voor de eerste gespreksronde verstuurd. Is deze parttime functie (20 uur) iets voor jou of ken je iemand die er prima in past? Bekijk de vacature en reageer of speel hem door!

Bron: B-Side Rats, NAC

19 Reacties op "Hoofd Jeugdscouting gezocht"

 • nacman
  26 september, 2016 - 13:06

  laat van hooydonck maar eens hier in stappen dan kan hij bewijzen of hij het echt werk bij NAC aan kan levert hij goed werk af kan hij promotie maken in de organisatie die NAC heet

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  26 september, 2016 - 13:09

  Ik herinner mij een fase waarin ons NAC zich +- 3 jaar geleden bevond. We namen min of meer afscheid van ons jeugdapparaat, wat een ieder verbaasde.

  Los van het feit dat ik dit een meer dan prima initiatief vind, heb ik toch een kanttekening. Want laten we welzijn, hoeveel jeugdexponenten heeft onze opleiding nou eigenlijk opgebracht, welke ook een volwaardige NAC 1 speler zijn geworden. U mag het zeggen.

  Wij kunnen nog wat leren van de samenwerking tussen Willem2 en RKC Waalwijk (brabant united?) Naar mijn idee zul je moeten fuseren om dit nieuw leven in te blazen/succesvol te maken.

  Laat voorop staan dat ik blij ben met deze berichtgeving. Maar wat heeft het ons nou per saldo opgeleverd? Dat zijn toch geen resultaten om over naar huis te schrijven, mij dunkt.

  0

  0
 • Enjoy
  26 september, 2016 - 13:13

  Robbert Maaskant 😳

  0

  0
 • willem 4,5
  26 september, 2016 - 13:18

  Geen PVH a.u.b., is vragen om gezeik!

  0

  0
 • Theo
  26 september, 2016 - 13:31

  Anthony Lurling (Teun)

  0

  0
 • Molenschot loco
  26 september, 2016 - 13:32

  Man man man…waarom moet toch iedereen toch altijd zijn azijn lozen over een van de beste spelers die NAC ooit heeft gehad…..dat hij wekelijks is te zien in de kuip? boeien……vrijdag zat hij gewoon in het NAC stadion…en is daar ook vaak te ontdekken….het mes snijdt aan twee kanten wat mij betreft…..er komt toch iemand binnen….you love him or you hate him….van mij mag hij mits geinteresseerd best wel een functie bekleden bij NAC….ieder zijn mening toch?

  0

  0
 • Linksrechts
  26 september, 2016 - 14:02

  Molenschot, lees je eigen reactie nog eens na en concludeer dan zelf hoe belachelijk die is.
  Je spreekt jezelf 3x tegen in 5 zinnen.

  “Man man man…waarom moet toch iedereen toch altijd zijn azijn lozen over een van de beste spelers die NAC ooit heeft gehad….”

  “ieder zijn mening toch?”

  Nou, zeik dan niet. Asttemblieft zeg.

  0

  0
 • die ne gast
  26 september, 2016 - 14:13

  @Los Pollos

  Dankzij de klapper van Van As kregen ‘namen’ voorrang op eigen jeugd, maar de laatste tijd is (noodgedwongen) een kentering zichtbaar:

  Gudelj en Seuntjes waren volwaardige basisspelers.
  El Allouchi is momenteel ook hard op weg om basisspeler te worden.
  Grad Damen en Bodi Brusselers hebben laten zien de potentie te hebben om basisspeler te worden.
  Over Van Bezooijen verschillen de meningen. Als hij terug is van zijn blessure zullen we zien hoe ver hij komt.
  Demon heeft zijn debuut ook al achter de rug (met doelpunt!). Noppert is pas laat bij NAC ingestroomd, maar komt ook echt wel voort uit de eigen NAC-scouting en opleiding.
  Daarnaast is Robbie Haemhouts met een grote omweg ook NAC-basisspeler geworden. ;-)
  Het zou dus zomaar kunnen dat we dit jaar een keer met 4 of 5 exponenten van de jeugdopleiding gaan aantreden.

  En met wat meer geduld / betere begeleiding waren wellicht Michiel Kramer, Schalk en Braber ook wel selectiespelers geworden.

  Dus zo slecht is de NAC-jeugdopleiding nu ook weer niet.

  0

  0
 • Molenschot loco
  26 september, 2016 - 14:42

  Linksrechts…lezen blijft een vak…..willem 4,5 is tegen een functie van PVH….en ik voor. Hij heeft een behoorlijk netwerk opgebouwd nadat hij als profvoetballer is gestopt. Mocht..(.en ik zeg niet dat hij interesse heeft in een functie binnen nac……) hij hier welwillend tegenover staan zou ik hem zeker polsen onder genot van een worstenbroodje……

  0

  0
 • Wanny
  26 september, 2016 - 15:29

  Voor Hoofd Jeugdscouting is waarschijnlijk een heel ander netwerk nodig dan waar Pierre over beschikt. Dan moet je iemand hebben die thuis is op de West-Brabantse en Zeeuwse amateurvelden thuis is. Banden met die clubs goed kan houden. En die goed kan organiseren.

  0

  0
 • Castle
  26 september, 2016 - 16:11

  Niemand aannemen komt toch niemand door.als je een talentje heb gaat hij toch weg naar de top 3 voor dat hij en jong nac komt zijn de bestte al weg..vind jammer dat ik dit zeg maar is wel zo

  0

  0
 • Oosterhout3
  26 september, 2016 - 16:25

  Aardig belangrijke functie, maar niet overdrijven!!

  Pi-air hoort ALS hij al bij de club wil , eerder in de profscouting of rvc te zitten, dan met alle respect, als jeugdscout…

  Nu wordt onze rvc technische kant overgenomen door de eerst rvc commercie kant(peek)

  Ik vindt dat een bepalende positie die met goed voetbalverstand opgevuld moet worden en dus niet met iemand die eerst de commercie had…. daarbij technisch ging doen en nu de comercie laat vallen en aan de technische kant gaat zitten…..

  0

  0
 • GeelZwartHart
  26 september, 2016 - 19:07

  Pierre zou een goede zijn, alleen als scout. Maar is zijn hart niet meer rood/wit dan geel/zwart? Is bedoeld als gewoon een vraag.

  0

  0
 • ome cor
  26 september, 2016 - 19:09

  Pierre als ideale man voor de jeugdscouting ? Ik denk niet dat hij daar het juiste type voor is.

  Pierre afzeiken omdat die jongen hij successen met- en liefde voor zowel Feyenoord als NAC heeft is ook flauwekul. Je mag een eigen mening hebben, maar soms hoef je je stupiditeit niet zo duidelijk te etaleren.

  0

  0
 • scheppioni
  26 september, 2016 - 19:15

  Kun je meteen na ene dag doorstromen Niels hahaha !

  0

  0
 • Breda
  26 september, 2016 - 19:21

  @ Pollos

  De samenwerking tussen rkc en w2 is al geklapt en eindigde in de rechtbank omdat opbrengsten niet eerlijk werden verdeeld. Nooit aan die onzin beginnen met je buren.

  0

  0
 • Harrie
  26 september, 2016 - 22:53

  En RKC doet ook al niet meer mee met Brabant United, dat is alleen FC Den Bosch. Jeugd gaat juist goed vooruit de laatste seizoenen en hebben ook weer vertegenwoordigers in nationale teams. Naast enkele talenten in de A1 en C1 hebben we vooral sterke teams in B1 en C2.

  0

  0
 • Badeend
  27 september, 2016 - 18:26

  Kunnen we Johan de Kock niet eens polsen voor de vacante technische functie in de RvC? Heeft niks met NAC, lijkt me niet meteen een nadeel.

  0

  0
 • Oosterhout3
  28 september, 2016 - 07:16

  Samenwerken met rkc…. als ze 20 oktober niet instemmen met de verkoop, dan is rkc klaar!

  Dan was dit seizoen de laatste keer ooit rkc uit mey de boot!

  0

  0